Fin fredag

Hei

Da er det endelig fredag og i morgen skal jeg på Tusenfryd. Jeg er kjempesliten i dag og planlegger faktisk å legge meg ganske tidlig. Det er egentlig ganskje sjeldent jeg fullfører slike leggemegtidligplaner, men det er fordi at det plutselig skjer noe morsomt eller at jeg blir sittende å skype med en god venn…..og før man vet ordet av det er det sent. Men i morgen skal jeg tidlig opp og møte 3 venninner for så og dra på Tusenfryd, og jeg vil jo ikke være trøtt da. Gleder meg masse og det er til og med meldt sooooooooool. Kanskje jeg møter noen av de jeg følger/de som følger meg på Instagram i parken, da er det bare å rope “Heeeeeeeei” 🙂

En annen ting jeg har lyst til å skrive her på bloggen er at jeg bare har en privat bruker på Instagram og det er @jenniefashion. Jeg kommer muligens til å lage et eget innlegg om det senere, om det dukker opp enda flere teite falske brukere. Så vil jeg også takke alle de som er så snille mot meg, setter stor pris på det. Jeg kan love dere at det ikke alltid er så utrolig morsomt å være meg heller. Det blir noen stygge kommentarer på Instagram i tillegg til de falske brukerene, og jeg må også rydde rommet og hjelpe til meg kjedelig ting hjemme. Men jeg velger å fokusere på de positive tingene.

Nå skal jeg finne frem klær og det jeg skal ha med meg i morgen. Etter det skal jeg kose meg med noe av det jeg liker best, lakris. 

Hva slags planer har du for helgen? 

Og forresten, hva vil du at jeg filmer/tar bilde av på Tusenfryd i morgen

Klem Jennie

50 kommentarer

Siste innlegg