DA VAR DET FØRSTE JANUAR

//Innlegget inneholder annonselinker

Hei!

Da er det første januar og året har begynt ganske så bra. Jeg sov lenge og godt i natt, før jeg måtte så opp og gå på en forfriskende tur med familien. Nå har jeg sittet og tegnet en stud til et bilde jeg skal ramme inn og henge opp og jeg har nettopp hatt besøk av to venninner som jeg har bada med og sett på serier. Utrolig koselig<3 Har har jo ikke sett de siden i fjor….tok du den? Hahahaha. Men nok om det. For litt siden fikk jeg en pakke i posten fra MAKESTYLE. Jeg blir alltid glad av å få pakker derfra ettersom de har så mage kule og bra produkter.

 

Den hvite sminkemappa var en del av et GLOMINERALSSETT der det var et miniøyeskyggepalett, en øyeskyggebørste, en leppestift som bare er super fin, en maskara, en eyeliner og en blush/highlighter stick. (HER)

Noe annet som jeg også likte utrolig var 2 andre THE BALM produkter jeg fikk. Det var en nude eyeliner for å ramme inn øynene (HER) og et øyeskyggepalett som heter NUDE DUDE (HER).  Det palette er sååååå fint. Jeg brukte det både på julaften, på nyttårsaften og flere dager i mellom det. Jeg har aldri vært en jente som har vært så interessert i øyeskygge men jeg synes det er morsomt nå. Å lage nye looks osv…. Jeg har faktisk lagd en del på lillesøster og hun har lagd på meg. 


Her en en enkel “look” jeg lagde på lillesøstra mi som jeg syns passer utrolig fint til en bursdag eller lignende. Dette er da et bilde av søstra mi sitt øyet. Er det ikke fint?! Jeg bare elsker de<3 


 

Hvordan farge har du på øynene dine?

Klem Jennie

41 kommentarer

Siste innlegg