DEILIG DAG + GIVEAWAY!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg har kost meg helt syyyyykt og det ga meg en smakebit av hvor fin sommeren kommer til å bli. Det var det deiligste været i dag og jeg sprada rundt i shorts og t-skjorte. Thomas var også på besøk og vi koste oss masse i sola. Det ble flere runder med spikeball, mamma og meg mot Mathias og Thomas. Vi hoppa på trampolina, spiste is, ble spylt med hageslangen før vi hoppa i jacuzzien vår og vi hadde en deilig middag ute i sola. Jeg ga instagram følgerne mine en liten smakebit, men denne dagen hadde jeg ikke mobilen i mer en noen min for å dele litt med dere. I tillegg en helt sminke fri dag, noe som var deilig. Har vært mange turer til byen på eventer, teater og andre greier jeg pynter meg litt for. Jeg liker å pynte meg, samtidig liker jeg å chille helt i kosetøy og no makeup!

Jeg tenkte også å si at jeg har en giveaway gående på instagram som jeg selv syns er veldig kul! Sjekk den ut om du vil<3

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har skole igjen i morgen, dessverre. Både lillesøster, lillebror, og flere av vennene mine har fri, men ikke jeg. Sykt teit haha!

Har du fri i morgen? Hvilken klasse går du i?

Klem Jennie

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg