KJEMPEFIN DAG

Hei

I dag har det vært over 40 grader og vi flyktet derfor til shoppingsenteret. Der var det kjøligere og vi fikk kjøpt oss noen ting vi vil ha med tilbake til Norge. Jeg kjøpte meg en topp og bikini på New Yorker. Premier til de to søte jentene som vant siste konkurranse på instagtram hos Claire´s. En topp på en butikk jeg ikke husker hva het og et par nye sko. Det var til min store glede også Bubble Tea på senteret, og det var YUMMY. Da vi kom hjem fra shopping spiste vi middag før vi dro for å spille minigolf med Oma, Opa og onkel Det er en helt ny minigolf-verden like ved der de bor, og vi hadde det veldig moro. Nå har det allerede blitt ganske sent og jeg skal spille basket før jeg skal legge meg. Legger derfor kun ut en collage og noen få bilder i kveld. 

LITT AV MINIGOLFANLEGGET

MITT LAG

 

SÅ ET BILDE SOM SIKKERT IRRITERER NOEN 😉

LILLEBROR VAR IMOPNERT

I morgen blir det Copacabana igjen og jeg har jo kjøpt meg ny bikini også, veldig fornøyd med den. Dagene går så utrolig fort. Takk for alle kommentarer, dere er så søte og snille alle sammen. 

I dag tok jeg en utfordring jeg fikk på instagram og gjorde noe sprøtt midt i en butikk her i østerrike. Det har jeg på film og lurer på om jeg skal dele den med dere på bloggen. 

Hva syns du? He he

Klem Jennie

23 kommentarer

Siste innlegg