SMINKEVIDEOEN ER KLAR

Hei

Her kommer den etterspurte sminkevideoen. 

Har ikke noe særlig å si om den, annet enn…… sånn ble den og at den ikke kommer til å ligge ute på YouTube så veldig lenge. 

 

Husk å sette på quality/kvalitet 720p HD. Det gjør du under Settings/innstillinger – det lille tannhjulet under videoen i på YouTube

God helg

Klem Jennie

39 kommentarer
  1. Jeg vil ikke være frekk eller en hater, men dette er bare et tips: når jeg så på videon din så ser jeg hvor du har tatt mere foundation en andre steder. Og da bør du bruke en sminke svamp fordi børsten er egentlig litt vanskelig å bruke. Og deretter bør du ta pudder på fordi det gjemmer foundation merker (?) på fjeset og hindrer oljete look. Og husk og bruke rester av pudder på kosten på halsen sånn at fargen blender inn i huden.
   Men ellers synes jeg du har kjempe bra kvalitet på videon din og bloggen. Keep it up💛

  2. Passer foundationen til folk som har enten litt lysere eller mørkere hud? Altså går det an å jevne den ut liksom? Håper du skjønte spørsmålet😝

  3. Du er kjempe pen og vi bruker nesten det samme sminke untatt foundation og øyenbryn tingen , fordi jeg fikser ikke øyebrynene mine. 😊💖

  4. Veldig bra video! Du trenger absolutt ikke å fjerne den fra youtube😊 ble veldig inspirert og kommer til å teste det ut👌 (har ikke startet med sminke enda)

  5. Veldig bra video.
   Kan du lage en sminkekolleksjonvideo en gang??
   Liker bloggen din veldig godt er også stor fan av deg du virker som en helt fantastisk fin og morsom persom og være sammen med!!
   Klem fra Kristine

  6. Hei Jennie. Jeg synes du er veldig morsom og vakker, og derfor ville jeg bare si at jeg ikke synes du burde bruke sminke. Du trenger det ikke, du er nydelig uten og burde ikke skule noen ting av din naturlige look💗 Elsker deg💗

  7. Jeg likte vidioen veldig godt og du ga meg noen tips til hvordan jeg kan sminke meg når jeg skal begynne med det.
   Jeg har et spørrsmål kan du lage en morning rutin video

  8. Er bare noen tips: Du BØR starte med en primer hvis du vil at sminken din skal holde lenge, dette er seff ikke nødvendig 🙂
   Også burde du ta et plain pudder på ansiktet som er lik hudfargen din etter at du tar på fundation, det ”setter” fundationen på og får det til å holde.
   Itillegg bør du… Vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men ”blåse” på kosten når du tar blush. Da får du ikke en skikkelig sterk farge med engang og ja, det ser bare mer naturlig ut.
   Forresten glemte du brow gelen på det aller siste bildet. 😉 Du bruker jo den.

  9. Hei, du er 13 år men bruker sminke!!?? Heldiggris! Jeg får ikke lov😏PS: jeg syntes du er bortskjemt og litt slem. Sorry, men min mening. I videoen sa du at jeg bruker foundation for å se naturlig ut??!! Så du mener at vi som ikke bruker foundation ikke ser naturlig ut!! Som jeg sier(alle) folk som bruker sminke vil bare skjule sin indre STYGGE kjønnhet!😳

  10. Folk som bruker sminke bruker det fordi de vil skjule sin indre stygge skjønnhet!😂😳😳SOM DEG! Herregud du bruker sminke og du er bare 13år……(BORTSKJEMT)

  11. Beste video ever<3
   Jeg har gått rundt å ventet på den videoen
   og endelig kom den!! Den var bedre enn
   forventet<3
   Mitt største forbilde<333
   <3 <3

  12. SiriOlsen: Forstår ikke hva det har med bortskjemt å gjøre. De aller fleste i min klasse bruker litt sminke og andre venner jeg er i sammen med.På meg virker det som du er en 10 år gammel jente som trenger noen år til å vokse opp på før du kommer med teite kommentarer.

  13. SiriOlsen: Godkjenner kommentaren din SiriOlsen. Viser at det er du som er på jordet og ikke jeg. Først sier du jeg er heldig og så slem. Vel…slem etter min mening er å skrive dritt til andre på grunn av misunnelse.

  14. siriolsen, det er ikke slemt at hun sa at hun vil bruke sminke for å se naturlig ut? jennie må få lov til å si sine meninger om hvorfor hun bruker foundation! btw, ser ut som du er 10 år… jeg elsket videoen, jennie 🙂

  15. Du er kjempe flink du er verdens beste og jeg elsker instagram brukeren og bloggen din😘😘😘😘😘

  16. Du trenger egentlig ikke bruke øyenbryns penn.. Jeg synes du påførte det på en bra måte, men i og med at du har ganske mørke og fyldige bryn fra før så synes jeg at det ser penere ut uten:)
   + du legger foundation fint på, men prøv å få et helt jevnt. Hvis jeg ikke bruker pudder eller noe og bare foundation, så tar jeg alltid en pudder kost og går gjennom hele annsiktet. Da vil man nesten ikke legge merke til at man har på foundation.
   Elsker vippene!! Alt i alt bra video:D

  17. hei, du e den fineste 01er eg har sett:9 hhaha eg 01er selv å men lurte på kor eg kan kjøpe samme foundation som deg fordi eg bruker bb cream conseler å puder å det e slitsomt så ville ha en enkel, vis du skjønner..
   håper du kan svare::)<3

  18. Hei, fin video! Mamma jobber i sminkebutikk, og i følge henne er dette lurt om du har tørr maskara…
   IKKE dytt kosten ned, men vri den slik at det kommer minst mulig luft oppi den:) Da holder den seg myyye bedre!😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg