Den sprenges

Hei

(Bilder i dagens innlegg er såkalte bilder som ikke fikk komme med i blogginnlegg i sommer)

 

Høstferien er over, luften her jeg bor er skarp selv om solen skinner og Gran Canaria er kun et minne……….

Men jeg elsker høsten jeg, de fine fargene, den klare luften, og å pakke meg inn i deilige varme gensere og cardigans og til og med det å gå under en paraply mens regnet pøser ned rundt meg. Så elsker jeg også det at når det ikke er ferie så er det så mye spennende og gøy som skjer som ellers ikke skjer. 

Når jeg ser på kalenderen min nå så fylles den fort opp med møter og andre spennende ting. Jeg fyller stadig på ting jeg skal helt frem til 2016, og snart kan jeg kanskje begynne å fylle inn ting for neste år allerede også. Jeg elsker å ha ting å se frem til og å telle ned dager selv om jeg også gleder meg over hverdagene. Jeg passer også på, med hjelp i fra foreldrene mine at kalenderen ikke “sprenges”

DISSE BILDENE BLE TATT I GRAZ I SOMMER

Forrige uke landet jeg på Gardermoen etter høstferie på Gran Canaria. På søndag var jeg på konserten til Jacob Whitesides og dagen før det møtte jeg “storebrødrene” mine i The Main Level i Oslo. Syns det er kjempekoselig å møte venner jeg ellers ikke ser så ofte når muligheten byr seg. På Gran Canaria fikk jeg jo også to dager i sammen med venninnen min Lila, ellers så ser vi hverandre alt for sjeldent fordi vi bor langt i fra hverandre.

Helgene fylles ofte opp med kamper, så det er det første jeg skriver inn i kalenderen min, så dukker det opp invitasjoner til bursdager og andre eventer. Noen helger går også med til lekser om jeg vet at uken ellers blir veldig travel og lesing til prøver og presentasjoner. 

Så er det kjempegøy å få skrive opp stooooore opplevelser som for eksempel “Lansering av kolleksjon” som stod i kalenderen i september i år og avreise til Brighton med EF som var helt i starten av sommerferien. På mandag var jeg igjen på et kjempespennende møte, et slikt møte hvor jeg blir sittende å klype meg selv i armen for å være sikker på at jeg ikke drømmer. Jeg vet også om et par andre møter jeg snart skal på, og gleder meg veldig til å dele med dere lesere så fort jeg får lov/mulighet til det.

BILDER FRA VG-LISTA

I slutten av måneden er det igjen OD-dag og jeg lurer på hva jeg skal finne på denne gangen. OD-dagen i fjor var jeg i sammen med Tuva og jobbet hos WOW på Storo Shoppingsenter. Trykk om du vil komme direkte til de innleggene, HER for innlegg 1, HER for innlegg 2.

Det er også mye jeg gjerne ville ha gjort som jeg ikke får tid til eller som kræsjer med andre ting. Nå blir det også ekstra travelt fremover ettersom jeg har startet med konfirmasjonsforbredelser og da er det mye jeg må være med på. Vi skal på konfirmasjonsleir allerede til helgen og også på en leir til våren. Jeg skal i alt på 8 gudstjenester frem til konfirmasjonen min og jeg skal på flere undervisninger etter skoletid og være med på aktivitetsgruppe 4 kvelder før konfirmasjonen.

Enda så syns jeg det er kjempegøy når jeg blir invitert på møter, konserter og events, og krysser alltid fingrene for at de treffer en dag hvor kalenderen tillater at jeg kan være med, men noen ganger kræsjer det og ofte er det skolen som setter en stopper i form av lekser. Men skolen er jo viktigst da. Som i dag….jeg sitter og leser til Naturfagsprøve, men kunne vært på et kult event.

BLURRY OG KLART MED LAURENT, ALEX OG SANDER

Så når dere leser bloggen eller sjekker den og ser at det ikke har kommet et innlegg eller at det ikke er så langt som dere hadde ønsket eller så spennende som dere hadde ønsket, så håper jeg dere husker at det er livet mitt jeg blogger om. Alt får jeg ikke lov til å dele og noen ganger så strekker ikke tiden til heller. 

 

TRIKSER I ØSTERRIKE

I dag ble det et litt lengre innlegg. 

Liker du best lange innlegg med mye tekst, eller liker du bedre innlegg med mindre tekst og mer bilder?

Klem Jennie 

15 kommentarer

Siste innlegg