WE ARE THE CRAZY PEOPLE VIDEO

WE ARE THE CRAZY PEOPLE VINNERE .


12.08.2013


Hei

Nå er det tid for å kåre vinner av "WE ARE THE CRAZY PEOPLE". Det var veldig vanskelig å bare velge 1 en vinner så jeg valgte 3 (det var også vanskelig) Skulle gjerne velge enda flere. Jeg syns at dere alle har vært utrolig kreative og morsomme og jeg har ledd så mye denne uken, håper dere har hatt det gøy med å se på videoene på instagram også. Vær så snill å ikke slett videoene deres i fra instagram om dere ønsker å ha dem med i videoen som jeg skal lage. Skal lage den så fort jeg får tid. Pluss at jeg liker godt å se på de morsomme videoene om og om igjen <3 <3 <3

1. plass vinner SHOUTOUT og at jeg følger på Instagram. 2 og 3 plass vinner shoutouts. 

GRATULERER

 

GIR DERE SHOUTOUTS I MORGEN :) 

 I dag har jeg filmet en annen video som mange av dere har ventet på lenge.  Den skal jeg legge ut i morgen. Gled dere. 

Helt til slutt vil jeg takke dere for at dere er så snille mot meg. At dere lagde disse morsomme videoene og delte dem med meg. Dere er tøffe, kule og morsomme. Og egentlig er dere alle vinnere. Sett CRAZY PEOPLE på Karl Johan, i butikker, i basseng, på bussen, på togstasjoner, på parkeringsplasser osv....helt FANTASTISK. Stoooooor applaus fra meg.

Syns dere at det var gøy?

Klem Jennie
55 kommentarer


WE ARE THE CRAZY PEOPLE VIDEO

Ler så jeg griner


09.08.2013


Hei CRAZY PEOPLE

Jeg har sett så utrolig mange morsomme "WE ARE THE CRAZY PEOPLE VIDEOER" . Mange på Instagram men har også fått mange på mail. Jeg har hatt latterkrampe flere ganger og noen videoer har jeg sett om og om igjen. Jeg tenkte å si i fra at jeg trekker vinner på mandag slik at de som ønsker å delta har hele helgen til å være CRAZY på. Mailadresse: jenniesofieheader@gmail.com  tagg med #jfwearethecrazypeople Kommer ikke over at dette er siste helg før skolen begynner igjen heller, hvor ble sommeren av? Heldigvis skal jeg sydover i høstferien.  

HER ER NOEN FANTASTISKE CRAZY FOLK <3 <3 <3

 

VIDEO HAR BLITT SLETTET ETTERSOM PERSONER I VIDEO KANSKJE IKKE ØNSKER Å VÆRE PÅ YOUTUBE FOR ALLTID.

Men nå må jeg sette i gang med å bake.

Hva tror du at jeg baker?

Klem Jennie
53 kommentarer


WE ARE THE CRAZY PEOPLE VIDEO

WE ARE THE CRAZY PEOPLE KONK


03.08.2013


Hei

Nå har jeg tenkt til å ha en konkurranse på instagram hvor du kan VINNE EN SHOUTOUT + AT JEG FØLGER DEG, men FLERE AV DERE får også muligheten til å KOMME MED I EN VIDEO, som jeg har planer om å lage. Fortsett å LESE så får du vite hva du må gjøre. Du kan også sende video til jenniesofieheader@gmail.com dersom du har lukket profil. Dette kan du også gjøre dersom du bare ønsker sjansen til å være med i videoen jeg skal lage :)

DETTE ER BILDET JEG LA UT PÅ INSTAGRAM I DAG

Veldig mange av dere har sikkert sett videoen hvor jeg sier " WE ARE THE CRAZY PEOPLE" og så begynner jeg å snurre/danse. Hvis du ikke har sett den så har den en egen kategori i fanen till høyre. Ligger nederst under Kategorier.

Men ja, det du "må" gjøre er.....

1.Lage en instagramvideo der du står på et offentlig sted og rop "WE ARE THE CRAZY PEOPLE" + dansing eller snurr rundt i mens du nynner som jeg gjorde.

2. Tag videoen med #jfwearethecrazypeople.

3. Dersom du ikke har Instagram eller har lukket profil sender du video til jenniesofieheader@gmail.com (Husk å skrive brukernavnet ditt om du har Instagrambruker)

Konkurransen pågår i 1 uke, så jeg trekker en vinner da. Dette tror jeg blir moro. HUSK DET SKAL VÆRE GØY. JEG LIKER IKKE FARLIGE LEKER/SPØKER ELLER ULOVLIGE. DET SKAL BARE VÆRE MORO.

Blir du med på konkurransen?

Klem Jennie

#konkurranse 
62 kommentarer


WE ARE THE CRAZY PEOPLE VIDEO

WE ARE THE CRAZY PEOPLE


27.07.2013


Fikk spørsmål om jeg kunne gjøre noe crazy ute blandt folk, vel selvfølgelig kan jeg det. Tar ikke meg selv noe særlig høytidelig. Ha ha ha

Film rett fra Iphone til dere, ingen redigering. 

 

Så hva syns du?

Klem Jennie

#jfwearethecrazypeople #video

 
72 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©