• Disney

  HUN SA VI VAR TVILLINGER


  12.03.2017


  Hei!

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har faktisk jobbet så og si hele dagen. Jeg har filmet flere videoer i dag, ikke for min youtubekanal men for Disney Channel! Det er mye dere kan glede dere til at kommer<3 Ellers i dag har jeg forberedt meg på et intervju jeg skal ha i morgen som jeg gleder meg utrolig masse til. Jeg skal ikke bli intervjuet selv, men jeg skal intervjue Astrid S. For dere som har fulgt meg lenge, så vet dere at vi var på Vinterlyd-turné i sammen i 2015 og ellers møttes litt her og der. Jeg digger musikken hennes, stilen hennes og personligheten hennes så jeg er sikker på at morgendagen blir bra. I tillegg har jeg fri i morgen fordi at vi har planleggingsdag på skolen. Jeg får sovet litt lenger og slipper å stresse til Oslo rett etter skolen slik jeg har pleid å måttet gjøre når jeg skal ting som dette<3

  Haha! Tb til VG-lista 2015! Husker Astrid la ut dette og noen så vi kunne vært tvillinger.  Da kommenterte Astrid tilbake at det var vi! Haha! Forhåpeligvis får jeg tatt noen litt nyere bilder i morgen. På dette bilde er jeg jo 14 år haha. 

      

  Digger den nye sangen hennes "Breathe" så definitiv sjekk den ut! Trykk //HER for å høre den!

  Har du hørt Astrid sin nye sang?

  Klem Jennie
  7 kommentarer

  Malin
  12.03.2017 kl.19:21


  Er dette første gang du ikke blogger på to dager eller ??
  Simona
  12.03.2017 kl.19:50


  herlig! fint bilde

  Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, håper du vil legge igjen et spørsmål :) om noe du lurer på.
  Anonym
  12.03.2017 kl.20:03


  Hei:)

  Må bare si at jeg digger bloggen din og hvordan du klarer å få frem dine meninger og din personlighet gjennom bloggingen. Jeg beundrer deg virkelig!<3

  Digger også Astrid og hennes sanger. Hun har et virkelig stort talent og jeg hører titt og ofte på hennes fengende låter.

  Hadde vært superkult om du ville sjekket ut min blogg med det samme. Jeg har en ny vri på dette med blogging, og prøver å få fokus bort fra utseende og over til selve bloggingen. Blogger derfor anonymt;)

  Digger deg Jennie Sofie<3
  Silje Staxrud
  14.03.2017 kl.10:58


  Utrolig kult!
  Amilia
  14.03.2017 kl.17:24


  Hei Jennie!!

  Utrolig bra innlegg!

  Men hvor er skjørtet ditt på bildet fra?

  18.03.2017 kl.12:33


  Ikke for å være frekk, men var det ikke du som sa at du aldri har gått 2 dager uten blogge? Dumt å si det, men du har gjort det. Nå. Savner blogginleggenene, kan du ikke begynne å blogge hver dag igjen :))
  Jennie Sofie
  19.03.2017 kl.18:51


  Anonym: Det jeg har sagt er at det aldri har gått to dager ETTER hverandre. Blogger så mye jeg kan. Mye som skjer for tiden skjønner du:-)

  hits
  @instagram JENNIEFASHION