Dette er Vinterlyd :)

Hei

I dag var det sikkert som mange av dere vet allerede, årets første Vinterlyd. Stedet var Jernbanetorget i Oslo og mange hadde tatt seg turen dit. Jeg var tidlig ute for blant annet et lite møte og Treffpunkt mm. 

Noe av det første jeg gjorde var å legge ut bilde på IG av instaframen jeg har blogget om tidligere. Denne vil bli satt opp i alle byene som det er Vinterlyd i og om du tar et bilde av deg i rammen og tagger det med #Vinterlyd har du mulighet til å vinne en iPhone 6. Det blir trukket en vinner i hver by. I dag vant en jente som het Camilla og hun ble nok veldig glad.

DETTE ER INSTAFRAMEN 

Meg og vinneren av Iphone 6 konkurransen<3

Om du ikke har mulighet til å være på Vinterlyd så kan du jo høre på radiokanalen p4, som sender live fra arrangementet. I dag var jeg på lufta rett før klokken 13.00 og forklarte nettopp dette rundt iPhone konkurransen. 

SCREENSHOT I FRA INTERVJUFILM


 

Men det er også mange andre konkurranser og flotte premier å vinne. Blant annet gavekort i fra Ving på kr 5000,- Opphold på Hafjell, eller hva med muligheten til å få sitte i en sofa på scenen og nyte konserten der i fra? Kjøper du Vinterlydlua i fra Kreftforeningen er du med i trekningen om plass i sofaen på scenen. Mye spennende som skjer før selve konserten starter.

Jeg var også på Treffpunkt med artistene og møtte barn som har familiemedlemmer med kreft, eller har mistet noen på grunn av kreft. Møtte flere utrolig søte snille og tøffe gutter og jenter. Noen av dem var så tøffe at de viste frem kule dansemoves til oss også. På Treffpunkt fikk de møte alle artistene og fikk autografer og klemmer. De fleste hadde aldri fått oppleve noe slik. Flere sa de var helt skjelvende, utrolig søtt.

Var også oppe på taket til kreftforeningen sin bil, i sammen med disse barna og fikk oppleve hvor god utsikt de hadde til scenen og utover folkemengden der i fra. 

 

BILDER FRA TREFFPUNKT


Backstage fikk  jeg varmet meg litt inne i teltet både med varmeovn og med varm drikke. Her var det servering for artister og crew. Også TV, så vi kunne følge med på alt som skjedde på scenen. 

BILDER FRA BACKSTAGE


Marcus og Martinus var de første som gikk på og sang flere sanger også i fra det nyeste albumet sitt. De skaper så utrolig god stemning og masse liv. Selv om været var litt grått i dag så stoppet det ikke folk i fra å ta turen til Jernbanetorget og stemningen var på topp. 

 

  

Dere som får Vinterlyd til der dere bor eller i nærheten er heldige og jeg anbefaler dere å ta turen for å oppleve dette.

Det var min første Vinterlyd i kulissene av alt som skjer. Var litt spent, småstressa og sjenert. Alt skjedde jo på direkten og da jeg plutselig stod på scenen uten på forhånd å vite hva jeg skulle bli spurt om slo hjertet litt fort. Men nå gleder jeg med allerede til Vinterlyd på mandag i Gjøvik og skal kaste bort nervøsiteten og stresset  og få tatt litt flere bilder til dere av artistene og hva de gjør backstage.

Var du på Jernbanetorget i dag? Eller skal til Gjøvik på mandag?

Kanskje vi møter på Treffpunkt i en av de andre byene?

Klem Jennie

48 kommentarer

Siste innlegg