ALDRI VÆRT SÅ…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fiiiiin helg! Jeg har egentlig holdt av denne helgen i ett år på en måte. I går hadde nemlig Thomas og jeg 1års jubileum<3 Tenk at det allerede har gått ett år og så mye vi har fått gjort sammen på den tiden. Vi har reist masse, blitt enda bedre kjent med hverandre og familien våre og vi har ikke minst hatt utallige filmkvelder<3 Har aldri vært så lykkelig som jeg er nå før og det er en helt spesiell glede å få ha Thomas i livet mitt. 

Fordi været var helt nyyyydelig i går bestemte vi oss for å komme oss litt ut. Vi gikk innom litt forskjellige markeder i Oslo og vi tok oss en tur opp til Holmekollen og Frognerseteren. Vi gikk litt tur der oppe, nøt utsikten og spise en super deilig lunsj<3 Deretter tok vi turen hjem og slappet litt av før vi fikset oss og gikk ut og spiste på en av våre favorittrestauranter. Deretter tok vi oss en tur og bowla. Vi hadde faktisk aldri gjort det før, noe som egentlig er ganske typisk for en første date haha. Men vi tok den nå;-)

Processed with VSCO with a6 preset

 

Alt i alt en suuuper koselig helg<3 Dessverre meldt regn i morgen, men får håpe at vi snart får sol igjen! Det gjør noe med humøret:-)

Klem Jennie

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg