HA DET FOR ALLTID MIN KJÆRE…

instagram-vegg<3

Ja, det stemmer. Den hvite, kjente instagramveggen er offisielt borte. I sommer måtte vi male huset, fordi det er noe man rett og slett må gjøre når det har fått noen år siden sist. De valgte selvfølgelig å male det i en helt annen farge enn hva vi har hatt. Før var øvre del lys lys grå og underdelen var hvit. Nå er øvre del nærmest svart og delen under er mørk grå! Mørk grå! Altså, for min del er det helt krise. Det ser greit ut, men hvor skal jeg ta alle bildene mine nå? Haha!

Jeg sitter og ler, men får lyst til å grine. Ja, det er bare en vegg tenker de fleste. Men dette var MIN instagramvegg og nå er den ødelagt. Jeg har prøvd å ta bilder der i dag og det fungerte ikke for å si det sånn. Nå må jeg sette meg ned og komme med en løsning. Hvor kan jeg finne ev annen hvit vegg med perfekt og naturliglys? Finnes det en annen løsning som å henge opp et lerret, eller skal jeg bygge min egne lille vegg av tre og male den hvit. Så bare setter jeg den foran huset når jeg vil ta et bilde? I need help guys!

Her er noen minner fra tiden til instagramveggen. Du vil bli savnet. 

Håper dere forstod at dette var litt ironisk, og ler litt med meg. Syns det selvfølgelig er kjipt med tanke på at mange videoer og bilder tas der, men jeg finner en løsning<3

Klem Jennie

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg