NYESTE INNKJØP

Hei

I dette innlegge skal jeg vise mine nyeste innkjøp. Jeg bestilte flere klær fra Sheinside, siden de hadde så mye fint, men det som er litt dumt er at det er mye onesize så alt passet ikke. Jeg vokser nok inn i noe av det og resten skal jeg ha med i konkurranser. I dag var jeg også i byen med familien. Jeg kjøpte meg en suuuper fin vaffeljakke på ZARA som jeg har ønsket meg leeeeenge. Bare så dere vet det måtte jeg sefølgelig kjøpe den selv, men det var vært det. 

I byen i dag skulle vi også møte Mia og Malin igjen ( venner fra syden). Sist gang vi så dem var da Mia var på sykehus i Oslo. Vi spiste lunsj sammen på Oslo City og gikk deretter oppover Karl Johan. Så tok vi en is på Mc Donalds. Etter en super dag med dem fulgte de oss til båten og vi sa hade. Avtalte også at det ikke måtte gå så lang tid før vi ser hverandre igjen. 

GENSER FRA SHEINSIDE<3 

SE HER

 

JAKKE FRA ZARA<3


Da jeg var i Karl Johan gikk jeg også en tur inn på d.n.a siden det var bra tilbud der. Fant meg noen superkule TOMS jeg bare måtte ha. Når du kjøper et par med TOMS gir du også et gratis par med sko til barn som trenger det i andre land. Både jeg og mamma kjøpte ett par hver.


Hva likte du best?

Klem Jennie

76 kommentarer

Siste innlegg