Den største glede man kan ha, er å gjøre andre glad :)

Hei

Nå skal jeg snart sende meldinger på IG og mail til flere som skal få tilsendt Isac Elliot sin autograf. Det er alt i fra de som vil glede sin bestevenn, til de som vil gi den til søsteren sin og også en som vil gi en til en gutt i klassen som er stolt fan av Isac.

Nå er det også en uke til første Vinterlydkonsert, og den er i Oslo lørdag 28 februar. Da kommer det også flere artister enn de som skal turnere med Vinterlyd, blant annet Freddy Kalas kommer og fremfører partylåten “Pinne for landet”.  Blir nok superbra stemning.

Ved å trykke //HER kommer du til en side med masse informasjon om hva som skal foregå på Jernbanetorget neste lørdag 🙂 På Jernbanetorget vil det også som i alle de andre byene bli arrangert en Instagramkonkurranse for de som er på konserten. Jeg gleder meg til dette,  og til å være med på å trekke en vinner av en iPhone 6 i hver av byene. Kommer tilbake til denne konkurransen når det nærmer seg enda mer.

 

PINNE FOR LANDET

 

Det er også kjempekoselig at flere skriver at de gleder seg til å møte meg når jeg besøker deres hjemby. I kveld skal jeg sette meg ned å planlegge litt jeg skal gjøre når jeg reiser rundt, som å kanskje konkurrere med artistene i noe, spøke med dem, hva jeg skal spørre dem om og kanskje jeg kan sørge for å skaffe noen autografer/premier til dere trofaste følgere og lesere.

Som sakt, under en uke til Vinterlyd…… husk å følge @p4radio på Instagram om du vil passe på å ikke gå glipp av informasjon om konkurranser og alt annet spennende som måtte skje 😉

SKRIV ET SPØRSMÅL:::::::::::

Klem Jennie

 

39 kommentarer

Siste innlegg