Polen dag 1 og dag 2

Hei
Som jeg skrev på både og bloggen og instagram for noen dager siden, så har jeg nå reist på klassetur til Polen. Vi har spart opp penger til turen ved å ha lotteri, vi har solgt alt i fra kaker til juletrær og hatt andre dugnader. Endelig var det vår tur til å reise!
Tirsdag stod jeg opp klokken 04.45 for å rekke bussen som skulle ta oss til Gardemoen. Reisen ned gikk utrolig bra og vi hadde allerede et spennende opplegg for dagen. Vi spiste først lunsj på et hotell og deretter dro vi til saltgruvene. Der var det utrolig kult, men jeg fikk dessverre ikke tatt bilder. Det kostet faktisk penger å ta bilder der. Vi gikk flere meter ned i bakken, igjennom gruvene og lærte masse spennende! Etter å ha vært i saltgruvene dro vi til hotellet vi skulle bo på. Der fikk vi utdelt rom og jeg kom på rom med med seks supre jenter! Vi dro ut og spiste middag før vi var tilbake på hotellet og gjorde oss klare for kvelden.

I dag stod vi opp klokken 06.00 for å dra til Auschwitz konsentrasjonsleir. Jeg vet ikke om så mange av dere har lært om 2.verdenskrig men det har vi i hvert fall og historien er helt forferdet trist. Jeg syntes det var ufattelig trist å være i leiren og se alt det med egne øyne. Jeg kommer ikke til å si så mye om det nå, men dere skal vite at dette var utrolig vanskelig. Vi gikk faktisk i leiren hele dagen lang. Det var utrolig lærerikt og jeg er så utrolig takknemlig for å faktisk få dra til Polen med klassen min og få oppleve dette. Det er et veldig viktig tema.

Etter en lang dag er vi tilbake på hotellet og vi har gjort litt lekser. Snart skal vi ut å spise før vi tar kvelden.

Noen bilder fra dagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Hva syns dere om en StoryTime fra reisen, når jeg kommer hjem?

Noen av dere som har vært på denne reisen?

Klem Jennie

30 kommentarer

Siste innlegg