HURRA, HURRA, HURRA!

Hei alle sammen!

Gratulerer så mye med daaagen! Jeg håper at dere alle har kost dere masse i dag og at dere har hatt en strålende 17.mai- feiring. 17.mai begynner alltid ganske tidlig for meg, noe den sikker gjør for mange av dere også. Fammen stod opp og fikset seg før vi dro av gårde til lillebroren min sin skole og så på toget. Det ble deretter kake og brus på lillebror og en del lek og moro. Jeg måtte selvfølgelig prøve meg på noen av lekene selv. 

Etter en morsom start på dagen dro jeg av gårde til byen for å møte Thomas og noen kompiser for lunsj! Vi var sykt heldig og fikk plass på vår faste restaurant Sumo og vi koste oss masse ute i varmen. Etter en deilig lunsj tuslet vi videre og tok noen “obligatoriske” 17-mai-bilder hihi. Har fått mange spørsmål i dag på instagram av folk som lurer på hvilken bunad jeg har. Denne fikk jeg til konfirmasjonen min for 2 år siden og det er en Rogalandsbunad. Alltid like stas å ta den på seg på nasjonaldagen og jeg gleder meg allerede til å ha den på igjen i september, da skal lillesøster konfirmere seg.

Etter noen deilige timer i Oslo turet jeg hjemover igjen og koste meg med jordbær og is før jeg hoppet inn i noe litt mer cozy og spilte spill med familien i hagen. 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg