HOPPENDE GLAD

Nå har jeg kommet hjem fra skolen og før jeg satte meg ned for å skrive dette spiste jeg en is ute i det herlige været og hoppet litt på trampolina med lillesøster. Visste at dette innlegget kom til å bli ganske langt, så tenkte at det ville være fint å pynte det opp med noen bilder fra i dag.

 

Jeg er født i Oslo 8 januar 2001. Jeg bor på Nesodden i sammen med mamma Tone, pappa Toni, lillesøster, lillebror og marsvinet mitt som heter Elvis. I dag er jeg ca 155 cm høy. Jeg har ikke kjæreste og BESTEVENNEN min heter Embla<3 Favorittmaten min er Sushi, beste kaken jeg vet om er Oreokake, beste is er Shave-is og jeg liker best cola. På fritiden min så er jeg med venner, trener og er på innspillinger. Jeg elsker å gå på langrenn og går på skitrening, pluss at jeg begynte på håndball for ca 1 måned siden. Jeg har ingen fast posisjon ennå, men sist gang spilte jeg venstre ving. Favorittfagene mine på skolen er matte og gym, og fargen jeg liker best er grønn. Headeren min er laget i photoshop.


Jeg vet ikke hvor mye jeg bruker på klær i måneden. Noen måneder kjøper jeg ingen ting, mens andre ganger som når det er sesongskifte trenger jeg litt mer. Butikkene jeg liker best er Wow, Bik Bok og Cubus. Hva jeg syns om meg selv. Jeg er morsom, tullete, snill og rettferdig. Jeg ser meg i speilet og ser nok som veldig mange andre ting med meg selv jeg ikke er så fornøyd med. Men jeg har det bra med meg selv. Jeg bruker ikke sminke til hverdags, men gjerne litt mascara i bursdager. Jeg bruker ikke BH.

Jeg har bare og har bare hatt en privat bruker på Instagram i tillegg til at jeg har en med litt Selena Gomez. De konkurransene jeg har hatt har hatt på IG har jeg skaffet selv. Selena Gomez er mitt idol og jeg er en Selenator. Etter henne liker jeg Justin Bieber.

JENTER For å få rollen i jenter var jeg på audition. Jeg fant ut om auditionen på NRK super sine sider.Jeg var nervøs på første audition, men på de andre rundene hadde jeg det bare gøy. Det var flere runder og ca 1100 jenter som var på den første auditionrunden. Jeg ble kjempeglad og overrasket hver gang jeg gikk videre i JENTER og lykkelig over at jeg fikk en slik fin rolle som jeg har. Jeg tror ikke jeg ville hatt noen annen rolle nå, for jeg syns at de har funnet perfekte personer til de ulike jentene, selv om mange er veldig ulike rollen sin i virkeligheten.  På audition gjorde vi som vanlig på audition og spilte ulike scener, hadde det veldig gøy.

Jeg er venn med alle i JENTER, noen har jeg kanskje litt bedre kontakt med og jeg syns jeg ser dem alt for sjeldent. Jeg kjente ingen av skuespillerne før JENTER. Om jeg MÅTTE si en av guttene jeg syns er litt søt så tror jeg det måtte vært han som spiller Julian. Jeg ser ikke på meg selv som noen kjendis og her jeg bor og for det meste er, er jeg Jennie Sofie og jeg er ikke mer populær nå. Når jeg er andre steder som i Oslo, eller på Badeland og lignende, så har det hendt at noen har spurt meg om å ta bilde med dem eller om en autograf. Jeg syns det bare er hyggelig, men også litt rart J


Da håper jeg at jeg har svart bra nok på spørsmålene. Enten her eller i det rotete kommentarfeltet fra i går. Med denne informasjonen kan du jo kanskje prøve deg på min nyseste konkurranse på IG. Se Jenniefashion

Klem Jennie

97 kommentarer

Siste innlegg