• Vinterlyd 2015

  Minner er så viktig, derfor VIDEO :D


  06.04.2015


  Hei

  I dag har jeg brukt dagen på å pakke ut alt i fra Hafjell og bare slappe av. Er ganske sliten etter turen men det var helt klart verdt det. Tok mange småvideoer på Hafjell som jeg nå har satt sammen pluss flere bilder til en video. Det er lurt å se hele videoen. Kanskje det plusterlig skjer noe morsomt. Hahahahaha<3 Og kanskje du ser deg selv også ;)

   

  Hva syns du om videoen?

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Har du noen gang sett TML slik?


  05.04.2015


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem i fra Hafjell etter en ganske så lang tur ettersom vi stoppet flere steder på veien. Hadde ikke tenkt så mye over det men tanken på at Vinterlyd er over virker ikke helt sann. Har vært så vandt med å se alle folka hele tiden og plutselig er de der ikke lenger. Heldigvis holder vi god kontakt. 

  Er ganske sliten så velger å legge med en link. Var nemlig med på å lage en veldig morsom video med The Main Level. De var helt uforberedt når jeg sa vi skulle ta en rominnspeksjon. Det ganske så interessant.

  For å komme til videoen trykk HER 


  Vil du at jeg skal lage en video fra Vinterlyd?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Happy tears


  04.04.2015


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet tilbake til hotellrommet etter den siste Vinterlydkonserten. Er litt lei meg samtidig som jeg er ufatterlig glad. Litt trist at den er over men er så glad for alle minnene jeg har laget på turneen. Kan virkelig ikke takke P4 og Kreftforeningen nok for at de ville ha meg med. Alt det kule jeg har fått opplevd og vært med på. Vært på radio, laget reportasjer, intervjuer og masse mer. Dagen i dag var enda vakrere og solrik enn de andre.

  Dagen startet rolig med at jeg gikk litt rundt med lillesøster og tok noen bilder. Mathias hadde fått såpebobler i påskeegget som vi fikk låne.  
  Fine deg, Emilie Mari<3


  Deretter møtte jeg på Laurent borte ved "radiostasjonen". Han hadde nettopp stått på slalom med Michael for første gang og det hadde tydeigvis vært utrolig mosomt. Det vil komme en reportasje om det senere som jeg kan informere dere om.  Laurent og jeg gikk derfor opp til teltet men stoppet litt på veien og tok bilder med fans. Tusen takk til alle dere som har stilt opp på konsertene. Hadde ikke blitt skikkelig konsert uten dere.
  Litt senere utpå dagen hadde vi planlagt å ha en morsom konkurranse meg gutta i The Main Level. Vi skulle løpe opp en av de bratte bakkene rett ved scenen og på toppen skulle vi ake ned på rompeakebrett. Førstemann ned, den vant. Fikk på meg kamera på hodet og en kameramann filmet. Dette vil også komme ut senere. 

  Ble en liten "slosskamp" på slutte der. Hahahahhahaha<3

  Så braka konserten løs! Showet var fantastisk jeg fikk med meg nesten alle sammen på scenen. Syns det var mest trykk i dag og det gjorde alt enda bedre.   Senere i dag blir det en avsluttningsmiddag og så har Alex og jeg planer om at han skal lære meg litt gitar. Kommer til å savne alle så inderlig mye, men vi holder jo kontakten <3

  I morgen reiser vi hjem og det er heldigvis skolefri på mandag. Vinterlyd er slutt for 2015, men nye spennende planer er allerede i gang for min del ;) 

  Hvordan syns du Vinterlyd har vært?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Påskekos i Hafjell


  03.04.2015


  Hei

  Åååååå, som jeg elsker påskeferie og spesielt påsken på Hafjell. I morgen er det årets siste Vinterlyd konsert på midtstasjonen og jeg anbefaler virkelig folk til å komme. I går ble det forresten satt besøksrekord og stemningen var ubeskrivelig bra. 

  I dag sang også Marcus og Martinus og jeg hadde en IG konkurranse på brukeren min. Premien var å kjøre slalom i sammen med meg og jeg hadde en kjempefin opplevelse i sammen med to søte jenter som het Iben og Sara. Kanskje jeg lager en slik IG konkurranse i morgen også og for de som ikke står på ski så kan jo premien være å ta oss en tur og drikke kakao i sammen :)

  Meg og lillesøster på vei opp til midtstasjonen. 

  Tok noen turer med venner før jeg kjørte med vinnerne av konkurransen:)  Iben, Sara og jeg fykter ned bakken Ikke så lett for pappa å ta bildet.


  I dag begynte konserten med Marcus og Martinus<3  Mathias var helt med når de sang og tok virkelig ikke øynene vekk i fra dem:-) Hahahahaha

  OnklP på scenen i fult utstyr. Så han tidligerer på dagen i bakken og han er utrolig flink:-)  Måtte ha en sefie med han vettu.
  I morgen er det siste konsert og jeg gleder meg så utrolig. Det vil også bli kåring av Iphone 6.

  Klem Jennie

   
  17 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Vinterlyd Hafjell dag 1


  02.04.2015


  Hei

  I dag var det endelig Vinterlyd igjen. Så kos å endelig møte gjengen. I går kveld ble det tid til både jente-pizzakveld, en tur på butikken med gutta og en runde biljard med dem også.

  I dag har jeg fått stått på slalom, intervjuet noen folk i bakken, opplevd konsert og hengt backstage. Påskeværet kunne ikke vært bedre og det er meldt herlig vær i morgen og på lørdag også, så anbefaler virkelig folk å ta turen til Hafjell for en Vinterlydkonsert og eventuelt stå på ski også. Enormt god stemning på midtstasjonen og folk griller og koser seg i påskesola. 

  Ben & Jerrys er også der oppe og jeg fikk en goddiebag av kua Woodie. De deler ut is, stæsj og kjører noen konkurranser. Det er flere konkurranser og aktiviteter å være med på på midtstasjonen. Alt i fra snø-volleyball til lykkehjul mm. 

  Aktiviteter, slalom/snowboard, påskesol, og god musikk.....det kan faktisk ikke bli bedre :D

  Det er laget en stor snøtribune forran scenen med mange sitteplasser. (Husk sitteunderlag :D )

  Mange tar seg en pause og legger fra seg skiene sine

  Utrolig koselig å møte så  mange hyggelige følgere 

  Erik og Kriss var bare med på dagens vinterlyd på Hafjell. I morgen kommer Marcus og Martinus

  I morgen skal jeg være enda flinkere til å sørge for å få bilder til bloggen. I dag var jeg bare i lykkerus over været, stemningen og å få kjøre slalom med venner. Nå skal jeg kose meg hele kvelden og kanskje få lagt ut noe på Instagram til dere som følger meg der ;)

  Hva gjør du i ferien?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Video på vei


  30.03.2015


  Hei

  I dag valgte jeg å filme videoen der jeg svarer på spørsmål om vinterlydturneen. Har dessverre noen nakkeproblemer nå så sitter og ser litt merkelig ut i videoen så beklager for det. Men det er ikke noe å gjøre med, må bare vente til det går over. Huff huff. Får håpe det blir bedre til Hafjell.  Nå er det bare 2 dager igjen. Håper på å se som mange som mulig av dere der. Er også en utrolig fin tur med familie ettersom du kan stå på ski også. Jeg kommer helt sikkert til å stå litt på slalom :-)

   

  Gleder meg også til å få med meg første gang ....... skal stå på ski, det bli sikkert moro, he he. 

  Jeg har jo delt masse fra Vinterlyd på bloggen, men kanskje det er noe du ønsker at jeg skal blogge om i fra dagene på Hafjell. Noen av artistene du har noen spørsmål til eller ønsker du et tullebilde av en av artistene? Eller har du noen andre forslag, jeg kan gjøre i mens jeg er på Hafjell?

  Det blir sikkert litt FIFA, slalom og gitarspilling.

  Håper på å få lagt ut videoen før jeg reiser på onsdag.

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Ny spørsmålsrunde


  17.03.2015


  Hei

  Det er fakisk snart påskeferie :) Jippi

  Gleder meg til noen fridager og til igjen å kunne gjøre ingenting, he he. Gleder meg også veldig til Vinterlyd på Hafjell og håper på skikkelig fint påskevær. Var på Vinterlyd der i fjor og det hav helt fantatisk. Sol, blå himmel og t-skjorte vær. 

  Etter konserten på lørdagen som var har jeg blitt intervjuet av en avis i Tromsø og skal også intervjues på torsdag, men det skal filmes. 

  Det er mange som har spørsmål om hvordan det var å reise slik rundt og være med på Vinterlyd og jeg tenkte derfor å ha en spørsmålsrunde.  Da kan jeg svare på flere spørsmål på ett og samme sted. Så det kan altså stilles spørsmål til meg om Vinterlyd og jeg skal forsøke å svare så godt jeg kan. 

  Kan forsøke å få svar om dere har spørsmål til noen av de andre som var med også, men kan ikke love det.

   

  FRA VINTERLYD PÅ GJØVIK
  Klem Jennie Sofie
  59 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Tilbake til hverdagen


  16.03.2015


  Hei

  I dag er det mandag igjen og starten på en ny uke. Føler jeg har vært lenge borte fra skolen ettersom jeg har vært på Vinterlyd men har bare vært borte 2 skoledager. Alle de andre konsertene har vært i helgene.

  Dagen startet med en skriveøkt som vi skal få karakter på. Ikke akkurat det du har har så lyst til på en mandagsmorgen. Men jeg kom meg igjennom dagen og etter skolen dro jeg på trening.

  Har enda ikke pakket ut av kofferten så må nok gjøre det. Er ganske sliten så orket ikke lage et spesielt blogginnlegg. Legger med to sanger som letter litt på dagen. Savner guttene mine allerede. 

   

   

  Hvordan har din mandag vært?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  VINTERLYD I TROMSØ


  15.03.2015


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem fra en utrolig koselig og fantastisk helg i Tromsø. Jeg kom dit sent på fredag og på kvelden hang jeg mye med to søte jenter og The Main Level gutta. Neste dag var det den store dagen. Jeg spiste frokost i 9 tiden med P4 folka og planla litt hva vi skulle igjennom den dagen. Første ting på lista var å intervjue Isac. Jeg la ut et bilde på IG og fikk mange til å sende inn spørsmål. Vi gjorde faktisk intervjue i en bil på vei til treffpunkt. Det gikk utrolig fint og fikk snakket litt ellers også. ( For å komme til intervjuet trykk HER) 

  Forbreder intervju på hotellrommet.

  På treffpunkt sang Marcus og Martinus en av de nye sangene sine og The Main Level opptrådte også med en sang. Alltid koselig på treffpunkt<3  Denne gangen fikk vi tatt et koselig gruppebilde også.

  Etter treffpunkt dro alle sammen til scenen og gikk backstage. Det var lite plass rundt scenen i Tromsø så vi fikk ikke opp de hvite teltene vi vanligvis har. Backstage var derfor oppe i et bygg rett ved scenen. Så når vi skulle på scenen måtte alle artistene gå ut og inn bak security. Konserten var fantastisk og trøkket var faktisk ganske høyt. I går så jeg også fere av showene fra scenen og det var utrolig koselig, selvom lyden er helt annerledes der oppe.

  Gutta mine rocker scenen<3

  Imponerer som alltid:-)


  Onkl P opptrer med Jaa9 og de fjerne slektningene!  Astrid :-)  Elsker disse gutta!  Isac og danserne tar scenen med storm<3


  Etter konserten dro alle på hotellet og slappet litt av før det var avslutningsmiddagen med . Vi spiste middag og dessert og det ble holdt noen taler. Det ble også vist noen filmer og bilder fra hele turneen. Helt sykt hvor fort tiden har gått men det er jo 3 dager til med konserter i Hafjell. Desverre er ikke alle med der men jeg kommer nok til å kose meg masse.

  Til slutt ble det ganske kjedelig med all voksenpratet så vi yngere fikk et rom i øverste etasje der vi kunne spille FIFA og henge. Da fikk jeg også litt bedre tid til å bli kjent med danserne til Isac. Alle var utrolig hyggelige og vi hadde en utrolig fin kveld.  Hvordan har din helg vært?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  TRONDHEIM I SOLSKINN


  13.03.2015


  Hei

  Dette blir et langt innlegg, håper dere liker å lese og om ikke så er det mange bilder.

  På onsdag var Vinterlyd i Trondheim og livet der kan faktisk ikke beskrives. Helt syyyyyyk mange folk og stemningen var så bra den kan få blitt og været også. Første gang jeg var i Trondheim og byen så fantastisk ut i solskinn.  Tror ikke dette er min siste tur til Torondheim, for det er mye mer jeg gjerne skulle sett . Disse bildene er tatt ved Nidarosdomen, som ikke lå langt unna Torget der Vinterlydkonserten var. 

   

  I Trondheim fikk jeg også et nytt oppdrag i fra P4 og Kreftforeningen. Jeg skulle være med som en liten avledningsmanøver, blogge og dele en spesiell opplevelse med dere. Oppdraget gikk ut på å overraske Karoline og hennes venninne Elena oppe i Tyholdttårnet i Trondheim. Der var de og spiste lunsj med mammaene sine, og en drøm om å møte idolet Isac Elliot skulle gå i oppfyllelse. Dette skulle filmes av NRK og for å lure dem litt så latet NRK først som de intervjuet meg i Tyholdttårnet og jentene satt ved bordet ved siden av oss. Reporteren spurte også "tilfeldig" om jentene også skulle på Vinterlyd og snakket litt om det. De kjente igjen meg og vi pratet vi også i det Isac kommer opp trappen, setter to iskremer forran hver av jentene og setter seg ned. Først da han setter seg ned ved siden av Karoline går det opp for dem, og de blir sjokkerte og veldig glade. Jeg ble enormt rørt og syns det var litt vanskelig å ta bilder fordi jeg fikk tårer i øynene. Karoline fikk ikke vært på Vinterlyd i fjor for da var hun syk. Hun fortjente så veldig å få møte sitt idol. Det var mammaene til de to bestevenninnene som hadde ordnet denne overraskelsen til jentene sine. Karoline er en utrolig tapper og sterk jente som jeg beundrer, med en veldig god venninne. Det trenger man når man kjemper mot kreften og også slike gladmeldinger som dette møtet med Isac. 

   

  Ved å trykke HER kommer du til et lite videoklipp i fra Tyholdttårnet.  Det har stått om Karoline i Se og Hør tidligere, du kan trykke HER for å lese artikkelen. 

  Møtet ble så flott at jeg i farten glemte å ta utsiktsbilder i fra tårnet, utsikten var helt fantastisk, anbefaler virkelig å spise lunsj eller middag der oppe. Så roterer restauranten også , så du får med deg utsikten fra alle kanter. 

     Isac er jo også utrolig flink og god med fansen sin. Jentene var sjokkerte og litt målløse men han dro i gang praten, tullet og klemte. Konserten på torget på kvelden var utrolig og alle fans av denne gutten var nok storfornøyde med showet. Selv så måtte jeg til flyplassen midt i Isac sin første låt, men i Tromsø får jeg med meg hele konserten for da blir jeg helt til søndag. 

   

   Stemningen og folkehavet var så stort at jeg måtte få det på bilde og tok med meg Sander, Alex og Laurent opp for et bilde i solnedgangen opp på scenen før konserten.


  Det var travelt i Trondheim, men utrolig koselig. Møtte så utrolig mange søte snille jenter og gutter. 

   

  DETTE BILDET TOK JEG RETT FØR JEG DRO TIL FLYPLASSEN  Fantastisk dag og kveld. Har mange flere bilder og lurer på om jeg skal lage en film etter Vinterlyd med bildene. Syns du det høres bra ut?

  Klem Jennie


   
  18 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Dagene FLYR avgårde


  12.03.2015


  Hei

  Ja, dagene flyr virkelig av gårde. Travle tider, og det lar seg ikke gjøre å blogge hver eneste dag. Det er jo typisk at tiden ikke strekker til når jeg faktisk har veeeeeldig mye å skrive om.

  Her er mine siste dager. 

  Fredag fløy til stavanger

  Lørdag fløy hjem fra stavanger

  Mandag fløy frem og tilbake til Bergen

  Tirsdag fløy til Trondheim 

  Onsdag fløy hjem fra Trondheim

  I morgen flyr jeg til Tromsø :D

   


   

  Men som jeg blogget om forrige dagen så tilbragte jeg litt ekstra tid med Erik og Kriss i Bergen. De gutta er awesome. Når de går på scenen, så er stemningen på topp. De shower så sykt bra og sangene er så utrolig fengende og kule. Jeg elsker at de rapper på norsk og tekstene synger jeg alltid med på. 

  Jeg kan nok se at jeg lar meg påvirke av hvor lett det er å like Erik og Kriss når jeg sier at dette er de beste artistene innenfor denne musikksjangeren på jorda. De er veldig lette å snakke med og er superhyggelige. Er så utrolig glad for at jeg fikk sjansen til å bli bedre kjent med dem her på Vinterlyd. 

  Jeg forsøker å innhente nok mot til å vise dem at jeg kan rappe litt jeg også, he he. Men ikke på lydprøve på scenen med litt publikum...nei, nei Erik og Kriss ;) Da vi var i Bergen var jeg nemlig med dem på lydprøve og fikk høre og oppleve hvordan det foregår. 

  Det begynte med at jeg fikk en "liten boks" ( Så litt ut som en kasettspiller) Til den var det kobla til litt kabler og et sett øreplugger. På den lille boksen var det en volum knapp som gjorde slik at jeg kunne innstille hvor høyt eller lavt jeg ville ha lyden i ørene. Min var tilkoblet til Erik sin mikrofon så jeg hørte mest og best det han sang, i bakgrunnen hørte jeg instrumentene, en slags takt som alle fulgte og også Kriss sin stemme men mye lavere enn Erik sin. Alt dette hører jo ikke publikun så det var ganske spennende å se og høre hvordan artistene opplever konserten. Så det de gjør er at de går rundt på scenen synger, snakker med hverandre og sier ting som "mer bass" , lavere på ditt og datt. Slike ting som gjør det lettere for dem å følge takt, synge sammen, solo osv... 

  Dette må jo gjøres på scene ettersom alt utsyret og instrumentene er der oppe, helst noen timer før konserten begynner. Derfor får de som møter opp tidlig med seg artistene på scenen før konserten.

  Jeg er kjempe imponert over at de klarer dette så utrolig bra i hver eneste by. Duoen går tilbake til 2002 og jeg husker første låten dems som fikk meg til å synge med da jeg var rundt 8 år.  Refrenget i sangen "Sleng hendene opp" :)

  I morgen går altså turen til Tromsø og der er jeg til søndag. Siste stopp med Vinterlyd blir på Hafjell i påsken og jeg anbefaler virkelig folk å få med seg dette, topp stemning og topp musikk. 

  Klem Jennie

   
  14 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  BERGEN ROCKER


  10.03.2015


  Hei

  I går var jeg som flere av dere vet på Vinterlyd i Bergen. Det ble en tur retur reise med fly og jeg kom hjem ganske sent. I dag etter skolen reiser jeg til Trondheim og har ikke tid til å se igjennom alle bildene fra den fantastiske dagen. Dette var jo hjembyen til The Main Level og stemningen var ubeskrivelig. 

  Det eneste jeg har tid til i dag er dessverre bare å dele noen få bilder fra dagen og kvelden i Bergen. Men jeg lover dere et langt og utfyllende innlegg når jeg er hjemme igjen. For i går jeg var ikke bare med på Treffpunkt og møtte mange herlige mennesker, men jeg var med Erik og Kriss på lydprøve, var med The Main Level og Marcus og Martinus da de samlet inn penger til Krafttak mot kreft og mye mer.

   

  FREDDY KALAS SANG OGSÅ PÅ VINTERLYD I BERGEN, ARTIG KAR

  Det er en liten video av oss i sammen på Instagram ;)

   

  LYDPRØVE MED ERIK OG KRISS, MER OM DETTE PÅ BLOGGEN NÅR JEG ER HJEMME FRA TRONDHEIM  DISSE GUTTA ROCKER OG SHOWER SÅ UTROLIG BRA

   

  Har du fått opppleve Vinterlyd ennå? 

  Jeg vet det er mange som gleder seg veldig til Isac Elliot også blir en del av Vinterlyd og skal opptre i Trondheim og Tromsø. Skal du til en av de byene?

  Klem Jennie 

   
  19 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Utrolig koselig


  09.03.2015


  Hei 

  På lørdag stod jeg plutselig på bryggekanten i Vågen med Venke Knudson. Hun skal dessverre ikke være med på de andre Vinterlydkonsertene så hadde bare lørdagen på å bli litt mer kjent. Ble litt kastet inn i en prat med henne. Praten var utrolig koselig men også litt tung ettersom jeg snakket om noen ting som kanskje ikke er så lett for meg. Det er ikke alltid like lett å være masse på farten selv om jeg er utrolig heldig og møter masse herlige mennesker, men det er også noen som tydeligvis er ute etter å være alt annet enn snill når de møter meg. En god klem var faktisk akkurat det jeg trengte på bryggekanten akkurat da.

  Vi snakket litt om musikk og sang. Vi sang også noen strofer sammen og hun likte stemmen min <3 Venke har et syn på livet som jeg liker veldig godt. Gjør det du trives med, ikke bry deg om hva andre måtte tenke og mene. Hun har en musikkskole i Oslo som heter iBoksen, og jeg fikk veldig lyst til å prøve meg der bare for å bli mer trygg på min egen sangstemme, det er jo kjempegøy å synge. 

  Da jeg snakket med henne tenkte jeg mange ganger at hun er så flott, så trygg og god. Fantastisk stil også. Da jeg stod der tenkte jeg også at jeg vil kjøpe meg en hatt, for det syns jeg er fint på andre men tenker at det sikkert ikke er fint på meg eller at det er teit. Men jeg vil ha en hatt og jeg skal gå med den, og om det bare er for en dag skal jeg rett og slett ikke bry meg om hva andre syns, he he. Det er så mange mennesker der ute som ikke har bedre ting å gjøre,  enn å snakke stygt å gjøre narr av andre. Men det er de som er snille og de som er seg selv som kommer lengst her i livet.

  Takk for gode ord Venke, noe lar jeg bli mellom oss, og takk for klemmen.   

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Vinterlyd i Stavanger


  08.03.2015


  Hei

  I går var det konsert med Vinterlyd i Stavanger og som noen av dere sikker fikk med dere så dro jeg dit fredag ettermiddag. Vi tok flyet til Stavanger og kjørte derfra til hotellet. Der overnattet vi en natt før det braket løs med enda en konsert. På lørdagen fikk jeg også litt mer tid med de jeg ikke har fått snakket  så mye med, blant annet Erik  fra Erik og Kriss og OnklP & de fjerne slektningene. 

  Været var desverre ikke helt på topp ettersom at det regnet og blåste en del. Paraplyen min vrengte seg flere ganger og til slutt knakk den, Haha. Midt under treffpunkt måtte jeg skynde meg backstage siden OnklP og slektningene hadde gått med på å ta noen bilder til bloggen min. Litt tidligerer på dagen hadde jeg og mamma kommet over et kult sted å ta bilder så vi dro dit. Jeg kalte det tagging men de kalte det heller street art, og det er det jo.

  Det var i starten litt vanskelig å komme innpå dem. De er en stor gjeng som alltid er sammen. Men når jeg først fikk tid med dem var de egentlig veldig "søte" kan man si. Lette å snakke med. Klarte også å få et grimasebilde. OnklP,  Pål som han heter lot meg også prøve hatten hans.

   

  OnklP (Pål), meg og Jaa9 (Johnny)


  Måtte ta bilde bak denne også. Mange andre kule farger:-)

  Fikk et grimasebilde. Hahahahha!

  Peace gutta :D

   

  Han har vært med på TV programmet som heter "Hver gang vi møtes"  Han ønsker å bli kvitt "Bad boy" inntrykket mange visstnok har av han. Selv så syns jeg det er viktig å bli kjent med en person og ikke dømme etter rykter og fortid. Han virket som en utrolig kul fyr og musikken hans er jo awesome, det er vert å komme å høre på. OnklP vet det ikke selv, men han er et typisk eksempel på personer som er av mine idoler. Han holder på med det han elsker, han kjemper, lar seg ikke knekke av rykter og han er der han er i dag til tross for masse motgang og en tøff start på ungdommen. Han flyttet fra Asker til Lillehammer da han var 12 år og det er ikke bare bare nå man er i den alderen. Jeg tror på han når han sier at skandalene hans er over og jeg heier på OnklP :) han er en bra "dude" 

   

  Her er et klipp fra "Hver gang vi møtes" og elsker hvordan han har tolket denne låten

   

  Etter fotoshooten hadde jeg en prat med Venke Knudson på bryggekanten i Vågen, blogger om det i morgen :)

  Hva syns du om bildene?

  Kanskje vi sees i Bergen

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Stavanger var fantastisk


  07.03.2015


  Hei

  Nettopp kommet hjem i fra Stavanger. Kjørt buss, fly, tog, båt og bil og er litt sliten samtidig som jeg har mye å fortelle.

  Legger derfor ut ett av dagens kuleste bilde og blogger mer i morgen :)


  Takk til alle dere som var på Vinterlyd Stavanger, dere var med på å gjøre dagen fantastisk

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Treffpunkt i Gjøvik


  04.03.2015


  Hei

  Som jeg blogget i går skulle jeg i dag skrive om Treffpunkt i Gjøvik. Jeg var også på Treffpunkt i Oslo og skal forhåpentligvis være med på dette i flere byer. Treffpunk er er treff for barn og ungdom som er pårørende av foreldre som har kreft eller som har mistet foreldre på grunn av kreft. Disse barna møtes jevnlig i sin hjemby og når det er Vinterlyd er det et treff mellom noen av disse barna og artistene. 

  Artistene svarer på spørsmål, Marcus og Martinus synger en av låtene sine og de får autografer på Vinterlydplakater. Så får vi tid til å snakke i sammen, kanskje vise frem noen dansemoves og tulle litt. 

  Mange forteller at de har gledet seg veldig lenge og at de har vært veldig spente. Tror spenningen forsvinner fort for stemningen er veldig god, et skikkelig lyspunkt.  På Gjøvik fikk jeg litt ekstra tid og snakket med en jente som het Karen. 

  Karen mistet faren sin da hun begynte i første klasse. Hun fortalte at det var helt forferdelig men forstod ikke så mye av det. Hun hadde så mange spørsmål hun ikke fikk helt ordentlig svar på. Derfor ble Karen med på Treffpunk hvor henne møtte andre barn som hadde gått igjennom noe av det samme. Her kunne hun snakke og flere lyttet til det hun sa. Her var det ikke noe rett eller galt svar, man kan rett og slett si akkurat det man ønsker. 

  Karen rørte meg med sin historie. Har selv mistet bestemor som døde av kreft. Karen gikk igjennom dette på en veldig tøff måte siden hun heller ikke har søsken. Jeg ønsker Karen alt godt og lykke til videre. Etter alt hun gjennomgikk sa hørtes det ut som ting er blitt mye bedre og det er jeg utrolig glad for å høre. En utrolig søt, og sterk jente jeg satte pris på å møte. 


  Håper du har fått svar på hva treffpunkt er<3

  Nå skal jeg snart gå sesongens siste skirenn og er derfor dessverre ikke med VInterlyd til Kristiansand i kveld. Håper på å besøke byen snart ved en annen anledning. 

   

  Har du vært på Vinterlyd i år, hva syns du om Vinterlyd ?

   

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Fantastisk dag i Gjøvik med Vinterlyd


  03.03.2015


  Hei

  I går la jeg ut et kort blogginnlegg da jeg satt på toget fra Gjøvik til Oslo. Jeg hadde ikke tilgang til bildene på kameraet og kom hjem alt for sent til å begynne å blogge. Mange som har skrevet/kommentert at de vil se mange bilder og jeg håper de blir fornøyd etter dagens innlegg :)

   

  INSTAFRAMEN VAR PÅ PLASS I GJØVIK OGSÅ   

  I går tok jeg toget til Gjøvik i sammen med pappa klokken 11 i fra Oslo og var hjemme igjen klokken 23.00 på kvelden. Dagen var lang, morsom, spennende og koselig og vi var også heldige med været. Dere som følger meg på IG, så kanskje dansen som Laurent fra The Main Level lærte meg. Jeg fulgte dem på lydprøve og var med dem og Marcus og Martinus mesteparten av dagen. Var også på Treffpunkt i Gjøvik. Noen har spurt meg hva Treffpunkt er og jeg vil blogge om det i morgen. 

   

  HER SER VI PÅ VIDEOEN SOM JEG LA UT PÅ INSTAGRAM

   

  LYDPRØVER

  SYNS DISSE BILDENE BLE VELDIG FINE :)
   Etter at jeg lærte koreografien intervjuet jeg gutta i The Main Level, Alex, Sander og Laurent

   

  FIRE RASKE SPØRSMÅL MED SANDER, ALEX OG LAURENT

  1.   Hvordan var det dere møttes?

   Svar fra Laurent: Det begynte vel egentlig med at Sander var å spilte inn noen sanger i et studio da de spurte om han kjente noen som kunne synge.  

  Sander fortsetter: Jeg fortalte dem om Laurent og vi møttes alle sammen. Etter en liten stund fikk vi høre at en som het Alexander spilte inn noen covers også, akuratt som oss. Han var utrolig flink så vi ville derfor møte han.

  Alexander: Vi like alle å synge utrolig godt og vi tenkte det derfor hadde vært utrolig kult å starte en gruppe ettersom vi sang veldig bra alle sammen i sammen. Så de ble kjent med meg gjennom musikken, men de var venner fra før av.

  2. Hvordan kan dere beskrive hverandre.

  Laurent og Alex syns om Sander : Sander kan være ganske seriøs. Han er den mest seriøse, ikke så tullete. Men dette på en positiv måte. Han er seriøs når det er noe han vireklig vil. Når han har bestemt seg for noe,  da gjør han det. Men de gangene han har det gøy er han den mest tullete.

  Sander og Alex on Laurent: Laurent er tullekoppen og skøyern. Han elsker å tulle og tøyse og er ganske crazy. Han er jo også dansern i gruppen. Han kan utrolig mye forskjellig dans og han overrasker oss alltid men noe nytt han kan. 

  Laurent og Sander om Alex: Alex er den mest flørtet og avslappede. Ikke det at han ikke gjør ting ordentlig men et eksempel kan være at om vi har dårlig tid til en ting er Sander og jeg ganske stressa og surrer litt rundt, i mens Alex går 5 meter bak oss, er avslappet og sier vi har god tid.

  De sier at de alle kan være veldig tullete men de tar også musikken seriøst. Dette er noe de virkelig vil!

  3. Hvor mange ganger i uka øver dere?

  Svar: Vi trener øver hver dag. Det hender vi har fri en søndag innimellom men ellers øver vi hver dag. Det kan også hende vi ringer hverandre og spør om vi vi bare kan møtes for å øve litt mer hvis en syns det.  og så øver vi også for oss selv.

  4. Hva er målet deres?

  Svar: Målet vårt er vel å nå så langt ut som mulig. Stå på så store scener som mulig og opptre for så mange som mulig. Dele musikken vår med så mange vi klarer.

   

     I går var første ukedagskonsert med Vinterlyd og det ble en litt annerledes stemning. Veldig koselig med alle lysene fra scenen da det var mørkt ute. Det var også et utrolig bra publikum, det må sies.   Gleder meg allerede til Vinterlyd i Stavanger på lørdag. I morgen skal jeg gå sesongens siste skirenn her jeg bor. 

  Har du vært på eller skal på en av Vinterlydkonsertene?

  Klem Jennie 
  28 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Gjøvik


  02.03.2015


  Hei

  I dag var det Vinterlyd i Gjøvik så jeg og pappa tok morgentoget opp dit. Der oppe møtte jeg crewet pluss The Main Level gutta. Siden vi hadde en god del tid da jeg kom, så tok Laurent fra The Main Level seg tid til å lære meg en utrolig kul koregrafi fra en av dansene deres. Da den satt,  filmet vi den oppe på scenen før alle kom. Om du vil se video følg meg på instagram som @jenniefashion. Mye av dagen hang jeg med dem og Marcus&Martinus. OnklP & de fjerne slektningene, Eric og Kriss var der også men de skal jeg snakke mer med en annen gang. Før konserten dro vi på noe som het "Treffpunkt", kommer til å blogge mer om Vinterlyd i Gjøvik i morgen.

  Det vil komme et blogginnlegg i morgen med enda flere bilder. Er på toget nå så har ikke mulighet til å bruke bildene på kamera??

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Dette er Vinterlyd :)


  28.02.2015


  Hei

  I dag var det sikkert som mange av dere vet allerede, årets første Vinterlyd. Stedet var Jernbanetorget i Oslo og mange hadde tatt seg turen dit. Jeg var tidlig ute for blant annet et lite møte og Treffpunkt mm. 

  Noe av det første jeg gjorde var å legge ut bilde på IG av instaframen jeg har blogget om tidligere. Denne vil bli satt opp i alle byene som det er Vinterlyd i og om du tar et bilde av deg i rammen og tagger det med #Vinterlyd har du mulighet til å vinne en iPhone 6. Det blir trukket en vinner i hver by. I dag vant en jente som het Camilla og hun ble nok veldig glad.

  DETTE ER INSTAFRAMEN 

  Meg og vinneren av Iphone 6 konkurransen<3  Om du ikke har mulighet til å være på Vinterlyd så kan du jo høre på radiokanalen p4, som sender live fra arrangementet. I dag var jeg på lufta rett før klokken 13.00 og forklarte nettopp dette rundt iPhone konkurransen. 

  SCREENSHOT I FRA INTERVJUFILM
   

  Men det er også mange andre konkurranser og flotte premier å vinne. Blant annet gavekort i fra Ving på kr 5000,- Opphold på Hafjell, eller hva med muligheten til å få sitte i en sofa på scenen og nyte konserten der i fra? Kjøper du Vinterlydlua i fra Kreftforeningen er du med i trekningen om plass i sofaen på scenen. Mye spennende som skjer før selve konserten starter.

  Jeg var også på Treffpunkt med artistene og møtte barn som har familiemedlemmer med kreft, eller har mistet noen på grunn av kreft. Møtte flere utrolig søte snille og tøffe gutter og jenter. Noen av dem var så tøffe at de viste frem kule dansemoves til oss også. På Treffpunkt fikk de møte alle artistene og fikk autografer og klemmer. De fleste hadde aldri fått oppleve noe slik. Flere sa de var helt skjelvende, utrolig søtt.

  Var også oppe på taket til kreftforeningen sin bil, i sammen med disse barna og fikk oppleve hvor god utsikt de hadde til scenen og utover folkemengden der i fra. 

   

  BILDER FRA TREFFPUNKT


  Backstage fikk  jeg varmet meg litt inne i teltet både med varmeovn og med varm drikke. Her var det servering for artister og crew. Også TV, så vi kunne følge med på alt som skjedde på scenen. 

  BILDER FRA BACKSTAGE  Marcus og Martinus var de første som gikk på og sang flere sanger også i fra det nyeste albumet sitt. De skaper så utrolig god stemning og masse liv. Selv om været var litt grått i dag så stoppet det ikke folk i fra å ta turen til Jernbanetorget og stemningen var på topp. 

   

    

  Dere som får Vinterlyd til der dere bor eller i nærheten er heldige og jeg anbefaler dere å ta turen for å oppleve dette.

  Det var min første Vinterlyd i kulissene av alt som skjer. Var litt spent, småstressa og sjenert. Alt skjedde jo på direkten og da jeg plutselig stod på scenen uten på forhånd å vite hva jeg skulle bli spurt om slo hjertet litt fort. Men nå gleder jeg med allerede til Vinterlyd på mandag i Gjøvik og skal kaste bort nervøsiteten og stresset  og få tatt litt flere bilder til dere av artistene og hva de gjør backstage.

  Var du på Jernbanetorget i dag? Eller skal til Gjøvik på mandag?

  Kanskje vi møter på Treffpunkt i en av de andre byene?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Info om Vinterlyd-konkurranse


  24.02.2015


  Hei

  Nå nærmer det seg virkelig første Vinterlydkonsert. På fredag skal jeg feire bursdagen min og på lørdag er det konsert, masse å glede seg til.

  Jeg nevnte kort i et innlegg for et par dager siden at det vil være konkurranse i konsertbyene hvor man får mulighet til å vinne en splitter ny iPhone 6, og nå har jeg litt mer informasjon å komme med.  Det vil ved konsertområdet bli satt opp en Instagram-ramme som man kan ta bilde av seg selv i. Har redigert et bilde for å vise dere hvordan ramme jeg mener, he he

   

  Jeg kommer nok helt sikkert til å ta et bilde i rammen før konserten og tagge som et eksempel.

  Nå krysser jeg fingrene for fint vær på lørdag :)

  Om du har spørsmål til innlegget, så skal jeg forsøke å svare i kommantarfeltet. 

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Den største glede man kan ha, er å gjøre andre glad :)


  22.02.2015


  Hei

  Nå skal jeg snart sende meldinger på IG og mail til flere som skal få tilsendt Isac Elliot sin autograf. Det er alt i fra de som vil glede sin bestevenn, til de som vil gi den til søsteren sin og også en som vil gi en til en gutt i klassen som er stolt fan av Isac.

  Nå er det også en uke til første Vinterlydkonsert, og den er i Oslo lørdag 28 februar. Da kommer det også flere artister enn de som skal turnere med Vinterlyd, blant annet Freddy Kalas kommer og fremfører partylåten "Pinne for landet".  Blir nok superbra stemning.

  Ved å trykke //HER kommer du til en side med masse informasjon om hva som skal foregå på Jernbanetorget neste lørdag :) På Jernbanetorget vil det også som i alle de andre byene bli arrangert en Instagramkonkurranse for de som er på konserten. Jeg gleder meg til dette,  og til å være med på å trekke en vinner av en iPhone 6 i hver av byene. Kommer tilbake til denne konkurransen når det nærmer seg enda mer.

   

  PINNE FOR LANDET

   

  Det er også kjempekoselig at flere skriver at de gleder seg til å møte meg når jeg besøker deres hjemby. I kveld skal jeg sette meg ned å planlegge litt jeg skal gjøre når jeg reiser rundt, som å kanskje konkurrere med artistene i noe, spøke med dem, hva jeg skal spørre dem om og kanskje jeg kan sørge for å skaffe noen autografer/premier til dere trofaste følgere og lesere.

  Som sakt, under en uke til Vinterlyd...... husk å følge @p4radio på Instagram om du vil passe på å ikke gå glipp av informasjon om konkurranser og alt annet spennende som måtte skje ;)

  SKRIV ET SPØRSMÅL:::::::::::

  Klem Jennie

   
  39 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  VINNERE OG NY MULIGHET


  15.02.2015


  Hei

  I dag er det søndag og slik som jeg har lovet skal jeg nå kåre vinnerne av Isac Elliot autografene. Kom inn mange fine, kule og orginale innslag så måtte ta med litt fler en syv stykker. Blir også utrolig glad over å se hvor mye innsats og arbeid folk legger i konkurransene mine. Det betyr utrolig mye. Håper jeg ser mange av dere på Vinterlyd. Ikke lenge igjen nå!


  Her ser dere også at det spiller ingen rolle om du har mange følgerer eller ikke. Her har alle like stor mulighet til å vinne. Vinnerne blir kontaktet på IG.

  Deltok du i konkurransen?

  Ps, har fortsatt noen autografer igjen. Nå kan du ikke vinne til deg selv, men til en du vet vil bli glad for en autograf -  dette handler om å glede en du er glad i :) Og denne konkurransen er også for dem som ikke har IG eller som har privat bruker på IG. Kommenter her i kommentarfeltet hvem du vil gil gi autografen til om jeg trekker deg som vinner i løpet av kommende uken. 

  HUSK MAIL ELLER NAVN PÅ INSTAGRAM

  Klem Jennie
  217 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Spent.....


  13.02.2015


  Hei

  Endelig vinterferie og den begynner bra. Håndballtrening i dag og i morgen overnatting med noen venninner. Det er faktisk en av få ferier jeg er glad for at vi ikke har noen planer, eller er glad for at vi ikke reiser bort. Klart frister det med sommer og sol, men nå vil jeg mye heller være hjemme og slappe av. En av grunnene er nok at det blir en del reising med Vinterlyd neste måned, og så gleder jeg meg uansett kjempemye til språkreise til sommeren og til å besøke familie i Østerrike og til varme og solfylte dager i Italia i sommerfeiren. Det som er kjipt med venner som reiser sydover i vinterferien er at de kommer tilbake med så fin farge og jeg ser ut som en bleikfis ved siden av dem, he he.

  Håper på å møte noen av dere på Vinterlyd og er spesielt spent på å reise Nordover til byer jeg aldri har vært i før og Tromsø er jo sykt langt nord. Gleder meg veldig til å møte nye mennesker, oppleve nye steder og også til se Marcus og Martinus igjen, tror det er umulig å ikke ha det gøy med dem. Er også superglad for at gutta fra "The Main Level" skal være med også. Dette er jo de jeg kjenner litt fra før av. 

   

  I Tromsø blir jeg faktisk fra fredag til søndag, ser fantastisk ut der.

  Har du vært i mange norske byer?

  Klem Jennie

   
  38 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  MANGE BLIR NOK GLADE


  09.02.2015


  Hei

  Nå er alle artistene for Vinterlyd klare og mange gleder seg nok over at Isac Elliot skal opptre på Vinterlyd i Tromsø og Trondheim også. Fantasisk at han blir med på disse to konsertene til inntekt for Kreftforeningens "Krafttak mot kreft"

  Det nærmer seg veldig til første konsert og jeg er sikker på at det blir noen kule konkurranser fremover. Det lønner seg å følge med på bloggen, min IG som er @jenniefashion og sist men ikke minst lønner det seg å følge @p4radio på IG. Jeg startet forresten en konkurranse på bloggen i går for dere som har IG, den gir deg muligheten til å vinne autografen til nettopp Isac. (Nederst i innlegget ser du noen av bidragene som allerede har blitt tagget)

   

   BILDER AV I FRA VINTERLYD PÅ HAFJELL I FJOR

  Mange mennesker, masse liv og en flott opplevelse med mye bra musikk. Anbefaler Vinterlydkonsertene.

  Bidrag som allerede har blitt tagget på IG


   

   

  Hvilke av artistene i årets Vinterlyd gleder du deg mest til å oppleve? Se hvem som opptrer ved å trykke //HER

  Klem Jennie  6 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Kanskje får du høre denne


  03.02.2015


  Hei

  Nå er det februar og i slutten av denne måneden så er det årets første Vinterlyd konsert. Den er på Jernbanetorget i Oslo 28 februar og noen av dere har kanskje fått med dere at "The Main Level" skal være med på turneèn.
  Gutta slapp i går sin nye singel " Lost Right Here" og kanskje det er en av sangene de som kommer på Vinterlyd får oppleve. Sangen er tilgjengelig i iTunes og på alle sider hvor du kan streame musikk :) På IG heter de @themainlevel og de har også egen Facebookside :)

  Jeg har blogget litt om Vinterlyd 2015 tidligere i år og har en egen kategori her på bloggen som heter "Vinterlyd 2015" Der vil du finne alt jeg blogger om denne fantastiske turneèn som jeg skal være en del av :) Det er også mye informasjon på P4 sin nettside, trykk //HER for å komme til P4 sin Vinterlydside.

  Gleder meg veldig til å være med på dette og kanskje også møte nettopp deg :)

  Planlegger du å dra på en eller flere av konsertene? 

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  DETTE BLIR MORO


  22.01.2015


  Hei

  I går nevnte jeg kort på bloggen at jeg skal være med på noe jeg syns er veldig kult. Noen av dere klarte med de to hintene å gjette dere frem til at jeg skal være med på Vinterlyd sin  turné 2015. Vinterlyd er en del av "Krafttak mot kreft" og arrangeres av Kreftforeningen og P4. Du kan lese mer om Vinterlyd, Krafttak mot kreft, hvilke artister som skal være med, når og hvor konsertene skal holdes og mye mer inne på P4 sin Vinterlydside, som du kommer til ved å trykke //HER Kreftforeningen har også en side med mye informasjon som du kommer til ved å trykke //HER

  Det er det tiende året at P4 og Kreftforeningen tar med seg noen av Norgest største artister til flere byer og steder for gratiskonserter. Ja,  konsertene er gratis, men jeg håper veldig på at vi får samlet inn mange penger til kreftforskning.

  Noe av det beste er jo at dette ikke er lenge til i det hele tatt. Vinterlyd begynner med en stor og kul konsert med flere happenings i Oslo allerede Lørdag 28 februar. Noen artister som skal være med er allerede offentliggjort, i mens andre fortsatt blir holdt hemmelig en liten stund til. I tillegg til en fantastisk konsert vil det bli konkurranser og også muligheter til å vinne blant annet "Meet and greet" med artistene.  Jeg skal være med på moroa og kommer vel til å lage noe moro selv på reisen også. Nå får jeg mulighet til å spørre artistene ikke bare spørsmål jeg lurer på, men spørsmål dere lurer på også. Kanskje noen av dere ønsker dere autografer, signert CD eller lignende. Kanskje gjøre en "prank" på noen av de, det er alltid moro, he he.

  For å holde seg oppdatert rundt disse kule gratiskonsertene lønner det seg å følge @p4radio på Instagram

  Jeg gleder meg veldig til å besøke de ulike stedene og kanskje møter jeg deg også :)

  Har du vært på Vinterlyd?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION