OM FILMEN “NATT TIL 17.”

 

Hei

Den 24. mars var jeg som tidligere fortalt på en ekslusiv førpremiere på filmen “Natt til 17.” Filmen har premiere på norske kinoer 4 april, som bare er noen få dager til. Filmen har 11 års grense. Jeg likte filmen veldig godt, selv om jeg ikke kjente meg noe igjen i den, den handler jo om ungdommer som er noen år eldre enn meg selv. Filmen viser ærlig hvordan ungdomsmiljøet kan være for mange. Det er en film for og om ungdom.

 

HER ER EN VIDEO JEG IKKE HAR LAGT UT FØR. DEN VISER LITT AV HVA DU KAN VENTE DEG I FILMEN

Her er traileren jeg la ut før jeg dro på premieren:  http://www.youtube.com/watch?v=dZK5PmtmsmA

 

DETTE HANDLER FILMEN OM

«15-åringene Sam og Amir har bestemt seg for at denne kvelden skal bli legendarisk. Gutta har kjent hverandre hele livet og ser på hverandre som brødre, men i løpet av det neste døgnet forandres alt. Amir vil ha tilbake sin eks-kjæreste Thea, men det han ikke vet, er at bestekompisen Sam er i ferd med å bli sammen med henne. Når gutta finner ut at de begge to er forelsket i samme jente, slår det gnist til en tilsynelatende uløselig konflikt dem imellom, som bare akselererer utover kvelden og natta. Kan Sam og Amir tilgi hverandre, eller er dette slutten på vennskapet deres?»

 

Som du kanskje forstår så blir det en del drama, romantikk og også humor. Og sist men ikke minst masse spenning. Mer vil jeg ikke si 😉

 Skal du se filmen?

Klem Jennie

http://www.filmweb.no/film/article1090010.ece 

24 kommentarer

Siste innlegg