hits

 • VIKTIG INFO

  PÅKJØRT AV BIL


  03.11.2017


   

  Hei

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. I dag har jeg noe viktig å fortelle dere. Noe dere sikkert vet veldig godt, men som man sikkert ikke har vondt av å høre flere ganger. Det er november. Vi har stilt klokka en time bakover og det blir enda tidligere mørkt ute.Tidligere i år fikk jeg endelig deltatt på mørkekjøring og har fått kortet som tillater meg å øvelseskjøre året rundt. Jeg har allerede kjørt litt etter at det har blitt mørkt ute og det er skremmende hvor vanskelig det er å se enkelte personer som er ute og går på kvelden eller folk som står og venter på bussen langs veien. Under mørkedemoen jeg var på demonstrerte lærerne hvor dårlig man kan se de uten refleks ved å nesten kjøre på en person (en lærer fra kjøreskolen). Dette var selvfølgelig innøvd og de hadde planlagt det, så personen rakk å trekke seg unna. Jeg tuller ikke når jeg sier at enkelte ser man nesten ikke i det hele tatt der det ikke er veilys, noe som det ikke alltid er alle steder her hvor jeg bor. Når man i tillegg får lys i fra motgående kjørefelt i mot seg må man nesten stoppe. Jeg var ute å kjørte med pappa da det var mørkt og like før en fotovergang kom det biler i motsatt retning og jeg ble litt blendet. Jeg bremset litt ned og stoppet i god tid før personen gikk over veien. Jeg sier ikke at man skal være redd for å kjøre bil når det er mørkt eller gå ute når det er mørkt, men vi har en plikt om å være oppmerksomme. For få dager siden var det Halloween og mange barn var ute på "Knask eller knep" i mørke kostymer. Noen hadde heldigvis refleks og lys på seg, men langt i fra alle. Nå fins det jo så mange fine reflekser også og jeg har dessuten fått meg en refleksparaply som jeg bruker når det regner,  den er i fra apoteket. 

  Lillebror bruker refleksvest, noe jeg og hele familien faktisk trer på oss når vi skal ut på kveldstur. En annen ting som er viktig er å huske at en refleks ikke varer evig. Det kan være lurt å sjekke dem ut. Ta på deg flere reflekser og få mor eller far til å sjekke dette en gang før dere skal ut og kjøre på kvelden. 

  En ting dere kanskje ikke visste er at de stedene flest folk blir påkjørt når det er mørkt er ved overgangsfelt der det er litt belysning. Du tenker kanskje hvorfor det er slik og det er rett og sett fordi fotgjengeren bare går over fordi de tror bilen har sett dem, mens personen i bilen ikke har vært så oppmerksom og bare kjører. Tips til dere alle:

  1. Vær oppmerksom i trafikken, spesielt nå som det er mørkt

  2. Bruk refleks

   

  Klem fra en som bryr seg om dere<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
  2 kommentarer


  VIKTIG INFO

  SJOKKERT


  23.05.2017


  Hei!
   

  Da jeg våknet i dag og sjekket mobilen fikk jeg helt sjokk. Så utrolig mange tanker og følelser gikk i gjennom meg og jeg ble stående å stirre ut i ingenting fordi  jeg rett og slett ikke visste hvordan jeg skulle reagere. I går hadde Ariana Grande konsert i Manchester og rett etter showet smalt det en bombe ved en av utgangene. Over 20 mennesker ble drept og nærmere 60 mennesker alvorlig skadet. Dette på grunn av en selvmordsbomber. Grunnen til at jeg ble så stille var nok fordi jeg på en måte greide å forestille meg noe av dette. Jeg var selv på konserten til Ariana for snaue to uker siden her i Norge og jeg husker å ha sett supergira småbarn og ungdom klare for en fantastisk kveld. Selv hadde jeg en helt super opplevelse og følte meg langt i fra utrygg eller i fare. Jeg kan se for meg kaoset og panikken som brøt ut i det bomben gikk. Huff!  Min dypeste medfølelse går til de som ble drept under gårsdagens angrep og til alle de som mistet noen de hadde så kjær. Det er bare å beklage om innlegget så langt er litt rotete, men det er tankene mine også. 

  I morgen skal jeg på konsert igjen og denne gangen er det Bruno Mars sin. Jeg leste også på nett i dag at sikkerheten rundt denne konserten vil øke etter det som skjedde i Manchester, noe som er litt mer beroligende. Selv om jeg ble helt sjokket av hendelsen i går kveld, trosser jeg min egen grense og drar på konserten. Jeg skal ikke droppe å dra på konserten i frykt for noe som dette. Det er første gang jeg har skrevet om noe slikt her på bloggen, og det var på tide tenker jeg. Dette må snart ta slutt. Jeg vil ikke tillate at terrorister skal vinne og spre frykt som gjør at vi ikke lever livene våre slik vi vil og ønsker, men heller går rundt og er redde. Jeg håper at alle de som tenker masse på denne forferdelige hendelsen har noen å snakke med.    

  Ta være på hverandre<3

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  VIKTIG INFO

  JEG ELSKER JENTER


  15.05.2017


  Hei

  Da jeg lanserte min første kolleksjon med WOW, så tenkte jeg at det var såååååååå utrolig moro at jeg var så heldig og at det var trist det kapittelet da var over. Det samme gjaldt etter første sesong med Disney og "The Club" Det var så trist å si ha det på settet siste dagen og tenke....takk for muligheten, jeg har blitt glad i dere og nå er kapittelet over. 

  Begge gangene tok jeg litt feil. Det ble jo ikke bare en kolleksjon med WOW, det ble tre. Tre fantastiske lanseringer og eventer hvor jeg møtte så mange av dere fantastiske følgerne mine. Det ble ikke bare en sesong med The Club, men også tre sesonger der. 

  Hver gang tenker jeg, nå er det over, hva spennende skal skje nå. Tenk om det ikke skjer noe mer spesielt, tenk om livet nå går helt tilbake til "normalen" ?... men så åpner nye muligheter seg. Samarbeid med blant annet Juliabladet, Topp og EF, pluss ambassadør jobber. For ikke å snakke om SOMMERTID på Voldsløkka 2 juli, det er bare så sinnsykt.

  I starten av juni reiser jeg til Danmark for å være ambassadør og blir en helg i København. Der skal jeg møte andre influencers og jeg gleder meg utrolig mye. Kan ikke si for mye om dette ennå. I sommerferien skal jeg på Cup, på ferie til familie i Østerrike igjen og høyst sannsynlig til Italia eller Kroatia. På slutten av sommerferien ser det ut som det blir en spennende jobbreise på meg også. I tillegg til dette har det kommet mange forespørsler om ting jeg kunne ha vært med på. Men ting kræsjer og jeg må også legge inn "hvileperioder". Om jeg glemmer disse pausene til å slappe av litt så er det fortere gjort at jeg kan bli syk og sliten. 

  Det er utrolig vanskelig å takke nei til å dra steder hvor jeg hadde hatt mulighet til å treffe mange av dere. At kalenderen, timene i døgnet og dagene i uken ikke samarbeider med meg slik jeg vil ha det. Jeg får det ikke slik jeg vil. Det er et luksusproblem, men uansett frustrerende. 

  Til høsten begynner jeg på videregående og det blir i hvert fall et helt nytt og spennende kapittel. 


  Noe jeg har tenkt på mye er " hvor hadde jeg vært i dag om jeg ikke dro på audition til JENTER da jeg var 11/12 år?" Det var jo hele begynnelsen for meg og min karriere. Når jeg står her i dag angrer jeg ikke et sekund på at jeg dro på den auditionen, selv om jeg ikke hadde noen som helst form for skuespiller bakgrunn. Jeg hadde aldri gått på teater, men ønsket allikevel å prøve.  Om det ikke hadde vært for den autitionen hadde jeg kanskje ikke hatt min tre egne kolleksjoner, jobb i Disney, alle de vennene jeg har fått igjennom det jeg driver med! En annen viktig ting jeg også tenker på er at jeg er glad for at jeg ikke ga opp og hørte på alt hatet jeg fikk i starten både i fra ukjente og på skolen. Jeg stod i mot og er så glad for det, selv om det til tider var vanskelig. Må vel si at jeg elsker JENTER siden det åpnet så utrolig mange dører for meg. 

  Dette ble et langt innlegg, men jeg håper dere likte det allikevel. Nå skal jeg øve litt mer til matteeksamen som jeg har i morgen! 

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  VIKTIG INFO

  INNSIDEINFORMASJON


  21.04.2017


  Hei

  Er det noe jeg egentlig ikke liker så er det oppdateringer av ting som Facebook, Instagram ol. Jeg har liksom satt meg inn i hvordan ting fungerer og syns det er bra nok slik det er. Men så kommer det alltid en eller annen oppdatering da. Som oftest blir jeg da irritert men når jeg kommer inn i hvordan det funker, så er det greit. 

  For en tid tilbake fikk Instagram noen oppdateringer som jeg syns er ganske artige og jeg tenkte å dele litt innsideinformasjon med dere.

  Byer på TOPP er: 

  1. Oslo

  2. Bergen

  3. Trondheim

  4. Stavanger 

  5. Helsinki (Det var Fredrikstad for en ukes tid siden faktisk)

  Litt gøy å vite, og om jeg skulle hatt et meetup burde det jo da vært på en av de plassene.

  Stedene på TOPP når det gjelder verden er:

  1. Norge

  2. Sverige

  3. USA

  4. Finland

  5. Brazil

  Av mine TOPP 30 bilder med tanke på likerklikk siste året så er:

  1. 20 bilder av meg alene

  2. 8 bilder med andre kjendiser i sammen med meg

  3. 1 bilde av meg og søsken

  4. 1 bilde av rommet mitt.

   

  Jeg ser hvilke av mine bilder dere velger å lagre. Det som er lagret mest er lagret 1400 ganger. Selv om ikke bildene med quotes er det som det klikkes mest liker på, så er dette innlegg som mange velger å lagre. Mange forbinder meg også med oppløftende quotes og quotes de kjenner seg igjen i. 

  Er du fra en av TOPP byene som følger meg?

  Klem Jennie

  INSTAGRAM OPPDATERING  KLIKK HER FOR Å SE PROFILEN MIN OG FILMENE SOM OGSÅ LIGGER DER
  7 kommentarer


  VIKTIG INFO

  STORE FORANDRINGER I MINE SOSIALEMEDIER


  08.04.2017


  Hei (For english translation, read under the picture)

  Sitter her og lurer på om jeg skal gjøre en stor forandring innen sosialemedier. Ser jo at jeg har mange følgere og subscribers i fra andre land. På Youtube får jeg ofte kommentarer som: "Jeg forstår ingen ting av hva du sier, men jeg elsker videoene dine" "Kunne ønske du kunne snakke engelsk eller tekste dine videoer, men jeg ser på dem selv om jeg ikke forstår noe" På Instagram er de topp 5 landene mine følgere er i fra disse: Norge, Sverige, USA, Finland og Brazil. Jeg bør jo skrive mer til dem også. På Livestream på IG  har jeg gjort slik at når noen stiller spørsmål på engelsk, så svarer jeg på engelsk. Kanskje jeg skulle gjort noen bare på engelsk også.

  Men nå har jeg bestemt meg for å bryte den komfortable sonen min og når jeg får 250 000 følgere på IG vil teksten under bildene alltid stå på engelsk og norsk. Det er per i dag en økning på 15000 følgere. 

  Når jeg får 50 000 subscribers på Youtube så lager jeg en Q&A på engelsk. Da kan alle mine følgere i fra utlandet få svar på det de lurer på. Det er jo et lite stykke frem, men jeg må nesten forberede meg litt, for det blir helt nytt for meg og jeg gruer meg bittelitt allerede. 

  Dette jeg skriver her nå forstår jo ikke de følgerene mine som blir mest glad for denne nyheten, men da vet dere det også.

  Kan du flere språk?

  Klem Jennie

  Processed with VSCO with b1 preset

  This is a shorter version of what I just wrote in Norwegian. I know that I have many followers from other countries than Norway, and I've gotten a lot of questions if I can make videos in English and if I can write English under my photos on instagram. I have therefore decided to write in both Norwegian and English under my pictures on instagram when I have 250,000 followers. In addition to this, I will make my first Q & A in English when I have 50,000 subscribers on youtube. It will probably take some time to get there, but I need some time to prepare myself for it. I am a little nervous but also very excited.

  Hug Jennie
  2 kommentarer


  VIKTIG INFO

  ER JEG VERDT DET?


  20.02.2017


  Hei!

  I dag åpnet nominasjonen for Gullsnutten og for dere som ikke vet hva det er så er det en kåring av Youtubere vi har her i Norge! Litt som at bloggere har bloggawards hvert år så har youtuberne sin award også! Jeg vil vel egentlig ikke kalle meg en ren youtuber. Jeg driver med både youtube, blogging, instagramming, jeg designer klær, er med på Disney og mye annet. Jeg vet det er folk der ute som bruker flere timer i uken på youtube og disse er skikkelig Youtubere. Jeg følte liksom at jeg ikke var verdt å bli nominert, så tenkte ikke å spørre om dere kunne nominere meg. I dag har jeg der i mot fått en god del meldinger i fra flere av dere som sier dere allerede har nominert meg, og det ga meg en skikkelig god følelse. Fordi dere nominerer meg betyr det vel at dere liker youtubekanalen min og videoene mine, noe som betyr utrolig mye og som gir mer motivasjon til å lage enda flere videoer til dere <3

  Den kategorien jeg føler jeg passer mest inn i er " Årets livsstil og videoblogger". Om du ville nominert meg i denne kategorien hadde det betydd utrolig mye! Du kan også bare stemme en gang, som vil si at du må velge den du synes fortjener å bli nominert i de forskjellige kategoriene. Trykk //HER for å komme rett til der man kan nominere! Det er helt gratis<3

  I dette innlegget legger jeg med en video jeg filmet hos TOPP forrige uke! Dette er en av tre morsomme videoer vi filmet!

   

   

  Om du nominerer meg , skriv det gjerne under i en kommentar så jeg vet det! Betyr utrolig mye om du gjør det!

  For å kommentere må du trykke der det står et tall og kommentarer nederst i innlegget.

  Står det 4 kommentarer er det 4 godkjente kommentarer og det er der du må trykke for å kommentere. Tallet forandrer seg etter hvor mange kommenterer som har kommet til innlegget. Håper dere forstår.

  KLEM JENNIE<3
  37 kommentarer


  VIKTIG INFO

  RØRT


  05.03.2016


  Hei

  I dag leste jeg gjennom kommentarene under bildet til @citynord på IG. Det er har nemlig vært mulighet til å vinne meet&great med meg backstage, hvor vi får tid til å snakke, ta bilder og kose oss. Under bildet skulle man skrive hvorfor man ville møte meg og hvem man ville ta med. Jeg må si jeg faktisk blir rørt av kommentarene flere skrev. Så utrolig koselig å lese at flere av dere synes jeg er et godt forbilde og at jeg virker snill og morsom. At dere liker bloggen og finner glede i den. Utrolig glad for at jeg får muligheten til å møte de som faktisk setter pris på det jeg gjør. Det er dere som holder meg oppe, med støtten og de fine kommentarene deres. Det var derfor veldig vanskelig å velge vinner, siden jeg vil møte alle sammen. Vinneren ble defor trukket helt random.

  Vinneren ble en jente som heter @saralandass. Hun vil ha med venninen sin @hinduheidii

  Om du ikke vant meet&great så vil fortsatt være mulighet til å møte meg på senteret 12. mars. Du finner info på CITY NORD sin instagram @citynord. Om du ikke har muligheten til å komme så kan du følge meg på snapchat(@jenniesofiesnap) . Jeg kommer til å snappe alle dagene jeg er der, reisen frem og tilbake. I tillegg blir jeg jo fra fredag til søndag så det vil være stor mulighet for å plutselig se meg. Haha! Jeg er hvertfall utrolig spent og gleder meg syyyyyyykt. 

  Ellers i dag har jeg vært i byen med mine gode venner Tuva og Elizabeth. Vi så filmen " the 5th wave" og vi elsket den. Annbefaler den virkelig for dere som liker action, kjærlighet og sci-fi. Jeg er personling ingen fan av sci-fi men denne filmen digga jeg. Action er min favoritt!


   

  Hvordan filmer liker du?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  VIKTIG INFO

  Gi opp som blogger?


  17.02.2016


   

  Hei

  I går kom det en del kommentarer under bildene de to bildene/videoene jeg la ut på IG. Noen litt ukomfortable, noen frekke....ja ja. Hva skal jeg gjøre liksom. Skrive tilbake eller ignorere. Jeg kan ærlig si at jeg så og si aldri blir lei meg av en "hat" kommentar fra noen jeg ikke kjenner. Det er jo ingen grunn til å ta det til seg når de ikke kjenner meg som person. Noen sier de skriver slike kommentarer på grunn av sjalusi,  men ærligtalt vet jeg ikke. Selv vet jeg ikke hva en som skriver "hat" tenker. Hvorfor de gjør det. Jeg håper hvertfall ikke det skyldes sjalusi eller at denne personen ikke har det bra. Hva tror de at de skal oppnå liksom. Vil de at jeg legger meg ned å gråter, at jeg gir opp som blogger, at jeg skal gjøre slutt på livet eller takke nei til alle muligheter som byr seg? Hva vil de med kommentarene sine. Hva ønsker en som skriver. "Du er stygg" eller "Du er ikke så pen akkurat, hvorfor tror du det?" " Du fortjener ikke noe av det du har eller får" .....hva ønsker de med å kommentere slik?

  Noen ganger er det til og med slik at noen med åpen profil skriver stygge ting. Etterpå er det veldig lett å skrive "Det var ikke jeg som gjorde det, det var broren" eller "Noen skrev det fra min bruker" Da bør du seriøst passe bedre på sakene dine, fordi det er du som havner i problemer om noe skikkelig ille skulle bli skrevet i fra din bruker.

  Jeg vet også om skikkelig "slemme" jenter som faktisk klarer å såre meg litt, men som jeg samtidig syns synd på. Jeg har fått melding i fra andre som vet hvem de er som sier de er "slemme" på skolen deres også eller i mot dem på IG. En skrev til meg at det værste var at denne jenta som var så slem, ikke møtte motgang fra andre tilbake. Selvom hun typisk hadde vært jenta noen både kunne kalt for tjukka, feita fordi "alle" syns hun var det. Da ble jeg trist....kanskje hun rett og slett er av personen som tenker "Best at jeg mobber og plager andre, så jeg ikke blir mobbet selv" Jeg er en person som veldig lett blir blendet av folks personlighet. Snille mennesker blir vakre i mine øyne, personligheten går over alt. Jeg har selv opplevd at en person jeg egentlig ikke ville sett på som kjekk fordi jeg ikke kjente han, har blitt supersjarmerende fordi han er supersnill, lett å snakke med ol. Så har venninner sakt "seriøst, han...han er jo ikke spesielt kjekk"

  Som jeg tidligere har sagt er IG og blogg en LITEN del av meg. Jeg deler ikke så mye av hvordan livet er eller på skolen, innenfor vennegjengen eller det som plager meg. Kanskje når jeg blir eldre at jeg vil dele mer, jeg ser jo selv at etter at noen andre bloggere har blitt eldre så har de åpnet seg opp om temaer de aldri har blogget om før. Kanksje jeg til og med kam hjelpe med mine tips om enkelte temaer?.....

   
  Hva tror du at "hatere" ønsker med kommentarene sine?

  Klem Jennie
  71 kommentarer


  VIKTIG INFO

  Sminkefri


  27.03.2015


  Hei

  I dag blir det et litt annerledes blogginnlegg. Men jeg vil begynne med å ønske dere alle en en god påske. Flere av vennene mine reiser til syden, USA og mange andre fantastiske steder. Egentlig frister det ikke så mye som tanken på Hafjell. Skal med hele familie opp på Hafjell og være med på de siste Vinterlydkonsertene. Gleder meg ufatterlig mye til å se alle vennene mine igjen og henge med den på kveldene. Nå blir det flere netter på hotell så vi får mye tid i sammen. De er alle så fantastiske og sprer så mye glede:-)

  Nå til det andre. Valgte å ta opp et litt personlig tema ettersom jeg får mange meldinger av barn som spør meg om råd. Alt i fra hudproblemer til Kroppsproblemer. De sier jeg er så heldig som ikke har noe av dette. Men slik er det altså ikke. For ca 2 år siden fikk jeg store hudproblemer i ansiktet og hodebunnen. Gikk på medisiner og pøvde alt mulig. Selv om det tok et drøyt år før det gikk vekk fant jeg de rette kremene for meg og så ble jeg jo også eldre. Har også mine problemer nå som jeg er utrolig usikker på. Ville informere dere med at dere er ikke de eneste. Og at dere kommer dere igjennom det. 

  Her er noen bilder av meg uten sminke i dag

  Bruker du sminke?

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  VIKTIG INFO

  VIDEO


  09.12.2014


  Hei

  Jeg legger merke til at mange fortsetter å kommentere under innleggene hvor det er mulig å vinne ting. Det er lurt å merke seg når vinner har blitt trukket på bloggen. Vinneren blir lagt ut på bloggen, for det er der adventskalenderen er. 

  Til nå er det 

  @sinnammah som vant hårbørsten fra "MAST"

  @thea_h_aa som vant gavekort på "Personlig almanakk"

  @camillaek_ som vant krøllstav fra "MAST"

   

  Det blir helt sikkert ny mulighet på søndag, men som jeg har blogget tidligere kan det plutselig åpne seg en mulighet midt i uken også, derfor lønner det seg å følge med på bloggen. Vinner blir alltid trukket dagen etter, så det er ikke vits i å kommentere i håp om å vinne etter dette.

   

  I går la jeg ut en veldig etterspurt video, har du sett den?

  VIDEO

   

  Ja, jeg har en egen kanal på YouTube, du kommer til den ved å trykke HER Der ligger det mange videoer.

  I videoen får du svar på

  • min favorittapp, som jeg redigerer noen bilder med på IG
  • Favorittsang
  • Favorittinnkjøp, i november

  og mye mye mer.... Kan være det kommer spørsmål om denne videoen når jeg skal ha adventskalender på bloggen ;)

  Ønsker dere et innlegg med julegaveønsker i morgen?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  VIKTIG INFO

  TUSEN TAKK TIL DEG


  05.12.2014


  Hei  Jeg kan nesten ikke tro det, jeg er semifinalist å årets Vixen Blog Award. Nå er det dere lesere som igjen skal stemme frem deres favoritter blant semifinalistene. Jeg er veldig glad for at jeg har så utrolig snille og trofaste lesere av bloggen og følgere på instagram <3 Det er jo dere som har nominert meg, tusen tusen takk. Konkurransen videre er utrolig hard, det er så mange flinke i kategorien "Årets Ungblogg" som jeg er en del av. Jeg er i hvertfall den yngste og det hadde jo vært gøy å vise at også yngre jenter og gutter er opptatt av blogger og at det er fint med bloggere på vår egen alder. 

   

   

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

  Om du syns jeg fortjener å vinne titelen, kan du stemme på meg ved å trykke HER

  Man kan stemme en gang hver tolvte time helt frem til 31 desember. Håper dere igjen vil hjelpe meg <3


  DU KOMMER TIL EN SIDE SOM SER SLIK UT, OG SOM DU SER FÅR MAN BESKJED OM AT MAN KAN STEMME EN GANG HVER TOLVTE TIME :)
   

  Setter stor pris på alle som stemmer og deler informasjonen videre enten på egen blogg eller IG.  

  Om du lager en collage eller deler bilde er det koselig om du tagger meg med @jenniefashion #jenniesofiebloggno #jenniesofieblogg #vixenblogawards #ungblogg og kanskje minner andre på at det er mulig å stemme hver dag frem til 31 desember, til og med to ganger i døgnet(for eksempel klokken 8 om morningen og 20.00 på kvelden) 

  Kommer til å begynne å følge noen av de som gjør dette og legge ut noen bilder/collager som shoutout på min bruker.

   

  Etter trening i dag trekker jeg vinner av Hårbørsten i gårsdagens kalenderluke på bloggen.

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  VIKTIG INFO

  DETTE SKJER FREMOVER


  16.11.2014


  Hei

  Det er søndagskveld og jeg er egentlig ikke klar for ny skoleuke i det hele tatt. Uken er allikevel full av planer og jeg gleder meg til å ta fatt på den. Denne helgen har jeg som jeg blogget i går overnattet med Tuva, i går kveld var jeg med venner og i dag har det vært håndballkamp. 

  Nå er vi i midten av november og det er bare to uker til første søndagen i advent, jippi.
  DETTE KOMMER PÅ BLOGGEN I NOVEMBER/DESEMBER, MYE Å GLEDE SEG TIL.

  ADVENTSKALENDER - Det blir giveaway hver søndag frem til jul (kanskje noen ekstra dager også) Jeg syns det blir veldig fine ting i kalenderen. Blant annet MAST krølltang <3

  SMINKEVIDEO - Ja, den kommer.

  ØNSKELISTE TIL JUL - Skal dele med dere hva jeg setter på min ønskeliste.

  GAVETIPS - Noen trenger kanskje gavetips til hva de kan gi venner, foreldre, søsken osv. 

  BAKEVIDEO - Har et donutjern jeg skal teste ut :)

  MÅNEDENSFAVORITTER I VIDEO - Mange har ønsket at jeg lager video av månedensfavoritter, så da skal jeg gjøre det neste gang. 

  JULESTEMNINGSVIDEO - Jeg lager en video som vil gi deg julestemning.

  NYTT DESIGN - Veldig lyst på nytt design nå, så det kommer nok snart det også <3

  Har du flere forslag er det bare å komme med dem i kommentarfeltet.

  Noe du syns var ekstra kult at skal komme på bloggen?

  Klem

  Jennie
  46 kommentarer


  VIKTIG INFO

  SISTE DAGEN


  22.10.2014


  Hei

  I dag er det siste dagen man kan nominere sine favorittblogger til årets VIXEN AWARD. Det er hele 15 ulike kategorier man kan nominere innen og jeg setter stor pris på alle som har nominert meg til "Årets ungblogg"  <3 

  Etter dette er det en jury som skal plukke ut semifinalister, før lesere igjen skal stemme fram vinnere innenfor de ulike kategoriene.

  Om du vil nominere noen kan du gå inn på denne linken : http://vixen.no/nominer-til-vixen-blog-awards/

  Ønsker du å nominere meg må du fylle ut skjemaet som på bildet under, pluss din e-mail adresse. 

   
  26 kommentarer


  VIKTIG INFO

  ER DET I DET HELE TATT MULIG?


  22.09.2014


  Hei

  I dag fikk jeg en utrolig koselig mail i fra en fast leser og instagramfølger. Jeg er hennes favorittblogger og hun ville nominere meg til "Årets ungblogg"  <3 <3 <3 Det gjorde meg så utrolig glad, men er det i det hele tatt mulig for meg å kunne vinne en slik tittel?

  • Årets ungblogg må minst ha eksistert i 6 måneder, det har jo min.
  • Bloggeren må være under 18 år, jippi det er jeg...men det er maaaaange andre utrolig flinke bloggere også.
  • Bloggeren må ha postet hyppige innlegg, jeg vil si at å ha blogget hver dag bortsett fra to dager siden starten av mai 2013.....det er hyppig ;)
  • Men er bloggen min inspirerende, engasjerende og nyskapende med godt innhold, dette er også et krav? Det er det jo opp til dere lesere å svare på. Jeg vet i såfall at jeg deler mye av livet mitt, at jeg forsøker å være inspirerende, engasjerende og positiv, men lykkes jeg i det?  Jeg håper mange vil stemme på meg

  Trykk her for å komme til stemmeskjema

  Da kommer du til et bilde som du må fylle ut slik som dette, og i siste rute må du fylle inn e-posten din. Man kan visst stemme mange ganger.

   

  Det hadde betydd enormt mye og i hvertfall betydd at jeg hadde fortsatt å blogge masse, masse, masse. Det er 15 ulike kategorier, men hun syns jeg passet best til "Årets ungblogger"  Det kan nomineres frem til 22.oktober.

   

  Nominer meg photo badge-nomineacuter-rosa-3_zpsb75373a4.gifTRYKK HER

   

  Syns det er kult at de lager en egen pris for de som er under 18 år også. Her er en film i fra Vixen blogawards 2013

   

   

  I morgen starter jeg en spørsmålsrunde her på bloggen. Vet at mange ønsker seg det. Så om du har noe du lurer på får du titte innom i morgen og legge igjen et spørsmål til meg.  

   

  Håper du liker bloggen min

  Klem Jennie

   
  61 kommentarer


  VIKTIG INFO

  Sorry


  08.09.2014


  Hei

  I dag skulle jeg egentlig ha trukket en vinner av BKR flaska, men jeg får ikke tid....dessverre. Trekker selvfølgelig vinner i morgen. Men siden jeg skal sitte barnevakt nå så har jeg rett og slett ikke tid til å blogge. 

  Sittet med mattelekser etter skolen, dette er ett av regnestykkene (-34) + (-7) x (-8) - (-17) x3 ,  matte er jo faktisk ett av mine favorittfag.

  Fordi jeg ikke trekker vinner i dag, så legger jeg med en søt collage jeg har laget og håper dere syns det går greit. 

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  VIKTIG INFO

  DETTE MÅ DU HUSKE


  02.09.2014


  Hei

  Jeg ville bare si til dere alle at dere er nydelige <3 <3 <3   Tenkte på hvor "morsomt" det er at veldig mange ikke blir så fornøyd med skolebildene sine i mens andre som ser bildet syns det er fint. Jeg syns bildene til mine venner som ikke ble så fornøyde selv er nydelige. Flere av dere kommenterte at dere likte mitt skolebilde som jeg ikke var så fornøyd med selv. 

  Vi ser oss selv veldig ofte i et helt annet lys enn andre ser oss, og det må vi ikke glemme. Jeg er en person som ikke tenger over andre sin hudfarge, hårfarge, kroppsfasong, hudproblemer osv. Jeg tenker ikke over dette med andre hyggelige mennesker og sjansen er jo veldig stor for at andre ikke tenker over de små tingene du og jeg er usikker på med oss selv heller.

  Du er vakker inni og utenpå.

  Kos deg med disse 5 fine sangene

   

  EN AV MINE FAVORITTER

  ENDA EN FAVORITT

  SIKKERT MANGE ANDRE SIN FAVORITT

   

  DENNE SANGEN HAR JEG MANGE MINNER TIL

  EN STERK MUSIKKVIDEO OG NYDELIG SANG

  Hvilken likte du best?

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  VIKTIG INFO

  SINT OG LEI MEG


  25.07.2014


  HEI

  Nå er jeg faktisk veldig sint, og det med god grunn. Jeg har med egne øyne sett at en annen person later som den er meg og lever seg inn i mitt liv og får andre til å tro på dette. Det er så ille at personen chatter med andre og later som hun/han er meg og det gjør meg trist at jenter blir utsatt for dette. 

  Dette er en person som gir seg ut for å være meg på andre sine blogger og jeg har fått en god del informasjon og screenshots nå. Nå er det ikke jeg som har noe mer med denne saken å gjøre men foreldrene mine. For ja. Foreldrene mine følger med på bloggen. Leser kommentarer, ser igjennom mailer og registerer seg informasjon. Når det går så langt som dette vil tilfellet eventuelt bli anmeldt og personen vil risikere bøtlegging for identitetstyveri. 

  Jeg blir også litt frustrert over at noen velger å tro på at de chatter med meg, snakker med meg på telefon osv...uten at de kjenner meg. Om jeg snakker med noen jeg ikke kjenner ville jeg valgt å sende directmelding på instagram først for å bevise at det var meg. Jeg ville bare skypet med kamera, men jeg skyper veldig sjeldent. Om personen ikke kan bevise at den er meg, så er den ikke meg....ganske enkelt. 

   

  IGJEN INFORMERER JEG

  JEG HAR IKKE KIK 

  JEG HAR IKKE SNAPCHAT

  JEG HAR IKKE ASK

  IKKE MOMIO (eller hva dere kaller det)

   

  DET JEG HAR ER

  INSTAGRAM @JENNIEFASHION og en privat men den har jeg kun venner på, sorry)

  VideofyMe @JENNIEFASHION, har ikke lagt ut video ennå

  BLOGG kun denne bloggen.

   

  VIL ANBEFALE DERE Å TRYKKE DERE INN PÅ LINKENE UNDER OG LESE.

  DU KAN LESE INFORMASJON FRA POLITIET VED Å TRYKKE HER 

   VED Å TRYKKE HER KAN DU LESE OM IDENTITETSTYVERI, ET EKSEMPEL

   

  Trist for dere som tror dere har hatt kontakt med meg og ikke har hatt det.

  Klem Jennie

   
  79 kommentarer


  VIKTIG INFO

  ER DET MULIG....?


  15.06.2014


  Hei

  Plutselig sitter jeg her og har for mye å blogge om, og jeg vet liksom ikke hva jeg skal blogge om først. Så føler jeg at jeg kanskje har lovet for mye for på kort tid og beklager dette. Derfor skriver jeg nå ned hva som kommer på bloggen de nærmeste dagene.

  1. BAKEVIDEO blir lagt ut i dag. Informasjon om hvem som vant smykkekonkurransen er på instagram.

  2. I morgen legger jeg ut bilder i fra jeg var hos WOW i går, da blir det mange bilder og kanskje bilde av deg.

  3. Tirsdag legger jeg ut om JENTERMARATON <3 Forteller om dagen og opplevelsen min den dagen.

  I tillegg denne uken har jeg skoleavslutning, de siste håndballtreningene samt at jeg planlegger noe gøy. Torsdag er det også siste skoledag for SOMMERFERIEN, JIPPI :D


  Klem Jennie
  3 kommentarer


  VIKTIG INFO

  TIL DERE HATERE


  31.12.2013


  Hei
  Et innlegg til alle dere hatere i verden.

  Et innlegg bare til dere hatere.

  Til dere som skjuler dere bak falske navn og kommenterer med anonym.

  Til dere som får det bedre ved å trekke andre folk ned.

  Til dere som sårer mine venner, for meg skal dere aldri få såre igjen.

  Til dere hatere, jeg vet at jeg har det så MYYYYYYYYYYYYYYYE bedre enn dere. For folk som har plass til hat i livet sitt, de har ikke noe bra liv. For jeg har ikke plass til hat i livet mitt jeg. 

  Til dere som ikke har fått oppdragelse i fra foreldrene deres, eller ikke lyttet til dem.

  Til dere som ikke vet bedre.

  Til dere som ikke forstår at rettferdigheten en dag vil "bite dere i RÆVA" For en dag vil dere bli tatt for deres mobbing, nettmobbing eller plageri. 

  Til dere som ikke har forstått, at om man ikke har noe pent å si så kan man holde kjeft. 

  Til dere som ennå ikke har forsått at når du skriver en kommentar på blogg/instagram osv, eller oppretter en bruker på instagram - så kan politiet alltid finne ut av hvem DU er.

  TIL ALLE DERE ØNSKER DERE ET GODT NYTT ÅR, FOR LIVET DITT ER VEL IKKE SÅ BRA

  Jeg skrev dette fordi at noen av dere klarte å få en av mine beste venner til å slette sin instagrambruker. Utrolig dårlig gjort. 
  78 kommentarer


  VIKTIG INFO

  TUSEN TAKK


  23.10.2013


  Hei

  I sommer da jeg var på jakt etter ny header var jeg så utrolig heldig og fikk tilsendt maaaaaaange kjempefine headere. Jeg ble kjempe imponert over alle de fine forslagene. Jeg håper som sakt på å få tatt nye bilder til header om kort tid. Da legger jeg bildene ut her på bloggen og merker innlegget som HEADERBILDER. Håper da på at mange av dere vil kose dere med å lage headere med de nye bildene.

  Jeg vil takke alle sammen som sendte meg headere. Setter stor pris på at dere liker bloggen min og gjør slike ting for meg <3 <3 <3, dere er helt utrolige. Har funnet frem 10 headere i dag som jeg vil dere med dere slik at dere virkelig kan se hvor flinke folk er.Selv om din header ikke er med i innlegget betyr det IKKE at den ikke var fin og at jeg IKKE satte pris på den. Du gjorde meg glad ved å sende mailen til meg. 

  ØNSKER DERE AT JEG LEGGER UT FLERE HEADERE SOM JEG HAR FÅTT TILSENDT?

  Noen har sendt headere i format som ikke passer til min blogg, så minner om at formatet må lages som et bredformat. Altså, den må være dobbelt så bred som den er høy. 

  Klem Jennie

  NOEN TROR VISST AT JEG SKAL BYTTE TIL EN AV DISSE HEADERENE. NEI, JEG SKAL IKKE DET. SKAL TA NYE BILDER. DISSE ER FOR SOMMERLIGE. 

  Emma Lahana

  Kanita

  Kathinka

   

  Julie T Kalstad

  Therese

  Kathrine Wettre

  Ida Natalie

  Linea

  Julie Bakken

  Anita H Svensen

   
  43 kommentarer


  VIKTIG INFO

  BLOGG AWARD


  21.10.2013


  Hei

  Hei søte lesere. Jeg har blitt gjort oppmerksom på noe som heter VIXEN Blogg Award 2013. Man kan nominere blogger man leser til å vinne innenfor ulike kategorier. Jeg hadde aldri hørt om dette før, men så fikk jeg en utrolig koselig mail av en leser som fortalte at hun hadde nominert meg innenfor kategorien ÅRETS ungblogg og ÅRETS nykommer.  Det var veldig koselig. For å stemme går du inn på denne siden HER

  Siden du da kommer inn på ser slik ut, for å komme dit trykk HER.

  Da er det bare å fylle ut informasjonen til blogg som du liker og ønsker at skal vinne. Tror ikke jeg har sjans i havet til å utmerke meg, men mine lesere og instagramfølgere er så fantastiske....at jeg skal aldri si aldri. 

  BLOGGNAVN

  BLOGGADRESSE

  NOMINASJONSKATEGORI  (Jeg hører nok til Årets ungblogg eller Årets nykommer)

   

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  VIKTIG INFO

  VIKTIG INFO


  17.10.2013


  HEi

  Jeg føler for å skrive noen ord til på bloggen i kveld. Jeg vet at fordi jeg har blogg og mange følgere på instagram så må jeg regne med hat og stygge kommentarer, men jeg en person som fint klarer meg uten hat i livet mitt. Jeg vet også at det alltid vil være folk som ønsker å ødelegge for meg. Jeg setter derfor mer pris på om dere spør meg direkte her på bloggen eller instagram om dere lurer på ting om meg som ikke høres bra ut.

  I kveld vil jeg gjøre det helt klart at jeg er en jente som er veldig opptatt av rettferdighet og likeverd. Jeg syns at alle mennesker er like mye verdt uansett rase eller hudfarge. Jeg syns ikke at mennesker som ikke bevisst forsøker å skade andre mennesker fortjener å bli hatet. Mobbing gjør meg trist, ingen fortjener det. 

  Jeg har mange venner med ulik nasjonalitet som jeg er glad i. Jeg ser ikke på hudfarge når det gjelder vennskap eller skjønnhet. Jeg håper du tok deg tid til å lese dette og ikke bare se på bildet. 

  JEG ER MOT RASISME

  BILDE FRA MIN INSTAGRAMBRUKER @jenniefashion  Bildet av de to nydelige barna har jeg funnet på google.

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION