SKAL PRØVE Å IKKE GRÅTE

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Her hjemme er det fult hus og fult kjør. Hele gjengen fra Østerrike er her og det har vært fult program hele dagen. Flere kaker er bakt, alt fra nøttefritt og glutenfritt til vegansk og ja…ikke vegansk haha! Vi har ikke veeeldig stor familie, men det er mange allergikere…noe som betyr mange kaker. 

Ellers har vi fikset litt på lokalet vi har leid og morgendagen nærmer seg med sakte skritt. Min kjære lillesøster konfirmeres som sagt i morgen og jeg gleder meg masse. Hele familien samles igjen på sammen sted som for to år siden da jeg ble konfirmert. Det vil bli sang, dans, deilig mat og ikke minst gleder jeg meg til å feire at min lillesøster ikke er så liten lenger. 

Jeg har nettopp skrevet ned talen min på papir og jeg sier til meg selv at jeg ikke skal gråte i morgen. Det sier vel vi alle før vi skal holde en tale, men det fungerer som regel ikke. Jeg sitter her med en klump i halen etter å ha lest igjennom den. Hun har også fått seg bunad til den store dagen sin og jeg gleder meg til å se henne i den. Da kommer vi til å matche! 

Klikk HER om du vil lese og se bilder fra min konfirmasjon i 2016. 

Klem Jennie

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg