hits

 • SPØRSMÅLSRUNDE

  ER JEG FREMDELES SINGEL?


  17.01.2017


  Hei!

  I dag har jeg vært nok en dag hjemme fra skolen på grunn av sykdom men føler meg heldigvis bedre, så jeg kan endelig gå på skolen i morgen. Jeg blir fakisk superstressa av være hjemme. Jeg går glipp av viktig undervisning, jeg får ikke henta skolesaker og jeg blir heller ikke oppdatert på viktige ting som hvordan jeg skal søke videregående skole. Selv om jeg har vært syk har jeg jobbet masse med skolearbeid i steden for å faktisk slappe av og bli skikkelig frisk. Men nå er jeg klar til å dra på skolen, selv om jeg kanskje er litt sliten. Heldigvis var jeg bare syk to skoledager og litt i helgen. Mamma og pappa syns det er utrolig dumt at det er slik at man liksom ikke kan være syk når man går på skolen. De blir litt oppgitte over at jeg sitter og stresser med lekser  samtidig som jeg er syk. Presser på meg vannflaske eter vannflaske og tekopp etter tekopp. Det var nok om det. 

  I dag tenkte jeg at jeg kjapt kunne svare på noen spørsmål som jeg har fått mye av på instagram i det siste.

  1. Hvor gammel er du?

  Jeg fylte nettopp 16 år.

  2. Hvor høy er du?

  Jeg er 165cm lav/høy eller hva enn du vil kalle det. Jeg trives i hvert fall i mine 165cm<3

  3. Hvor er kjolen og skoenen på dette bilde fra?

  Kjolen kjøpte jeg på HM for under 100kr for noen år siden. Ganske gammel men elsker den fordi den er enkel og passer til alt. Skoene fikk jeg låne av en venninne akkurat for premieren av Marcus og Martinus filmen, men har sett maaaaange slike sko i flere skobutikker. 

  4. Kan du snart filme en ny video?

  Jeg har veldig lyst til å filme en video til snart. Det er bare mye som skjer for tiden så jeg må bare vente til ting har roet seg litt ned. Det er alt fra skole til andre spennende prosjekter. Det er bare å kommentere i vei om dere har noen ønsker:-)

  5. Er du singel?

  Ja, jeg er fremdeles singel haha:-)

  6. Hvor er kjolen og skoenen på dette bilde fra?

  Kjolen kjøpte jeg på HM for under 100kr for noen år siden. Ganske gammel men elsker den fordi den er enkel og passer til alt. Skoene fikk jeg låne av en venninne akkurat for premieren av Marcus og Martinus filmen, men har sett maaaaange slike sko i flere skobutikker.    

  Det var altså min lille oppdatering og spørsmålsrunde. Synes du jeg bruke filme en ny spørsmålsrunde? Det var ikke sååååå lenge siden jeg hadde en på snap men tenkte til youtube som ikke forsvinner etter 24 timer?

  Klem Jennie

   
  4 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE MALTA 2016


  23.07.2016


  //annonselink

  Hei!

  I dag har jeg slappet av i hagen her i Graz etter at vi kom hjem i fra Italia i går. Det var egentlig utrolig deilig å komme hit siden jeg fikk sove lenger, alt er litt mer avslappet, været er er faktisk like bra som i Italia, slipper å lete etter et sted å spise osv...

  Jeg har vært på sykkeltur, jeg har spilt basket, hatt vannballongkrig med mamma, pappa, lillesøster, lillebror, onkel og tante og jeg har lært meg litt selvforsvar av onkel. Utrolig morsomt og spennende. Til middag lagde Opa noe som heter Ungarsk Gulasj og det var utrolig godt. Han lagde det i en stor gryte ute i hagen som han hang over et bål. Så det var litt om dagen min, men nå......

  .....tenkte jeg å starte spørsmålsrunden for språkreisen min til Malta 2016 med EF. Jeg har blogget en del om hele reisen, men vet at flere av dere fremdeles har maaaaange spørsmål. Det er bare å fyre løs med spørsmål i DETTE kommentarfeltet og jeg vil plukke ut så mange som mulig. Det kommer nok ikke til å bli 1 video men jeg vil fordele den i 2 eller 3 deler. Om du vil kan du se spørsmålsrundene fra i fjor sommer da jeg var i Brighton lenger ned i innlegget, hvis du trenger hjelp til spørsmål.  SVARER PÅ SPØRSMÅL FRA BRIGHTON 2015 DEL 1

  DEL 2

  DEL 3

   

   

  Om du ønsker å bestille en gratisbrosjyre trykk //HER :-)

  Da er det bare å fyre løs med spørsmål!!!

  Klem Jennie
  177 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  JEG LEGGER MEG UNDER KNIVEN?


  24.03.2016


  Hei

  For litt siden filmet jeg en spørsmålsrunden der dere hadde mulighet til å stille spørsmål i kommentarfeltet her på bloggen. Et av spørsmålene var " planlegger du å legge deg under kniven?". Spørsmålet sjokkerte meg virkelig. Jeg er bare 15 liksom. Men etter å ha tenkt på det litt var ikke spørsmålet så rart allikevel. Nå har det seg faktisk slik at en god del bloggere "legger seg under kniven". Nå har det jo seg slik at eksponerte personer og de som er veldig offentlig i media, ALLTID kommer til å få noen negative kommentarer på blant annet utseende sitt. Jeg får det selv, men velger å ignorere de. Hvorfor skal jeg høre på dem når det er så mange andre fine kommentarer og støttende mennesker der ute. I tillegg har jeg aldri følt et press på den måten at jeg må endre meg for å være pen. 

  Jeg har ikke planer om å operere meg. Jeg ønsker i tillegg å være et godt forbilde, og vise at man er god nok slik man er. For meg blir utseende helt glemt om jeg er med en hyggelig person. En hyggelig person er vakker i mine øyne! I tillegg synes jeg man blir 1000 ganger finere om man smiler.  

  Jeg har selvfølgelig mine perioder hvor jeg ikke har selvtillitten jeg ønsker og ikke føler meg på topp, men et godt råd til når man har det slik er: " Livet blir jo ikke bedre av å ikke være fornøyd og det er viktig å være glad i seg selv" 

  LIFE IS SHORT, SO SMILE WHILE YOU STILL HAVE TEETH :-) HAHAHA

  Processed with VSCO with a5 preset

  Til dere som lurer, videoen kommer ut snart. Beklager det tok så lang tid, men har hatt mye å gjøre:-)

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SKYT I VEI


  20.02.2016


  Hei people 

  Tenkte å gjøre det litt lettvint for meg selv etter en veldig lang dag i går og setter derfor i gang en ny SPØRSMÅLSRUNDE!!

  Please, ikke still de vanlige spørsmålene som "Hvor bor du?" "Hvor mange søsken har du?" "Hvordan ble du med i Jenter" og til slutt "Hvor høy er du?" Jeg vokser visst ikke superfort for tiden og trives med mine 164 cm. Alltid fint å ha større venner og venninner og støtte meg til ;)

  Ellers så er det bare å skyte i vei med spørsmål, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan.

  Klem Jennie

  Her er en del av snappene jeg la ut i går. Flere videoer om dere tar en titt også. Snap: Jenniesofiesnap   
  168 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  NEI, ER OGSÅ ET SVAR


  08.11.2015


  Hei

  I dag tenkte jeg å starte en Q&A, altså en ny spørsmålsrunde. Liker alltid å gjøre spørsmålsrunder og se alle spørsmålene jeg får. Jeg planlegger å teste ut det nye lyset mitt i denne videoen så det blir veldig spennende. Enten blir det bra eller så blir det helt fullstendig mislykka. Hahahahahah! Neida, vi får se. Men da er dette innlegget laget og det er bare å kommentere spørsmål under i kommentarfeltet. Skal i første omgang prøve å svare på de spørsmålene jeg ikke har svart på før. 

  Klem Jennie
  192 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  DETTE TRENER JEG


  23.01.2015


  Hei


  I dag er det fredag igjen og jeg gleder masse til helgen. Skal noen morsomt i morgen og spille håndballkamp på søndag. I dag har jeg vært å skolen og trening. Mange av dere spør meg om hva jeg trener, når og hvor ofte, tenkte nå å svare litt på dette med noen fakta setninger.

   

  10 FAKTA OM HVA JEG TRENER

  1. Jeg trener håndball

  2. Jeg trener langrenn

  3. Håndbalaget har treninger manager, onsdager og fredager.

  4. Langrenn trener jeg mandager (Får sjeldent tid på torsdagene)

  5. Her jeg bor har vi skirenn hver onsdag i fra januar til midten av mars.(Da trener jeg ikke håndball på onsdagene)

  6. Spiller som regel håndballkamp med laget hver helg.

  7. Jeg går sjeldent renn utenfor Nesodden rett og slett pga mangel av tid. Jeg har hatt innspillinger, oppdrag, lekser og venner som jeg også bruker tid med og på)

  8. Jeg har spilt håndball i ca 1 1/2 år

  9. Jeg har trent langreen i 3 år (men likt å gå på langrenn fra jeg var 3 år)

  10. Jeg spiller mest venstre ving og midtbeck når jeg spiller håndballkamper.

   

  Jeg er veldig glad i sport og spiller også gjerne basketball, volleyball, svømmer, danser, står slalom osv. 

   

  HER SPILLER JEG "ROLLERBLADES BASKETBALL" MED LILLESØSTER, TANTE OG ONKEL i ØSTERRIKE SOMMEREN 2011


   

  Hva trener du?

  Klem Jennie

   
  23 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL


  18.01.2015


  Hei 

  Valgte å ha en liten spørsmålsrunde i dag, spurte mine instagram følgerne om de hadde noen spørsmål til meg. Fikk inn mange,  men jeg valgte disse 20.

  1. Hvilke hårprodukter bruker du?

  Bruker mye disse produktene fra "smooth sexy hair" pluss mamma sin Moroccanoil. De lilla produktene er forskjellig typer anti frizz produkter og Moroccanoil bruker jeg på tuppene.
  2. Hvor skal du til sommeren?

  Kan ikke si alt enda men vi planlegger en tur til Østerrike. Denne gangen skal vi ikke ta fly men vi skal kjøre. Har gjort det to ganger før men det begynner å bli noen år siden nå.

  3. Er du sammen med noen nå?

  Nei, har ikke kjæreste.

  4. "Kjendis crush" nå for tiden?

  Nå for tiden er mitt "kjendis crush" Ed Westwick fra Gossip Girl.  5.  Hvilken posisjon spiller du på håndballbanene?

  Vi har ikke faste plasser på håndballlaget mitt men som oftest er det venstre ving eller midtbeck.

  6. Spiller du på 1 lag eller 2 lag i håndball?

  Jeg spiller på 1 laget.

  7. Har du fått iPhone 6?

  Nei, jeg har ikke fått iPhone 6. Ettersom jeg har spart opp penger, pluss at jeg fikk penger til jul kjøpte jeg meg en med de pengene. 

  8. Hvor høy er du?

  Målte meg nå, 162 cm
  9.  Hvem ser du opp til?  Ikke kjendiser som Justin Bieber og Taylor Swift men norske kjendiser eller folk du kjenner?

  Ser opp til mange mennesker. Ser opp til skiløpere som Marit Bjørgen, Therese Johaug og flere håndballspillere på landslaget. Men ser også opp til mennesker som har kommet langt i livet til tross for vanskeligheter (som Selena Gomez) Ser også opp til de som finner styrke når de har det vanskelig, de som kjemper og ser positivt på livet til tross for utfordringer. 

  10. Har du vært i Bergen?

  Nei, har ikke vært i Bergen før, men tror jeg snart skal dit.

  11. Går du ofte skirenn?

  Jeg går renn her på Nesodden hver onsdag men har lyst til å pøve litt andre steder også.

  12. Nevn 3 steder du ville reist til?

  Ville gjerne dratt til New York siden jeg aldri har vært der, Italia selv om jeg har vært der før og London. London var virkelig fantastisk og vi var utrolig heldig med været.  13. Kan du ha en sangvideo?

  Nei....Hahaha

  14. Ble du fornøyd med karakterene dine til jul?

  Ja, kan vel si jeg ble fornøyd . Gjorde mitt beste og det kan ikke bli bedre enn det.

  15. Lakker du ofte neglene dine?

  Nei, lakker ikke neglene ofte. Kan hende jeg gjør det innimellom men ikke ofte?


  16.  Favoritt serie?

  Gossip Girll<3

  17.  Har du mye lekser/ prøver osv...?

  Ja, jeg syns det. Har ikke så mye tid til å være med venner i ukedagene og det er ganske trist. Denne uka har en en god del. Huff..

  18. Er du ofte på fest?

  Nei!! Er egentlig aldri på fest, mer bursdager og feiringer. 

  19.   Hva liker du best å gjøre med venner?

  Jeg liker å overnatte men det er en ganske stor ting kan man si. Det viktigste er at vi har det gøy og morsomt.

  20. Vil du dra på språkreise?

  Ja, har lenge hatt lyst å dra på språkreise. Mange steder jeg hadde hatt lyst å dra til så det er vanskelig å si hvor. Kanskje et sted der de snakker engelsk, så kan jeg få muligheten til å lære det helt flytende.

  Håper dere fikk svar på noen av det dere lurte på?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  Nora og Petrine svarer på spørsmål


  29.11.2014


  Hei. I dag la Jennie ut et bilde på instagram der det stod at man kunne stille spørsmål om henne som vi skulle svare på.  Det var noen kommentarer vi syns var unødvendlig så de tok vi ikke med, men dette er noen vi valgte å svare på.

  Hvordan er Jennie når hun er med dere?

  Jennie er tullete, super koslig, gavmild, pratsom, lattermild og supersøt.

  Er hun god i håndball?

  Ja, hun er veldig flink og tar det seriøst.

  Hva liker dere best med Jennie?

  Hun tørr å være seg selv med oss, har det aldri kjedelig med henne og hun er alltid omtenksom.    

  Hva er typisk Jennie?

  Å si ordet dravla (det betyr veldig).

  Er hun god på skolen?

  Ja hun har veldig gode karakterer. 

  Har Jennie kjæreste?

  Nei, hun har ikke kjæreste.

  Hva pleier dere å gjøre når dere er hos Jennie?

  Vi tuller veldig mye, ser på film/ The vampire diaries, koser oss og har det gøy. 

  Ser dere på Jennie som kjendis?

  Nei!! vi ser henne som en supergod venn<3

  Mest irriterende med Jennie?

  At hun kiler oss veldig ofte eller slår oss på rompa.

  Er Jennie forfengelig og overlegen?

  Vi kjenner Jennie veldig godt og har aldri oppfattet henne som overlegen eller forfengelig .   

  Synger Jennie på do?

  Jennie synger overalt, men det er bare koselig. 

  Hvordan ble dere venn med Jennie?

  Petrine: jeg ble kjent med Jennie på håndballen og vi ble veldig fort gode venner<3

  Nora: Jeg ble kjent med Jennie først på skitreningen, men vi ble enda bedre kjent da hun startet på håndball. 

  Hvor mange anmerkninger har hun?

  Jennie har ingen annmerkninger enda....

  Har hun fint rom?

  Ja! Hun har et stort og koselig rom. Det er stortsett her vi er når vi er hos Jennie. 

  Har Jennie noen skjulte  talenter?

  Hun er veldig flink til å synge og danse, selv om hun ikke synes det selv.

  Hvem er den lateste av dere og Jennie?

  Ingen av oss er egentlig noe særlig late. 

  Blir hun fort hyper på overnattninger?

  Ja. Hun blir fort hyper når hun får i seg sukker, men de blir vi alle. Hahaha

  Kaller dere Jennie for Jennie eller Jennie Sofie?

  Vi kaller hun for Jennie og noen ganger Jennie Sofie.

  Snakker Jennie mye?

  Ja, hun er en pratsom jente<3

  Er hun bortskjemt?

  Nei, hun er langt i fra bortkjemt.

  Er Jennie til å stole på?

  Ja, hun er er en av de vi kan si alt til uten å være redde for at hun sier det videre.

  Flørter Jennie mye med gutter?

  Ikke noe spesielt men hun tuller mye. Det gjør vi alle.

  Har hun god kondis?

  Ja, hun har god kondis. Mye bedre enn oss ;-)

  Hva er Jennie sitt nummer?

  Det kan vi ikke svare på og vil aldri svare på.

  Drikker Jennie?

  Hun drikker ikke alkohol men nå drikker vi julebrus. Nam nam.  Håper dere fikk svar på det dere ville<3

  Klem Nora og Petrine
  17 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVARER PÅ NOEN SPØRSMÅL


  24.09.2014


     Hei

  Fikk inn en god del spørsmål og tenkte å svare på noen i et inlegg, og noen i en video. Videoen filmer jeg i helgen, men det kan ta tid før den blir ferdig.

   

  1. Hvordan var det å begynne på ungdomsskolen?

  I starten likte jeg det ikke så godt men nå liker jeg det veldig. Får være masse med håndballvennene mine og vi har masse morsome fag.

  2. Kan du ha en morning routine?

  Jeg har veldig lyst til å lage en snart, men jeg kan ikke love noe. Det kommer sikkert en morning routine ut på bloggen en gang men kan ikke love når.

  3. Er det vanskelig å holde kontakt med de som går i parallellklassen din?

  Nei, det syns i hvertfall ikke jeg. Er veldig mye med de fra min klasse og de andre klassene. Men dette er helt opp til seg selv, det å holde kontakt eller ikke.

  4. Hvor høy er du?
  Jeg er litt over 160cm <3

  5.  Har du kjæreste?

  Dette spørsmålet er det kanskje mest av. Som jeg har sagt før, nei jeg har ikke kjæreste. Hahaha ;-)

  6. Hvor mange klasser har dere på 8.trinn?

  Vi har fire klasser:  A, B, C og D. Jeg går i A.

  7. Planene dine for høsten?

  Bare kose oss hjemme tror jeg. Rake i hagen, gå turer, være med venner og passe på å ikke bli forkjølet. Hehe. Lese bøker, drikke kakao, besøke familie.
  8. Har du mannlig lærer eller kvinnelig lærer.

  Nå har jeg en mann som kontaktlærer men etter høst ferien får vi en til og det er en dame.  

  9. Har du fått karakter 6 på en prøve enda? Er det skummelt med karakter?

  Ja har fått karakteren 6 flere ganger.  Nei, jeg syns ikke det er skummelt med karakterer. Var redd før jeg begynte på ungdomsskolen men ikke nå lenger. Man må bare øve bra og gjøre lekser så er jeg sikker på at det vil gå bra :-)

  10. Har noen av vennenene dine noen gang baksnakket deg?

  Ja, det er alltid noen som baksnakker og jeg vet om flere som gjør det, men da er de ikke mine ekte venner. For å si det sånn, baksnakker du meg , ser jeg uansett ikke på deg som en venn. Jeg er heldig og har mange gode venner. Vi støtter hverandre, stiller opp for hverandre, ler og har det gøy i sammen.

  Håper du fikk svar på noe av det du lurte på<3

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅL?


  23.09.2014


  Hei

  Som jeg nevnte på bloggen i går, så starter jeg en spørsmålsrunde på bloggen i dag. Jeg har blogget siden mai 2013, og ja som alle andre så forandrer også jeg meg i løpet av ca 1 1/2 år og livet endrer seg også.

  Jeg går på ungdomsskolen nå, har ny klasse. Jeg har vokst, klippet håret flere ganger, reist flere steder, fått nye venner, mistet venner, opplevd mye gøy og også triste ting og ja, jeg bruker nå både maskara og bb cream :-O  Livet mitt er vel som alle andre sitt liv, det skjer ting.

  I kommentarfeltet til dette innlegget kan du stille spørsmål til meg og jeg skal forsøke å svare på så mange som mulig. Og dere som har teite spørsmål kan bare spare tiden deres med å kommentere, for ja.....jeg har foreldre som leser gjennom kommentarer og da sletter de dem. 

   Noe du lurer på?

  Klem Jennie

   
  241 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅL OM LONDONTUREN


  01.08.2014


  1. Kjøpte du mye sminke i London?

  Nei, kjøpte en ting. Hehe :)

  2. Tok du mye T-bane?

  Nei, vi tok aldri T-bane. Vi tok taxi som overraskene har plass til 5.

  3. Var du på Madame Tussauds?

  Nei, jeg var ikke på Madame Tussauds. Vi hadde så utrolig fint vær alle dagene så vi tok heller bussturer, London eye osv...

  4. Bodde du på hotell eller leilighet.

  Vi bodde på hotell. 

  5. Victoria`s secret eller Hollister?

  Det må nok være Hollister siden slikt undertøy ikke er helt min ting enda.

   
   
  6. Hva gjorde du for å skaffe penger til London?

  Jeg sparte penger fra bursdag og jul pluss at jeg også har jobbet for pengene mine. Betalte jo ikke turen selv, men sparte mest til hva jeg skulle shoppe.

  7. Var det noen klesbutikker i London med fine billige klær. Liksom veldig billig?

  Det må vel være PRIMARK. Det er masse fine klær der pluss masse andre ting.

  8. Vil du reise tilbake igjen?

  Vil helt klart reise tilbake igjen men vil spare penger til turen og ikke bare dra dit. 

  9. Hvor var Juicy Couture?

  Butikken lå rett ved siden av lekebutikken Hamleys i Regents Street. Det er vanskelig å forklare hvor butikker ligger. Beste er å søke opp adresser før man drar fra Norge.  

  10. Hva vil du oppleve i London som du ikke rakk nå?

  Vi hadde så fint vær så var bare ute og innom butikker. Om jeg er i London en gang det ikke er så varmt og fint vær vil jeg nok oppleve Madame Tussauds

  11. Var det første gang du var i London?

  Ja, var min første tur til London. 

  12. Hadde du ditt eget hotellrom?

  Nei, delte et rom med lillesøster. Vi er jo 5 i familien og få hoteller har rom til 5 stykker.  VI sov jo bare på hotellet. 

  13. Hvor kjøpte du mest?

  Hmmm, flere butikker som jeg kjøpte omtrent like mye i. Det kommer vel frem på innkjøpsvideoen jeg skal filme. 

  14. Syns du London var en fin by?

  Ja, imponerende fin. Glad jeg tok en Big Bus Sightseeing med familien. Utrolig mange fine bygninger og severdigheter. 

  15. Var det veldig lang ventetid for å kjøre London Eye?

  Vi hadde hørt at det var ca 1 - 1 1/2 time ventetid, men vi dro dit tidlig. Vi var der 10.30 og ventet i 15 minutter. Fikk høre at det ble travlere og travlere utover dagen. Da vi kom ned igjen var køen allerede lengere. 

  16. Hva er din favorittdrikke på Starbucks?

  Mocha Cookie Crumble og Frappuccino Caramel

  17. Hva var det fineste med turen?

  Alt klaffet liksom så bra. Å få oppleve denne flotte byen i herlig sommervær. London Eye i solskinn og dobbeldekker sightseeing i sol er nok bedre enn i regn/tåke. 

  18. Hvor i London var du?

  Bodde i nærheten av Oxford Street. 

  19. Kjøpte du og Emilie Marì noe likt?

  Vi kjøpte like hettejakker men i forskjellige farger.

  20. Så du kongen og dronningen i London?

  He he, nei. Dronningen er på ferie, men jeg så henne i Lego ;)

   

  Håper du fikk svar på noe du lurte på

  Klem Jennie

   

   
  40 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  20 NYE SPØRSMÅL FRA IG


  07.07.2014


  Da har jeg tent å svare på 20 nye spørsmål fra IG.

  1. Hvilket språk skal du ta på ungdomsskolen?

  Jeg skal ta Tysk. Gleder meg veldig. Kan en god del fra før av og gleder meg til å lære mer.

  2. Hva er det beste og verste med å være kjent?

  Det beste er nok å få være skuespiller og drive med et jeg synes er gøy. Det verste er å finne ut at folk jeg trodde var ekte venner ikke var det allikevel.

  3. Hvilke kamera bruker du?

  Jeg bruker Canon eos 600D og iphone 4s.

  4. Ditt favoritt godteri?

  Mitt favoritt godteri er lakris og sjokolade men akkuratt nå har jeg godteri nekt. Håper den snart tar slutt :( Hahahaha

  5. Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?

  ENGEL av admiral P.

   

    

  6.  Hvordan er en ekte venn for deg?

  En du kan stole på og en som står opp for deg når andre snakker stygt om deg. En du kan ha det morsom med og samtidig kose deg med selv om man egentlig ikke gjør noen ting. En ekte venn må jo også være snill mot andre og holde på hemmeligheter og løfter.

  7. Skal du ha pakke-video?

  Ja, det skal jeg. Har i dag lagd en liste med tingene jeg skal ha med og skal begynne å finne frem til video. Dette blir gøy:)

  8. Favoritt serie/film på nettflix?

  Pretty Little Liars<3

  9. Retter du håret?

  Nei, retter ikke håret. Før når det var veldig langt likte jeg å ha litt liv i det så istede krølling men det bare til feiringer.

  10. Hvor er kjolen du la ut på IG i dag i fra?

  Den kjøpte mamma på salget hos NELLY for kr 150,-
   

  11. Skal du blogge i Tyrkia?

  Ja, jeg skal blogge når jeg er i Tyrkia og det kommer også sefølgelig masse bilder.

  12. Hvor lenge skal du være i Tyrkia?

  Jeg skal være i Tyrkia fra 12-19 juli.

  13. Tar du alt på Tusenfryd?

  Ja, gjør det nå. Det var først i fjor jeg tok alt. Venner tvang meg med på ting og det viste seg at det vare var utrolig gøy.

  14. Hvis du skulle beskrevet deg selv med 3 ord hva skulle det vært.

  Morsom/Crazy, snill og ærlig.

  15. Hvis du skulle vært sammen med en kjendis for en dag hvem skulle det vært.

  Jeg har jo allerde møtt Isac så jeg ville valgt mitt andre idol, Selena Gomez. Fordi hun er en nydelig jente med et stort talent.

  16. Hvilke apper bruker du mest?

  På mobilen min bruker jeg mest instagram, insasize og youtube.

  17. Hva gjør du når du kjeder deg?

  Nå jeg kjeder meg betyr det jo at jeg ikke har noe å gjøre. Da pleier jeg å gå inn på insagram også svare litt under bildene min og tar litt forespørsler. Eller så hopper jeg på tramolina. Hehe.
  18. Kan du ha innkjøpsvideo fra Tyrkia og London?

  Er nok mest sannsylig at det blir det. Håper veldig på å få gjort det.

  19. Hva gleder du deg mest meg å dra til Tyrkia?

  Å bade i basseng og på stranda hele dagen. Det er også mange vannsliker. Jippi. Gleder meg også til kveldsturer på standa og å spise ute i byen.

  20. Syns du det er finest å være lys eller mørk i huden?

  Tenker egentlig aldri over det. Jeg ser mange nydelig mennesker som både er lyse og mørke. 

   

  Fikk du svar på mer du lurte på? Trykk HER og du kommer til de 20 forrige spørsmålene jeg svarte på. 

  Klem Jennie

   
  25 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL


  30.06.2014


  Hei<3

  HER KOMMER SVAR PÅ 20 SPØRSMÅL FRA IG I KVELD.

  1. Hvor i Tyrkia skal du?

  Jeg skal til byen Side i Tyrkia.

  2. Har du kjæreste?

  Nei, jeg har ikke kjæreste.

  3. Hvor mange kroner får du i lommepenger i uken?

  Null og niks. Ingen ting.

  4. Hvor er det fineste stedet du har vært?

  Kypros og Venezia <3

  5. Hvor høy er du?

  Jeg er 160 cm, men neste gang dere spør er jeg kanskje høyere:)

   

   

  6. Har du farget håret før?

  Nei, har aldri farget håret.

  7. Kjente du de som spiller i JENTER før du begynte?

  Nei, kjente ingen før jeg begynte.

  8. Hvilken klasse skal du gå i på ungdomsskolen?

  Vet ikke. Får ikke vite hvilken klasse eller hvem jeg kommer i klasse med før første skoledag.

  9. Har du alltid drømt om å bli skuespiller?

  Så lenge jeg kan huske i hvertfall.

  10. Kan du forklare hvordan du tar en backflip.

  Hopper rett og slett bare bakover, men når du kan det er det så lett at du ikke forstår helt hva du gjør selv. Lurt å kunne flikk-flakk før du prøver backflip:)

   

   

  11. Har du vært modell før.

  Ja jeg har vært modell før, men da var jeg 9 år.

  12. Du blir ikke filmet like mye som hovedrolle i JENTER, men hvorfor er du så kjent da. Du er jo like kjent som de andre hovedrollene.

  Vet ikke helt. Kanskje det at jeg er i JENTER og har blogg. Jeg kommuniserer mye med følgerne mine på IG og leserne mine på blogg. 

  13. Kan du arrangere noe så fansen får møtt deg?

  Vet ikke om jeg kan gjøre det, men man hadde mulighet for å møte meg på OSLO CITY da det var moteshow og på WOW den dagen det var JENTERMARATON.  

  14. Hva syns du er mest irriterene med mobbing.

  At folk sårer andre,  ingen fortjener det:(

  15. Hvem er dine beste venner akkurat nå?

  Har mange gode venner, men det er noen jeg stoler mer på enn andre.

   

   

  16. Svarer du på de flese directene folk sender til deg?

  Nei, egentlig ikke. Bruker directen min til å komunisere med venner på IG siden deres kommentarer drukner i alle de andre. Litt som snap. Skulle gjerne svar på de men det blir rett og slett for mye, men svarer jo på en del.

  17. Skriver du med venstre eller høyre hånd?

  Jeg skriver med høyre.

  18. Kan du følge meg på IG, vi har jo pratet ofte på KIK?

  Har dessverre ikke KIK så noen har dessverre lurt deg:(                     ( HAR IKKE KIK)

  19.  Hva slags type gutter liker du?

  De som er snille, søte,  får meg til å le og viser at de liker å være med meg. 

  20. Nevn 4 ting du vill hatt med om du havnet på en øde øy?

  Tuva, fordi da hadde jeg aldri kjedet meg. En motorbåt, mat og drikke. Hvis jeg kunne hatt med en ting til skulle det vært solkrem. Må ikke bli solbrent.

   

  Fikk du svar på noe du lure på?

  Syns du jeg bør gjøre dette oftere?

  Klem Jennie  95 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  10 spørsmål fra IG


  19.05.2014


  Hei

  I dag la jeg ut dette bilde på Instagram for å se om mine flotte følgere hadde noen spørsmål som jeg kanskje ikke har svar på ennå.  Det kom inn mange bra spøsmål men svarer bare på 10 av dem. Noen av spørsmålen var litt morsomme så jeg måtte bare ta de med. Hahahaha<3<3<3   

  1. Hvordan fikk du vite at det var audition til JENTER?

  Det så jeg da jeg var inne på nrk super sin nett siden (www.Nrksuper.no)

  2. Synger du i dusjen?

  Ja..hehe<3 Av og til ber lillesøster meg om å stoppe siden jeg synger så høyt. Men det er nok ikke unormalt.

  3. Har du kysset en gutt i 2014.

  Nei, men tror jeg snart kommer til å gjøre det...hehe. Nei da....Jo, da. Komplisert....

  4. Hvilken skosørrelse bruker du?

  Jeg bruker 37 og 38. 

  5. Hvem er din hemmelige kjærlighet?

  På tidligere spørsmålsrunder har jeg svart at jeg ikke er forelska men det er jeg nå. Det er hemmelig hvem det er da. Hehehe<3

  6. Blir du flau over foreldrene dine noen ganger?

  Nei, ikke noen ganger. Maaaange ganger. Men nå er det begynt å bli litt gøy:)

  7. Hva er favoritt hunderasen din?

  Bulldog og Mops. Dette er rett og slett fordi de er så utrolig søte<3<3<3

  8. Om noen skriver hat kommentarer viser du det til foreldrene dine da.

  Det gjør jeg sefølgelig om de ikke allerde har sett den da. Mamma og pappa har passordet mitt til insta og blogg de ser ofte på bildene mine hva folk kommenterer.

  9. Rareste stedet en person har spurt om å ta bilde med deg?

  Det rareste stedet var da en gutt spurte om et bilde inne på jentedoen.

  10.  Ville du spilt Maya, Tora eller Emilie i JENTER?

  Jeg ble mest kjent med rollen Maya da jeg var på auditions,  så jeg ville valgt Maya. Syns også at Nrk gjorde et supert valg med å velge Lea Mathilde til den rollen. Er også stolt over rollen jeg har nå:)

  Det var de 10 spørsmålene. Takk for meg<3

   

  Fikk du svar på noe du lurte på?

  Klem Jennie

   

   
  63 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  Svar på spørsmål fra IG


  16.05.2014


  Hei

  I dag er jeg syk og har vært hjemme fra skolen, håper veldig at jeg blir frisk til i morgen. Ligget i senga i hele dag og føler meg "overkjørt av en lastebil" Huff, god bedring til alle andre som er syke også. 

  I går la jeg ut et bilde på instagram av klesstativet mitt som jeg endelig har fått på rommet. Jeg hang også opp noen klesplagg på det, og fikkk mange spørsmål om hvor de ulike plaggene er i fra. Hadde tenkt til å ta nærmere bilder av plaggene også, men orker ikke i dag. Ikke får jeg lagt ut bilde 17 mai antrekket mitt som jeg planla heller. 

  1. Blomstrete crop-top - H&M

  2. Grått skjørt - WOW

  3. Olavest med nagler - ONLY/Vero Moda

  4. Onepice, med blomstertopp og svart skjorts - Sheinside

  5. Hvit skjorte - Ralph Lauren

  6. Svart jakke med nagler - Vero Moda

  7. Cardigan - Sheinside

   

  Rommet mitt er veldig rotete nå. Skulle ha ryddet ferdig i dag etter trening, men det var jo enda en plan det ikke ble noe av. Grunnen til at det er veldig rotete er fordi pappa har satt opp den nye kommoden, men jeg har også de gamle hyllene mine stående midt i romet fordi jeg jobber med å tømme dem. 

  Nå orker jeg ikke å blogge mer, men ønsker dere en fantastisk feiring av nasjonaldagen i morgen. 

  Skal du gå i tog?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


  26.03.2014


  Hei 

  Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra håndball og snart skal jeg på premieutdeling for klubbmesterskapet i langrenn og Nesodden Cup i langrenn. Ser jeg har fått en mail med bilder i fra førpremieren jeg var på i går, så skal legge ut de bildende på bloggen i morgen :)

  I dag legger jeg ut den meget forsinkede videoen "Svar på spørsmålsrunde januar del 2"  Neste video som kommer på bloggen blir "Sistertag" som er en video jeg lager i sammen med søsteren min. I den videoen svarer vi på spørsmål om oss og om hverandre. 

  Nå må jeg løpe, håper du liker videoen.  HUSK Å SETTE PÅ 720p for bedre kvalitet på videoen

   

  For å stille inn må du trykke på det lille "hjulet" der det på bildet står Innstillinger HD og huke av på 720p.

  ALTSÅ IKKE PÅ DETTE BILDET, MEN PÅ VIDEOEN ;)


  Hvor mange søsken har du?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  ENDELIG VIDEO


  23.02.2014


  Hei

  Det er vinterferiens siste dag og jeg er endelig ferdig med å svare på spørsmålsrunden DEL 1. Våknet med vondt i halsen i dag, kjempe kjedelig. Veldig viktig for meg å ikke bli forkjøla nå, for denne uka skal det skje noe SUPERSPENNENDE !!!

  Til dere som har hatt vinterferie denne uken og ikke fått vært på internett, så har jeg altså blogget hver dag i ferien også, så det er bare å bla seg nedover og lese flere innlegg :D Jeg har hatt konkurranse her på bloggen og vinner er også kåret. Må vel kanskje ha en konkurranse til snart. Har lagt merke til at dere liker konkurranser, he he.

  Ferien har vært helt ok egentlig. Gikk litt for fort og jeg er selvsagt misunnelig på dere som har ferie nå...... På en annen måte så er jeg en som trives med at det skjer mye så det er litt deilig å komme i gang igjen etter en ferie også. Fått vært på kino, litt med venner og stått på ski og slalom. 

  Legger med videoen jeg endelig ble ferdig med. Det var nesten så jeg ikke la den ut, rare meg..., he he.

   

  SPØRSMÅLSRUNDE JANUAR DEL 1 

  Det kommer en runde til så om du har spørsmål du fortsatt lurer på, så kan det være du får svar da. 

  Kom eventuelt med spørsmål i kommentarfeltet her også. 

  Klem Jennie

  #spørsmålsrunde #video 
  209 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE JANUAR


  20.01.2014


  Hei

  Veldig mange som har spurt om jeg kunne ha en ny spørsmålsrunde på bloggen. Det kan jeg selvfølgelig, men jeg håper at dere sjekker ut innleggene under kategoriene "SPØRSMÅLSRUNDE" og "Spørsmål" før dere stiller spørsmål under dette innlegget. Noen spørsmål kan jeg sikkert svare på to ganger eller mer, men ikke ALLE. Så om du ikke får svar på spørsmålet som du stiller under dette innlegget, så er det nok fordi jeg allerede har svart på det i tidligere innlegg. 

  Svar på denne spørsmålsrunden vil jeg ikke love når kommer. Jeg håper på å få svart på spørsmålene med video, men det tar litt lenger tid enn å svare i vanlig innlegg. 

  Så er det noe du lurer på så er det bare å skrive ditt spørsmål i kommentarfeltet til dette innlegget :D


  Klem Jennie
  767 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE NOVEMBER


  25.11.2013


  Hei

  Det første jeg la merke til da jeg gikk igjennom spørsmålene som kom inn var at jeg har svart på maaaaaange av disse spørsmålene før. Om jeg ikke svarer på ditt spørsmål kan det nettopp være fordi jeg har svart på det før. Jeg har en kategori som heter SPØRSMÅLSRUNDE (trykk på linken for å komme dit)på bloggen og en som heter VIDEO(trykk på linken for å komme dit), der er det mye som kan gi dere svar. Under Kategorien SPØRSMÅL ligger det et innlegg som heter HOPPENDE GLAD, der er det masse informasjon. Akkurat det innlegget er jo fra 7 mai, så noe har kanskje endret seg, men masse informasjon om kjæledyr, hobbyer, favorittbutikker osv kan du lese om i det innlegget. Vil du lese innlegget HOPPENDE GLAD så trykker du HER. Det er også videoer hvor jeg svarer på spørsmål. Du finner videoene HER og HER.

  Så......jeg har bestemt meg for å svare på maks 100 spørsmåll denne gangen også, så da begynner jeg. 

  1. TJENER DU PENGER PÅ BLOGGEN?

  Svar: Nei, jeg tjener ikke penger på bloggen. Man må ligge på over 20 plass gjennomsnittlig en hel mnd for å tjene penger på bloggen, der har ikke jeg vært ennå. Jeg har heller ikke sponsorer eller avtaler med noen så jeg mottar ikke gaver. 

  2. HVOR SPILLER DU PÅ HÅNDBALLBANEN?

  Svar: Jeg spiller mest Beck

  3. FÅR DU PENGER FOR Å JOBBE I NRK?

  Svar: Man jobber ikke gratis i NRK. 

  4. NÅR KOMMER DU PÅ JENTER IGJEN?

  Svar: Jeg får dessverre ikke lov til å uttale meg om hva som skjer i jenter. Men jeg altså med i sesong 2 som fremdeles vises på nettTV. 

  5. HAR DU OG MOREN DIN ET GODT FORHOLD? 

  Svar: Mamma og jeg har et veldig godt forhold. Hun er verdens beste mamma. Vi kan ha det veldig moro i sammen, men hun kan også være veldig streng. Men helt perfekt for meg. 

  6. ER DU FLINK PÅ SKOLEN?

  Svar: Lærerene sier så, he he. 

  7. ER LILLEBROREN DIN SKUESPILLER?

  Svar: Han har i såfall spilt i noen reklamer og en film. 

  8. HVOR LANGER DU HEADERE?

  Svar: Jeg har brukt Photoshop. 

  9. KJENTE DU NOEN I JENTER FRA FØR AV?

  Svar: Nei, jeg hadde aldri møtt noen av de andre som spiller i jenter før auditions/innspillinger. 

  10. HAR DU KJÆRESTE?

  Svar: Nei, jeg har ikke kjæreste. 

  11. HVORDAN SER MAN HVEM SOM ER PÅ TOPPLISTA?

  Svar: Det er en liste til høyere på BLOGG. NO

  12. HAR DU VÆRT I STAVANGER FØR? 

  Svar: Jeg var der da jeg var veldig liten, men vil tilbake. 

  13. LESER DU ALLE KOMMENTARER PÅ BLOGG OG INSTAGRAM?

  Svar: På bloggen må jeg lese alle for å godkjenne kommentarene. Jeg vil si at over 99% blir godkjent. På instagram forsøker jeg så godt jeg kan :D

  14. STÅR DU PÅ SLALOM ELLER BARE LANGRENN? 

  Svar: Jeg trener langrenn men liker meg i slalombakken også :) Vi har en liten Slalombakke i nærheten av der jeg bor. 

  15. HAR DU NOEN GANG SPILT FOTBALL?

  Svar: Ja spilte fra 1 - 5 klasse :D  16. VÆRSTE FERIEMINNE?

  Svar: Brant meg på en grusom manet i Italia :(

  17. VÆRSTE KRYPDYR?

  Svar: Edderkopp

  18. HVILKE FARGE ER DET PÅ HUSET DITT?

  Svar: Det er grått og hvitt. 

  19. HVIS DU SKULLE VALGT MELLOM SKI OG HÅNDBALL?

  Svar: Ski

  20. PLEIER DU Å SE PÅ JENTER?

  Svar: Ja, jeg følger med på serien. 

  21. HVORFOR ER DET IKKE FLERE ENN ETT INNLEGG HVER DAG?

  Svar: Fordi jeg har et liv. Det er fylt med treninger, innspillinger, lekser, venner, familie. Når det har vært ferie har jeg noen få ganger lagt ut to innlegg om dagen. 

  22. NÅR ER NESTE GANG DU SKAL TIL KRISTIANSAND?

  Svar: Når det blir varmt i været. Altså vår eller sommer. 

  23. GÅR LILLESØSTRA DI PÅ NOE?

  Svar: Lillesøster er veldig god i bordtennis syns jeg. Hun trener opptil 4 dager i uken. 

  24. LIKER DU Å PYNTE DEG?

  Svar: Ja, syns det er gøy med fester hvor man må pynte seg litt. (Som 12 års bursdagen min, da var det DIVA PARTY)

  25. HAR DU LYST TIL Å KLIPPE HÅRET DITT KORT?

  Svar: Nei, ikke helt kort. Jeg trives med langt hår. Hatt det veldig lenge. 

  26. HVORDAN ER DET Å BO I HOVEDSTADEN VÅR?

  Svar: Jeg bor ikke i Oslo. 

  27. ER LÆREREN DIN MANN ELLER DAME?

  Svar: Hun er en dame. 

  28. HAR DU HATT REGULERING?

  Svar: Nei, jeg har ikke hatt det og jeg er heller ikke så fornøyd med tennene mine. 

  29. HVA ER DITT BESTE RÅD HER I VERDEN?

  Svar: Vær snill, for man kommer lengst med det. Og følg drømmen din og ikke la andre stoppe deg på den veien. 

  30. HVOR MANGE GANGER HAR DU FARGET HÅRET OG I HVILKE FARGER DA?

  Svar: Jeg har aldri farget håret. 

  31. HVORFOR ER DU IKKE SÅ MYE MED PÅ JENTER I VIDEOER LENGER? 

  Svar: Det må du nesten spørre noen andre om, for det er det ikke jeg som bestemmer. 

  32. HAR DU VÆRT PÅ SANDVIKASTORSENTER?

  Svar: Ja, jeg har vært der noen ganger. 

  33. HVOR HAR DU KJØPT DEN GRÅ GENSEREN MEN HUND PÅ MED BART?

  Svar: den kjøpte jeg hos Zara på Kreta.   34. HVOR MYE FÅR DU I LOMMEPENGER?

  Svar: Null kroner. 

  35. HVOR BLE DET HOLDT AUDITION TIL JENTER?

  Svar: Det var i Oslo, hos NRK.

  36. BLIR DU SPONSET AV NOEN NETTSIDER? Svar: Nei, men jeg har fått forespørsler, men takket nei. 

  37. KUNNE DU TENKE DEG Å FLYTTE TIL LONDON?

  Svar: Nei, jeg kunne ikke tenke meg å flytte til London. Jeg vil gjerne på ferie dit, men ikke bo der. 

  38. LESER FORELDRENE DINE BLOGGEN DIN?

  Svar: Selvfølgelig gjør dem det. Jeg er 12 år. Alle foreldre som har barn som blogger bør følge med på bloggen deres. 

  39. FAVORITTLANDET DITT?

  Svar: Må jo si Østerrike, men liker Kypros veeeeeeeldig også.   40. HOTELL CÆSAR ELLER FARMEN?

  Svar: Ser ikke på noen av de programmene jeg. 

  41. HVOR I USA HAR DU VÆRT?

  Svar: Bellingham, San Francisco, Los Angeles, Anaheim, San Diego. Kjørte også mellom disse byene. 

  42. GÅR DET ANN Å SENDE POSTKORT TIL DEG?

  Svar: Om du har adressen min så, he he. Men jeg gir ikke ut adressen min. Men det går jo ann å sende til NRK så kanskje jeg får det. 

  43. HVA HADDE DU TATT AV 10 MILLIONER KRONER DU KUNNE BRUKT PÅ HVA DU VILLE ELLER EN DAG MED SELENA GOMEZ OG JUSTIN BIEBER?

  Svar: Jeg liker de veldig godt, men jeg er ikke dum. Hadde tatt 10 millioner kroner. 

  44. KVA PLEIER DU Å EDA PÅ JULAFTEN? 

  Svar: Vi har ribbe, medisterkaker og sossiser. mmmmmm....supergodt med surkål og annet tilbehør. 

  45. HVEM LIKER DU BEST AV GUTTER MED ELLER UTEN HÅRGELÈ?

  Svar: Noe jeg aldri har tenkt over. He he

  46. KRANGLER DU MYE MED SØSTEREN DIN?

  Svar: Vi krangler ja, men om det er mye eller lite...det vet jeg ikke.   47. HVA SKJER OM DU SIER NOE SOM SKJER PÅ JENTER FØR DET HAR KOMMET UT?

  Svar: Da bryter jeg en kontrakt og det er jo ikke bra, 

  48. HVOR VIL DU REISE AKKURAT NÅ?

  Svar: Til London. 

  49. HVA BLIR DIN NESTE REISE?

  Svar: Det blir nok Østerrike. 

  50. TAR DU BUSS TIL SKOLEN?

  Svar: Nei, jeg går til skolen.

  51. HVA ER ETTERNAVNET DITT?

  Svar. Det ønsker jeg ikke å fortelle. 

  52. SER DU PÅ SKAL VI DANSE?

  Svar: Nei, jeg ser ikke på det programmet. 

  53. HVORFOR HAR DU IKKE KIK ELLER SNAPCHAT?

  Svar. Fordi jeg ikke har tid til det. 

  54. ER DERE EN RIK FAMILIE

  Svar. Nei, vi er en helt normal familie, men vi er rike på humor og kjærlighet <3

  55. HAR DU NOEN GANG MISTET NOEN OG HVEM?

  Svar: Ja, jeg har mistet bestemoren min. Vi hadde et veldig godt forhold, veldig trist at hun døde.   56. KAN DU STRIKKE?

  Ja, jeg kan strikke. Det siste jeg strikket var en vott :D

  57. HAR DERE VALGT NOEN NYE SKUESPILLERE PÅ JENTER?

  Svar: Det vet ikke jeg, ikke jeg som bestemmer slike ting. 

  58. HAR DU LYST TIL Å FLYTTE?

  Svar: Nei, jeg trives godt jeg. Kunne godt flyttet til et annet suuuuuperfint hus, eller bodd i utlandet et år eller noe sånt. Men jeg liker meg her med vennene mine. 

  59. GÅR DU I A ELLER B KLASSE?

  Svar: Nå i 7 klasse er vi slått sammen til en klasse. Men jeg har ellers alltid gått i B klassen. 

  60. AGURK vs TOMAT?

  Svar: Agurk <3

  61. HVA SER DU FREM TIL?

  Svar: Gå moteshow 2 desember på Oslo City, adventstiden, juleferie, julaften (Det jeg ser frem til i år i såfall)

  62. HVOR LENGE HAR DU SPART TIL LANGT HÅR?

  Svar: Aldri spart, det har bare vokst, he he. (Hadde vel kortest hår da jeg begynte i 1 klasse, borsett fra da jeg var baby)  63. NÅR FIKK DU DIN FØRSTE TELEFON?

  Svar: Jeg fikk min føste telefon da jeg gikk i 3 klasse. 

  64. HVOR OFTE SHOPPER DU?

  Svar: Jeg shopper sjeldent. Når man sier shoppe da tenker jeg på at man kjøper seg mye. Jeg er nok kanskje ofte på senteret, men det er jo ikke alltid jeg shopper. 

  65. HAR DERE MASSE LEKSER?

  Svar: Jeg syns vi har alt for mye lekser :(

  66. LIKER DU HARRY POTTER?

  Svar: Har aldri interessert meg noe særlig for Harry Potter. Sett noen av filmene men ikke alle. Helt greit liksom.

  67. YNDLINGSKJENDIS

  Svar. Selena Gomez <3 <3 <3 <3 <3

  68. HVA ANBEFALER DU Å OPPLEVE PÅ KRETA SIDEN DU VAR DER? GJORDE DERE NOE MER ENN DET VANLIGE, SOLE SEG, SLAPPE AV OSV?

  Svar: Vi bada jo masse, men anbefaler en tur til Gamlebyen i Chania. Veldig koselig der. Så anbefaler jeg å spise is hos Chill box, ta fiskespa og å bo i byen Agia Marina. Er egen kategori på bloggen som heter KRETA, der kan du se bilder og lese fra hver eneste dag vi var der. Trykk HER for å komme dit. 

  69. HVA HETER DU PÅ SKYPE?

  Svar: Det er også noe jeg ikke ønsker å fortelle. Skype og Facebook er steder jeg ikke ønsker å ha "venner" jeg ikke kjenner.

  70. KAN DU HA VIDEO AV HÅNDBALL ELLER HÅNDBALLTRENING?

  Svar. Håndball kan du se på TV, video fra treningen min går ikke. Vi får ikke bruke telefon på trening.

  71. NÅR STÅR DU OPP OM MORNINGEN?

  Svar. 07.45/08.00 på mandager og 06.45/07.00 resten av ukedagene.

  72. HVILKET ROM BODDE DU PÅ PÅ HØVRINGEN?

  Svar: Husker ikke rom, men bodde på huset Hulderheim.

  73. HVOR MANGE ER DERE I KLASSEN?

  Svar: 52 elever.

  74. HVA ER FAVORITT EMOJIEN DIN? 

  Svar: Disse to

   

  75. HVORDAN FANT DERE UT AT DU ER ALLERGISK MOT GODTERI?

  Svar: Jeg er ikke allergisk mot alt da. Men det er legen som fant det ut, altså jeg fant det ut hos legen. 

  76. VAR DU MED PÅ BARNAS RESTAURANT PÅ TV?

  Svar. Ja, jeg var med i første episode for noen år siden. 

  77. HVA SLAGS SMAK PÅ FROZEN YOGHURT ANBEFALER DU?

  Svar: Liker best naturell :D

  78. ER DET GØY Å BLOGGE? HVORFOR?

  Svar: Jeg hadde aldri blogget om jeg ikke syntes at det var gøy. Jeg syns det er gøy fordi det på en måte er min dagbok og jeg setter pris på kommentarer og leserene mine. 

  79. KAN DU VISE ET BILDE AV MOREN DIN OG FAREN OG DE SØSKNENE DU HAR?

  Svar: Jepp, her et bilde :)  80. KAN DU LEGGE UT ET BILDE AV HÅNDSKRIFTEN DIN?

  Svar: Jepp
  81. Hvor kjøpte du venninnespillet?

  Svar. Jeg vant det av Julia-bladet. Du kan jo google Venninnespillet, da finner du det kanskje ut?

  82. HVOR LENGE HAR DU VÆRT SELENATOR?

  Svar: Jeg har vært Selenator i 3 år <3

  83. ER DU VENN MED ALLE SOM ER MED I JENTER PÅ ORDENTLIG?

  Svar: Jeg er i såfall ikke uvenner med noen, he he. Er dessverre ikke alle jeg har tid til å være med på fritiden.   84. KAN DU GI ET TIPS TIL ALLE SOM VIL BLI SKUESPILLERE?

  Svar: Ikke gi opp. Det kan være du må på maaaange auditioner uten å gå videre, men bare fortsett. Ikke gi opp på din drøm. 

  85. VAR IKKE DU BESTEVENN MED EN SOM HETER AMANDA ELLER NOE, MEN ER DERE IKKE DET LENGER? BLE DERE UVENNER ELLER IKKE BARE SÅ GODE VENNER?

  Svar: Jeg har en god venn som heter Amanda ja. Vi er ikke uvenner. Glad i Amanda <3

  86. HVOR FINNER DU OPPSKRIFT TIL MUFFINSENE?

  Svar: He he...de på bloggen har jo vært ferdigmixser. Da står jo fremgangsmåte bakpå pakke/pose. Men jeg har også en del oppskriftsbøker :)

  87. NÅR HAR SØSTEREN DIN BURSDAG?

  Svar: Hun har bursdag 14 januar :D

  89. KAN DU SKYPE FOLK LITT MER, SYNS DU GJØR DET LITT LITE?

  Svar: Nei, jeg har ingen planer om å skype folk jeg ikke kjenner mer enn det jeg gjør. 

  90. ER DET SLITSOMT Å SVARE PÅ ALLE KOMMENTARENE PÅ INSTAGRAM OG BLOGGEN?

  Svar: Det er selvfølgelig jobb og det tar tid. Men det er også veldig koselig, men skal ærlig innrømme at det er enkelte dager jeg ikke vil eller orker.

  91. BOR DU NÆRMEST SKI STORSENTER ELLER OSLO?

  Svar: Med bil bor jeg litt nærmere Ski. 

  92. HAR JEG NOEN GANG GJORT DEG NOE SIDEN DU ALDRI SVARER PÅ KOMMENTARENE MINE?

  Svar: Det har du nok ikke, men jeg klarer ikke svare alle. Slik er det bare. Du fikk svar nå da;)

  93. LESER DU BLOGGEN TIL STAVANGERMAMMA?

  Svar: Nei, jeg leser ikke den bloggen. Ikke noe for meg syns jeg da. 

  94. FAVORITTSANGEN DIN AKKURAT NÅ?

  Svar: Family of the year med HERO :D 

  95. HVA HAR DU MEST LYST PÅ AKKURAT NÅ?

  Svar: En egen Mac <3  Eller en tur til London 

  96. TOPP TRE KJENDISER?

  Svar: Selena gomez, Isac Elliot og Justin Bieber

  97. HVILKEN BIL ØNSKER DU DEG NÅR DU BLIR ELDRE?

  Svar: En Posche Cayenne  98. HHVORDAN BLE DU SPURT OM Å VÆRE MED I JENTER?

  Svar: Fikk mailer etter hver audition om at jeg hadde gått videre :D

  99. HEI KAN DU PLEASE LIKE OG KOMMENTARE ETT AV BILDENE MINE PÅ INSTAGRAM? HETER SOFIEANDREEA?

  Svar: Du har privat bruker søta, da får jeg ikke sett bildene dine.   100. HVA ER FAVORITTSPRÅKET DITT?

  Svar: Norsk :)

   Da håper jeg at dere har fått svar. Altså enten i dette innlegget eller i de andre innleggene jeg har linket til :D

  ER DET FORTSATT NOE DU LURER PÅ?

  Klem Jennie

   
  174 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE


  21.11.2013


  Hei

  Nå har jeg tenkt å ha en spørsmålsrunde til på bloogen. Denne gangen har jeg ikke tenkt å lage video. Skal lage et blogginnlegg isteden, hvor dere kan lese svar og se bilder. Det er lurt å se de andre videoene mine før dere begynner å stille spørsmål. Kommer ikke til å svare på ting jeg har svart på før. Så om du har spørsmål så er det i dette kommentarfeltet du kan stille dem. 

  I dag har jeg bare væert på skolen og hjemme. Skulle egentlig på skitrening, men det ble avlyst:(


  Nå skal jeg gjøre litt lekser.

  Hva lurer du på?

  Klem Jennie
  493 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER DEL 2


  05.11.2013


  OMG, her er videoen til Spørsmålsrunde Oktober del 2. Det ble litt tid mellom de to delene, men jeg hadde som sakt mye problemer med alt i fra kamera til overføringskabel osv.... Ikke moro. Jeg skulle forsøkte å skype 2 stykker. En søkte jeg opp i del 1, men brukeren fantes ikke. Nummer to sa jeg at jeg skulle forsøke å skype helt til slutt. I alt stresset glemte jeg å forsøkte å skype personen, så jeg skal ringe den personen i kveld. DEN VIDEOEN ELLER INFORMASJON OM DET  LEGGER JEG UT ENTEN I MORGEN ELLER PÅ TORSDAG. 

  VIDEO. Den begynner rett på der jeg sluttet DEL 1

   

  Hvor lang tid syns du det bør gå før ny spørsmålsrunde?

  Klem Jennie
  95 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER


  29.10.2013


  Hei

  Jeg har svart på 100 spørsål og svarene blir gitt i video. Jeg tror jeg kommer til å ha spørsmålsrunder oftere, men at ikke alle blir filmet. Det tar ganske lang tid og denne gangen så ble det utrolig mye tull. Både at kamera var stilt inn feil slik at minnekortene ble kjempefort fulle og at det skjedde noe med overføringen i fra kamera til Mac`en. Huff..... Det tar ganske lang tid å svare på 100 spørsmål også, så jeg har måttet dele opp videoen i to deler. I dag kommer altså DEL 1. 

  Jeg har ikke lagt med bilder i videoen som jeg sa jeg skulle gjøre, men det kommer jo en del 2 :D

   Fikk du svar på noe du lurte på?

  Klem Jennie
  86 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER


  18.10.2013


  Hei

  Nå drar jeg avgårde i bursdag, kommer ikke hjem før etter klokken 22.00, så blogger nå. Dette innlegget blir innlegget hvor du kan stille spørsmål til meg. Håper jeg skal få svart på spørsmålene neste helg. Det betyr at du har en ukes tid på å stille spørsmål i kommentarfeltet. 

  Det er visst vanndisco dit jeg skal, gleder meg. 

  Så kom igjen STILL SPØRSMÅL: 

   

  Bildet er fra google

   

  Hva lurer du på ?

  Klem Jennie
  537 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


  08.09.2013


  Hei

  Nettopp kommet inn døren etter å ha vært på besøk hos venner av familien. Astrid som mammaen i huset heter, har sikkert uten å overdrive maaaaange hundre neglelakker som er sykt fine. Hun var så snill og lakket neglene mine med en ny lakk som er ekstra holdbar. Hun er veldig flink til å lakke og bruker underlakker, overlakker og tørkfortlakker osv. Kjempefornøyd med resultatet. I tillegg ga hun meg intet mindre enn 30 lakker. Kan vise dere bilder i morgen. 

  Men nå er det blitt så sent at jeg bare legger ut video med svar på spørsmålsrunden. Jeg har faktisk klart å være så alvorlig som jeg kan klare gjennom denne videoen. Den er faktsik ikke klippet noe som helst. Så den er til dere som har bedt om en normal video av meg. Jeg er absolutt ikke klar for en ny skoleuke, men jeg har vel ikke noe valg. På tirsdag skal jeg ta sprøyte også :(  Buhu!

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

  Ja, ja.....

  Hva syns du?

  Klem Jennie

   

  Til informasjon nok en gang. Dette er min blogg, Jennie Sofie. Jeg spiller Hedwig i jenter, men dette er ikke henne sin blogg. 
  113 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SELENA GOMEZ KONSERT TODAY!


  01.09.2013


  Hei

  Gjett hva?....Det er konsert i dag. Selena Gomez konsert!!!!!OMG<3 Tiden går så fort. Nå har jeg gått rundt å gleda med i over et halv år, og plutselig er dagen her. Tenk at jeg skal se mitt største idol. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Vi har nå styla neglene våre, og det står SELENA GOMEZ på dem. Har funnet fram klær, kamera og rosa ballonger. Ja det er en sånn greie at selenatorsen skal kaste opp en ballong når hun synger BITHDAY<3 Har tenkt å kjøpe en T-sjorte der hvis de har. Gleder meg veldig til at hun skal synge COME AND GET IT og LOVE WILL REMEMBER. Vil også høre noen av de gamle sangene hennes også da:D  Skal også ha med glowsticks. For dere som lurer på hvor jeg har plass så er det FELT 209 RAD 3 PLASS 95-99. Tenk om under 5 timer sitter jeg i salen og hører,ser selena<3 OMG!!

  Hvilken sang gleder du deg mest tl????

  Klem Jennie( SELENATOR)
  34 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE


  31.08.2013


  Hei

  Nå har jeg fått besøk i fra kusinen min Thea. Vi har laget hjemmelaget pizza og nå skal vi snart se på Mgp Junior. Ellers så har jeg som tidligere fortalt bare tatt det helt med ro i dag. Sett på "Pretty Little Liars" i mens resten av familien var og handlet. Jeg har også søkt litt på nettet i dag og laget en collage over ting jeg ønsker meg. Samtidig vil jeg informere om at jeg ikke reklamerer for disse produktene, det er bare ting jeg har funnet på nettet som jeg syns var fine. Tingene er fra ulike butikker. 

  INSINSPIRASJON COLLAGE

  UNDER DETTE INNLEGGET KAN DERE LEGGE IGJEN SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN JEG SKAL HA. JEG SKAL SVARE MED VIDEO, MEN FØRST OM EN UKE. DET ER IKKE EN SELVFØLGE AT JEG SVARER PÅ ABSOLUTT ALLE SPØRSMÅLENE MEN JEG SKAL FORSØKE Å SVARE PÅ SÅ MANGE SOM MULIG. 

  Hva skal du se på TV i kveld?

  Klem Jennie
  328 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  HOPPENDE GLAD


  07.05.2013


  Nå har jeg kommet hjem fra skolen og før jeg satte meg ned for å skrive dette spiste jeg en is ute i det herlige været og hoppet litt på trampolina med lillesøster. Visste at dette innlegget kom til å bli ganske langt, så tenkte at det ville være fint å pynte det opp med noen bilder fra i dag.

   

  Jeg er født i Oslo 8 januar 2001. Jeg bor på Nesodden i sammen med mamma Tone, pappa Toni, lillesøster, lillebror og marsvinet mitt som heter Elvis. I dag er jeg ca 155 cm høy. Jeg har ikke kjæreste og BESTEVENNEN min heter Embla<3 Favorittmaten min er Sushi, beste kaken jeg vet om er Oreokake, beste is er Shave-is og jeg liker best cola. På fritiden min så er jeg med venner, trener og er på innspillinger. Jeg elsker å gå på langrenn og går på skitrening, pluss at jeg begynte på håndball for ca 1 måned siden. Jeg har ingen fast posisjon ennå, men sist gang spilte jeg venstre ving. Favorittfagene mine på skolen er matte og gym, og fargen jeg liker best er grønn. Headeren min er laget i photoshop.


  Jeg vet ikke hvor mye jeg bruker på klær i måneden. Noen måneder kjøper jeg ingen ting, mens andre ganger som når det er sesongskifte trenger jeg litt mer. Butikkene jeg liker best er Wow, Bik Bok og Cubus. Hva jeg syns om meg selv. Jeg er morsom, tullete, snill og rettferdig. Jeg ser meg i speilet og ser nok som veldig mange andre ting med meg selv jeg ikke er så fornøyd med. Men jeg har det bra med meg selv. Jeg bruker ikke sminke til hverdags, men gjerne litt mascara i bursdager. Jeg bruker ikke BH.

  Jeg har bare og har bare hatt en privat bruker på Instagram i tillegg til at jeg har en med litt Selena Gomez. De konkurransene jeg har hatt har hatt på IG har jeg skaffet selv. Selena Gomez er mitt idol og jeg er en Selenator. Etter henne liker jeg Justin Bieber.

  JENTER For å få rollen i jenter var jeg på audition. Jeg fant ut om auditionen på NRK super sine sider.Jeg var nervøs på første audition, men på de andre rundene hadde jeg det bare gøy. Det var flere runder og ca 1100 jenter som var på den første auditionrunden. Jeg ble kjempeglad og overrasket hver gang jeg gikk videre i JENTER og lykkelig over at jeg fikk en slik fin rolle som jeg har. Jeg tror ikke jeg ville hatt noen annen rolle nå, for jeg syns at de har funnet perfekte personer til de ulike jentene, selv om mange er veldig ulike rollen sin i virkeligheten.  På audition gjorde vi som vanlig på audition og spilte ulike scener, hadde det veldig gøy.

  Jeg er venn med alle i JENTER, noen har jeg kanskje litt bedre kontakt med og jeg syns jeg ser dem alt for sjeldent. Jeg kjente ingen av skuespillerne før JENTER. Om jeg MÅTTE si en av guttene jeg syns er litt søt så tror jeg det måtte vært han som spiller Julian. Jeg ser ikke på meg selv som noen kjendis og her jeg bor og for det meste er, er jeg Jennie Sofie og jeg er ikke mer populær nå. Når jeg er andre steder som i Oslo, eller på Badeland og lignende, så har det hendt at noen har spurt meg om å ta bilde med dem eller om en autograf. Jeg syns det bare er hyggelig, men også litt rart J


  Da håper jeg at jeg har svart bra nok på spørsmålene. Enten her eller i det rotete kommentarfeltet fra i går. Med denne informasjonen kan du jo kanskje prøve deg på min nyseste konkurranse på IG. Se Jenniefashion

  Klem Jennie
  97 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE


  06.05.2013


  Hei igjen

  Jeg har sittet og lest alle kommentarene på de første blogginnleggene mine, og forsøkt å finne ut hva jeg skal blogge om fremover. Det aller lureste ville vel kanskje være å starte med en spørsmålsrunde, slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg. Jeg vil også si at jeg leser ALLE kommentarer og hittil har bare en vært veldig lite hyggelig. Det kommer sikkert flere slike kommentarer, men jeg ønsker ikke å ha noen krangling eller diskusjoner i kommentarfeltet mitt, så jeg bare sletter slike kommentarer. Da vet dere det. 

  Så da blir det SPØRSMÅLSRUNDE. Vil også bare si i fra at om du ikke får svar på spørsmålet du stiller er det helt sikkert fordi at jeg allerede har svart på spørsmålet høyere opp i kommentarfeltet. Jeg kan dessverre ikke svare på spørsmål om hva som skjer i serien JENTER, eller gi informasjon om de andre skuespillerne, håper dere forstår.Da er det bare å sette i gang <3

   

  Klem Jennie
  242 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION