SOLRIK DAG

Hei

I dag våknet jeg endelig til SOOOOOOOL!!!! Juuuuhuuuuu…..<3 Det var også deilig og varmt. De siste dagen har det alltid regna i løpet av dagen her på Nesodden men i dag har været holdt seg. I dag tidlig fikk jeg en meldig av Andrine som lurt på om vi skulle finn på noe. Hun kom derfor hjem til meg og vi hadde super gøy. Vi hoppet masse på tramoline ( som vanlig ) og tok korte drikke pauser. Hadde også en liten vannkrig. Hahaha<3 

Etter middag lagde vi en drink som vi syntes så god ut, og det hadde vi rett i. Den var morsom å lage og deilig å drikke. Mmmmmmmm….

 

OPPSKRIFT TIL TO      (Jeg klarte å velte det ene glasset da vi tok bilder så det er derfor vi deler ett)

– 1 1/2 dl vann

– 6 ss sukker

– 1 ts revet sitromkall

– 1 1/4 dl sitronjuice

– 6 isbiter

– mineralvann

TIL PYNT

– Sitronbåt 

– sukker

FREMGANGSMÅTE

1.  Ha vann, sukker og sitronskall i en kjele og gi det ett oppkok under omrøring. La det koke i 5 min under stadig  omrøring.

2. Ta det av platen, og la det kjøles ned til romtempratur ( om lag 30min) Hell deretter over sitronjuicen og hell det i en mugge.Dekk det med plast og la det avkjøles i kjøleskapet i ca 2 timer. 

( Vi hadde ikke så god tid så vi tok det i stede en drøy halvtime i fryseren)

3. Når sitronblandingen er ferdig avkjølt tar du 2 glass og gnir kanten inn med sitron. Deretter dypper du glasset i sukkker. La det stivne. Ta isbiter i glasset.

4. Ta sitronblandigen og del den likt i de to glassene. Deretter fyller du så mye mineral vann du føler for å ha oppi. Pynt den deretter med en sitronskive på kanten av glasset.

SÅ ER DEN KLAR TIL SERVERING<3

Skal du prøve oppskriften?

Klem Jennie

 

28 kommentarer

Siste innlegg