Vinterlyd i Stavanger

Hei

I går var det konsert med Vinterlyd i Stavanger og som noen av dere sikker fikk med dere så dro jeg dit fredag ettermiddag. Vi tok flyet til Stavanger og kjørte derfra til hotellet. Der overnattet vi en natt før det braket løs med enda en konsert. På lørdagen fikk jeg også litt mer tid med de jeg ikke har fått snakket  så mye med, blant annet Erik  fra Erik og Kriss og OnklP & de fjerne slektningene. 

Været var desverre ikke helt på topp ettersom at det regnet og blåste en del. Paraplyen min vrengte seg flere ganger og til slutt knakk den, Haha. Midt under treffpunkt måtte jeg skynde meg backstage siden OnklP og slektningene hadde gått med på å ta noen bilder til bloggen min. Litt tidligerer på dagen hadde jeg og mamma kommet over et kult sted å ta bilder så vi dro dit. Jeg kalte det tagging men de kalte det heller street art, og det er det jo.

Det var i starten litt vanskelig å komme innpå dem. De er en stor gjeng som alltid er sammen. Men når jeg først fikk tid med dem var de egentlig veldig “søte” kan man si. Lette å snakke med. Klarte også å få et grimasebilde. OnklP,  Pål som han heter lot meg også prøve hatten hans.

 

OnklP (Pål), meg og Jaa9 (Johnny)


Måtte ta bilde bak denne også. Mange andre kule farger:-)

Fikk et grimasebilde. Hahahahha!

Peace gutta 😀

 

Han har vært med på TV programmet som heter “Hver gang vi møtes”  Han ønsker å bli kvitt “Bad boy” inntrykket mange visstnok har av han. Selv så syns jeg det er viktig å bli kjent med en person og ikke dømme etter rykter og fortid. Han virket som en utrolig kul fyr og musikken hans er jo awesome, det er vert å komme å høre på. OnklP vet det ikke selv, men han er et typisk eksempel på personer som er av mine idoler. Han holder på med det han elsker, han kjemper, lar seg ikke knekke av rykter og han er der han er i dag til tross for masse motgang og en tøff start på ungdommen. Han flyttet fra Asker til Lillehammer da han var 12 år og det er ikke bare bare nå man er i den alderen. Jeg tror på han når han sier at skandalene hans er over og jeg heier på OnklP 🙂 han er en bra “dude” 

 

Her er et klipp fra “Hver gang vi møtes” og elsker hvordan han har tolket denne låten

 

Etter fotoshooten hadde jeg en prat med Venke Knudson på bryggekanten i Vågen, blogger om det i morgen 🙂

Hva syns du om bildene?

Kanskje vi sees i Bergen

Klem Jennie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg