MORO MED MARCUS OG MARTINUS/FUN WITH MARCUS AND MARTINUS

Hei (You can read english under the pictures)

I dag fikk jeg en sykt kul beskjed. Den kommer til å glede mange av dere som digger Marcus og Martinus. Deler av et intervju som jeg hadde med guttene for The Club Radio har tidligere vært vist på Disney Channel. Det var flere som ikke fikk med seg programmet da det ble vist og den nyeste sesongen av The Club Radio har heller ikke blitt lagt ut på Disney Channel sin Youtube kanal ennå.

Derfor er det jo utrolig gøy at det kommer til å bli vist mye mer i fra intervjuet og at det også kommer til og bli tilgjengelig for alle som har Disney Channel appen! Intervjet vil bli lagt ut på fredag og jeg klarer nesten ikke vente!

Jeg var veldig spent på hvordan intervjuet skulle bli vist på The Club for det ble jo bare vist noen få minutter av et mye lengre intervju, dette fordi episodene av The Club Radio ikke er så lange.

Så last ned appen om du vil få med det dette. Den heter noe så enkelt som ” Disney Channel” <3 Jeg gleder meg veldig og har ikke sett resultatet selv, men det må jo bare være bra….Marcus og Martinus er jo med 🙂

Er dette noe du gleder deg til?

Klem Jennie


 

 

OK….. short message to all of you that do not understand Norwegian.

This upcoming friday you´ll get the chance to watch my intervju with Marcus and Martinus on Disney Channel`s app. A shorter version of the intervju has been aired on The Club Radio, but this is a longer “special episode” for all of you that downloads the app. I know we speak Norwegian in the interview, but I think it will be fun to watch if you are a huge fan of the boys. It is always fun to hang out with them. It will be out on friday!

Hug Jennie

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg