• WOW

  Vlogg fra lanseringer!


  31.03.2017


  Hei!

  Håper dere har hatt en fin dag! Jeg er så utrolig glad det er helg. For det første hadde jeg nynorsktentamen i dag og jeg satt hele tiden ut. Da jeg endelig var ferdig tok jeg bussen hjem. Jeg hadde jo også mattetentamen denne uka og bokmål i går.  Til helgen har jeg masse morsomme planer, blant annet skal jeg på Gullsnutten! Jeg gleder meg utrolig masse og det er såååååååååå mange bra nominerte! 

  I dag har jeg gått igjennom bilder og videoer fra de to lanseringene mine denne uken! På onsdag var jeg på Oslo City og i går var jeg på Strømmen! Jeg kan virkelig ikke forklare hvor gøy jeg hadde det og hvor mye det betyr for meg at så mange kom! Jeg lagde nettopp en vlogg fra de to eventene og håper du vil sjekke den ut! Nå skal jeg kose meg med familien og se på tv! Vi snakkes!

   

   

  God helg! 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  WOW

  JEG VAR REDD SIST GANG...


  28.03.2017


  Hei!

  Nå er det bare en dag til før lanseringen min på Oslo City og jeg gleder meg så utrolig mye! Dere aner ikke! De to tidligere lanseringene har vært superkoselige og jeg er sikker på at det blir det nå også! Jeg skal innrømme at jeg også er litt nervøs. Tenk hvis det ikke kommer noen. Jeg var redd for det sist gang og gangen før det også, men det kom jo maaaaange fantastiske mennesker som hilste, tok bilder og handlet plagg fra kolleksjonen min. Om du fulgte med på @wowandme sin snap så snakket jeg om begge eventene og viste flere av plaggene mine. Om du ikke så det, tenkte jeg å oppsummere litt hva jeg sa her på bloggen også!

  I morgen, altså den 29.mars, er det lansering på Wow Oslo City fra klokken 18.00-20.00. Det vil være snakcs, drikke, goodie bags og mulighet til å snakke og ta bilder! Alltid så utrolig koselig å møte dere. På torsdag den 30. mars vil jeg være på Strømmen også fra klokken 18.00-20.000.  Det vil skje det samme der<3 

  Her er et antrekk jeg har satt sammen av tre plagg fra kolleksjonen min. Denne tightsen er en stor favoritt kos meg, spesielt den kule detaljen på siden. Jeg "matcha" den med en hvit gjennomsiktig topp fra kolleksjonen og en stilig palmejakke.   I dag hadde jeg matte tentamen og jeg har også tentamen på torsdag og fredag. Dette blir litt av en uke......
   

  Kommer du på et av eventene? <3

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  WOW

  BRA NOK!


  25.03.2017


  Hei!
  Håper dere alle har hatt en fin lørdag så langt. I dag har jeg faktisk hatt en skikkelig produktiv dag føler jeg. Jeg har fått tatt masse bilder i litt forskjellig antrekk, begynt å redigere litt på en video, ryddet på rommet og nå blogger jeg. 

  Jeg har forsøkt å få gjort mye fordi at jeg vet at neste uke blir over normalen hektisk. Jeg skal ha tentamen i tre fag  i tillegg til lanseringene mine av #wowbyjenniesofie på onsdag og torsdag.

  I dag tok jeg bilder i ett av plaggene som har ett av budskapene jeg ønsker å få frem til dere. På armene på genseren jeg har på meg på bildene står det, GOOD ENOUGH. Rett og slett en tekst som sier det jeg mener er veldig viktig å huske bestandig, at vi er bra nok. Du er bra nok, akkurat slik du er. Du trenger ikke forandre på hvordan du ser ut, ønske deg høyere eller lavere. Ønske deg en annen øyefarge eller lengere øyevipper, du er flott som du er.

  Det eneste de aller fleste kan bli enda bedre på er å fortelle andre at de er flotte, at de er fine og bra nok for oss og alle andre. Dette budskapet har jeg på noen av plaggene mine, blant annet noen superkule knestrømper. 


  Jeg vil at vi jenter skal bli enda flinkere til å løfte hverandre opp, være glad på andres vegne og være fornøyde med den vi er. For vi er den vi er, og det å bruke tid, krefter og energi på å ønske seg annerledes det gjør ingen ting bedre. Hver dag vi våkner kunne jeg ønske alle jenter kunne sett seg i speilen og smilt til seg selv og gjort det beste ut av dagen. Noen dager er selvfølgelig i alles liv ikke like "happy" som andre dager, men å smile til andre og sist men ikke minst til seg selv, det gjør ikke dagen dårligere i hvert fall. 

  Denne genseren har jeg designet i grønn og i grå og håper dere liker den. Kanskje vi sees på Oslo City på onsdag 29 mars, eller på Strømmen torsdag 30 mars. Jeg har mange klemmer og smil jeg ønsker å dele ut, for dere er fantastiske. 

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  WOW

  EN FAVORITT


  22.03.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg elsker onsdager, fordi da slutter jeg tidlig på skolen. I tillegg til kortere skoledag, så var det superdigg vær i dag. Sola skinte og jeg kunne gå i en tynn og deilig jakke. Da jeg kom hjem fra skolen tok mamma noen kjappe bilder av meg i noen plagg jeg ikke har vist dere skikkelig ennå,  disse er også i fra kolleksjonen min. En rosa " no shoulder" genser og en caps der det står "fashion". Genseren kommer også i grå! Jeg bare digger den! Håper at jeg ser så mange som mulig av dere på lanseringene mine. Et arrangement 29.mars på Oslo City fra 18-20 og et dagen etter på Strømmen også fra klokken 18 -20. For mer info sjekk wow sin Facebook side.

  Det blir snacks, drikke, goodiebags og 30 % avslag på alle klær hos WOW, sett bort i fra klærene i fra min kolleksjon #wowbyjenniesofie. Jeg har autografkort som mange har etterspurt og gleder meg til å møte dere. Jeg vet allerede om flere som kommer og noen har vært på VIP-lanseringene mine som jeg hadde for min første og andre kolleksjon med WOW også, det er sååååå koselig. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset
   

  Kolleksjonen består av alt i fra skjørt, kjoler, bukser, gensere, t-shirts, sokker, cap, onepiece, jakker, shorts, treningstøy, mobilveske, pins......tror ikke jeg har glemt noe nå.

  Hva av dette ønsker å mest å se bilde av?

  Klem Jennie
   
  15 kommentarer


  WOW

  "JEG ER IKKE MEG SELV?"


  20.03.2017


   

  Hei!

  Håper dere har hatt en fin start på uka. Rett etter at jeg kom hjem fra skolen filmet jeg en ny video for kanalen min. Som jeg blogget om på lørdag, så ville ikke kameraet mitt fungere. Ut i fra det vi leste på nettet om feilkoden, måtte det sendes på reparasjon. Mamma gjorde et eller annet magisk og så fungerte det plutselig! Jeg fikk derfor filmet med det nå i dag! I tillegg til å filme tok jeg litt bilder ute i et av plaggene fra kolleksjonen min som snart kommer ut i butikk. Det er en stor "oversized" demin jakke med tekst "fashion" på ryggen. Digger den!
   


   

  La ut et bilde fra shooten med wow på instagram i dag med to andre antrekk. Jeg digger de to antrekkene og gleder meg masse til å gå med de selv. Fikk faktisk flere kommentarer på at den på bildet ikke lignet på meg. Jeg prøvde å svare så godt jeg kunne og det var noe så enkelt som at det er ikke jeg som sminker meg selv på slike shoots. Det sikter til en mindre målgruppe og i tillegg er vi i et studio med masse lys, blitz og lignende. Håret er mer opp for å ha fokus på klær. Her er et av plaggene utenfor huset der jeg alltid tar bilder med naturlig lys og min egen sminke. Dette kjenner dere meg kanskje mer igjen på. Haha<3<3<3

  Til dere som drømmer om å være modeller må dere nok forberede dere på at å være modell handler om å vise frem klær og ikke seg selv. Man jobber på oppdrag for noen til å vise frem produkter og det er oppdragsgiver sin smak om hva som ser bra ut og ikke bra ut som har noe å si. Det er også noe som er veldig gøy med å få jobbe litt som modell, at man får se seg selv på andre måter og får utfordringer. 

  Som dere ser på bildene under har sminke, lys og look mye å si for hvordan er person ser ut:-)

  Likte du noen av plaggene? 

  Klem Jennie

   
  7 kommentarer


  WOW

  Jeg kan avsløre


  16.03.2017


  Hei!

  Håper der alle har hatt en fin dag. Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Etter skolen dro jeg rett til byen for å hente kolleksjonen min som det snart er lansering av! Jeg har fått sett kampanje bildene og jeg er utrolig spent. Jeg kommer til å blogge mer om lanseringene mine senere, men tenkte bare å nevne for dere hva jeg gjorde i går. Jeg la litt ut på instastory og snap, så noen fikk det kanskje med seg. På instagram heter jeg @jenniefashion og på snap heter jeg jenniesofiesnap. 


   

  WOW har kommet med masse nye klær i butikk jeg falt med en gang for de rosa genserne. Lys rosa har blitt utrolig populært og jeg kan avsløre at mange av plaggene i den kommende kolleksjonen min er ​rosa eller "dusty pink" som det også kalles. Her er i hvert fall noen av mine favoritter fra nettsiden deres<3

  Kolleksjonen min blir nok en god del mer urban enn plaggene under. Det som kjennetegner min kommende kolleksjon er at den er litt "edgy", kul og har et viktig budskap til dere.  Førstkommende søndag kommer jeg med viktig informasjon til dere som gleder dere til lanseringen min. 

   


   

  Håper vi sees snart. Hvilken vårfarge er din favoritt?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  WOW

  I LIKE


  24.02.2017


  //samarbeid

  Hei!

  I dag sjekket jeg WOW sin nettside og kom over utrolig mye kult! Både klær som er komfortable og passer til hverdag og antrekk som er fint ti bursdager eller spesielle anledninger. For tiden har jeg digget røde klær og jeg må bare få tak i noe som er det! Dette settet er superkult og de har det i tillegg i blått. Blått har jeg alltid likt! Den stramme kjolen er basic og kul! Elsker den lille detaljen oppe i halsen på den! 

  Nå er det jo helle ikke lenge til kolleksjonen min kommer u så det vil komme enda flere stilige klær! Gleder meg<3

   
   

  Hva likte du best i collagen?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  WOW

  LASERSVERD PÅ SHOOTEN!


  22.02.2017


  Hei!

  I dag måtte jeg stå opp ganske så tidlig for å dra inn til WOW.  Som jeg skrev på bloggen i går skulle vi altså ta bilder for min tredje og siste kolleksjon. Det var utrolig lenge siden jeg sist hadde sett klærne så det var gøy å se det ferdige resultatet. Jeg var så heldig å få med meg tre andre modeller som skulle være med på shooten. Klærne så utrolig bra ut på dem og det gjorde meg ekstra gira på å vise det til dere. Digga bakgrunnen vi hadde som tok opp farger i klærne, og ikke minst "lasersverdene"!

  Vi begynte selvfølgelig i sminken før vi skiftet til antrekk og begynte å ta bilder. Deretter var det å skifte til nytt antrekk, gjøre " touch-ups" på sminke og hår og ta enda flere bilder. Det var utrolig gøy og jeg gleder meg masse til lansering!!! Jeg tok også over juliabladet sin snap i dag så om du vil se enda flere bilder + videoer fra shooten, så finner du det på snappen deres. Der heter det " juliabladet". I tillegg har jeg snappet, lagt ut på instastory og insta så sjekk gjerne ut det også. På snap heter jeg "jenniesofiesnap" og på instagram heter jeg @jenniefashion. 
  Nå skal jeg begynner å redigere en ny video og i morgen skal jeg kose meg med venner. Gleder meg til det!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  WOW

  PÅ SHOOT MED MEG?


  21.02.2017


  Hei

  OMG, jeg er så gira. Det er bare så utrolig kult at dagen er så nære, den er i morgen. Jippi, jippi, jippi. Det er vinterferie og jeg gleder meg masse masse til å stå opp tidlig i morgen og reise til studio. 

  Klar for fotoshoot av WOW BY JENNIE SOFIE kolleksjon nr 3. Jeg kommer nok til å gi dere sneak peeks, vise dere litt fra sett(altså der vi tar bilder) Fra makeup og hår og modeller som jeg har med meg denne gangen.

  Jeg tar i sammen med de andre jentene som jobber i sammen med meg denne dagen over Juliabladet sin Snapchat.  Om du ønsker å få med deg litt om hvordan det er å jobbe som modell, hvordan det er i studio og lignende,  da må du legge til Juliabladet på snapchat i kveld. Der heter de: Juliabladet

  Så i morgen må jeg stå opp veldig tidlig, men det går helt fint for min del. Nå skal jeg trene litt, ta meg en dusj og legge meg egentlig, slik at jeg er utvilt til en spennende dag. 

  HER ER NOEN BILDER FRA DE TIDLIGERE KOLLEKSJONENE. 
   

  Skal du følge med på snap i morgen?

  Klem Jennie

   
  6 kommentarer


  WOW

  Takk for at dere gir meg alle disse mulighetene


  10.06.2016


  Hei

  I dag tenke jeg å ha et såkalt takke-innlegg. Jeg har nå gitt ut min andre kolleksjon med WOW og det er helt utrolig. Jeg er utrolig stolt av den, i tillegg til at jeg er så utrolig takknemlig for all støtten deres. Jeg vil takke til dere som leser bloggen min hverdag, jeg vil takke dere som skriver hyggelig til meg OG ANDRE på nettet. Det gjør virkelig dagen min bedre. Jeg takker dere som støtter meg i det jeg gjør. Jeg takker for at flere av dere som hadde mulighet, stilte opp på lanseringen av kolleksjonen min. Blir utrolig glad når dere tagger meg i bilder hvor dere har på klærne. Det gjør meg enda mer stolt også fordi jeg ser at maaange liker klærne og føler seg komfortable i antrekkene. Ikke minst er de superfine på dere alle sammen!  Det er ikke bare arbeidet mitt som har gjort at jeg er her jeg er i dag, men også dere. Hvis ingen hadde likt det jeg gjorde eller den jeg er ville jeg ikke vært her jeg er i dag!

  Her er noen få bilder jeg fant på instagram, som jeg blant annet var tagget i! Se så utrolig fine bilder av så utrolig fine jenter, og en hund! Haha! Kolleksjonen passer virkelig til alle.   Nå er det endelig fredag og skal starten helgen med trening og overnatting. Det er viktig for meg at jeg får vært med vennene mine nå fordi at jeg skal være mye borte i ferien. Heldigvis skal jeg til Malta med Tuva. Håper vi får mange flere venner der!

  Når begynner din sommerferie?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  WOW

  TIPS!


  29.05.2016


  //link til egen kolleksjon

  Hei!

  Jeg tror ikke at jeg er den eneste som har hørt at det skal bli varmt til uka. Yeahhhhhhhhhh! Her jeg bor skal det bli opp til 26 varmegraser og endelig kan jeg få brukt litt mer av klærne fra kolleksjonen min. Utrolig glad jeg lagde en kolleksjon der det er lett å "mikse og matche" plagg. Satte derfor sammen 4 antrekk jeg synes er kule på hver sin måte. 

  Dette er et antrekk du både kan ha skjørt og shorts til! Begge deler ser veldig sporty ut og passer fint til skole spør du meg.

  Liker dette antrekket også utrolig godt. Topper med bare skuldre er utrolig populært og jeg digger det. Solbrillene er " prikken over i-en" i dette antrekket. 


   


  Gå litt crazy med denne kule kaftanen. Dette antrekket er fint til sommer fest!


  Denne veska passer til de fleste antrekkene. Synes den er superkul. Fin å ha med til byen :-)

   

  Om du vil ta en nærmere titt på plaggene i kolleksjonen kan du trykke //HER og du kommer direkte til WOW sin nettside. #wowbyjenniesofie

  Hvilket antrekk likte du best?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  WOW

  MISTET NESTEN PUSTEN....


  20.05.2016


  //egen kolleksjon

  Hei!

  For det første......ÆHHHHHHHHHH! I går hadde jeg lansering av min andre kolleksjon på Oslo City og det var helt fantastisk. Tusen hjertelig takk til alle som kom og tok bilde, kjøpte noe i kolleksjonen og snakket med meg. Jeg hadde en helt fantastisk kveld. Var så utrolig nervøs da jeg var på vei ned til butikken fordi jeg kunne se hvor mange som faktisk var der. Det stod noen på utsiden av butikken også liksom!! Jeg begynte med å holde en liten "tale" om jeg kan kalle det for det, der jeg ønsket alle velkommen og håpet de ville like klærne. I mens alle kastet seg over klærne, gikk jeg over til fotoveggen det det allerede stod flere som ønsket å ta bilde. Alle sammen var så utrolig søte og hyggelige. Det var flere jeg kjente igjen fra forrige lansering også, så det var veldig morsomt. 

  Jeg så flere kjøpe klærne og ble utrolig glad da jeg så de tok det på med EN GANG! Alle sammen så utrolig fine ut i klærene og liker at flere i forskjellige aldere kunne like det samme. Jeg fikk også masse tid til å snakke med de som kom bort. Kan nesten si jeg hadde en liten spørsmålsrunde der flere spurte meg spørsmål. Jeg turna i butikken også! Haha! Ja du hørte riktig. Det var en jente der som gikk på tur og hun viste litt hva hun kunne, og jeg viste hva jeg kunne.

  ( Om du ønsker å se meg turne, sjekk sappen til WOW som heter @wowandme. Videoene vil ikke ligge der så mye lenger, så fort deg og se)

  I hvert fall hadde jeg det fantastisk og det var takket være alle som kom å tok bilde, kjøpte noe, bare stilte opp, de som jeg jobber med i wow og familien min! Kvelden var helt topp og jeg kan ikke beskrive hvor morsomt jeg hadde det!

  Jeg kommer ikke til å dele alle bildene fra kvelden i dag, men noen. Det er så utrolig mange, så jeg kommer helt sikker til å lage et innlegg til. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

   

  For å se plaggene fra kolleksjonen er de bare å trykke //HER, og du kommer inn på siden. Har du kjøpt noen klær fra kolleksjonen ennå. Skal du?

  Klem Jennie
  37 kommentarer


  WOW

  MINNER OM!


  18.05.2016


  Hei

  I dag tenkte jeg å minne om lanseringen min i morgen på Oslo City fra klokken 18-20! Har blogget om det tidligere men følte jeg måtte gjøre det en gang til, dagen før dagen. Jeg er utrolig spent og håper selvfølgelig at det kommer mange. I fjor var det faktisk ikke nok plass i butikken til alle, så noen måtte vente utenfor. Denne kolleksjonen er jo også en sommer kolleksjon med maaaaaange forskjellige plagg det er lett å "mikse og matche" med. Kolleksjonen er også veldig meg.  Den består av plagg i veldig enkle farge som svart og hvit men også andre super kule plagg i stilige mønstre. Jeg er sikker på at alle kunne funnet seg noe der. Jeg anbefaler dere å ta en titt på innlegget mitt fra i går med enkelte av plaggene og se om det er noe du liker. Ut i fra fjorårets erfaringer så var det noe som ble utsolgt veldig fort. 

  Ellers i dag har jeg vært på skolen og gjort lekser helt siden jeg kom hjem. Jeg tuller faktisk ikke. Jeg har to prøver i morgen og en på fredag. Får jo ikke så mye tid i morgen til å øve heller siden jeg skal til byen, så det meste må gjøres nå! Jeg tok meg også tid til å signere noen 100 autografkort. I fjor tok det ganske lang tid å signere der så ta heller med en del kort og deler ut de<3

  DE FORSKJELLIGE SIGNATURKORTENE:-D

  Processed with VSCO with hb1 preset
   

  Kommer du i morgen?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  WOW

  WOW BY JENNIE SOFIE SOMMER 2016


  16.05.2016


  Hey!

  Da er jeg hjemme i fra cup og sitter igjen med en skikkelig god følelse. Jeg har kost meg masse, fått spilt mye håndball i det fantastiske været vi har hatt. Litt stress å komme hjem dagen før 17.mai men jeg har allerede fått pakket ut og bunaden henger klar, så et er ikke mye annet som må gjøres. Denne uka er det også noe annet spennende som skjer, jeg skal nemlig ha lansering av den nye kolleksjonen min!!!! Yeahhhhh! I fjor høst var lanseringen en stor suksess. Mange av mine fast lesere her på bloggen møtte opp. Jeg fikk tatt bilder med utrolig mange hyggelig mennesker, det var servering av drikke, cupcakes og det var en super opplevelse. Jeg håper denne gangen blir like bra som den forrige, om ikke bedre. Men før lansering vil jeg selvfølgelig gi dere en "sneak peek" på plaggene. Dette er ikke alt, men bare en del av det som kommer ut. Flere av plaggene finnes i forskjellige farger og det er til og med plagg vi ikke tok bilde av. 

   

  WOW BY JENNIE SOFIE SOMMER 2016      
   

  Kommer du på lanseringen 19.mai på Oslo City?

  Ser du noe du liker? Det kan lønne seg å være tidlig ute ettersom noen av plaggene ble utsolgt i enkelte størrelser i løpet av få dager ved forrige lansering.

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  WOW

  DU ER INVITERT PÅ FEST


  11.05.2016


  Hei


   

  Nå er endelig invitasjonen for lanseringen av  "WOW by Jennie Sofie"  klar. Denne dagen gleder jeg meg enormt til og om den blir like bra som i fjor vil det være utrolig og tenk om det kan bli enda bedre også. I fjor var det alle dere som gjorde kvelden så utrolig bra. De som var der så sikkert at jeg ble rørt da jeg stod opp foran alle for å takke for at folk hadde tatt turen. Jeg husker at jeg ble helt sjokkert over oppmøtet og at jeg møtte så utrolig mange flotte mennesker. Alle foreldrene også som hadde tatt seg tid til å kjøre barn og var med til Oslo City. Jeg glemmer aldri den pappaen som sa han hadde kjørt i flere timer på sparket rett etter jobb og som tok seg tid til å si at han syntes det var verdt det fordi han så hvordan jeg var og hvor glad datteren var. 

  Kolleksjonen min er superkul, ønsker du noen  Sneak Peeks? 

  Håper på å se deg denne kvelden. 

  Hvor bor du?

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  WOW

  HVOR ER DEN?


  03.04.2016


  //annonselink

  Hei

  Nå har jeg kommet hjem fra Konfirmajsonsleir. Jeg har hatt det veldig gøy, men er også utrolig sliten. Jeg har reist så mye i det siste og i tillegg ikke fått sove så lenge som jeg ønsker i helgene, derfor gleder meg meg til neste helg fordi da har jeg foreløpig ingen planer. Da vil jeg sove så lenge jeg vil og nyte det å ikke gjøre så mye. 

  Samtidlig håper jeg at våren snart kommer. Vet at vi er i April og at det er en av vårmånedene men jeg ønsker meg fint vært og litt varme, slik at jeg kan gå i en lett jakke og kjenne sola varme i ansiktet. Jeg vil gå vårklær og ikke pakke meg inn i store tykke gensere og vinterjakker. Det har jeg faktisk brukt en del i det siste. Huff! Vi har heldigvis hatt noen få slike vårdager noe som gjør at jeg gleder meg enda mer. Jeg ser nok at jeg må ut å kjøpe litt vårklær. 

  WOW har fått inn maaaaange nye klær som jeg synes er utrolig fine til våren. Det er mange friske og freshe farger! For å komme til siden deres trykk //her. Der finner du blant annet masse inspirasjon til stilige antrekk og plagg du kan sette sammen. 

  I uke 20 blir min kolleksjon "Wow by Jennie Sofie" lansert. Den er full av herlige sommerplagg som er perfekt i fra mai måned da den kommer ut i butikk.

  HER ER NOEN AV MINE FAVORITTER<3


  Har du allerde kjøpt noen nye og kule vårklær?

  Klem Jennie
   

   
  11 kommentarer


  WOW

  SNEAK PEEKS


  27.03.2016


  Hei

  I dag våknet jeg til dårlig vær, regn og vind. Egentlig var det like greit ettersom at jeg skulle sitte i bil i noen timer. Som jeg har blogget om, så dro jeg til Kragerø men familien på torsdag for å besøke mer familie. Vi har spilt spill, gått tur, vært i byen og spist mye påskekos. 

  I dag tidlig la jeg ut et portrettbilde på instagram der jeg fikk mange spørsmål om hvor "toppen" jeg hadde på meg var fra. Det er faktisk ingen topp men en kjole. Det er et plagg fra den kommende kolleksjonen min med WOW. Jeg kan ikke legge ut bilde av hele kjolen, men tenkte de var kult med et lite "hint" av kolleksjonen.  Det finnes faktisk flere bilder på instagram, både WOW (@wowandme) og min bruker (@jenniefashion) med "sneak peeks" på kolleksjonen. Som sagt kommer den ut i uke 20 og jeg gleder meg som en gal. Jeg klarer ikke velge et favoritt plagg, digger bare alle!


  Det er siste fridag for meg i morgen og da skal jeg faktisk jobbe med skolearbeid...huff. Men det må gjøres da:-) 

  Følger du meg på IG?

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  WOW

  GRAN CANARIA 2016


  21.03.2016


  Hei!

  Da er jeg trygt hjemme igjen etter en ganske så slitsom hjemreise. I går da vi kom til fyplassen var vi der ganske lenge før og i tillegg ble flyet forsinka. Vi ankom flyplassen i 8 tiden og flyet gikk kl 15.15. Noe som vil si at jeg var på den flyplassen i 7 timer og 15 min. Eller jeg var på flyplassen i 5 timer og møtte sitte å flyet i drøye 2 "freakings" timer ute å gjøre noen ting. I tillegg var jeg sliten fra de tidligere dagene. Dette kom jo av streiken som har rammet en del andre mennesker også. Men selv om reisen hjem var slitsom er jeg endelig hjemme og kan se tilbake på alt det fantastiske jeg har opplevd. Jeg har også fått lastet inn bildene fra kamera. Tilsammen på hele turen tok vi bilder av hele 12 antrekk som blir en del at "WOW by Jennie Sofie" som kommer ut i uke 20.

  DAY 1/ DAG 1

  På hotellet

  Første location fant vi faktisk på vei til hotellet dagen vi ankom, noe som var veldig fint siden det lå så nære og vi viste hvor det var. Her tok vi bilder av 2 superkule antrekk før vi dro videre.   Vi kjørte inn tiil byen der vi spiste lunsj før vi fant nye locations for de andre antrekkene i Gamle byen i Las Palmas.   


   


   

  DAY 2 / DAG 2

  Dag 2 våknet vi til et overskyet og litt kjørligere sommervær. Vi valgte derfor å kjøre et stykke for å finne nye locations. Første stopp var en strand der de hadde store sandyner, Maspalomas.  Etter å ha tatt en del bilder her måtte vi avslutte siden et begynte å blåse for mye. Alt vi hadde med ble fylt med sand så da var det bare å pakke i sammen. Vi spise lunsj på en resturant like i nærheten før vi igjen dro av sted til ny location. På den andre locationen denne dagen fikk jeg ikke tatt bilder med mitt kamera fordi vi måtte være ganske raske, men dette var nok et super fint sted. Siste stopp var en strand vi tilfeligvis kjørte forbi. Utrolig glad vi gjode dette fordi det var seriøst den vakreste stranden jeg noen gang har sett. Vannet var krystallblått på Amadores.   

  Etter vi hadde tatt bildene på stranda var vi faktisk ferdig,  med hele shooten av kolleksjonen min på Gran Canaria! Jeg og WOW sin andre model, Nicoline måtte bare teste ut vannet. Vi hadde ikke fått badet de andre dagene og ikke i bassenget på hotellet heller. 


   

  Gleder meg masse til kolleksjonen kommer ut i butikk og ikke minst til å se alle bildene vi tok på turen.  

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  WOW

  Trist det er over, men glad for at det skjedde


  20.03.2016


  Hei
  Da sitter jeg på flyet på vei hjem fra Gran Canaria. Flyet ble forsinket i 5 timer så kommer hjem ganske seint. Ble litt lei meg fordi jeg trodde jeg ikke fikk blogget i dag heller, men så var det nett på flyet! Jippi!
  Gårsdagen var helt fantastisk. Vi kjørte rundt øya og oppdaget så mange nye steder jeg aldri har sett før. Vi var blant annet og tok bilder i sanddyner og på en superfin strand. Gleder meg til å se bildene. Jeg synes det er ganske trist at turen er over, men veldig glad for at den skjedde. Hele "crewet" har vært fantastiske å reise med.
  Etter vi så og si hadde kjørt rundt hele øya gikk vi ut og spiste tapas. Super godt! Siden jeg ikke har noen bilder fra shooten og ikke fått lastet inn på data blir det noen mobil bilder.   

  Har ditt fly noen gang blitt forsinka? Hvor lenge?

  Klem Jennie

   

   
  18 kommentarer


  WOW

  KOLLEKSJON 2


  07.03.2016


  Heyyyyy!

  //samarbeid

  I dag har jeg noe utrolig kult å fortelle dere. Det er noe jeg har holdt hemmelig i flere måneder og dere har ingen anelse om hvor vanskelig det har vært. JEG KOMMER MED MIN 2. KOLLEKSJON!!!!! WOW by Jennie Sofie. Jeg har vært så heldig å få lage enda en kolleksjon som denne gangen kommer ut i uke 20. Det vil si at det er en sommerkolleksjon. Jeg kan ikke røpe for mye av den men det eneste jeg kan si er at den er fargerik, sommerlig og meg!!

  Sist gang jeg lagde kolleksjon hadde jeg ikke tenkt å på at plaggene skulle passe så mye i sammen men det har jeg virkelig denne gangen. Sist tok jeg også veldig hensyn til at plaggene skulle passe for alle mennesker men nå har jeg laget mer etter mitt ønske. 

  Som jeg også har nevnt i ey tidligere innlegg, reiser jeg snart til varmere strøk. Jeg skal nemlig ha photoshoot i et varmt og deilig land. Jeg har vært der for ikke  så lenge siden, så det blir gøy å så sett litt mer av stedet. Det er jo så fint der. Kan du gjette hvor??

  Ellers i dag har jeg vært på WOW kontoret etter som jeg har arbeidsuka mi der. Det er en del rydding, prising, møter og planlegging. I tillegg er det koselig å jobbe med folk jeg kjenner og tidligere har jobbet med. Du kan se bilder fra dagen på snappen min ( @jenniesofiesnap) og på wow sin NYE snap (@wowandme ) !!!


   

  Håper dere gleder dere like mye som jeg til kolleksjonen kommer ut.

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  WOW

  CHRISTMAS GLAM


  28.11.2015


  Hei

  I dag har jeg brukt det meste av dagen på å slappe av. Følt meg dårlig og i tillegg vondt i halsen. Håper ikke det er min femte runde med streptokokker. I morgen er det faktisk første søndag i advent jeg jeg gleder meg bare mer og mer til jul. Jeg hører på masse julemusikk, sett julefilm og planlegger å snart bake pepperkaker. Følt jeg har vært litt tidlig ute med julen i år men det er jo kanskje en bra ting. Siden jeg har tatt julen litt på forhånd har jeg allerede begynt å planlegge julekalender jeg skal holde på bloggen med mange kule premier. Det gleder meg meg masse til. 

  Jeg har også begynt å stresse med hva jeg skal ha på meg på jule aften.Der kan jeg nok ta det litt med ro ennå men synes også det år gøy å søke på nettet etter søte antrekk. Selv om jeg bare feirer jul med familien liker jeg å pynte meg. 

  Så dette settet på WOW som jeg syntes hadde vært fint til jul.   Hva liker du å pynte deg med på julaften?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  WOW

  MASSE BILDER!!!


  07.09.2015


  //samarbeid om kolleksjon

  Hei

  Da har jeg endelig fått bilder fra lanseringen av kolleksjonen som var forrige uke. Det var utrolig mange bilder men tok med de jeg likte best. Tenker masse tilbake på eventet og kan fortsatt ikke takke dere som kom nok. Uten hver enkelt av dere hadde det ikke blitt det samme. Og tusen takk til alle som deltok i konkurransen der det var mulighet for å vinne et gavekort på WOW til 3000,- kr og en shoppingrunde med meg i butikken. Vinneren ble en super søt jente som heter Victoria. (Hun ble kåret på IG brukeren til WOW på Oslo city)

  I dag kan jeg også informere om at " ELLA" toppen/genseren i kolleksjonen min nå er ute i butikk. Det er nok det plagget folk har spurt mest etter og nå har den kommet! Den finnes i tre forskjellige farger. Burgunder, en utrolig fin grønn farge og grå. 

  Bildet av toppene finner du nederst i innlegget!

  Topp 199,-

  Hvilken farge likte du best på genseren?
  Klem Jennie
  12 kommentarer


  WOW

  JEG BEGYNTE Å GRÅTE


  03.09.2015


  Hei

  I går var det altså VIP-Lansering av kleskolleksjonen min hos WOW på Oslo City. I forkant var jeg litt redd for at ingen ville komme. Været var dårlig, flom flere steder faktisk pluss at det var en ukedag på kvelden. 

  Det som møtte meg da jeg kom til Oslo City var langt mer enn noen hadde forventet seg. Det var jo nesten ikke plass til flere folk inne i butikken. Jeg syns selv alt så utrolig bra ut med ballonger og pynt og silkebånd rundt kolleksjonen min som jeg senere klippet over. Det aller beste var allikevel alle de smilende ansiktene som møtte meg uansett hvor jeg så. 

  Jeg var litt shaky da jeg stilte meg opp på krakken for å komme litt høyere opp slik at alle kunne se meg da jeg ønsket å takke alle de som hadde kommet, og jeg kjente at tårene presset på. Det ble litt mye for meg der og da, men dere gjorde meg alle så lykkelig. 

   

  HER HAR BOKSTAVEN S VRIDD SEG LITT

  Hver og en av dere som hadde tatt dere tid og som viste interesse over for det jeg har jobbet med, det jeg har gjort og det jeg gjør. Muffinsen ble spist med en gang og drikke i høye glass ble servert. Jeg fikk faktisk ikke smakt på en eneste cupcake selv, men hørte at de var veldig gode. Men jeg fikk tatt maaaaange bilder med utrolig mange fine jenter og gutter. Og til alle dere som er usikre på dere selv, med hånden på hjertet alle dere som var der i går var flotte. Jeg la merke til noe fint med alle jeg tok bilde med. For det meste var det jeg som tok bildene da vi tok selfier og jeg så på oss på skjermen i sammen og tenkte alt i fra "oj, hun hadde fint hår, hun hadde utrolig fint smil, så flotte øyne hun hadde" osv. Jeg fikk mange gode klemmer og jeg vil takke hver og en av dere.

   

  JEG KOMMER TIL Å LEGGE UT FLERE BILDER AV DERE SOM TOK BILER  MED MEG I GÅR

   Nå er jeg kjempespent på hvem jeg skal være med på en shoppingrunde på WOW Oslo City om ikke så alt for lenge. Gleder meg allerede. 

  Jeg fikk også snakket litt med noen foreldre i går og jeg vet at mange var på lanseringen takket være dere, så takk til dere også. Det  varmer faktisk mer enn noen kan forestille seg når en far kommer bort og sier "Jeg satt på sofaen, og så fikk jeg beskjed om at jeg måtte kjøre hit. Vi har kjørt helt fra Hønefoss, men det er så verd det." 

  Noen ga meg brev, som jeg skal lese i kveld. Det gleder jeg meg også til. Og til å se bilder av dere i klesplaggene jeg har designet med hashtag #wowbyjenniesofie. Har du ikke instagram, send det gjerne på mail og merk emnefeltet med samme hashtag. 

  Jeg fikk desverre ikke tatt noe særlig bilder denne dagen og det var vanskelig for mamma også, for det var så mange mennesker. Det viktigste var jo at jeg fikk tid med dere. Men WOW hadde noen som tok masse bilder, så jeg skal dele bilder med dere så fort jeg får noen i fra dem. 

   

  Jo, så tilbake til overskriften, JEG BEGYNTE Å GRÅTE. For når jeg kom hjem da kom også tårene. Rett og slett fordi jeg var så utrolig glad. Glad for alt dere gjorde for meg og gjør for meg. Ved å komme på slikt som dette, kommentere på IG og blogg og være så snille. 

  Jeg får selvsagt noen stygge kommentarer også, gjerne fra de som er like gamle som meg eller litt eldre. Som at det bare er teit og ikke noe å være stolt av at jeg har designet for WOW for de er for småunger og at jeg bør være flau av å kle meg i klær fra WOW. Men jeg er ikke enig i det hele tatt. Jeg går i klær jeg syns er fine. Et klesmerke bestemmer ikke om man er fin eller ikke. Dessuten er det kjempekult å være forbilde for jenter i WOW alder, dere er herlige. Dere er imøtekommende, noen litt sjenerte, snille, ærlige, varme og mye mer. Håper dere vil trives i klærne mine. Når man har på seg noe man føler seg vel i så vises det. 

   GIKK FORBI WOW PÅ KARL JOHAN PÅ VEI TIL BÅTEN

   Var du på VIP-Lanseringen, hadde du det gøy?

  Hvilken WOW butikk eller by skulle du ønske at jeg kunne besøke?

  Klem Jennie
  85 kommentarer


  WOW

  ON THE RADIO


  01.09.2015


  //samarbeid

  Hei

  He he, noen ganger syns jeg bare engelsk overskrift høres så mye bedre ut. Som det står så skal jeg på radiobesøk i morgen. NRK Radio Super har igjen invitert meg til "Skolefri sending" og jeg gleder meg. Veldig koselig å være der og litt spennende fordi man vet jo ikke helt hva som skjer i løpet av sendingen, for alt er jo direkte. 

  Heldigvis har jeg kort skoledag i morgen og rekker alt dette etter skolen og før VIP-Lanseringen på Oslo City i morgen kveld. Noen dager blir bare litt travlere enn andre dager, men jeg elsker faktisk å ha det litt hektisk. 

  Så i morgen kan du høre meg direkte på "Skolefri" hvor enn du bor i landet :) Og for dere som bor i Oslo eller i nærheten så sees vi kanskje i morgen på VIP-Lansering. 

  Gruer meg nesten litt til morgendagen er over, for da er jo hele WOW-prosessen ferdig. Samtidig gleder jeg meg til å se bilder av følgerene mine i plagg de kjøper i fra kolleksjonen som de tagger med #wowbyjenniesofie eller sender til meg enten i posten eller på mail. Postadressen min er: Jennie Sofie, Postboks 3, 1451 NESODDTANGEN.


  Da skal jeg få lagt ut noen av disse bildene av dere på blogg eller min IG. 

  Ytterjakke kr 799,- fra WOW BY JENNIE SOFIE

  Pleier du å høre på radio? 

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  WOW

  BARE 2 DAGER!!!


  31.08.2015


  //samarbeid

  Heiiiii!!!

  Kan nesten ikke tro at det er VIP-lansering av kolleksjonen min nå på onsdag. Tiden har gått så fort! Jeg gleder meg til å møte flere av dere flotte lesere og følgere. Det gjør meg ekstra glad at så mange har vært positive til dette med kolleksjonen og har støttet meg gjennom hele prosessen. Etter en del arbeid er det fint å se at noen liker det jeg har arbeidet med. Er utrolig fornøyd selv, men det er ekstra stas at flere av dere også liker det. 

  ( Vil igjen minne om at jeg nå på onsdag,  den 2. september vil være på Oslo city og åpne den nye kolleksjonen min. Det er altså bare på Oslo City det vil være mulighet for å kjøpe kolleksjonen og møte meg den 2. september. Jeg vil være der fra kl.18.00 til 20.00<3  Kolleksjonen lanseres i alle WOW-butikker den 3. september. )

   

  Flere som har spurt om prisene på plaggene og da kan jeg svare at de vil variere mellom alt fra 149,- til 799,- for ytterjakke. 

     Kommer du på onsdag?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  WOW

  VIP LANSERING!!!


  27.08.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Da har jeg endelig fått lov til å dele med dere flotte lesere at jeg den 2 september skal ha en VIP-lansering av kolleksjonen min. Jeg er utrolig spent og glad. Det er ikke mange ganger man får oppleve dette og så glad for at dere kan være med. WOW og jeg inviterer nettopp dere til  å komme på eventet. Det vil bli brus, cupcakes, tilbud  og god musikk. Du vil også få muligheten til å møte meg og kjøpe plagg fra kolleksjonen før alle andre.

  Om du leser i invitasjonen under vil du se at det også blir gitt ut gavekort på 100,- kroner til de 50 første som kjøper noe fra kolleksjonen og en mulighet for å vinne et gavekort på hele 3000,- og en shoppingrunde på WOW sin butikk på Oslo City i sammen med meg. Du kan lese mer om eventet, konkurranser, premier og masse masse mer under i invitasjonen.

  På Facebook har WOW også laget et event, trykk //HER for å komme dit.

  Håper virkelig på at så mange som mulig kommer. Synd at dere som bor veldig langt unna ikke får kommet men håper dere fremdeles liker kolleksjonen og vil bruke den. Den beskriver jo min stil ganske bra.   Kommer du på lanseringen?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  WOW

  SPORTY LOOK


  19.08.2015


  //samarbeid

  Hei

  Etter en tur på senteret for noen dager siden kom jeg over noen super søte sokker fra WOW. De ble med meg hjem og i dag fant jeg faktisk en t-skjorte som passet perfekt til. Fargene går jo i rødt, blått, hvitt og grått. Liker alle fargene veldig godt<3  Syntes antrekket var så kult at jeg måtte ta noen kjappe bilder i det med mobilen. 

  Noen bilder med tyggis får dere ikke ofte. Hahahahahaha!

   VED Å TRYKKE HER KOMMER DU DIREKTE TIL WOW SIN NETTSIDE.

  VED Å TRYKKE HER KOMMER TIL TIL IG BRUKEREN DERES @WOWANDME.


  Hvordan stil har du? Sporty, søt, kul osv....

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  WOW

  SOON BACK TO SCHOOL!


  12.08.2015


  //samarbeid

  Hei

  Nå er det ikke lenge til skolen begynner og jeg kjenner jeg gru/gleder meg. Blir super koselig å se alle vennene mine igjen , men jeg må også komme inn i rutinen med å stå opp tidlig, gjøre lekser, ha prøver osv... 

  Jeg håper på å få tatt en en tur til senteret før skolestart og finne noen kule antrekk. Har heldigvis WOW sin BACK TO SCHOOL kolleksjon. Fikk den litt før og jeg har levd i den hele sommerferien. En bit av kolleksjonen består av masse koseklær noe jeg elsker. Det er deilig gensere og hettejakker som passer fint til litt kjølige dager. De har også kose bukser og t-skjorter, men bare fordi det er en BACK TO SCHOOL kolleksjon betyr jo ikke at den må brukes på skole. Jeg koser meg i joggebuksene deres på kvelden når jeg sitter å blogger. 


  I dag fikk jeg faktisk besøk av Tuva og det var supert å se henne igjen. Vi hadde masse å snakke om som sommerflørter, nye venner, opplevelser og masse masse mer. Vi planlegger også å lage en video  sammen for dere. En video som er blitt spurt om i over 1 år. Kan du gjette hva det er?

   

  TULLESMINKEVIDEO DEL 2!!!!

  Gleder du deg?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  WOW

  KOLLEKSJONEN MIN!!


  06.08.2015


  //samarbeid om kolleksjon

  Hei

  I dag kom dagen da jeg endelig skulle ta bilder til den nye kolleksjonen min i samarbeid med WOW. Vi har arbeidet med det i snart et år, og jeg syns tiden har gått utrolig fort. Da jeg kom dit fikk jeg se alle plaggene og når jeg først fikk de på var det utrolig kult, syns i hvert fall jeg. 

  Under hele prosessen har det vært myyyye å gjøre og tenkte på. Jeg er jo ikke en profesjonell designer og kan ikke bare sette meg ned med pen og papir, tegne det jeg vil ha så blir det lagd. Det var ikke slik det fungerte. Jeg tegnet, fant inspirasjon, tenkte på farger og mønstre og masse masse mer. Det hendte derfor flere ganger at det ikke ble slik jeg tenkte. Jeg måtte derfor snakke med de jeg samarbeider med og prøve å forklare enda mer presis hvordan jeg tenkte. Det gikk flere ganger før vi fikk det nærmest mulig mine tanker, og ja det var litt frustrerende men nå som jeg er ferdig er jeg stolt av hva jeg har fått til, med hjelp i fra WOW. Og jeg er fremdeles litt i sjokk over at jeg faktisk er designer.

  I dag var det også utrolig gøy. Jeg koste meg masse foran kamera. Jeg hadde noen kule rekvisitter og prøvde ut noen nye og kule hårfrisyrer. Kan rett og slett si at jeg elsker å være på photoshoot. 

  Kan ikke dele alt for mye med dere ennå, men her er noen bilder tatt i kulissene i dag. Disse ble bare tatt av skjermen som var koblet opp mot kameraet under fotograferingen. 

  HADDE DET VELDIG GØY


  Er du spent på kolleksjonen?
  25 kommentarer


  WOW

  STYLISH


  21.07.2015


  //samarbeid

  Hei

  Dagen i dag har vært ganske avslappende. Lillesøster har dessverre blitt syk så pappa og Mathias ble hjemme med henne imens jeg og mamma tok en tur inn til byen. Vi tenkte at det passet bra siden det var litt overskyet men nei da du...hahaha! Selv om det ikke er sol men en del skyer blir det opp til 30-32 grader assa. Man holder jo på å svette bort. Jeg og mamma møtte derfor kjøpe oss is og noe å drikke på by turen. 

  Da jeg kom hjem spiste jeg middag og tenkte på hva jeg ville blogge om. Kom derfor på noe perfekt jeg ikke har fått vist dere ennå. Jeg fikk denne superkule toppen fra WOW og måtte ha en liten photoshoot i den. Har den også i mørkeblå.  Den blir nok litt varm å gå med på dagen her i Østerrike. Men på kvelden eller i Norge der det ikke er så varmt passer den veldig bra!

  De ligger ikke ute på nettsiden deres ennå. Tror det er slik fordi de er høst-nyheter. Altså, de har nettopp kommet ut. 

   

  BILDET FUNNET PÅ WOW SIN IG BRUKER @WOWANDME

  (// trykk her om du vil komme direkte til deres IG bruker)   

  La det med siden jeg syntes det var kult! Hahahahah<3  Hvordan er været der du er nå?
  Klem Jennie
  20 kommentarer


  WOW

  Vinnere av WOW topper


  14.06.2015


  Hei (Innlegg nr 2 i dag)

  Siden jeg nå har startet en ny konkurranse tenkte jeg det var lurt å avslutte den andre jeg holder på med. Leste utrolig mange kommentarer på bloggen men denne gangen ble det to jenter som het @Elise__bb og @Sandramyrengg. De hadde begge svart riktig på alle spørsmålene i tillegg til at størrelsene var riktig. Det var selvfølgelig du selv som valgte hva du ville skrive på det første spørsmålene men et eksempel på hvordan dere kunne ha svart er dette. 

  1. Tuva måtte spise pære og spinat. Jennie måtte spise mandariner og tunfisk

  2.  Du var på skolefri 13.05.2015

  3. Du skal på språkreise til Brighton i England

  I tillegg til disse måtte du jo skrive str. og kontaktinfo. 

  Om du vil delta i enda en av konkurransene mine ta en titt i blogginnlegget under. Tror det er den kuleste konkurransen jeg har hatt så langt. 


  Vinnerne blir kontaktet på IG. 

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  WOW

  IN LOVE WITH


  10.06.2015


  Hei

  Nå merker jeg at det bare blir varmere og varmere ute. I går var det sol og utrolig deilig. I dag er det litt mer overskyet men fremdeles ikke så kaldt. Det er meldt finere vær fremover og jeg gleder meg til å gå i shorts og t- skjorte. Etter skolen i dag fikk jeg faktisk lillesøster til å ta noen bilder av meg. Det er et tøft og kult antrekk som sikkert blir med meg i kofferten til Brighton.

   

  Antrekket er fra WOW sin sommerkolleksjon og strømpene husker jeg ikke hvor jeg kjøpte men man får vel kjøpt slike flere steder.

  Jeg har masse som skjer fremover og masse å glede meg til. Kommer også snart ut med en overraskelse til dere og jeg gleder meg masse til å si den. 

  Til dere som lurer så har jeg brukt Picmonkey til å lage collage og har på et svakt filter. På fredag neste uke er det masse som skjer og det er jo kvelden før VG-Lista. Igjen har jeg et luksusproblem men har klart å velge hva jeg skal den kvelden. På fredag får jeg også vite hvilket fag jeg skal opp i i muntlig, og på mandag får jeg vite emne. På tirsdag neste uke har jeg muntlig tentamen og da er det også bare en uke til sommerferien. 

  Til alle dere som leser bloggen min nøye så forteller jeg nå når jeg reiser på ferie og det er allerede dagen etter siste skoledag i 8 klasse. Jippi, da drar vi Ella :D Kanskje vi sees, kanskje du skal på språkreise da du også. 

  Har du noe som du gleder deg til?

  Klem Jennie

   
  34 kommentarer


  WOW

  New in og Giveaway?


  06.06.2015


  Hei

  //deler av innlegg er samarbeid

  I dag var jeg en rask tur på senteret og så etter noen antrekk til språkreisen. Det ble ikke så mange innkjøp, men fant noen topper, et skjørt og litt undertøy hos WOW, Lindex og HM. På WOW fant jeg to topper og tenkte å kjøre en Giveaway på et par like som de jeg fikk. Den hvite er i størrelse M og den sorte i størrelse S.

   

   Syns dere jeg skal ha Giveaway på disse toppene?

  Skal den være på IG, eller på Bloggen? På både IG og Bloggen? 

  Skal man måtte svare på noen spørsmål, eller bare kommentere med navnet sitt eller noe annet?

   

  Ønsker tips i fra dere og så kjører jeg Giveaway så fort jeg har klart hvordan jeg skal gjøre det. Jeg kan jo eventuelt lage et innlegg med de andre tingene jeg kjøpte også om dere ønsker det. Den ene tingen jeg kjøpte er vel faktisk en kjole, men jeg skal klippe og kanskje få en til å hjelpe til med å sy slik at det blir en topp ut av den. Ikke fin som kjole til meg, men da er det godt man kan bruke saks og sette sitt eget preg på klesplagget. 

   Har gledet meg i hele dag til å lage video i sammen med Ella i dag og nå er vi klare. Vi skal faktisk filme den nå :D

  God lørdagskveld til dere alle

  Klem Jennie 
  85 kommentarer


  WOW

  Sommeren er rett rundt hjørnet


  31.05.2015


  Hei

  I morgen starter juni måned og det er offesielt sommer. Selv om ikke varmen er her ennå kan man fremdelse se etter sommerklær. Jeg trenger nok en liten shoppingtur før varmen kommer og benyttet derfor litt av tiden til å søke på nettet. Oppdaget at WOW har fått inn en del nye sommerklær og noe jeg kunne tenkt meg der. Dette er alt fra kule og knæsje antrekk til litt mer nedtona og søte. Satte sammen noen antrekk som du kan se lenger den i innlegget. 

  Rosa bag / HER / OG turkis bag / HER

  1. outfit fra høyre består av TOP KYLIE / HER /  og SKIRT MARLENE / HER

  2.  outfit betår av TOP LOTTIE / HER SHORTS DIP DYE / her / OG SOCKS KNEE / HER

  3. outfit betår av TOP SELITA / HER / OG SKIRT HOLIDAY / HER /


  Dere kommer sikkert til å se meg i en av disse outfittene til sommeren!

  Hvilken outfit likte du best?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  WOW

  Et WOW tips


  19.05.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Mange spør meg når kolleksjonen min med WOW kommer ut, og det er til høsten. Det tar tid å lage en kolleksjon og jeg gleder meg minst like mye som dere andre som gleder dere til den kommer i butikk. 

  Jeg har jobbet med inspirasjon, skisser, vært i møter, sett på tekstiler, farger og prøveplagg. Noen av prøveplaggene gikk rett til bestilling og andre ble det gjort små justeringer og endringer på etter mitt ønske. Utrolig spennende og selvom jeg gleder meg stoooort til sommerferie så har jo høsten mye spennende i møte for meg også. 

  For en liten tid tilbake var det en periode med masse fint sommervær og da var jeg innom WOW for å se på sommerkolleksjonen deres. Fant da ut at jeg ville lage et lite inspirasjonsinnlegg til dere. Denim går aldri av moten, men i år så er denim enda mer trendy enn på lenge. 

   

  Jakken er det flere som har spurt meg om på Instagram, og det er altså denne jakken i fra WOW. Kjøpte den litt ekstra romslig så jeg lett for plass til en hettejakke under den. På bildet ser du ellers briller fra Shadyfruits, et par Converse, et Too Faced solpudder og et hårbånd kjøpt hos Bik Bok. Klærene er alle fra WOW. Croptopper i hvitt og marineblå.

  Er du glad i denim, liker du mørk eller lys denim aller best?

  Klem Jennie

   
  22 kommentarer


  WOW

  TODAYS OUTFIT


  13.04.2015


  Hei

  I dag er det mandag og jeg måtte som alle andre på skolen. I dag hadde vi en naturfagsprøve som jeg har lest til i helgen, men jeg var fremdeles litt usikker. Det var utrolig deilig å levere prøven etter å ha besvart så godt jeg kunne på spørsmålene. Nå er prøven jeg gruet meg litt til over, og vi har ikke flere prøver denne uken. Jippi :)

  I dag da jeg kom hjem fra skolen hjalp lillesøster meg med å ta bilder av dagens antrekk, før jeg fortet meg avgårde til trening. Nå har jeg håndballtreninger 4 dager i uken. På mandager har jeg skuddtrening med jenter 2000, som er veldig gøy. 

  Om dere liker dette med dagens outfit kan jeg kanskje ha det en gang i blandt.   Hva syns du?

  Klem Jennie

  Myk og god Cardigan - WOW, Bukse - Bik Bok, Topp - Vero Moda
  31 kommentarer


  WOW

  MOTE, ingen regler


  11.04.2015


  Hei

  Jeg får mange spørsmål om stil og mote og i hvilke butikker jeg shopper. Jeg sier det om og om igjen, at jeg ikke velger å se på merke eller butikk når jeg bestemmer meg for et plagg, men jeg ser på selve plagget. Jeg mikser klær i fra alle mulige butikker og kjøper like gjerne ting på salg som sesongens nyheter. 

  Det viktigste for meg er å trives i det jeg har på meg. En genser eller bukse kan se superkul ut i butikken eller på en venninne, men når jeg prøver det på kan jeg syns at det blir helt feil. Det sitter annerledes og jeg føler meg kanskje ikke komfertabel i det. Jeg har gjort noen bomkjøp nettopp fordi jeg noen ganger har kjøpt noe uten å prøve det først. 

  Mamma er forresten veldig flink til å finne kule klær til meg. noen ganger syns jeg forslagene hennes er tåpelige når hun viser frem ting jeg tenker ser rart ut. Så kan det være jeg prøver det på og syns det er kjempefint. 

  En liten collage med ting i fra Wow sin nyeste kolleksjon  Nå som jeg jobber med min egne kolleksjon så føler jeg meg veldig heldig som kan sikre meg at noe av høstens garderobe vil være noe jeg liker ekstra godt. Jeg er kjempeglad for at jeg får jobbe med Wow og Wow er faktisk et merke jeg har brukt helt i fra jeg var 8/9 år. Nå skal de fokusere litt mer på en ungdommelig stil og jeg får være med på det. 

  Noen syns det er teit at jeg som er 14 år fremdeles handler litt i denne butikken, men det syns ikke jeg. Det er jo ikke slik at jeg kjøper alle klærene mine i den ene butikken. Som sakt, ser jeg noe jeg liker så har det ikke noe å si hvilken butikk det er kjøpt i eller hvilket merke plagget har. 

  Jeg kan ikke si for mye om hva jeg designer, men alt jeg kommer til å skrive om samarbeidet mitt med Wow fremover ligger i kategorien Wow her på bloggen. 

   

  Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger da jeg annonserte at jeg skal lage denne kolleksjonen, det betyr veldig mye for meg.

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  WOW

  Dette har jeg ventet på, hemmeligheten er ute


  07.04.2015


  Hei

  //Samarbeid

  I dag har jeg endelig fått lov til å fortelle dere en hemmelighet som jeg har gått og holdt på lenge. Det er et prosjekt jeg begynte med før jul og holder fortsatt på med. Jeg skal nemlig lage en kleskolleksjon med WOW. Siden det er jeg som designer klesplaggene blir det nok mer "ungdomlig" en det meste WOW har fra før. Er utrolig spent på å se sluttresultatet og jeg håper selvfølgelig også dere vil like det. Prosessen er ganske lang, og jeg har jobbet masse med dette. Begynte i høst og vi har enda ikke funnet ut akuratt hvordan plaggene skal se ut. I dag var jeg på et møte vedrørende kolleksjonen og vet ikke om jeg kan si mer,  men det vil helt sikkert bli blogget mer rundt dette senere. 

  Mange har spurt meg hvor denne skjorta er i fra så tenkte å svare i dette blogginnlegget at den er fra WOW<3 Liker den utrolig godt. 

  Ellers i dag har jeg vært på skolen. Tøft å stå opp tidlig igjen men fint å se venner. I dag var det også utrolig deilig temperatur ute, jippi.

  Er du spent?

  Klem Jennie

   
  47 kommentarer


  WOW

  GIVEAWAY


  29.03.2015


  Hei

  //samarbeid

  I går var jeg som jeg blogget på storsenteret og kjøpte noen ting. På onsdag reiser jeg til Hafjell og jeg kjøpte meg blant annet en ny nattkjole til nettene på hotell. Den er enkel, avslappende og god. Syns at nattøykolleksjonen til Wow denne gangen var veldig leken og fin, spesielt nattkjolene. Du kan se kolleksjonen ved å trykke //HER. Som jeg har blogget tidligere så kjøper jeg klærene mine i mange ulike butikker. Jeg ser ikke på merker eller hvilken butikk noe jeg liker selges i, jeg kjøper det jeg syns er fint. I går handlet jeg i alt i fra Wow og Bik Bok til Lindex.   Tenkte å ha en Give Away på en nattkjole med tilbehør til. Om du ønsker å vinne kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet hvor du skriver om du helst liker å ha overnattingsgjester eller om du best liker å overnatte borte, og hva som er det morsomste du og vennene dine gjør når dere overnatter?

  DETTE KAN DU VINNE  For å doble din sjanse til å vinne kan du dele bildet med teksten "We love sleepover" og skrive følgende under bildet. "We love sleepover" med @wowandme. Giveaway fra @jenniefashion på jenniesofie.blogg.no #JFWOW

  Husk kontaktinfo. Kan være IG bruker eller gmail. Trekker vinner på onsdag<3

  Klem Jennie
  352 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION