IDYLL

 

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har kost meg til tross for å være syk og har virkelig utnyttet finværet. Jeg filmet nok en video fordi lyset er helt perfekt og denne gangen ble det da en slimvideo. Den ble ikke såååå vellykka som jeg håpet og spurte på instagram om dere ville se den i det hele tatt. Flertallet ville ha video, så det blir video haha! Vet ikke når den kommer ut. Den står i kø med noen andre videoer jeg må få redigert, men det er vel bare positivt at jeg har mange videoer å redigere. Det betyr jo mye “content” for meg og moro for dere<3

I tillegg til å filme dro jeg ut på en tur med familien. Selv om det er sooool er det fremdeles ganske kaldt, så jeg kledde meg godt inn. Vi tok turen til et sted som heter Hellviktangen her jeg bor. Veldig vanlig å ta søndagsturen dit ettersom at det er en så flott plass. Bare se på disse bildene:-)

 

Her feirer vi også Sankthansaften og det er et flott sted på sommeren for grilling, bading og familiekos! Husker å ha a spist middag med familien der rett ved vannkanten. Utrolig stille, rolig og behagelig der<3 Vi ble der ikke så alt for lenge fordi veiene ned dit var fylt med vann og jeg var blant annet veldig dum og tok på tynne joggesko. Nå som det er vår tenkte jeg at det var innafor, men jeg endte opp med å være ganske så våt på tærne. Vi gikk derfor fort hjem og jeg fikk tatt på meg noe varmt og godt. Nå skal jeg bare slappe av, nyte resten av dagen og prøve å bli frisk. Typisk å bli syk i ferien hihi;-)

Har du vært ute i finværet i dag?

Klem Jennie

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg