Solrik dag på Hafjell

Hei

I går var jeg jo som tidligere blogget på Hafjell. Vi kjørte frem og tilbake samme dag og hadde en fantastisk solrik dag med mye moro. Vinterlydkonserten ble holdt på Midtstasjonen og mange mennesker hadde tatt turen hit for å nyte påskesola, ski, god musikk og masse liv.


Jeg kom dit klokken 12.00 og benyttet jeg de to første timene til å samle inn penger for Kreftforeningen. Da jeg gikk rundt med bøssen møtte jeg utrolig mange hyggelige og gavmilde folk. Jeg tror faktisk at jeg tok bilde i sammen med noen hundre blide jenter og gutter denne dagen. 

 

 

Noen av de jeg møtte<3

Jeg reiste til Hafjell for konserten, for jeg har faktisk aldri hørt noen av disse artistene synge LIVE og det var utolig moro. Utover dagen så fikk jeg et ørlite håp om å treffe Isac igjen da jeg fikk backstagepass i sammen med lillesøster og en aldeles nydelig ny venninne, Ida. Ida var med meg og samlet inn penger en stund, noe som var veldig hyggelig. Jeg fikk vært i nærheten av Isac, men fikk ikke tatt bilde denne dagen, men det gjør faktisk ingen ting. 

Fikk møtt Raylee, som jeg ser opp til. En alltid blid, utadvent og talentfull artist. Liker veldig godt sangene hennes. Har fulgt hun en god stund på instagram nå og ble overrasket over at hun visste hvem jeg er <3

Fikk mye tid i sammen med Marcus og Martinus som er noen av de morsomste og snilleste guttene jeg har møtt. Fikk chattet litt med dem før Vinterlyd på Hafjell og veldig koselig å få truffet dem og vi beholder kontakten. 

Så møtte jeg fantastiske folk fra Kreftforeningen og P4, som gjør alt dette mulig med Vinterlyd. Det er helt fantastisk at det har blitt samlet inn så mange penger til Krafttak mot kreft. Hele veien til og fra Hafjell i bilen hørte vi på P4, syns den radiokanalen har mange bra show. Gikk inn på P4.no i dag tidlig og fant denne morsomme videoen.

TRYKK HER FOR Å SE DEN 

 

Isac forsvant like brått som han kom. Han kom plutselig nesten ubemerket inn i presseteltet med skiutstyr, briller og hjelm og forsvant i full fart på snøscooter sekunder etter han hadde sunget ferdig siste sang. Jeg stod ikke nærme scenen, men hadde flott utsikt, he he

Helt til slutt legger jeg ut noen bilder jeg har funnet på nettet i fra Vinterlyd på Hafjell i påsken.  

 OM DU HAR BILDE AV MEG OG DEG PÅ HAFJELL KAN DU SENDE BILDET TIL MEG PÅ MAIL

[email protected] og merke mailen med BILDE HAFJELL 🙂 Lyst til å lage en liten video med disse bildene. <3

  

24 kommentarer

Siste innlegg