BILDENE DU ALDRI FIKK SE

Hei

I dag tenkte jeg å ha et litt morsomt innlegg. Jeg gikk gjennom bildene på mobilen min i fra denne sommeren og jeg har tatt masse bilder. Jeg har lagt ut enkelte av bildene, og på instagram kommer det det masse koselige kommentarer. Noen skriver “Du er alltid fin på bilder”. Men greia er at, ikke alle bildene mine blir bra. Noen kommer uforberedt, andre ser bare sykt rare ut og jeg dropper å legge det ut. Men i dag skal jeg dele flere av de bildene som ikke ble lagt ut fordi de enten var rare eller morsomme. Vi får se. 

Til venstre ser du bildet som ble postet, og på høyre side et som ikke ble lagt ut.


Her lukker jeg selvfølgelig øynene på bildet til høyre haha.


Her poserer Tuva og jeg ved en superfin utsikt på Malta. Et bildet der vi står vanlig og smiler og et annet der Tuva skal til å hoppe i armene mine. Ikke så klare haha. 


Disse bildene ble tatt etter “graduation” på Malta. I det ene bildet smiler Tuva og jeg til kamera og i det andre ser jeg helt rar ut. I tillegg legger du kanskje merke til personen som skal til å helle vann over meg. Tre sekunder etter dette bildet ble tatt var jeg våt. Huff!
 

Heisann du!

Kjempeblid, ha ha

Det siste bildet ble det aldri lagt ut et lignende av, men jeg velger å legge det ut nå. Det ble tatt etter at noe veldig trist skjedde…..jeg mista isen min:((( Hahahaha! Det var egentlig sykt flaut fordi så mange så det og flere sa ” ohhhhh nooooo” , “that is sad” og sånn. Huff.

Hva synes du om at jeg lager slike innlegg som dette? Vil du at jeg skal gjøre det igjen?

Klem Jennie 

33 kommentarer

Siste innlegg