FABTASTIC

Hei

//Annonse

Ååååå, som jeg gleder meg til sommer, og til å bruke enda mer av FAB Tattoos. Det ser sikkert enda bedre ut med litt sommerglød i huden. Noe jeg egentlig må se lenge etter siden jeg smører meg med faktor 30 hele tiden og ikke har tid til å legge meg i sola. Men solfylte dager i Østerrike og Italia gjør jo alltid susen 😉 Men fant et filter som ga litt glød på bildene, he he.

Jeg har forelsket meg FAB Tattoos og er superglad for at jeg får lov til å bruke dem også. For mamma er ganske streng med huden, men godkjente disse fordi at produktene er giftfrie og de er allerede testet på allergikere. Jeg har tidligere nemlig reagert på ulike produkter og hatt hudproblemer, jeg har det man kaller sensitiv hud. 

 

FAB Tattoos


Slike metallic tattoos kan man jo sikkert kjøpe flere steder, det er dette merket som flere norske kjendiser har brukt – blant annet Tone Damli og Kristine Ullebø. Det fins flere ulike pakker og hver pakke inneholder 4 ark med mange fine tattoos.

De har masse flott inspirasjon på sin IG bruker @fabtattoosnorge, trykk for å komme dit.  På Facebook er det mer informasjon og inspirasjon også, trykk for å komme dit.

For en drøy uke siden fikk jeg en testpakke av FAB Tattoos i posten og i dag klarte jeg ikke vente mer med å teste dem ut. De var superlette å ta på for de festet seg raskt med en fuktig klut.

Hva syns du om slike tattoos?

Klem Jennie

34 kommentarer

Siste innlegg