JEG ER LITT NERVØS…

Hei folkens!

//annonselinker

I dag har jeg brukt litt tid på å planlegge tiden min frem til skolen starter. Jeg har faktisk jobbet med noe utrolig spennende og kult siden jeg kom hjem I fra Østerrike. Jeg kan ikke fortelle hva det er ennå, men tiden vil komme. Hehe! Jeg har fremdeles mer jobb foran meg, pluss at jeg skal få filmet ” spørsmålsrunde for Malta med EF DEL 1″ og en “Summer Haul”. Da jeg pakket ut fra etter Østerrike så jeg at jeg hadde kjøpt nok til en HAUL. Da tar jeg også med det jeg kjøpte på Malta. 

Neste helg skjer det også noe spennende. Jeg har nemlig blitt utfordret av @nobealoeveranorge på instagram til en superspennende og kul challenge, Jeg vil fortelle mer om den når tiden nærmer seg. Som dere ser har jeg litt å gjøre. Jeg vil sikkert finne på noe med vennene mine før vi starter på skolen og jeg vil på en liten shoppingrunde. Jeg vet ikke om det er sånn for dere også, men jeg liker å finne meg et førsteskoledagsantrekk. Det gjør at jeg gleder meg mer til skolen starter. Jeg begynner faktisk i 10.klasse og jeg skal innrømme at jeg er litt smånervøs. For dere som også liker å planlegge det første antrekket dere skal bruke første dag på skolen, her er litt inspirasjon fra meg!


 

De fleste tingene i denne collagen er satt sammen av kjær fra WOW. Du kan sjekke ut nettsiden deres ved å trykker //HER og instagrammen deres ved å trykke //HER. Skoene du går meg spiller ikke så utrolig stor rolle. Jeg går som oftest med det jeg har, men jeg satte inn disse skolene får å se et helt antrekk. Skoene fant jeg på junkyard sin nettside. 

Hvilket trinn begynner du i til høsten?

Klem Jennie

64 kommentarer

Siste innlegg