hits

 • SPRÅKREISE

  ALL ABOUT SCHOOL


  14.07.2016


  Hei

  Nå er jeg faktisk i Østerrike, men i dag tenkte jeg allikevel å blogge alt om skolen på Malta. Klasserom, hva vi gjorde, testen, skolevei og mer! Hver morgen fra mandag til fredag gikk jeg og min norske gruppe ned til kaia der alle båtene var og man kunne se over til Valletta. Fra hotellet vi bodde på tok det kanskje 5-6 minutter å gå ned ditt. 

  Et bilde på vei ned til kaia.

  Nede ved kaia satt vi og ventet helt til bussen som tok oss til skolen skulle komme. Lederne våre fulgte oss helt til skolen de første gangene men mot slutten hjalp de oss bare på riktig buss siden vi da hadde lært veien. Bussturen til skolen tok heller ikke så lang tid. Hvis jeg skal tippe ville jeg kanskje sagt 10-15 min. Det tok i hvert fall kortere tid å komme til skolen her en det gjør for meg hjemme i Norge. Heheh!   

  Bussen stoppet alltid rett ved skolen så det var bare å gå rett inn. Jeg likte skolen min utrolig godt og den var utrolig stor. Vi ankom skolen minst 30 min førte time starta så vi rakk å gå opp i kantina og kjøpe vann eller noe snacks om vi ville ha det. Kl 09.00 begynte skolen hver dag. Første skoledag fikk vi beskjed av lederen vår hvilket rom vi skulle i. Jeg og Tuva kom i sammen klasse og vi var på nivå 5, altså det høyeste nivået. 

  Klassen vår var satt sammen av flere ungdommer fra forskjellige destinasjoner med sammen engelsk nivå som oss. Tuva og min sin klasse bestod av to norske ( altså Tuva og meg), tre svenske og maaaaange italienere. EF fant ut hvilket nivå vi var på ved å gi oss en test før reisen. Den tok vi på brukeren vår på "MyEf" som er en app du får om du reiser med EF. Under testen er det derfor viktig at man ikke jukser eller jobber med andre slik at du kommer i den klassen som passer deg og ditt nivå. 

  På skolen fikk vi utdelt noen arbeidsbøker og de brukte vi i hver time og det var derfor viktig å ha de med seg til en hver tid. 


   

  Hver "skoletime" varte i 1 time og 30 minutter. Vi hadde to skoletimer hver dag og en pause midt i på 20 min. For hver nye skoledag begynte vi på et nytt spennende tema. Timene gikk mye i å diskutere høyt, gjøre morsomme oppgaver i boka og så gå felles igjennom svarene. Noen av temaene vi hadde var "music", "sports" og "advertising" .

  I pausen vi hadde på 20 min gikk vi opp i kantina og møtte de ande vennene våre fra andre klasser. Vi kjøpte oss lunsj og satt og spiste det før vi måtte i vår siste time. 

  Jeg likte også utrolig godt at de spilte musikk i høytalerne på skolen. Når da EF sangen eller en annen sang vi kunne dansen til kom på tok alle lederne tak i noen av elevene og de begynte å danse. Selv var jeg med på det og det var supergøy. Dette var også noe vi gjorde i friminuttene. 


  Siste time sluttet alltid 12.20 og bussen kom og hentet os 13.00, så vi hadde da igjen tid til å kjøpe noe, danse eller bare snakke med venner. 

  Jeg har allerede blogget om testen vi hadde på skolen og "graduation", så om du vil komme til det innlegget klikk HER.  

  Jeg får også en del spørsmål om når man bør melde seg på språkreise om man vil reise til neste år og mye mer. Jeg kommer til å starte en egen spørsmålsrunde om dette. 

  Syns du at jeg burde starte en spørsmålsrunde som ikke gjelder språkreisen også?

  Klem Jennie

   
  12 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Håper jeg snart lander


  07.07.2016


  Hei!

  Som flere av dere sikkert fikk med dere etter gårsdagens innlegg, er jeg ikke lenger på Malta. Jeg er hjemme igjen etter 2 uforglemmelige uker på et av de fineste stedene jeg noen gang har vært. Det var ganske deilig å legge seg i går etter å både tatt fly i fra Malta til Sveits og fra Sveits til Norge. I tillegg har jeg blitt litt småsyk. 

  Jeg hadde dessverre problemer med telefonen min de siste dagene og det gjorde derfor ting litt vanskeligere. Kanskje det ikke alltid kom et bildet på INSTAGRAM, men jeg prøvde å blogge så mye som mulig. Dagene der nede gikk jo veldig fort for seg, så jeg rakk heller ikke å sette meg ned og svare på kommentarer på insta. Fint å endelig komme hjem så jeg kan svare dere litt mer, fordi jeg setter veldig stor pris på alle kommentarene jeg får av dere og syns at det er veldig hyggelig å svare dere i kommentarfeltet.

  Det er fortsatt noen innlegg jeg skal lage i fra reisen og det blir også bli startet en spørsmålsrunde om reisen. Det kommer først litt senere. Nå må jeg bare få "landet" litt. 

  Processed with VSCO with f2 preset

   

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  SPRÅKREISE

  HVOR ER JEG NÅ?


  06.07.2016


  Hei

  Nå sitter jeg på flyplassen i Sveits og venter på flyet til Oslo. Vi dro i dag fra hotellet vårt på Malta kl 11.30 og tok fly fra Malta til Sveits i 14 tiden. Nå har vi endelig landet i Sveits og vi sitter og venter på det siste flyet vårt, før vi er hjemme i Norge igjen. I går fikk jeg ikke skrevet ferdig innlegget før vi dro ut på vår siste aktivitet, så legger det derfor ut i dag. 

  Gårsdagens innlegg: 

  I dag hadde jeg siste fulle dag her på Malta og jeg kjenner jeg gruer meg litt til å dra. Jeg synes disse 2 ukene har gått så utrolig fort, men det er jo bare et tegn på at jeg har hatt det gøy. Det blir selvfølgelig deilig å komme hjem men tanken på å si hade til mennesker man har blitt så glad i, er ganske tung. I dag startet dagen med at vi dro på EF sin "Beach club" der vi fikk badet og solt oss. Jeg tok meg tid til å gå rudnt der og ta litt bilder siden det er så fint!

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  På EF "Beach Club" er det flotte bademuligheter, du kan ta en tur ut på "sofa" og "banan" som de kaller det. Du kan se på TV, spiller kule spill, danse til musikken som spilles på høyttalerne. I tillegg kan du også kjøpe mat der, drikke, snacks og is.


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Det var altså dagen min i går. På kvelden dro vi ut på avslutningsmiddag med hele gruppa vår, pluss våre to ledere. Etter middagen dro vi på "Pool Party" med flere EF grupper og hadde det utrolig gøy. Da jeg kom tilbake på hotellet begynte jeg med en gang å pakke. 

  Nå kjenner jeg det blir ganske godt å komme hjem, men kommer helt klart til å savne Malta, stedet, menneskene og opplevelsene. 

  Klem Jennie

   
  3 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Graduation


  04.07.2016


  Hei!

  I dag har jeg gjort en del forskjellig og tror ikke jeg får skrevet om alt i dag. For det første er det mange av dere som ønsker å se hvordan skoleveien min var så det kommer i ett innlegg om ikke så lenge. I dag tidlig dro vi også til en vannpark der jeg fikk badet med delfiner!! Det vil jeg også skrive om senere. Hehehe! I dagens innlegg skal det handle om at jeg hadde siste skoledag her på Malta! Vi hadde først en time i klasserommet og etter pausen så hadde vi "graduation" som det kalles. Vi fikk alle utdelt noen superkule hatter og vi satte oss inn i en stor sal med alle de andre som også var ferdig på skolen. Vi ble alle ropt opp og fikk et hefte med et dokument der resultatet vi fikk på EF-testen stod. Etter du har vært på språkreise tar du nemlig en test på skolen for å se hvilket nivå du ligger på i engelsk.  Alle fikk stor applaus og det var veldig koselig!
  Da alle var ferdig gikk vi ut foran skolen og tok mange fine bilder med de i klassen, de i aktivitetsgruppa vår og venner. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  I morgen er det ingen skole og vi har en full dag til og kose oss skikkelig, før vi reiser hjem igjen på onsdag! Jeg har møtt så utrolig mange fantastisk mennesker som jeg gruer meg til å si hade til. Nå må jeg nyte de siste dagene med de jeg har blitt venner med!

  Klem Jennie 
  11 kommentarer


  SPRÅKREISE

  ROMMET VÅRT


  03.07.2016


  Hei!

  //Samarbeid EF Språkreiser

  I dag tenkte jeg det var på tide å vise bilder av rommet som Tuva og jeg bor på nå som vi er på Malta. Vi bor på et hotell som heter IMPERIAL og det har en litt gammel men koselig og fin stil. Jeg liker rommet vårt utrolig godt og kunne ikke ønsket noe mer. Den første dagen vi kom ble det veldig sent og mørkt så jeg fikk ikke tatt bilder da. Nå har jeg fått ryddet litt og valgte derfor å ta litt bilder. Heheh!


  Nattbordet mitt<3
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vi har masse skapplass! I tillegg hadde jeg med en badering hjemmefra. Elsker den!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Vi har også en liten terrasse/veranda! Jeg la ut en bilde av den i går på instagram. 
  Vi har også et bad selvfølgelig, med dusj, vask og et toalett. 

  I tillegg er det en  "Air Conditioner" på rommet, så hver morgen når vi står opp skrur vi den på. Når vi da kommer hjem etter en varm dag, er det deilig og kjølig på rommet. Vi skrur den av på kveldene igjen. 

  Da har dere endelig fått sett hvordan rommet til Tuva og meg er! 

  Hva synes du om det?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  SPRÅKREISE

  BLUE LAGOON


  02.07.2016


  Hei!

  //Samarbeid

  Nå blogger jeg nok en gang fra mobil før jeg må løpe ut døra! I dag har vært en super dag! Jeg fikk sovet lenger siden det er helg og vi skulle til Blue Lagoon som jeg har gledet meg til helt siden jeg kom hit!

  For å komme oss dit måtte vi ta en båt i en drøy time men med gode venner som selskap og musikk gikk turen veldig fort! Da vi ankom Blue Lagoon fikk jeg helt sjokk over hvor turkis-blått vannet var! Så utrolig nydelig!

  Det første jeg gjorde da jeg kom frem var å ta på meg badetøy og solkrem. Vannet var utrolig deilig og du kunne se alt i det. Det ble ikke bare bading men også en tur med "sofa". Haha! Vet ikke om alle har hørt om det, men du sitter i en "stor badering uten hull" med håndtak på. Så blir du dratt etter en båt i fullfart og du hopper opp og blir slengt rundt! En av vennene mine hadde med seg "GOPRO" så jeg venter på videoer og bilder fra den, siden vi tok den med på turen! Det var i hvert fall sykt morsomt og jeg elsket det! Deretter spiste vi is og tok turen hjem igjen!

  Nå skal jeg ut på en spennende kveldsaktiviteter jeg aldri har hørt om nemlig "murder mystery"! Gleder meg masse!

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Boat Party!


  01.07.2016


  Hei!

  //Samarbeid  EF Språkreiser

  Unnskyld for at det ikke kom noe innlegg i går. Det skjedde dessverre noe med telefonen min og den fungerte ikke i det hele tatt. Jeg fikk først fikset det i dag. I dag og i går har vi egentlig hatt veldig avslappa dager. Først skole som vanlig og så dro inn til byen der vi kunne velge om vi ville bade eller shoppe. I går ble det bading og i dag ble det shopping. I går kveld hadde vi også en sportslig kveld der mange mange elever fra EF spilte fotball mot hverandre. Super gøy!

  I dag tenkte jeg å dele noen blir fra "Boat Party" som var på tirsdag! Som jeg skrev i et tidligere innlegg er det den beste opplevelsen jeg har hatt her så langt! Det ubeskrivelig moro og gøy! Vi fikk med oss den vakre solnedgangen og når det ble mørkt satte vi opp musikken og alle bada!

  I kveld har vi grilling på stranda og kanskje det blir litt mer bading. Gleder meg i hvert fall veldig! Nå har vi vært her en uke og det er bare 5 dager igjen.

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  SPRÅKREISE

  BLUE GROTTO


  29.06.2016


  Hei!

  //samarbeid EF Språkreiser

  For noen fantastiske dager jeg har hatt så langt. I går kveld var det "Boat party" og det er hittil den beste opplevelsen jeg har hatt her nede. Det ble bading, dansing og jeg koste meg virkelig. Jeg håper på å få noen bilder fra den kvelden senere. 

  I dag begynte dagen med skole fra 9 til 12 og rett etterpå dro vi til "Blue Grotto". Vi ankom et super fint badeområde der vannet var krystallblått. Det var også mulighet for å ta en båttur til grottene som var i området og til og med få bade i de. Det kunne jeg selvfølgelig ikke gå glipp av, så jeg og de fleste vennene min dro ut med en båt. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vi tok en titt i alle grottene men da vi kom til hovedgrotten fikk vi bade. Der var vannet så klart at det nesten var uvirkelig. Vi kunne se ned til havbunnen som var 5-6 meter under oss. Vannet var i tillegg utrolig deilig, så jeg stupte rett utti fra båten. Etter litt bading i grotten tok vi båten tilbake og var på stranda der en god stund før vi dro tilbake til hotellet. I kveld tror jeg vi skal ned på en strand vi har vært på før og ta et kveldsbad. Glad det er en litt rolig kveld siden vi har hatt fester nesten hver kveld. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Ha en fin kveld alle sammen!

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Elsker det her!


  28.06.2016


  Hei!

  I dag stod Tuva og jeg opp tidlig igjen for å gå på skolen. Det var ikke like varmt i dag som i går , men det var egentlig veldig deilig. Det var en del vind men da ble vi ikke så forferdelig varme heller. På skolen hadde jeg det urolig gøy faktisk og timene gikk derfor utrolig fort.

  Etter skolen dro vi til en Beach Club som EF har der det er solsenger til studenter, det er bademuligheter, musikk og mye god is og drikke. Der "chilla" vi i en del timer og det var veldig deilig. Vannet her på Malta er vare helt fantastisk, og jeg elsker det!

   

  Etter noen fine timer på Beach Club dro vi tilbake til hotellet der vi spise og gjorde oss klare for "Boat Party" i kveld. Vi skal nemlig ut på en båt med 2 etasjer der det vil være matservering, musikk og muligheter for å bade!!! Gleder meg!

  Ha en fin kveld videre alle sammen!

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  SPRÅKREISE

  GOLDEN BAY!


  27.06.2016


  Hei!

  //Samarbeid EF Språkreiser

  Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Rakk akkurat ikke å bli ferdig med innlegget før jeg måtte løpe ut døra på en aktivitet. I går var vi mye på stranda, i bassenget, i byen og på kvelden hadde vi en aktivitet som het " hunt the leader"

  I dag stod Tuva og jeg opp enda tidligere enn det vi har gjort de siste dagene fordi vi måtte på skolen. Vi tok felles buss til skolen med mange andre studenter og på skolen fikk vi beskjed om hvilket rom vi hadde time i. Tuva og jeg er i samme klasse og det er jeg utrolig glad for. Klassen vår består av ungdom fra Norge,Sverige og Italia. Skoledagen varte fra 9-12 og det var utrolig gøy. Det er ikke slik at du sitter alene og skriver men det er mye muntlig diskusjon, lek og moro.

  Rett etter skolen dro vi på en strand som jeg ikke har vært på før som heter Golden Bay. I dag er det 36 grader og full sol, så det å bare kunne kaste seg ut i vannet var utrolig deilig. Etter at vi bada, solte vi oss og snakket om dagene vi har hatt så langt og hva vi gleder oss til fremover. Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra standa. I kveld er det disco og jeg gleder meg til å finne ut temaet.

  Hvor varmt er det der du er akkurat nå?

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  SPRÅKREISE

  DAY 1 / VALLETTA OG MEGA PARTY!


  25.06.2016


  Hey!!! 

  //Samarbeid

  Fikk dessverre ikke blogget i går siden vi kom så sent frem til Malta og hotellet vårt. Vi ankom i går kveld og vi ble tatt utrolig godt i mot av alle lederne og de andre studentene her. Første kvelden gikk mye i informasjon om dagene, hva vi skal gjøre fremover, regler og utdelig av rom. Rommet til Tuva og meg er superfint og det vi synes det er utrolig koselig. 

  I dag stod vi opp i 7 tiden for å spise frokost og senere fikk vi en liten omvisning i området, før vi tok en tur til hovedstaden Valletta. For å komme til Valletta måtte vi ta en båt. Dagen gikk utrolig fort og jeg hadde det skikkelig gøy. Det gikk det meste å utforske Malta og bli bedre kjent med de vi er på gruppe med. Jeg og den norske gruppa mi er satt sammen med en fransk gruppe og alle kommer godt overens med hverandre. 

  Når vi var i Valletta dro vi til mange forskjellige steder og jeg tok bare bilder overalt. Utrolig lett å ta bilder med det nye kameraet mitt. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Så langt eeeeeeeeeelsker jeg Malta og jeg synes det er utrolig vakkert. Jeg gleder meg masse til å utforske mer og kose meg med Tuva og våre nye venner! I kveld er det "MEGA PARTY" for alle studentene og temaet er "NEON"!​

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Kom ikke med på flyet til Malta


  23.06.2016


  Hei!

  Nå sitter jeg og blogger fra Gardemoen etter å ha vært her i hele 12 timer. Tiden har faktisk gått ganske fort siden i dag tidlig. Jeg stod opp tidlig i dag for å dra til Gardenmoen med Tuva. Litt etter at vi annkom flyplassen fikk vi vite at vi ikke kunne ta flyet vi egentlig skulle. Dette var ikke EF sin skyld i det hele tatt og de har jobbet på spreng for å få oss på et nytt fly. De har vært super flinke og fikset et fly til Sverige i kveld, før vi i morgen tar fly fra Sverige til Malta.

  De andre ungdommene jeg reiser med er superhyggelige og vi har fått tiden til å gå med kortspill, leker, vitser og vi har kost oss med pizza. Hehehe! Det blir derfor ingen bilder fra flyturen, rommet mitt eller Malta i dag men håper jeg får lagt ut noe i morgen.

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  SPRÅKREISE

  PAKKEVIDEO


  20.06.2016


  Hei folkens :)

  Tenkte å skrive noen ord som dere burde lese om dere er interessert i pakkevideo. Det har vært utrolig mange som har ønsket en pakkevideo for språkreisen min til Malta. Jeg filmet den i går og det var jo 4 dager før avreise. Vanligvis ville jeg ikke begynt å pakke så tidlig og det er faktisk litt stressende å sette av tid til å både filme og redigere en slik video på denne tiden av året. Det er jo fortsatt skole og avslutninger som jeg skal på denne uken og jeg har ikke tid til å filme og redigere i ferien, for jeg reiser jo på torsdag. Egentlig var avreisen på onsdag, men språkkurset ble forskjøvet et dag....like greit egentlig. 

  Da jeg filmet var fortsatt noe til vask og noen ting som tynne sokker til vans og joggesko ol...tenkte jeg ikke over å ta med i videoen. Om dere har spørsmål til produkter i videoen kan jeg svare i dette kommentarfeltet. Her er noen spørsmål jeg er sikker på at flere kommer til å spørre om. 

  1. Jeg vet ikke hvor baderingen er i fra, den var en gave.

  2. Sminkeproduktene i sminkemappa valgte jeg å ikke bruke tid på å filme, videoen er lang nok som den er og som jeg sier så bruker jeg så og si null sminke om sommeren.

  3. Det andre jeg gjorde hos frisøren min da jeg var der forrige uke var å farge øyevippene mine litt. De blir ikke tykkere eller lengere, men de ser litt lengere ut ettersom de nå er helt svarte ut til tuppene. Det er deilig å slippe mascara på Malta. På kvelden kommer jeg sikkert til å bruke Mascara.

  Tusen  takk for utrolig mange og fine tilbakemeldinger på håret mitt. Jeg er veldig fornøyd med lengden og tykkelsen. Håret mitt ble også tynnet litt ettersom det er veldig tykt. Jeg kan fortsatt flette det, ha messybun og hestehale. Jeg har planer om å filme en ny hårvideo når jeg kommer hjem fra Malta om mange ønsker det. Mange har også spurt hvor jeg klipper meg og det er som jeg tidligere har nevnt hos Centrum Frisør på Nesoddtangen. De kjenner håret mitt og er veldig flinke. Om du har spørsmål om produkter for ditt hår så kan du ta kontakt med dem enten på deres Instagram @centrumf eller se kontaktinformasjon //HER.

  Ønsker du ny hårvideo? Lurer du på noe etter å ha sett pakkevideoen?

  Klem Jennie

   
  64 kommentarer


  SPRÅKREISE

  JEG REISER PÅ SPÅKREISE OM....


  18.06.2016


  Hei!

  I dag dro jeg til Ski med mamma og Tuva for å fikse de aller siste tingene til språkreisen. Nå er det bare 5 dager til avreise!!! Det er nesten ikke til å tro hvor fort tiden har gått. Nå har jeg alt jeg trenger for reisen og jeg har allerede begynt å legge frem hva jeg skal pakke. I morgen planlegger jeg å filme "Pakkevideo til Malta med EF" og på tirsdag skal jeg prøve å få redigert den. Mandag og tirsdag har jeg skole og mange avslutninger så jeg må rett og slett bare finne en tid det passer og få redigert den. 

  Jeg kan ikke tro at om en uke er jeg faktisk på Malta. I varme og sol med min bestevenn og forhåpentligvis nye venner. Hehe! I løpet av turen kommer vi til å få bade på nydelige strender og blue lagoons bade med delfiner, gå i byen og kanskje shoppe litt, være med på morsomme og spennede utflukter og jeg håper på dico som vi hadde sist der det blir musikk og moro! Språkreise betyr jo også undervisning og jeg gleder meg til å bli enda tryggere i språket, kjempeklar for siste året på ungdomsskolen.
   

  Nå skal jeg snart i bursdag der det er et lite Hawaii tema, så jeg kjøpte denne blomsterkransen! Nå skal jeg sette meg ned og pakke inn gaven!

  Når slutter/sluttet du på skolen for i år, eller har du kanskje sommerferie allerede?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  SPRÅKREISE

  TRENGER MOTIVASJON


  07.06.2016


  Hei

  Beklager for at det ikke kom noe blogginnlegg i går. Jeg satt helt fra jeg kom hjem til sent på kvelden med en skriveoppgave jeg måtte levere inn i løpet av kvelden. I går hadde jeg også norsktentamen, så nå er jeg endelig ferdig med 4 av 4 tentamener. Dessverre er jeg ikke helt ferdig med prøver ennå, for i morgen har jeg i to stykker.

  Etter i morgen vil jeg si at jeg offisielt har "fri". Da er det ingen prøver (som jeg vet om) og vi har det egentlig ganske avslappende på skolen. Den siste tiden oppi alt skolearbeidet er det fint å finne motivasjon. Noe å glede seg til og vite at når arbeidet er ferdig er det snart sommerferie. For meg hjelper det å sjekke EF sin instagramkonto. De legger ut masse inspirasjonsbilder som virkelig motiverer meg. Det får meg til å tenke på Malta og hvor fint det kommer til å bli. Jeg har aldri vært på Malta før heller, så det blir utrolig spennende. 

  Alle bildene er fra EF sin Instagram : @efnorge

  Drømmer du om en språkreise kan du se/lese mer ved å trykke //HER og du kan også bestille en gratisbrosjyre. 

  Har du mye skolearbeid igjen før skolen slutter?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  SPRÅKREISE

  MEET & GREET


  30.05.2016


  Hei

  //Samarbeid

  Noen av dere som har fått med dere kampanjen WOW og EF har i sammen? Jeg fortalte en god del om den på @efnorge sin snapchatbruker da jeg hadde "take over"  av ders snapchatbruker 26 mai. 

  Kampanjen til WOW og EF #wowlovesef er i fra 26 mai til 8 juni og går ut på at du må innom en av de 33 WOW butikkene i Norge og spørre om konkurransen der. Premien er en språkreise i 2 uker for deg og din bestevenn sommeren 2017. Det er jo en utrolig kul premie.

  Jeg var jo med EF på språkreise til Brighton i sammen med Ella i fjor sommer. Det er en egen kategori her på bloggen som heter "SPRÅKREISE" og der får du mer info og kan lese om hvordan jeg hadde det. Det er til og med noen spørsmålsrunder på min Youtube-kanal. Du kommer til den ved å trykke //HER

  4 juni vil jeg også være i WOW butikken på Oslo City fra klokken 12 .00 - 14.00, der vil det skje mye kult. Jeg svarer på dine spørsmål om min språkreise og det blir Blitzbox i butikken, goodiebags, snacks  og konkurranser hvor du kan vinne gavekort. Det lønner seg å følge med på @wowandme og @efnorge på instagram der er det også informasjon. 

  Håper på å se deg der:-D   

  Ville du helst reist på språkreise til en storby eller et varmere land?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  SPRÅKREISE

  PALMER, SOL OG VARME


  24.05.2016


  //annonselink

  Hei

  Nå sitter jeg og øver til mattetentamen jeg har på torsdag. Vi har lært en del nye ting i år, som det er viktig at jeg får repetert. Helt ærlig er det mattetentamen jeg gruer meg mest til. Norsk og engelsk tentamen er egentlig ikke så skummelt. I engelsk og norsk pleier vi å få skrive oppgave, som det faktisk er ganske gøy å skrive. Hehe! Matte er derimot litt annerledes.

  Jeg gleder meg masse til alle prøver er ferdig og jeg kan begynne å glede meg til sommeren. Reiser ikke lenge etter at skolen slutter og jeg må vite hva jeg skal ha med meg til Malta. Jeg og Tuva sjekker nedtellingen hver dag og det føles ikke lengde siden det stod 200 dager. Tiden går fort oppi alt som skjer for tiden. T-skjorta jeg har på på bildene under blir selvsagt med i kofferten min til Malta, den er en av mine favoritter med den søte palmelommen på brystet og også solbrillene. Begge er i fra kolleksjonen min med wow #wowbyjenniesofie  #wowlovesef 

  Drømmer du om en språkreise kan du se/lese mer ved å trykke //HER og du kan bestille en gratisbrosjyre. 

  Kjenner virkelig at det blir godt med varme og sol. Noe av det jeg egentlig gleder meg mest til er bare det å oppleve et nytt sted med noen jeg er glad i. I fjor fikk jeg oppleve Brighton med Ella og nå Malta med Tuva. 

  På torsdag kommer jeg forresten med noen spennende nyheter ;) 

  Hvis du skulle reist et sted med en du er glad i, hvor ville du reist og hvem ville du reist med?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  SPRÅKREISE

  3 MÅNEDER


  28.03.2016


  //annonselink

  Hei

  I morgen begynner skolen igjen og jeg ser allerede frem til neste ferie. Frem til sommeren er det utrolig mye som skjer for meg. Jeg har komfirmasjonsleir, konfirmasjon, jeg kommer nok til å reise en del, kolleksjon 2 kommer ut, jeg har tentamner og så dukker det jo opp andre ting i tillegg. Det vil nok være mye som skjer og mye og tenkte på, men det å vite at etter alt arbeidet skal jeg 2 uker til malta er fantastisk. Tuva og jeg gleder oss syyyyykt. Vi snakket sammen i går og vi klarer nesten ikke vente. Det er jo under 3 måneder igjen av skolen. 

   Drømmer du om en språkreise kan du se/lese mer ved å trykke //HER og du kan også bestille en gratisbrosjyre. 

  Dette er nok noe av det jeg gleder meg mest til å oppleve. Byen ser helt nydelig ut og vannet er så vakkert. 

  Jeg elsker å reise og å oppleve nye steder. Malta har jeg aldri vært på, ikke noen i familien min heller. Om Malta er like fantastisk som jeg får følelsen av håper jeg en dag å kunne reise dit med familien og vise dem alt det jeg eventuelt liker.

  Til sommeren reiser jeg også 2 uker til Østerrike og en uke til Grado i Italia. Østerrike er jeg jo i ganske ofte, men den planlagte turen til Italia i fjor ble jo avlyst på grunn av vannkopper i familien, så jeg gleder meg veldig til å få reist dit jeg hadde gledet meg lenge til å dra i fjor.  Jeg er også en jente som egentlig trives masse med å være hjemme om sommeren. Har jo stranden i nærheten, fornøyelsesparker og venner. 

  Hvis du skulle dratt på språkreise, hvor ville du reist?

  Eller hvor ville du reist om du kunne velge akkurat hvor du ville reist? 

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  SPRÅKREISE

  UFORGLEMMELIG SOMMER


  28.02.2016


  //annonselink

  Hei

  Nå har jeg nettopp sittet og sett på kalenderen min for tiden fremover og jeg tror faktisk at det vil gå veldig fort til sommerferien. Nå er det jo snart mars måned og jeg skal som jeg tidligere har fortalt ha arbeidsuke før påskeferien som det heller ikke er så lenge til.  Når påsken er over kommer april som er en måned jeg er veldig glad i, særlig om det blir skikkelig vårvær og i mai er det håndballcup og konfirmasjon. I denne tiden er det også noen oppdrag jeg skal på og mye spennende som skjer, som jeg vil blogge om når tiden er inne for det. 

  11-13 mars drar jeg til Bodø og noen dager etter det setter jeg meg på flyet til varmere strøk for noen spennende dager. Husk å følge meg på Snapchat om du vil ha hyppigere oppdateringer om hva jeg gjør i løpet av dagene mine. ( Snap: Jenniesofiesnap)

  Hvorfor jeg gleder meg veldig til sommeren er jo også språkreisen jeg skal på i sammen med Tuva. Vi reiser tidlig i sommerferien og det er så herlig å tenke på at ferien får en slik start. Ella og jeg reiste også tidlig i ferien i fjor og det gjorde også at nedtellingen ble kortere, he he :) Mange spør meg om det fremdeles er muligheter for å melde seg på språkreise denne sommeren, og det er det. Helt frem til midten eller slutten av mars måned kan man melde seg på , det lureste er å ta kontakt direkte med EF.  Trykker du //HER får du mer informasjon og kan komme i kontakt med dem også. 


   

  Jeg har fått mange kommentarer i fra andre som skal på språkreise denne sommeren, både til Malta og til andre steder. Flere av dem er like gamle som meg og bruker konfirmasjonspengene sine på en slik reise eller har fått reisen i gave på forhånd, en veldig fin gave å gi til seg selv eller å få i fra familie. Det er i hvertfall et minne for livet. Kommer aldri til å glemme sommeren min med EF i Brighton i fjor sommer.

  Denne sommeren blir det Malta og jeg gleder meg veldig til masse sol og varme, hav og basseng. Noe som sikkert vil være ekstra deilig etter undervisningen.

  Jeg har også flere videoer på min Youtubekanal hvor jeg har svart på spørsmål om reisen min i fjor. Trykk //Her for å komme til kanalen min på Youtube. 

  Jeg har også en spørsmålsrunde på bloggen som jeg snart skal svare på, om du trykker //Her kommer du til innlegget hvor du så kan stille spørsmål i kommentarfeltet. 

  Liker du best sydenferie eller storbyferie?

  Klem Jennie

   

   
  20 kommentarer


  SPRÅKREISE

  HIT DRAR JEG :)


  15.12.2015


  Hei

  //Annonselink

  Mange har nok fått med seg at jeg til neste år reiser på en ny språkreise. Opplevelsen jeg hadde i sammen med Ella i Brighton var uforglemmelig fantastisk og jeg er så glad for at jeg igjen skal skape nye minner og få oppleve språkreise igjen. Drømmer du om språkreise så kan du se mer ved å trykke //HER og da kan du også bestille en gratis brosjyre. Brosjyren er veldig fin og viser alle destinasjoner med bilder, utflukter, priser og mye annet.  Jeg fikk mange tips i fra dere følgerene mine og valget er nå tatt. Jeg reiser i sammen med en venninne til Malta sommeren 2016. Malta ser helt fantastisk ut og jeg er jo veldig glad i sommer og sol og bading så destinasjonen er nok veldig "meg" Jeg har googlet "malta språkreise" Malta, Silema og mye mer og sett mange fantastiske bilder og lest mye positivt. Jeg håper og tror at opplevelsen min også blir god. 

  Her er 5 grunner til at det ble Malta

  1. Elsker sommer. Jeg vet jeg reiser i sommerferien og at det er sommer uansett, men blir nok mer syden følelse der. Badet ikke en gang da jeg var i Brighton i fjor.

  2. Utfluktene som tilbys, bany annet å svømme med delfiner

  3. Språket selvfølgelig. Det blir engelsk også denne gangen. Selv om jeg gjør det godt i engelsk på skolen så følte jeg at jeg vokste mye på språkkurset i fjor, jeg ønsker å prate dette enda mer. 

  4. Bilder...bilder...bilder. Googlet meg helt bort og vannet ser så bra ut. Minner meg om vannet på Kypros, helt krystallklart.

  5. Har aldri vært der før, elsker å oppleve nye land.

   

  Kjempespent og nedtellingen har begynt. 

  Ville du valgt Brighton som jeg dro til i sommer, eller Malta om du skulle reist?

  Klem Jennie 

   
  44 kommentarer


  SPRÅKREISE

  ET STORT VALG, VANSKELIG :O


  05.11.2015


  Hei hei

  Nå kan jeg endelig fortelle dere noe som jeg har hatt lyst til å fortelle en stund. I sommer var jeg jo i Brighton med EF og hadde en fantastisk opplevelse og jeg har siden da drømt om å reise på språkreise igjen. 

  Muligheten har jeg nå fått. Meningen var først at jeg skulle 4 uker til Long Beach i California som ser fantastik ut , men det kræsjer dessverre med familieferien. Men nå er det i hvert fall klart at jeg kan reise på språkreise, i 14 dager i sommerferien. Mamma og pappa er nå blitt veldig trygge på å sende meg avgårde, de var nok veldig spente da jeg reiste til Brighton. De var glade for å ha meg ganske nærme, bare en kort flytur unna. Denne gangen får jeg lov til å velge destinasjon alene så lenge det passer med familien sine ferieplaner. 

  Jeg har selvfølgelig sett masse på bilder og film på EF sin nettside og også googlet meg frem til fantstiske bilder i fra flere ulike destinasjoner. Elsker at jeg allerede kan begynne nedtellingen og gleder meg over at jeg også denne gangen skal reise med en venninne. 

  Jeg elsket rett og slett England og både Torquay og Bournemouth ser fantastisk ut. Malta frister også, jeg er jo en skikkelig sydenjente. 

  Om du ønsker å bestille en gratis brosjyre eller lese mer om å dra på språkreise kan du trykke //HER. Jeg liker godt å se i brosjyren og der er det også fin oversikt over utflukter  og mye mer for de ulike destinasjonene. 

  Nå har også EF en god rabatt om man bestiller før mandag 9 november klokken 17. Rabatten er 2000,- for språkreise innenfor Europa. Australia, Tokyo, Costa Rica og USA også kr 2000,- i rabatt. Om du bestiller reise til Long Beach Campus får du hele 4000,- i rabatt på din reise. Du kan be om prisforespørsel ved å trykke //HER . En i fra EF vil da kontakte deg via mail eller telefon

  Har du vært på språkreise? Ønsker du å dra på språkreise?

  Ønsker du en gratis brosjyre, trykk //HER

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  SPRÅKREISE

  SPØRSMÅL EF


  06.09.2015


  Hei

  I går tok jeg meg tid tid å filme del 3 av min " SRÅKREISE MED EF 2015" spørsmålsrunde. Takk for alle spørsmålene som ble sendt inn. Det var igjen noen spørsmål som ikke passet inn i verken del 1, 2 eller 3. Tenkte derfor å ha et lite innlegg der jeg svarer på de før del 3 kommer ut. ( Om du fortsatt lurer på noe etter dette innlegget og del 3 av videoen anbefaler jeg at du ringer EF, sjekker ut nettsiden deres eller bestille en gratis brosjyre med masse info)

  TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN EF SIDE

   Er det noe du vil savne utenom venner?

  Kommer jo til å savne hele stedet. Det å stå opp til sol hver morgen og dra inn til byen. Brighton er en fantastisk by som er mye større en det man tror. Trodde det skulle være et veldig lite sted men det var det langt i fra. Flere steder av byen jeg ikke fikk sett til og med. Så byen er nok det jeg savner mest etter venner.


  Var det internett på rommet ditt eller brukte du 3G/4G?

  Jeg brukte ikke 3G/4G da jeg var på rommet men mer i byen om jeg trengte det da. På rommet var det gratis nett, men når det var mange på ble det veldig treigt. Gratis nettet fungerte på hele campus så det er noe jeg likte spesielt godt.

  Kan du kort oppsummere en vanlig dag for deg i Brighton?

  Det er vanskelig å oppsummere dette kort men jeg skal prøve så godt jeg kan.

  Jeg stod opp i 7 tiden og ordnet meg før jeg gikk ned med Ella og spiste frokost mellom 07.30 og 08.00. Etter å ha spist frokost gikk vi opp til hvert vårt rom og pakket sekken klar for skole ( bøker og noe å skrive med)

  Så tok vi følge ned til møtepunktet og startet skoledagen kl. 09.00. Skoledagen varte fra 9 til 12 med en pause på 20 minutter midt inni. Etter skolen spiste vi lunsj og deretter gikk på rommet. Da skulle vi ikke møte opp før kl 14.00. Jeg tok meg derfor litt tid til å pakke klar en veske/sekk til å ta med til byen med ting jeg trengte ( lommebok, busskort, solbriller, liten jakke osv...) Deretter begynte jeg på et innlegg om jeg hadde tid til det.  Etter at jeg hadde gjort meg helt klar gikk jeg og Ella på nytt ned til møtepunktet for å dra til byen.  Der møtte vi vennene våre igjen og alle gikk samlet opp til bussholdeplassen. Bussen kom og vi tok turen inn til byen. Når vi ankom byen fikk vi noen raske beskjeder om hva vi skulle gjøre. Deretter gjorde hele gruppa noe morsomt felles . Etter å ha gjort det vi kom for hadde vi fritid! Da sier de at vi kan gjøre hva vi vil, men at vi må være tilbake her til et spesielt klokkeslett. ( f.eks. 17.30 ) 

  Vi gikk med venner inn i butikker som HOLLISTER, TOPSHOP, BOOTS, PRIMARK og til slutt en liten tur innom starbuck.

  Så møtte vi på det bestemte stedet til riktig tid og alle tok bussen tilbake. Vi spiste middag kl 18.00 og fra da hadde vi  fri ( med mindre vi hadde en kveldsaktivitet. Noe vi som oftest hadde) Da kunne det hende vi skulle gjøre noe gøy på campus eller dra til byen igjen. 


   

  Etter en lang dag måtte alle være på sine egne rom kokka 23.00. Da tok jeg som oftest en dusj, pusset tenne og la meg til å sove

  Veldig kort forklart........NOT! He he he eh

   

  Hvordan var reisen på en skala fra 1-10?

  11!!!!!! ( Om det er liv å si) HAHAHAHAHAHAH

   

  Det var egentlig de spørsmålene. Noen var lengre enn andre og de handlet om ganske mye forskjellig syntes jeg<3

  Håper du fikk svar på det du ville! Videoen kommer når den er ferdig regigert, har ikke begynt å redigere ennå. 

  Klem Jennie

   
  10 kommentarer


  SPRÅKREISE

  HAVE A NICE DAY


  10.08.2015


  //samarbeid

  Hei

  Her er da del 2 av " Min språkreise til Brighton med EF 2015" Skal ikke si så mye mer enn at dere alle må ha en super dag og jeg håper dere liker videoen.

  Om du har spørsmål utover de jeg svarer på vil jeg råde dere til å ta kontakt med EF, du kan også bestille en gratis brosjyre med masse info og bilder som kanskje vil hjelpe deg til å finne ut hvor du helst vil reise. Trykk her for å komme dit<3 

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  SPRÅKREISE

  VIIIIDEEEEEOOOO


  05.08.2015


  Hei

  //reisen var et samarbeid

  Endelig har jeg fått filmet første del av SPØRSMÅLSRUNDE SPRÅKREISE 2015. Det er heller ikke bare del 1, ikke 2, men faktisk 3 deler. Valgte å bare filme den første delen nå slik at jeg kunne fokusere på de spørsmålene. Første del er mer "basic" om jeg kan kalle det det, mens den andre og tredje er har mer om skole, aktiviteter osv. Jeg forklarer det også videoen. 

  Det har kommet inn over 200 spørsmål til sammen på blogg og IG. Jeg har forstått at det er mange som ønsker å dra på språkreise og at det for mange er viktig å få svar på spørsmål de har rundt dette. 

  Om du har spørsmål utover de jeg svarer på vil jeg råde dere til å ta kontakt med EF, du kan også bestille en gratis brosjyre med masse info og bilder som kanskje vil hjelpe deg til å finne ut hvor du helst vil reise. Trykk //HER for å komme dit.  

   

  Gleder du deg til videoen?

  Er det ekstra viktig for deg å få svar på ditt spørsmål må du gjerne kommentere igjen under dette innlegget, så leser jeg igjennom alle spørsmålene her også.

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  SPRÅKREISE

  DISKO OG MORO


  11.07.2015


  Hei

  Etter at jeg kom hjem i fra språkreisen var jeg redd for at hverdagen skulle føles tom frem til jeg skulle reise igjen,  men det ble den sletters ikke. Har de siste to dagene vært på innspilling med Maren Sofie og Marcus&Martinus i sammenheng med den nye musikkvideoen deres. Kan ikke røpe handlingen til dere, men er veldig sikker på at dere vil like den. Har også fått høre sangen og den er mer enn fantastisk. #mmelektrisk. Så fort jeg har noen bilder å dele så legger jeg dem ut her på bloggen.

  Det er faktisk noen ting jeg ikke har fått blogget om fra språkreisen også, og en av de tingene er nemlig disko. Diskoene vi hadde var utrolig morsomme og Ella og jeg koste oss masse. Det var også ulike tema på de forskjellige kveldene. Den første gangen skulle jentene kle seg ut som fotballspillere og guttene skulle kle seg ut som cheerleaders. Flere av guttene så helt latterlig ut men det var jo utrolig kult at de turte å komme i strutteskjørt, crop tops, og lag med sminke.

  Den andre og siste gangen var det neondisco og det var kanskje det kuleste. Vi kom i ganske enkle lyse klær på diskoen og da vi ankom fikk vi hula-krans i mange forskjellige farger. Det var også mulighet for å bli malt i ansiktet med neonfarger som lyste i mørket. Det takket jeg selvfølgelig ikke nei til. Stemningen var utrolig bra. Både barna og lederne dansa og koste seg. Det ble jo litt varmt om du var der inne veldig lenge men da var det bare å gå ut og ta frisk luft. Det var det flere som gjorde. Det var også oss barna som valgte sangene så det ble en del italienske og spanske sanger. Det var jo helt klart engelske sanger også men det kom av og til en norsk sang også. Personlig syns jeg det ble mest stemning da " WHAT DOES THE FOX SAY" kom på. Alle de norsk og noen fra Skandinavia samlet seg i en ring og danset til musikken og sang av full hals. 

   


  Jeg likte best da " WE COULD BE HEROS" kom på. Vi lærte EF dansen første dagen, og som dere vet elsker jeg å danse. Det var også limbo og macarena, som var to andre ting jeg elsket med diskoen. Så oppsummert i en setning var diskoen: " en helmaks kveld med sang, moro dans og super stemning"!


  Har du noen gang vært på disko med tema?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Hjemme fra Brighton, SPØRSMÅLSRUNDE


  08.07.2015


  Hei

  I går kveld kom jeg hjem i fra 2 fantastiske uker i Brighton med EF Språkreiser. Det var virkelig ikke lett å reise i fra venner som skulle være der en uke til. Fikk et helt spesielt forhold til disse jentene og vi har lovet å holde kontakt.  I dag har jeg sovet lenge ( nesten alt for lenge) og har planer om å klare å pakke ut av kofferten før jeg må begynne å pakke inn i den igjen før jeg reiser til Østerrike. 

  Før jeg reiser utenlands igjen vil jeg også forsøke å svare på spørsmålene deres i en video. Dette er nok den spørsmålsrunden jeg er mest gira på å ha. Skulle gjerne fortalt dere om HEEEEELE reisen men det kommer nok til å ta en stund. Jeg skal også starte en konkuranse her på bloggen hvor det skal være 10 vinnere, den er til dere trofaste blogglesere som også leser bloggen min i sommerferien sin. Jeg skal også på et lite oppdrag og så vil jeg også veldig gjerne lage en etterspurt innkjøpsvideo i fra disse to ukene i England. Jeg kjøpte ikke noe særlig, men noe er det jo å vise til dere som har ønsket dere en slik video.  

   

  DISSE JENTENE GJORDE REISEN MIN HELT SPESIELL. 

  Jeg reiser jo til familie i Østerrike allerede i slutten av denne uken, så da har jeg faktisk en god del å gjøre frem til avreise. 

  Jeg vil også lage et "Ublogget fra Brighton" innlegg, for det er mange bilder jeg ikke har fått vist dere på bloggen. Nå sitter jeg her og bare lurer på hvor jeg skal begynne. Jeg tror faktisk at jeg vil titte gjennom bildene mine en gang til før jeg gjør noe annet, kan ikke tro at språkreisen er over...det var rart å våkne opp i egen seng. 

  Kom med spørsmål i kommentarfeltet om du lurer på noe i fra språkreisen. Om du kunne tenke deg å dra på språkreise selv vil jeg anbefale deg å  starte med å trykke //HER og bestille en gratis katalog i fra EF. Allerede nå er det flere som begynner å planlegge sin språkreise for sommeren 2016.

  Klem Jennie
  162 kommentarer


  SPRÅKREISE

  I`m graduated


  06.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  I dag er den store dagen jeg ble "graduated". Hahahahahaahah! Jeg stod opp i 6 tiden for å ordne meg og gikk deretter ned med hele den norske gruppa for å spise frokost. Etter det var det litt venting før vi gikk ut ved en gressplen og fikk kortene våre med karakter. Ella og jeg fikk samme karakter og vi er begge fornøyde med hvordan vi har forbedret oss. Det å gå opp var en spesiell følelse og hvertfall da de sa vi kunne kaste hattene opp akkurat slik som det gjøres i filmer. Det var ikke det samme men veldig gøy.

  Jeg skal få flere bilder fra seremonien, for det var en lære som tok bilder der. Så fort jeg får flere bilder vil jeg dele bildene her på bloggen :)


  Etter utdelingen møttes vi i et rom og så på bilder fra hele turen. Trodde ikke i det hele tatt at jeg skulle gråte men det kom noen tårer når jeg stod og snakket med vennene mine. Vi har blitt så nære hverandre på så kort tid. Det er helt sykt. De betyr så mye og det er viktig for meg å holde kontakt med disse fantastiske menneskene. Senere på dagen hadde vi fritid og vi valgte å ta en siste tur i byen og på vakre BRIGHTON PIER. Kommer til å savne dette stedet så mye.  Alle minnene og hendelsene. En av de beste opplevelsene jeg har hatt. Klarer ikke vente til jeg skal svare på alle spørsmål dere har i en video!! Gleder meg!!

  Nå skal jeg på Neon Disco og nyte siste kvelden<3

  Får du lyst til å dra på språkreise? Klikk //HER om du ønsker mer informasjon om destinasjoner og ulike reiser med EF. 

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  SPRÅKREISE

  New in from Brighton


  05.07.2015


  Hei

  //Samarbeid EF

  Har nettopp kommet opp fra middag og tar meg litt tid til å blogge før jeg skal på aktivitet senere i kveld. I dag er det noe de kaller for Circus Party. Vet ikke hva vi skal men gleder meg uansett. Alltid gøy på aktivitetene, så er spent.

  I dag tidlig våknet vi til pøsregn og det vi skulle i dag ble derfor avlyst. Det ble heller erstattet med fritid i byen, og så heldig som vi var kom sola og frem. Nå er det ikke mange dager igjen så Ella og jeg prøver å få tak i de siste tingene vi har lyst på fra England. Anbefaler virkelig Brighton som destinasjon. Utrolig fin plass, om du liker shopping er det butikker, men det er også fine utflukter du kan bli med på. Kommer til å savne byen veldig, og folka <3

  I dag hadde vi hvertfall en ting på lista, nemlig det å skaffe oss noen neonklær til en DISCO på mandag med NEON tema. Så Ella, Pilar ( en ny venn fra spania) og jeg dro på Primark og fikk tak i noen fargerike ting. Det vi også fant var kroppsmaling, så på discoen så kommer vi til å ha noen striper i ansiktet i tillegg. Gleder meg masse. 

  Kjøpte meg også 2 utrolig kule shortser fra TOPSHOP. Føler jeg virkelig trengte det og disse passet helt perfekt, Legger derfor med noen bilder av de. Når jeg kommer hjem vil det nok mest sannsynlig bli en innkjøpsvideo.
  Vil du ha en innkjøpsvideo?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Utflukt


  04.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Som noen av dere sikkert fikk med dere på IG, så dro jeg i dag til Portsmouth som er en annen by her i England. Vi måtte møte opp så tidlig som klokken 08.00, som er en time tidligere enn vi vanligvis møter opp. Vi tok tog i en drøy time og den tiden benyttet jeg til å sove litt, ha ha. Er ikke vant med å stå opp så tidlig. 

  Utrolig morsomt at vi blir tatt med til ulike steder når vi først er i et annet land. Har vært på flere utflukter under språkreisen. Alt ligger under kategorien "SPRÅKREISE" her på bloggen.

  Vi ankom i 11-tiden og hadde 5 timer til å gjøre det vi ville. Det første på lista mi var Primark. Har ikke fått vært der ennå, selvom de har det i Brighton også. Vi gikk først til et lite søtt senter med noen kule butikker før vi gikk vidre til Primark. Ettersom vi hadde en spesiell tid vi måtte møte opp igjen hadde vi jo begrenset med tid og vi hadde planlagt å bruke 45 minutter der inne, det gikk ikke helt etter planen. Må i hvertfall beregne en time eller 1 time og 15 minutter i den butikken. Fikk tak i noen utrolig kule ting som jeg håper jeg får vist dere. 

  Utrolig deilig at vi er så heldige med været og vi nøt turen  frem og tilbake.

  Etter Primark tok vi lunsj på Starbucks, som nesten har blitt en tradisjon med de nye vennene mine. I dag ble det en supergod Cæsar Salat og en kaffe frappuccino, mine to nye favoritter. Vi satt på Starbucks en stund og hadde det alt for morsomt. Lo, tøysa, snakket om hva vi tenkte om hverandre før vi ble kjent og masse tull.  Vi fikk helt latterkrampe. Etter lunsj dro vi tilbake til møtepunktet og tok toget tilbake til campus.


  Nå skal jeg ut på aktivitet igjen og gleder meg masse. Ikke mange dager igjen og må nyyyyte hver eneste av dem jeg har igjen. Aktivitetene er alt i fra gjemsel og disco til streetparty :) Vi har det kjempegøy.

  Har du vært i England før?  Hvor var du da?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  SPRÅKREISE

  SUSSEX UNIVERSITY


  03.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Håper du har det bra! Nå sitter jeg på rommet mitt og tar en liten snack i mens jeg blogger. Jeg har jo faktisk vært her i Brighton med EF Språkreiser i over en uke allerede og det er ikke mye tid igjen. Kommer til å savne nye venner og ikke minst dette stedet. Det er alltid så fint å gå ned til kantina eller skolen siden det er så fint her. Tenkte derfor å vise dere litt hvordan min " skolevei" er nå, og hvor stort det faktisk er. Om Ella og  jeg går i et passende tempo bruker vi kanskje 15-20 min og om vi går litt raskere, 10 min. Høres langt ut men det er ikke så ille. Liker at vi får gått mye hverdag og det får meg til å føle meg mye bedre.

  Tok faktisk disse bildene på vei ned til frokost i dag! Som dere ser er vi superheldige med været.

   

  Bygningen jeg bor i<3


  Dette er jo ikke et sted for bare EF studenter,  men også andre studenter. De har også familier her<3


   

     Bygningen til venstre i bildet over er en av butikkene vi har.


   Om du går igjennom den lille tunellen kommer til til møteplassen vår.

  Mange spør om hvordan undervisningen er når man er på språkreise. Vi har fått to oppgavebøker. Vi jobber med forskjellige tema for hver dag, som for eksempel First Aid, sport, movies osv. Vi jobber mye muntlig og i par. Lærerene gjør arbeidet gøy ved å lage morsomme leker. Liker veldig godt å ha time, spesielt de gangene vi har tema som jeg interesserer meg for.  Vi bytter på å starte dagen med skole og aktiviteter annenhver dag. Har vi skole tidlig er det fra 9 - 12 og sent fra 14 - 17. 

  Aktiviteter er alt i fra tur på museum og shopping/bytur til sport. Da er vi delt inn i grupper. 

   

  Ser det slik ut som du hadde forestilt deg?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  SPRÅKREISE

  NOE DU IKKE SER HVER DAG


  01.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  I går hadde jeg en helt fantastisk dag i Brighton. Dagen startet med skole og på ettermiddagen dro vi inn til byen. Siden Ella og jeg har Funpack skulle vi og de andre på LASERZONE. Om du ikke har hørt om det før er det et slags spill det er om å gjøre å skyte hverandre. Dette er det en liten vri på siden du er i et ganske mørkt område med trapper, gjemmesteder og du skyter med en laserpistol. Du har på deg en vest i tillegg og om noen treffer den mister du poeng. Jeg hadde aldri prøvd det før så var utrolig spent men også litt nervøs. HAHAHAHAHA! Vi ble delt i 3 lag siden vi var så mange. ( Gul, blå og rød) Det var utrolig morsomt og laget jeg var på vant. Joooohuuuuuu<3

  Etter dette hadde vi fritid til å litt rundt i byen før vi måtte møtes for å gå ned til Brighton Pier. Ella og jeg gikk med våre nye venner og brukte tiden til å se litt i butikker. De vi var med heter Caroline og hun er fra Danmark og med Pilar fra Spania. De er utrolig koselig og vi kommer godt overens. 

  Etter litt titting bestemte vi oss får å kjøpe noe middag vi skulle spise på stranda ved Brighton Pier. Deretter møtte vi hele gruppa vår og gikk ned til stranda. Der nøt vi maten vår og det helt fantastisk været. Kan ha vært alt fra 25-30 grader. Kan nesten ikke beskrive hvor fint der er der. Det å se det på bilder er utrolig fint men i virkeligheten er det " breath taking". 

  En annen ting vi med funpack skulle , var å få en kveld på " Pieren". Det er ikke en helt vanlig brygge. Den har nemlig maaaaange attraksjoner i enden. Der var jeg med enda flere venner , gutter og jenter. Jeg tok alle attraksjonene bortsett fra tømmerrenne. Rett og slett fordi jeg ikke ville bli våt. De turene var helt fantastiske og jeg nøt mest de som var høyt over bakken. Tok en utrolig kul karusell hvor du sitter flere meter over lufta og snurrer rundt og rundt. Der var utsikten utrolig. Fikk i tillegg sett solnegangen og det var noe av det fineste jeg har sett. 

  Om du drar til Brighton og det er sol anbefaler jeg virkelig å gå ned til stranda og se hvor vakkert det er. 

   

   BRIGHTON PIER <3

   


   

      

   


     Hva syns du om Brighton så langt?

  Bestill en gratis brosjyre fra EF om du vil se flere av reisemålene de har og lese mer om språkreiser. Trykk //HER

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  SPRÅKREISE

  MY CITY


  30.06.2015


  Hei

  //samarbeid

  Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg hatt noen problemer med nettet men nå har vi endelig fått det til å virke på rommet mitt :) Det gjør i hvertfall det nå. På søndag var jeg i London på en utrolig kul "Tour" og jeg tok jo selvfølgelig med meg kamera og selfiestang. Vi begynte touren ved London Eye, gikk derfra til Big Ben, Buckingham Palace og deretter tilbake til London Eye igjen. Selv om det ikke var sol på starten av dagen var været veldig behagelig, perfekt for en dag som denne. 

   

  Akkurat på samme sted som jeg tok bilde da jeg var i London i fjor sommer :)

   

   

  Fikk ikke tatt bilde med en slik telefonkiosk sist gang jeg var i London,  så måtte bare gjøre det nå.

   

  Så denne kule, rosa bussen og måtte bare ta bilde

   

  Street art<3  Når jeg kommer hjem fra språkreisen vil jeg lage utfyllende innlegg i fra utflukter og oppholdet med EF.  Jeg forstår at mange har spørsmål og jeg kommer også til å ha en spørsmålsrunde etter språkreisen om det er mange som ønsker det. Det er veldig mye gøy som skjer hele tiden og jeg er ikke så mye på rommet at jeg får blogget så masse. Men jeg ønsker i hvertfall å gi alle dere trofaste leserene mine noen oppdateringer og litt innblikk i hvordan jeg har det. 

  I dag har jeg forsøkt å legge ut bilder på IG, men det har dessverre ikke funket, forsøker derfor å spamme litt så fort jeg får muligheten. 

  Ønsker du at jeg skal ha en spørsmålsrunde? Ønsker du da på film eller i skrift og bilder?

   

  Nå skal jeg inn til Brighton sentrum!
  Snakkes!

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Rommet mitt!


  29.06.2015


  Hei!

  Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Det har vært litt problematisk men håper på at det ordner seg denne uka. Etter siste innlegg spurte jeg dere om dere hadde lyst til å se rommet mitt og det var det flere av dere som ville. Tenkte derfor å vise det til dere nå. Jeg er veldig fornøyd med rommet mitt. Akkurat som et lite enkelt hotellrom :)

   


  Det var litt lite plass på badet til å ta bilder, men jeg kan jo forklare hvordan det er. . Det er en do der, håndkle og et stativ til å henge det på, jeg har en vask med en søt hylle over og en ganske stor dusj. 


  Hva syns du om rommet?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  SPRÅKREISE

  STRÅLENDE DAG


  27.06.2015


  Hei

  Nå har jeg ganske mye stress fordi jeg må gå og møte gruppa mi. Etter middag var det vanskelig å få nett så skal blogge så fort jeg kan. I dag skulle vi til et sted kalt  DEVIL´S DYKE. Visste ikke hva det var så man kan si jeg gledet meg. Vi tok buss inn til byen og deretter en ny buss. Vi kjørte langt vekk fra byen og ut på "landet". Det var faktisk utrolig fint og det minnet meg om Østerrike. 

  Her gikk vi en liten tur før vi satte oss ned og spise lunsj. Deretter tok vi bussen ned til byen igjen. Var førstemann opp på dobbeldekkerne så tok en av de fremste plassene. Bussturen var fantastisk og det var så mye vakkert å se.

  Da vi kom inn igjen i byen hadde vi ca 3 timer på å gå rundt selv. Jeg og Ella tok derfor muligheten til å shoppe litt. Vi gikk inn på butikker som Urban Outfitters, Topshop, Hollister osv...... Fikk kjøpt meg noen fine ting,  så om dere vil se det er det bare å kommentere. 
  Flere av dere sa også at dere vil se rommet mitt. Vil du se det?

  Nå må jeg nok gå folkens! 


  Klem Jennie
  68 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Busy in Brighton


  26.06.2015


  Hei hei

  //Samarbeid

  Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å spise . I kveld skal jeg med hele gruppen til stranda for å ha en BBQ og grille marshmallows, blir sikkert kjempekoselig. I dag hadde vi skole fra 09.00 - 12.00, deretter fikk vi en liten pause før vi hadde en slags idrettsdag. Vi hadde mange morsomme leker og jeg hadde det utrolig gøy, spesielt med de nye vennene vi har fått. Noen i fra Norge, en fra Danmark og en fra Spania. 

  Ryggsekk for oss som reiser med EF Språkreiser  Det vi sansynlig komme bilder i fra kvelden min på bloggen i morgen, så ta gjerne en titt innom da. I morgen er det også shoppingtur til Brighton og vi skal innom mange kule butikker. Gleder meg. 

  Dagen i dag har vært så travel og jeg rekker ikke å blogge mer i dag dessverre. Har masse å fortelle, så bare jeg får tid skal jeg dele masse med dere. 

  Skal du på noen cup, idrettskole eller leir i sommer?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  SPRÅKREISE

  DAY 2 Brighton


  25.06.2015


  Hei

  //samarbeid

  Det å våkne i dag var ganske tungt. Det var lov å være ute helt til 23.00 i går, men jeg og Ella valgte å legge oss allerede 22.30. Jeg satte på vekkeklokke 06.00 og stod opp. Jeg tok en dusj, kledde på meg og møtte de andre i gruppa. Vi gikk i sammen ned for å spise frokost.

  Jeg hadde ikke så store forventninger til maten men det var faktisk veldig god. En typisk engelsk frokost med toast, eggerøre, bacon og bønner. Du kunne også ha forskjellige frokostblandinger, det var yoghurt og fruktsalat. Jeg spiste en god frokost før vi gikk opp på rommene våre og pakket baggene våres klare til å bli delt opp i grupper.

  Dette var jo en dag hvor vi bare skulle få litt oversikt så vi tok en tur inn til byen og fikk en liten omvisning. Jeg fikk blant annnet se Brighton pier, stranda, et stort hjul og en en liten del av byen der det er butikker og markeder. Utrolig fin tur og været er jo helt fantastisk. 

  Da vi kom tilbake fikk vi slappe av en stund før vi skulle møtes og spise lunsj. Lunjen i dag bestod av salat, en god burger og pommes frittes. 

  Det var ikke bare kos i dag. Vi måtte også på skole. Vi ble delt inn i nivåer og fikk en lærer og et klasserom. Timen var faktisk ganske gøy. Det var ikke slik at vi gjorde vanlige fag som matte bare på engelsk men vi snakket en del og gjorde morsomme oppgaver i par. Vet ikke om hver time blir slik, men det får vi jo se. 

  Nå er jeg nettopp blitt ferdig med timen og jeg slapper av på rommet mitt før jeg skal ned og spise middag. Det tar faktisk litt tid å gå ned til kantina. Må vel regne med 15 min. Hahahaha! Men det går helt fint for meg. Trim er bra. 

  Tok bare med mobilen i dag men skal snart til byen igjen og da blir det kamerabilder. 

  La ut bilde på instagram tidligere i dag og bruker tagger som #efmoment #efnorge #efspråkreiser #efbrighton. Kanskje du får lyst til å ta en titt på flere bilder. Også taggene #brighton og #brightonpier viser områden hvor jeg er på språkreise med EF.

  Om du syns det frister å reise på en slik reise er det ikke for tidlig å begynne å planlegge allerede nå eller til høsten. Du kan bestille en gratis brosjyre ved å klikke //HER

  Hvor er du akkurat nå?

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Hey Brighton


  24.06.2015


  Hei

  //samarbeid

  i dag måtte jeg stå ganske tidlig opp, selvom ikke flyet til England skulle ta av før klokken 13.00. Klokken 08.30 hentet vi Ella og hennes mamma og kjørte i sammen til Gardermoen hvor det skulle være oppmøte med EF klokken 10.00


  Vi kom dit helt presist og det var allerede kommet en god del ungdommer som skulle til ulike steder i England. Det ble noen forsinkelser da vi måtte vente på noen som skulle komme med fly fra et annet sted i Norge først. Det er bare å forbrede seg på at det vil bli litt venting om du skal reise på språkreise. Det er mange som møtes og mange som må samles før man kan flytte seg vidre. 

  Da alle var kommet gikk vi for å sjekke inn bagasje og få flybilletter. Ella og jeg fikk ikke seter ved siden av hverandre, men det stresset vi ikke med. Flyturen tar bare litt over 2 timer og vi tenkte at det sikkert også var andre på flyet som reiste i sammen som heller ikke hadde fått plasser ved siden av hverandre. Det var det og vi byttet plass med noen slik at vi kom vi ved siden av hverandre og noen andre venninner ved siden av hverandre også. 

  Da vi kom frem til Gatwick tok vi buss til campus hvor vi skal bo. Den ligger ikke til slik jeg trodde og den er utrolig stor. Vi har faktisk fått hvert vårt rom og bad, det er utrolig deilig. Nå har vi fått pakket ut, spist og nå skal vi på et lite møte. Dette blir spennende. Jeg viser dere mer i fra hvordan det er her, rommet, området rundt her vi bor og mye mye mer i dagene fremover. 

  Noe du ønsker at jeg skal blogge om i mens jeg er her?

  Klem Jennie 
  31 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Brighton, bring it on


  01.06.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Det er hverdag igjen og jeg er faktisk litt stressa. For i helgen som var lå jeg bare i senga etter frisørtimen min tidlig på lørdag. Blitt skikkelig forkjølet og nå har jeg bare en helg på meg til å fikse det jeg skal pakke med meg til Brighton. Resten av tiden frem mot avreise er booket med avtaler og andre ting enn å eventuelt måtte dra til et shoppingsenter. 

  Hjelpes, hva pakker man med seg liksom? Jeg slet med å pakke bare til Fredrikstad Cup. Det som gjør det vanskeligere er jo klimaet, det er jo litt som i Norge og vi vet jo alle at været kan være veldig vekslende. Selvom det er sommerferie holder det ikke med shortser og topper, for plutselig blir det kjølig og ikke minst at det kommer masse regn.

  Åååå, kanskje noen som leser dette har vært på språkreise i England og kan gi meg noen tips :) For kofferten skal fylles. Og jeg må jo ha med treningsklær, joggesko, discoklær, pensko, hverdagsklær, hverdagsko, badetøy, sandaler, klær til varme dager, klær til kjøligedager og hvor mange dager blir egentlig varme og hvor mange blir kjølige....litt stresset. 

   

  Koffert trenger jeg også og trenger man egentlig skolesaker.....som penal og annet stæsj? Og så må jeg jo ha med meg kamera, litt dumt at digitalkameraet er så stort å dra med seg rundt...burde jeg hatt et mindre?

   

  Himmel og hav som jeg gleder meg og nå har jeg tatt en litt nærmere titt på hva Brighton Pier er og der ser det ut til å være mye moro. Håper på blå himmel og masse sol, som på disse bildene

  Når jeg drar så har ikke fellesferien i Brighton begynt ennå, tror faktisk at ikke sommerferien har startet der heller. Da er det jo også lov til å håpe at stranden ikke er overfylt og at vi får tid til å late oss litt på stranda også etter at vi har vært på skolen. Ja, for vi skal faktisk ikke på feeeeeerie, skal på språkreise og da skal vi også ha undervisning på dagen.

   Om du får lyst til å dra på språkreise kan det være det er ledige plasser allerede i sommer, eller kanskje du vil forbrede deg til neste sommer allerede nå. Det er veldig gøy å finne sin destinasjon, lese om de ulike reisemålene og planlegge i god tid.

  For å bestille en gratis katalog eller bare lese mer om hva det vil si å være på språkreise og se på bilder og drømme deg bort kan du trykke //HER

  Så har du noen pakketips å komme med?

  Syns du ejeg skal lage en "Pakk med meg video"?

   

  Klem Jennie 
  58 kommentarer


  SPRÅKREISE

  IKKE LOV MED RØYKING, ALKOHOL, NARKOTIKA ELLER MOBBING!


  10.05.2015


  Hei

  Overskriften i dagens blogginnlegg vekket dere sikkert litt. For noen dager siden fikk jeg en "pakke"  fra EF i posten. Var utrolig spendt på hva det var i pakka så jeg åpnet den med en gang. Der fant jeg litt forskjellig. Et simkort jeg skal bruke i Brighton, et kort der navnet mitt skal stå + annen informasjon, lapp til å feste på kofferten,en håndbok og et informasjonsark.

  Nå er det ikke lenge til jeg reiser heller. Er selvfølgelig utrolig spent, samtidig som jeg er litt nervøs. Dette informasjonsarket beroliget meg littegrann. Det var rett og slett et ark med masse regler man skal følge på språkreisen. Jeg blir glad over å se at de er strenge på det med alkohol, røyking, tatovering, piercing, haiking og noe utrolig vikting....MOBBING. Blir glad over å se at alle skal bli tatt godt vare på og dette beroliger også foreldre. Denne uka skal jeg og Ella også få tatt en språktest som skal vise hvilken klasse vi skal komme i. Vi velger å ta den i sammen så vi mest sannsynlig kommer i samme klasse. Om du vil besøke siden til EF, se litt på språkreiser osv er det bare å trykke HER. 

  Hvor ville du helst dratt på språkreise?

  Klem Jennie 
  25 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Ikke bare Brighton :)


  17.04.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Nå nærmer det seg avreise for språkreisen som Ella og jeg skal på. Det er faktisk snart informasjonsmøte for elever og foresatte her i Oslo. Da får man svar på enda flere spørsmål som man eventuelt har.

  Byen vi skal bo i er jo Brighton, men vi har også sikret oss en Fun Pack som er en aktivitetspakke som gir oss alt i fra utflukter til blant annet London og Portsmouth harbour til sportslige aktiviteter med andre studenter. Vi er forresten superspente på klassen vi skal gå i og fremtidige klassevenner, kiler i magen.

  En ting jeg går glipp av i sommer er EF sin egne festival som heter Summeranza, du kan lese mer om denne kule festivalen som er midt i London ved å trykke //HER . Festivalen er 10 juli og om du er så heldig at du er på språkreise med EF akkurat da, da kan du bestille billetter allerede nå. Der er det konserter og tivoli og det ser kjempegøy ut. Litt dumt at jeg ikke er der da, men det kan jo være jeg reiser på flere turer med EF om jeg får en fin tur til Brighton nå i sommer. 

  Det er fremdeles flere ledige plasser på EF sine språkkurs til samme sted som jeg skal til, og du kan bestille en gratis brosjyre eller lese mer om EF sine språkreiser ved å trykke //HER

   Gleder du deg til sommerferien?

  Hva liker du best med sommeren?

  Klem Jennie

   
  31 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Det nærmer seg


  14.03.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Nå nærmer Vinterlyd seg slutten og i dag er det konsert i Tromsø. De aller siste konsertene for 2015 er på Hafjell i påsken. Jeg har flydd til Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø på en uke og neste gang jeg skal ut å fly er til London, Jippi.

  Har fått mange spørsmål om språkreisen og noen har jeg jo allerede svart på. Ja, jeg kommer til å dele masse mer med dere når det gjelder denne reisen. Hva med en "Pakk med meg video" før jeg skal reise og en spørsmålsrunde på video etter selve språkreisen :)

  Jeg søker litt på nettet og leser tidligere blogginnlegg fra andre som har vært på språkreise og får råd og tips, så vil gjerne være med på å tipse andre som ønsker å reise på språkreise også.

  Jeg har også funnet ut noen som også skal på språkreise når Ella og jeg skal, kanskje jeg tar kontakt med dem litt nærmere sommeren. 

  Nå begynner kursene å fylle seg helt opp, så om du planlegger å dra på en språkreise er det virkelig på tide å enten bestille seg en gratis brosjyre eller bestille selve reisen. 

  Når du bestiller kan du oppgi rabattkode JennieSofie og da får du en ekstra rabatt på kr 500,-  Du kan trykke //Her for å bestille en brosjyre, se nærmere på de ulike kursene eller bestille en tur.

  Syns du det høres og ser spennende ut å dra på språkreise?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Noen svar om språkreisen


  19.02.2015


  //Annonselink

  Hei

  Etter at jeg sa jeg skulle på språkreise har jeg fått mange spørsmål om jeg egentlig er gammel nok, hvorfor jeg valgte England osv.. Har jo ikke vært på språkreise før så blir vanskelig å svare på alle spørsmålene men noen er best at jeg svarer på før avreise. Helt ærlig ville jeg først til Malta. Har aldri vært der før og ut i fra bilder og andres opplevelser virket det som et flott sted. Men siden jeg skal til Østerrike og Italia i sommerferien også så var det ikke så viktig med språkreise på varme Malta. England er jo et utrolig fint sted og jeg vil veldig gjerne lære språket enda bedre. Går fint på skolen med engelsk men jeg ønsker også å kunne snakke engelsk helt inpulsivt. Så rett og slett bli tryggere på språket. Det er jo også første gang jeg drar på språkreiser og da er det jo ganske fint å ha et sted som ikke er så langt hjemme ifra. Ikke fordi jeg tror jeg kommer til å få hjemlengsel men det er nok litt mer betryggende for både foreldrene mine og meg. Det ble Brighton fordi Ella og jeg syns det ser superfint ut der.

  Mange spør meg om jeg egentlig er for ung til å dra på språkreise men det er jeg ikke. Hvis jeg hadde vært for ung hadde jeg jo ikke dratt. De har reiser for barn fra allerede 10 års alderen. Reisene er delt i to aldersgrupper, en gruppe fra 10 til 14 år og en fra 14-17år. Jeg er i gruppa men barn fra 14-17. Så når jeg drar på språkreisen er jeg nok blandt de yngste. 

  Har man mange spørsmål kan man jo ta kontakt med EF og finne ut av hva slags tur som kanskje passer best for deg. Man kan velge om man vil bo hos vertsfamilie eller i studentbolig. Det er undervisning på internasjonalt nivå og classisk hvor det også er norske lærere. Før jeg drar på språkreisen skal jeg også ta en språktest hvor EF sjekker mine språkferdigheter slik at jeg havner i gruppe med andre kursdeltakere som er på samme nivå som meg.

  Selv hadde jeg også mange spørsmål til dette med språkreise men alt fikk jeg ganske tydelige svar på. Når man er meldt på en reise får men et brukernavn og passord til en nettside der du kan se hvem du skal reise med og egentlig all informasjon du trenger. Leste flere sider med tekst og det var faktisk ganske gøy. Masse spennende info og nyttige ting å vite. Føler meg veldig trygg og kommer nok til å ha en fantastisk tur. 

  LINK TIL EF FINNER DU //HER

  COLLAGE MED BILDER FRA BRIGHTON OG MALTA

  Syns dere jeg bør ha en video der jeg svarer på spørsmål etter hele reisen med EF?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  SPRÅKREISE

  HIT REISER VI


  04.02.2015


  Hei

  //Sponset innlegg

  Som jeg blogget for noen uker siden så skal Ella og jeg på språkreise i sammen til sommeren. Vi gleder oss selvfølgelig veldig og jeg drømmer meg ofte bort til stedet vi skal være ved å se på bilder på nettet. Mange har lurt på hvor vi skal på språkreise og under ser dere det :)

  Som kanskje noen av dere ser på bildene så skal vi til England og byen Brighton <3 Gleder meg til å lære mere språk, treffe nye mennesker, få nye venner, dra til London, oppleve Brighton Pier og mye annet moro.

  Vi reiser med EF språkreiser. Om du ønsker å lese mer om tilbudene de har og kanskje bestille en gratis brosjyre, kan du trykke //HER  BRIGHTON OM DAGEN OG BRIGHTON PIER OM KVELDEN

  Da vet dere altså at jeg skal på språkreise til Brighton i England til sommeren.

  Pleier du å drømme deg bort av og til?

  Har noen planer klare for sommerferien?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  SPRÅKREISE

  EN HEMMELIGHET AVSLØRES


  20.01.2015  //sponset

  HEI

  Som jeg har blogget om tidligere så har jeg flere spennende ting jeg skal være med på i 2015. En av tingene kan jeg nå endelig avsløre og det er noe jeg gleder meg VELDIG til. I sommerferien reiser nemlig Ella og jeg på språkreise i sammen, jippi.

  Har hatt lyst til å reise på språkreise i flere år, for EF tilbyr jo språkreiser for barn i fra 10 - 17 år. Det er delt opp i junior fra 10 - 14 og de andre kursene er fra 14 - 17 år. Har du lyst til å dra på språkreise, så kan du bestille en gratis brosjyre, lese mer om språkreiser for junior og fra 14 - 17 år, se bilder og film, ved å trykke //HER

  Det var flere steder jeg kunne tenke meg å reise til, men siden vi har andre planer i sommerferien også, så måtte jeg velge ett av de kursene som hadde avreise tett opptil skoleslutt. Jeg er kjempe fornøyd med både reisevenninne og dit vi skal i sammen.

  Det fins mange steder å reise og om kort tid vil jeg også fortelle her på bloggen hvor vi skal  på språkreise.

   

  NOEN AV DESTINASJONENE

  Hvor ville du helst reist?

  Har du vært på språkreise, hvor var du eventuelt?

  Klem Jennie

  Trykk  //HER for mer informasjon om EF sitt tilbud 
  57 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION