• TIPS

  SKJØNNHETSTIPS, EGG OG GULROT I BADEKARET


  06.04.2017


  Hei!

  //Sponse

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Den dagen jeg hadde lansering på WOW OSLO CITY, gikk jeg en tur innom LUSH for å hente meg en pakke med produkter. Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg elsker LUSH og har alltid gjort det. Jeg har flere produkter der i fra fra før av og mitt "all time favorite product" er skrubben deres RUB RUB RUB! Den lukter himmelsk. I tillegg til at produktene lukter utrolig godt er de alle naturlige og testes IKKE på dyr, noe jeg syns er utrolig bra! Jeg er alltid innom LUSH i Østerrike og når jeg er i Oslo, utrolig stas å derfor teste ut noen produkter.

  Lip scrub, shower gel og en digg såpe!

  Processed with VSCO with a6 preset

  Siden det snart er påske har de fått inn flere produkter med påske tema. Alt fra kyllinger, egg og gulrøtter. Gleder meg til å teste ut disse i badekaret. Mamma og pappa er dessuten også alltid flinke til å ikke fylle påskeegget opp med bare snop. Disse produktene fra Lush er noe jeg mye heller ville hatt i påskeegget enn sjokolade og marsipan. Mitt påskeegg pleier å inneholde litt godteri, og alt i fra en håndkrem eller et magasin til noen morsomme sokker eller en t-shirt. 

  I påsken skal jeg reise bort noen dager og jeg gleder meg veldig. Ca ett år siden jeg var der sist. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Får du påskeegg?

  Hva inneholder ditt egg? 

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  TIPS

  DETTE MÅ DU FÅ MED DEG


  24.11.2016


  Hei

  //samarbeid

  Noen av dere har kanskje fått med dere Black Friday og hva dette er. Jeg fikk det med meg for et par år siden og det vokser seg bare større og større her i Norge. Fenomenet er jo opprinnelig Amerikansk og faller alltid på fredag etter Thanksgiving. Dagen setter liksom startskuddet for julehandelen med utrolig mange gode tilbud. Noen tilbud er så ekstreme at det kan oppstå krangling i kjøpesentere, he he...men jeg liker best å handle tilbudene hjemme på nettet.

  Jeg skal også bruke anledningen til å handle noen julegaver og også noen bursdagsgaver og en nettbutikk jeg da selvfølgelig sjekker er MAKESTYLE. Samtidig tipser jeg selvfølgelig mamme og pappa om gode tilbud på ting jeg måtte ønske meg. Noe av det bra med denne nettbutikken er at de har gratis frakt og veldig rask levering.

   

  Om du ikke var av vinnerene av julekalender på bloggen min, så har de nå satt ned prisen i forbindelse med Blackfriday. Revolution kalenderen kostet før 799 og nå 399,-  

  Til dere som ønsket dere børsten er den satt ned fra 549,- til nå kr 299,- Ut i fra kommentarene på den store giveaway som jeg hadde var det mange som ønsket seg akkurat den. Trykk //HER 

   
   

  Mange har ellers spurt meg om julegavetips og her kommer det noen i fra Makestyle sitt Blackfriday salg. Dette er litt prisvennlige gaver som kanskje du vil gi til noen og det øverste børste settet kanskje noe også du ønsker deg? Inne På Makestyle er det maaaange Blackfriday tilbud allerede og det kommer nok fler i morgen også. Det kan lønne seg å følge med på deres Facebookevent, trykk //Her for å komme dit

  Øverst: Artist Oval Brush Set fra Hot Makeup HER // Zoella Wonder Hand HER // Hot Shadow collection Hot Makeup HER // Body Mist Zoella HER // Billion Dollar Brows Kit HER // Togospa Lip Mask HER // The Balm Mary-Lou Manizer HER

   

  Har du hørt om Black Friday?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  TIPS

  JEG TRENGER .........


  16.11.2016


  Hei!

  I dag var jeg dessverre ikke på skolen siden jeg våknet opp og følte meg veldig dårlig. Ikke bra nok til å gå på skolen i hvert fall. Jeg skal ikke gå så dypt inn på hvordan jeg følte meg men jeg visste at om jeg dro på skolen ville det bare bli verre. Jeg startet derfor dagen litt rolig hjemme men det endte med at jeg på ettermiddagen følte meg noe bedre så jeg kunne begynner med lekser og øving til prøver.

  I morgen har jeg to prøver og en på fredag. Neste uke har jeg også tentamen og uken etter der også. Nå er det den siste innspurten før jul i alle fagene og da blir det litt mye til tider. Da er det viktig å finne seg noe motivasjon til å jobbe. Min motivasjon er venner og familie. Jeg vet at når jeg har gjort arbeidet mitt så kan jeg være med venner. Denne uka har vært fylt med tester og prøver men jeg ser frem til helgen for besøk av venner og familie! I tillegg er det viktig å ta seg pauser. Hvis du sitter i timesvis og jobber fungerer ikke hodet tilslutt og alt går veldig sakte og dårlig. Etter å ha jobbet effektivt en stund er det lurt å ta en liten pause. Kanskje ta seg litt frisk luft eller høre på litt avslappende musikk. I tillegg når du jobber hardt glemmer man helt å drikke så et annet tips er å ha en vannflaske ved siden av seg når man jobber. 

  Her er noen sminkefrie selfies jeg tok i dag. Noen ganger elsker jeg å bare ha på fuktighetskrem, en god leppepomade for leppene, børste bryna til og krølle vippene. Naturlig men føles mye bedre!  Selv om du føler deg blæh, så smil. Det hjelper å smile og om du får frem latteren er det rene medisinen.

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Hva er din motivasjon når du har mye å gjøre på skolen? Har du noen gode tips til hvordan man kan jobbe mer effektivt?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  TIPS

  DRØMMEGAVEN


  06.09.2016


  //annonselink

  Hei

  Har du blitt konfirmert våren 2016 eller står du kanskje konfirmant denne høsten eller til våren igjen? Jeg vet at flere av dere følgerene mine er yngre enn meg og at dere kanskje ikke konfirmerer dere før til neste år eller om flere år. Kanskje dere ikke konfirmerer dere, det er jo ikke alle som gjør det heller. 

  Vel, uansett. Jeg har fått en del spørsmål om min konfirmasjon og at flere ønsket tips til alt i fra kake til dekor, hva man kan ønske seg, fargetema mm. Her kommer noen tips i fra meg.

  FARGETEMA

  Når du skal velge fargetema syns jeg personlig det er viktig å ha lokalet i tankene. Om du skal ha selskapet hjemme er det kanskje enklere slik, men om du leier et lokale er det lurt å ta en titt på det i god tid. Om selve lokalet er temmelig hvitt kan det være veldig fint å få inn en god del farge, men i mitt tilfelle var det omvendt. Lokalet vi leide hadde stoler i en slags burgunder/vinrød farge og det var en del furu også, med lysegrå fliser på gulvet. Jeg valgt derfor veldig duse farger i hvitt, lys rosa og grønt.

   

  BLOMSTER

  Når du skal velge blomster kan det lønne seg å tenke litt over hva som vokser ute på den tiden konfirmasjonen er. Kanskje kan man bruke noe i fra naturen. I tillegg tok vi mål av bordene og lagde en bordplan. Deretter prøvedekket vi et bord hjemme for å se hvor mye blomster vi trengte. Vi trengte overraskende lite ettersom tallerken, glass, bestikk, serviett, og sanghefte faktisk tok opp en god del av plassen på bordene. Vi hadde også noen telys bladt blomstene. Vi hentet noen blomster fra naturen og plukket liljekonvall kvelden før vi skulle gjøre i stand lokalet.   

  KAKE

  Vi hadde flere ulike kaker, men mamma bestilte en spesiell konfirmasjonskake. Jeg liker ikke så godt konfirmsjonskaker eller andre kaker med bilde av mennesker på (rart å skjære i dem liksom, he he) så vi snakket med hun som skulle bake kaken om ting jeg liker og gjør og så designet og bakte hun en kake som passet meg veldig godt og den smakte fantastisk. Kaken hadde samme fargetema som resten av feiringen. 


   

  GAVER

  Aller høyest på ønskelisten min stod bunad. Det er en fantastisk gave å få. Da kan du også samtidig ønske deg bunadssølv i fra gjester, slik som jeg gjorde. En bunad i seg selv koster en del, men om du virkelig ønsker det går det jo ann å snakke med foreldrene sine i god tid i forveien. Kanskje man kan ønske seg penger til bunad til jul og bursdager noen år i forveien. Jeg var ikke ute i så god tid og var redd for at jeg ikke skulle rekke å få stått konfirmant i bunad, men //NORSKE BUNADER hadde super service og heldigvis for meg kunne jeg konfirmere meg i min nydelige Rogalandsbunad. Det er selvfølgelig mange som ikke har bunad også og da ville jeg valgt en enkel lang kjole. 


   

  Dette var bare noen ekle tips i fra meg. 

  Hva er din favorittfarge?

  Klem Jennie Sofie

   
  11 kommentarer


  TIPS

  Hvordan lage bun´s


  20.04.2016


  Hei

  Jeg har lenge fått spørsmål om jeg kan lage en "hårvideo" , hvor jeg viser forskjellige frisyrer. Jeg har tenkt litt på det og det virker veldig kult. Mange lurer på hvordan jeg lager fletter, "messy bun" og den nye frisyren som jeg la ut på bloggen i går. Jeg tenkte derfor å lage en slik video der jeg viser hvordan dere kan oppnå 2-3 forskjellige frisyrer. Hva synes dere om det?

  Forhåpentligvis kommer "London Haul" videoen ut i morgen. Jeg er ferdig med å redigere så det er bare å laste den opp. Jeg har flere ideer for spennende videoer i framtiden som jeg tror dere vil like. Gleder meg til å filme disse!

   
   

  Nå må jeg sette meg ned for å øve litt til 2 prøver i morgen. En i matte og en i KRLE. Tror nok det vil gå bra! Så har jeg også snart engelsk tentamen. 

  Har du noen prøver denne uka?

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  TIPS

  Ut av kroppen opplevelse


  13.04.2016


  Hei

  I dag var det rart å se seg seg selv på julia og Topp sine nettsider, uten noe forvarsel.  Jeg liker begge bladene/nettsider godt og tittet innom etter skolen i dag som jeg så ofte gjør. Plutselig var mitt ansikt der. De hadde skrevet noen koselige ord om alt dette spennende jeg skal være med på, men jeg venner meg virkelig aldri til å lese slikt om meg selv. Det blir litt sånn "ut av kroppen opplevelse" og det er jo faktisk slik at jeg reiser i morgen. Da jeg leste dette så gikk det litt mer opp for meg og det er vel på tide at jeg begynner å pakke litt, he he.

   

  Dette er fra topp.no


  Når jeg ser slikt som dette, så lurer jeg på hvordan andre ser det. Julia publiserte det på deres IG-bruker også, du kan komme til den ved å trykke //HER. Der er det jo kommentarfelt, og så "må" jeg lese litt selv om jeg kanskje ikke burde gjøre det. Men jeg vil få med meg det koselige som dere gode følgere skriver, så jeg kommentere litt tilbake til dere. Dere fortjener jo det og så må jeg forsøke å se forbi de som skriver dritt. 

  Å se meg selv slik i Julia og Topp og ikke minst i dagens VG, er litt skummelt også. Jeg tenker blant annet, "Hva tenker folk? " "Hvordan ser de meg?"  Jeg er nok den som ser først og best det jeg ikke er så fornøyd med, og blir litt småredd for at folk skal se det samme som meg. Samtidig tror jeg at man ser sine egne usikkerheter og komplekser best. Jeg går jo aldri ut etter å finne "feilen" i mennesker og dømmer de på det.

  Dette er fra julia.no

   

  Jeg vil virkelig takke alle dere, som støtter og tar dere tid til å kommentere både her og på instagram. Jeg setter utrolig stor pris på det, og håper av hele mitt hjerte at deres drømmer også blir virkelige...for det kan de. 

  Senere i kveld deler jeg noe jeg syns var litt skummelt på bloggen, jeg håper dere vil like det også. 

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  TIPS

  TAR EN PAUSE


  11.04.2016


  Som jeg har blogget mange ganger, så reiser jeg snart til London. Uken er veldig full med prøver, tentamen, bursdag, trening og pugging av manus. Noen ganger blir det litt mye å tenke på så da er det veldig fint å bare ta en liten pause som jeg gjør nå, legge seg ned og høre på litt musikk. I det siste har jeg hørt masse på musikk og jeg bare elsker det. Sangene jeg har hørt på i det siste er....

  Fragile - Kygo, Labrinth

  Don`t let me down - The Chainsmokers, Daya

  Work from home - Fifth Harmony, Ty Dolla $ign

  NO - Meghan Trainor

  Girls like - Tinie Tempah, Zara Larrson

  Dette er noe jeg gjør når jeg øver til prøver også. Kan ikke sitte og pugge time etter time etter time. Det lønner seg å si til seg selv, nå skal jeg lese i 40 minutter, så ta seg en pause og gjøre noe annet. De 40 minuttene du leser/pugger bør du legge bort telefonen og ikke la deg forstyrre da (vet det er vanskelig noen ganger) Når de 40 minuttene er over kan du sjekke og svare på meldinger, ta deg en pause, høre på musikk, husk å drikke vann ;) Så er det viktig og ikke bruke for mye tid også. Jeg tenker at det jeg ikke har lært før klokken 21.00 på kvelden, det lærer jeg ikke til dagen etter uansett, det er like viktig med god søvn.

  I tillegg så lager jeg meg ofte nøkkelord/stikkord og faktasetninger, slik at jeg kan lese på dette i stedet for den lange teksten. Jo mer og mer som fester seg i hodet, jo færre nøkkelord. Dette er noe som funker bra for meg. 

  Har du et godt puggetips?

  Hva er din favoritt sang akkurat nå?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  TIPS

  Mine favoritter


  09.04.2016


  Hei

  Nå er det jo ikke lenge til jeg reiser til London igjen for å spille inn episoder til et program som kalles "THE CLUB" som vil komme til høsten 2016. Jeg gleder meg utrolig masse og jeg gleder meg til å være tilbake på skjermen. Dette blir jo også 3 gangen jeg reiser til London. Var der med familien sommeren 2014 og på språkreisen til Brighton hadde vi en dagstur til London. London er nok en av mine favorittsteder. Elsker byen og alt det er mulig å finne. Det er for det første masse kule butikker vil ikke har i Norge pluss søte kaféer, fine gater, stilige bygninger og kjente attraksjoner.

  Jeg har fått spørsmål spørsmål om jeg har tips til butikker å besøke i London. Jeg har jo ikke fått oppleve hele London men av det jeg har er dette mine favoritter. Mine anbefalinger er TOPSHOP, Abercrombie&fitch, Hollister, Urban Outfitters, Nike og M&M World. Liker også PINK av Victoria Secret. De har masse fint nattøy, kosetøy og sportsklær. Ellers har de mye annet kult "stæsj" som jeg liker. Har blant annet en flaske derfra. 

  Ellers vil jeg anbefale London Eye, en sightsing med "double-decker buss"  og Fargerike flotte Neil`s Yard. Det å ta seg tid til å slappe av i en av parkene og se på livet. 


  Disse bildene er fra turen til London i 2014. Du kan også finne de på instagram brukeren min (@jenniefashion) Om du vil se tilbake på turen min er det en egen kategori på bloggen som heter London om du vil ta en titt innom den.  Husker sikkelig godt da alle disse bildene ble tatt. Spesielt det med Abercrombie-modellen. Jeg husket at jeg spurte han og hjelperen hans om vi alle kunne ta en "tullebilde". Ble glad de de begge sa ja og alle lo av bildet da vi så på det. Vi slo an en liten prat. Savner det.

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  TIPS

  ETTERSPURT


  29.03.2016


  På bursdagen min hadde jeg en ostekake fri for gluten og laktose. Det var seriøst den beste ostekaka jeg noen gang har smakt, så jeg kommer nok til å lage den igjen. Kanksje til konformasjonen min??? Flere har i hvert fall spurt meg om å dele oppskriften og her kommer den. 

   

  Kakebunn

  100 gram smør uten melk

  175 gram glutenfri havregryn

  Ha blandingen i en kakeform på 23 cm og stek på 200 grader i 15 minutter. Avkjøl kakebunnen før du har på kremen. 

   

  Krem

  1. Pisk et lite beger laktosefri kremfløte til krem i en bolle og sett til side.

  2. Ta en ny bolle og bland sammen 2 bokser laktosefri rømme med 225 gram laktosefri Philadelphia kremost og 1,5 dl sukker + 2 ts vaniljesukker. 

  3. Miks så kremen du pisket inn i blandingen i punkt nr 2.

  4. Kok opp 1,5 dl vann og ha i en pakke med sitrongelè. Avkjøl litt og hell så dette i en tynn stråle inn i blandingen i mens du rører. 

  5. Deretter har du hele denne blandingen bestående av punkt 1-4 på toppen av bunnen i kakeformen. 

  6. La kaken avkjøle minst 2 timer før du tar av formen rundt kaka og pynter den slik du ønsker.

   

  Jeg syns kaken ble veldig god, smakte friskt og godt :) 


  Favoritt kaken min er nok ostekake eller oreokake!

  Hva er din favoritt kake?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  TIPS

  MIN NYE "HEMMELIGHET"


  23.03.2016


  //Sponset produkt

  Hei

  Har i det siste fått mange spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt for å få det til å se ut slikt det gjør. Vi har jo alle forskjellig hår, noen har tykt og noen har tynt. Andre har langt og noen har kort. Da jeg var hos frisøren for litt siden fikk jeg med meg denne håroljen. WOW må jeg bare si! Den lukter utrolig godt (som roser), ser utrolig fin ut og fungerer i tillegg minst like bra som de andre oljene jeg har brukt. Olje er noe jeg bruker mest i tuppene og litt oppover i håret men aldri på toppen av hodet.

  Det jeg syns er viktig for håret mitt er å bruke en frisør som kjenner håret mitt, så jeg går alltid til den samme frisøren. Hun er også ærlig og ville aldri farget eller klippet meg på en måte som ikke hadde kledd meg. Har du spørsmål om denne oljen så selges den hos Centrum Frisør som du kommer til ved å klikke //HER. Det er også der du kan få tak i den varmebeskyttende sprayen som jeg bruker i YouTube-videoen min om hvordan jeg krøller håret mitt. 

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  Oljen heter BC, Bonacure hairtherapy. Oil Miracle. (Rose oil, hair and scalp treatment)

  Går du ofte til frisør? Jeg klipper meg ett par tre ganger i året. 

  Klem Jennie
   
  19 kommentarer


  TIPS

  NOEN TIPS


  21.02.2016


  Hei

  Da er det søndag og vinterfeiren begynner offisielt i morgen. Jeg har gledet meg til denne ferien lenge. Ikke fordi jeg skal noe spesielt men jeg skal nye det å ha fri. Hahah<3 Men noe som er typisk meg er å " sløse" eller "kaste bort" tiden på å slappe av og ikke gjøre noen ting. Det har jeg bestemt meg for at ikke skal skje. Om det da blir at jeg bare en dag går på tur så er det bra. Jeg tenkte defor gi tips til hva du kan gjøre i vinterferien om du også har det nå. 

  1. Være med venner. Om det er å dra på besøk til hverandre eller hva så har jeg det alltid gøy med vennene mine. 

  2. Dra på kino. Kino er nok fint på en dag det kanskje ikke er så fint vær. Det synes i hvertfall jeg:-) 

  3. Om du ikke ønsker å dra langt for å gå på kino kan du jo også ha en filmkveld eller kosekveld med venner. Se på film, lage noe godt eller kanskje spille spill. Spill er veldig populært blandt vennene mine og meg. De har lært meg maaaange morsomme kortspill. 

  4. Gå på tur. Jeg synes det er utrolig deilig å gå på tur om jeg har vært inne en hel dag. Få litt frisk luft og ikke tenke på så mye. 

  5. Rydd rommet. Hahah! Det høres kanksje ikke så gøy ut men du får da hvert fall gjort noe nyttig. Ryddet rommet mitt i går faktisk og jeg liker mye bedre å være på rommet mitt når det er fint. 

  6. Dra på kafé. Jeg synes det er utrolig koselig å dra på kafé med noen jeg er glad i. Bare sitte ned og nyte en god kopp te og snakke. 

  Hva skal du i ferien? 

  Klem Jennie

   
  29 kommentarer


  TIPS

  VALENTINES TIPS


  12.02.2016


  Hei

  God fredag! Denne uken har gått utrolig fort. Det var jo nettopp mandag. hahaha! Til søndag er det Valentines dagen og jeg tenkte det hadde vært koselig å gi noen små valentinsgaver til venninnene mine. Jeg synes det er utrolig gøy å lage smågaver til slike anledninger og i tillegg blir de så glad. Det er utrolig lett men også utrolig søtt og koselig. Her er de små gavene jeg ga til noen i år. Kanskje du finner TIPS eller IDEER til noe du vil lage til noen du er glad i for valentinsdagen. Jeg har kjøpt inn ting på TGR og Nille. Posene er kjøpt hos Panduro.


  I fjor tilbrakte jeg Valentinsdagen med venninner og vi overnattet. I år er Valentines dagen også lagt på morsdag og en søndag. Så det blir nok ikke overnatting med venner men kommer nok til å kose meg med familie. Jeg har heller ingen Valentin så.... He he he<3

  Har du en Valentin? 

  Klem Jennie 
  13 kommentarer


  TIPS

  SÅ ENKELT BARE?!


  01.02.2016


  Heyyyy!

  God mandag. I helgen var på Ski storsenter og handlet litt med mamma. Da kom jeg over verdens kuleste papirtape. Hahahaha :-D Jeg har sett mange kule inspirasjonsbilder av at folk taper ting som ladere, øreplugger, tastaturer og lignende for å gjøre det litt kulere og unikt. Har lenge ønsket meg det og trodde aldri jeg skulle få gjort det med min egen lader. 


  Dette er alt du trenger. Du velger selvfølgelig hvordan du ønsker å designe ladereren, mobilen eller hva en du ønsker. Men dette var slik jeg gjorde det. Super enkelt, men så fint stilig og kult. 


  En kort DIY for i dag. Dagen ellers har vært ganske grei. Jeg hadde to prøver på skolen og nå sitter jeg med verdens kjedeligste og treigeste lekse. Hahahahah!

  Har du noen kule DIY tips??

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  TIPS

  LOVE LOVE LOVE


  31.01.2016


  Hei

  //Annonselinker

  Nå er det siste dagen i januar og februar står for tur. I februar er det jo også Valentines dagen, kjærlighetens dag. Jeg har jo ingen kjæreste så kan ikke forvente meg noen overraskelse, eller mamma har forresten kjøpt en "glad i deg gave" til meg og søsteren min noen ganger. Jeg har også gitt en liten oppmuntring til mine single venninner et par ganger, man kan jo gjøre dagen koselig. 

  I dette innlegget får du søte tips til  hva du selv kanskje kan ønske deg til Valentines dagen, eller kanskje du også vil overraske noen. 

   

  1. Supersøt blush. Trykk //her for å komme til den

   

  2. Denne bodymisten fra Victoria`s Secrets lukter kjempegodt og heter jo i tillegg SHEER LOVE <3. Trykk //her for å komme til den

   

   

  3. Body Scrub, Lalicious Sugar Kiss - lukter herlig. Jeg har den også i håndkrem og mange påpeker den gode lukten. Trykk //her for å komme til den  4. Den fineste sminkekosten. Har sett den i flere youtubevideoer, gleder meg til å prøve den ut selv. Trykk //her for å lese mer om den   5. Små søte hårstrikker og beauty blendere er alltid noe man kan trenge. Hårstrikker forsvinner stadig vekk. Den i rosa er jo supersøt og har i tillegg tilhørende cleaner. 

   
  Rosa blender //HER , Sort blender //HER , Sorte hårstrikker //HER , transparente hårstrikker //HER

   

  Håper dere likte innlegget med tips. 

  Hva syns du om denne type innlegg?

   

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  TIPS

  KONFIRMASJONSANTREKK


  09.01.2016


  Hei

  //Avtale

  Nå er jeg i gang med konfirmasjonsundervisningen igjen, og det er jo i år jeg skal konfirmeres. Mamma og pappa har ikke begynt å planlegge noe ennå, annet enn at de har leid et lokale for festen. Jo, så har vi funnet ut hva jeg skal ha på meg på den store dagen. 

  Jeg er suuuuuperglad for at jeg skal få meg bunad. Jeg syns at bunad er kjempefint og det fins så utrolig mange ulike typer. Jeg fikk valget i mellom 3 ulike bunader. Familien min syns at man skal velge bunad ut i fra familierøtter, ikke bare fordi man syns at den er fin. Nå var jo jeg kjempeheldig for jeg syns alle de tre bunadene er veldig fine. 

  Valget mitt stod mellom Oslo bunaden i lyseblå eller marine, fordi min bestemor og oldeforeldre på den siden kom i fra Oslo. TRYKK //HER for å se Oslo bunaden

  Follo bunaden, fordi det ikke fins en bunad for akkurat det stedet hvor jeg bor, men Follo blir det nærmeste. TRYKK //HER for å se Follo bunaden

  Rogalandsbunad, fordi slekten på min bestefar sin side bor/bodde i Rogaland. TRYKK //HER for å se rogalandsbunaden.

  Jeg er ganske sikker på at jeg nå har bestemt meg for bunaden jeg vil ha, men er bittelitt usikker på fargevalget mitt. Nå er det ikke lenge til jeg skal ta mål for bunaden min hos NORSKE BUNADER, trykk //HER for å komme til deres nettside med mange flotte bilder. Jeg gleder meg kjempemasse. 

  Jeg gleder meg også til å dra til butikken, for mine foreldre har vært der og sa de hadde veldig mange bunader å se på og inspirasjon. 

   

  Er du konfirmert, eller skal du konfirmeres?

   

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  TIPS

  TIPS FRA MEG


  27.12.2015


  Hei

  I dag tenkte jeg å ha et tipsinnlegg etter gårsdagens post. Jeg sa at jo at jeg var ganske stolt over å ikke ha brukt mer en 299kr på en kjole og at jeg ikke følte noe press på at jeg måtte ha en dyr kjole osv..(Det kan leses om i det forrige innlegget). Jeg spurte i kommentarfeltet om noen føler press på det med ball kjole og de fleste kommentarene sa " Nei" og at de ikke føler press. Det var mer at folk syntes det var stress med å finne kjole og en spurte også om jeg kunne tipse om et bra sted der det er billige kjoler. Så det er nettopp det jeg skal gjøre i dag. Jeg har funnet 10 kjoler jeg syns er fine for under 499kr. 

  COLLAGE 1

  Disse ligner kjolen jeg hadde i år.    

  1 HER / 2 HER / 3 HER

  COLLAGE 2

   Om du ønsker litt midre " bling".   1 HER / 2 HER / 3 HER

  COLLAGE 3

  De har også mange lange fine kjoler.   1 HER / 2 HER /  3 HER / 4 HER

   

  Flere av disse kjolene koster under 499 kr når ikke ikke er på salg også og noen koster bare under 499kr når de er på salg. Lurt å ta en titt om det er noe du liker :-)  Noen av disse koster til og med under kr 200,- nå som det er salg. 

  Hvilken kjole likte du best?

  Klem Jennie  

  (Dette er ikke et samarbeidsinnlegg men det inneholder linker til produkter jeg liker.)

   
  21 kommentarer


  TIPS

  OM DETTE SKJER


  20.12.2015


  Hei

  Ja, tenk om det blir en hvit jul her hvor jeg bor. Det hadde vært fantastisk. Hvorfor er jeg så opphengt i denne snøen? Jeg syns den gir en helt spesiell julestemning. Jeg syns også det er mye gøy å gjøre når det er snø. Bare det er litt rim på trærne og gresset i hvertfall så blir det litt vinter. Vi hadde litt rim tidligere i uken og det var så vakkert, men alt er borte nå. Vi har nå fått besøk fra familie i Østerrike på besøk og Norge skal jo liksom by på snø i desember syns jeg. 

  Her er ting jeg liker å gjøre når det er snø: 

  1. Gå på skitur. Vi har mange fine løyper her hvor jeg bor. 

  2. Stå på Slalom. Vi har en liten bakke her på Nesodden. Den er grei nok for meg og det er gøy å være der med venner. Sist vinter Opa var her var også han med i bakken. Hele familien i fra Østerrike er glade i slalom og snowboard. 

  3. Ake (med lillebror)

  4. Lage snømann og snølykter

  5. Følelsen av å dette ned i snøen å lage snøengler

  6. Gå på tur og kose meg av å se snøtunge trær. 

  7. Skøyter

  8. Puste inn den frisk luften.

  9. Se sola skinne på snøfnuggene slik at det ligner små krystaller.

  10. Å prøve å fange snøfnugg på tunga når det snør ute. Hehehehe ;-) 

  Nå skal jeg være ærlig å si at jeg nok syns disse tingene høres og føles morsommere ut enn det av og til er når jeg for eksempel plutselig er klar for å stå på skøyter en dag. Jeg er en som lett fryser og selv om jeg har på meg ulltøy og ullsokker og ikke trange skøyter osv, så ender jeg som regel alltid opp med å fryse etter en kort stund. Det ser også ofte veldig koselig ut å ta seg en kakaopause ved skøytebanen, men innerst inne er jeg nok kanskje den som heller vil gjøre meg ferdig med skøyter og drikke den kakaokoppen hjemme med krem på i stedet. 

  Helt til slutt skal jeg trekke vinner av abonnement på Julia som jeg hadde i julekalenderen her på bloggen. Denne gangen ble det en jente som heter Jennie. For et sammentreff. Hun vil bli kontaktet på IG der hun heter @jenniemartinsen. 

  Hva er din favoritt vinteraktivitet?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  TIPS

  14 ÅR OG SPILLEAVHENGIG.....


  26.11.2015


  //annonse

  Hei

  I helgen hadde jeg et enormt behov for å ha det gøy med noen venner. Dette fordi det i det siste har vært veldig mye å gjøre på skolen, lekser og tentamner og det fortsetter denne uken. 

  Egentlig hadde jeg nesten ikke tid til det, men tok meg det uansett. Det førte til litt stress på søndag kveld for å rekke tidsfristen på en innlevering, men jeg rakk det heldigvis. 

  På lørdag kveld inviterte jeg Tuva og Ella over til meg for å teste ut noen nye brettspill jeg hadde fått tilsendt i fra Tactic. Vi hadde det utrolig morsomt med disse spillene faktisk, og ettersom flere ønsker seg tips til hva man kan ønske seg til jul og også tips til hva man kan gjøre med venner så lager jeg dette innlegget. 

   

  SPILLENE VI TESTET  MOVEGG, ble til en latterbombe ettersom vi for det første så gærne ut med nebb  på hodet og en høne festet i en snor bak på buksa. Vi stresset i vei for å fiske opp egg og transportere dem trygt i fra stekepanna til hvert vårt reir uten å knuse dem. Lillebror syns dette var veldig gøy å se på.

   

  Favoritten var "KOKKELIMONKE"

  Her trakk vi kort med mange fremmedord/rare ord på og hver av spillerene skulle skrive en forklaring på hva det ordet betyr. Den av spillerene som trekker kortet skriver den riktige forklaringen og leser så opp alle forklaringene inkludert den riktige i tilfeldig rekkefølge. Deretter skal man gjette på hvilken forklaring som er riktig. Man kommer seg fremover med brikken sin ved å gjette riktig forklaring men også dersom noen tror det du skrev var rett.  Jeg ble utrolig overrasket over hvor flinke vi alle var til å komme med overbevisende ord og det var ikke lett. Utrolig flinke til å "Lyve" he, he. Morsomt med venner og også med familie. Dette kommer jeg til å spille mye i juleferien kan jeg tenke meg. 

    

  VIL DU VEDDE var også veldig gøy. 

  Vi testet dette litt på vår egne måte ettersom vi ikke tok oss helt tid til å sette oss inn i reglene. Man vedder lekepenger på utfordringer som er fysiske oppgaver og tenkeoppgaver på tid. Det er lurt å lese igjennom en del av utfordingene som er fysiske for da trenger man ting som terning, kopp, penner, skje, fyrstikker, flaske mm. Eller så kan man jo trekke nytt kort om man ikke har det man trenger tilgjengelig akkurat da. Veldig bra med utfordringer også merket med junior, slik at om noen yngre vil være med å spille så blir det rettferdig. Derfor også fint familiespill :)

  Dette er noen av de fysiske utfordringene:

  (Oppe til høyre er det bilde av timeglass som viser tiden man får på oppgaven)  Dette er noen av tenke utfordringene på tid. 

   

   

  Terningkast fra meg. 

  MOVEGG 4

  KOKKELIMONKE 6

  SKAL VI VEDDE 5


  Spillene selges i de fleste leketøysbutikker og bokhandlere :)

  Hvilket syns du så morsomst ut?

  Klem Jennie

   
  10 kommentarer


  TIPS

  Konkurranse Black Friday


  25.11.2015


  Hei

  //Annonse Cuponation

  I dag kommer det et litt annerledes innlegg, et lite tipsinnlegg.

  I det siste har det vært mye oppmerksomhet rundt "Black Friday"  og det er kanskje ikke alle som vet hva dette er. Det er i hvert fall nå på fredag 27 november og det er kort fortalt en dag hvor mange butikker, sentre og også nettbutikker kjører ekstremsalg på enkelte varer. 

  Jeg skal personlig ikke på noe senter eller i noen butikker, men skal følge med på hva noen av de butikkene jeg liker godt har av tilbud i nettbutikk. Jeg er egentlig veldig glad i å få tak i ting på tilbud og bruker alltid å søke etter rabattkoder og rabattkuponger på nettet før jeg bestiller noe. Da bruker jeg Cuponation som denne uken frem til fredag også har en kul konkurranse som heter "JAKTEN PÅ BLACK FRIDAY"

  Jeg har rett og slett laget en video som viser dere akkurat hva dere må gjøre for å være med i trekningen av et gavekort på kr 1000,-  til en valgfri nettbutikk. Videoen ser du under

  JAKTEN PÅ BLACK FRIDAY

   

  Hadde vært veldig gøy om en av dere vant :)

  For dere som ikke får sett videoen av en eller annen grunn så kan dere trykke //HER  (eller søke black friday norge i google) finne den linken som er med Cuponation og følge beskrivelsen videre på hva du må gjøre. Det letteste er nok å se min video, som også er grunnen til at jeg nettopp filmet den :)

   

  Skal du handle på Black Friday?

  Hvilken butikk ville du hatt gavekort i ?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  TIPS

  FØRSTE INNLEGG MED JULEGAVETIPS


  14.11.2015


  Hei

  //annonselinker

  I går var jeg i Oslo og der la jeg merke til at julebelysning allerede var på plass enkelte steder, og da slo det meg at det faktisk ikke er så lenge til jul.

  Jeg kom også på at jeg faktisk ikke aner hvordan julekalender jeg skal ha og ender vel opp med en enkel sjokoladekalender av den tradisjonelle varianten. 

  Jeg har også fått spørsmål om å gi julegavetips her på bloggen, men jeg har faktisk ennå ikke laget meg en ønskeliste ennå. Nå var jeg inne på MAKESTYLE i dag for å bestille meg noen produkter og kom på at jeg kunne lage et lite innlegg med gavetips fra den siden. Jeg har laget to kategorier. Gaver under kr 100,-  Gaver under kr 200,- Dette er mer gaver å kunne gi til for eksempel venninner, mor, tante og søster 

   

  TIPS UNDER KR 100,-

  (Ser at noe er på tilbud, vet jo ikke hvor lenge de tilbudene vil vare, linker til produkter under bildene.

  Neglelakker er alltid koselig og jeg hadde jo julekalenderen til Ciatè i fjor og syns de er veldig gode. Elsker duften "Love Spell" også. LINKER TIL PRODUKTENE LIGGER HER, trykk på prisenefor å komme til sidene: Neglsett Ciatè kr 49,-  Ciatè neglelakk gull kr 99,- Ciate neglelakk Love letter kr 99,-  Hand and Bodylotion "Love Spell"  fra Victoria`s Secrets kr 79,-   "Love Spell" Bodylotion kr 99,-

   

  TIPS TIL UNDER KR 200,-  

  Mye sminke i disse tipsene i tillegg til duft og pleie.

  Øverst, utrolig kult palette med øyeskygger kr 149,- I midten cover and concealer Palette kr 149,- Nedest, blush palette kr 164,-

  Deretter favoritt håndkremen min som var med i Oktober favoritter videoen min på Youtbe til kr 199,- og et flott sett med håndkremer på tilbud til kr 199,-. Trykk på prisene for å komme til sidene for produktene. 
   

  Håper dere fikk noen tips og også noen gode tilbud. 

  Hva ønsker du deg til jul i år?

  Ønsker du flere innlegg med tips?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  TIPS

  Hørt om han her?


  20.08.2015


  Hei

  //Annonselink

  Har du hørt om Jacob Whitesides? Jeg har de siste dagene hørt på musikken hans og liker virkelig mye av det han gjør. 

  Liker den litt hese stemmen hans og liker å slappe av til disse låtene. Han sjarmerer meg i hvert fall. Nå kommer han snart til Oslo også. Allerede 4 oktober har han konsert på Parkteateret. Det er fri aleder på konserten.

  NOT MY TYPE AT ALL

  WORDS 

  Ved å trykke //HER får du mer informasjon. Jeg har veldig lyst til å få med meg denne konserten. 

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  TIPS

  MITT HÅR


  03.06.2015


  Hei

  //deler av inlegget er sponset

  Endelig fikk jeg tatt bilder av håret mitt som jeg har lovet dere.  Da jeg var hos Centrum Frisør @centrumf på lørdag stripet vi håret mitt litt lysere i tilleg til at vi klippet 10 cm. Ville ikke at håret skulle bli for lyst eller for kort men slik at jeg kunne se en liten forskjell i hvertfall. Og det var akkurat det jeg fikk! Utrolig fornøyd og håret vil jo bli enda litt lysere til sommeren på grunn av sola.   Fikk også med meg noen produkter hjem som jeg gleder meg masse til å prøve. Fikk shampoo, balsam, hårkur og antrifrizz fra //Frends.no i serien Sexy Hair. Fordi jeg ønsket et glatt og sunt resultat fikk jeg "smooth sexy hair"  Om du ønsker mer volum, eller det beste for krøller er det andre ting du skal bruke. Disse produktene fant min frisør til mitt hår og for behandlingen jeg fikk denne dagen. Det er lurt å snakke med sin frisør om hvilke produkter som passer sitt hår. Noen har tynt hår andre tykt, noen ønsker volum andre ønsker ikke volum. Noen har lyst hår, andre mørkt, noen har farget andre har bleket og mange har sin naturlige farge. 

     I tillegg til dette skal jeg nå bruke hårkur fra Olaplex. Kuren er satt sammen for mitt hår og med tanke på stripene og behandlingen håret mitt nå har gått igjennom. Kuren styrker håret mitt etter stripingen. Disse produktene får man hos utvalgte frisører, så snakk med din frisør eller kontakt Frends, som jeg har linket til i innlegget. 

  Etter klippen sprayet frisøren en olje som luktet utrolig godt i håret mitt, superglad for at jeg har denne oljen selv også nå.   Har du spørsmål kan jeg jo forsøke å svare jeg også :)

  Klem Jennie 
  40 kommentarer


  TIPS

  ØNSKE SEG TIL JUL


  11.12.2014


  Hei

  Mange lurer på om jeg kan gi tips til hva man kan ønske seg til jul, så her kommer det noen. Noen av tingene har jeg allerede og noen ønsker jeg meg. 


  Det er ikke slik at det må være akkurat disse øredobbene men jeg liker at de er like til alle de tre hullene jeg har i det ene øret mitt. Det må ikke være et bestemt merke på skjerfet. Det kan kjøpes hos Cubus, Bik Bok, CMYC og flere andre butikker. Sengesettet må heller ikke være akkurat det på bildet, men ønsker meg sengesett i grått og hvitt (litt romantisk stil) Et objektiv til kamera som tåler at belysningen ikke er tipp topp og som gjør objektet skarpt og bakgrunnen blurete. Toalettmappe, trenger jeg vel egentlig ikke, men syns denne fra CMYK var søt :)  Polaroid kamera, liker godt mitt Instax mini , mitt er fra Elite Foto i Ski. Har du spørsmål om det har de egen instagrambruker @elitefotoski 

   Hva ønsker du deg til jul?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  TIPS

  PERFEKTE JULEGAVEN


  25.11.2014


  Hei

  I dag fikk jeg den søteste førjulsgave av Christian hos Elite Foto på Ski Storsenter. De har en Facebookside og en Instagrambruker,  om du har spørsmål om produktet. @elitefotoski og" Elite Foto Ski" på Facebook. Trykk for å komme til sidene :)

  Jeg har ønsket meg et slikt Polaroid kamera lenge og Instax-kameraene er jo så søte også. De fins i flere farger som du kan se på Instagram og Facebook. Gleder meg til å ta bilder med venner og henge opp på veggen hjemme. Har fått mye inspirasjon på nettet, det er mange fine måter å bruke bildene til å dekorere med på rommet sitt.

  Kameraene er ikke så voldsomt dyre heller. Det kostet 999,- og havner nok på mange sine ønskelister denne julen. Jeg syns alle er superfine med det rosa er en liten favoritt <3

  Håper du likte ønskeliste-tipset

  Er dette noe du ønsker deg?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  TIPS

  DE FØRSTE TIPSENE


  19.11.2014


  Hei

  I kveld var jeg på noe som heter Novemberkveld på skolen. Det er 9 klassetrinnet som arrangerte det og det var utstillinger, caféer og forestillinger med musikk og dans. Jeg sang med valgfag  "Sal og Scene"

   

  Dette er scenen i gymsalen vår  Etter skolen i dag dro jeg raskt avgårde til Ski for å kjøpe badedrakt, for i morgen begynner min gymgruppe med svømming. Det var faktsik mange mennesker på senteret og jeg så at flere er i full gang med å kjøpe julegaver. Blir litt stresset, for jeg har ikke laget min egen ønskeliste ennå og har heller ikke ordnet en eneste gave.

  Søkte litt på nettet og satte sammen collagen under. Syns det er fine julegavetips til en søster eller venninne. 

   

  Passholderene fant jeg hos HM kr 49,50 - Ringer Accessorize ca kr 129,-   Bilde med tekst Kremmerhuset kr 99,- (Man kan jo skrive fine tekster og printe ut hjemme også og sette i andre rammer) Tøfler HM kr 149,-  Leppeskrubb fra Lush kr 105,- Lyslenke, det fins jo mange forskjellige typer men akkurat disse koster ca 300,-  Mobildeksel Glitter kr 129,-

  Ønsker du flere tips fremover?
   
  Klem Jennie  8 kommentarer


  TIPS

  VIKTIG


  18.11.2014


  Hei

  //link til annonse for produktet

  Nå gleder jeg meg veldig til julelysene kommer opp i hager og julestjerner og adventsstaker blir hengt og satt i vinduer. Det er mørkt når jeg står opp og drar på skolen og det begynner å mørkne igjen kort tid etter at jeg kommer hjem fra skolen også. 

  På treningene er vi ute og løper en del da vi har barmarkstrening med skigruppa og med håndballen tar vi oss også plutselig en oppvarming ute før kamper. Da er det utrolig viktig med refleks syns jeg.   Helgen som var, var det en forferdelig ulykke her på Nesodden hvor jeg bor hvor en jente i 20 årene ble påkjørt og døde av skadene. I avisen stod det at det var mørkt og dårlig sikt i tillegg til at den som ble påkjørt hadde på seg mørke klær. Mamma og pappa er skikkelig strenge på refleksbruk her i familien og er flinke til å bruke refleks mye selv også. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke syns de knallgule vestene er like morsomme å tre over hodet når hele familien skal på kveldstur, men jeg vet hvor viktig det er også. Nå er det jo mange jakker som har reflekser på seg, og da slipper man å tenke på det også. 

  Det fins jo utrolig mange fine reflekser og mange typer man kan bruke. Jeg bruker ofte hodelykt når jeg er ute og løper når det er mørkt også, men nå kom jeg over denne refleksvesten med matchende tilbehør og det er jo absolutt noe man kan ønske seg til jul eller bursdag (om man snart har det også). Jeg ville i  hvertfall gledet meg til å trene i dette settet fra www.Getinspired.no , se mer om det //HER

   

   

  Er du flink til å bruke refleks?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  TIPS

  FORSØKER DETTE


  11.11.2014


  Hei

  //link til annonse nettside

  Jeg har som flere av dere sikkert har fått med dere blitt veldig glad i body mister, parfymer, dusjsåper pluss at jeg bruker litt sminke. Samtidig syns jeg det er gøy å forsøke ulike sminkemetoder og stiler selv om jeg ikke går ut døra med den sminken, he he.

  Forsøkte denne måneden noe som heter GlossyBox, som er et abonnement på en månendtlig pakke med 5 skjønnhetsprodukter i. Du kan lese mer om Glossybox //HER. Ble veldig positivt overrasket og er speisielt fornøyd med dusjgelé som blir til skum, lukter veldig godt. 

  Denne måneden var det Limited edition boks, så esken som tingene kom i var ekstra fin. Elsker overraskelser så å få en pakke en gang i måneden er jo fantastisk. Et slikt abonnement er jo noe man kan ønske seg til jul eller bursdag også, så dette er mitt første julegavetips. 

  Nå skal jeg av gårde på klassefest (bli kjent fest med den nye klassen og foreldre) og gleder meg veldig. Litt dumt at jeg ikke får jobbet med lekser, men slik ble det denne gangen.   Ønsker dere flere julegavetips fremover?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  TIPS

  TIPS TIL DERE


  08.10.2014


  Hei

  //inneholder reklamelenke

  Jeg har tidligere lagt ut bilder av meg på instagram med krøller og også her på bloggen, som mange av dere har likt. Jeg krøller ikke håret mitt så ofte, det blir om det er spesielle anledninger som bursdager, fester eller annen moro.  Det er gøy å gjøre noe annerledes med håret av og til.

  Jeg syns det er kjempefint å ha litt krøller og sover ofte med en flette eller to i håret for å få litt fall i det. 

  Nå har Makestyle.no forhåndsbestilling av de populære MAST krøllstavene med hele 30% rabatt på forhåndsbestillingen. De kommer inn på lager igjen rundt 17.oktober. 

  Ville bare tipse dere om dette supre tilbudet
  Se MAST liten ved å trykke //HER      og MAST stor ved å trykke //HER

  Liker du å krølle håret?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  TIPS

  IDRETTSDAG


  09.09.2014


  Hei (Innlegg nummer 2 av 2 i dag)

   

  I dag har jeg hatt idrettsdag med skolen, jeg elsker slike dager. I dag satte regnet en liten demper på sportsgleden merket jeg, det bøttet ned store deler av dagen. Det endte med at lærerene avlyste dagen etter at vi hadde løpt ferdig stafettene klokka 11.30. Det har jo vært så utrolig fint vær de siste dagene, så uflaks at idrettsdagen skulle få regn. Jeg håper virkelig at jeg får "Fysisk aktivitet og helse" som valgfag dette skoleåret.

  Jeg var heldig og fikk mama til å hente med og et par venninner, slik at vi kom oss fort hjem. Da tappet mamma et forkjølelsesbad for meg. Det er noe vi kjøper når vi er i Østerrike og har i badevannet når vi er forkjølet. Det hjelper faktisk ganske bra syns jeg. Det lukter mentol så jeg pleier å dusje med en god dusjsåpe etterpå for å ikke lukte som en kjempestor halstablett. 

  Etter forkjølelsesbadet, koste jeg meg lunsjen som jeg ikke fikk spist på idrettsplassen, salat og iskaldt vann i min Bambi. Det er en av mine favoritter fra Makestyle. Se den ved å trykke //HER Vinner av giveaway jeg hadde på bloggen leser du under dette innlegget. 

  Koste meg også med kake for det ble igjen en del av kaken jeg bakte til arrangementet......mmmmm 

   


  Det ble selvfølgelig ganske fint vær i løpet av dagen og jeg var ute i hagen og hentet meg et surt eple. Gleder meg til de blir litt mer mode, men i dag hadde jeg faktisk lyst på et surt ett :) Så fikk jeg et sjongleringsinnfall. Video på IG og liten collage her. 
   

  Har du valgfag på skolen?

  Hvilket fag har du?

  Klem Jennie

  //Inneholder link til produkt
  65 kommentarer


  TIPS

  GOD MORGEN


  03.09.2014


  Hei

  Dette skjer ikke ofte, at det kommer et morgeninnlegg på bloggen. Men i går la jeg ut et innlegg med 5 sanger, og ble tipset om en ny jeg aldri hadde hørt før. Sangen var fin og videoen gjorde den fantastisk. 

   

  Se og hør denne,  og ha en like flott dag som du er flott <3  

  Takk til Charlotte, Liv og Guro som tipset meg om sangen i går kveld.

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  TIPS

  STEP UP - ALL INN


  06.08.2014


  Hei

  //annonse  Snart er det kinopremiere på den Amerikanske filmen Step UP- All in.  Filmen har premiere 15 august og jeg gleder meg veldig til å se den. Som dere kan se i traileren så er det en dansefilm og jeg vet at mange av følgerene mine på IG og leserene mine på blogg elsker dans og musikk. eg syns den ser bra ut og for dere som også syns det så bør dere titte innom bloggen min igjen på FREDAG, for da blir det en kjempekul konkurranse her. I mens får dere kose dere med en smakebit av filmen.

  SMAKEBIT PÅ FILMEN  Jeg leste også om filmen på oslokino sin nettside og det ser ikke ut til at det er noen aldergrense på denne filmen :)

   

  I dag har jeg vært i Oslo i sammen med Lila. Hun er i Oslo i noen dager og skal overnatte hos meg i natt :) Blogger i morgen om dagene våre i sammen. Alltid gøy med jenta mi <3

   

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  TIPS

  Da har jeg begynt


  08.07.2014


  Hei

  Da har jeg begynt å legge frem ting til pakkevideo. Har tenkt å filme den i morgen og gleder meg masse til å gjøre det. Gleder meg bare mer og mer til å reise nå som dagen nærmer seg og tanken på hvor fort tiden går. Ferien er jo heller ikke ferdig etter Tyrkia. Da reiser jeg til London som jeg har drømt om såååååååå lenge. Og til dere som er hjemme i sommer.. kos dere masse. Vær ute meg venner, familie, spis masse is og nyt sommeren. Jeg har hatt hjemmesommer før jeg, syns det var kjempekoselig. Var mye på stranda, var turist i egen by og dro til Frognerparken, Operahuset, Oscarsborg og Tusenfryd. 

  Veldig deilig å bare legge at til Tyrkia i en skuff og vite hvor alt er. Jeg har laget en lang liste over ting jeg skal ha med. Jeg har veldig lett for å pakke mer enn det jeg trenger så har prøvd å ta med litt mindre denne gangen. 

  DETTE ER FORRESTEN EN KURV I DET NYE SKAPET MITT. VIL DU SE DET NYE SKAPET??   


  HER ER FLERE BILDER FRA DET FANTASTISKE HOTELLET.

  Seven Seas Side  Jeg har aldri laget pakkevideo før. Gi meg gjerne tips i kommentarfeltet <3

  Klem Jennie   
  49 kommentarer


  TIPS

  PAKKE-VIDEO


  06.07.2014


  Hei

  Nå har jeg begynt å tenke litt på hva jeg skal pakke med til Tyrkia siden det ikke er så lenge til vi reiser. Alt må jo være rent før vi drar så jeg må vaske litt klær også. Skal i hvertfall ha med meg det på bilde. Har vært helt hekta på vannmelon for tinden så jeg har funnet meg alle disse søte tingene.

  Har fått mange spørsmål om jeg skal ha pakkevideo eller om jeg kan ha det. Har aldri hatt det før og det høres veldig kult ut. Lurer derfor på om dere vil at jeg skal ha en " PAKK MED MEG TYRKIA" video?


   

  I går var vi også på IKEA der jeg kjøpte et nytt klesskap. Har derfor måtte tømme hele skapet og nå må jeg gå ned og begynne å fylle det inn. KJEDELIG...hahaha<3

  Vet at om jeg ikke skriver hvor de ulike tingene kan kjøpes så får jeg maaaange spørsmål om det på instagram og blogg, så her kommer det. Veske og deksel H&M ser det ikke i nettbutikken, Kulepennen kjøpte jeg på Tekniskmuseum for 1 år siden, Lipgloss med solfaktor Cliniderm (den er utrolig god og fin) fra apoteket. Topp med vannmeloner Sheinside.http://www.sheinside.com/White-Short-Sleeve-Watermelon-Embroidered-T-Shirt-p-169204-cat-1738.html

  Samtidig kommer jeg ikke alltid til å skrive hvor ting er i for det blir jo bare sett på som reklame.

  Hva syns du om "pakk med meg video"?

  Klem Jennie
  105 kommentarer


  TIPS

  VÆRT HOS FRISØREN :-O


  05.07.2014


  Hei 

  I dag tidlig la jeg som noen av dere har fått med dere ut et bilde på instagram hvor det stod at jeg skulle klippe meg. Mange kommenterte at jeg ikke burde klippe meg, andre at jeg ikke burde klippe meg kort og noen syns det var spennende. 

  Jeg har alltid fått mange kommentarer på det lange håret mitt og flere spør om tips og råd til hvordan å få det så langt og sunt, og om  hvor lenge jeg har spart for å få det så langt. Jeg har vel egentlig aldri spart til langt hår og har siden 2 klasse hatt hårlengde fra under skuldrene til nesten ned til hoftene. Jeg klipper håret jevnlig hos frisør og får da også behandling av håret. Bruker også helst samme frisør som kjenner håret mitt og hvilke produkter som passer til meg. Jeg har som tidligere blogget hatt problemer med hodebunnen men frisøren min hjelper meg og veileder meg og. Lise som er frisøren min har klippet familien min helt siden mamma var liten og det er den samme salongen Centrum Frisør som har eksistert alle disse årene. 

  FØR BILDE


  Noe annet flere har spurt meg om er om jeg har farget håret noen gang og svaret er at det har jeg aldri. Jeg har ofte tenkt at litt lysere hår hadde vært fint eller noen lysere striper men samtidig hater jeg tanken på ettervekst. Men i dag hos Lise. så gjorde hun håret mitt litt lysere og livlig på en utrolig kul måte. Det er veldig få frisører som får til den teknikken hun gjorde på meg og bare henne i salongen jeg går i. Hun brukte fingrene til å på en måte gre inn litt hårbleking i håret mitt, men ikke på toppen av hodet. Jeg har fra før av litt naturlige striper i håret og denne metoden passet perfekt til meg syns jeg. Hun kalte den for SHIMMER HOMBRE og jeg elsker det.  

  BILDENE I INNLEGGET HAR COPYRIGHT SOM VIL SI AT DET IKKE ER LOV Å DELE BILDENE PÅ INSTAGAM
  Hun klippet også en god del som du ser på før bildet og har skrådd klippen litt på siidene for å få litt løft i håret. Jeg liker heller ikke hår som er klippet rett av, så hun har klippet det en del opp. Det kjennes så lett og også tykkere ut.  Når jeg reiser til Tyrkia vil håret bli enda litt lysere, og jeg gleder meg til å se dette til en litt mer sommergyllen hud. Jeg har nå også produkter jeg skal ha med meg som vil behandle og beskytte håret mitt i ferien slik at det blant annet får noe grøntskjær når jeg bader i klorvann. Disse produktene pakker jeg som jeg skrev med meg og kommer nærmere innpå i pakkevideo eller pakkeinnlegg.

  Da har jeg i samme innlegg fått svart på noen spørsmål om håret mitt i fra dere lesere, 

  vist resultatet av frisørtimen i dag

  og lagt med link til frisørsalongen om du får lyst til å dra til frisøren selv. 

  Mange lurer også på shortsen - den kan du se her http://www.sheinside.com/Blue-Pockets-Ripped-Fringe-Denim-Shorts-p-168067-cat-1740.html

   

  Hva syns du?

  Klem Jennie

   
  66 kommentarer


  TIPS

  DET MÅ JO GJØRES .........


  01.07.2014


  Hei

  I dag har jeg brukt tiden min på å rydde på rommet og i skapet mitt. Ganske kjedelig men det må jo gjøres. Hjelper å høre på musikk eller sette på noe du liker å se på TV. Jeg satte derfor på PLL. Kan ikke akkurat si det går så fort men ble i hvertfall ferdig.

   

  Har også vært på IG og sett på neglbildene som er lagt ut hittil. Masse kule og søte negler er blitt lagt ut. Har likt alle og kommentert så mange jeg kan. Hvis du har privat bruker får jeg desverre ikke sett bilde ditt men er helt sikker på at det er utrolig kult.  Kanskje jeg prøver noen av dem selv. Valgte å lage en collage med noen jeg likte godt.


  Etter at jeg hadde ryddet på rommet hadde jeg og lillesøster en liten photoshoot ute. Denne gangen var det ikke jeg som var forran kamera, det var min nydelig søster. (P.S Hun sa at det var greit at jeg la det ut på bloggen.)

  PEACE OUT


  Om du vil dele et bilde av neglene din på IG, tag det med #jenniefashionnail

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  TIPS

  KLARER MEG IKKE UTEN....


  30.06.2014


  Hei

  I dag dro jeg og Ella til byen for å se Maleficent. Filme var bedre enn forventet og jeg koste meg masse med filmen. Vi dro blant annet på kino siden været ikke lovet så bra men da vi kom ut slo varmen mot oss og sola skinte. Før vi gikk til båten tittet vi fort innom en bokhandel og kjøpte " THE FAULT IN OUR STARS", på norsk. Har hørt masse bra om både boka og filmen men jeg vil lese boka først. 

  Kanskje jeg kan lese den når jeg er i Tyrkia. Egentlig har jeg for mye å lese akkurat nå. Er midt i Duste-dagbok 2 og har 3 og 4 også. Når jeg er i syden måååå jeg seriøst ha noe å lese på. Sist gang tok jeg med en bok og det var ikke nok. Ble ferdig med den den første dagen. Hahaha... Så jeg må nok ta med mange bøker denne gangen.

   

  Bøker er noe jeg MÅÅÅÅÅÅÅ ha med til utlandet.


  I går fant jeg noe utrolig kult på nettet og valgte å gjøre det selv. Jeg tok derfor å tegnet en "leppe" på to av fingrene mine. Deretter holdt jeg fingrene opp til munnen. Mamma lakket også neglene mine og de ble utrolig søte. Om du har en kul måte å style neglene på kan du ta bilde av det, legge det ut på IG og tagge det med #jenniefashionnails. Da kan jeg også få inspirasjon fra dere. Skal også like og kommentere så mange av bildene som jeg klarer.

  MED FILTER

  UTEN FILTER


   

  Har du en god bok å anbefale?

  Klem Jennie
  104 kommentarer


  TIPS

  Dette har jeg gjort i dag :-O


  15.05.2014


  HEI

  I dag dro jeg på innspilling og møtte vennen mine igjen. Det var utrolig koselig og se alle igjen, men det som var litt trist var at det også var Tinestafetten i dag. Kom på første laget og gledet meg masse til og løpe. Ble glad av å høre at begge lagene fra klasen gjorde det bra i dag. Håper de fikk med en t-skjorte til meg..hehehe.

   

  (EEEELSKER DE NYE BRILLENE MINE FRA GINA<3)

  Nå er det bare en skoledag i gjen til 17 mai, og jeg har søkt på nettet etter dessert til den store dagen. 17 mai feiringen begynner tidlig på skolen vår i år, og det vil si at alt som skjer på skolen allerede er ferdig 13.30. Syns det er litt dumt jeg at alt skal begynne så tidlig og bli ferdig så fort. Dette er faktisk siste gang jeg går i 17 mai tog med klassen min. Neste år går vi jo på ungdomsskolen og de går ikke i 17 mai toget. 

  Men noe det alltid er på 17 mai er jo is og kaker, og disse klarte å friste meg i såfall. Så får vi håpe på sol og finfint vær. 

  Pleier du å bake til 17 mai?

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  TIPS

  TØFF ELLER SØT


  10.05.2014


  Hei

  Endelig lørdag, og i dag har endelig sola tittet litt frem igjen også :) Nå er det bare en skoleuke før det er 17 mai og i dag fikk jeg fikset siste ting til antrekket mitt. Det vil si....jeg skulle gjerne hatt en veske, men det fant jeg ikke. Det er så typisk meg at når jeg egentlig skulle se etter noe til 17 mai, begynte å se på helt andre ting i butikkene. Etter at jeg kom hjem rotet jeg meg litt inn på nettsiden til hm, og begynte å gruble litt over stilen min. Jeg liker liksom både den tøffe stilen og den søte jeg, men det ville jo vært enklere for garderoben min om jeg fikk bestemt meg for hva jeg liker mest. Da kan man jo matche plaggene mye bedre sammen etterpå også. 

   

  HER LIKER JEG STILEN MEG LITT BARNSLIG TRYKK SOM ER AVSLAPPET

   

  HER LIKER JEG  STILEN SOM ER LITT BLANDA SØT OG TØFF

  (Alt må jo ikke matche faktisk)

   

  DENNE SØTE STILEN MED KRANS , SÅÅÅ FIN

   

  OG DETTE LIKER JEG OGSÅ

  Jeg lurer også på om det kommer inn myyye mere fint jo nærmere sommeren vi kommer. Jeg vet at sikkert mange av dere har noe i mot HM etter at de har blitt kritisert i media den siste tiden, men med disse bildene vil jeg vise stiler og ikke nødvendigvis produktene. 

   Og selvom jeg har noen merkeplagg som noen av dere kommenterer, så er jeg faktisk ikke noe særlig opptatt av det. Mye heller flere plagg å variere med enn noen få dyre. 

  Noen som trenger nye sommerklær? 

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  TIPS

  Noe jeg liker


  08.05.2014


  Hei

  Nå for tiden har jeg vert helt hekta på YouTube videoer med mye inspirasjon, tips osv....Har søkt veldig mye rundt og jeg har funnet en jente jeg bare digger. Hun heter Bethayn Mota. Syns videoene hennes er veldig kule og har prøvd ut noen av tingene hun tipser om. Hun er veldig kreativ og ike minst suuuper pen. Hihihih....<3

  Om du ikke er så flink i engelsk , så kan  du kanskje lære litt mer engelsk av å se videoene også :D

  Du kan finne flere youtubevideoer ved å klikke HER

  Denne videoen har gitt meg masse gode ideer. 


   Hvem andre fikk lyst på???

  I dag var jeg med Ella hjem etter skolen.Vi har gjort som venner flest...hatt det gøy<3<3<3

  Hvilken video var din favoritt??
  71 kommentarer


  TIPS

  Er du med?


  07.05.2014


  Hei

  Nå er mobilkonkurransen til Kreftforeningen godt i gang. Over 5000 har sett Isac Elliot sin "HUDEN GLEMMER IKKE" film på https://www.youtube.com/user/hudenglemmerikke

  Jeg skulle gjerne vært med på konkurransen selv, men jeg sitter jo faktisk i juryen som skal kåre vinneren. Det er jeg også kjempeglad for at jeg gjør for jeg syns at dette er en kjempeflott kampanje. Jeg har blogget om dette en gang tidligere og innlegget kan du lese ved å trykke HER, KUL KONKURRANSE. Men det kom også en del spørsmål etter det innlegget. De vil jeg svare på i dette innlegget.

  1. Du får samtidig svar på alt du måtte lure på ved å klikke deg inn på https://kreftforeningen.no/hudenglemmerikke/. Da kommer du til et skjermbilde som ser slik ut: 

  Da ser du at det er mulig å klikke seg inn på ulike temaer helt øverst. Om konkurransen, Fakta om sol, Materiell, Bli med, Filmskole. Du kan også trykke på teksten her og komme til de ulike sidene om du ønsker det. 

  2. Når det gjelder alderen er den satt til dem mellom 13 og 16 år for de som sender inn video. Dette er en grense som er satt med tanke på at det er anbefalt at man ikke har en konto på YouTube før man er 13 år. 

  3. Når det gjelder om premien kan du lese om det under "Om konkurransen" 

  4. Kan man delta alene? Ja, man kan delta alene eller i en gruppe på opp til maks 4 personer. 

  5. Når er fristen til å sende inn? Fristen er 25 mai, lykke til :)

  LITEN COLLAGE FRA YouTube filmen til Isac
  Lykke til til dere som skal være med. 

  Har du meldt deg på eller skal du melde deg på?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  TIPS

  KUL KONKURRANSE


  29.04.2014


  Hei

  I dag har jeg lyst til å informere dere om en kul konkurranse. Det er ikke en konkurranse som jeg arrangerer, men som Kreftforeningen nå har gående. Jeg er så heldig å få være en av de som sitter i juryen og gleder meg til å se på filmer som blir sendt inn. 

  TRYKKER DU HER FÅR DU SE HVEM SOM SITTER I JURYEN

  Konkurransen heter "HUDEN GLEMMER IKKE" og er en mobilkonkurranse som handler om det å passe på huden sin i solen. Det er dessverre slik at Norge ligger på topp i verden når det gjeder antall tilfeller av alvorlig hudkreft per innbygger, etter Australia, New Zealand, Sveits og DanmarkDe viktigste årsaken til hudkreft er solforbrenning og overdreven soling. Mobilfilmene skal derfor handle om det å få andre til å være forsiktige i sola og til ikke å bruke solarium.

   

  Det er allerede en film som har blitt publisert under HUDEN GLEMMER IKKE på YouTube og den kan du se her. 

   

  Er det ikke kult at Isac Elliot fronter denne konkurransen?

  Jeg er personlig veldig glad i å være ute i sola og ha det gøy med venner på stranda om sommeren. Jeg bruker alltid solkrem og liker personlig best de på spruteflaske med faktor 30. Jeg syns ofte at solkrem kan være litt klissete og fet og bruker derfor en helt egen faktor og solkrem som er beregnet til ansiktet i fjeset mitt. Jeg husker at jeg før var litt irritert på a bli smurt inn i solkrem hele tiden og foreldre som nå maser om at jeg må smøre meg hele tiden. Men selv om jeg kanskje ikke blir like brun like fort som alle andre så får jeg en fin sommerfarge jeg også, og samtidig så vet jeg jo hvor viktig det er. 

  Det ligger masse informasjon og tips på Kreftforeningen sine sider, du kan trykke HER for å komme direkte til HUDEN GLEMMER IKKE. Der er det alt i fra FAKTA OM SOL til en FILMSKOLE for de som ønsker å delta. Om du går på ungdomsskolen kan kanskje dette være noe dere kan holde på med innenfor et fag. La læreren deres lese mer OM KONKURRANSEN.

   

  Vel...om du syns at dette høres gøy og spennende ut får du all informasjon du trenger inne på https://kreftforeningen.no/hudenglemmerikke/

  Om du etter å ha vært inne på sidene føler at du har lyst til å være med på konkurransen men ikke helt vet hva filmen skal hanlde om har jeg her noen ideer til deg deg.

  • VI TRENGER SOL, MEN HVORDAN KAN VI UNNGÅ Å BLI SOLBRENT?
  • MYE SOL OG SOLARIUM GJØR AT VI BLIR TIDLIGERE RYNKETE?
  • HVOR MYE PENGER BRUKER FOR EKSEMPEL DE SOM TAR MYE SOLARIUM I LØPET AV ET ÅR?
  • HVORFOR ER DET SÅ VIKTIG FOR NOEN Å VÆRE UNATULRIG BRUN?
  • SOLBESKYTTELSE HANDLER IKKE BARE OM SOLKREM MEN OGSÅ OM Å TA NOEN PAUSER FRA DE STERKESTE STRÅLENE.

  Blir du med?

  Klem Jennie 
  35 kommentarer


  TIPS

  WISHLIST


  19.08.2013


  Hei

  I dag følte jeg meg litt bedre og dro derfor på skolen. Er nok bare skikkelig forkjøla men har ikke feber. Da jeg kom hjem følte jeg meg litt slapp igjen så jeg gjorde lekser og etter det ble jeg sittende og surfe litt på dataen. Kom over siden Makestyle.no som har utrolig mye fint. Søsteren min og jeg fikk for ikke så veldig lenge siden vårt eget bad, siden vi bygde om litt i huset.  Jeg drømmer om å gjøre badet mer jentete, og Makestyle har så mye fint. Det er jo heller ingen hemlighet at mange jenter på min alder syns det begynner å bli litt gøy å prøve ut litt sminke, så selv om jeg ikke bruker det til hverdags er det jo gøy å kunne leke seg litt med produkter. Det ble til at jeg laget meg en 


  ROSA HÅRFØNER

  Akkurat nå må jeg løpe opp og hente mamma sin hver gang jeg skal føne håret

  SUPERSØT TOALETTMAPPE

  TOO FACED SMINKE KIT

  KULT AT DEN VISER HVORDAN OG HVOR VI SKAL BRUKE PRODUKTET. Skal man først sminke seg kan man jo gjøre det riktig :)


  UTROLIG FIN KABUKI

  PUDDER

  DE LEKRESTE ROSA SMINKEKOSTER

  RENSESPRAY TIL KOSTER

  Utrolig viktig å rense sminkeprodukter, de får bakterier i seg. 

  SMYKKETRE TIL BADET

  PARFYME FRA CLEAN

  Parfymen må ikke være rosa, for disse syns jeg lukter så mye bedre enn den rosa fra samme merke. Ønsket meg lenge :)

   

  Hvilket produkt likte du best, eller har du en annen favoritt?

  Klem Jennie  
  72 kommentarer


  TIPS

  Selena Gomez


  10.05.2013


  Jeg bare elsker Selena Gomez og selvfølgelig også hennes siste låt  "Come & Get it" . Jeg har sett videoen utrolig mange ganger allerede og blir ikke lei. Håper hun fremfører den på konserten 1. september. Hvilken person er din favorittartist? 


   

  klem Jennie
  107 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION