hits

 • Video

  GULLSNUTTEN 2018 VLOGG!


  16.04.2018


  Hei folkens!

  Her er vloggen fra lørdagens GULLSNUTTEN! Som jeg har sagt koste jeg meg masse og jeg prøvde å få vlogget litt for dere! Enjoy<3

   

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Video

  NO THUMBS CHALLENGE


  07.04.2018


  Hei!

  Nok en video fra meg til dere denne uken<3 Tenkte det var perfekt å dele den i dag siden det er lørdag og man lett kan slå seg ned i sofaen med litt digg snacks og en morsom video hihi! Dette er en "No Thumbs Challenge" altså " Ingen Tomler Utfordring", men det høres kulere ut på engelsk. Håper dere liker den. Før du ser den, kommenter hvem du tror vinner;-) Sorry for litt dårlig fokus hehe. Skjedde denne gangen. 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  ROOM TOUR!


  03.04.2018


  Reklame | Desenio

   
  2 kommentarer


  Video

  TESTER GODIS MED LILLEBROR!


  21.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg skal ikke si så mye mer annet enn det egentlig. Jeg har endelig redigert ferdig godteri-videoen jeg filmet med Mathias og legger den ut med en gang. Hope you like it!

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Video

  HUGE TB


  16.03.2018


  Hi guys!
  It's finally Friday, and I'm so ready for this weekend. Today I want share some old videoes with you guys! I have gotten quite a lot of new followers over the last couple of years from all around the world. You guys have requested a lot of different videos for my youtube channel, like a hairstyle video and more challenges. I have therefore started to make more videoes in english and hopefully you like it. I do have some videoes on my channel where I have shown different hairstyles and how i curle my hair. You don´t need to understand norwegian to see how I do it! I therefore though I would share some of those videoes today. Please give me more ideas for videos that you want me to make!

   

  Curling my hair!

  Three easy hairstyles 

  London Haul 2016

  Egg Roulette Challenge

   

  For more videos in both Norwegian and English, click HERE!

  Make sure to subscribe!

  Jennie
  1 kommentar


  Video

  JUNK!


  12.03.2018


  //inneholder annonselenker 

  Hei!

  Her kommer nok en video! Junkyard haul har blitt etterspurt, så her har dere en<3

  Her er en rabattkode dere kan bruke om dere ønsker det!  Ved å bruke kode "JENNIES15" får dere 15% rabatt ved kjøp over 500kr. (Gjelder ikke salgsprodukter, deal og kampanjer) Om du er under 18 ville jeg også ha spurt foreldre først om ønsket meg noe eller ville kjøpe meg noe selv. Koden varer til og med 18. mars, så dere har da 6 dager :-)

  Produktene dere ser i videoen står under. Klikk på produktet for å komme til det på nettsiden:

  Antrekk/Outfit 1: 
  Hoddie
  Bukse/Pants
  Belte/Belt
  Sko/Shoes

  Antrekk/Outfit 2: 
  Bukse/Pants
  Genser/Sweater

  Antrekk/Outfit 3:
  Hoddie

  Antrekk/Outfit 4:
  Genser/Sweater
  Bukse/Pants
  Veske/bag

   

   

   

   

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Video

  SKAL JEG TA EN TATOVERING?


  10.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag så langt! Jeg har brukt en liten del av min på å skrive undertekst til en video jeg har filmet på engelsk! Hadde aldri gjort det før, men fikk det forklart og det var faktisk ganske lett. Det tok bare ganske lang tid haha! Jeg skal prøve å tekste de videoene jeg gjør på engelsk for dere som vil det, men jeg vil selvfølgelig lage norske videoer også! Har filmet noen som jeg skal begynne å redigere på allerede i dag! Her er i hvert fall dagens video, så håper jeg at dere liker den! 

   

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Video

  VI TESTER GODTERIIIII!


  04.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Jeg har faktisk vært ganske effektiv og brukt tiden på å filme enda flere videoer til dere pluss at jeg har jobbet mye med skolearbeid, noe jeg skal fortsette med etter jeg har blogget for dere! Flere har etterspurt en video med min kjære lillebror Mathias, så jeg filmet med han i dag. Han har faktisk vært sykt gira på å lage en video med meg i det siste, så han ble veldig glad da jeg spurte. Jeg måtte komme på en video å filme med han som både skal være gøyal for dere å se på, men samtidig morsom for han å filme. Da jeg var ute i går og "shoppa" med mamma kjøpte jeg derfor inn masse godteri vi aldri har smakt før for å lage en "tester forskjellig godteri video"! Dere skulle sett gleden i øynene hans da jeg sa hvordan video vi skulle filme haha! Han ville gjøre det rett etter frokost i dag tidlig så det endte med det! 

  Her en noen knips fra videoen som jeg syntes var veldig morsomme! Vi tester mer en de fire tingene dere ser her altså. Tror det ble 10 ting til sammen!

  Gleder du deg til videoen?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Video

  SHOWING MY BOOB


  27.02.2018


  Hiiii!

  This is my first ever " What´s in my bag" video! Hope you enjoy it! I know that my bra is visible, it peaked out a few times hehe. Thought I should be the first one to say it so I don´t get a hundred comments on it! Someone will probably say that I´m flashing my boob or call me a hoe. I call it a to big sweater and and a little bra glip. Enjoy!!!!
   
  9 kommentarer


  Video

  FESTLOOK!


  31.01.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag har jeg endelig gjort ferdig del 2 av sminkevideoen min og jeg ville dele den så fort so mulig med dere! Jeg håper dere likte begge sminkevideoene og det er bare å fyre løs i kommentarfeltet med videoer dere vil se! Skal nemlig prøve å legge ut en video hver tredje uke, kanskje hver andre etterhvert . Det vil i hvert fall bli flere videoer på youtubekanalen min og dere har jo så mange bra ideer<3

  Her er i hvert fall videoen! Enjoy:-)

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Video

  SMINKEVIDEO!


  23.01.2018


  Hei!

  Da er videoen her! Jeg håper virkelig dere liker den og dere får si i fra om dere vil ha flere sminkevideoer. Det var faktisk ganske gøy å filme den<3 Det jeg liker mest med sminke er at man kan gjøre akkurat det man vil. Det finnes ingen regler. Selv om looken min var ganske basic er det gøy å leke seg med farger og utforske. Det er også helt greit å ikke bruke sminke! Det er like fint! Vi er alle vakre på hver vår måte om det er med eller uten sminke! Husk det<3

  Lik gjerne videoen og abonner gjerne på kanalen min<3

   

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  DERE OVERTALTE MEG


  21.01.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Søndagen var her plutselig igjen. Vet det blir mye å gjøre på skolen til uka og jeg kjenner at jeg ikke gleder meg så veldig til det hah! I dag har jeg brukt dagen min på filme litt og se lillebror spille fotball. En av videoene skal jeg sende videre til noen som skal bruke den til noe og den andre skal jeg legge ut på min egen kanal. Det er en sminkevideo hah! Har fått maaaaange spørsmål om jeg kunne lage en og dere klarte å overtale meg. Sminkevideoen er delt inn i 2 deler. Den første delen viser hvordan jeg sminker meg hver dag og den andre viser en mer fest-look<3 Først vil den hverdagslige komme, så jeg legger med noen knips fra den<3

  Har du ønsket en sminkevideo?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Video

  JEG GRÅT OG KLARTE IKKE STOPPE


  08.01.2018


  Hei alle sammen!

  Jeg håper dere har hatt en superdag! Det har i hvert fall jeg! 17 år er jeg endelig og det føles godt hihi. Koselig med klemmer og sang på skolen, hilsninger fra venner og familie og feiring med litt besøk etter skole og jobb. Bestefar kom ned til oss og Thomas kom over en tur for å spise deilig mat og dessert, åpne gaver og kose oss. Det var deilig å være hjemme i år og tilbringe dagen min med de jeg er glad i. Jeg skal ikke skrive så mye mer i dag, for nå vil jeg bare nyte siste delen av kvelden med familien. Det siste jeg skal gjøre er å legge med en video jeg ble skikkelig rørt av. Jeg begynte faktisk å gråte og jeg klarte ikke stoppe hehe. Thomas hadde ikke bare superfine og personlige gaver,  men han lagde en video til meg. Han vet jeg elsker denne sangen. Dette er faktisk noe av det som betyr mest for meg. Alltid koselig med gaver, men når noen har lagt så mye tid i noe for deg det setter jeg pris på. Tid er noe av det mest dyrebare man kan gi.

  Her er coveret av min fantastiske kjæreste!

   
  6 kommentarer


  Video

  WHISPER CHALLENGE MED M&M!!!!


  13.12.2017


  //annonse

  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg skal poste nok en video og denne gangen er det en Challenge jeg filmet med Marcus og Martinus da jeg møtte de på Grand Hotel 25. november som jeg har fortalt dere om en del ganger nå! Vi filmet en Whisper Challenge i sammen og personlig syns jeg den er sykt morsom! Utenom det skal jeg ikke si så mye annet enn "enjoy" og husk å abonner på kanalen min! Da skal jeg prøve å poste enda flere videoer. Kommenter gjerne hvordan videoer dere ønsker dere!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  NOK EN VIDEO!


  10.12.2017


  //annonse

  Hei folkens!

  Enda en video! Dette blir den andre videoen på kanalen min denne helgen og det vil fortsette å komme videoer utover uka! Både på norsk og engelsk! Jeg er på vei ut døra fordi jeg skal på julekonsert med Thomas, noe jeg gleder meg skikkelig til! Jeg tenkte bare å nevne at jeg har en ganske stor giveaway på instagrammen min der det vil være 10 heldige vinnere av hvert sitt gavekort fra Personlig Almanakk! Du kan da ente lage til deg selv eller kanskje en god venn til jul? Du bestemmer! Den er i hvert fall på insta<3 Her er en link til siden deres om noen ønsker å sjekke den ut: http://www.personligalmanakk.com/NO/

  Hope you enjoy!

   

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  HENGER MED MARCUS OG MARTINUS!!!


  09.12.2017


  //annonse

   

  Hei folkens!

  Tidlig innlegg i dag! Fikk klarsignal og jeg kan endelig legge ut vloggen min fra den 25. november da jeg hang med Marcus og Martinus! La ut et bilde på instagram her om dagen med de og mange lurte på om jeg hadde hengt med de den sammen dagen jeg delte bildet, men det hadde jeg altså ikke. Bilde var fra 25.november! Jeg var så heldig å få møte de i Oslo og filme med dem, takket være Spotify! Denne vloggen er nemlig i et samarbeid med Spotify. Jeg anbefaler å se hele videoen for å få info om en suuuuuuperkul konkurranse hvor du har mulighet til å vinne to billetter ( + en voksen) til konserten til M&M den 23. februar 2018 pluss meet&greet med gutta!

  Jeg skal ikke skrive så mye mer! Håper dere liker videoen og legg gjerne igjen en kommentar og like på den! Hadde vært kult om du abonnerte på kanalen min også<3

   
  3 kommentarer


  Video

  THOMAS MALER MEG HAH!


  27.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har gjort litt lekser, men ellers jobbet med denne videoen hele kvelden. Hadde en del problemer, så måtte få hjelp av pappa til å fikse opp i det. Takket være han kommer videoen ut i kveld! Jeg må virkelig finne en måte å jobbe med videoene mine på, fordi jeg kan ikke slite med disse tingene hver gang jeg lager en video. Her er i hvert fall videoen der Thomas sminker meg. Har sett videoen en del ganger nå og det er ikke bare jeg som helt snål ut hah! Konsentrasjonsfjeset til Thomas er ganske bra det også! Håper dere liker videoen. Husk å abonner på kanalen min og lik videoen!

   

  Kommenter hva du syns om Thomas sin jobb!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  Interview with Dove Cameron and Cameron Boyce


  22.10.2017


  Hei!

  Nå har jeg redigert ferdig intervjuet jeg hadde med Dove Cameron og Cameron Boyce! Jeg beklager for at stemmen min ikke høres så godt i bakgrunnen! Vi hadde noen tekniske problemer fra vår side og fikk derfor ikke tatt opp intervjuet! Heldigvis tok de opp fra andre siden og jeg fikk tilsendt videoen en uke senere! Dere får derfor sett begge Disney-stjernene som svarer på spørsmål jeg stiller de! Jeg spurte heldigvis Kirsti om hun ikke filme litt med mobilen sin under intervjet og de videoene har jeg jo! La de med i videoen, så det er mulig å se meg snakke med de! Jeg håper dere liker videoen og vil gi den en tommel opp!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  Stalker much!


  15.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag! Jeg har vært på tur med familien i skogen og det var skikkelig deilig. Håper på en tur på fjellet i løpet av vinteren eller no, fordi jeg bare syns det er sykt koselig. Tidligere i dag så jeg at den nye videoen til Marcus og Martinus var ute og tok meg tid til å se den. Jeg syns videoen var helt rå og gutta så sykt bra ut. Ikke minst imponerer gutta stadig vekk! Måtte derfor dele mine tanker om videoen her på bloggen og bare få det ut. Sangen er skikkelig fengende og jeg får bare lyst til å danse. Det var flere steder jeg måtte stoppe opp og spole tilbake for å se det om igjen! Så bra var det haha! Tenkte å dele de stedene i videoen med dere haha! Stalker much jeg er nå, men likte det virkelig haha!

  Det er snakk om sekunder her, men det er disse små klippene og trinnene som gutta utfører som gjør det så ekstra bra! De ser så naturlige og komfortable ut at det virker så ekte og lekent. Forstår himla godt at disse gutta har fått mange fans langt uten for Norge sine grenser også. 

  0:13-0:16

  0:38-0:39

  0:48-0:52

  1:09 - 1:13

  1.45-1:46

  1:57-2:00

  2:18-2:21

  3:11-3:13

  Trykk HER om du vil se videoen!

  Dette har jeg sittet og gjort nå, men så verdt det. Om noen gjør noe bra, er flink syns jeg de fortjener å få vite det. Bra jobba gutt! Håper jeg får sett dere snart!

  Some screenshot fra videoen!

  Klem Jennie

   
  8 kommentarer


  Video

  VLOGG!


  11.10.2017


  //annonse

  Hei! 

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har hatt en fin dag selv, men har vært ganske sliten og trøtt haha! Det er skikkelig kaldt nå og jeg blir litt trøtt og sliten av været og kulden heh! Siden jeg kom hjem fra skolen har jeg redigert ferdig vloggen fra søndagens event! Det tok litt ekstra tid siden jeg oppdaterte redigeringsprogrammen jeg bruker og plutselig fant jeg ikke ut hvordan jeg skulle gjøre forskjellige ting. Skolen har også begynt igjen og vi har allerede startet med flere oppgaver og prosjekter! Nå må jeg bare få lagt ut dette innlegget og få jobbet litt med skolearbeid!

   

   

  Junkyard sin nettside: http://tracking.junkyard.com/SH568

  Skjørt: http://tracking.junkyard.com/SH56K

  Genser: http://tracking.junkyard.com/SH56I

  Sko: http://tracking.junkyard.com/SH56O

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Video

  HVEM ER DEN BESTE KJÆRESTEN?


  26.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dagens innlegg skal jeg ikke si så mye mer enn "enjoy". Jeg har brukt kvelden på å gjøre ferdig "boyfriend taggen" jeg filmet med Thomas i helgen. Ikke at det er så mye kul redigering i den, men den ble laaaaaaaang. Har derfor brukt litt tid på å klippe vekk små pause og slikt. Den endte på ca 19-20 min tror jeg og jeg håper du vil se den! Syns den personlig er veldig morsom. Deilig å se på kvelden med en kopp te. Pleier selv å kose meg med en youtubevideo eller serie på kvelden for å slappe av litt. Til slutt vil jeg anbefale å se videoen med headset eller øreplugger. Lyden er bedre da<3

  Klem Jennie

   
  4 kommentarer


  Video

  MER PERSONLIG


  24.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag! jeg har kost meg masse med Thomas og dagen i dag brukte vi på å filme litt og slappe av! Videoen vi filmet ble en  "boyfriend/girlfriend tag" der vi stille hverandre spørsmål om oss selv eller ting vi har sagt til hverandre som den andre burde vite! Personlig syns jeg videoen var super morsom og koselig! Den er ganske lang, så jeg skal prøve å klippe den litt kortere og fjerne lange pauser. Jeg har litt å gjøre neste uke både på skole og med tanke på jobb, men håper på at videoen kommer ut i løpet av uka! Kanskje jeg jobber litt med den i kveld! Nå skal jeg spise litt mat og hoppe i dusjen, så snakkes vi i morgen!

  Her er noen screen shots jeg bare tok av videoen! Håper dere gleder dere like mye som meg haha! For dere som lurer snakker vi norsk i videoen! Jeg syns den ble mer personlig da!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Hvem tror du greide å svare riktig på flest spørsmål? Thomas eller meg?

  Kle Jennie
  4 kommentarer


  Video

  First english video!


  18.09.2017


  Hei hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Her er min første video på engelsk. Jeg håper dere liker den og kom gjerne med flere ideer for engelske videoer eller eller bare videoer dere vil ha! Jeg er forberedt på kommentarer på engelsken min, både positive og negative. Jeg trenger ikke de negative, så de kan enkelte spare seg for. Det tar noen minuttene å skrive en negativ kommentar..bruk heller de på noe nyttig:-) Jeg er bare glad alle kan forstå hva jeg sier nå<3  Jeg skal ikke si så mye mer enn enjoy! Selv om du har sett mine tidligere spørsmålsrunder på youtube har du kanskje ikke fått svar på de spørsmålene jeg svarer på her og noen ting har helt sikkert forandret seg! 

   

   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  DA HAR JEG GJORT DET!


  16.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har vært litt hektisk men veldig veldig fin! Dagen startet med frokost og kaffe før jeg fikset meg litt og filmet en engelsk video! Da er det gjort og det står bare igjen å redigere! Utrolig glad jeg endelig har gjort det og gleder meg til den kommer ut! Rett og slett fordi så utrolig mange har spurt om det og jeg gjør dette for de! Deretter dro jeg inn til byen og møtte Thomas! Jeg spiste ute med foreldrene hans før vi dro på konsert! Skikkelig koselig og gøy! Møtte flere av dere der også! Alltid koselig å hilse på dere! Nå er det ferdig og jeg har ikke hatt mobilen på de siste 3 timene. Derfor slenger jeg ut et kjapt innlegg nå for å oppdatere dere litt!

  Dere må nye lørdagskvelden , så snakkes vi senere❤

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  IT´S TIME!!!!!


  04.09.2017


  NORSK:

  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin mandag! I dag da jeg kom hjem klarte jeg virkelig ikke vente mer! Jeg har sagt at jeg skal lage min første video på engelsk når jeg har 50 000 abonnenter, men jeg kan ikke vente mer! Jeg er faktisk veldig gira på det! Ikke fordi jeg syns at jeg selv er så god i engelsk, men jeg vil virkelig ha en video der ute for mine følgere som ikke forstår norsk ( også for dere selvfølgelig, men har de spesielt i tankene nå). Det er selvfølgelig et lite pluss at jeg ikke er redd for å snakke engelsk foran folk. Jeg fikk jo litt øving da jeg intervjuet blant annet Alex Aiono og Lisa og Lena på Sommertid foran drøye 30 000 mennesker!  Jeg vil derfor at dere skal kommentere spørsmål til dette innlegget og/eller under bildet mitt på instagram som jeg legger med en link til HER! Jeg vil samle inn spørsmål til slutten av uka og prøve å få filmet da!

  ENGLISH: 

  Hey guys! 

  I hope that you all have had a great Monday. Lately I have really been thinking about making an english youtube video! I said that I will do it when i have 50 000 subscribes on youtube, but I can't wait haha! It is a big plus that I`m quite comfortable when it comes to speaking English. I have been in London almost 10 times working with Disney and I only talk English with the crew. I also had to interview Alex Aiono and Lisa and Lena in front of 30 000-35 0000 people this summer. It was a lot of fun! I therefore want you guys to start asking me questions<3 You can comment as many questions as you want to this post. Just click on the text under my post where it says " kommentarer"! You can also comment on my instagram picture that I will leave the link to down below. 

  LINK HERE!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  DA VAR DEN KLAR!


  22.08.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skole har begynt skikkelig for meg nå og jeg har allerede fått lekser i matte, naturfag og engelsk. Videoen jeg lovet dere i går er endelig ute! Jeg fikk en pakke med klær av LMTD for litt siden og jeg filmet så fort jeg kunne! For noen dager siden la jeg ut et bilde på instagram av et av antrekkene og utrooooolig mange spurte om hvor det var fra. Når jeg får så mange spørsmål om hvor ting er fra svarer jeg heller felles her på bloggen. Alle plaggene er fra LMTD og du finner de i butikken NAMEIT. Jeg linker de plaggene jeg finner under for dere som ønsker det.

  Jeg håper i hvert fall dere liker videoer og gi den gjerne "like"! Jeg hadde også blitt superglad om dere abonnerte på kanalen min Jennie Sofie. Snart lager jeg min første video på engelsk!

   

  LOOK 1:

  Bukse

  T-skjorte

  Jakke

  LOOK 2:
   

  Skjørt ( fra LMTD, men fant ikke på nettsiden)

  Skjorte 

  LOOK 3:

  Jakke

  T-skjorte

  Bukse ( Igjen...buksa er fra LMTD, men fant ikke på nettsiden)

  Klem Jennie

   
  10 kommentarer


  Video

  VIDEO ONCE AGAIN


  07.08.2017


  //samarbeid

  Hei! 
  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg er her igjen med en video til dere. Siden jeg kom hjem i dag har jeg redigert ferdig en video jeg filmet i forrige uke! Den er endelig klar og jeg håper dere vil se den! Jeg anbefaler å se til sutten av video om du ønsker en liten "discount" som det kalles haha<3<3

   

  Har du deltatt i giveawayen på instagrammen min eller har du kanskje brukt rabattkoden?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Video

  VLOGGEN ER KLAR!


  01.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har fått pakket ut av kofferten og ryddet litt på rommet. Det var skikkelig deilig å sove lenge i dag og bare ta det helt med ro. Jeg har i tillegg brukt dagen på å redigere en liten vlogg fra to av dagene som jeg håper dere liker. Det endte med at jeg filmet den siste dagen og selve hjemreisen. Jeg valgte å ta med flyreisen hjem fordi jeg selv syns det er gøy å se på vlogger der folk reiser haha! Det håper jeg også at dere gjør. Siste dagen var vi på fjellet og koste oss masse. Det er bare å se vlogger for å finne ut hva vi gjorde<3

  Here it is!

   

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Video

  Møte med fans, sminkefri, photoshoot...


  06.06.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg. I dag var jeg med trinnet mitt i en klatrepark i Oslo og det var så ufattelig morsomt! Sist jeg var i en klatrepark var høstferien 2016, men den parken jeg var i nå var myyyyyye større og vanskeligere! Utrolig gøy! Som flere kanskje fikk med seg i går på bloggen og på snap, så var jeg ferdig med vloggen fra helgen min i København. Jeg la den ikke ut fordi et var blitt så sent, så jeg legger den ut nå i stedet. Helgen var utrolig morsom og du får se det meste vi gjorde i denne vloggen! Dere får også se meg uten sminke i videoen, noe som flere kanskje har ventet på haha! Håper dere liker den<3

   

  Vil du ha flere vlogger?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  JUKSEMAKER PIPELORT!


  03.06.2017


  Hei!

  Som sikkert flere har fått med seg på snap og instagram, så dro jeg til København i Danmark i går! En flott gjeng tok meg imot på flyplassen og vi tok bilder og snakket. Vi ankom hotellet, spise og så la vi oss. I dag har jeg hatt shoot hele dagen og dere kan se bilder og videoer på min snap og instagram. Jeg vlogger fra oppholdet mitt, så det kommer en video litt etter at jeg har kommet hjem!

  I dag legger jeg med en video jeg filmet med Marcus, Martinus og Bahare da de hadde konsert på Huk for en liten stund siden! Det var Marcus og meg mot Bahare og Martinus! Om du vil finne ut hva vi gjorde og hvem som vant, så må du sjekke ut videoen<3

   

   

  Hva syns du om videoen?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Video

  JUNKAYRD LOOKBOOK


  27.05.2017


  //samarbeid

  Hei!

  For noen fine dager vi har hatt nå med sol! Det er helt utrolig! Jeg har brukt begge dagene på å kose meg med venner i sola, noe jeg syns er viktig når vi har så fint vær. I går hang jeg med Tuva, i dag var jeg med Helena i Oslo og hadde piknik og nå skal jeg snart av sted for å møte enda flere venner jeg skal overnatte med! Utrolig kos!

  Jeg slenger endelig med videoen dere har spurt om en god stund. Det er JUNKYARD HAUELN jeg filmet med Thomas forrige helg og nå på onsdag! Han var så utrolig snill og redigerte selve "LOOKBOOKEN"  og jeg har redigert "HAULEN". Snakk om team work haha!

  her er linkene til produktene:

  Bikinitop Intense
  Jeans In Law
  Bukse Danny
  Caps CSBL
  Caps CSBL Pink
  TShirt XX Basic
  TShirt TTA C
  Hoodie Blank
  Genser Modern Lovers
  Sko Superstar
  Solbriller Grad
  Genser Ocean
  Kjole Sweet
  TShirt Albany
  TShirt XX Basic
  Kjole Nexa

  Hva syns dere? Burde jeg ha flere videoer som dette?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Video

  BOY AND GIRL LOOKBOOK


  21.05.2017


  Hei hei!

  Jeg håper dere alle har hatt en fin dag fylt med sol og varme. Her hvor jeg bor skinte i hvert fall sola og jeg ser på værmeldingen at det er meldt fint vær hele neste uke! Jeg håper virkelig det vil holde seg slik så jeg får begynt å bruke sommerklærne mine. I tillegg skal jeg filme resten av en video som jeg begynte på i går og da trenger jeg fint vær. Thomas ( fra Suite 16) og jeg bestilte oss nemlig klær fra Junkyard og filmet selve haulen i går! Vi viser frem klærne og forteller hvor de er fra. Til uka skal vi filme en lookbook til klærne og da hadde det passet seg med fint vær! Jeg gleder meg masse til å se det ferdige resultatet. Thomas er veldig flink til å redigere, så kanskje han kan hjelpe meg litt med det også;-)

  I tillegg blir skoleuken min utrolig kort! Jeg har bare skole mandag og tirsdag, for på onsdag skal jeg på audition og torsdag og fredag er det fri! Det passer egentlig veldig bra siden det er mye som skjer for meg! Kalenderen fylles opp med nye hendelser og eventer hele tiden. Nå er det også bestemt at jeg skal reise med Bahare til Frankriket!!!  Jeg kommer nok til å skrive mer om det senere! Til uken skal jeg også på konsert, tredje konserten på tre uker.

  Er du gira på lookbook?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Video

  I HODET PÅ HAN


  30.04.2017


  Hei

  Forrige uke fikk kanskje noen av dere med dere at jeg var hos TOPP og filmet inn noen videoer. Den ene videoen er nå allerede publisert og jeg spør kjekkasene Andreas og Thomas noen spørsmål rundt sjalusi når man har kjæreste. 

  TOPP har en fast "spalte" med gutta på Youtubekanalen sin og jeg syns personlig videoene er morsomme og interessante også, he he. Utrolig morsomt å høre gutters tanker om forelskelse, jenter og lignende. Noen av dere kjenner kanskje også Thomas og Andreas igjen fra "Boybandet" Suite 16. 

  Jeg elsker å være med på å spille inn videoer på denne måten enten det er med TOPP, Juliabladet eller andre Youtubere. Da slipper jeg også å redigere videoene, som ofte er det som gjør at det tar litt tid for meg. Jeg har så mye annet som må gjøres først. 

  Men her er videoen, sjekk den gjerne ut og kommenter gjerne hva dere syns. Det er alltid koselig med tilbakemeldinger selv om videoen ikke er på min kanal. 

  Har du sett "I HODET PÅ HAN" før ? 

  God langhelg folkens

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Video

  TING SOM IRRITERER MEG


  26.04.2017


  Hei!

  Håper dere har hatt en fin dag! Rett etter at jeg kom hjem fra skolen i dag begynte jeg å redigere videoen jeg filmet i helgen. Jeg har endelig blitt ferdig og får derfor lagt den ut i dag.  Jeg har ikke lagd en video som dette før, noe jeg syns er litt gøy. Jeg skal ikke skrive så mye siden det er videoen jeg deler i dag, men håper dere liker den<3

   

  Har du ideer til andre videoer jeg kan lage?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Video

  Såååååå irriterende


  23.04.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg! Skolen begynner igjen i morgen og siden det er mye som skjer der for tiden, valgte jeg å filme en video i dag. Hadde ikke fått tid til uka, så det måtte gjøres i dag. Videoen jeg filmet heter " Ting som irriterer meg". Jeg har kommet på en del ting som irriterer meg og tenkte at det hadde vært morsomt å lage en video om noe av det. Ikke bare at jeg forteller dere hva jeg irriterer meg over, men også viser ved at jeg viser eksempler på situasjoner. Jeg har aldri gjort det på youtubekanalen min, så det vi nok ikke være helt perfekt de første gangene...men morsomt er det. ( Håper jeg hehe)

  Nå skal jeg jobbe videre på videoen så skal jeg skrive en tale på engelsk til i morgen. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Skriv gjerne tips i kommentarfeltet til videoer som jeg kan filme til kanalen min.

  Klem Jennie 
   
  10 kommentarer


  Video

  KORTERE ER BEDRE


  15.04.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Endelig er jeg ferdig med å redigere enda en junkyard video! Denne gangen er det en "lookbook" video, som vil si at den derfor er litt kortere enn vanlig siden jeg ikke sitter og snakker om plaggene. Personlig liker jeg ikke for lange videoer,  så tenkte derfor å prøve meg på dette! Snart vil jeg også få til å bare ha en lookbook med "min hverdagsstil" der jeg setter sammen antrekk jeg typisk går med<3 

  Her er linker til produktene!

  Look #1 : 
  Adidas skjørt : http://tracking.junkyard.com/SH2tB

  Look #2 : 
  Fila t-skjorte:  http://tracking.junkyard.com/SH2tH
  Bukse: http://tracking.junkyard.com/SH2tP
  Sko: https://www.junkyard.no/skor-stan-smith-6?transaction_id=102b65b528156746a7c31a64aa8e16

  Look #3:
  Fila kjole:  http://tracking.junkyard.com/SH2tL

  Look #4:
  The Hundreds t-skjorte: http://tracking.junkyard.com/SH2tD
  Bukse: http://tracking.junkyard.com/SH2tR
  Calvin Klein slippers: http://tracking.junkyard.com/SH2tN

  Look #5: 
  Fila hettegenser:  http://tracking.junkyard.com/SH2tF
  Bukse: http://tracking.junkyard.com/SH2t9

   

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  VLOGG I FRA GULLSNUTTEN


  02.04.2017


  Hei!

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har brukt dagen på å redigere vloggen i fra gårsdagen, men jeg har også gått en deilig søndagstur med hele familien<3 Jeg hadde det i hvert fall utrolig koselig i går! Så koselig at jeg glemmer litt det å filme. Jeg møtte i hvert fall maaaaange koselige youtubere jeg aldri har møtt, men også andre jeg kjenner godt i fra før av. Utrolig morsomt å se hvor mange vloggkameraer det var der altså! Alle filma haha! Dette blir sikkert en av hundre andre vlogger men håper du liker den anyways! 

   

  Så du på Gullsnutten?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Video

  SAVNER DET SÅ SYKT!


  26.03.2017


  Hei!

  Her er en video jeg filmet en av dagene denne uka etter skolen! Jeg ser tilbake på minner fra språkreisen min til Brighton i 2015 og til Malta i 2016! Det var to veldig forskjellige men fantastiske opplevelser. Brighton fylt med shopping og Malta med det krystallklare vannet! Jeg håper dere liker videoen og glem ikke å se slutten av videoen der jeg informerer dere om noen kule tilbud og lignende<3

  Husk at jeg har en egen kategori på bloggen så heter "språkreise" om du ønsker å se innlegg fra reisene mine! I tillegg har jeg flere videoer på youtubekanalen min, så definitivt sjekk den ut! Link her: https://www.youtube.com/channel/UCrNCNqnSK2yaaG372ca3bbg

  Klem Jennie Sofie
  2 kommentarer


  Video

  HVEM KYSSA JENNIE SOFIE SIST?


  24.03.2017


  Hei!

  God fredag! Har jobba helt siden jeg kom hjem fra skolen og kom på at jeg måtte dele noe her på bloggen! Jeg tenkte å linke til en ny video fra TOPP sin youtubekanal. Jeg var sist og filma der i starten av februar, så noen av svarene har jo endret seg. Videoen er uansett morsom og du får kanskje vite noe om meg du kanskje ikke visste fra før! Vi filmet en "kjappe svar" video<3

   

  Fikk du vite noe du ikke visste om meg?
  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Video

  JEG FÅR LYST TIL Å GRINE


  18.03.2017


  Hei!

  Jeg hadde planlagt å filme en veldig morsom og gøyal video i dag, men det ble det dessverre ikke noe av:(  Jeg hadde lagt alt klar og forberedt meg. Sminka meg fint, fiksa rommet, satt opp stolen min og kamerastativ, med neida! Kameraet mitt ville ikke filme av en eller annen grunn. Det ville heller ikke ta bilder. Jeg byttet ut minnekort, lada batteri på nytt, tok det inn og ut men ingenting hjalp. I tillegg var jeg alene hjemme akkurat da så kunne heller ikke få hjelp. Utrolig fint egentlig fordi da kunne jeg filmet når det var helt stille, men kameraet mitt ville ikke filme. Jeg prøvde så med vloggkameraet mitt og det fungerte heller ikke?! Jeg må derfor vente med å filme til jeg har fått fikset kameraet:( 

  Haha! Ble litt irritert siden jeg også hadde planlagt hva jeg skulle blogge om, men det gikk ikke det heller da. Tok derfor noen kjappe bilder i photobooth der jeg så litt irritert og sur ut. Haha! Heldigvis fungerte den.

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Håper jeg får fikset det til i morgen, så filmer jeg heller da<3

  Hva irriterer deg?

  Klem Jennie

   
  4 kommentarer


  Video

  JUNKYARD HAUL!


  05.03.2017


  //samarbeid

  Hei hei!

  Da har jeg fått redigert ferdig min femte Junkyard Haul! Elsker virkelig å filme disse. Utrolig bra at jeg ble ferdig i dag, fordi neste uke er det en del som skjer. Jeg har blant annet muntlig tentamen og i morgen får jeg vite emne mitt. Jeg må derfor bruke hele morgendagen på å lage et foredrag som jeg skal holde for lærer på tirsdag. Deretter er det litt som skal fikses i forhold til kolleksjonen min og Disney<3<3

  Her er linkene til produktene! Klikk gjerne via de om du vil bestille noe eller bare sjekke ut produktet<3 Da kan jeg lage flere videoer som dette!

  Jumpsuit Bird: http://tracking.junkyard.com/SH2HN

  Leggings Scooter: http://tracking.junkyard.com/SH2HP

  Jakke Best Bomber: http://tracking.junkyard.com/SH2HR

  Jakke Straight Denim: http://tracking.junkyard.com/SH2HT

  Topp Hurricane: http://tracking.junkyard.com/SH2HV

  Skjorte Anaheim: http://tracking.junkyard.com/SH2HX

  Bukse Extrem: http://tracking.junkyard.com/SH2HZ

  Hoodie Extrem: http://tracking.junkyard.com/SH2Hb

  Hoodie Trefoil: http://tracking.junkyard.com/SH2Hd

  Sko Gazelle: http://tracking.junkyard.com/SH2Hf

  Hvordan video burde jeg filme neste gang?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Video

  "SHOUTOUT AV ULRIKKE FALCH!"


  02.03.2017


  Hei hei!

  Da får dere endelig se SMS-rulett videoen som jeg han snakket om en god stund nå! Jeg vet ikke hva annet jeg skal si enn " Kos dere!". Hahaha! I videoen sender vi utrolig mye morsomt, men jeg skal si dere at det var ganske så flaut, kleint og nervepirrende. Vi fikk mange morsomme og "crazy" reaksjoner! Jeg legger med både min del her og Bea sin! Se min del først, altså " DEL 1" og så Bea sin " DEL 2"! Etter du har sett begge videoene, kommenter hvilken melding du syntes var kleinest!

   

   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  SNART FERDIG!


  25.02.2017


  Hei

  Jeg er hvert øyeblikk ferdig med å redigere "Sms-Rouletten". Jeg mangler bare noen Screenshots fra Ellen og Bea, så kan jeg få inn de siste detaljene.

  Det har vært så morsomt å redigere videoen for jeg begynner seriøst å le av alt det kleine og morsomme vi gjorde da vi filmet. 

  Ellers i dag har jeg hentet pakke på posten, så mulig jeg får filmet en Haul i morgen allerede. Jeg har bakt boller for i morgen er det jo Fastelavn, da "må" man jo ha boller med krem og melis og så har jeg redigert som jeg allerede har fortalt. 

  Nå skal jeg snart ut døra fordi jeg skal inn til Oslo ....igjen. I dag er det der i mot ikke solskinn og skikkelig vårvær med sol fra blå himmel. Snøen laver ned og i morgen er den vel slapsete, æsj. Jeg er skikkelig klar for vår nå.

  Veldig trist at ferien er over også, og blir allerede misunnelig på de som begynte sin vinterferie i går. Bare vet at det blir en hektisk periode fremover på skolen, samtidig som det skjer mye spennende med jobb fremover også.

  Slenger med noen screenshots fra videoen.
   

  Nominer meg gjerne til Årets Livsstil og Videoblogger på Gullsnutten. DU kommer til nomineringen ved å trykke //HER. "Scroll" ned og skrive Jennie Sofie i feltet som jeg viser på bildet under. 

  Abonner gjerne på min Youtube-kanal. Trykk //HER 

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Video

  MINE SNAPMINNER!


  19.02.2017


  Hei!

  Sittet hele dagen og strevd noe så veldig med denne video, men endelig er den klar. Jeg skal derfor ikke skrive så mye og heller fokusere på å få ut videoen! Det er i hvert fall en " snapminner" video der jeg går igjennom mine private snapper som er lagret på minner! Håper dere liker den! 

   

  Nå må jeg få redigert SMS- roulette, så kan jeg filme mer! Hvordan video ønsker du at jeg skal lage?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Video

  JUNKYARD HAUL 4!


  04.01.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Endelig er videoen her! Jeg fikk klærne for en stund siden men hadde aldri tid til å filme den. Det var først i romjula jeg fikk tid, da det ikke var skole, lekser eller annen jobb....akkurat da i hvert dall haha! Jeg gjorde siste "touch" på videoen etter skolen i dag, da jeg var blitt ferdig med leksene mine! Jeg håper dere liker den! Linker til produktene finner du under videoen<3

   

   

  TShirt Teca: http://tracking.junkyard.com/SH1HL

  Jakke Cozy: http://tracking.junkyard.com/SH1HN

  Bukse Cutted: http://tracking.junkyard.com/SH1HP

  Jeggings Lexy: http://tracking.junkyard.com/SH1HR

  TShirt Classic: http://tracking.junkyard.com/SH1HT

  Hoodie Linked: http://tracking.junkyard.com/SH1HV

  Caps New Era: http://tracking.junkyard.com/SH1HX

  Body Yulia: http://tracking.junkyard.com/SH1HZ

   

  Hva synes du min neste video skal være?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Video

  CHRISTMAS TAG 2016


  16.12.2016


  Hey!

  Dette blir dagens andre innlegg, og det liker vi haha! Ikke ofte det kommer to innlegg på en dag, men håper dere liker det. Tidligere i dag la jeg ut en ny kalenderluke og om du ønsker å komme til det innlegget er det bare å skrolle litt ned eller trykke HER. Før du gjør det, se gjerne videoen jeg filmet med broren min Mathias! Vi svarer på flere spørsmål dere har sendt til meg på blogg og instagram.

  Got to love this kid<3

  God helg!

  Klem Jennie

   

   
  9 kommentarer


  Video

  JULEKALENDERVIDEO!!!


  27.11.2016


  //samarbeid

  Hei!

  Fra i går til i dag hadde jeg en venninne på overnatting hos meg! Vi spiste taco og gikk deretter over til å jobbe med matte. Vi har nemlig mattetentamen i morgen og i forbindelse med det, flere matteoppgaver vi fikk for å øve. Vi brukte derfor et par timer på matten får vi avsluttet med god samvittighet:-) Vi koste oss deretter med godteri og en superspennende film. Jeg synes det er ganske kjedelig å øve til prøver og lignende så det å invitere en venn eller flere over på en slik øving og deretter kose seg litt er perfekt!

  I dag har jeg redigert ferdig en video jeg filmet fredag og jeg har gledet meg til å vise den til dere. Jeg skal nemlig ha en julekalender her på bloggen, slik som jeg hadde i fjor. Det vil bli mulighet til å vinne masse kule produkter! Jeg filmet derfor en video der jeg forteller om dette og i tillegg viser jeg alle de forskjellige tingene som det vil være mulighet til å vinner. 

  HER ER DEN!

  Hva ønsker du deg ut av alle produktene jeg viste?

  Klem Jennie
  83 kommentarer


  Video

  JUNKYARD HAUL 3


  02.11.2016


  Hei!

  //Samarbeid 

  I kveld har jeg slitt skikkelig med å få lastet opp denne videoen til youtube og det var skikkelig frustrerende. Jeg prøvde om igjen og om igjen men det gikk aldri. Heldigvis fikk jeg hjelp av faren min og han fikset det for meg! Endelig kan jeg legge den ut. Bedere sent en aldri, hehe! 

  Dette er altså den tredje "JUNKYARD" videoen min! Jeg synes det er utrolig gøy å lage disse videoene og blir så utrolig glad for at dere liker de også! Denne gangen plukket jeg ikke ut like mye som jeg har gjort de tidligere gangene men de få tingene jeg valgte, liker jeg uuuuutrolig godt!

  SWEET SKTBS Genser - //HER

  Nike Sportswear Jakke - //HER

  Timberland Boots - //HER

  FILA Sko - //HER

   

   

  Håper dere liker videoen! 

  Hva tror du neste video blir?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Video

  3 videoer!!!


  30.10.2016


  Hei!

  I dag brukte jeg søndagen min til å få filmet litt videoer for dere! Jeg nevnte på bloggen at jeg hadde fått en del kule pakker i posten i det siste og hadde hele tre videoer å filme. Den ene videoen er en " tester polsk godteri" video, men dette godteri kjøpte jeg jo selv da jeg var i Polen. Jeg filmet ikke den i dag men jeg filmet to andre videoer. En av videoen jeg filmet i dag var nok en "junkyard haul" med produkter jeg bestilte for en liten stund siden. Jeg synes alltid det er gøy å filme de videoene og det ser ut som flere av dere liker de også:-) Den andre videoen jeg filmet i  dag handler om en STOOOOOOOOR giveaway jeg skal ha! Jeg vil ikke avsløre for mye ennå, men tror og håper flere av dere vil delta!

  Dette er bare noen få bilder jeg tok fra videoen som handler om en GIVEAWAY!

   

  Dette er noen bilder fra "Junkyard Haul" videoen!


   

  Hvilken video gleder du deg mest til å se? Polsk godteri, Giveaway eller Junkyard Haul??

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Video

  VLOGG!


  23.10.2016


  Hei!

  I går veldig veldig tidlig kom jeg hjem i fra en fantastisk tur til Polen med trinnet mitt! Vi var på klassetur i Polen og besøkte Saltgruvene, Auschwitz Birkenau, synagoger, vi shoppa i byen, spiste ute og masse mer. Turen var utrolig lærerik. Det var ikke bare moro og kos men det var også en vanskelig tur. Vi var jo i konsentrasjonsleiren Auschwitz som jeg skrev her på bloggen og det var utrolig trist og fælt. Jeg vlogget ikke dagen vi reiste ned og jeg syntes ikke det passet å filme dagen vi var i Auschwitz. Det ble derfor en dag jeg vlogget som var en dag vi hadde mye fritid. 

  Jeg brukte dagen i dag på å redigere videoen og håper dere liker den. Jeg ble dessverre litt syk på turen hjem og jeg har derfor ikke følt meg så bra siden jeg kom hjem. Det er derfor det ikke ble noe innlegg i går. Jeg håper jeg snart blir frisk siden jeg har en del kommende avtaler. 

   

  Har du vært/skal på klassetur til Polen?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Video

  Tester finsk godteri!!


  05.10.2016


  Hei!

  Som noen av dere kanksje fikk med dere på bloggen, instagram og snapchat var jeg med Bahare fra Juliabaldet denne mandagen. Vi lagde noen ting for det kommende bladet vårt og i tillegg filmet vi en video til Youtubekanalen min. Denne videoen har jeg ventet på å filmet i over et halv år nå, så det var på tide. Bahare og jeg tok oss tid på mandagen til å filme en video der vi " tester finsk godteri". Jeg skal ikke si så mye mer, men jeg håper dere liker videoen<3

   

   

  Har du noen gang smakt finsk godteri?

  Klem Jennie

   
  10 kommentarer


  Video

  VLOG!


  29.09.2016


  Hei!

  Da har jeg fått redigert ferdig vloggen fra førpremieren med Disney, sødag den 25.september. Jeg har hatt en del skolearbeid og prøver denne uka og det var først nå når jeg endelig ble ferdig med alt at jeg fikk redigert 100% ferdig.

   

  Soy Luna har premiere på Disney Channel 10 oktober klokken 18.30.

  Liker du at jeg vlogger fra eventer eller hverdagen min? Eller begge deler?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Video

  Junkyard haul 2!


  26.09.2016


  //annonselinker

  Hei!

  Håper alle har hatt en fin start på uken! Denne uken har jeg bare to vanlige skoledager og ellers reiser jeg på skoletur til byen og vi har idrettsdager! De to dagene jeg faktisk har skole er det en del prøver, men det går fint! Fordi når jeg er ferdig med disse prøvene er det endelig høst ferie!

  Nå skal jeg faktisk spille kamp og må fikse meg ganske rask! Her er i hvert fall en ny junkyard haul som jeg håper dere liker! Produktene er linket under i innlegget<3

   

  //FILA genser

  //CARHARTT genser

  //Adidas sko

  //Dr. denim bukse

  //CARHARTT lue

  Klem Jennie

   
  13 kommentarer


  Video

  Vil du vite hva jeg har på brødskiva???


  22.09.2016


  Hei

  Først vil jeg bare si tusen takk til alle dere som viste meg så enormt god støtte og ga meg masse tilbakemeldinger på bloggen min forrige dagen. Det betyr mye at dere tar dere tid til å kommentere og den dagen fikk jeg også høre deres meninger. Det er ikke bare bare å skrive innlegg hver eneste dag, det er bare å forsøke selv. Heldigvis føler jeg at det skjer en del "spennende" i livet mitt, for ellers ville nok bloggen gått dukken. Innlegg hver eneste dag ville til slutt måtte bli innlegg om hva jeg har på brødskiva til 3-4 innlegg i uka om "I dag gjorde jeg lekser og var på trening".

  Flere av dere skrev at dere likte videoene mine som viser antrekk,  spesielt  " Junkyard try on haul". I dag filmet jeg derfor en slik video, som takk til alle dere som kommenterte det ;) Jeg skal få redigert den så fort som mulig, men i kveld er det trening.

  Jeg er ferdig med uken sine prøver og presentasjon og gleder meg veldig til helg. Kanskje jeg klarer å ta meg selv litt i nakken og snappe litt ekstra fra helgen min også. 

  Ønsker tips til videoer jeg kan filme, men ikke MORNING ROUTINE

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  Video

  FØRSTE SKRITT


  11.09.2016


  Hei

  //Ambassadør Link

  Første skritt for å oppleve dette er å bestille EF sin gratis katalog, ved å trykke //HER. 

  Andre steg er å snakke med foreldre.

  Tredje steg er å velge destinasjon og bestille reise.

  Fjerde steg å begynne å drømme og glede seg til en uforglemmelig tur.

  Det er mine fire steg for å å ha en fantastisk sommer for deretter å dra på reunion party med EF for å se alle vennene sine igjen! Husk at at om du bestiller før den 28. oktober kan du få opp til 4000kr i rabatt. Austalia, USA og Tokyo er 4000kr i rabatt og HELE Europa er 2000kr i rabatt. Om du planlegger å dra på språkreise send meg gjerne en mail på: jenniesofieheader@gmail.com 

  Jeg ønsker å følge de av dere som bestiller turen gjennom meg, slik at jeg kan følge deres eventyr når dere reiser. Da må du oppgi mitt navn ved din bestilling, så får jeg din informasjon av EF.

  Her er i hvert fall vloggen fra "EF REUNION PARTY" i går! Jeg håper dere liker den!
   

   

   

  Vil du at jeg skal lage flere vlogger?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Video

  JUNKYRAD UNBOXING TRY ON HAUL!!!!


  29.08.2016


  //samarbeid

  Hei!
  Her kommer en litt overraskende video! Jeg var så heldig og fikk velge med noen produkter fra Junkyard.no og valgte å lage en video der jeg åpner pakken jeg fikk i posten og prøver på klærne. Om du liker noen av produktene så sjekk ut linkene som jeg lagt til lenger ned i innlegget. Om du virkelig liker noen an produktene anbefaler jeg det å være rask, ettersom at produktene raskt kan bli utsolgt i diverse størrelser.  

   

  LINKER TIL PRODUKTER:
   

  Vans sko

  Nike t-skjorte

  Kay Girlfriend Jeans

  Nike Gymbag

  Adidas bukse

  Adidas Hoddie 

  New Era Caps

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Video

  NÅ KAN DU SE VIDEOEN :D


  27.08.2016


  Hei

  Etter litt problemer er videoen nå endelig klar. 

  Håper du liker den og får svar på spørsmål du eventuelt har om det å være på språkreise.

  Klem Jennie Sofie
  12 kommentarer


  Video

  NOBE CHALLENGE VIDEO :-O


  19.08.2016


  Hei

  //samarbeid

  I går la jeg ut en liten "teaser" av videoen jeg filmet med NOBE Aloe Vera i Norsjø Kabelpark forrige helg. Mange så denne smakebiten og mange kommenterte også at de gledet seg veldig til å se hele filmen. 

  Jeg syntes det var alt annet enn lett å stå på Wakeboard for første gang. Jeg fikk også høre at det er veldig normalt å gå på trynet med en gang de første gangene man skal bli dratt ut i vannet av kabelen. Jeg ble derfor superglad for at jeg kom meg et stykke ut allerede første gang jeg forsøkte. Jeg har aldri stått på Wakeboard, vannski eller noe annet lignende så jeg var kjempespent. Jeg syns faktisk at jeg var litt tøff også, for det er ikke alltid like lett å forsøke nye ting som virker vanskelig og litt skummelt til og med. I tillegg var det mange folk der, men heldigvis tar jeg ikke meg selv så høytidelig....så jeg tok det med godt humør da jeg gikk på trynet i vannet med masse tilskuere. 

  Vel...håper dere liker filmen og at den får dere til å smile og kanskje til og med få mot nok til å teste ut nye og spennende ting. Jeg er veldig glad for at jeg tok challengen, for det var veldig gøy. 

   

  God helg 

  Klem Jennie

  #nobechallenge
  9 kommentarer


  Video

  MIN SPRÅKREISE PÅ MALTA DEL 1


  11.08.2016


  Heyyyy!

  Her er del 1 av min "Spørsmålsrunde for min språkreise til Malta med EF 2016" I denne videoen svarer jeg på en del spørsmål om rommet vårt, hotellet og andre spørsmål som ikke passer helt inn i del 2 og del 3. I del 2 kommer det til å handle litt mer om aktiviteter og del 3 litt mer om skole. Hvis du ikke fikk svar på alt du ville får du en ny sjanse nå til å stille spørsmål under dette innlegget. Igjen er det bare å fyre løs med så mange spørsmål du vil. 

   

  Håper du liker videoen!

  Klem Jennie
  37 kommentarer


  Video

  SUMMER HAUL 2016!


  09.08.2016


  Hei!!

  Her en den super etterspurte "SUMMER HAUL" videoen som så mange av dere har ønsket. Jeg er ganske stolt ettersom at jeg filmet den i går og allerede får lagt den ut i dag. Men det er ikke den eneste videoen jeg har klar for dere. I dag filmet jeg faktisk enda en video og ble ferdig med å redigere den også. Jeg vet ikke om jeg kommer til å legge den ut i morgen, men jeg kan love at det ikke skal ta så lang tid. Jeg håper dere i hvert fall liker denne. 

  Hva synes du om videoen?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Video

  HVA HAR JEG FILMA NÅ???


  08.08.2016


  Hei!

  I dag har jeg fått filmet en "SUMMER HAUL" med tingene jeg kjøpte på Malta, i Østerrike og i Italia. Jeg holder allerede på med å redigere den og den blir forhåpentligvis ferdig til i morgen. Jeg skal nemlig snart dra og møte noen venner, så jeg får ikke fortsatt med å redigere før i kveld igjen. I morgen planlegger jeg også å filme en video og det er DEL 1 av min lille serie " SPØRSMÅLSRUNDE FOR MALTA MED EF 2016". Det har kommer inn så utrolig mange bra spørsmål og jeg har så lyst til å svare på alle sammen. 

  Men nå må jeg gå og ordne meg før jeg må dra. Jeg skal møte Tuva, Alice og Petrine for dere som lurer. Jeg gleder meg masse siden jeg ikke har sett to av de siden sommerferien startet og Tuva har jeg ikke sett siden Malta. Det blir fint å se de alle igjen. Venner er noe som også gir meg mer motivasjon til skolestart. Hehe<3  Gleder du det til "summer haul" videoen kommer ut?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Video

  PAKKE VIDEO....CHECK


  19.06.2016


  Hei!

  I dag har jeg endelig fått filmet pakkevideoen og jeg har allerede begynt å redigere den. Så utrolig glad den endelig er filmet og nå har jeg jo på en måte også fått pakket litt. Jeg har i hvert fall funnet frem alt jeg trenger og noen ting ligger til vask. I dag nærmet jeg meg også reisen men enda en dag og det er nå bare 4 dager til Tuva og jeg reiser. Jeg har i morgen og tirsdag igjen med skole, men vil ikke akkurat kalle det "skole" siden vi ikke arbeider. Hehehe! 

  Her er noen "sneak peeks" fra videoen som kommer ut før jeg reiser. 


  Hva gleder du deg meste til å se av hva jeg pakker? Bikini, klær,sko,produkter eller noe annet?

  Klem Jennie
   
  25 kommentarer


  Video

  VIDEO PÅ BLOGGEN I DAG!


  05.06.2016


  Hei

  Da er endelig videoen der Ella og jeg tester godteri klar. Jeg hadde helt glemt den og fikk skikkelig dårlig samvittighet siden jeg lovet dere at den skulle komme. Jeg stod derfor opp litt tidligere i dag og redigerte hele videoen veldig effektivt på ca en time. Del 2 vil jeg ikke love når kommer. Ella og jeg må finne en tid vi kan filme den, og det er litt vanskelig siden vi har så mye skolearbeid denne uka. Sist gang vi filma skjedde det en feil så vi kunne ikke bruke den del 2 videoen vi filma. Har derfor skaffet meg nytt godteri og vi skal gjøre det hele på nytt. 

  Her er i hvert fall del 1 og jeg håper dere liker den!

   

  Har du smakt noe av godteriet vi testet?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Video

  GODIS VIDEO


  05.05.2016


  Hei

  I dag bestemte Ella og jeg oss for å filme "TESTER GODTERI JEG KJØPTE I LONDON" videoen jeg har gleda meg til. Vi prøvde å finne en tid det gikk for oss begge og det var ikke lett. Vi fikk presset det inn i dag i tillegg til at jeg må pakke. Videoen var utrolig morsom å filme og jeg ble veldig glad da vi var ferdig. Jeg hadde lenge gledet meg til å filme videoen, jeg hadde satt av tid til den og jeg få redigert enda en video til dere.  Dessverre skjedde det noe feil med lyden i en del av videoen så jeg jobber med å fikse det. Håper det ordner seg. Jeg husker sist de skjedde og det er alltid trist å sjekken en video for å finne ut at det er noe feil. 

  Nå må jeg ikke tenke så mye på det. Jeg må bli ferdig med pakking og alt som skal gjøres til i morgen. Jeg setter meg nemlig på flyet tilbake til London for å spille inn mer med Disney og jeg gleder meg skikkelig.

  Har du sett den tidligere godteri-videoen jeg lagde med Ella?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Video

  HER ER DEN!


  04.05.2016


  Hei!

  Da ble jeg endelig ferdig med den etterspurte hårvideoen. Jeg syntes at den var utrolig morsom og filme så jeg håper dere liker den. Personlig elsker jeg disse frisyrene, og det er nok derfor jeg går med de som mye ellers. Jeg bruker de ofte hvis jeg vil få håret vekk fra ansiktet eller bare vil ha en kul og avslappet look. Hvis du gjenskaper noen av frisyrene ta gjerne å legg ut bilde på instagram og tagg med #jenniesofiefrisyre så kanskje jeg går inn og liker. 

   

  Hvilken frisyre er din favoritt?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Video

  HÅRVIDEO


  02.05.2016


  Hei

  Da jeg kom hjem fra skolen i dag kjente jeg det på formen igjen at jeg ikke er helt bra. Det dummeste er jo å tvinge seg selv til å gå på skolen og så bli verre. Nå må jeg bare slappe av resten av kvelden og kanskje ta et forkjølelsesbad. Kanskje jeg legger meg på sofaen med en kopp te og redigerer videoen jeg filmet i går. Koser meg alltid med å redigere videoene mine. Det er i hvert fall viktig at jeg blir frisk, siden jeg reiser til London på fredag for å spille inn med Disney. Gleder meg utrolig masse!

  Har fått ufattelig mange spørsmål om hvordan jeg lager "dult". Det er en av de tre frisyrene jeg viser. Det er veldig lette frisyrer som alle kan få til :-) 


  Hvordan pleier du ha håret ditt?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Video

  UNBOXING VIDEO


  30.04.2016


  //samarbeid

  Hei

  Beklager for at det ikke kom et innlegg i går. Dro tidligere hjem fra skole fordi jeg ble syk og da jeg kom hjem sovnet jeg og rakk aldri å blogge. I dag var ikke hodet helt på plass men jeg fikk i hvert fall redigert "unboxing" videoen min helt ferdig. Jeg var så heldig å få en pakke fra BliVakker.no. Du kan komme til siden deres ved å trykke //HER. Jeg fikk testa ut maaaaange produkter jeg lenge har ønsket meg, så det var utrolig gøy. Det vil om ikke så lenge komme en konkurranse der du kan vinne masse kule prdukter fra BliVakker.no, så følg med på bloggen og instagrammen min.

  Hva syns du om denne type video?

  Hva syns du om at premien på den kommende konkurransen kan være akkurat det samme som ALT det jeg pakket ut i denne videoen?

  Klem Jennie

   
  40 kommentarer


  Video

  VIDEO OG KONK!!!!


  27.04.2016


  Hei

  I dag etter skolen tok pappa og jeg en tur inn til WOW kontoret for å hente flere av plaggene fra den kommende kolleksjonen min. Jeg fikk også være så heldig og sette i gangen en superkul konkurranse der jeg gir dere muligheten til å vinne flere plagg fra kolleksjonen min, og reglene er superenkle. For å delta sjekk ut WOW sin snapchat " wowandme". Der får du forklart steg for steg hva du skal gjøre. Vinneren blir allerede trukket i morgen!!!

  Når jeg kom hjem fra byen filmet jeg også en video som jeg aldri har gjort før, nemlig en "unboxing video". Det var spennende for meg, men håper det også blir spennende for dere. Personlig har jeg aldri sett en hel "unboxing video" så gleder meg masse til å få redigert den og lagt den ut!!!

   


   

  Har du snapchat? Har du deltatt i konkurransen?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Video

  LONDON HAUL APRIL 2016


  21.04.2016


  Hei

  Endelig er videoen klar og jeg håper at dere liker den. Jeg har vært en tur i Oslo i dag for å ordne noe med bunaden min, den blir såååå fin og jeg gleder meg veldig til å ha den på konfirmasjonen min. Nå skal jeg rett i et Skype-møte og det var derfor perfekt å ha videoen klar til å legge ut. I morgen tidlig skal jeg være med på noe veldig spennende. Jeg er litt usikker på om jeg kan fortelle dere om dette ennå, men så fort jeg kan skal jeg legge det ut her på bloggen, på IG og Snapchat.

   

  Hva har du gjort i dag?

  Kommenter gjerne om det var noe spesielt du likte av innkjøpene mine. Kommenter gjerne her under innlegget, men koselig med kommentar på Youtube også

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Video

  HAUL FRA LONDON


  19.04.2016


  Hei

  I dag etter skolen satte jeg meg ned og filmet en video til dere. Nemlig " LONDON HAUL". Nesten litt det sammen som en innkjøpsvideo. Jeg har allerede begynt å redigere men skal snart på trening så blir nok ikke ferdig i dag. I morgen skal jeg bli intervjuet nok en gang så får ikke så mye tid i morgen heller. Jeg må også øve til prøver. Men jeg kan i hvert fall si at den kommer i løpet av uka. Her er noen snikbilder fra videoen. 
  Jeg lurte jo også på om jeg skulle sette i gang med en konkurranse her på bloggen, så kunne jeg ha kjøpt premie neste gang jeg drar til London som allerede er i starten av mai. 

  Er det noen stemning for en slik konkurranse og hva kunne premien ha vært?

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Video

  SPRØSMÅLSRUNDE MARS 2016


  31.03.2016


  Hei

  Her er da den etterspurte spørsmålsrunden. Beklager for at det tok så lang tid før den kom, men her er den endelig. Nå er det like før jeg drar av gårde på trening, før jeg må pakke nok en gang. Denne helgen reiser jeg på konfirmasjonsleir og blir borte fra fredag kveld til søndag ettermiddag. Skal selvfølgelig prøve å blogge derfra. Jeg fikk det jo til forrige gang.

   

  Håper du fikk svar på det du ville! 

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Video

  VIDEOOOOOOOOO


  15.03.2016


  Hei

  Liker du at jeg lager videoer og legger ut på Youtube?

  Ønsker du at jeg legger ut flere videoer og blir inspirert til å lage videoer oftere?

  Ønsker du kanskje en fast dag i uken med video på min YouTube kanal som heter Jennie Sofie?

   

  Som dere sikkert vet så er jeg jo mer blogger enn youtuber, men jeg vet også at mange av dere elsker når jeg legger ut videoer. Jeg mangler kanskje litt inspirasjon og noe som motiverer meg mer enn akkurat nå og så fikk jeg se at noen hadde nominert meg til noe som heter "Gullsnutten"  Det var utrolig koselig og jeg sjekket ut hva dette er og det er slik at du kan nominere YouTube kanaler til å få en slags pris :)

  Dette er hva du kan gjøre om du ønsker å nominere meg:

  Trykk HER for å komme til nomineringen OG LES NØYE

  Deretter må man logge inn for å stemme enten på Instagram, facebook eller på sin egen YouTube-kanal. Trykk på tegnet til det du velger å logge inn med overfor det blå feltet hvor det står "logg inn for å stemme"

  Om du velger å trykke på instagramtegnet trykker du på det og logger inn. 

  Trykk HER for å logge på meg instagram

  Trykk HER for å logge på med Facebook

  Trykk HER for å logge på med din YouTube-bruker

  Da kommer du til en side som ser slik ut med mange ulike kategorier, på dette bildet ser du bare to kategorier

   

  Der det står søk etter kanalnavn skriver du så Jennie Sofie, så kommer det også opp et lite bilde av meg du kan trykke på, som bildet viser under


  Da kan du søke på brukere du vil nominere og i hvilken kategori. Du kan nominere i så mange kategorier du vil, men bare en gang, derfor man må logge inn.

  Man kan stemme fra og med 14 mars til fredag 25 mars klokken 16. Litt vanskelig å forklare hvordan dere kan gå frem for å stemme, men håper dere får det til. 

  Tusen takk til dere som allerede har fortalt meg at dere har nominert meg. Alle kan bli med, uansett land man bor i også. Så her kan finske, svenske, danske, de fra Estonia og Østerrike og alle andre stemme. 

  Men man kan bare stemme på en kanal i hver kategori. Stemmer du på flere ulike, etter hverandre, så er det bare din nyeste nominering som blir registrert. 

  Klem Jennie
   

   

   
  16 kommentarer


  Video

  VIDEO AND NEW HAIR??


  08.03.2016


  //Sponset behandling

  Hei

  I dag fikk jeg filmet sprøsmålsrunden som lenge har vært etterspurt. Vet ikke når den kommer ut eller hvor mye jeg får redigert. Jeg har jo arbeidsuke nå og jobber til 3, men må ta buss og båt for å komme hjem. I tillegg reiser jeg jo til Bodø nesten rett etter jobb på fredag,  og så må jeg pakke på torsdag.

  Før jeg filmet videoen var jeg hos CENTRUM FRISØR her på Nesodden og fikk fikset håret mitt, fordi jeg har photoshoot neste uke på Gran Canaria!!! Joooohoooo! Lise som jobber der pleier alltid å gjøre håret mitt og det blir alltid like fint. Denne gangen klippet hun litt for så å fjerne etterfeksten min. Vi snakket også litt om hva jeg kunne gjort med håret til sommerren. Hun er veldig flink med hår og kan mye. Vet at håret mitt er trygt i hennes hender. 

  Det vil kommer nærmere bilder av håret mitt på bloggen senere.   

  Har du tips til andre videoer jeg kan lage? 

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Video

  CAN`T WAIT!!!


  03.03.2016


  Hei

  Som jeg skrev i går så filmet jeg en video og det var "månedens favoritter for februar!" Fikk ikke gjort en for januar så var glad da jeg fikk filmet en for februar. Jeg har hatt en del favoritter denne måneden, så jeg tror flere av mine faste følgere og lesere vet hva flere av tingene er.  Nå har jeg egentlig ikke tid til å skrive mer ettersom jeg må gjøre en norsk lekse som skal levers i kveld. Nå er det heldigvis snart helg og neste uke har jeg "jobbuke". Det vil si at jeg jobber et sted en uke i stedet for å være på skolen. Tror uken kommer til å gå fort, så  blir det Bodø neste helg. Etter det skjer det enda noe morsomt!!! Can`t wait!!!!

  Minner også om at jeg har fått meg offisiell snapchat, så kommer til å snappe mye når jeg er på reise. Min snap er @jenniesofiesnap


   

  Hvis du kunne valgt et sted å jobber for en uke, hvor hadde det vært? Hvor som helst!

  ( Snart skal jeg også filme spørsmålsrunden jeg tidligere har blogget om. Trykk her for å komme til innlegge om du har noen spørsmål til meg som du vil jeg skal svare på)
  Klem Jennie
  29 kommentarer


  Video

  Snakke engelsk!!?


  02.03.2016


  Hei

  Da jeg i dag satte meg for å filme en video til dere kom jeg til å tenke på det, "Er det bare norske som ser på videoene mine?". Jeg gikk derfor inn på youtube kanalen min og lette litt rundt for å se etter svar og til slutt fant jeg det. Den største dele som ser videoen mine er selfvølgelig norske men videoen mine sees flere steder i verden faktisk. De mest "populære" stedene som det stod på youtube, er Norge og Sverige. Ikke så rart siden begge landene forstår hverandre ganske godt. Men også Danmark, Spania og USA. Jeg ble ganske overrasket, men veldig glad. Det å se at flere liker videoen mine. Jeg tenkte derfor at det hadde vært kult at jeg snakket engelsk i noen av videoene mine. Jeg er jo ikke noe engelsk, men tar jo språkret på skolen. Jeg får også kommentarer fra mennesker fra andre land som leser bloggen og bruker googleoversetter for å forstå det jeg skriver, men det hadde vært gøy om disse også kunne sette seg ned, se videoen mine og faktisk forstå. Hahaha!   

  Synes du jeg burde gjøre noen videoer på engelsk?

  Klem Jennie
  76 kommentarer


  Video

  WHISPER CHALLENGE


  24.02.2016


  Hei

  Da er "whisper" challengen her og klar for å bli sett. Den var utrolig morsom å filme og det gjør at jeg får enda mer lyst til å lage flere slike videoer. I dag redigerte jeg videoen helt ferdig for deretter å dra ut på en løpetur med lillesøstra mi siden det var så fint vær. I tillegg har jeg tatt noen nye antreksbilder ute som jeg planlegger å dele her på bloggen. En produktiv og fin dag:-)

  Hva syns du om at gjør slike challenges??

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Video

  NA NA NA


  23.02.2016


  Hei

  I dag kom musikkvidoen til Marcus og Martinus "Na na na" ut!!! Gleder meg alltid når guttene kommer ut med noe nytt. Videoen var utrolig bra og sangen var veldig fengende. Min favoritt del av videoen er der de er på taket av en høy bygning eller der de kjører "berg og dalbane" Hahaha! Blir også litt irritert av å sitte her litt små frossen og se at de går rundt på stranda og synger i sol og varme. Hahah! Jeg gratulerer de i hvertfall med en ny og kul video. Veldig talentfulle er de :-)

  For å komme til videon trykk HER eller på collagen/bildet. 


   

  Hva var din favoritt del?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Video

  HVA SA DU??


  22.02.2016


  Hei

  I dag har jeg hatt besøk av Ella og vi tok oss tid til å filme en ny "Challenge" til dere. Denne gangen ble det "Whisper Challenge" som går ut på at man skal ha på seg headset med full musikk, og man skal gjette seg til hva den andre sier til deg. Hahah! Det ble en del missfortåelser og tull, men det var bare morsomt. Videoen kommer jeg nok til å begynne å redigere så fort som mulig, men kan tippe den kommer ut i løpet av uken. 

  Ellers i dag har vi eller gjort litt forskjellig. Blant annet vært i butikken og spilt spill. Du kan se mer av det på snappen min "jenniesofiesnap" der jeg har delt noen videoer fra dagen. Kanskje det også kommer en teaser fra videoen<3

  Har du tips til andre "Challenges" jeg kan gjøre??

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Video

  HVORDAN JEG KRØLLER HÅRET + GIVEAWAY


  06.02.2016


  //Sponset produkt

  Heyy!

  God lørdag alle sammen. Da er endelig videoen klar til å legges ut. Tror dette er første gang jeg har brukt så kort tid på å redigere en video. I videoen bruker jeg krølltangen MAST jeg har fått fra MAKESTYLE. Den fungerer utrolig bra og jeg bare elsker den. Jeg har derfor valgt å ha en giveaway på en lik krølltang som den jeg bruker i videoen, bare i en annen størrelse<3 (Produktet HER)

  Håper dere liker videoen hvor jeg krøller håret <3 

   

  Det du trenger på gjøre er å svare på følgene spørsmål og kommentere i kommentar feltet. HUSK IG BRUKER ELLER MAIL!

  1. Når feiret jeg bursdagen min?

  2. Hva er viktig å gjøre før du retter eller krøller håret?

  3. Hvilken størrelse har jeg på krølltangen i videoen?

  4. Hvordan er håret ditt?

  Klem Jennie

  Trekker vinner i løpet av neste helg :)

   
  796 kommentarer


  Video

  Ny video


  05.02.2016


  Heyyy!

  God fredag alle sammen! Denne dagen har vært ganske så bra. For det første har min gode venn Ella bursdag, så jeg dro til hun tidlig på morgenen med blomster, kake og kort! Sist var det jo Ella og Tuva som overrasket meg så nå ville jeg henne. Dette var minst like gøy. Elsker å overraske folk og glede andre. Skoledagen var også grei og det var utrolig deilig å komme hjem. Etter skolen filmet jeg en video jeg lenge har tenkt  på å gjøre. Filmet det faktisk i går også men det var altfor kornete og dårlig fokus. Jeg måtte derfor filme i dag med lyset mitt.

  Nesten glad for at jeg måtte filme på nytt siden jeg likte denne videoen mye bedere.  T-skjorten i videoen er fra Wow, flere spurte om det under et bilde jeg la ut på IG i går. Jeg anbefaler dere å se hele videoen når den blir klar, for det er en overraskelse i den også. Håper jeg får redigert den i helgen. Jeg skal også hjelpe til med forbredelser til lillebror sin feiring på søndag, skal i bursdag i morgen og hjelpe til i bursdagen på søndagen også. Denne helgen har jeg ikke kamp, men skal hvert øyeblikk på trening. 

  Ønsker dere alle en superfin helg. Ha det gøy, gled en annen.

  Noen tips til hva du kan gjøre i helgen: Kanskje du vil bake fastelavensboller, lage et fastelavensnek eller noe annet koselig. Ikke denne helgen men neste helg er det jo både morsdag og Valentinesdagen, kanskje du kan lage noe til de anledningene. Om du trykker //HER så kommer du til et tidligere innlegg jeg har blogget med tips til gaver som kan være fint til en du er glad i. 

  Har du noen planer?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Video

  VIDEOEN ER HER


  26.01.2016


  Hei

  Da er endelig video der Mathias sminker meg ferdig. Det tok ganske lang tid å bli ferdig med den siden jeg har hatt mye skolearbeid, avtaler og lignende. Men jeg fikk gjort den helt ferdig i dag så håper virkelig det ikke er noen problemer med videoen. 

   

  Om du ikke får sett den, men ønsker å se den får du prøve i fra noe annet ( iPad, iPhone, telefon, Mac, PC eller noe annet) Mange ser videoen, så at den funker er i hvertfall sikkert ;)

  Har du ventet på denne videoen?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Video

  SMINKEVIDEO???


  06.01.2016


  Hei

  I dag gjorde jeg det jeg sa jeg ikke skulle, nemlig lage en sminkevideo!!! Hahahahha! Men det er ikke hvilken som helst sminkevideo, det er faktisk min kjære lillebror som har sminket meg. Han syntes det hørtes gøy ut da jeg sa han skulle få male og tegne meg i ansiktet ettersom han elsker å gjøre det på ordentlig ark. Det var en morsom video å filme og jeg gleder meg til jeg får redigert den. Lillebror var faktisk ganske så flik syns jeg, ble ikke sminket som en "klovn" akkurat.  morgen får jeg ikke så mye tid til det siden jeg har en viktig avtale og fredag har jeg bursdag!!!! Kanskje jeg får begynt til helgen, men d har jeg også håndballkamp, som jeg gleder meg til ;-)

  Til dere som lurer så blir det ingen bursdagsfeiring for meg denne helgen, ettersom jeg har vært alt for sent ute med planlegging. Det er det som er litt kjedelig med å ha bursdag tidlig i januar, bursdagen kommer så fort etter jul.

  Her en noen "screen shoots" fra videoen!


  Når har du bursdag?

  Klem Jennie
  82 kommentarer


  Video

  ROMVIDEO!!!


  05.01.2016


  Jaaaaaaaa! Endelig er romvideoen her!!! Jeg er utrolig glad for at jeg endelig fikk laget den og ble ferdig med å redigere i går kveld. Dette er jo en video som har vært etterspurt ganske så lenge. Ekstra gøy at så mange andre har gledet seg til å se den. Nå skal jeg ikke snakke for mye men heller la dere såå videoen, så her er den<3

  Første gangen jeg la ut videoen fikk jeg melding om at den ikke ble tilgjengelig for alle enheter. Nå har jeg endret musikken slik at den kan sees både i fra data/pc/mac, ulike telefoner, ipads osv. 

  Dette gjelder forresten noen av de andre videoene mine også, som denne hvor jeg svarer på mange spørsmål. Så om du trykker //HER og ikke får sett videoen, så kan man altså se den, men kanskje ikke i fra din telefon for eksempel, da kan du prøve i fra mac/pc eller noe annet. Gjelder alså flere videoer, som rokkevideoen i fra jeg var liten også. Kanskje du får sett noen filmer i kveld som du ikke har sett tidligere.

   

  ROMVIDEO

   

  Rommet mitt er ikke så stort, men jeg trives der. Noen venner av meg har større rom og noen har mindre. Er rommet mitt som du hadde forestilt deg?

  Klem Jennie
  94 kommentarer


  Video

  DA HAR JEG GJORT DET


  03.01.2016


  Hei

  Da har jeg endelig fått filmet ROMVIDEO eller ROOMTOUR som det også kalles. Jeg sa for kanskje et år siden at jeg skulle lage en slik video så fort jeg fikk fikset rommet mitt, ettersom det var flere ting som "manglet". Det tok sin tid og jeg mangler faktisk noen få ting fremdeles. Gulvet mitt er iskaldt nå på vinter og jeg har ikke noe teppe. Midlertidig bruker jeg deilige ullsokker for å ikke fryse. He he he:-) Men endelig er den filmet og jeg håper på å få redigert den ganske fort. I morgen er det siste feriedag for meg så den vil jeg nyte. Huff, tanken på skole gir meg litt frysninger siden ferien har vart så lenge. Men jeg gleder meg veldig til å se venner igjen. 

  Her er en liten "sneak peek" av noen detaljer på rommet mitt. Jeg mener rommet i seg selv ikke er så spesielt men det er hva jeg har gjort ut av det. Jeg dekorerer med lys, planter, parfyrmer og lignende. Det er nok det som gjør rommet til "MITT ROM" . At jeg legger litt min personlighet i det. Jeg må nok si at favoritt delen av rommet mitt er bildene mine.

  Har du tips til andre videoer jeg kan lage?

  Klem Jennie

   
  56 kommentarer


  Video

  JULEVIDEOEN ER HER


  23.12.2015


  Hei

  Tenk at i morgen er det julaften!! Jeg gleder meg så sykt. Tiden har gått alt for fort. Den har gått så fort at jeg ikke tenkte på å lage en video så fort som mulig. Men nå er videoen her dagen før dagen. Det er første videoen jeg har laget med Mathias oG han synest det var gøy, så kanskje kommer det flere videoer med han og meg. 

   

  Vil du se flere videoer av Mathias og meg?

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  Video

  SVARER PÅ MANGE SPØRSMÅL


  24.11.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt norsktentamen del 1, og snart skal jeg på trening. Brukt tiden etter skolen til å redigere ferdig videoen "Spørsmålsrunde november 2015"

  I morgen kommer det faktisk enda en liten video ut på YouTube kanalen min, en video med et lite tips til dere ;)

   

  Håper du liker videoen min

  Fikk du svar på noe du lurte på?

  Har du enda et spørsmål til meg?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Video

  ALT FOR LENGE SIDEN


  03.11.2015


  Hei

  Da ble endelig videoen ferdig opplastet og nå løper jeg ut av døra til trening. 

  Alt for lenge siden forrige video med "Månedens favoritter", håper det ikke skal gå like lang tid til jeg filmer en slik video igjen.

  Det som er ekstra koselig med å legge ut en slik video er jo at jeg vet at mange gleder seg over at jeg gjør det og at mange også tar seg tid til å skrive koselige tilbakemeldinger. Slike ting gjør jo at jeg får lyst til å lage en ny video også. Det er også kjempekoselig at så mange abonnerer nå og jeg får til og med høre at flere har sett videoen før jeg i det hele tatt har rukket å legge det ut på bloggen :D Som abonnent får man jo varsling når jeg legger ut noe nytt. 

  Håper du liker videoen :)

   Abonnerer du på min YouTube kanal?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Video

  HATE IT


  01.11.2015


  Hei

  Etter en helg fylt med moro måtte den til slutt ende. I morgen er det skole igjen og mye annet å tenke på. Jeg valgte i dag å filme en MÅNEDENS FAVORITTER FOR OKTOBER fordi jeg har hatt så mange favoritter denne måneden men også i september. Det har i tillegg vært utrolig lenge siden forrige FAVORITTER VIDEO så det var på tide med en ny. Kan virkelig ikke huske hvilken måned som var sist. 

  Da jeg hadde satt opp alt for å filme stilte mamma inn fokus på kamera og spurte om jeg ikke ville sette på taklyset. Personlig liker jeg naturlig lys best i videoer så jeg ønsket bare lys utenfra selv om det snart ville bli mørkt. Jeg filmet videoen 2 ganger fordi den første ble slettet og da alt endelig var lastet inn på dataen var det dårlig kvalitet. Ikke på grunn av fokus, men på grunn av lyset. Det var visst for mørkt ute. Jeg syns videoen ble helt annerledes å se på så jeg må nok filme den på nytt. Syns det er så sykt kjipt når man finner ut av slike ting etter at man har filmet en video, og det gjør meg utrolig irritert. Jeg må derfor filme den etter skolen i morgen. Huff. Da har jeg lært til neste gang. 

  Så det er ikke en så stor fordel å lage videoer på denne tiden av året når det blir så tidlig mørkt.   Det er noe jeg helt ærlig kan si at jeg HATER!

  Hva irriterer deg?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Video

  OREO LICK RACE


  28.10.2015


  Hei

  I dag kommer endelig videoen jeg og Tuva filmet forrige helg. Ikke den som var men den før det igjen. Jeg har hatt en del å gjøre så jeg fikk først redigert den i dag. Holder på med masse gøy dere kommer til å få vite om senere. Kan nevne en av tingene nå faktisk. I morgen er det OD-dag. Flere av leserne mine som går på ungdomsskolen vet nok hva det er. Kort sagt er det at 100 000 elever i landet tar en dag av sin undervisning og går ut å tjener penger for en spesiell sak. Hvert år gjør vi det for å hjelpe ungdom, og i år går det mye til seksualundervisning i Chile, Argentina og Peru. 

  I fjor jobba jeg på WOW med Tuva og det skal det gjøres i morgen også, bare et denne gangen blir det OSLO CITY. Gleder meg masse!

  Men her er hvert fall videoen. 

   

  TRYKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGG OM FJORÅRETS OD-DAG. 

  Likte du videoen? Skal jeg gjøre flere korte videoer?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Video

  SVAR PÅ SPØRSMÅL OM SPRÅKREISE DEL 3


  16.09.2015


  Hei

  I dag var jeg ikke i form til å dra på skolen og da passer det perfekt at det heller ikke er trening i dag og at videoen er klar til å bare legges ut. Så i dag skal jeg bare ta det med ro, gjøre noen lekser og pleie meg selv. 

  Noen av dere som har sett på videoene mine over lengre tid har kanskje lagt merke til at jeg har begynt å bruke noen nye kule effekter og har selvdesignede forsider av videoene på Youtube. Jeg har begynt å bruke programmet Final Cut Pro, syns det er gøy med nytt program. Jeg har fortsatt mye igjen å lære men finner ut noe nytt hver gang jeg redigerer, he he. 

  Det er nå 1 uke til avreise til Gran Canaria og jeg gleder meg ekstra mye nå fordi en venninne av meg som jeg dessverre ikke ser så ofte også skal dit. Vi reiser ikke samme dag, men vi er jo i nærheten av hverandre i en halv uke slik at vi får truffet hverandre. 

  I morgen trekker jeg vinnere av gavekort på mobildeksel i fra caseapp, 5 stykker vinner hvert sitt deksel. 

  Håper dere liker videoen og at del 1, 2 og del 3 til sammen gir deg svar på det aller meste du lurer på når det gjelder å reise på språkreise med EF til Brighton. 

   

   

  Jeg har allerede begynt å drømme meg litt bort og se på destinasjoner med EF til neste sommer. For meg er det ikke bare å velge det stedet jeg aller helst vil, det må matche med familien sin ferie også, så jeg ser først på avreise tidspunkter før jeg ser vidre på destinasjoner. 

  Om du kunne velget, hvor ville du helst ha reist i HELE verden?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Video

  VIDEOOOOO


  15.09.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt en ganske stressende og slitsom dag på skolen. Utrolig godt å komme hjem og bare slappe av. Jeg lagde meg men smoothie og satte meg ned for å begynne på videoen min, altså MIN SPRÅKRESE MED EF DEL 3. Den jobbet jeg intenst med helt fra  da til nå og den er endelig ferdig. Forsøker hele tiden å forbedre videoene mine og er veldig fornøyd med introen jeg har laget nå, syns det er gøy med nytt program og koser meg med å lage filmer til Youtube.

  Jeg må av gårde på trening om noen minutter så rekker ikke dele den i dag. Den kommer derfor i morgen. Del 3 handler mer om shopping, penger, muligheter og litt de tingene der.   Gleder du deg til video?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Video

  TULLESMINKEVIDEO


  25.08.2015


  Hei

  Da er endelig tullesminkevideoen jeg og Tuva filmet klar på Youtube. Som de aller fleste forstår så er det en TULLE-video, og vi syns absolutt ikke at vi er pent sminket i videoen. 

  Mange etterspør også "svar på spørsmålsrunde om språkreisen med EF til Brighton del 3" Den kommer, men jeg vil ikke love når. Jeg holder på med mye annet ved siden av å blogge og instagramme, som skole, lekser, treninger, cuper, venner, og forbredelser til slipp av kolleksjonen min som er neste uke.

  Men her er videoen, håper dere liker den, i morgen kommer jeg med en nyhet flere av dere kommer til å like. 

   

  TULLESMINKEVIDEO

  Liker du at jeg lager videoer?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Video

  Snart kommer ...


  13.08.2015


  Hei

  Fra i går til i dag har jeg hatt besøk av Tuva og vi har kost oss masse sammen. Vi har vært en del ute, syklet til butikken, hatt en liten piknik i hagen og ikke minst filmet en tullesminkevideo. Den forrige tullesmikevideoen vår er faktisk den mest sette og mest etterspurte videoen jeg noen gang har hatt, og vi tenkte derfor å lage en ny som passer mer til hvordan ting er nå. Vi hadde det utrolig morsomt med å filme videoen og jeg skal allerede begynne å redigere i dag.  Likte du den forrige tullesminkevideoen vår?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Video

  SORRY SORRY SORRY


  09.08.2015


  Hei

  Beklager for sent blogginnlegg. Jeg har brukt mye av dagen på å redigere en video i et nytt program jeg tester ut. Da videoen var ferdig startet jeg import til YOUTUBE men det feilet 2 ganger. Den 3 gangen tok det litt tid men det ble hvert fall lastet opp. Deretter fant jeg ut at det var en feil i videoen, så jeg må endre og laste opp på nytt. Videoen vil derfor komme i morgen, men allerede tidlig på dagen. Skal prøve å få lagt den ut litt etter at jeg har stått opp.

  Jeg liker veldig godt å redigere videoene min siden jeg finner nye og kule måte å fikse og trikse med de på.  Det blir noen kule effekter i videoen som kommer så det er bare å glede seg. 


   

  Har du tips til en video jeg kan lage nå som det nærmer seg skolestart?
  Klem Jennie
  59 kommentarer


  Video

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


  07.08.2015


  Hei

  //samarbeid

  Her er endelig første del av " MIN SPRÅKREISE MED EF 2015" , hvor jeg da svarer på spørsmål dere flotte lesere har sendt inn. Det vil komme en DEL 2 og en DEL 3 snart så det er bare å følge med. Håper dere liker den! Dere kan fortsette med å stille spørsmål om min reise til Brighton i kommentarfeltet og gjerne gi en tilbakemelding her på bloggen også.

  Om du har spørsmål utover de jeg svarer på vil jeg råde dere til å ta kontakt med EF, du kan også bestille en gratis brosjyre med masse info og bilder som kanskje vil hjelpe deg til å finne ut hvor du helst vil reise. Trykk her for å komme dit<3

   

  God helg til dere alle :)

  TRYKK HER OM DU VIL KOMME TIL INNLEGGET MED BILDER FRA ROMMET MITT I BRIGHTON. 

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Video

  Videooooo som mange har ventet på


  31.07.2015


  Hei

  I dag er dagen da musikkvideoen til Elektrisk endelig ble publisert. Mange har jo hørt sangen flere ganger siden den ble lagt ut for en uke siden, det er jo en veldig fengende låt syns jeg som man fort blir gående rundt å nynne/synge på.

  Innspillingen er det også mange som stiller spørsmål rundt, tenkte derfor å lage et innlegg til dere med masse fakta om videoinnspillingen, men det kommer i morgen. 

  Nå har jeg bare lyst til å dele videoen med dere og nyte mine siste 2 dager med familien her i Østerrike. 

   

  Marcus & Martinus - Elektrisk ft. Katastrofe 

   

  Håper dere liker den

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Video

  INNKJØP ENGLAND SOMMEREN 2015


  19.07.2015


  Hei

  I dag skal jeg opp på fjellet med familien. Både tante og Opa går på krykker så i år skal vi ta gondol opp på fjellet og ikke bare ned igjen. Vi pleier egentlig å gå hele veien opp. I tillegg er det jo supervarmt, så vi tar det heller litt med ro denne gangen.

  Det er veldig mange som har etterspurt innkjøpsvideoen i fra Brighton/England fra da jeg var på språkreise, nå er den endelig klar. Legger den ut allerede nå om ønsker dere en finfin sommerdag. 

  INNKJØPSVIDEO

   

  Jeg blogger selvfølgelig i fra dagens utflukt senere.

  Ønsker du innkjøpsvideo i fra ferien i Østerrike?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Video

  Video - Challenge


  23.06.2015


  Hei

  I morgen drar jeg. Nedtellingen på over 200 dager er nede i null og Brighton venter. I dag måtte jeg til legen faktisk og fikk igjen påvist streptokokker, noe som er dritt nå som jeg skal reise på språkreise. 

  Kofferten står på rommet, ingenting er foreløpig pakket i den. Det ligger litt klær på senga mi, noen er i vaskemaskinen og andre henger til tørk. Standard når det nærmer seg avreise for meg. Stresser jeg, nei.....jeg ligger på sofaen og forsøker å slappe av og håper på å bli bedre i halsen. Kjempekjedelig at dette skulle skje nå.

  Tenkte å gjøre noe så enkelt som å legge ut siste challenge som Tuva og jeg filmet i sammen, håper dere liker den. (Liker du ikke jenter som ler...ikke se den) 

  Jeg kommer til å blogge i Brighton, legge ut bilder på både blogg og IG. Bare å følge med om du lurer på hvordan det er å være på språkreise og hvordan min sommerferie starter. 

  Er du på ferie nå?

  Kommenter gjerne hva slags innlegg du ønsker fra Brighton.

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Video

  OI OI OI


  16.06.2015


  Hei

  I dag fikk jeg sove litt lenger ettersom at jeg først hadde muntlig tentamen litt senere på dagen. Jeg våknet faktisk av meg selv i dag og ikke noen vekkerklokke. Jeg fiksa meg og gikk igjennom presentasjonen min noen ganger før jeg gikk av sted til bussen. Jeg hadde foredraget for en lærer og fikk en del spørsmål i tillegg, og det var utrolig deilig å bli ferdig. Flere kilo løftet fra skuldrene. 

  For litt siden filmet jeg en utrolig morsom video med Tuva. Du kan vel gjette hvordan video det er ved å se på bildene. Vi gjorde ikke akkurat det challengen går ut på men jeg tror dere liker den uansett.   Elsker å være ute om sommeren og denne gangen filmet jeg også videoen ute. I morgen har jeg idrettsdag på skolen, gleder meg men det er meldt regn :( Typisk....alltid dårlig vær når vi skal ha idrettsdag. 

  Hva gjør du på skolen disse siste skoledagene før sommerferien?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Video

  TESTER AMERIKANSK GODTERI DEL 2


  15.06.2015


  Hei

  I dag på skolen fikk vi endelig vite hva vi kommer opp i, i mutlig tentamen. Jeg fikk samfunnsfag og det er helt klart ikke det verste. Ettersom at jeg ikke fikk naturfag er jeg fornøyd. Jeg skal ha en presetasjon om klima og vær siden jeg trakk det emnet. Dro derfor hjem i halv tolv tiden og fortsatte arbeidet hjemme. Har fått en tid jeg skal møte opp på skolen i morgen for å ha foredraget og så kan jeg dra hjem. Ganske chill egentlig! Gleder meg.

  Tenkte at jeg i dag kunne legge ut del 2 av Testing American Candy videoen siden den endelig ble ferdig.

   

  Sett på 1080p for bedre kvalitet ved å trykke på det lille tannhjulet <3

  Håper dere liker den.

  Jeg har ikke siste skoledag før tirsdag neste uke, når er din siste skoledag før sommerferien?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Video

  ETTERSPURT SØT VIDEO


  11.06.2015


  Hei

  I dag er det sååååå fint vær. Har vært på klassetur i Oslo og hatt det helt fantastisk. Etter skolen ble Tuva med meg hjem og vi skal filme video til dere :D I dag har jeg også filmet litt med mobilkamera og tenkte at det kanskje hadde vært en idè å sette det sammen til en liten vlog fra dagen.

  I dag har jeg gjort helt ferdig del 1 av Videoen jeg filmet med Ella forrige helg. Den ble litt lang for det tar tid å teste godis, så det kommer mer for dere som liker det.

  Vinner av WOW toppene trekker jeg i helgen. I morgen skal jeg på trening og så på en liten avslutning før jeg overnatter borte. Det ENESTE dumme med sommerferie er at jeg kommer til å savne vennene mine noe sykt mye. 

  Vil du at jeg skal lage en vlog fra dagen min i dag?

   

  EN SØT VIDEO

   Klem Jennie
  24 kommentarer


  Video

  JUMMY JUMMY


  07.06.2015


  Hei

  I går kom Ella på besøk til meg for å filme en utrolig kul video. Nemlig " NORWEGIAN GIRLS TESTING AMERICAN CANDY" eller også bare kalt "AMERICAN CANDY TESTING".  Har sett maaaaaange slike videoer på youtube i det siste og liker det veldig godt selv. Flere som nå sa de ville ha en slik video. Vet egentlig ikke hvorfor man syns det er gøy å se folk spise goderi meg jeg takker jo ikke nei til det. Hahahahha! 

  Videoen ble veeeeeeeldig lang så det blir nok en DEL 1 og en DEL 2. Var masse spennende godis jeg hadde fått tak i men kommer ikke til å si hva jeg kjøpte akkurat nå. Dere får vente på videoen!!

  HER ER HVERTFALL NOEN SCREENSHOOTS. 

  Du kan tenkte deg det var mye som overrasket oss! Hahahaha.

  Skal allerede begynne å redigere den i morgen og håper på at første del kommer i løpet av uka<3

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Video

  JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL - VIDEO :D


  22.05.2015


  Hei

  Denne uken fikk jeg endelig filmet svar på den siste spørsmålsrunden. Det passet veldig bra, ettersom jeg da kan legge ut videoen i dag. Det er ganske hektisk for tiden og neste uke begynner vi med flere tentamner. Jeg forsøker virkelig så godt jeg kan å legge ut innlegg hver dag, og selvom ikke alle innleggene har like mye tekst så ligger det jobb bak hvert innlegg med bilder, filming og redigering av filmer mm. 

  Denne helgen er jeg ikke hjemme og syns derfor at det var veldig fint å ha denne filmen klar til å legges ut i dag,  jeg vet at jeg ikke ville fått tid til å blogge ellers. 

   

  Videoen ble først ikke godkjent for avspilling, men den ble det etter at jeg fjernet sangen til THE FOOO, Roller coaster. Den hadde jeg i bakgrunnen rundt spørsmålet om favorittattraksjoner på Tusenfryd.  Endelig ble videoen klar etter at jeg måtte laste opp på nytt etter å ha fjernet sangen som "ødela" videoen. Beklager virkelig forsinkelsen, håper på forståelse og at dere liker videoen. Ville jo ha med sangen fordi den er fin og passet perfekt inn til spørsmålet om hvilke attraksjoner jeg liker i fornøyelsesparker, nemlig berg og dal baner :) 

  Og til alle dere som liker å vende og vri på ting, det står "ødela" ikke ødela.  

   

  SVARER PÅ SPØRSMÅL

   Husk å sette kvalitet på 720p HD. Abonner gjerne på youtubekanalen min :)

   

  Skal du ha tentamen? Hvilket fag vil du helst ikke ha tentamen i?

  Klem Jennie

   
  45 kommentarer


  Video

  TIN CAN CHALLENGE


  16.05.2015


  Hei hei!

  I morgen er det 17.mai og jeg gleder meg masse. Har fått tak i et supersøtt antrekk jeg gleder meg masse til å bruke. Synd det er meldt regn men vi kan allikevel håpe på sol. I dag fikk jeg lasta opp videoen jeg lagde med Tuva. Kom faktisk på at jeg ikke har sagt til dere hvordan video vi har filmet så jeg håper dere liker den. Har sett på mange slike videoer selv i det siste så var utrolig gøy å lage en selv. Ta gjerne å abonner på youtubebrukeren min - Jennie Sofie.

   

  Ser at videoen ikke har en forside akkurat nå men håper den kommer opp snart. 

  Hva syns du om videoen?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Video

  MÅNENEDS FAVORITTER APRIL (MARS)


  07.05.2015


  Hei

  Det tok ikke lang tid før denne videoen ble redigert og ferdig. Kan være helt ærlig og si at jeg får noen kommentarer der folk sier de liker videoene mine men at de gjerne vil at de skal bli mer profesjonelle. Som alle youtubere må man begynne et sted og jobbe seg oppover ut i fra det. Jeg er nå i den fasen men har ikke det sammen bra utstyret som mange andre har. Håper ikke alle forventer at jeg på 1-2-3 blir som "mylifeaseva" eller "bethanymota". Det tar sin tid men det må bare gjøres. Skulle derfor bare spørre dere hva dere vil jeg skal endre/ forbedre med videoene mine eller om dere liker de som de er. 

  Alle de koselige kommentarene jeg får inspirerer meg jo til å lage flere videoer, jeg bruker mye tid på det og koselig å se at det blir satt pris på. Jeg har flere videoideer som jeg kanskje har lyst til å filme,  så det er bare å følge med videre om du liker youtubekanalen min. 

  Håper dere liker videoen

  DERE MÅ EVENTUELT SE DEN PÅ YOUTUBE, KANALEN MIN HETER JENNIESOFIE, BARE TRYKK //HER

  Husk å sette kvalitet på 1080p HD. Dette gjør du ved å trykke på det lille tannhjulet under videoen :)

  Du ser det på bildet under, der det er liten rød firkant ;)  Klem Jennie
  62 kommentarer


  Video

  VIDEOER, VIDEOER OG VIDEOER


  06.05.2015


  Hei

  I dag dro jeg på skolen etter å ha vært hjemme mandag og tirsdag ettersom at jeg har vært syk. Var ganske fint å begynne igjen. Følte det var lenge siden jeg hadde sett venner siden vi ikke hadde skole på fredag og jeg begynte først nå igjen. Etter skolen i dag tok jeg meg tid til å filme enda en video. Har masse videoideer, det er bare det at man må få filmet dem. Skal om ikke så alt for lenge filme spørsmålsrunden jeg har lovet, men først må det komme en måndensfavoritter. Det er nettopp det jeg har filmet i dag. 

  SCREENSHOOTS FRA VIDEOEN ;-D HAHAHAHAH
  Har du flere videoønsker?

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Video

  Ny, Challenge video :)


  27.04.2015


  Hei

  Helgen har vært helt grei, følte, meg egentlig ikke klar for ny skoleuke. På fredag var jeg så sliten etter skoleuken at jeg sovnet med lillebror da han la seg. På lørdag fikk jeg besøk av Nora som overnattet og vi hadde et veldig gøy i sammen og filmet blant annet denne videoen i dette innlegget. 

  Søndag var det håndballkamp og etter kampen var jeg på skolen igjen for å øve med "sal og scene" gjengen til forestillingen vi har satt opp i valgfaget. Den kommende uken er det premiere på stykket "Heksene", innleveringer, gruppearbeid i andre fag, dommerkurs med håndballen mm. 

  Gleder meg til sommerferien mer enn jeg trodde det var mulig å kunne glede seg. 

  Håper dere liker den nye videoen på Youtubekanalen min.  Dere kan subscribe meg på Youtube og få meldinger når jeg legger ut nye videoer og jeg skal legge ut videoer oftere fremover.

  Bildet under viser hvor du skal trykke når du kommer til brukeren min på Youtube. Trykk HER for å komme til min kanal.  Trykk på subscribe som vist på bildet under for å følge meg (Rød knapp) etter at du har trykket på linken. (Du kan altså ikke trykke på bildet under)

   

   

   

  BEAN BOOZLED CHALLENGE


  Fortsett gjerne med å kommentere hvordan video du ønsker at jeg skal filme. Snart kommer også svar på spørsmålsrunden jeg startet forrige uke. 

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  Video

  Challenge video


  21.04.2015


  Hei

  Sent blogginnlegg i dag, men håper jeg gjør det godt med å legge ut en video :)

  Tuva og jeg filmet to challenger forrige uke, men det ble bare en video. Vi forsøker kanskje på nytt en annen gang med den andre challengen som det ikke ble noe av. Vi fant ut at vi skulle ha en Humming challenge(nynne utfordring), men bestemte oss i stedet for å være litt ekstra kreative og lagde en plystre challenge (har aldri sett det før)

  Forsøk selv å plystre om du ler, det er jo umulig, he he. Vi hadde hatt en lang latterkrampe før vi kom ordentlig i gang med filmingen, hadde det utrolig gøy.

   

  Håper du liker videoen

   Husk at jeg startet en spørsmålsrunde i går, så under det innlegget kan du stille spørsmål til neste gang jeg skal svare på spørsmål. 

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Video

  BASIC VIDEO


  15.04.2015


  Hei

  I dag er det video på bloggen, jippi

  Lagde en video hvor jeg svarer på basic-spørsmål om meg selv. Liker spesielt slutten, he he. 

  Har også filmet to andre videoer i sammen med Tuva i dag, men kan ikke love når de blir lagt ut. Må redigere dem i iMovie og så laste opp til youtube også. 

   

  Basic Tag Video

  Husk å stille inn kvaliteten på HD


   Når jeg setter i gang spørsmålsrunden i ett eget innlegg om få dager vil du kunne spørre meg om alt mulig annet, enn hva jeg har svart på i denne videoen.

  Følger du youtube-kanalen min? Du kommer til den ved å trykke HER :)

   

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  Video

  FLERE VIDEOER FRA MEG


  14.04.2015


  Hei

  I dag har jeg filmet en "Tag" som heter "Get to know me" Jeg bestemte meg for å gjøre den rett etter skolen og søkte den frem på nettet. Jeg tok den liksom litt sånn på sparket og fikk ikke akkurat tenkt ut noen gjennomtenkte og velformulerende svar, men det ble jo svart på en del spørsmål da, he he.

  I morgen skal jeg faktisk filme en eller to challenger og det gleder jeg meg veldig til, det blir i sammen med en venninne :D

   

  SCREENSHOTS FRA DAGENS FILMING

  Hvilke challenges tror du jeg skal filme først?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Video

  svarer på spørsmål om Vinterlyd


  31.03.2015


  Hei

  Det tok ikke så lang tid før denne videoen var klar. Den ble fort redigert og lastet seg for opp på youtube. Perfekt til en dag man ikke ha gjort så mye spesielt. I morgen reiser jeg til Hafjell og jeg kommer til å kåre vinner av konkurransen før jeg drar.

  Håper dere får svar på det dere ønsker<3 

  på instillinger kan du stille på 1080p HD :D

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Video

  VIDEO


  23.02.2015


  Hei

  Som jeg lovet dere skulle jeg filme en video i vinterferien. Det har jeg selvfølgelig gjort og den er ferdig redigert. Fin start på uka med en video, det syns i  hvertfall jeg.  Håper dere liker den. 

   

  Noen apper du skal laste ned?

  Klem Jennie
  55 kommentarer


  Video

  Ny video på vei


  18.02.2015


  Hei

  I dag var jeg ganske usikker på hva jeg skulle gjøre med dagen min så valgte på bli hjemme og lage en video. Har jo lovet dere at jeg skulle filme en video i vinterferien så da er det gjort. Må jo selfølgelig redigere den først. Jeg kommer ikke til å avsløre hvordan video det er men her er noen screenshoots. Kan i hvertfall si at det ikke er en morning routine. Hver dag da jeg våknet var det ganske dårlig lys og jeg hadde ingen til å hjelpe meg med å filme. Blir nok letter til sommeren tror jeg. En summer morning routine. Eller kanskje en morning routine fra språkreise. Er så mye gøy å gjøre må bare ta initiativ til å gjøre det.

  Hvordan video tror du det er?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Video

  VIDEO


  03.01.2015


  Hei

  Flere av dere har spurt meg når månedens favoritter for desember kommer ut,  og om jeg skal ha det. Har nå filmet og redigert mesteparten men skal bare finjustere på noen ting. Med litt hjelp fra mamma fant vi noen kule effekter og jeg gleder meg til å vise dere en slik type video. 

  Nå skal jeg pakke litt og dra for å overnatte hos Nora i sammen med Petrine. Vi tre har det alltid kjempemorsomt i sammen. Nå som jeg har ny telefon skal jeg faktisk prøve å få lagt ut noe på IG eller blogg  av hva vi finner på i kveld <3

  Nå er juleferien over og jeg gleder meg til håndballtreningene starter igjen og til å se venner, men først skal helgen nytes.
  Er du klar for skolestart på mandag?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Video

  SMINKEVIDEOEN ER KLAR


  28.11.2014


  Hei

  Her kommer den etterspurte sminkevideoen. 

  Har ikke noe særlig å si om den, annet enn...... sånn ble den og at den ikke kommer til å ligge ute på YouTube så veldig lenge. 

   

  Husk å sette på quality/kvalitet 720p HD. Det gjør du under Settings/innstillinger - det lille tannhjulet under videoen i på YouTube

  God helg

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Video

  HAR DU SETT VIDEOEN


  06.11.2014


  Hei

  I dag har jeg vært i Oslo på innspilling og i morgen har vi plandag på skolen, så deilig med langhelg. 

   På tirsdag la jeg ut en video på VideofyMe. Har du sett den? Det er en "Make me laugh challenge" med Tuva. 

  Brukeren min heter @jenniefashion der også. 


  Har du Videofy/ VideofyMe?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Video

  VIDEO + VINNER AV KONKURRANSE


  24.10.2014


  Hei

  I dag er det fredag og jeg er så glad for at det er helg. Ikke bare fordi det har vært en slitsom uke men også fordi jeg har så mye å glede meg til. I morgen er det temacup med håndballen, fra mandag av har vi OD-uke, torsdag er det OD-dag og fredag er det halloween. Alt for mye å glede meg til. Hehe<3

  I dag kommer endelig del 2 av spørsmålsrunden ut men først skal jeg kåre vinner av sjokoladefontenen jeg hadde en konkurranse på. Vinnere ble en som heter Kristin og hun hadde svart det rett på spørsmålet. Spørsmålet var : Hvilken dag prøvde Ella og jeg fontenen for første gang, og det var 4. oktober. Gratulere Kristin. Jeg kontakter vinneren på IG<3

  Her er SPØRSMÅLSRUNDE del 2 videoen.

    

  Håper du liker videoen!

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Video

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER DEL 1


  15.10.2014


  Hei

  Da legger jeg som jeg lovet ut videoen "Svar på spørsmålsrunde del 1"

  Veldig greit å ha den klar til å legge ut i dag, skal begynne å jobbe med del 2 denne uken. Jeg har allerede filmet den altså. 

  Nå er vi over halvveis i uken og enda en prøve er tilbakelagt. Vi i klassen har hatt veldig mange prøver siden vi begynte på ungdomsskolen. Heldigvis går det bra, så selv om det er mye å lese og lære seg så er det jo gøy når jeg får tilbakemelding som jeg er fornøyd med.

  Mange spør meg hvordan karakterer jeg får på skolen. Det var mange som stilte det spørsmålet til spørsmålsrunden også, men er det noe man svarer på egentlig? 

  Håper du liker videoen

  Klem Jennie 
  25 kommentarer


  Video

  THE YOGA CHALLENGE VIDEO


  12.10.2014


  Hei

  Nå har helgebesøket reist hjem, jeg har kommet hjem fra håndballkamp og helgen nærmer seg slutten. 

  Jeg har gjort helt ferdig videoen i fra "The Yoga Challenge" og sett på den, helgen har vært superbra. Jeg har ikke sett andre gjøre challengen før vi gjorde den, og det var utrolig vanskelig å finne ut hvordan man skulle få til stillingene, pluss at det var tungt og vi hadde også tidsbegrensning på hver øvelse. Etter de to første stillingene som vi brukte ganske lang tid på, hadde vi 2 minutter på hver av de andre stillingene. 

   

  THE YOGA CHALLENGE

   

   SANGER I VIDEOEN

  • FIVE HOURS - Deorro
  • Go Go With You - The Main Level
  • Roar - Katy Perry
  • Happy - Pharrell Williams

   

  I morgen skal jeg vise dere noe kult i fra helgen her på bloggen :-O

  Hvordan har helgen din vært?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Video

  VIDEOFILMING OG LEKSER


  07.10.2014


  Hei

  I dag har jeg gjort masse lekser men er enda ikke ferdig. Det meste er til fredag men jeg liker å bli passe ferdig allerede på tirsdag. Ellers i dag har jeg flimet svar på spørsmålsrunden. Kan ikke love når den kommer ut men håper det ikke er lenge til. Har planer hele resten av uka og i helgen også, så det blir nok først i begynnelsen av neste uke at det er mulig at den kommer ut.

  HER ER NOE BILDER

  Har du mange planer fremover?

  Klem Jennie

   
  23 kommentarer


  Video

  GLEDER MEG


  21.09.2014


  Hei

  Nå sitter jeg bare å venter på at det blir skikkelig høst. Bladene som faller ned fra trærne og det å kunne sitte med en kopp te og se ut på alle de flotte fargene. Liker også at det blir mørkerer tidligere. Når det blir mørkt slapper jeg mer av og stresser ikke like mye. Elsker høsten. 

  Nå for tiden har jeg sett en video av Bethany Mota som jeg bare elsker. Det gjør bare at jeg gleder meg enda mer. Som dere sikkert forstår gleder jeg meg til høsten. Hahaha<3 

  BILDE ER FRA I FJOR HØST   

  Om du vil se flere Bethany Mota videoer klikk HER

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Video

  INNKJØPSVIDEO LONDON OG STEP-UP VINNER


  10.08.2014


  Hei

  Nå har Lea reist hjem etter å ha overnattet hos meg i fra fredag. Nå har jeg tenkt til å trene litt intervalløping, men først legger jeg ut den veldig etterspurte innkjøpsvideoen med innkjøpene mine i fra London.

  Det har vært så mye tull med den videoen og til slutt måtte jeg også legge på noen partier med litt ekstra rask avspilling for å kutte ned på lengden av filmen, men nå er den endelig klar.

  Nå går jeg inn i min siste ferieuke av sommerferien, og satser på noen fine sommerdager. Glad Lea og jeg fikk noen dager i sammen i ferien også. Vi filmet faktisk en video i sammen også, skal se om jeg snart får tid til å begynne å jobbe med den i iMovie også. Dette bildet la jeg ut på instagram tidligere i dag. (Det er pikekyss vi holder i hendene)

   

  INNKJØPSVIDEO

  Husk å sette på HD 720p, for bedre kvalitet. Det gjør du helt nede i høyre hjørnet av videoen. Du trykker på det tannhjulet hvor det på bildet står HD i en liten rød firkant. Se Popup BILDE under. (Om du trykker på det blir det større. )

   

  Helt til slutt, vinneren av STEP-UP konkurransen vil bli kontaktet av Chili Publications på mail i morgen, jenta heter Emilia Knutsen og kan glede seg :) GRATULERER

   

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  Video

  INNKJØPSVIDEO, IN THE MAKING


  03.08.2014


  Hei

  I dag har jeg begynt på innkjøpsvideoen som mange av dere har spurt om og nå gjenstår det å få redigert den. Kan ikke si nøyaktig når den kommer for det er ikke alltid videoene blir ferdig til da. Noe som er i videoen blir med i giveawayen, men jeg vet ikke ennå helt hva det skal være. Giveawayen blir jo først når jeg har 74k følgere på IG så jeg har litt tid til å finne det ut.

  Ellers i dag har jeg levert lillesøster på bordtennisleir, filmet, vært på IG og kommentert litt og gått en deilig tur. Nå skal jeg gå å ta en dusj før jeg skal slappe av med TV og kos. 
  Skal du bli med på giveaway?

  Klem Jennie
  82 kommentarer


  Video

  Video med lillebror


  26.07.2014


  Hei

  I dag tidlig prøvde jeg å filme en ny video som jeg tenkte var ganske morsom. Har jo allerede hatt en sistertag med Emilie Mari så nå ville jeg ha en video med lillebror. Stilte derfor Mathias noen spørsmål som han deretter svarte på. Han er litt vanskelig å jobbe med, men det er veldig morsomt å høre på svarene hans. Haha. 


  Jeg har bare filmet i dag. Får ikke tid til å jobbe med noen video før jeg skal på ferie igjen. Jeg lover ikke å legge ut denne videoen heller, for det blir bare masse spørsmål om når den kommer. Kanskje den kommer, kanskje ikke. Mamma og pappa må jo godkjenne den også.

  Nå skal jeg fortsette å pakke til London.

  Skal du på Norway Cup?

  Klem Jennie

  Helt til slutt..... Skulle ønske at de som vrir på alt folk skriver og legger ut på Instagram,  og tenker det værste og dummeste om ting hele tiden kunne se litt mer positivt på ting. Bildet jeg la ut med tekst om at ingen fortjener hat, mobbing osv....ble lagt ut etter en stor diskusjon som ble til på IG. Hvor jeg ville si at om en falsk bruker tar min identitet på IG, blir det ikke bedre om folk skriver stygge kommentarer på den brukeren. Så må noen vri på det og mene at jeg fikk det til å høres ut som om vi skulle dø, som jeg absolutt ikke mener. At noen mener at man ikke skal få skrive ting som små barn kan misforstå på IG, vel ...små barn bør kanskje ikke ha IG. At jeg ikke må skrive noe om mine følelser rundt trusselen som er på Norge nå fordi det kan skremme andre....Voksne bør ha fått med seg at de skal være åpne med barn og fortelle dem det de lurer på rund dette. Alt i alt så er ikke jeg særlig bekymret rundt dette, men vet at mange andre barn er det. Jeg er ikke bekymret fordi foreldrene mine snakker med meg og forklarer meg ting. Stakkars de barna som er redde og ikke har noen å snakke med. Om dere er bekymret eller har spørsmål, snakk med en voksen er mitt råd. Og noen barn er mer redde enn andre barn når det gjelder mange ting, og det er jo greit det også. 

  Stor klem
  27 kommentarer


  Video

  PAKKEVIDEO DEL 2


  11.07.2014


  Hei

  Nå kommer endelig pakkevideoen del 2. 

  Først bestemte Youtube seg for å fjerne et lydspor på videoen jeg først la ut. Det førte til at jeg måtte gjøre om på videoen i iMovie og laste opp på nytt og det tar jo en del timer. Deretter skulle vi jo reise til flyplassen og hadde ikke tid til å vente på at den skulle laste ferdig. Heldigvis så kunne de som passer på huset vårt slå av maskinen når videoen var ferdig lastet til youtube og det er den nå, JIPPI.

  Nå er jeg forresten på hotellet på Gardermoen, juniorsuite-life i noen timer på meg før vi vandrer over til flyplassen i natt. Kanskje jeg går meg en rask tur over til flyplassen før jeg legger meg og kjøper meg en frappe på Starbucks :) Som dere ser er det ikke lang vei til flyplassen fra hotellet. 


   

  PAKKEVIDEO DEL 2

  Fikk du noen gode tips til du skal pakke?

  Klem Jennie
  80 kommentarer


  Video

  PAKKEVIDEO DEL 1


  10.07.2014


  Hei

  Legger bare ut pakkevideo del 1 nå jeg, så er det gjort <3

  Jeg skulle begynne å jobbe med del 2 i iMovie nå, men så hadde det skjedd noe feil under filmingen i går så filmen var helt utydelig. Må derfor filme del 2 helt på nytt i dag, grrrrrrrr. Nå skal jeg derfor finne frem alle tingene til del 2 og gå ned på rommet mitt igjen. 

  Håper dere liker del 1

  Husk å sette på 720 p, for bra oppløsning. Det gjør du ved å trykke på det lille tannhjulet i linja under videoen der hvor play er.

   

   I går fikk jeg meg også VideoFyme hvor du kan følge meg som @jenniefashion. Har ikke lagt ut noen videoer der ennå, men det kommer nok i løpet av ferien vil jeg tro. 

  Gleder du deg til del 2?

  Klem Jennie
  89 kommentarer


  Video

  FOR VARMT......


  09.07.2014


  Hei

  I dag er det utrolig varmt ute, til å være i Norge da. Jeg er for det meste inne og pakker og lager video. Det er mer behagelig inne enn ute faktisk. 

  Jeg vet det er ennå varmere i Tyrkia, men der blir det jo helt annerledes enn her. Da har jeg jo tilgang til masse basseng, vannsklier og stranda hele tiden. Jeg elsker å bade og har også kjøpt meg en greie som jeg kan ha mobilen i under vann. Så har vi All Inclusive som vil si masse deilig drikke hele tiden også, mmmmmmm. En annen ting er at det er mye skyer også, selv om det er varmt her jeg bor mens i Side hvor jeg skal skinner sola fra så og si skyfri himmel <3  Nå står koffertene i stua og reisefeberen er på plass. Vi flyr jo ikke til Tyrkia før på lørdag, men skal bo på hotell ved flyplassen fra fredag til lørdag så alt må være klart en dag før. Jeg syns alltid det blir litt stress før man skal ut å reise og da er det ekstra fint å vite at man pakker for noe man gleder seg veldig til.

  På hotellet i Side er det Bamseklubb for lillebror. Han har aldri vært med i det før og gleder seg veldig. For lillesøster er det en annen klubb for barn mellom 6 og 11 år som heter Fun Club og så fins det en for min aldersgruppe som heter The Hangout fra 12 -15 år. Lurer på om det pleier å være mange med på dette og syns det hadde vært gøy med noen morsomme aktiviteter i ferien.

  Legger med noen schreenshots fra pakkevideoen, jobber altså med den.   Har du vært med i The Hangout?

  Hva syns du om The Hangout?

   

  Klem Jennie

   
  39 kommentarer


  Video

  BAKEVIDEO


  15.06.2014


  Hei

  (Dette er mitt andre innlegg i dag)

  Da fikk jeg endelig tid til å legge ut bakevideoen. Mange har spurt etter når den kommer ut og jeg har svart, men det kommer jeg ikke til å gjøre lenger. Dette fordi jeg har sagt innen en dato men ikke har fått gjort det. Så om jeg lager en video informerer jeg dere når den har kommet ut slik at dere kan se den. 

  Fra i går til i dag hadde jeg oovernattning her hjemme hos meg med Sara. Sara spiller Vanessa i JENTER og er også sesong 4 sin jegforteller. Gratulerer!! Vi grillet marshmallows, hoppet på trampoline, så på film og koste oss masse. Etter at hun dro i dag gikk jeg på en fin tur i det fantastiske været. Da jeg kom hjem la jeg meg i hengekøya og leste i en bok. Nå leser jeg DUSTE DAGBOK 3. Utrolig morsom og bra bok.

  HER ER VIDEOEN

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  Video

  NY VIDEO PÅ VEI


  25.05.2014


  Hei

  Ja du har rett, det er en ny video på vei. I dag var jeg ganske sliten og ville ta en rolig dag hjemme, men det ble ganske kjedelig. Tenkte derfor at jeg kunne lage en video til bloggen. Jeg har jo ikke forberedt noen spøsmålsrude, så det gikk jo ikke. Det ble derfor en ny bakevideo. Dere få ikke vite hva det var jeg lagde før videoen kommer ut, det skal være en overraskelse. Håper det smaker godt. Har aldri smakt det før så det blir spennende. Koste meg masse med å lage vidoen og har funnet en ny effekt for meg i imovie. Gleder meg til å vise dere den<3


  Hva tror du jeg har bakt???


  Klem Jennie
  60 kommentarer


  Video

  Lett løsning


  03.05.2014


  Hei

  I dag har jeg hatt Ella på besøk hele dagen og hun skal også overnatte. For ett par timer siden innviterte vi noen venninner til oss men bare Alice kunne komme, men det var jo kjempekoselig. Vi har laget sukkerspinn og gjort masse annet gøy. Nå vil jeg vil bare fortsette med å ha det gøy med venninnene mine, så legger ut en liten video jeg satte sammen i iMovie forrige dagen. 

  Blogger mer i morgen. Da trekker jeg også vinner av konkurransen om hettejakka.

   

  VINTERLYD HAFJELL (husk å sette kvalitet på 720p) 

  Hva liker du best å kose deg med på lørdagskvelden?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Video

  DERE BESTEMTE - SISTERTAG


  18.04.2014


  Hei

  I dag har jeg vært på Teknisk museum i sammen med tante og familien. Vi har hatt en veldig fin dag i sammen. I morgen drar jeg til Hafjell og jeg gleder meg veldig. 

  Tidligere i ettermiddag lot jeg mine følgere på Instagram bestemme om det skulle være Giveaway på bloggen i dag eller Sistertag-video. Det var helt klart flere som ønsket Sistertag-video. Det blir selvfølgelig Giveaway en annen dag i påskeferien. 

   

  SISTERTAG

   

  Fikk du svar på noe du lurte på?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Video

  Jobber med video


  10.04.2014


  Hei

  I dag etter skolen begynte jeg å jobbe på sistertag-videoen vi nå har flimet for andre gang. Håper på at denne videoen blir bedre enn den første vi filmet. Har sett på noen av spørsmålene dere har stilt og tatt med noen. 

  Dagen i dag var som de fleste andre denne uken, grå og regnfull. Ganske trist. Selvom om det er meldig regn i påsken får vi gjøre det beste ut av det. Når det er dårlig vær er det jo fint å ta en tur på kino eller kjøpesenter. Nå er det jo bare 1 dag igjen før påskeferie. Jippi!!!!!!

  Hva skal du i påsken?

  Klem Jennie

   

   

   
  73 kommentarer


  Video

  VIDEO MED ISAC ELLIOT


  31.03.2014


  Hei

  Jeg har i dag laget en liten video til bloggen. Jeg har fått en del spørsmål både på mail, IG og blogg om hvordan det var å møte Isac. Det kommer et intervju med meg om dette i Juliabladet, og så har jeg jo fortalt dere at jeg syntes det var veldig gøy. 

  Jeg savner dagen veldig. Jeg har ikke delt alle bilder og filmer jeg har i fra dagen på IG eller bloggen, men bestemte meg i dag for å lage en liten backstagevideo til de bildene jeg la ut på bloggen etter at  jeg møtte han. 

   

  Husk å stille videoen på 720p for bedre kvalitet

   

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Video

  VIDEOOOOOOOOOOOO


  12.03.2014


  Hei

  I dag har jeg vært på skolen og på håndballtrening. Jeg syns det er så utrolig deilig med litt vårvær nå. Å ha på joggesko og converse i stedet for tunge vintersko. Merker at jeg får enda mer energi av sola også. 

  I dag legger jeg endelig ut den veldig etterspurte FJORTISSMINKEVIDEOEN. Så håper og tror jeg at alle er smarte nok tl å forstå at dette er på tull, og at dere liker den. 

   

  Likte du videoen?

  Klem Jennie

   
  120 kommentarer


  Video

  Fjortis-smikevideo screenshots


  10.03.2014


  Hei

  Jeg har fått så utrolig mange spørsmål om jeg kunne ha "Fjortissminkevideo" , så nå har jeg faktisk laget en. Jeg laget en i sammen med Tuva i klassen og vi hadde det faktisk veldig gøy. Det mest morsomme var at da vi la ut et bilde på instagram så var det ikke alle som forstod at bilde var på tull. Tuva overnattet i fra i går til i dag og jeg har ikke begynt å redigere videoen ennå, men den kommer ut på bloggen når som helst.

  Før jeg lagde denne videoen tenkte jeg at jeg ikke skulle lage en slik sminkevideo fordi det sikert bare blir mange stygge kommentarer....men igjen....jeg bryr meg jo egentlig ikke noe særlig. Jeg vet at folk på ungdomsskolen der jeg skal begynne snakker stygt om meg, men sannheten er jo at de ikke kjenner meg i det hele tatt. Dessuten så snakker de vel stygt om meg uansett og om de ikke har noe å mer spennende i livet sitt å snakke om enn meg så er det jo egentlig litt synd for dem. Jeg liker å ha det moro og tulle med venner, derfor ble det video.

  Jeg har fått meldinger i fra noen jenter som blir ertet og mobbet i livet sitt. Dette syns jeg er veldig trist. Trist at folk som snakker stygt om andre ikke ser hvor lavt de synker. Jeg vet ikke hvordan jeg kan hjelpe disse jentene annet enn å si at jeg heier på dere. At det som ikke tar livet av deg gjør deg sterkere og at man kommer i lengden lengst med å være snill.

  Min oppfordring er derfor,  ha det gøy og lev ditt liv, det er det livet du har. Ikke la noen presse deg ned eller sette bremser på dine ønsker og drømmer. Jeg syns langt i fra at jeg er bedre enn andre, men det jeg er mest fornøyd med når det kommer til meg selv er at jeg tørr å være MEG. Så er jeg jo også heldig som har muligheten til å jobbe med skuespill som jeg brenner for og kan være andre karakterer der. Hedwig er for eksempel veldig ulik meg selv, men det er jo også derfor det er så morsomt å få kunne spille henne. 

  Håper dere liker videoen når den kommer ut, og forstår at det er en TULLEVIDEO. Her kommer en liten sniktitt i form av screenshots.   Bruker du sminke???

  Klem Jennie
  107 kommentarer


  Video

  JULEGAVEVIDEO


  09.01.2014


  Hei

  Nå er endelig julegavevideoen klar. Det tok veldig lang tid å lage den fordi at pappa har oppdatert Imovie, så alt så helt nytt ut for meg der. Imovie er det programmet jeg bruker når jeg lager filmer. Men nå er endelig filmen ferdig. Det er første video jeg har laget med det nye kameraet mitt og også første film jeg har laget i den nye versjonen av Imovie. Jeg vil forsøke å finne ut hvordan jeg kan få enda bedre kvalitet på filmene mine, men det var slik det ble denne gangen. 

  HER ER FILMEN

  Kommer ikke til å lage gavevideo i fra bursdagen min. 

  Fikk du noe av det samme som jeg fikk?

  Klem Jennie
  99 kommentarer


  Video

  JENNIE OG LEA SIN KOKKESKOLE


  05.12.2013


  Hei

  Blir ikke skitrening i dag, det blåser for mye. I dag kommer den for mange etterlengtede KOKKEVIDEOEN til Lea og meg. Ikke så mye å si om dagen ellers. Savner deg Lea min. 

  Vet at vi griser ekstremt mye men vi lagde jo disse til oss, he he. 

   

  Så hva syns du?

  Klem Jennie
  59 kommentarer


  Video

  VIDEOOOOO :D


  04.12.2013


  Hei

  Nettopp kommet inn døra etter håndballtrening. I dag kunne jeg faktisk velge mellom 2 videoer jeg kunne legge ut på bloggen. Det ble altså en liten videosnutt i fra moteshowet etterfulgt av bilder. Det er utrolig mange som har etterspurt kokkevideoen til Lea og meg og den kommer altså i morgen :D 

  Mange har også spurt om jeg kan legge ut hva jeg får i julekalenderen fra Vita. Tenkte at jeg kan gjøre det noen ganger i løpet av kalendertiden. Første innlegg med bilder eller film kommer på fredag eller lørdag. 

  Ønsker deg en finfin kveld

   

   

  Så du noe du likte?

  Klem Jennie

   
  53 kommentarer


  Video

  FILMER


  19.11.2013


  Hei

  I dag har jeg vært med en venninne hjem i fra skolen, og kom akkurat hjem. Jeg har jo lovet å blogge hver dag så da ønsker jeg å gi dere noen filmtips. 

  I helgen så jo Lea og jeg på noen filmer og noen har spurt meg om hva vi så på. Jeg likte veldig godt den første filmen som heter THE BLING RING. Det er en film som er laget av en sann historie og det gjør den jo litt ekstra spennende. Den handler om en gjeng tenåringer som er besatte av mote og berømmelse. De ønsker det samme som kjendisene i Hollywood har og gjør derfor inbrudd i hjemmene deres og stjeler deignerklær, vesker, smykker og andre dyre ting. Anbefaler den veldig

   

  Den andre filmen vi så var BRIDES MAIDS som er en mer morsom fim. 

  Nå fremover tror jeg at jeg kommer til å ville se på litt julefilmer. Nå går det veldig fort til desember og det gjelder å få igang julestemningen.

  Har du noen filmer å anbefale? 

  Klem Jennie  36 kommentarer


  Video

  VIDEO TRØBBEL


  27.10.2013


  Hei

  I dag hadde jeg tenkt å begynne å filme svar på spørsmålsrunden, men det gikk ikke helt som planlagt. Kortet ble fult 2 ganger og måtte bytte kamera. Filmene slet også med å bli lasta opp , så jeg fikk ikke redigert videoen.  Alikevel blir det video i dag. Hadde en video på mac ´n jeg hadde tenkt å legge ut en dag. Den er til alle dere flotte følgere på instagram. Elsker også dere som leser bloggen min selv om dere ikke har instgram. Håper dere liker videoen.

  Svar på spørsmålrunden er altså filmet og jeg er et par dager på etterskudd med å få lagt den ut. Håper dere forstår.

   

  Hva syns du om denne videoen?

  Klem Jennie
  65 kommentarer


  Video

  Summerfeeling video


  16.10.2013


  Hei

  Det er jo nå en liten stund siden jeg kom hjem i fra Kreta, men jeg har ikke lagt ut noen videoer her på bloggen. Jeg filmet ikke med videokamera, men hadde jo mobilen med meg. Forsøkte å lage noen instagramfilmer i ferien, men nettet var så tregt der - så jeg fikk aldri lagt dem ut. Videosnuttene er derfor alle ca 15 sekunder, satt sammen til en film. He he. 

  Etter at vi kom hjem har jeg allerede begynt å drømme meg bort til varmere strøk igjen, det er så utrolig mange fine plasser jeg kunne tenkt meg å reise til. En annen ting jeg også har begynt å tenke på er jul. Må jo lage ønskelister både til jul og bursdag. Men først er det faktisk Halloween og jeg er invitert bort den kvelden. Gleder meg. Det eneste dumme er at jeg ikke vet hva jeg kan kle meg ut som.

  Skal du gå knask eller knep på Halloween?

  Klem Jennie

  # agiamarina #kreta #crete #beach #startour 
  43 kommentarer


  Video

  ROMVIDEO


  13.08.2013


  Hei

  Her er videoen mange av dere har etterspurt og ventet lenge på. Som det kommer frem av videoen er vel egentlig ikke rommet mitt så veldig spesielt. Ligner vel i grunnen litt på rommene til vennen mine. Seng, skrivebord og masse dill og dall. Rommet er til og med ryddig nå, lurer på hvor lenge jeg greier å holde det slik. Jeg liker i såfall rommet mitt. Sengen min kan trekkes ut og jeg har en ekstra madrass slik at jeg enkelt kan ha overnattingsgjester. Natt til i dag sov faktisk Ella hos meg og vi hadde det suuuuupergøy i sammen. I dag har vi vært en tur på Storsenteret og jeg fikk meg manikyr for første gang, he he. Ble kjempefornøyd. Kan skrive mer om det i et annet innlegg om dere ønsker det.

  ROMVIDEO

   

  Er det veldig ulikt ditt rom? 

  Klem Jennie
  183 kommentarer


  Video

  FØRSTE DAG I ØSTERRIKE


  20.07.2013


  Hei

  Da er snart første døgn i Graz tilbakelagt. I dag har vi vært en tur i byen og tittet litt. Jeg har forsøkt å filme litt, men jeg skal love å bli flinkere. Ikke filme så fort, rotete og lite. Men uansett så lagde jeg en film. Den inneholder alt i fra tur i byen, til innkjøpsvideo og BLOOPERS.  

   

   

  Det var veldig varmt i dag og det skal være så varmt i flere dager fremover. Det er stor sjanse for at vi drar og bader i morgen.  Håper dere liker videoen.

  Hvor i verden befinner du deg nå?

  Klem Jennie

  #ferie #newin #video
  77 kommentarer


  Video

  KJÆLEDYRET MITT


  18.07.2013


  Hei

  Nå er vi pakket nesten helt ferdig til avreise i morgen. Flyet går ikke før på ettermiddagen, så det blir heldigvis ikke noe stress. I dag har vi hatt en rolig dag hjemme i hagen. Gitt marsvinet mitt Elvis sommerklipp og neglklipp pluss at jeg har gjort i stand buret hans til han skal på sommerferie i morgen. 

  Laget en liten video av Elvis i dag også

   

  Har du kjæledyr?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  Video

  MORO MED VENN


  14.07.2013


  Hei

  Blir kun video i dag. Vært på Tusenfryd igjen, alltid moro. I videoen er det litt i fra overnattingen på fredag i telt og litt i fra Tusenfryd i dag også. Og....Jaaaaa, jeg vet vi ser veldig trøtte ut på videoen og det er fordi vi var veeeeeeldig trøtte. Til slutt... teite kommentarer blir bare slettet så spar dere for å skrive dem ;)

   

   Har du vinnerflaks, eller uflaks?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Video

  Video - ønske fra Tilde


  12.07.2013


  Hei 

  En av mine lesere Mathilde/Tilde ønsket seg en video på bloggen igjen, så jeg legger derfor ut en liten videosnutt i fra Tusenfryd på tirsdag. Da ble det faktisk to blogginnlegg i dag da :)

   

  Dere som skal i parken som aldri har vært der før, bør glede dere masse. 

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  Video

  VANNKRIG


  25.06.2013


  Hei

  I dag kom endelig Lea på besøk til meg igjen og henne skal være her i noen dager. Vi har hatt vannkrig ute i hagen og laget en video av det. I morgen er det ikke meldt så fint vær men da skal vi kanskje dra på storsenteret på ettermiddagen. Da blir det video i dag også da.

   

   Har du hatt vannkrig i ferien?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Video

  Bandana-video


  16.06.2013


  Hei

  Etter mye frem og tilbake lagde jeg i dag en etterspurt Bandana-video. Dagen ellers har vært veldig slapp, men det ønsket jeg også. Jeg er bare suuuuuuperklar for sommerferie nå, kan nesten ikke vente. Denne uken blir heldigvis leksefri og jeg håper på sol og flere dager på stranda med venner etter skoletid. Håper også at en del av vennene mine ikke reiser bort med en gang for jeg skal være en del hjemme i starten av sommerferien. Jo, en ting må jeg huske. Tusen takk til alle dere som skriver så utrolig mange koselige kommentarer til meg inne på Instagram også. Setter utrolig stor pris på det, men jeg klarer ikke svare alle. 

  BANDANA-VIDEO

   

  Hva syns du om filmen?

  Klem Jennie
  85 kommentarer


  Video

  MEG SOM LITEN - VIDEO


  05.06.2013


  Hei

  I går la jeg ut et par bilder av meg som liten som rokka. Nå er videoen klar :) Jeg har faktisk alltid likt å opptre for andre og finne på mye tull og tøys. Jeg lærte tidlig å snakke og synge, og da jeg var 2 år sang jeg meg gjennom flere sangbøker med stor sangglede . De fleste videoer fra jeg er liten er filmet med videokamera, men jeg fant denne på datamaskinen da jeg tittet gjennom bilder forrige dagen. Syns den er morsom og håper dere liker den.

   

   Klem Jennie
  38 kommentarer


  Video

  ROKKEJENTA


  04.06.2013


  Hei

  Da jeg tittet gjennom bilder på mamma sin Mac i går fant jeg en liten film av meg som liten. Det var litt ekstra gøy for jeg rokker faktisk på den videoen. Jeg måtte i såfall le av meg selv og den lille skrulla som jeg var. Nå lurer jeg på om jeg skal lage en liten video i Imovie av den lille filmen og legge den ut her på bloggen. Men først så har jeg lekser som jeg må gjøre, så skal jeg og bestevennen min øve på en dans vi har laget til et show på skolen og etter det skal vi jo kose oss ute i det fine været.  I dag har jeg i såfall ingen trening, så jeg har jo kvelden til å leke meg litt på Imovie, det er mye å lære i det programmet.

  TO UTKLIPP I FRA FILMEN

  Har du lyst til at jeg skal lage en video og legge den ut på bloggen?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  Video

  MILKSHAKE VIDEO / OPPSKRIFT


  01.06.2013


  Hei

  I går var som tidligere nevnt Lea og jeg SUPERKOKKER. Vi lagde vår helt egen milkshakeoppskrift og improviserte underveis. Det tok jo litt tid fordi vi var litt usikker på mengden, men vi hadde det supergøy. Vi filmet i mens vi lagde milkshakene og nå er videoen klar, den varer i ca 15 minutter. Håper dere liker videoen og vi anbefaler dere å prøve å lage "Jennie og Lea sine SUPER-SHAKES" 

  SUPERKOKKENE

   

  Er dette noe du vil prøve å lage?

  Klem Jennie og Lea

  #oppskrift #milkshake
  58 kommentarer


  Video

  Tusenfryd-VIDEO


  26.05.2013


  Hei

  I dag har jeg gitt mine følgere på Instagram muligheten til å stemme for om jeg skulle legge ut "Tusenfryd-video"  eller "Fleip eller Fakta-Video". Jeg hadde jo egentlig tenkt til å legge ut en video med svarene på Fleip eller Fakta innlegget, men så tok jeg jo og filmet en del på Tusenfryd i går også. Instagramfølgerene stemte og Tusenfryd vant. Så i stedet for å filme svarene som jeg hadde tenkt, har jeg heller jobbet med Tusenfryd-videoen som nå er klar :D Jeg skal selvfølgelig gi dere svarene på Fleip eller Fakta en annen dag. 

  Jeg dro til Tusenfryd med 4 venninner og vi var der fra det åpnet til det stengte. Mye bedre å være i parken når det er soooooool. Jeg kjørte flere attraksjoner enn det som vises i videoen, blant annet Spinspider og Thunder Coaster. Siden jeg legger ut film i stedet for bilder føler jeg at jeg ikke behøver i skrive så mye, for filmen viser jo mye. I dag har jeg hatt besøk av min bestevenn og vi har forsøkt å lage en dans til et talentshow som skal være på skolen vår. Vi har danset sammen på showet fire ganger før. 

  TUSENFRYD_VIDEO


   Hva har du gjort i dag? Og sist men ikke minst likte du videoen i fra Tusenfryd?

  Klem Jennie

  #tusenfryd
  39 kommentarer


  Video

  LE MED JENTER


  23.05.2013


  Hei 

  Tenkte å dele en artig video med dere som jeg laget i dag. Jeg syns i hvertfall den er morsom, men sikkert også litt ekstra fordi at jeg digger alle disse jentene. Håper dere liker videoen og at dere får dere en latter. En god latter forlenger visstnok livet.

   

  Likte du den?

  Klem Jennie

  #video
  48 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION