Video

First english video!


18.09.2017


Hei hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Her er min første video på engelsk. Jeg håper dere liker den og kom gjerne med flere ideer for engelske videoer eller eller bare videoer dere vil ha! Jeg er forberedt på kommentarer på engelsken min, både positive og negative. Jeg trenger ikke de negative, så de kan enkelte spare seg for. Det tar noen minuttene å skrive en negativ kommentar..bruk heller de på noe nyttig:-) Jeg er bare glad alle kan forstå hva jeg sier nå<3  Jeg skal ikke si så mye mer enn enjoy! Selv om du har sett mine tidligere spørsmålsrunder på youtube har du kanskje ikke fått svar på de spørsmålene jeg svarer på her og noen ting har helt sikkert forandret seg! 

 

 

Klem Jennie
2 kommentarer


Video

DA HAR JEG GJORT DET!


16.09.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har vært litt hektisk men veldig veldig fin! Dagen startet med frokost og kaffe før jeg fikset meg litt og filmet en engelsk video! Da er det gjort og det står bare igjen å redigere! Utrolig glad jeg endelig har gjort det og gleder meg til den kommer ut! Rett og slett fordi så utrolig mange har spurt om det og jeg gjør dette for de! Deretter dro jeg inn til byen og møtte Thomas! Jeg spiste ute med foreldrene hans før vi dro på konsert! Skikkelig koselig og gøy! Møtte flere av dere der også! Alltid koselig å hilse på dere! Nå er det ferdig og jeg har ikke hatt mobilen på de siste 3 timene. Derfor slenger jeg ut et kjapt innlegg nå for å oppdatere dere litt!

Dere må nye lørdagskvelden , så snakkes vi senere❤

Klem Jennie
2 kommentarer


Video

IT´S TIME!!!!!


04.09.2017


NORSK:

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin mandag! I dag da jeg kom hjem klarte jeg virkelig ikke vente mer! Jeg har sagt at jeg skal lage min første video på engelsk når jeg har 50 000 abonnenter, men jeg kan ikke vente mer! Jeg er faktisk veldig gira på det! Ikke fordi jeg syns at jeg selv er så god i engelsk, men jeg vil virkelig ha en video der ute for mine følgere som ikke forstår norsk ( også for dere selvfølgelig, men har de spesielt i tankene nå). Det er selvfølgelig et lite pluss at jeg ikke er redd for å snakke engelsk foran folk. Jeg fikk jo litt øving da jeg intervjuet blant annet Alex Aiono og Lisa og Lena på Sommertid foran drøye 30 000 mennesker!  Jeg vil derfor at dere skal kommentere spørsmål til dette innlegget og/eller under bildet mitt på instagram som jeg legger med en link til HER! Jeg vil samle inn spørsmål til slutten av uka og prøve å få filmet da!

ENGLISH: 

Hey guys! 

I hope that you all have had a great Monday. Lately I have really been thinking about making an english youtube video! I said that I will do it when i have 50 000 subscribes on youtube, but I can't wait haha! It is a big plus that I`m quite comfortable when it comes to speaking English. I have been in London almost 10 times working with Disney and I only talk English with the crew. I also had to interview Alex Aiono and Lisa and Lena in front of 30 000-35 0000 people this summer. It was a lot of fun! I therefore want you guys to start asking me questions<3 You can comment as many questions as you want to this post. Just click on the text under my post where it says " kommentarer"! You can also comment on my instagram picture that I will leave the link to down below. 

LINK HERE!

Klem Jennie
4 kommentarer


Video

DA VAR DEN KLAR!


22.08.2017


//samarbeid

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skole har begynt skikkelig for meg nå og jeg har allerede fått lekser i matte, naturfag og engelsk. Videoen jeg lovet dere i går er endelig ute! Jeg fikk en pakke med klær av LMTD for litt siden og jeg filmet så fort jeg kunne! For noen dager siden la jeg ut et bilde på instagram av et av antrekkene og utrooooolig mange spurte om hvor det var fra. Når jeg får så mange spørsmål om hvor ting er fra svarer jeg heller felles her på bloggen. Alle plaggene er fra LMTD og du finner de i butikken NAMEIT. Jeg linker de plaggene jeg finner under for dere som ønsker det.

Jeg håper i hvert fall dere liker videoer og gi den gjerne "like"! Jeg hadde også blitt superglad om dere abonnerte på kanalen min Jennie Sofie. Snart lager jeg min første video på engelsk!

 

LOOK 1:

Bukse

T-skjorte

Jakke

LOOK 2:
 

Skjørt ( fra LMTD, men fant ikke på nettsiden)

Skjorte 

LOOK 3:

Jakke

T-skjorte

Bukse ( Igjen...buksa er fra LMTD, men fant ikke på nettsiden)

Klem Jennie

 
10 kommentarer


Video

VIDEO ONCE AGAIN


07.08.2017


//samarbeid

Hei! 
Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg er her igjen med en video til dere. Siden jeg kom hjem i dag har jeg redigert ferdig en video jeg filmet i forrige uke! Den er endelig klar og jeg håper dere vil se den! Jeg anbefaler å se til sutten av video om du ønsker en liten "discount" som det kalles haha<3<3

 

Har du deltatt i giveawayen på instagrammen min eller har du kanskje brukt rabattkoden?

Klem Jennie
5 kommentarer


Video

VLOGGEN ER KLAR!


01.08.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har fått pakket ut av kofferten og ryddet litt på rommet. Det var skikkelig deilig å sove lenge i dag og bare ta det helt med ro. Jeg har i tillegg brukt dagen på å redigere en liten vlogg fra to av dagene som jeg håper dere liker. Det endte med at jeg filmet den siste dagen og selve hjemreisen. Jeg valgte å ta med flyreisen hjem fordi jeg selv syns det er gøy å se på vlogger der folk reiser haha! Det håper jeg også at dere gjør. Siste dagen var vi på fjellet og koste oss masse. Det er bare å se vlogger for å finne ut hva vi gjorde<3

Here it is!

 

Klem Jennie
1 kommentar


Video

Møte med fans, sminkefri, photoshoot...


06.06.2017


//samarbeid

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg. I dag var jeg med trinnet mitt i en klatrepark i Oslo og det var så ufattelig morsomt! Sist jeg var i en klatrepark var høstferien 2016, men den parken jeg var i nå var myyyyyye større og vanskeligere! Utrolig gøy! Som flere kanskje fikk med seg i går på bloggen og på snap, så var jeg ferdig med vloggen fra helgen min i København. Jeg la den ikke ut fordi et var blitt så sent, så jeg legger den ut nå i stedet. Helgen var utrolig morsom og du får se det meste vi gjorde i denne vloggen! Dere får også se meg uten sminke i videoen, noe som flere kanskje har ventet på haha! Håper dere liker den<3

 

Vil du ha flere vlogger?

Klem Jennie
4 kommentarer


Video

JUKSEMAKER PIPELORT!


03.06.2017


Hei!

Som sikkert flere har fått med seg på snap og instagram, så dro jeg til København i Danmark i går! En flott gjeng tok meg imot på flyplassen og vi tok bilder og snakket. Vi ankom hotellet, spise og så la vi oss. I dag har jeg hatt shoot hele dagen og dere kan se bilder og videoer på min snap og instagram. Jeg vlogger fra oppholdet mitt, så det kommer en video litt etter at jeg har kommet hjem!

I dag legger jeg med en video jeg filmet med Marcus, Martinus og Bahare da de hadde konsert på Huk for en liten stund siden! Det var Marcus og meg mot Bahare og Martinus! Om du vil finne ut hva vi gjorde og hvem som vant, så må du sjekke ut videoen<3

 

 

Hva syns du om videoen?

Klem Jennie
7 kommentarer


Video

JUNKAYRD LOOKBOOK


27.05.2017


//samarbeid

Hei!

For noen fine dager vi har hatt nå med sol! Det er helt utrolig! Jeg har brukt begge dagene på å kose meg med venner i sola, noe jeg syns er viktig når vi har så fint vær. I går hang jeg med Tuva, i dag var jeg med Helena i Oslo og hadde piknik og nå skal jeg snart av sted for å møte enda flere venner jeg skal overnatte med! Utrolig kos!

Jeg slenger endelig med videoen dere har spurt om en god stund. Det er JUNKYARD HAUELN jeg filmet med Thomas forrige helg og nå på onsdag! Han var så utrolig snill og redigerte selve "LOOKBOOKEN"  og jeg har redigert "HAULEN". Snakk om team work haha!

her er linkene til produktene:

Bikinitop Intense
Jeans In Law
Bukse Danny
Caps CSBL
Caps CSBL Pink
TShirt XX Basic
TShirt TTA C
Hoodie Blank
Genser Modern Lovers
Sko Superstar
Solbriller Grad
Genser Ocean
Kjole Sweet
TShirt Albany
TShirt XX Basic
Kjole Nexa

Hva syns dere? Burde jeg ha flere videoer som dette?

Klem Jennie
10 kommentarer


Video

BOY AND GIRL LOOKBOOK


21.05.2017


Hei hei!

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag fylt med sol og varme. Her hvor jeg bor skinte i hvert fall sola og jeg ser på værmeldingen at det er meldt fint vær hele neste uke! Jeg håper virkelig det vil holde seg slik så jeg får begynt å bruke sommerklærne mine. I tillegg skal jeg filme resten av en video som jeg begynte på i går og da trenger jeg fint vær. Thomas ( fra Suite 16) og jeg bestilte oss nemlig klær fra Junkyard og filmet selve haulen i går! Vi viser frem klærne og forteller hvor de er fra. Til uka skal vi filme en lookbook til klærne og da hadde det passet seg med fint vær! Jeg gleder meg masse til å se det ferdige resultatet. Thomas er veldig flink til å redigere, så kanskje han kan hjelpe meg litt med det også;-)

I tillegg blir skoleuken min utrolig kort! Jeg har bare skole mandag og tirsdag, for på onsdag skal jeg på audition og torsdag og fredag er det fri! Det passer egentlig veldig bra siden det er mye som skjer for meg! Kalenderen fylles opp med nye hendelser og eventer hele tiden. Nå er det også bestemt at jeg skal reise med Bahare til Frankriket!!!  Jeg kommer nok til å skrive mer om det senere! Til uken skal jeg også på konsert, tredje konserten på tre uker.

Er du gira på lookbook?

Klem Jennie
14 kommentarer


Video

I HODET PÅ HAN


30.04.2017


Hei

Forrige uke fikk kanskje noen av dere med dere at jeg var hos TOPP og filmet inn noen videoer. Den ene videoen er nå allerede publisert og jeg spør kjekkasene Andreas og Thomas noen spørsmål rundt sjalusi når man har kjæreste. 

TOPP har en fast "spalte" med gutta på Youtubekanalen sin og jeg syns personlig videoene er morsomme og interessante også, he he. Utrolig morsomt å høre gutters tanker om forelskelse, jenter og lignende. Noen av dere kjenner kanskje også Thomas og Andreas igjen fra "Boybandet" Suite 16. 

Jeg elsker å være med på å spille inn videoer på denne måten enten det er med TOPP, Juliabladet eller andre Youtubere. Da slipper jeg også å redigere videoene, som ofte er det som gjør at det tar litt tid for meg. Jeg har så mye annet som må gjøres først. 

Men her er videoen, sjekk den gjerne ut og kommenter gjerne hva dere syns. Det er alltid koselig med tilbakemeldinger selv om videoen ikke er på min kanal. 

Har du sett "I HODET PÅ HAN" før ? 

God langhelg folkens

Klem Jennie
1 kommentar


Video

TING SOM IRRITERER MEG


26.04.2017


Hei!

Håper dere har hatt en fin dag! Rett etter at jeg kom hjem fra skolen i dag begynte jeg å redigere videoen jeg filmet i helgen. Jeg har endelig blitt ferdig og får derfor lagt den ut i dag.  Jeg har ikke lagd en video som dette før, noe jeg syns er litt gøy. Jeg skal ikke skrive så mye siden det er videoen jeg deler i dag, men håper dere liker den<3

 

Har du ideer til andre videoer jeg kan lage?

Klem Jennie
7 kommentarer


Video

Såååååå irriterende


23.04.2017


Hei!
Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg! Skolen begynner igjen i morgen og siden det er mye som skjer der for tiden, valgte jeg å filme en video i dag. Hadde ikke fått tid til uka, så det måtte gjøres i dag. Videoen jeg filmet heter " Ting som irriterer meg". Jeg har kommet på en del ting som irriterer meg og tenkte at det hadde vært morsomt å lage en video om noe av det. Ikke bare at jeg forteller dere hva jeg irriterer meg over, men også viser ved at jeg viser eksempler på situasjoner. Jeg har aldri gjort det på youtubekanalen min, så det vi nok ikke være helt perfekt de første gangene...men morsomt er det. ( Håper jeg hehe)

Nå skal jeg jobbe videre på videoen så skal jeg skrive en tale på engelsk til i morgen. 

Processed with VSCO with b1 preset

Skriv gjerne tips i kommentarfeltet til videoer som jeg kan filme til kanalen min.

Klem Jennie 
 
10 kommentarer


Video

KORTERE ER BEDRE


15.04.2017


//samarbeid

Hei!

Endelig er jeg ferdig med å redigere enda en junkyard video! Denne gangen er det en "lookbook" video, som vil si at den derfor er litt kortere enn vanlig siden jeg ikke sitter og snakker om plaggene. Personlig liker jeg ikke for lange videoer,  så tenkte derfor å prøve meg på dette! Snart vil jeg også få til å bare ha en lookbook med "min hverdagsstil" der jeg setter sammen antrekk jeg typisk går med<3 

Her er linker til produktene!

Look #1 : 
Adidas skjørt : http://tracking.junkyard.com/SH2tB

Look #2 : 
Fila t-skjorte:  http://tracking.junkyard.com/SH2tH
Bukse: http://tracking.junkyard.com/SH2tP
Sko: https://www.junkyard.no/skor-stan-smith-6?transaction_id=102b65b528156746a7c31a64aa8e16

Look #3:
Fila kjole:  http://tracking.junkyard.com/SH2tL

Look #4:
The Hundreds t-skjorte: http://tracking.junkyard.com/SH2tD
Bukse: http://tracking.junkyard.com/SH2tR
Calvin Klein slippers: http://tracking.junkyard.com/SH2tN

Look #5: 
Fila hettegenser:  http://tracking.junkyard.com/SH2tF
Bukse: http://tracking.junkyard.com/SH2t9

 

Klem Jennie
4 kommentarer


Video

VLOGG I FRA GULLSNUTTEN


02.04.2017


Hei!

Håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har brukt dagen på å redigere vloggen i fra gårsdagen, men jeg har også gått en deilig søndagstur med hele familien<3 Jeg hadde det i hvert fall utrolig koselig i går! Så koselig at jeg glemmer litt det å filme. Jeg møtte i hvert fall maaaaange koselige youtubere jeg aldri har møtt, men også andre jeg kjenner godt i fra før av. Utrolig morsomt å se hvor mange vloggkameraer det var der altså! Alle filma haha! Dette blir sikkert en av hundre andre vlogger men håper du liker den anyways! 

 

Så du på Gullsnutten?

Klem Jennie
5 kommentarer


Video

SAVNER DET SÅ SYKT!


26.03.2017


Hei!

Her er en video jeg filmet en av dagene denne uka etter skolen! Jeg ser tilbake på minner fra språkreisen min til Brighton i 2015 og til Malta i 2016! Det var to veldig forskjellige men fantastiske opplevelser. Brighton fylt med shopping og Malta med det krystallklare vannet! Jeg håper dere liker videoen og glem ikke å se slutten av videoen der jeg informerer dere om noen kule tilbud og lignende<3

Husk at jeg har en egen kategori på bloggen så heter "språkreise" om du ønsker å se innlegg fra reisene mine! I tillegg har jeg flere videoer på youtubekanalen min, så definitivt sjekk den ut! Link her: https://www.youtube.com/channel/UCrNCNqnSK2yaaG372ca3bbg

Klem Jennie Sofie
2 kommentarer


Video

HVEM KYSSA JENNIE SOFIE SIST?


24.03.2017


Hei!

God fredag! Har jobba helt siden jeg kom hjem fra skolen og kom på at jeg måtte dele noe her på bloggen! Jeg tenkte å linke til en ny video fra TOPP sin youtubekanal. Jeg var sist og filma der i starten av februar, så noen av svarene har jo endret seg. Videoen er uansett morsom og du får kanskje vite noe om meg du kanskje ikke visste fra før! Vi filmet en "kjappe svar" video<3

 

Fikk du vite noe du ikke visste om meg?
Klem Jennie
3 kommentarer


Video

JEG FÅR LYST TIL Å GRINE


18.03.2017


Hei!

Jeg hadde planlagt å filme en veldig morsom og gøyal video i dag, men det ble det dessverre ikke noe av:(  Jeg hadde lagt alt klar og forberedt meg. Sminka meg fint, fiksa rommet, satt opp stolen min og kamerastativ, med neida! Kameraet mitt ville ikke filme av en eller annen grunn. Det ville heller ikke ta bilder. Jeg byttet ut minnekort, lada batteri på nytt, tok det inn og ut men ingenting hjalp. I tillegg var jeg alene hjemme akkurat da så kunne heller ikke få hjelp. Utrolig fint egentlig fordi da kunne jeg filmet når det var helt stille, men kameraet mitt ville ikke filme. Jeg prøvde så med vloggkameraet mitt og det fungerte heller ikke?! Jeg må derfor vente med å filme til jeg har fått fikset kameraet:( 

Haha! Ble litt irritert siden jeg også hadde planlagt hva jeg skulle blogge om, men det gikk ikke det heller da. Tok derfor noen kjappe bilder i photobooth der jeg så litt irritert og sur ut. Haha! Heldigvis fungerte den.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

 

Håper jeg får fikset det til i morgen, så filmer jeg heller da<3

Hva irriterer deg?

Klem Jennie

 
4 kommentarer


Video

JUNKYARD HAUL!


05.03.2017


//samarbeid

Hei hei!

Da har jeg fått redigert ferdig min femte Junkyard Haul! Elsker virkelig å filme disse. Utrolig bra at jeg ble ferdig i dag, fordi neste uke er det en del som skjer. Jeg har blant annet muntlig tentamen og i morgen får jeg vite emne mitt. Jeg må derfor bruke hele morgendagen på å lage et foredrag som jeg skal holde for lærer på tirsdag. Deretter er det litt som skal fikses i forhold til kolleksjonen min og Disney<3<3

Her er linkene til produktene! Klikk gjerne via de om du vil bestille noe eller bare sjekke ut produktet<3 Da kan jeg lage flere videoer som dette!

Jumpsuit Bird: http://tracking.junkyard.com/SH2HN

Leggings Scooter: http://tracking.junkyard.com/SH2HP

Jakke Best Bomber: http://tracking.junkyard.com/SH2HR

Jakke Straight Denim: http://tracking.junkyard.com/SH2HT

Topp Hurricane: http://tracking.junkyard.com/SH2HV

Skjorte Anaheim: http://tracking.junkyard.com/SH2HX

Bukse Extrem: http://tracking.junkyard.com/SH2HZ

Hoodie Extrem: http://tracking.junkyard.com/SH2Hb

Hoodie Trefoil: http://tracking.junkyard.com/SH2Hd

Sko Gazelle: http://tracking.junkyard.com/SH2Hf

Hvordan video burde jeg filme neste gang?

Klem Jennie
7 kommentarer


Video

"SHOUTOUT AV ULRIKKE FALCH!"


02.03.2017


Hei hei!

Da får dere endelig se SMS-rulett videoen som jeg han snakket om en god stund nå! Jeg vet ikke hva annet jeg skal si enn " Kos dere!". Hahaha! I videoen sender vi utrolig mye morsomt, men jeg skal si dere at det var ganske så flaut, kleint og nervepirrende. Vi fikk mange morsomme og "crazy" reaksjoner! Jeg legger med både min del her og Bea sin! Se min del først, altså " DEL 1" og så Bea sin " DEL 2"! Etter du har sett begge videoene, kommenter hvilken melding du syntes var kleinest!

 

 

Klem Jennie
2 kommentarer


Video

SNART FERDIG!


25.02.2017


Hei

Jeg er hvert øyeblikk ferdig med å redigere "Sms-Rouletten". Jeg mangler bare noen Screenshots fra Ellen og Bea, så kan jeg få inn de siste detaljene.

Det har vært så morsomt å redigere videoen for jeg begynner seriøst å le av alt det kleine og morsomme vi gjorde da vi filmet. 

Ellers i dag har jeg hentet pakke på posten, så mulig jeg får filmet en Haul i morgen allerede. Jeg har bakt boller for i morgen er det jo Fastelavn, da "må" man jo ha boller med krem og melis og så har jeg redigert som jeg allerede har fortalt. 

Nå skal jeg snart ut døra fordi jeg skal inn til Oslo ....igjen. I dag er det der i mot ikke solskinn og skikkelig vårvær med sol fra blå himmel. Snøen laver ned og i morgen er den vel slapsete, æsj. Jeg er skikkelig klar for vår nå.

Veldig trist at ferien er over også, og blir allerede misunnelig på de som begynte sin vinterferie i går. Bare vet at det blir en hektisk periode fremover på skolen, samtidig som det skjer mye spennende med jobb fremover også.

Slenger med noen screenshots fra videoen.
 

Nominer meg gjerne til Årets Livsstil og Videoblogger på Gullsnutten. DU kommer til nomineringen ved å trykke //HER. "Scroll" ned og skrive Jennie Sofie i feltet som jeg viser på bildet under. 

Abonner gjerne på min Youtube-kanal. Trykk //HER 

Klem Jennie
0 kommentarer


Video

MINE SNAPMINNER!


19.02.2017


Hei!

Sittet hele dagen og strevd noe så veldig med denne video, men endelig er den klar. Jeg skal derfor ikke skrive så mye og heller fokusere på å få ut videoen! Det er i hvert fall en " snapminner" video der jeg går igjennom mine private snapper som er lagret på minner! Håper dere liker den! 

 

Nå må jeg få redigert SMS- roulette, så kan jeg filme mer! Hvordan video ønsker du at jeg skal lage?

Klem Jennie
9 kommentarer


Video

JUNKYARD HAUL 4!


04.01.2017


//samarbeid

Hei!

Endelig er videoen her! Jeg fikk klærne for en stund siden men hadde aldri tid til å filme den. Det var først i romjula jeg fikk tid, da det ikke var skole, lekser eller annen jobb....akkurat da i hvert dall haha! Jeg gjorde siste "touch" på videoen etter skolen i dag, da jeg var blitt ferdig med leksene mine! Jeg håper dere liker den! Linker til produktene finner du under videoen<3

 

 

TShirt Teca: http://tracking.junkyard.com/SH1HL

Jakke Cozy: http://tracking.junkyard.com/SH1HN

Bukse Cutted: http://tracking.junkyard.com/SH1HP

Jeggings Lexy: http://tracking.junkyard.com/SH1HR

TShirt Classic: http://tracking.junkyard.com/SH1HT

Hoodie Linked: http://tracking.junkyard.com/SH1HV

Caps New Era: http://tracking.junkyard.com/SH1HX

Body Yulia: http://tracking.junkyard.com/SH1HZ

 

Hva synes du min neste video skal være?

Klem Jennie
18 kommentarer


Video

CHRISTMAS TAG 2016


16.12.2016


Hey!

Dette blir dagens andre innlegg, og det liker vi haha! Ikke ofte det kommer to innlegg på en dag, men håper dere liker det. Tidligere i dag la jeg ut en ny kalenderluke og om du ønsker å komme til det innlegget er det bare å skrolle litt ned eller trykke HER. Før du gjør det, se gjerne videoen jeg filmet med broren min Mathias! Vi svarer på flere spørsmål dere har sendt til meg på blogg og instagram.

Got to love this kid<3

God helg!

Klem Jennie

 

 
9 kommentarer


Video

JULEKALENDERVIDEO!!!


27.11.2016


//samarbeid

Hei!

Fra i går til i dag hadde jeg en venninne på overnatting hos meg! Vi spiste taco og gikk deretter over til å jobbe med matte. Vi har nemlig mattetentamen i morgen og i forbindelse med det, flere matteoppgaver vi fikk for å øve. Vi brukte derfor et par timer på matten får vi avsluttet med god samvittighet:-) Vi koste oss deretter med godteri og en superspennende film. Jeg synes det er ganske kjedelig å øve til prøver og lignende så det å invitere en venn eller flere over på en slik øving og deretter kose seg litt er perfekt!

I dag har jeg redigert ferdig en video jeg filmet fredag og jeg har gledet meg til å vise den til dere. Jeg skal nemlig ha en julekalender her på bloggen, slik som jeg hadde i fjor. Det vil bli mulighet til å vinne masse kule produkter! Jeg filmet derfor en video der jeg forteller om dette og i tillegg viser jeg alle de forskjellige tingene som det vil være mulighet til å vinner. 

HER ER DEN!

Hva ønsker du deg ut av alle produktene jeg viste?

Klem Jennie
83 kommentarer


Video

JUNKYARD HAUL 3


02.11.2016


Hei!

//Samarbeid 

I kveld har jeg slitt skikkelig med å få lastet opp denne videoen til youtube og det var skikkelig frustrerende. Jeg prøvde om igjen og om igjen men det gikk aldri. Heldigvis fikk jeg hjelp av faren min og han fikset det for meg! Endelig kan jeg legge den ut. Bedere sent en aldri, hehe! 

Dette er altså den tredje "JUNKYARD" videoen min! Jeg synes det er utrolig gøy å lage disse videoene og blir så utrolig glad for at dere liker de også! Denne gangen plukket jeg ikke ut like mye som jeg har gjort de tidligere gangene men de få tingene jeg valgte, liker jeg uuuuutrolig godt!

SWEET SKTBS Genser - //HER

Nike Sportswear Jakke - //HER

Timberland Boots - //HER

FILA Sko - //HER

 

 

Håper dere liker videoen! 

Hva tror du neste video blir?

Klem Jennie
11 kommentarer


Video

3 videoer!!!


30.10.2016


Hei!

I dag brukte jeg søndagen min til å få filmet litt videoer for dere! Jeg nevnte på bloggen at jeg hadde fått en del kule pakker i posten i det siste og hadde hele tre videoer å filme. Den ene videoen er en " tester polsk godteri" video, men dette godteri kjøpte jeg jo selv da jeg var i Polen. Jeg filmet ikke den i dag men jeg filmet to andre videoer. En av videoen jeg filmet i dag var nok en "junkyard haul" med produkter jeg bestilte for en liten stund siden. Jeg synes alltid det er gøy å filme de videoene og det ser ut som flere av dere liker de også:-) Den andre videoen jeg filmet i  dag handler om en STOOOOOOOOR giveaway jeg skal ha! Jeg vil ikke avsløre for mye ennå, men tror og håper flere av dere vil delta!

Dette er bare noen få bilder jeg tok fra videoen som handler om en GIVEAWAY!

 

Dette er noen bilder fra "Junkyard Haul" videoen!


 

Hvilken video gleder du deg mest til å se? Polsk godteri, Giveaway eller Junkyard Haul??

Klem Jennie
14 kommentarer


Video

VLOGG!


23.10.2016


Hei!

I går veldig veldig tidlig kom jeg hjem i fra en fantastisk tur til Polen med trinnet mitt! Vi var på klassetur i Polen og besøkte Saltgruvene, Auschwitz Birkenau, synagoger, vi shoppa i byen, spiste ute og masse mer. Turen var utrolig lærerik. Det var ikke bare moro og kos men det var også en vanskelig tur. Vi var jo i konsentrasjonsleiren Auschwitz som jeg skrev her på bloggen og det var utrolig trist og fælt. Jeg vlogget ikke dagen vi reiste ned og jeg syntes ikke det passet å filme dagen vi var i Auschwitz. Det ble derfor en dag jeg vlogget som var en dag vi hadde mye fritid. 

Jeg brukte dagen i dag på å redigere videoen og håper dere liker den. Jeg ble dessverre litt syk på turen hjem og jeg har derfor ikke følt meg så bra siden jeg kom hjem. Det er derfor det ikke ble noe innlegg i går. Jeg håper jeg snart blir frisk siden jeg har en del kommende avtaler. 

 

Har du vært/skal på klassetur til Polen?

Klem Jennie
9 kommentarer


Video

Tester finsk godteri!!


05.10.2016


Hei!

Som noen av dere kanksje fikk med dere på bloggen, instagram og snapchat var jeg med Bahare fra Juliabaldet denne mandagen. Vi lagde noen ting for det kommende bladet vårt og i tillegg filmet vi en video til Youtubekanalen min. Denne videoen har jeg ventet på å filmet i over et halv år nå, så det var på tide. Bahare og jeg tok oss tid på mandagen til å filme en video der vi " tester finsk godteri". Jeg skal ikke si så mye mer, men jeg håper dere liker videoen<3

 

 

Har du noen gang smakt finsk godteri?

Klem Jennie

 
10 kommentarer


Video

VLOG!


29.09.2016


Hei!

Da har jeg fått redigert ferdig vloggen fra førpremieren med Disney, sødag den 25.september. Jeg har hatt en del skolearbeid og prøver denne uka og det var først nå når jeg endelig ble ferdig med alt at jeg fikk redigert 100% ferdig.

 

Soy Luna har premiere på Disney Channel 10 oktober klokken 18.30.

Liker du at jeg vlogger fra eventer eller hverdagen min? Eller begge deler?

Klem Jennie
6 kommentarer


Video

Junkyard haul 2!


26.09.2016


//annonselinker

Hei!

Håper alle har hatt en fin start på uken! Denne uken har jeg bare to vanlige skoledager og ellers reiser jeg på skoletur til byen og vi har idrettsdager! De to dagene jeg faktisk har skole er det en del prøver, men det går fint! Fordi når jeg er ferdig med disse prøvene er det endelig høst ferie!

Nå skal jeg faktisk spille kamp og må fikse meg ganske rask! Her er i hvert fall en ny junkyard haul som jeg håper dere liker! Produktene er linket under i innlegget<3

 

//FILA genser

//CARHARTT genser

//Adidas sko

//Dr. denim bukse

//CARHARTT lue

Klem Jennie

 
13 kommentarer


Video

Vil du vite hva jeg har på brødskiva???


22.09.2016


Hei

Først vil jeg bare si tusen takk til alle dere som viste meg så enormt god støtte og ga meg masse tilbakemeldinger på bloggen min forrige dagen. Det betyr mye at dere tar dere tid til å kommentere og den dagen fikk jeg også høre deres meninger. Det er ikke bare bare å skrive innlegg hver eneste dag, det er bare å forsøke selv. Heldigvis føler jeg at det skjer en del "spennende" i livet mitt, for ellers ville nok bloggen gått dukken. Innlegg hver eneste dag ville til slutt måtte bli innlegg om hva jeg har på brødskiva til 3-4 innlegg i uka om "I dag gjorde jeg lekser og var på trening".

Flere av dere skrev at dere likte videoene mine som viser antrekk,  spesielt  " Junkyard try on haul". I dag filmet jeg derfor en slik video, som takk til alle dere som kommenterte det ;) Jeg skal få redigert den så fort som mulig, men i kveld er det trening.

Jeg er ferdig med uken sine prøver og presentasjon og gleder meg veldig til helg. Kanskje jeg klarer å ta meg selv litt i nakken og snappe litt ekstra fra helgen min også. 

Ønsker tips til videoer jeg kan filme, men ikke MORNING ROUTINE

Processed with VSCO with a5 preset

 

Klem Jennie
44 kommentarer


Video

FØRSTE SKRITT


11.09.2016


Hei

//Ambassadør Link

Første skritt for å oppleve dette er å bestille EF sin gratis katalog, ved å trykke //HER. 

Andre steg er å snakke med foreldre.

Tredje steg er å velge destinasjon og bestille reise.

Fjerde steg å begynne å drømme og glede seg til en uforglemmelig tur.

Det er mine fire steg for å å ha en fantastisk sommer for deretter å dra på reunion party med EF for å se alle vennene sine igjen! Husk at at om du bestiller før den 28. oktober kan du få opp til 4000kr i rabatt. Austalia, USA og Tokyo er 4000kr i rabatt og HELE Europa er 2000kr i rabatt. Om du planlegger å dra på språkreise send meg gjerne en mail på: jenniesofieheader@gmail.com 

Jeg ønsker å følge de av dere som bestiller turen gjennom meg, slik at jeg kan følge deres eventyr når dere reiser. Da må du oppgi mitt navn ved din bestilling, så får jeg din informasjon av EF.

Her er i hvert fall vloggen fra "EF REUNION PARTY" i går! Jeg håper dere liker den!
 

 

 

Vil du at jeg skal lage flere vlogger?

Klem Jennie
20 kommentarer


Video

JUNKYRAD UNBOXING TRY ON HAUL!!!!


29.08.2016


//samarbeid

Hei!
Her kommer en litt overraskende video! Jeg var så heldig og fikk velge med noen produkter fra Junkyard.no og valgte å lage en video der jeg åpner pakken jeg fikk i posten og prøver på klærne. Om du liker noen av produktene så sjekk ut linkene som jeg lagt til lenger ned i innlegget. Om du virkelig liker noen an produktene anbefaler jeg det å være rask, ettersom at produktene raskt kan bli utsolgt i diverse størrelser.  

 

LINKER TIL PRODUKTER:
 

Vans sko

Nike t-skjorte

Kay Girlfriend Jeans

Nike Gymbag

Adidas bukse

Adidas Hoddie 

New Era Caps

Klem Jennie
30 kommentarer


Video

NÅ KAN DU SE VIDEOEN :D


27.08.2016


Hei

Etter litt problemer er videoen nå endelig klar. 

Håper du liker den og får svar på spørsmål du eventuelt har om det å være på språkreise.

Klem Jennie Sofie
12 kommentarer


Video

NOBE CHALLENGE VIDEO :-O


19.08.2016


Hei

//samarbeid

I går la jeg ut en liten "teaser" av videoen jeg filmet med NOBE Aloe Vera i Norsjø Kabelpark forrige helg. Mange så denne smakebiten og mange kommenterte også at de gledet seg veldig til å se hele filmen. 

Jeg syntes det var alt annet enn lett å stå på Wakeboard for første gang. Jeg fikk også høre at det er veldig normalt å gå på trynet med en gang de første gangene man skal bli dratt ut i vannet av kabelen. Jeg ble derfor superglad for at jeg kom meg et stykke ut allerede første gang jeg forsøkte. Jeg har aldri stått på Wakeboard, vannski eller noe annet lignende så jeg var kjempespent. Jeg syns faktisk at jeg var litt tøff også, for det er ikke alltid like lett å forsøke nye ting som virker vanskelig og litt skummelt til og med. I tillegg var det mange folk der, men heldigvis tar jeg ikke meg selv så høytidelig....så jeg tok det med godt humør da jeg gikk på trynet i vannet med masse tilskuere. 

Vel...håper dere liker filmen og at den får dere til å smile og kanskje til og med få mot nok til å teste ut nye og spennende ting. Jeg er veldig glad for at jeg tok challengen, for det var veldig gøy. 

 

God helg 

Klem Jennie

#nobechallenge
9 kommentarer


Video

MIN SPRÅKREISE PÅ MALTA DEL 1


11.08.2016


Heyyyy!

Her er del 1 av min "Spørsmålsrunde for min språkreise til Malta med EF 2016" I denne videoen svarer jeg på en del spørsmål om rommet vårt, hotellet og andre spørsmål som ikke passer helt inn i del 2 og del 3. I del 2 kommer det til å handle litt mer om aktiviteter og del 3 litt mer om skole. Hvis du ikke fikk svar på alt du ville får du en ny sjanse nå til å stille spørsmål under dette innlegget. Igjen er det bare å fyre løs med så mange spørsmål du vil. 

 

Håper du liker videoen!

Klem Jennie
37 kommentarer


Video

SUMMER HAUL 2016!


09.08.2016


Hei!!

Her en den super etterspurte "SUMMER HAUL" videoen som så mange av dere har ønsket. Jeg er ganske stolt ettersom at jeg filmet den i går og allerede får lagt den ut i dag. Men det er ikke den eneste videoen jeg har klar for dere. I dag filmet jeg faktisk enda en video og ble ferdig med å redigere den også. Jeg vet ikke om jeg kommer til å legge den ut i morgen, men jeg kan love at det ikke skal ta så lang tid. Jeg håper dere i hvert fall liker denne. 

Hva synes du om videoen?

Klem Jennie
28 kommentarer


Video

HVA HAR JEG FILMA NÅ???


08.08.2016


Hei!

I dag har jeg fått filmet en "SUMMER HAUL" med tingene jeg kjøpte på Malta, i Østerrike og i Italia. Jeg holder allerede på med å redigere den og den blir forhåpentligvis ferdig til i morgen. Jeg skal nemlig snart dra og møte noen venner, så jeg får ikke fortsatt med å redigere før i kveld igjen. I morgen planlegger jeg også å filme en video og det er DEL 1 av min lille serie " SPØRSMÅLSRUNDE FOR MALTA MED EF 2016". Det har kommer inn så utrolig mange bra spørsmål og jeg har så lyst til å svare på alle sammen. 

Men nå må jeg gå og ordne meg før jeg må dra. Jeg skal møte Tuva, Alice og Petrine for dere som lurer. Jeg gleder meg masse siden jeg ikke har sett to av de siden sommerferien startet og Tuva har jeg ikke sett siden Malta. Det blir fint å se de alle igjen. Venner er noe som også gir meg mer motivasjon til skolestart. Hehe<3Gleder du det til "summer haul" videoen kommer ut?

Klem Jennie
43 kommentarer


Video

PAKKE VIDEO....CHECK


19.06.2016


Hei!

I dag har jeg endelig fått filmet pakkevideoen og jeg har allerede begynt å redigere den. Så utrolig glad den endelig er filmet og nå har jeg jo på en måte også fått pakket litt. Jeg har i hvert fall funnet frem alt jeg trenger og noen ting ligger til vask. I dag nærmet jeg meg også reisen men enda en dag og det er nå bare 4 dager til Tuva og jeg reiser. Jeg har i morgen og tirsdag igjen med skole, men vil ikke akkurat kalle det "skole" siden vi ikke arbeider. Hehehe! 

Her er noen "sneak peeks" fra videoen som kommer ut før jeg reiser. 


Hva gleder du deg meste til å se av hva jeg pakker? Bikini, klær,sko,produkter eller noe annet?

Klem Jennie
 
25 kommentarer


Video

VIDEO PÅ BLOGGEN I DAG!


05.06.2016


Hei

Da er endelig videoen der Ella og jeg tester godteri klar. Jeg hadde helt glemt den og fikk skikkelig dårlig samvittighet siden jeg lovet dere at den skulle komme. Jeg stod derfor opp litt tidligere i dag og redigerte hele videoen veldig effektivt på ca en time. Del 2 vil jeg ikke love når kommer. Ella og jeg må finne en tid vi kan filme den, og det er litt vanskelig siden vi har så mye skolearbeid denne uka. Sist gang vi filma skjedde det en feil så vi kunne ikke bruke den del 2 videoen vi filma. Har derfor skaffet meg nytt godteri og vi skal gjøre det hele på nytt. 

Her er i hvert fall del 1 og jeg håper dere liker den!

 

Har du smakt noe av godteriet vi testet?

Klem Jennie
10 kommentarer


Video

GODIS VIDEO


05.05.2016


Hei

I dag bestemte Ella og jeg oss for å filme "TESTER GODTERI JEG KJØPTE I LONDON" videoen jeg har gleda meg til. Vi prøvde å finne en tid det gikk for oss begge og det var ikke lett. Vi fikk presset det inn i dag i tillegg til at jeg må pakke. Videoen var utrolig morsom å filme og jeg ble veldig glad da vi var ferdig. Jeg hadde lenge gledet meg til å filme videoen, jeg hadde satt av tid til den og jeg få redigert enda en video til dere.  Dessverre skjedde det noe feil med lyden i en del av videoen så jeg jobber med å fikse det. Håper det ordner seg. Jeg husker sist de skjedde og det er alltid trist å sjekken en video for å finne ut at det er noe feil. 

Nå må jeg ikke tenke så mye på det. Jeg må bli ferdig med pakking og alt som skal gjøres til i morgen. Jeg setter meg nemlig på flyet tilbake til London for å spille inn mer med Disney og jeg gleder meg skikkelig.

Har du sett den tidligere godteri-videoen jeg lagde med Ella?

Klem Jennie
20 kommentarer


Video

HER ER DEN!


04.05.2016


Hei!

Da ble jeg endelig ferdig med den etterspurte hårvideoen. Jeg syntes at den var utrolig morsom og filme så jeg håper dere liker den. Personlig elsker jeg disse frisyrene, og det er nok derfor jeg går med de som mye ellers. Jeg bruker de ofte hvis jeg vil få håret vekk fra ansiktet eller bare vil ha en kul og avslappet look. Hvis du gjenskaper noen av frisyrene ta gjerne å legg ut bilde på instagram og tagg med #jenniesofiefrisyre så kanskje jeg går inn og liker. 

 

Hvilken frisyre er din favoritt?

Klem Jennie
23 kommentarer


Video

HÅRVIDEO


02.05.2016


Hei

Da jeg kom hjem fra skolen i dag kjente jeg det på formen igjen at jeg ikke er helt bra. Det dummeste er jo å tvinge seg selv til å gå på skolen og så bli verre. Nå må jeg bare slappe av resten av kvelden og kanskje ta et forkjølelsesbad. Kanskje jeg legger meg på sofaen med en kopp te og redigerer videoen jeg filmet i går. Koser meg alltid med å redigere videoene mine. Det er i hvert fall viktig at jeg blir frisk, siden jeg reiser til London på fredag for å spille inn med Disney. Gleder meg utrolig masse!

Har fått ufattelig mange spørsmål om hvordan jeg lager "dult". Det er en av de tre frisyrene jeg viser. Det er veldig lette frisyrer som alle kan få til :-) 


Hvordan pleier du ha håret ditt?

Klem Jennie
27 kommentarer


Video

UNBOXING VIDEO


30.04.2016


//samarbeid

Hei

Beklager for at det ikke kom et innlegg i går. Dro tidligere hjem fra skole fordi jeg ble syk og da jeg kom hjem sovnet jeg og rakk aldri å blogge. I dag var ikke hodet helt på plass men jeg fikk i hvert fall redigert "unboxing" videoen min helt ferdig. Jeg var så heldig å få en pakke fra BliVakker.no. Du kan komme til siden deres ved å trykke //HER. Jeg fikk testa ut maaaaange produkter jeg lenge har ønsket meg, så det var utrolig gøy. Det vil om ikke så lenge komme en konkurranse der du kan vinne masse kule prdukter fra BliVakker.no, så følg med på bloggen og instagrammen min.

Hva syns du om denne type video?

Hva syns du om at premien på den kommende konkurransen kan være akkurat det samme som ALT det jeg pakket ut i denne videoen?

Klem Jennie

 
40 kommentarer


Video

VIDEO OG KONK!!!!


27.04.2016


Hei

I dag etter skolen tok pappa og jeg en tur inn til WOW kontoret for å hente flere av plaggene fra den kommende kolleksjonen min. Jeg fikk også være så heldig og sette i gangen en superkul konkurranse der jeg gir dere muligheten til å vinne flere plagg fra kolleksjonen min, og reglene er superenkle. For å delta sjekk ut WOW sin snapchat " wowandme". Der får du forklart steg for steg hva du skal gjøre. Vinneren blir allerede trukket i morgen!!!

Når jeg kom hjem fra byen filmet jeg også en video som jeg aldri har gjort før, nemlig en "unboxing video". Det var spennende for meg, men håper det også blir spennende for dere. Personlig har jeg aldri sett en hel "unboxing video" så gleder meg masse til å få redigert den og lagt den ut!!!

 


 

Har du snapchat? Har du deltatt i konkurransen?

Klem Jennie
27 kommentarer


Video

LONDON HAUL APRIL 2016


21.04.2016


Hei

Endelig er videoen klar og jeg håper at dere liker den. Jeg har vært en tur i Oslo i dag for å ordne noe med bunaden min, den blir såååå fin og jeg gleder meg veldig til å ha den på konfirmasjonen min. Nå skal jeg rett i et Skype-møte og det var derfor perfekt å ha videoen klar til å legge ut. I morgen tidlig skal jeg være med på noe veldig spennende. Jeg er litt usikker på om jeg kan fortelle dere om dette ennå, men så fort jeg kan skal jeg legge det ut her på bloggen, på IG og Snapchat.

 

Hva har du gjort i dag?

Kommenter gjerne om det var noe spesielt du likte av innkjøpene mine. Kommenter gjerne her under innlegget, men koselig med kommentar på Youtube også

Klem Jennie
32 kommentarer


Video

HAUL FRA LONDON


19.04.2016


Hei

I dag etter skolen satte jeg meg ned og filmet en video til dere. Nemlig " LONDON HAUL". Nesten litt det sammen som en innkjøpsvideo. Jeg har allerede begynt å redigere men skal snart på trening så blir nok ikke ferdig i dag. I morgen skal jeg bli intervjuet nok en gang så får ikke så mye tid i morgen heller. Jeg må også øve til prøver. Men jeg kan i hvert fall si at den kommer i løpet av uka. Her er noen snikbilder fra videoen. 
Jeg lurte jo også på om jeg skulle sette i gang med en konkurranse her på bloggen, så kunne jeg ha kjøpt premie neste gang jeg drar til London som allerede er i starten av mai. 

Er det noen stemning for en slik konkurranse og hva kunne premien ha vært?

Klem Jennie
42 kommentarer


Video

SPRØSMÅLSRUNDE MARS 2016


31.03.2016


Hei

Her er da den etterspurte spørsmålsrunden. Beklager for at det tok så lang tid før den kom, men her er den endelig. Nå er det like før jeg drar av gårde på trening, før jeg må pakke nok en gang. Denne helgen reiser jeg på konfirmasjonsleir og blir borte fra fredag kveld til søndag ettermiddag. Skal selvfølgelig prøve å blogge derfra. Jeg fikk det jo til forrige gang.

 

Håper du fikk svar på det du ville! 

Klem Jennie
48 kommentarer


Video

VIDEOOOOOOOOO


15.03.2016


Hei

Liker du at jeg lager videoer og legger ut på Youtube?

Ønsker du at jeg legger ut flere videoer og blir inspirert til å lage videoer oftere?

Ønsker du kanskje en fast dag i uken med video på min YouTube kanal som heter Jennie Sofie?

 

Som dere sikkert vet så er jeg jo mer blogger enn youtuber, men jeg vet også at mange av dere elsker når jeg legger ut videoer. Jeg mangler kanskje litt inspirasjon og noe som motiverer meg mer enn akkurat nå og så fikk jeg se at noen hadde nominert meg til noe som heter "Gullsnutten"  Det var utrolig koselig og jeg sjekket ut hva dette er og det er slik at du kan nominere YouTube kanaler til å få en slags pris :)

Dette er hva du kan gjøre om du ønsker å nominere meg:

Trykk HER for å komme til nomineringen OG LES NØYE

Deretter må man logge inn for å stemme enten på Instagram, facebook eller på sin egen YouTube-kanal. Trykk på tegnet til det du velger å logge inn med overfor det blå feltet hvor det står "logg inn for å stemme"

Om du velger å trykke på instagramtegnet trykker du på det og logger inn. 

Trykk HER for å logge på meg instagram

Trykk HER for å logge på med Facebook

Trykk HER for å logge på med din YouTube-bruker

Da kommer du til en side som ser slik ut med mange ulike kategorier, på dette bildet ser du bare to kategorier

 

Der det står søk etter kanalnavn skriver du så Jennie Sofie, så kommer det også opp et lite bilde av meg du kan trykke på, som bildet viser under


Da kan du søke på brukere du vil nominere og i hvilken kategori. Du kan nominere i så mange kategorier du vil, men bare en gang, derfor man må logge inn.

Man kan stemme fra og med 14 mars til fredag 25 mars klokken 16. Litt vanskelig å forklare hvordan dere kan gå frem for å stemme, men håper dere får det til. 

Tusen takk til dere som allerede har fortalt meg at dere har nominert meg. Alle kan bli med, uansett land man bor i også. Så her kan finske, svenske, danske, de fra Estonia og Østerrike og alle andre stemme. 

Men man kan bare stemme på en kanal i hver kategori. Stemmer du på flere ulike, etter hverandre, så er det bare din nyeste nominering som blir registrert. 

Klem Jennie
 

 

 
16 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©