SOMMERLIG ANTREKK!

Hei fine dere!

Jeg håper at dere alle har hatt en tipp topp dag! Min startet med at jeg filmet en video med søstra mi. Vi bestilte oss noen produkter hver fra junkyard tidligere denne uka. Det kommer dermed en ny junkyard haul/lookbook forhåpentligvis i løpet av den kommende uka. Denne helgen skal jeg bare kose meg og det har jeg fått til ganske fint så langt. I går var jeg på date med mamsen og i dag jeg jeg kost meg masse i sola. Senere skal jeg i bursdag og så skal jeg overnatte med Tuva og Ella som det er ALT for lenge siden jeg har sett! Gleder meg helt sinnsykt!  Til uka er det flere tentamener og i tillegg skal jeg komme meg til frisøren og klippe meg. Jeg har villet klippe meg sååååå lenge, men aldri orket å ringe. Da jeg var på senteret i dag bestemte jeg meg derfor for å gå innom og bestille time…så var det gjort. 

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt og jeg har allerede begynt å gå i deilige, fargerike og luftige klær<3 Mamsen tok noen bilder av meg ute i dag og jeg syns at de ble ganske søte. Liker dette antrekket veldig godt:-)

 

Jeg er 100% sikker på at jeg kommer til å få spørsmål om plaggene, så jeg svarer bare med en gang. Blusen har jeg kjøpt på Cubus, buksa er fra Gina og smykket er fra ByBiehl. 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg