VIP LANSERING!!!

Hei

//Samarbeid

Da har jeg endelig fått lov til å dele med dere flotte lesere at jeg den 2 september skal ha en VIP-lansering av kolleksjonen min. Jeg er utrolig spent og glad. Det er ikke mange ganger man får oppleve dette og så glad for at dere kan være med. WOW og jeg inviterer nettopp dere til  å komme på eventet. Det vil bli brus, cupcakes, tilbud  og god musikk. Du vil også få muligheten til å møte meg og kjøpe plagg fra kolleksjonen før alle andre.

Om du leser i invitasjonen under vil du se at det også blir gitt ut gavekort på 100,- kroner til de 50 første som kjøper noe fra kolleksjonen og en mulighet for å vinne et gavekort på hele 3000,- og en shoppingrunde på WOW sin butikk på Oslo City i sammen med meg. Du kan lese mer om eventet, konkurranser, premier og masse masse mer under i invitasjonen.

På Facebook har WOW også laget et event, trykk //HER for å komme dit.

Håper virkelig på at så mange som mulig kommer. Synd at dere som bor veldig langt unna ikke får kommet men håper dere fremdeles liker kolleksjonen og vil bruke den. Den beskriver jo min stil ganske bra. 

Kommer du på lanseringen?

Klem Jennie

43 kommentarer

Siste innlegg