BARE JEG HAR DEN

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Dagen har vært fin og jeg har kost meg både på skole og hjemme. Det har ikke skjedd noe spesielt, men gode venner og noe som får opp humøret er bra! Etter skolen leste jeg litt før jeg nå trente. Det føltes veldig godt og det var deilig å ta en dusj. Nå skal jeg mest sannsynlig lage meg en kopp te og slenge meg i senga med noen episoder FRIENDS! Det slår aldri feil. 

Noen knips fra dagen!

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Et lite bathroom-selfie haha. Til dere som kommer til å spørre om genseren, så er det faktisk ikke noe sted dere kan få tak i den ( ennå i hvert fall. Jeg vet ikke) Thomas lagde den til meg og du kan de på brukeren hans på IG at han har lagd  flere slike plagg. Digger den! Jeg er den eneste som har den, veldig gøy. 

9. JANUAR (I GÅR):

I går fylte min fine kjæreste 20 år!! Da han var hos meg dagen før på min bursdag fikk han åpne gavene sine fra meg, så ble det deilig middag i går.  Morsomt å ha bursdag rett etter hverandre men litt stress også haha! Jeg skal feire til helgen i tillegg til at søstra mi har bursdag på søndag. Hun fyller 15<3 Mathias har også snart bursdag. Det er derfor mye som skjer nå på begynnelsen av året. I går fikk Thomas og jeg billetter til en superkul forestilling om ikke så alt for lenge og vi gleder oss skikkelig. Kommer sikkert til å forteller dere om den senere. 

8 JANUAR:

Jeg rakk så vidt å blogge på bursdagen min som var for to dager siden. Vi spiste i hvert fall god mat og deilig dessert. Det var gaveåpning, latter, tårer og hele pakka. Skrev om det den dagen og du finner innlegget //HER. Litt senere på kvelden så vi på hjemmevideoer fra da jeg var veldig liten, ikke et år en gang. Det var veldig stas med tanke på at jeg ikke har sett videoer av meg selv så liten! 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Det var altså det som har skjedd de siste dagene. I morgen blir det nok mye forberedelse med tanke på at jeg feirer med venner på fredag. Det kommer nye venner fra klassen, venner fra gamle klassen og venner jeg ser svært lite. Gleder meg veldig!

Klem Jennie

7 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg