LITEN TEASER

Reklame | Junkyard

 

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har vært på skolen og sluttet ganske tidlig, noe som var sykt digg. Deretter dro jeg til frisøren og var der en liten stund før jeg tok meg en tur på butikken og kjøpte med meg noe digg lunsj til i morgen fordi jeg har terminprøve i matte. Jeg skal derfor bruke litt av kvelden på å øve, men er ganske forberedt. Det blir sikkert litt redigering av junkyardvideoen også, og jeg skal begynne på den siste delen av den nå, altså lookbooken. Ellers er den ganske ferdig og den kommer kanskje ut på fredag vil jeg tro. Kanskje jeg får til torsdag. Det får vi se på:-) Jeg teaser dere derfor med noen av produktene jeg valgte ut her på bloggen i dag. 

Digger virkelig denne looken fordi den skriker sommer. Den er veldig casual, men fargene gjør meg skikkelig glad! Gult går skikkelig bra med den blå jeansen og brillene er sykt fine. 

T-SJORTE HER // SOLBRILLER HER // BUKSE HER

 

Nå er det faktisk bare 45 dager til sommerferie! Jeg gleder meg helt syyyykt til lange sommerkvelder, venner, bading, grilling, lek og moro!

Gleder du deg til sommeren? Til hva? 

Klem Jennie

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg