• venner

  FARVEL


  22.06.2017


  Hei

  I går kveld hadde 10. klasse på skolen min Vitnemålsutdeling. Foreldre, lærere og oss elever var samlet til felles avslutning i gymsalen. Alle fint kledd, stolte og rørte foreldre og spente ungdommer. Lange taler, morsomme innslag, musikkinnslag og bilder.

  Det var da det slo meg, da jeg stod der i sammen med klassen min fremfor alle sammen, at dette... denne tiden, den er over. Læreren snakket om at vi tok farvel, et ord jeg ikke liker. De som har betydd mest for meg disse årene vil det langt i fra være noe farvel med. Flere av jentene i klassen begynner på samme skole som meg, selvom vi ikke skal gå samme linje. Mine tre "hjerter" Tuva, Ella og Elizabeth skal der i mot begynne på tre ulike skoler. Heldigvis bor vi alle sammen på Nesodden og jeg skal gjøre mitt for at vi får tid og flere minner i sammen. Det blir rart å begynne på skolen igjen til høsten. Det blir en hel ny start for meg. Jeg håper at videregående blir bra, men før det skal jeg nye sommerferien med venner, familie og de jeg er glad i!

  Nå har jeg sommerferie, det er helt fantastisk.   Hvilken klasse begynner du i til høsten+

  Klem Jennie

   
  38 kommentarer


  venner

  VI SEES IGJEN


  24.09.2016


  Hei!

  Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Som flere sikker fikk med seg på instagram og snap i går møtte jeg Isac i byen. Det var utrolig lenge siden vi så hverandre sist. Da jeg kom hjem etter å ha vært lit med han brukte jeg en god del av tiden min på å redigere en kommende video. Derfor ble det ikke noe innlegg. 

  I dag var jeg også i byen og det var også for å møte noen jeg ikke har sett på lenge,nemlig Lila!!! Dere som har fult meg en stund på bloggen vet nok hvem det er. Sist vi så hverandre var høstferien for et år siden da vi var sammen på Gran Canaria! Et år hadde gått siden jeg så henne sist og da hun sa hun skulle til Oslo måtte vi bare møtes. Vi brukte tiden sammen til å titte i butikker, gå rundt og spise ute. Vi kjøpte faktisk ingenting men det var nok fordi vi snakket oss helt bort da vi gikk inn i en butikk. Vi spiste lunsj på Olivia på Aker Brygge og det var også superkoselig!

  Om du vil se flere bilder har jeg snappet en del fra dagen! Snappen min er : Jenniesofiesnap 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Har du noen venner som bor lagt vekk fra deg?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  venner

  TESTEN ER FULLFØRT!


  28.05.2016


  Hei

  Nå har jeg endelig tatt EF-testen og Tuva også. Som jeg blogget om sist gang jeg reiste på språkreise, så måtte Ella og jeg ta en test for å se hvilket nivå vi ligger på i engelsk. Vi skal jo få en klasse der man skal være på ca samme nivå som de andre. Testen gikk veldig fint og jeg er gleder meg masse til å møte klassekameratene mine. Vi nærmer oss reisen, dag for dag og vi er superspente. Bare det å få reise til syden med sin bestevenn er jo en drøm som går i oppfyllelse. Dette er også den første skikkelig reisen jeg har med Tuva. Nå er det bare å få fiksa de siste tingene og pakke. Jeg har allerede begynt å planlegge antrekk i hodet. He he he!

  Tuva og jeg planlegger også å overnatte i dag så om du vil se hva i har gjort i dag og hva vi skal gjøre, følg gjerne med på snappen min: @Jenniesofiesnap <3


   

  Følger du meg på snap?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  venner

  FØRSTE GANG


  26.02.2016


  Hei

  Fra i går til i dag sov jeg over hos min gode venninne Tuva. Hun var endelig kommet hjem i fra sin ferie og hun ville finne på noe. Etter at jeg kom hjem i fra byen dro jeg til henne. Det er alltid koselig å være med henne og vi har det like morsomt hver gang.

  I dag bestemte vi oss for å dra til en lokal salombakke her vi bor for å prøve oss på snowboard. Både Tuva og jeg har hatt lyst til å prøve det leeeeeeenge. I bakken møtte vi også Ella så vi kjørte en del i sammen. Etter noen runder på snowboard byttet vi til slalomski fordi vi også ville kjøre på hoppene. Det er nok ikke så lurt å gjøre det om man prøver snowboard for første gang. Hahah! Men snowboard var minst like gøy. Håper jeg kan bli enda bedre på det. 

  Vi stod noen timer før vi bestemte oss for å dra hjem. Nå skal jeg dusje og ordne meg før Ella og Tuva kommer for å overnatte. Må nyte denne siste miten av ferien før skolen begynner igjen. 

   

  Står du på slalom eller snowboard??

  Klem Jennie
   
  35 kommentarer


  venner

  Aldri gjort dette før


  23.01.2016


  Hei

  I dag har jeg hatt en superfin dag med venninner i fra klassen og moroa er ennå ikke slutt. Vi dro inn til byen da det var blitt mørkt og stod på skøyter i Spikersuppa. Har ikke stått på skøyter der tidligere. Det var utrolig koselig og spesielt med venner. Synes det er viktig å tilbringe helgene når man har tid med mennesker man er glad i. Det var utrolig mange der, store og små. Noen som tydeligvis hadde stått på skøyter før, som var super flinke og også de som gjorde det for første gang. Jeg var litt forsiktig så jeg ikke kræsjet med noen. Dessverre var det en som falt foran oss og hun hadde mulig brukket armen, Huff. Så forferdelig. Heldigvis gikk det fint med henne.

  Etter å ha stått på skøyter i en drøy time gikk vi på cafe´og varmet oss med en kopp te. Utrolig deilig å komme inn i varmen etter å ha stått ute i kulden. Da fikk vi tid til å snakke om dagen, le og kose oss. Deretter gikk vi til båten og tok den tilbake til Nesodden. 

  Nå sitter jeg i senga mi og skriver et innlegg til dere før jeg fyker av gårede igjen til Tuva for å overnatte. Gleder meg masse!! Vennetid er alltid koselig<3<3<3

   Processed with VSCOcam with b1 preset

  Liker du å stå på skøyter?

  Står du på bane eller på innsjø?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  venner

  VENNINNETID


  21.11.2015


  Hei alle sammen

  Og god lørdag. I går ble det ikke noe innlegg ettersom at jeg rett etter skolen måtte ut å selge lodd for deretter å feire bursdagen til mamma. Vi fikk blant annet besøk av familie i fra Kragerø, bestefar og noen familievenner. Vi spiste taco og masse gode kaker. Jeg syns alltid det er koselig med besøk.

  I dag blir det enda mer besøk siden Tuva og Ella har kommet til meg en venninne/kose/spill kveld. Jeg har kjøpt inn masse godis og jeg har fått meg noen helt nye spill jeg vil prøve. Vi får se hvilket vi tester ut først. Er dere interessert i å høre mer om brettspillene vi spiller og hva vi syns om dem?

  Selv om jeg har nye å gjøre føler jeg det er viktig å finne på noe. Har en del jobb på skolen men fant ut at siden det var helg vill jeg finne på noe koselig med venner før helgen er over.


  Hva liker du å gjøre med dine venninner/venner?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  venner

  SUNDAY FUNDAY


  25.10.2015


  Hei

  Da er klokka stilt en time bakover og det blir enda tidligere mørkt ute enn før. Personlig liker jeg at det blir mørk tidlig. Det gir meg en indre ro kan man si. Hahahah!

  Fra i går til i dag sov Petrine jeg over hos Tuva. Vi hadde en superbra kveld og vi la oss ganske seint. I dag våknet vi allikevel ganske tidlig, Kl. 08.00. Det vil jo si egentlig klokka 09.00 siden klokka ble stilt men det er fortsatt tidlig for meg. 

  Etter å våknet fullstending gikk vi ned og spiste frokost og kledde på oss. Tuva og Petrine kom med en superidè at vi kunne ta noen bilder. Så vi sminket oss, tok et kamera og fant en stilig bakgrunn å ta bilder ved. Der tok vi masse koselige bilder i sammen. Noen av hverandre, to og to og noen alle tre tatt med kamerastativ og utløser. Det å ha venner som liker å ta bilder gjør det mye lettere å lage slike innlegg som dette. 


  Alle med solbriller på hodet ;-)
  Tullete jenter<3  Hva liker du og dine venner å gjøre når dere er sammen??

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  venner

  Venninnetid


  17.10.2015


  Hei

  I dag har jeg vært med Tuva hele dagen og vi skal være sammen hele kvelden også. I dag tidlig dro vi til Ski og shoppa sammen og nå har vi nettopp filmet en ny video. Kan du tenkte deg hvordan??? Det ble "Oreo Lick Challenge" denne gangen. Denne videoen blir ikke like lang som de jeg pleier å ha men det er jo bare positivt tenker jeg da.

  Nå skal vi ut i boblebadet i hagen og chille. Har badet i det noen ganger allerede og det er like deilig hver gang. Deretter skal jeg overnatte hos Tuva. Elsker å ha slike bestevenn-dager.  Hvis du følger med på IG får du kanskje se flere bilder fra kvelden vår<3

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  venner

  BYEN MED SØTNOSENE


  20.09.2015


  Hei

  For en hektisk og full helg. Har vært i byen både i går og i dag. I dag skulle jeg på førpremiere av filmen Descendants. Da vi kom fikk vi først litt å spise og drikke og så var det film. Helt ærlig likte jeg faktisk filmen. Jeg er en person som kan se DISNEY å kose meg. Det gjorde jeg nå også og vi begynte alle 3 å le. Alle 3 vil si Petrine, Tuva og meg. Jeg ville ha med disse på premieren og ble utrolig glad for at de kunne. Jeg tror og vet at vi har det gøy uansett hva vi gjør sammen. Vi har også ganske samme humor så vi får hverandre til å le masse og hele tiden.

  Kom hjem ganske sent meg valgte å lage et lite innlegg siden det ikke ble noe i går.

   

  SLENGBUKSE JENTENE, SE PETRINE i #WOWBYJENNIESOFIE


  Vi tok disse bildene før kinoen av hverandre. #bringing the 70`s / 80´s back ! Hahahahha! Slengbukser og tykke,store olajakker med masse ull. Syns det er utrolig kult da. Jakka mi er fra WOW og buksa fra BIKBOK! Elsker det!

  Har du lyst til å se filmen?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  venner

  EF REUNION


  13.09.2015


  //Sponset reise

  Hei

  Som noen av dere sikkert fikk med dere på IG i går var jeg på reunionparty med EF. Som sagt er det en liten fest der alle som har reist med EF denne sommere får muligheten til å dra på.  Der møter man sikkert på noen som man har reist med og det er en fin mulighet til å se hverandre igjen. 

  Det kom faktisk 5 stykker som vi reiste med her i fra Norge. To av de bor jo helt oppe i Tromsø så det å se de igjen var utrolig koselig. Vi snakket masse hele tiden og det var også servering av pizza og brus. Det var også noen leker der og det var mulighet for å vinne ting. En av lekene var limbo så vennen mine og jeg bestemt oss for å være med til vi syntes at det ble for vanskelig. Men det var bare så utrolig gøy at vi fortsatte. Helt til slutt stod jeg fantastisk i finalen og gikk av med seieren. Hahahahahhaha! 

  Jeg vant en Ipod touch som jeg valgte å dele med Mathias. Vi skal senere i kveld laste ned noen spill og hans favoritt musikk av Marcus og Martinus.


  Vil du på språkreise neste år?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  venner

  GÅRSDAGENS TUSENFRYD BESØK


  23.08.2015


  Hei

  Som noen av dere sikkert fikk med dere dro jeg til Tusenfryd i går med Petrine og Tuva. Flere tenker sikkert at det er lurt å dra 2 eller 4 slik at ingen sitter alene men vi greide det utrolig bra. Liker spesielt godt når det er bare vi i sammen og vi har det alltid gøy. Var der allerede i 11 tida og helt til det stengte. Det er ganske lenge,  men siden vi hadde kjøpt billetter for en dag valgte vi å være der en hel dag. Valgte å starte av med TØMMERRENNA siden det er tradisjon og gikk deretter til Thunder Coaster.

  Ettersom at Thunder Coaster bare har en vogn nå, tok det litt over 1 time å stå i kø. Det er en god stud men siden vi hadde hele dagen tenkte vi det gikk fint. Vi fikk tiden til å gå med litt latter og klappeleker. Hahhahahah! Turen var helt klart verdt det. Må nok si at Thunder Coaster er favoritten på Tusenfryd, det er mer action!  Hele turen går fort, det humper og bråker litt. Etter 1 time i kø valgte vi å ta en spisepause  Ellers så gikk vi hele runden i parken,  men siden noen attraksjoner var stengt kunne vi ikke ta de. Det er ikke bare det at det er gøy å kjører de forskjellige attraksjonen på Tusenfryd men også det å kose seg med venner. Gjøre noe annerledes og morsomt. Jeg syns det er viktig at vi avtaler slike ting med venenr. Må heller ikke være det å dra til en fornøyelses park men kanskje så lite som å dra på stranda, sykle til butikken og kjøpe en is, være i hagen, hoppe på trampolina. 
  Hva liker du å gjøre med venner?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  venner

  GRILLING`S


  13.06.2015


  Hei hei

  Blogget ikke i går ettersom at jeg rett etter trening måtte dusje og pakke for å dra ned til Tuva. Der skulle jeg nemlig overnatte senere på kvelden. Deretter dro vi til en utrolig koselig strand i nærheten og møtte mange flere venner. Jeg og Tuva hadde tatt oss tid til å invitere flere jenter på en liten grillkveld på stranda. Noen foreldre hjalp oss med å fyre opp en liten grill og deretter dro de.

  Vi hadde alle med oss noen ting hver og det var utrolig lurt. Noen hadde med drikke og kopper, noen hadde med godis , tepper osv..... Vi grilla pølsene våre og tok maaaaange bilder med en selfie stick. Utrolig koselig kveld med venner og mye tid til å snakke med dine nærmeste. Det ble ikke bare mat og snakk men vi hadde også noen morsomme leker vi lærte hverandre.

  Kvelden gikk utrolig for og før vi viste ord av det var kl rundt 23.00. Da begynte folk å bli henta. Etter at alle hadde dratt dro Tuva og jeg hjem til hun og sov over der til i dag.

   

  Været var også med oss i går. Fikk se den vakre solnedgangen senere på kvelden og det var langt i fra kaldt. 

   

  Har du noen gang hatt en kosekveld med vennene dine?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  venner

  Missed you


  21.05.2015


  Hei!

  Blogger fra mobilen min nå igjen. Fikk ikke blogga i går, så i dag måtte jeg bare. Hehehe<3 The Main Level kom til Oslo og da måtte vi bare møtes. Utrolig koselig å se hverandre igjen. Forrige gang var jo faktisk da det var Vinterlyd på Hafjell i påsken, og det er jo en stund siden. Litt kort blogginnlegg men sånn blir det noen ganger.

  Enda ikke kommet hjem i fra Oslo og i kveld må jeg også pakke. I helgen er det ut på nye eventyr, gleder meg.

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  venner

  STARTER EN NY SPØRSMÅLSRUNDE


  20.04.2015


  Hei

  Da tenkte jeg å starte en ny spørsmålsrunde her på bloggen, som jeg tidligerer har nevnt. Håper du likte den forrige videoen min og fikk svar på noe du lurte på. Om det er noe du ikke har fått svar på enda er det bare å kommentere under dette blogginnlegget. 

  Dagen i dag har vært helt super. Var sol helt fra jeg stod opp til nå og det er fremdeles nydelig. Det var 23 grader på skolen, utrolig behagelig med svart bukse da. Hahahahah! Nei da, men jeg nøt sola og etter treningen gikk jeg bare i shorts. I morgen vil det også bli varmt. Gleder meg.

  Bilde fra skolen i dag<3

  Håper du har hatt en fin dag:-)

  Klem Jennie 

  Kommenter spørmål, om du har noen
  179 kommentarer


  venner

  MER VENNETID


  18.04.2015


  Hei

  På torsdag fikk kanskje noen av dere med dere på IG at Tuva og Petrine ble med meg hjem etter skolen. Har ikke hatt tid til å være så mye med venner den siste tiden så det var utrolig koselig at jeg fikk en hel dag med dem. Været var helt supert så vi brukte mye av tiden vår ute på trampolina ettersom vi har satt den opp. På sommeren vil alltid vennene mine til meg, blant annet fordi jeg har tramoline. Liker ikke så godt å ha besøk hjemme når vi må være inne, men mot sommeren/sommerferien elsker jeg å ha besøk. Da kan vi slappe av i hagen, være på trampolina, lese blader og masse mer. Sommer er bare den beste årstiden!  Nå har det også begynt å bli litt varmere så jeg kan endelig ta av meg vinterjakka og ta på meg vårjakka.

  I dag var jeg også med en venninne. Hun ble jeg faktisk kjent med på Vinterlyd. Vi gikk på Karl Johan men fant ikke noe vi likte. Satte oss derfor ned på Olivia på Aker Brygge og tok oss litt å spise. Satte oss ute ettersom det var utrolig fint vær.  På vei hjem møtte jeg enda flere venner på båten.

  Liker du best å være på besøk eller å ha besøk?

  Hva liker du best å gjøre med venner om dere er ute?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  venner

  Fin helg


  22.03.2015


   

  Hei

  På lørdag dro jeg til byen for å møte Lila igjen. Ettersom hun har oppdrag i Oslo kommer hun hit flere ganger og da må vi jo bare møtes. Vi var utrolig heldige å hadde sol men det var desverre litt kaldt allikevel. Vi gikk litt i Karl Johan og en tur inn på Oslo City. Etter at vi hadde gått en stund måtte vi sette oss ned litt. Prøvde flere cafèer og spisesteder men det var stappfult overalt. Vi tok derfor med oss en Smoothie fra smoothieXchange og dro opp på hotellrommet til Lila like i nærheten. 

  Var utrolig godt å komme inn på hotellrommet etter så mye gåing så vi slengte oss i den nyoppredde senga. Vi nøt smoothiene våre, snakket, lo og tok mange bilder. Er ganske vanskelig å finne et bilde der begge er normale ettersom at den ene tuller og den andre smiler, så lukker den ene øynene så nyser den andre. Hahahahaha<3 Men vi fikk mange fine bilder denne gangen. Jeg tok 16.30 båten hjem og begynte å ordne meg til bursdag.

  Har du en ekstra god venn som dessverre ikke bor så nærme deg?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  venner

  Strike :)


  20.02.2015


  Hei

  I dag bestemte jeg meg for å ikke ha enda en dag hjemme hvor jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre. Jeg dro derfor til byen med Ella og Inger for å bowle. Dro ikke så tidlig men tok 14 båten og var på bowlingen 14.30. Selv om vi bare var tre var det utrolig gøy. Vi lo masse da vi bomma og ble helt sjokka da noen av oss fikk strike. Dette er noe jeg gjerne kan gjøre igjen. Vi spilte 3 serier og alle vant en serie hver. Jeg fikk faktisk 2 strikes. Hahahaha!

  Vi var ferdig i 17 tiden så orket ikke stresse for å rekke en båt som gikk 17.30. Vi satte oss derfor ned på Peppes og delte en pizza. Utrolig godt med mat etter så mye bowlig. He he he<3 Vi gikk deretter ned til brygga og tok båten hjem kl 18. NÅ må jeg egentlig bli ferdig med å blogge og begynne å rydde litt. Vi skal også overnatte i dag, og det er fint å ha litt ryddig rom når man får besøk.

  Liker du å bowle?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  venner

  Venninne"date" i Oslo og MUSIKK :)


  17.02.2015


  Hei

  I dag tok jeg turen inn til Oslo i sammen med Ella. Vi hadde egentlig planer om å stå på skøyter men siden det var mye sludd og surt vær valgte vi heller å gå litt inne på Aker Brygge. Prøvde litt forskjellig klær men kjøpte ingenting. Deretter dro vi på Bagle&Juice. Har aldri spist der før så det var ganske spennende. Det var også veldig godt så det var verdt å prøve det.     

   Må også nevne at både "The Main Level" og Marcus og Martinus er ute med nye låter i dag. Gratulerer til dem alle sammen fra meg og jeg gleder meg til Vinterlyd med dere. Spent på hvilke låter dere skal synge da :) Så i mens vi venter på kosert kan vi kose oss med disse sangene og fan av Markus og Martinus kan glede seg til albumet "Hei" som kommer 23 februar. 

    

  Marcus og Martinus sin første singel fra albumet "HEI", sangen "Plystre på deg"

  Lyric-video - Syng med :)

   

  Laurent, Sander og Alex her med den nye låta si "Lost Right Here"

   

  Om du skal på Vinterlyd, til hvilken by skal du da?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  venner

  ALLE GODE TING ER TRE


  05.01.2015


  Hei

  Som noen av dere sikkert fikk med dere så overnattet jeg med Nora og Petrine fra lørdag til søndag. Denne gangen var vi hos Nora fordi vi driver å fikser kjøkkenet og legger nytt gulv hjemme hos meg. Ganske rotete her men gleder meg masse til det er ferdig. Det at vi tre overnatter har blitt en slags greie. Vi har det morsomt alle tre i sammen og kan tulle og tøyse uten at noen blir lei seg. Vi forstår hverandre veldig godt og det er derfor vi kan gjøre disse tingene. 

  Vi brukte mye av tiden på å snakke om masse rart, og tok masse rare bilder ( og noen fine! HAHA) Da det begynte å bli litt sent valgte vi å se en film før vi la oss men det endte med at vi ikke så på filmen så lenge, men bare snakka og tøysa. Søndag ble det vafler til frokost og vi tok noen litt finere bilder enn de vi tok kvelden før. He he he<3


  Hva har du gjort i helgen?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  venner

  friend time


  13.12.2014


  Hei

  Fra i går til i dag overnattet Tuva hos meg. Vi dro først i bursdag og kom hjem i 10 tiden. Det ble en sen kveld, men faktisk ikke en så sen start på dagen i dag. Vi var oppe rundt klokken 09.00 og startet dagen med å spille Wii, Just Dance 4. Kjempemoro! Det er så mange kule, morsomme og rare danser.

  Etter å ha danset dro vi på butikken og handlet litt.. Vi hadde egentlig tenkt til å lage mini dougnuts i dag, men endte heller opp med å fikse oss en herlig lunsj.  Sett på håndballkamp  som alltid er gøy og elsker at det er EM, kampen var så spennende at jeg har pelt av all neglelakken på alle neglene. I morgen kveld har vi faktisk planer om å sette opp juletreet, det vil gi oss enda mer julestemning. Gleder meg veldig og i morgen blir det også julegrøt med mandel, gløgg og pepperkaker. 

   I morgen er det kalender på bloggen igjen ;)

  Klem Jennie

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif
  19 kommentarer


  venner

  JUICEY


  26.11.2014


  Hei

  //annonselink til produkt

  I dag ble jeg med Ella hjem etter skolen siden det ikke var håndballtrening. I dag sluttet vi også tidlig på skolen så det var veldig deilig. Vi har gjort leksene for resten av uka og sett på The fault in our stars. Det er flere månder siden jeg leste ferdig boka og endelig fikk jeg sett filmen??

  Til dere som lurer på hva "juicekartongen" er så er det en bærbar lader til mobil fra. Syns den er supersøt. Om du vil komme rett til produktet kan du trykke // HER

  Har du lest boka eller sett filmen?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  venner

  Jenta mi


  24.11.2014


  Hei

  I dag hadde vi engelsktentamen på skolen og det gikk egentlig veldig bra. Det var ikke like fælt som jeg trodde det skulle være. Hahaha. Etter skolen dro jeg rett til byen for å møte Lila som tilfeldigvis kom til Oslo i dag. Utrolig koselig å møte jenta mi og moren hennes igjen. Vi tittet litt rundt på Aker Brygge siden det var kommet en del nye butikker der og etterpå tok vi en liten snack på Espresso house.  Veldig fin start på uka. I morgen er det norsktentamen. 
  I dag ble det altså ikke skitrening på meg og på onsdag blir det ikke håndballtrening fordi gymsalen er stengt. Så da blir det heller litt egentrening her hjemme for meg denne uken. 

  Har du hatt eller skal ha tentamen snart?

  Klem Jennie
  46 kommentarer


  venner

  VENNER


  07.11.2014


  Hei

  I dag dro jeg til Andrine og vi hadde det veldig koselig. Vi så litt på TV og spiste "julekjeks" og så lagde vi noen collager. Vi så igjennom masse blader, klippet og limte. Det var faktisk veldig gøy og noe jeg veldig gjerne gjør igjen.

  Etter at jeg hadde vært med Andrine dro jeg til en klubb her på Nesodden med en som heter Hulda og noen flere. Der møtte vi mange andre og spilte blandt annet billiard og drakk varm sjokolade, ute. Super koselig.  Nå skal jeg ha en deilig fredagskveld her hjemme med familien før vi drar av gårde til KidsExpo i morgen.

   

  Skal du på KidsExpo i morgen?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  venner

  FANTASTISK HELG


  26.10.2014


  Hei

  Denne helgen har vært perfekt i mine øyne. Hånball på lørdag og lørdagskveld med gode venninner og overnatting. Kvelden var utrolig morsom med film, godis, latter og hverandre. Kunne ikke hatt det mer gøy;-) I dag har vi gjort masse forskjellig som også har vært veldig gøy. Først tenkte vi å lage en "Hvem er" video, men den syns vi ble litt kjedelig. Så begynte vi på en sminke hverandre i blinde video, men endte til slutt opp med en spørsmåls video der man stiller en et spørsmål om seg selv og om man svarer feil får man noe ekkelt i ansiktet. Kjempegøy uansett, og litt av resultatet kan du kanskje se om få dager på min VideoFy som heter  @jenniefashion.

  I morgen er det mandag igjen, men tror uken går fort og greit ettersom vi har OD-uke og OD-dag på torsdag. 

  Hvordan har din helg vært?

  Klem Jennie

   
  23 kommentarer


  venner

  BAKE BAKE SØTE


  13.10.2014


  Hei

  I helgen hadde jeg som tidligere blogget besøk av Mia og Malin. På søndag før de reiste hjem rakk vi å bake noen emoji cookies. Det ble ikke noen bakevideo, ettersom deigen var ganske "dum" (men kjempegod) pluss at tiden ble litt knapp. 

  Syns kakene ble kjempesøte, vil forsøke å lage dem en annen gang også med litt bedre tid og en annen kakedeig.

  Jeg er forresten ferdig med "Svar på spørsmålsrunde video del 1" Så den kommer enten i morgen eller på onsdag :)

   

   

  Jeg syns bildene ble veldig koselige <3

  Fikk du lyst til å lage slike cookies?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  venner

  Lattermild dag


  11.10.2014


  Hei

  I går blogget jeg faktisk ikke. Jeg var så utrolig glad for å få besøk av Mia og Malin og ønsket ikke bruke tid på å blogge. Jeg hadde jo trening og fikk derfor ikke vært med og hentet dem på togstasjonen og da fikk jeg ikke blogget før de kom heller. 

  I dag sov vi ganske lenge , så tok vi oss en tur til Ski Storsenter for å titte litt, kjøpe Frozen Yoghurt og ingredienser til baking i morgen. Da vi kom hjem fra senteret bestemte vi oss for å danne to lag og gjøre en "yoga challenge" Jeg har blitt utfordret av flere til å gjøre dette på VideofyMe. Det ble veldig mye latter, kjempegøy. Vi filmet hele challengen og det blir nok gøy å se oss selv og hvordan vi slet. Det var mye vanskeligere enn vi hadde trodd.   I morgen skal jentene reise hjem og jeg skal spille håndballkamp. Før de reiser håper vi på å få tid til å bake noe i sammen på dagen i morgen. Jeg gleder meg allerede til jeg og Emilie Marì kan ta toget og besøke dem en annen helg. 

  Vil du at jeg lager video som jeg legger ut av "the yoga challenge"? 

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  venner

  SØT LØRDAG


  05.10.2014


  Hei

  //Reklamelenke

  Som jeg blogget i går så inviterte jeg Ella til meg på kvelden for å prøve ut den nye sjokoladefontenen min. Jeg hadde kuttet opp jordbær og banan og i tillegg hadde vi noen marshmallows. 

  Jeg valgte å bruke vanlig freia melkesjokolade, og da brukte jeg 400 gram. Glad for at fontenen ikke er så stor for om den hadde vært større måtte jeg jo hatt oppi enda mer sjokolade. I tillegg hadde jeg oppi litt rapsolje for å få den mer flytende. På forhånd smeltet jeg sjokoladen og tynnet den ut med rapsolje i en egen sjokoladesmelter som vi har. Dette kan også gjøres over vannbad.

  Fontenen jeg har er fra Alphageek, du kan se den ved å trykke //HER.

  Jordbærene måtte vi kutte opp i mindre biter, for ellers så fikk vi ikke dyppet dem.


  Vi syns nok det beste var å kose oss med søtsakene og ikke å ta bilder, så det ble ikke så mange bilder akkurat. Men fontenen skal sikkert frem en annen helg også og da kan jeg forsøke å få tatt en liten film av den også

   

  Syns dere jeg bør ha en giveaway på en slik fontene?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  venner

  GOD FØLELSE


  30.09.2014


  Hei

  I dag har jeg vært med venner og kost meg hjemme på rommet mitt. Mamma hadde kjøpt noen lys til meg og de pyntet jeg med på rommet. Da fikk jeg en veldig god følelse. Tenker på høst, jul og det å kose deg inne når det er kladt ute. Har også fått tak i gardiner og et nytt kjempedeilig sengeteppe, så nå er jeg et steg nærmere en romvideo. Fortsatt noen ting og fikse på men det går nok fort, håper jeg. 


  Har du høstferie nå?

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  venner

  TUSENFRYD MED GIRLSA<3


  28.09.2014


  Hei

  I dag dro jeg i samen med Alice, Tuva og Rikke til Tusenfryd. Rikke hadde ikke vært der på veldig lenge så det var veldig gøy å se alle reaksjonene hennes. Vi tok Speed Monster, Jappen/SpaceShot, SpinSpider, SuperSplash og mange andre gøyale ting. Siden det er høst er det ikke så mange der så vi slapp nesten å stå i kø. Vi tok Thunder Coaster sånn 4 ganger på rad. Ble faktisk veldig kvalm. 


  Tok noen filmsnutter med mobilen i løpet av dagen, kanskje jeg legger noe ut her, på Instagram, på VideofyMe eller Youtube. 

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  venner

  GØY


  25.09.2014


   

  Hei

  I dag ble Frida og jeg med Nora hjem etter skolen. Vi bakte kake til balldag på skolen i morgen. Da skal vi spille klasse mot klasse i ballspill som for eksempel håndball, fotball, volleybal, basketball osv.. Det er meldt fint vær så håper veldig at det blir det. Forrige aktivitetsdag måtte det selvfølgelig pøsregne, så da måtte vi til slutt  dra hjem på grunn av alt for mye regn. 

  Når Frida hadde dratt gikk jeg og Nora ut og øvde litt. Bytta på å stå i mål og kaste,  og vi lagde også noen morsomme leker. Nå er jeg hjemme og skal ta en varm dusj og etter det skal jeg lage meg en kopp te.
  Har dere hatt, eller skal ha en idrettsdag på skolen?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  venner

  Gutta mine


  20.09.2014


  Hei

  I går ble det ikke blogging, det har kun hendt en gang før at jeg ikke har blogget siden mai 2013. Grunnen til at jeg ikke blogget i går var at jeg ikke var hjemme så rakk ikke blogge rett og slett. Kvelden var veldig bra i hvertfall og jeg koste meg masse.

  I dag fikk jeg besøk av Marcus og Martinus, de kom til meg klokken 12.00 og vi har hatt det veldig gøy i sammen. Tror ikke det er mulig å kjede seg med de gutta. Vi spilte Wii, bordtennis, triksa og mye annet. Håper vi sees igjen om ikke så alt for lenge, de er så lette å bli glad i. 

  Nå skal jeg se på "Skal vi danse" og nyte lørdagskvelden, ble akkurat ferdig med å skrive foredraget mitt om den franske revolusjonen. 

  I morgen blir det håndballkamp igjen, bortekamp og jeg gleder meg. 

   

  DE I SVARTHVITT ER SCREENSHOT I FRA VIDEO, HE HE  Hva gjør du denne helgen?

  Klem Jennie
  37 kommentarer


  venner

  COOL KIDS


  17.09.2014


  Hei

  I dag er det onsdag og det betyr kort dag på skolen for oss. Etter skolen i dag ble Frida, Amanda og jeg med Selma hjem etter skolen. Vi skulle alle på håndball klokken 17.00, så vi dro dit i sammen sendere. Vi koste oss og var litt ute også. Vi spilte litt ball og skatet bort til en ramp i nærheten og prøvde oss der. Vi er ikke så flinke, men det var veldig gøy. 

  Om du vli se en video fra i dag,  kan du finne den på IG-brukeren min: @Jenniefashion

  Klem Jennie

   
  10 kommentarer


  venner

  TID TIL.....


  16.09.2014


  Hei

  Noen ganger føler jeg at jeg ikke har tid til alt jeg vil gjøre. I dag dro vi for å besøke oldemor etter middag og etter det dro jeg spontant for å se på venner spille fotballkamp. Da går jo dagen veldig fort i tillegg til at jeg bruker tid på lekser. Jeg er veldig glad i å blogge også, og har veldig lyst til å få til å blogge litt hver dag, men det er ikke alltid det vil bli like lange innlegg. 

  Starter dagen med soloppgang  Jeg tenker i såfall å starte en ny spørsmålsrunde om ikke så lenge, det er mange som har ønsket seg det, så da kan du jo kanskje få svar på noe du lurer på.

  Jeg har fått karakterer på en god del prøver/fremføringer nå og er veldig fornøyd, skole vil alltid være viktig for meg. Jeg hadde første time med valgfag på skolen i dag. Jeg fikk ikke føstevalget mitt som var "fysisk aktivitet og helse" men andre valget mitt som var "sal og scene" På skolen min er det slik at 8, 9 og 10 klasse har valgfag i sammen og det er veldig få fra mitt trinn som har "sal og scene" men gøy å møte mange nye folk.

  VENNER, BETYR UBESKRIVELIG MYE  Jeg er glad for at jeg fikk andre valget mitt i hvertfall for vet om flere som hverken fikk første, andre eller tredjevalget sitt. Da kan det vel nesten ikke kalles for valgfag, mer ufrivillig valgfag eller tvangsfag, he he. 

  DERE ER SÅ VIKTIGE I LIVET MITT <3  Gleder meg til håndballkamp på søndag igjen og til trening i morgen og på fredag. Det går litt bedre med knærne mine for tiden, heldigvis. Etter høstferien begynner jeg med skitrening også.

   

  Har du mange aktiviterer i ukedagene?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  venner

  Impulsiv jeg......


  13.09.2014


  Hei

  De siste ukene har jeg fått spørsmål i fra flere venner om vi kunne finne på noe i sammen. Uken min er full med skole, lekser og treninger og på søndager er det ofte håndballkamper. Jeg vil så gjerne ha tid til vennene mine, mye mer enn det jeg har. I ettermiddag fant jeg derfor spontant ut at jeg kunne invitere flere av dem hjem til meg slik at jeg fikk tid med mange samtidig <3

   

  Ett bilde vi tok litt tidligere i kveld, blogger ikke mer i kveld ;)

   

  Nå begynner det å bli mørkt ute og ekstra koselig med peis og lys jeg har hengt opp i epletreet i hagen.

  God helg

  Klem Jennie

   
  8 kommentarer


  venner

  PARTY


  12.09.2014


  Hei

  Kanskje ikke akkurat Party, men Nora og jeg har en veldig hyggelig fredagskveld i sammen. I morgen skal vi på et arrangement med skigruppa og Nora overnatter hos meg. Hun ble med meg hjem etter håndballtrening og etter at vi dusjet hoppet vi rett i daffeklær for å slappe av helmax. Nå ser vi på trolljeger og spiser jaw breakers.

  Typisk kveld jeg ikke ønsker å bruke noe særlig tid på å blogge, så et lite innlegg i dag, ønsker deg en finfin fredagskveld.

   

  I DAFFEKLÆR #nomakeup  KOSER OSS MED FRUKT, VI ER JO SÅ SUNN:-D

  Hva gjør du i kveld?

  Klem Jennie

   

  10 kommentarer


  venner

  Venner


  04.09.2014


  Hei

  I dag var en litt stressende dag på skolen med tester, prøver og foredrag. Veldig glad for at det er over men føler at det gikk bra. Siden jeg ikke hadde trening i dag og jeg hadde gjort alle leksene ble jeg med en venn (Petrine) hjem etter skolen. 

  Vi møtte noen flere fra trinnet og vi hadde det veldig gøy. Spilte fotball, lagde milkshake og lo masse. Super deilig å ha en dag fri fra lekser og å være med nye klassekamerater. Det er også utrolig fint vær så det er superfint å være ute.

  Hva har dere gjort i dag?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  venner

  BYEN


  14.04.2014


  Hei

  I dag dro jeg til byen i sammen med  Ella og Alice. Dagen startet med sol men så ble det overskyet. Vi trodde en stund at det skulle begynne å regne men så tittet heldigvis sola fram igjen. Deilig med sol. Håper det blir slik hele påsken. Vi gikk rundt på Aker Brygge og litt opp i Karl Johan der vi tittet litt rundt i butikker. Jeg var faktisk den eneste som ikke shoppet noe. 

  Etter en lang tur i Karl Johan gikk vi på JOE & THE JUICE og tok oss en juice. På veien ned ditt dytta Alice i meg og sa " SE ! Der går Omer fra Norske Talenter " Da ble jeg litt starstrucked, så jeg gikk rett bort å begynte å snakke( tok også bilde). Han var veldig hyggelig og det var gøy å møte han.

   Denne gangen på JOE & THE JUICE tok jeg "PICK ME UP" som hadde smakene av jordbær, banan og eple. Den var også suuuuper god. 

  Deretter gikk vi ned til Aker Brygge. Da vi kom dit gikk vi inn på PARAD-IS. Der kjøpte jeg meg to deilige makroner som smakte jordbær og sitron. Mmmmmmm.......

  Da jeg kom hjem dro jeg på meg treningstøy og gikk ut og jogga og trente i sammen med Ella og Alice. Deilig å trene etter å ha kost seg masse i Oslo


  Har du smakt makroner?
  Klem Jennie 
  43 kommentarer


  venner

  Hjemme igjen


  06.04.2014


  Hei

  Nå er jeg fått pakket ut etter en super helg på fjellet med skigruppa og gode venner. Skulle egentlig ønske vi kunne være der i noen dager til, men i morgen er det jo skole igjen. I dag sto vi opp kl 07.00 og lagde frokost. Vi ordna oss og lagde matpakke. Vi gikk en tur i dag også, og den va også utrolig morsom. Vi gikk over en stor innsjø og opp et stort fjell på omtrent 1000 meter. Veien ned var den morsomste. Den er jo veldig lang men vi kjørte så fort ned så det tok ikke lang tid før vi var nede igjen.

  Da vi kom tilbake til hotellet dusja vi og deretter begynte vi å rydde oss ut og pakke. Vi vasket også hele hytta fra topp til tå. Da det var gjort var det på tide å dra, og nå sitter jeg hjemme i stua. Helgen har været flott og jeg har hatt det virkelig fint.

   

  Hatt en fin helg ?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  venner

  Venner


  02.04.2014


  Hei

  I dag var det ikke håndballtrening. Etter skolen gjorde jeg lekser og deretter gikk jeg ut med venner for å spille slåball. Det ligger en fin bane hvor vi kan spille ikke langt unna der jeg bor. 

  Litt vanskelig å finne på noe å blogge om i dag, men da kom jeg på at noen av dere ønsket å se noen bilder Ella og jeg tok forrige dagen. Redigerte noen av dem i Picmonkey :D Veldig koselige venninnebilder syns jeg. 

  Har som sagt også planer om å ta headerbilder en dag. 

  Dette bildet la jeg ut på Instagram 

   

  Hva syns du?

  Klem Jennie

   

   
  28 kommentarer


  venner

  KJEMPEKOSELIG TREFF


  04.03.2014


  Hei

  I dag etter skolen dro jeg med mamma til byen for å treffe en super jente jeg har blitt kjent med på instagram og moren hennes. Vi møttes på Saga og gikk derfra til Wayne`s Coffee. Det var utrolig koselig å møte Lila og heldigvis hadde vi masse å snakke om og det var som vi hadde kjent hverandre lenge. Vi forstod hverandre kjempegodt og fikk også delt litt erfaringer. 

  Tiden går jo alt for fort når man har det gøy, håper ikke det blir så lenge til vi sees igjen. 

  Noen kjenner sikkert igjen Lila i fra Nrk Super, avisene eller Youtube. Hun har et stort sangtalent i mine øyne. Hører masse på sangen hennes på youtube der hun synger "Give your heart a break" av Demi Lovato 


  Har du hørt Lila synge?

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  venner

  LEA FREDAG!!!


  15.11.2013


  Hei

  I dag var det en lang skoledag med prøver og sjakk. hehe:) Etter at jeg kom hjem dro jeg ned til brygga med buss og hentet Lea min. Da vi kom hjem spiste vi taco og spilte venninespillet. Ikke det vinneren skal få, fordi vi har to. Så har vi tatt litt bilder og videoer. I morgen blir det kanskje kokkeskole også. Gleder meg til en suuuper helg med Lea<3<3<3 Etter på skal vis e på Senkveld med Thomas og Harald!!!!!


  Liker du å spille brettspill?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  venner

  KINO TUR


  26.10.2013


  Hei

  I dag avtalte jeg og noen jenter i fra en anne skole her på Nesodden å dra på kino i sammen. Det var super gøy. Vi tok masse tullete videoer og bilder. Da vi kom inn til byen hadde vi veldig god tid så vi gikk en tur innom et sted der de selger bubble tea. Så måtte vi også ha noe godt til kinoen, så vi gikk in på Dehli og kjøpte litt snop. Vi så filmen GÅTEN RAGNAROK. Den var sykt bra, men også litt skummel. Etter filmen hadde vi ca 1 time til å titte litt i byen før båten kom. Vi gikk inom FRIDAY og spurte om ballong så når vi var på båten lade vi sånn helium stemme.Hehe<3<3<3 Ja, ja...sikkert ikke bra kommer noen av dere til å kommentere, men når man gjør det sånn ca 5 ganger i livet, så tror jeg ikke det gjør så mye) Når jeg alikevel var carzy valgte jeg å spise en BLÅ kjærlighet (sikkert ikke bra det heller)Så tok jeg bussen hjem. Nå har jeg bare tenkt å slappe av resten av kvelden.

  Håper du har hatt en finfin lørdag så langt.

  Hva skal du se på TV i kveld?

  Klem Jennie 
  54 kommentarer


  venner

  Venner, forever, for alltid, forever <3


  06.10.2013


  Hei

  I går var jeg som sakt med familien og besøkte en venn på sykehuset. Mia kunne selvfølgelig ikke være med hjem til oss etter besøket, men søsteren Malin ble med oss hjem og overnattet. Det var litt vondt å reise fra Mia på skyehuset, men vet jo samtidig at det viktigste for henne nå er å bli helt frisk og da skal vi ha et skikkelig pysjamasparty her hjemme. I går så vi på film og slappet av og i dag har vi vært på tur i deilig høstvær og spilt Playstation og Wii. Nettopp kommet hjem etter å ha fulgt Malin inn til Oslo igjen. Kanskje Mia får en liten permisjon fra sykehuset denne uken slik at vi kan ta oss en tur på kino en kveld, det hadde vært supert. 

  Jeg vat at blogginnleggene blir litt sene, men det er også fordi at jeg setter så utrolig stor pris på tid i sammen med gode venner som jeg ikke ser så ofte så jeg venter med å blogge til kvelden. I morgen begynner skolen igjen og jeg syns det er tungt å stille vekkerklokka og finne frem skolesaker igjen. 

  SØNDAGSTUR TIL HELLVIKTANGEN
  KAKAO I DEILIG HØSTVÆR
  Har du venner du kunne ønske du bodde nærmere?
  Klem Jennie  39 kommentarer


  venner

  FRIENDS


  22.08.2013


  Hei

  I dag møtte jeg mange av NRK vennene mine,  det var superkoselig å endelig treffes igjen. Vi hadde jo ikke sett hverandre på lenge. Det var også veldig fint vær i dag. Fikk også en gave fra Makestyle.no :D  Elsker det jeg fikk. Fikk ikke smykkene altså, de er mine egne men det superkule treet er derfra:D 

  HEDERSPLASSEN PÅ HYLLA MI

  BILDE FRA BYEN:D

  UT AV VINDU PÅ BÅTEN

  VENTER PÅ BÅTEN

  VAKRE JENTA MI

  LOVE YOU <3

  FRIENDS :D
  LURER DU PÅ HVEM SOM HAR DE ULIKE SKOENE? 


  Klem Jennie

  // GAVE
  51 kommentarer


  venner

  KINO


  04.08.2013


  Hei

  I dag var Ella og jeg på kino i sammen igjen. Vi så på "Grusomme meg 2" og hadde det veldig gøy i byen. Vi gjorde noen "We are the crazy people" som kommer med på videoen jeg skal lage Men filmen var i hvertfall veldig bra. Da vi kom hjem lagde vi også smoothie:D

  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  venner

  FRIENDS


  02.06.2013


  Hei

  Fra fredag til lørdag hadde jeg Lea på overnattingsbesøk hos meg på Nesodden, savner henne allerede. Skulle gjerne sett henne mye oftere enn det jeg gjør. Nå nærmer det seg sommerferie både i fra skole, jobb og fritidsaktiviteter, og jeg håper så inderlig at det bare vil bety at vi kan se hverandre mer enn til hverdags. Alt er mye lettere med ferie på den måten, dagene får jo brått flere våkentimer også for man trenger ikke stå opp tidlig for å komme seg på skolen. Den første delen av sommerferien har jeg ingen spesielle planer utenom å fylle den med venner og impulsivitet som Tusenfrydturer, overnattinger og strandturer. Mamma og pappa er veldig snille med å la døra vår stå åpen for besøk, så håper på at vi kan få venner som vi ellers ikke får sett så ofte på feriebesøk til oss. 

  I LOVE MY FRIENDS

  I dag var været skikkelig dumt til å begynne med. Fikk ikke bestemt seg for om det skulle regne eller være sol, liker ikke slikt vær. Først var jeg skikkelig innstilt på en regnværsdag og hadde tenkt til å bare slappe av og daffe inne, men så ble det plutselig sol. Til slutt fikk jo været bestemt seg og så ringte en kamerat og lurte på om vi skulle finne på noe, så da ble jeg med han og tre andre klassevenninner ut. Vi var både på skolen og nede på stranda og møtte flere venner.  Alt i alt så ble det jo en bra søndag til slutt og jeg fikk også badet i sjøen som jeg også gjorde i går. 

  Hvordan har du hatt det i helgen? Har du fått tatt sommerens første bad ennå?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  venner

  Venner


  30.05.2013


  Hei

  I dag møtte jeg mange av vennene mine igjen og har kost meg masse i sammen med dem. Elsker dem alle<3 Tok også mange morsomme bilder. Her er noen. Gleder meg allerede til vi treffes igjen.

  PINK LIPS

  VENNER

  Likte dere bildene? 

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION