Ny, Challenge video :)

Hei

Helgen har vært helt grei, følte, meg egentlig ikke klar for ny skoleuke. På fredag var jeg så sliten etter skoleuken at jeg sovnet med lillebror da han la seg. På lørdag fikk jeg besøk av Nora som overnattet og vi hadde et veldig gøy i sammen og filmet blant annet denne videoen i dette innlegget. 

Søndag var det håndballkamp og etter kampen var jeg på skolen igjen for å øve med “sal og scene” gjengen til forestillingen vi har satt opp i valgfaget. Den kommende uken er det premiere på stykket “Heksene”, innleveringer, gruppearbeid i andre fag, dommerkurs med håndballen mm. 

Gleder meg til sommerferien mer enn jeg trodde det var mulig å kunne glede seg. 

Håper dere liker den nye videoen på Youtubekanalen min.  Dere kan subscribe meg på Youtube og få meldinger når jeg legger ut nye videoer og jeg skal legge ut videoer oftere fremover.

Bildet under viser hvor du skal trykke når du kommer til brukeren min på Youtube. Trykk HER for å komme til min kanal.  Trykk på subscribe som vist på bildet under for å følge meg (Rød knapp) etter at du har trykket på linken. (Du kan altså ikke trykke på bildet under)

 

 

 

BEAN BOOZLED CHALLENGE


Fortsett gjerne med å kommentere hvordan video du ønsker at jeg skal filme. Snart kommer også svar på spørsmålsrunden jeg startet forrige uke. 

Klem Jennie

45 kommentarer

Siste innlegg