WE ARE THE CRAZY PEOPLE KONK

Hei

Nå har jeg tenkt til å ha en konkurranse på instagram hvor du kan VINNE EN SHOUTOUT + AT JEG FØLGER DEG, men FLERE AV DERE får også muligheten til å KOMME MED I EN VIDEO, som jeg har planer om å lage. Fortsett å LESE så får du vite hva du må gjøre. Du kan også sende video til [email protected] dersom du har lukket profil. Dette kan du også gjøre dersom du bare ønsker sjansen til å være med i videoen jeg skal lage 🙂

DETTE ER BILDET JEG LA UT PÅ INSTAGRAM I DAG

Veldig mange av dere har sikkert sett videoen hvor jeg sier ” WE ARE THE CRAZY PEOPLE” og så begynner jeg å snurre/danse. Hvis du ikke har sett den så har den en egen kategori i fanen till høyre. Ligger nederst under Kategorier.

Men ja, det du “må” gjøre er…..

1.Lage en instagramvideo der du står på et offentlig sted og rop “WE ARE THE CRAZY PEOPLE” + dansing eller snurr rundt i mens du nynner som jeg gjorde.

2. Tag videoen med #jfwearethecrazypeople.

3. Dersom du ikke har Instagram eller har lukket profil sender du video til [email protected] (Husk å skrive brukernavnet ditt om du har Instagrambruker)

Konkurransen pågår i 1 uke, så jeg trekker en vinner da. Dette tror jeg blir moro. HUSK DET SKAL VÆRE GØY. JEG LIKER IKKE FARLIGE LEKER/SPØKER ELLER ULOVLIGE. DET SKAL BARE VÆRE MORO.

Blir du med på konkurransen?

Klem Jennie

#konkurranse 

62 kommentarer

Siste innlegg