Enda en dag i flotte Tyrkia

Hei

I dag ble det første hele dag på oss på hotellet. Dagen startet med bading i bassenget og kl 11.00 ble jeg og lillesøster med på The Hangout (om du lurer på hva det er, trykk HER) Det er at mange barn på samme alder finner på morsomme ting å gjøre i sammen. I dag ble det mini golf. Utrolig gøy men det ble veldig varmt mot slutten. Lederne bestemte derfor at vi også skulle ha noen leker i vannet for å kjøle oss ned litt.

Etter The Hangout gikk jeg og Emilie Mari til baren for å ta oss en is. Koste oss med den ved bassenget. Måtte spise den fort for den smeltet nesten med en gang.

Helt til nå har vi badet i de forskjellig bassengene og prøvd en sklie. I denne sklien satt du med hjelm og redingsvest oppi en stor badering. Så kjørte du ned sklia. Jeg og mamma trodde vi nesten at vi skulle dø noen ganger men det gjorde vi ikke. Vi skadet oss ikke heller. Bra med sikkerhet:)

Noe som var litt trist å høre er at de ikke har bølgebasseng lenger. Det var visst fordi de fikk klager i fra noen gjester i fjor fordi at noen små barn ikke kunne leke i vannet da. Jeg satt og ventet og ventet på bølgene, men de kom jo aldri, he he… Men bassenget er jo stort og flott uten bølger også. Lillebror elsker sklia i barnebassenget og han bor nesten i vannet. I morgen skal vi på stranda også, da skal det visst være enda varmere enn i dag. Nå skal vi gjøre oss i stand til å spise middag og se på show.

Vil dere se kveldens antrekk på bloggen?

Klem Jennie

52 kommentarer

Siste innlegg