hits

 • Sommer

  TA MEG TIL PARADIS


  29.01.2018


  Hei!

  Vet dere hva! Jeg er så reisesyk! Jeg går rundt hver eneste dag og tenker bare på sol, sommer, varme, bading osv. Gleder meg virkelig til snøen er borte og jeg kan begynne å bruke vårjakkene mine, i stede for en stor boblejakke 24/7. Jeg drømmer meg bort til steder jeg har vært og steder jeg så veldig gjerne vil reise til. Jeg vet allerede om en tur familien og jeg skal på til sommeren og det gleder jeg meg til. Jeg elsker å reise og oppleve nye steder. Tror vel de fleste liker det, men om du ikke gjør det...that´s also fine! Jeg lengter etter en gyllen brunfarge, lyse striper i håret, et nedkjølende bad i saltvann og en forfriskende drikke i hånda mi. Kjenne varmen i fra sola på kroppen der jeg ligger på solsenga og hører på favorittspillelisten min. Ikke bare er jeg glad i å reise til nye steder ,men jeg like rå prøve ut nye ting. Jeg drømmer om å en dag teste ut det å surfe. Jeg er en som ikke gir seg med det første, så det hadde nok vært noe morsomt å se på hihi. Jeg får bare fortsette å drømme meg bort og holde ut et halvt år til. Haha! Tiden går jo egentlig ganske fort. 

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Sommer

  EN STOR FORANDRING


  16.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Som flere kanskje fikk med seg dro jeg til Thomas i går. Alltid koselig å se han igjen, spesielt når det er en stund siden vi har sett hverandre. Litt over en uke høres kanskje ikke så mye ut, men det føltes slik i hvert fall haha! Selv om været ikke var helt tipp topp stoppet det oss ikke fra å dra opp til Voldsløkka med noen venner av Thomas og spille litt forskjellig ballspill. Det ble volleyball som flere av dere sikkert vet hva er og spikeball. Spikeball har jeg aldri spilt før, men det var skikkelig gøy! Om du er rask så rekker du å se en snutt av spillet på instastoryen min! Ikke så mange vet hva det er, men jeg anbefaler dere å prøve det ut om dere har muligheten. Vi spilte og koste oss i 2-3 timer før vi avsluttet. Thomas og jeg dro hjem til han igjen der vi spiste deilig mat og så på film. Nå er jeg hjemme igjen og gjør meg klar for morgendagen. 

  Jeg syns det var utrolig gøy å spille volleyball og det var utrolig koselig at vi ble spurt om å bli med. Selv er jeg ikke så god på å gjøre slikt, men det skal jeg definitivt bli! Enda noe morsomt du kan finne på med vennene mine! 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  I dag var det også siste feriedag for meg og jeg skal ha min første dag på Vgs i morgen! Jeg har gruet meg til ferien skulle ta slutt, men jeg er spent på morgendagen! Jeg husker at da jeg begynte på ungdomsskolen tok det litt tid å venne seg til forandringen, men det var jo en fin forandring. Jeg håper de neste tre årene på Vgs blir bra og jeg ønsker alle sammen lykke til med et nytt skoleår når enn det starter for dere. 

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Sommer

  "Hverdagen" er snart her


  14.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Som jeg skrev i går dro jeg i bursdag og det var så utrolig koselig! Været var utrolig fint, bare bittelitt kaldt. Da var det bare å slenge på seg en deilig genser! Det var utrolig hyggelig å se alle igjen etter sommeren og vi snakket mye om hvor vi skal begynne nå som skolen snart starter. Noen begynte faktisk i dag! Jeg starter på torsdag flere jeg kjenner begynner den 21. august. Vi koste oss med pizza, brus og badminton som vi satte opp helt selv!

  I dag vekket faren min meg ganske tidlig siden han vil at jeg skal venne meg litt til "hverdagen" igjen. Innlegget i dag kom ut litt seint, men slik er det når jeg kommer seint hjem fra møter og slikt! Kom nettopp hjem fra Oslo etter et spennende møte som jeg gleder meg til å fortelle dere om det. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  I morgen skal jeg møte Thomas igjen etter en uke uten å ha sett han! Det gleder jeg meg masse til!

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Sommer

  SEES IKKE IGJEN???


  13.08.2017


  Hei

  Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Jeg har ligget mye ute i sola og bare kost meg med den deilig varmen vi har! Jeg drar straks fordi jeg skal i en bursdag og jeg gleder meg masse! Jeg skal endelig få se flere av vennene mine nå etter en lang ferie! Flere ser jeg heller ikke igjen på lenge, siden de skal på skoler langt vekk. Det er jo flere jeg har gått i klasse med som jeg kanskje aldri ser igjen heller. Man vet ikke. For noen dager siden hang jeg også med flere i fra klassen min og vi hadde det skikkelig morsomt! Alltid trist å reise fra Østerrike og bading, men da er det godt å komme hjem til venner som også har kommet hjem fra ferie!

  I morgen er det mandag og jeg begynner på skolen allerede på torsdag! Mamma og pappa sier at jeg må komme i rytme igjen ved å legge meg tidligere og stå opp tidligere. I morgen har jeg et spennende møte og tirsdag skal jeg endelig se Thomas igjen etter en uke<3

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Dere må alle nyte den siste tiden med ferie<3 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Sommer

  DET VAR IKKE PLANEN, MEN....HAN KASTET DEN I VANNET


  11.08.2017


  Hei

  Sommerferien nærmer seg slutten, alt for fort. Jeg har blogget, vlogget og delt daglig på instagram og/eller snapchat.

  Sommeren har vært flott, selvom ikke alt ble som jeg hadde håpet og trodd. Det kan du lese om her: DET VAR IKKE PLANEN, MEN... Det var trist når jeg innså at reisen til Frankrike måtte avlyses, men nå må jeg gjøre det beste ut av den siste delen av ferien.Jeg skule jo egentlig reist i dag. 

  Når jeg nå er tilbake i Norge og regnet preger dagene virker de varme dagene i Østerrike veldig fjernt. Men det er ikke så lenge siden jeg postet bilder i bikini og hadde overrskriften SÅ VARMT!, Trykk //HER for å komme til innlegget.

  Trykk på innleggene for å komme direkte til de du ønsker å lese. Kanskje du ikke har fått med deg alle. 

  STØVEL

  DIN GRIS

  KJENNER DET I KROPPEN

  HAN ER HER

  HAN KASTET DEN I VANNET

  KAN IKKE LENGER VÆRE MEG SELV

  TÅREVÅT AVSKJED

   

  Noen sommerlige bilder fra ferien!

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
  7 kommentarer


  Sommer

  Kjenner det i kroppen


  29.07.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det har vi i hvert fall hatt her nede i Østerrike! Vi har gjort en del de siste dagene, så det var godt å ha denne dagen til å slappe av. I dag bada vi hele dagen og etter middag tok vi en liten tur i butikken og handla det vi vil ha med oss hjem til Norge. Vi reiser faktisk hjem på mandag, så det var siste dag med "shopping" i dag. I går var vi også å handla, men da gikk det mest i klær. Vi dro til et senter vi aldri har vært på før og der var det faktisk butikker som Hollister. Etter shopping dro vi og bada før vi spiste middag hjemme. Etter en deilig middag kjørte vi til en gokartbane ikke så langt vekk fra der vi bor. Vi var der i fjor også. Det var utrolig gøy og vi koste oss skikkelig. Etter å ha kjørt for en halvtime var alle ganske slitene og følte seg litt dårlig hehe. Det er jo ikke så rart når du nærmeste kjører rundt og rundt i 30 min. I dag kjenner alle det skikkelig i kroppen fordi man blir faktisk litt støl av å kjøre gokart. 

  Nå skal vi sikkert spille litt spill før vi legger oss,  så blir det fjelltur og frokost hos tante i morgen!

   
  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Sommer

  DIN GRIS


  27.07.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! Vi har egentlig ikke gjort noe spesielt, men det er bare så sykt koselig med familien og Thomas. Vi har spilt utrolig mye basket i det siste og i dag dro vi til nærmeste volleyballbane og der spilte hele familien, pluss Thomas og onkelen min (som også heter Thomas haha). Vi spilte noen runder, barna mot de voksene og noen med bare Thomasene mot resten aha! Etter det dro vi hjem og spilte basket igjen. Det er ikke slik vanlig basket vi spiller, men forskjellige leker. Jeg tenkte kanskje jeg kunne forklare lekene, så du og noen venner kan spille det i ferien. Alt dere trenger er noen basketballer og en kurv.

  1.   Første leken heter "Gris". Det kan være mange med på dette og det går ut på at man på tur skyter fra der man vil, på en spesiell måte. Om du skårer må de andre som er med på leken få til et skudd akkurat som deg. Hvis de ikke greier det får de første bokstav "G". Nesten man skyter der han/hun vil på den måten han/hun vil. Om han/hun skårer må de andre få det til på helt samme måte, hvis ikke får de en bokstav til og blir GR. Men om personen selv bommer går ballen til neste. Jeg kan for eksempel stå rett mot kurven og sprette ballen i bakken for så at den går i kurven. De neste må da også få til dette. Det er om å gjøre å ikke få "GRIS". Du har bare et forsøk på å få til det den ene personen gjorde, men når du har "GRI" så får du to forsøk på den siste". Thomas blir ofte kalt gris etter at han har tapt. Haha! 

  2. Deretter er det en lek som heter "RUSH". Jeg tror den har flere navn, men det er dette vi kaller den. Det går ut på at man står i rekke bak et straffemerke. De to fremste har hver sin ball. Første skyter og når han har skutt kan personen bak også skyte. Om du bommer på straffen må du løpe og hente ballen din og skåre før den bak deg gjør det. Nå kan du skyte fra hvor du vil. Om du skårer før den personen bak deg, sentrer du ballen videre til den bak i rekken, så skal han/hun prøve å ta igjen han/hun foran deg. Om den bak deg skårer før deg går du ut. Dette gjør man helt til det står igjen en vinner!

   
  2 kommentarer


  Sommer

  HAN KASTET DEN I VANNET!


  25.07.2017


  Hei

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag fikk jeg vist Thomas rundt i byen Graz!  Mamma, Pappa, Thomas og jeg kjørte inn og gikk egentlig vår vanlige runde gjennom shoppingcenter K&Ö for så å fortsette innover i byen. Vi gikk og kjøpte favoritt isen min og satte oss ute i sola. Deretter tittet vi litt rundt i butikker og både Thomas og jeg fikk kjøpt oss litt kule plagg<3 Vi gikk så opp på Slossberg som ligger her i byen! Det er en liten topp midt i byen men en supersøt café, nydelig hage og en stoooooooor klokke<3 Deretter skulle mamma og pappa sjekke ut noe, så vi gikk litt for oss selv. Vi endte opp med å kjøpe en lås og en tusj. Sjekk ut det siste bilde for å se hva vi endte med å gjøre:-)

   

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Vi hengte på låsen og han kastet nøkkelen i vannet. Haha! Morsomt at det hang en lås litt nedenfor vår hvor det stod "T" og "J"  i to hjerter allerede.

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Sommer

  HAN ER HER!


  24.07.2017


  Hei!

  Jeg håper dere alle har hatt en fin dag. Det har i hvert fall jeg. Endelig var dagen Thomas skulle komme. Jeg har ventet på dette nå i 12 dager og endelig var tiden her. Selvfølgelig måtte det bli dårlig vær i dag og regne skikkelig, så et veldig bra førsteinntrykk av Østerrike haha. Det skal bli bedere da. Pappa og jeg kjørte til flyplassen i Wien på litt over 2 timer og hentet Thomas. Det var utrolig godt å se han igjen og jeg ga han en stooooor klem. Turen gikk så hjem og det var veldig koselig. Da vi kom hjem ble Thomas tatt godt mot av alle sammen og Mathias var spesielt gira på å vise han rundt. Vi har spist middag, Thomas har pakket ut og vi har fått vært i butikken og handla litt digg!

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Sommer

  Så varmt!


  22.07.2017


  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I går koste jeg meg masse i finværet med familien. Vi dro blant annet til bassenget ikke så langt vekk og kjølte oss ned. Det var hele 35 grader, men skulle nesten tro det var varmere! I tillegg til å bade ved bassenget hadde Mathias og jeg en vannkrig hjemme. Det var virkelig så varmt! 

  I dag var det nesten like varmt og vi valgte å dra til byen. Jeg trodde det skulle gå fint, men fy så varmt aha! Skal ikke klage, fordi jeg er utrolig glad forvart vi har dette været her i Østerrike. Det er meldt noen regndager fremover, også den dagen Thomas kommer. Heldigvis skal det bli fint igjen, så jeg får vist han Graz på sitt beste hehe<3 Vi hadde vi en litt annen rute enn hva vi pleier å gå i byen. Vi utforsket  noen smågater som vi aldri har gått i og noen søte små butikker. Det var enkelte ganger jeg trodde jeg var i Grado i Italia. Det var skikkelig fint! Nå er vi hjemme igjen og har spist middagen til Oma. Tante har også kommet en tur over og jeg tror det biir litt brettspill på kvelden som alltid!

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset   

  Hvor varmt er det der du er?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Sommer

  SNAAAAART!


  20.07.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! Mamma og pappa dro faktisk i dag tidlig og kommer tilbake i morgen, så vi har hatt Oma og Opa (altså bestemor og bestefar) for oss selv! I dag har jeg kost meg masse med søsknene mine og vi har gjort masse gøy! Alt fra vannkrig med lillebror til tur med søstera mi! I tillegg har vi spilt mye spill i sammen og det går mye i ludo. Vi spiller også spill hver eneste kveld, og jeg tuller faktisk ikke. Vi har vært her nå i 9 dager og vi har spilt både ludo og rummikub hver kveld! Det skal ikke så mye til for å ha det gøy og kose deg! 

  Basket går det også mye i siden vi har basketkurv i hagen. Vi har nå vært her en del sommere på rad, så vi har masse andre leker og ting i kan gjøre. I går gikk vi bort for å spille litt vollyball på en bane ikke så langt unna. Dessverre var det opptatt, men vi endte i stede med å spille fotball siden de også har en bane for det. 

  Nå er det også få dager til Thomas kommer og jeg gleder meg helt sykt! Jeg gleder meg til å se han igjen, men også vise han mitt andre "hjem" som jeg liker å kalle det. Jeg vil vise han byen, fjellet, bassenget, jeg vil kjøre gokart og masse mer. Haha! Vi får nok ikke tid til alt, men forhåpentligvis noen av tingene<3<3<3

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Sommer

  Kan ikke lenger være meg selv?


  18.07.2017


   

   

  Hei

  I går var det en helt herlig dag. Varmen er tilbake og flere solrike dager ligger fremfor oss. I går var vi og badet i et mega stort basseng som ligger bare noen hundre meter i fra der vi bor. I dag har vi hatt en heftig vannkrig, spilt ball og å tatt det litt med ro her hjemme. I morgen er det nemlig meldt 35-40 grader og da skal vi til Copacabana for å bade. Som dere forstår er det mye vann og mye bading og antrekket er derfor også mye bikini. I fjor var jeg både på Malta på språkreise, i Østerrike og Italia og jeg la ikke ut bilder som viste meg i bikini. Det var ikke alltid like lett å velge ut bilder jeg kunne dele når bading er noe av det beste jeg vet, men samtidig ikke dele bilder som viser kropp. For det første har jeg som tidligere blogget, ikke lyst til å være en som fokuserer på kropp og utseende. For det andre vil jeg ikke ha bilder av meg selv som poserer i bikini ute på nettet. Jeg vil også si at det er stor forskjell å fokusere på kropp og utseende og det å dele noen bilder i sommerferien som viser litt hud...og det håper jeg jo også at dere ser.  Det er sommer, det er varmt, jeg bruker bikini og jeg har en kropp. I går la jeg allikevel ut et bilde i fra dagen min ved bassenget. Bildet er tatt bakfra, viser meg som sitter på kanten av bassenget. Jeg aner ikke en gang hva jeg holder på med på bildet, ett eller annet med henda i hvert fall. Bikinien dekker bakenden min godt, håret henger nedover ryggen og det er egentlig ikke mulig å se det er meg. Hadde jeg fokusert på kropp skal jeg love dere at jeg hadde posert helt annerledes. Det ble tatt mange andre bilder denne dagen også. Bilder som familien min skal ha i familiealbum. Bilder hvor jeg ligger på en bademadrass i bikini. Hvor jeg står ved siden av broren min og spiser is...i bikini og mange flere i bikini.

  Jeg lurer på om jeg skal droppe å blogge og instagramme de kommende dagene. Når jeg blogger liker jeg å blogge i fra dagene mine, dele det jeg gjør. Instagram er jo også daglige oppdateringer. Men når det jeg liker aller best er å bade og ha det gøy i sola og jeg hele tiden må passe på hva jeg deler og hvordan noen vil reagere så er det vanskelig å være seg selv. Altså, det er så varmt at når jeg sykler blir det nærmest i shorts og bikinitopp også. Blir det å fokusere på kropp også? Når jeg ser på instagram ser jeg mange dele bilder i bikini og jeg syns langt i fra alle disse fokuserer på kropp. Jeg er heldig som ikke har fått så alt for mange direktemeldinger og kommenterer på det bilde jeg la ut, men velger også å dele dette siden jeg vet flere er i samme situasjon. 

  En gang for ALLE. Det siste jeg vil er å bidra til kroppspress. Jeg VIL at alle skal være fornøyd med den de er og vite at kroppen deres tilhører dem selv og ingen andre. Samtidig vil jeg kunne være meg selv, ikke analysere alt jeg legger ut til en hver tid. Jeg får både positive og negative kommentarer på kroppen min, folk har ulike meninger ulikt syn på kropp.

   Alt i alt vil jeg si at jeg er så glad for dere som følger meg på instagram. De aller aller fleste av dere er noen fantastiske og positive mennesker. Jeg ser at mange av dere kanskje er litt like meg selv. Jeg merker veldig godt at det er ekstremt lite hat og dårlige kommentarer inne på brukeren min. Dere er oppløftende og lite dømmende, noe som gjør meg veldig glad. Flere av dere kommenterer også at dere har endret litt personlighet etter at dere begynte å følge meg og velger å se mer positivt på ting og være mer fornøyd med dere selv og løfte andre opp, ingen ting gjør meg mer glad. 

  .......

  Så kommer disse enkelte kommentarene og tilbakemeldingene som jeg sikkert burde se forbi. De som skal dømme meg, trekke meg ned og som bevisst skal få meg til å tvile på meg selv og mine valg. Når disse kommer har jeg også dere i tankene. Dere gjør meg utrolig glad.  Om du opplever at andre kommenterer dine valg, din kropp eller deg som person på en negativ måte. Vær så snill....Se deg i speilet - Smil - Tenk på de som gjør deg glad - Tenk på deg selv som din beste venn (Det gjør jeg, tenker at jeg skal være god mot meg selv. Ikke la meg selv trykke meg ned, he he) Så har jeg faktisk mamma i tankene. Hun ble mobbet i årevis, men se hvem hun er i dag. Et av mine største forbilder. Og en annen ting, dere som har det tøft....mange av de flotteste personene og personlighetene jeg vet om har faktisk gått i gjennom tøffe tider. Det som ikke bryter deg ned, det gjør deg sterkere. 

  Hva er din mening? Hva er greit å dele hva er ikke greit. Hvor går grensen? Skal jeg ta en pause?


   

  Klem Jennie

   
  19 kommentarer


  Sommer

  VIL DERE HA???


  14.07.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Været i dag var ikke like bra som i går, men det passet derfor perfekt å dra en tur inn til byen. Det kan nemlig være litt slitsomt å gå i byen når det er skikkelig varmt og i tillegg blir det sikkelig folkefylt. Antrekket mitt for dagen bestod av en bukse fra min egen kolleksjon, en singlet fra Brandy Melville og en cardigan fra min egen kolleksjon. Når vi drar til byen går vi som oftes en runde i de søte og små gatene før vi så setter oss ned og tar en is! Jeg har skrevet dette hver sommer vi er i Østerrike og det er sant...de har den beste isen i Graz! De generøse med størrelsen på kulene og i tillegg er det skikkelig billig. Etter is og litt titting i byen går vi alltid inn på et stort senter og ser litt før vi tar turen hjem igjen!

  Ellers i dag har jeg spilt mye basket med hele familien, spilt litt spill, spist middag og dessert! Oma, altså bestemoren min her i Østerrike, lager den beste maten! Det er ikke meldt helt knall vær i morgen heller, men jeg håper på at det blir bedre snart. Jeg håper også på å få lagd en vlogg i fra en av dagene her. Om det blir den dagen Thomas kommer hit eller en annen, det vet jeg ikke. 

     Processed with VSCO with b1 preset

   

  Vil du ha vlogg?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Sommer

  Bare 2,5 timers søvn!


  12.07.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har vært veldig fin, men er ganske så utslitt. Tror ikke jeg sovnet før 00.30 tiden natt og måtte stå opp igjen klokken 03.00. Familien og jeg måtte nemlig rekke flyet vårt til Østerrike. Turen gikk først til Gardemoen og flyet tok oss til hovedstaden Wien. Besteforeldrene mine bor jo ikke i den byen, så vi lånte en leiebil og kjørte ned til Graz på ca. 2 timer. Vi var vel kommet frem i 13.00 tiden. Det første jeg gjorde da jeg kom inn var å gå på rommet og skifte til shorts. Det er hele 30 grader her. Jeg har fått tid til å spille basket, vi har spist middag og syklet til butikken. Til vår overraskelse var veien til butikken ødelagt og bygget på, så vi måtte sykle en laaaang omvei. Jeg kjenner det skikkelig i kroppen nå og gleder meg masse til å sove. Det blir nok en tidlig kveld på meg! Jeg skal innrømme at jeg sov litt på flyet, men er fremdeles veldig trøtt:-)

  Hvor varmt/kaldt er det der du er?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Sommer

  Er det egentlig så stakkars...?


  05.07.2017


  Hei

  I sosiale medier legges det stadig ut bilder i fra hvor de jeg følger ferierer. Det er det ene flotte hotellet, den ene langstrakte stranda etter hverandre. Det er paraplydrinker og latter. Det er faktisk noen år siden jeg var på sydentur med familien. Når jeg reiser er det som regel i jobbsammenheng og ferieturene går som oftest til Østerrike. Når vi er i Østerrike er det bare et par drøye timer så er vi i Italia, altså ikke langt unna. Det blir som å kjøre fra hvor jeg bor i Norge til "Hafjell".

  Jeg er med andre ord veldig mye "hjemme" når vi har ferie. Østerrike er mitt andre hjemland. Vi bor i familiehuset, det er den samme hagen, de samme folka og stort sett de samme opplevelsene år etter år. Det er langt i fra kjipt, jeg elsker ferie i sammen med familie. Men mange har en tendens til å klage liksom. Litt sånn, stakkars oss som ikke får reis på ferie med barna våre. Er hjemmeferie så ille? Vi har heller ikke hytte. Hverken på fjellet eller ved sjøen, eller innlands. Jeg har ofte ønsket at vi hadde en hytte, men vet du hva...barndommen min har vært helt fin uten hytte. Helt fin selv om det om sommeren også blir publisert 100 vis av bilder av alt i fra flotte sørlandshytter som er større en huset vi bor i med fete båter utenfor...Flere vi vel sikkert si, at jeg er jo i Østerrike, men igjen. Østerrike er hjemme for meg også. Jeg elsker når vi får tatt oss en liten tur til Italia, men det er ikke alltid det går og i år ser det ut som det ikke blir noe av. I stedet skal jeg få besøk en uke, det har jeg aldri hatt før og det gleder jeg meg veldig til.

  Jeg har selv lagt ut smilende "sydenbilder" sist gang da jeg var en tur med familien i Italia i fjor sommer. Disse bildene ble noen av mange som ble publisert av tilsynelatende "perfekte" familier i solen med glød i huden og beachy hår. I mitt tilfelle er det ofte slik at smilebildene blir lagt ut, men det vises jo ikke på bildet at vi kanskje hadde en aldri så liten krangel 5 minutter tidligere.

  Hvor enn du skal, hvor enn du er og hva enn dine planer for sommeren er. Ønsker jeg at du skal tenke på å gjøre det beste ut av den situasjonen du er i. Ikke sammenligne deg så mye med andre om du syns det er vanskelig. Kanskje rett og slett logge av sosiale medier om du blir trist av å se hva alle andre gjør.

  Akkurat nå er jeg på håndballcup i Sverige. Gode lagvenninner og herlig vær gjør opplevelsen tipp topp. Jeg er 16 1/2 år og dette er første gang jeg er på cup i et annet land. Vet om mange som stadig vekk reiser med laget på leir både til Spania, Kroatia og lignende. Jeg spiller jenter 18 år og også jenter 16. Veldig glad jeg har ferie etter denne hånballuken, for det gjør litt vont over alt, he he.

  Enkle ting som gjør en sommerdag litt bedre og andre forslag til sommeraktiviteter

  1. Bind en blomsterkrans

  2. Plukk noen flotte buketter og gi til en nabo

  3. Besøk en du kanskje ikke ellers besøker. Kanskje en nabo du ellers bare sier hei til i farta. Alder har vel ikke noe å si heller.

  4. Kanskje du kan lage deg en sommerjobb. Handle for noen i nabolaget, passe en kanin eller en hund. Vanne blomster for en nabo som reiser bort eller noe annet.

  5. Er du hjemme hele sommeren hva med å lage en liten kjøkkenhage. Med urter, bær eller andre ting.

  6. Lag herlige sommerfristelser til hele familien. Det kan være is, kake eller andre spennende desserter. Da kan du også dra i butikken og kjøpe inn alt du trenger.

  7. Musikk, musikk, musikk. Alt blir bedre med musikk.

  8. Spør familien om å gjøre enkle ting som å ha en trikse-konkurranse eller en konkurranse om å lage den beste desserten i løpet av uken.

  9. Ferien blir også enda bedre om man faktisk forteller foreldrene sine at det viktigste ikke er å reise langt bort, men det å gjøre noe i sammen. Jeg elsker når hele familien tar hver sin sykkel og sykler for å kjøpe en is.

  10. Vann, vann er gøy. Stranda i Norge, vannkrig med vannpistoler eller vannballonger og vannbøtter.

  11. Møt venner! Spill fotball, ha vannkrig og om det er skikkelig dårlig vær kan du invitere til en filmkveld!

  Kom veldig gjerne med en kommentar om enkle ting som gjør sommeren bedre.

  God sommer!

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Sommer

  Det beste med sommeren


  26.06.2017


  Hei

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg. Jeg var med Thomas i går og i dag. Alltid koselig å være med han. I går dro jeg til han på kvelden og vi spiste middag og så på en morsom film. I dag var vi først en del inne ettersom han måtte jobbe litt. Bandet hans slipper nemlig snart en ny låt, så det er litt han må fikse. Vi dro deretter ut en liten tur og spilte basket og litt andre ting. Utrolig deilig å komme seg ut selv om været ikke helt på topp. Det er skikkelig skiftende. Det er sol og plutselig i det andre sekundet regner det. Det var i hvert fall opphold når vi gikk ut. Deretter kjørte vi en tur til butikken og kjøpte middag! Nå har vi nettopp spist og jeg er skikkelig mett<3 Jeg elsker å ha ferie. Slippe å stresse med å stå opp tidlig og jeg kan bruke mer tid på de jeg er glad i! Hele helgen hang jeg også med venner! Jeg var blant annet på VG-lista! Utrolig gøy!

  Hva liker du mest med sommeren?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Sommer

  Summer plans with my B


  12.06.2017


  Hei!

  //samarbeid

  Fra og med i dag er det 9 dager til jeg er ferdig på ungdomsskolen og det er sommerferie. Som flere har fått med seg skal jeg være med på Oslo Sommertid den 2. juli, noe jeg gleder meg helt sinnsykt til! Jeg har et møte nå på onsdag angående konserten og jeg er skikkelig spent! Dagen etter Sommertid reiser jeg på håndball cup i Sverige. Det er en stund siden jeg sist var på cup og jeg gleder meg masse til å spille håndball og kose meg med laget. Litt etter cup er det Østerrike og forhåpentligvis en tur til Italia. Jeg får også besøk siste uken min i Østerrike, så det gleder meg meg også utrolig mye til! Så det jeg er nesten mest gira på! Jeg skal til Frankrike med Bahare! Jeg har aldri vært der, så jeg er derfor lit ekstra spent også! Jeg elsker å oppleve nye steder og Frankrike er et sted jeg har ønsket å besøk lenge. Vi skal være der fire dager i sammen med EF og vil reiser til St Raphael. Det ligger helt sør veldig nærme Nice, for dere som kanskje vet hvor det er. Jeg gleder meg til å snakke mer med EF og Bahare og planlegge mer av turen! 

  Hvilket land drømmer du om å reise til?

  Klem Jennie   
  16 kommentarer


  Sommer

  FANTASTISK DAG<3


  29.07.2016


  Hei!

  I dag dro jeg og familien til en opplevelsespark. Den er høyt oppe på fjellet så vi måtte ta stolheis opp, og den turen var utrolig fin. På toppen bestemte vi oss for hvor vi ville gå. Dette var heller ikke første gangen vi var her, så vi visste hvor flere av tingene var. Synes det er utrolig morsomt at det er geiter som går fritt rundt på fjellet og du kan møte på de over alt. De er utrolig vennlige så de kommer bort til deg hele tiden. Det er også mulighet for å mate de. 

  Ellers så jeg gaupe, rev, bjørn, flere type fugler, kanin, gris, hest, esel ol. Flere av dyrene finner du på en bondegård. Heheh!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er ikke bare dyr i parken men også morsomme attraksjoner. Alt fra sklier, til taubaner og masse annet. I stede for å ta heisen  ned igjen er det andre ting å velge mellom. Man kan ta "bobbane" noe vi pleier å gjøre, men i dag testet vi ut noe nytt og det var utrolig morsomt! Man sitter i en liten bil med et hjul foran og to bak og kjører ned fjellet i en løype. Det var utrolig spennende og jeg fikk et skikkelig adrenalinkikk! 

  Her en noen av attraksjonen jeg begikk meg ut på!


  Vi var også utrolig heldige med været og fikk bare sol! For en super dag på fjellet!

  Klem Jennie
   

   
  14 kommentarer


  Sommer

  20.07.2016


  22.07.2016


  Hei!

  Fant nettopp ut at innlegg fra 20.07.2016 aldri ble lagt ut så her er det. Altså for innlegg for 2 dager siden:

  Nå har familien og jeg hatt 2 fulle dager her i Grado i Italia og vi koser oss utrolig masse. Gårsdagen tilbrakte vi nesten hele dagen ved bassenget, før vi tok en liten tur ned på stranda. På stranda har vi for det meste spilt fotball og vasset. akkurat det vi gjorde i dag også egentlig. Været har hittil vært helt perfekt og jeg håper det forblir slik. Det er meldt delvis skyet i morgen, men håper på det beste. Hotellet vårt er et av få som faktisk har basseng her i Grado så vi er utrolig heldig. Elsker å slappe av i solen, for å så avkjøle meg i bassenget og leke med lillebror.

  Nå skal vi snart ut for å spise. De siste dagene har det gått i pasta og pizza på meg. Hehehe! Det er for det meste det det går i her i Italia. Litt vanskelig med lillebror som ikke skal ha gluten. 😁 I dag tenkte vi å spise ved solnedgangen og jeg gleder meg masse.

  Håper alle har hatt en fin dag!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Sommer

  Italia!!


  18.07.2016


  Hei

  Da har familien min og jeg endelig kommet oss til Italia etter en biltur på litt over 3 timer. I tillegg ble det en liten ispause på veien.

  Første inntrykket av Grado er superfint! Jeg har vært her to ganger før men deg begynner å bli noen år siden så jeg husker ikke så urolig mye. Hotellet vårt er også fantastisk med havutsikt og basseng på toppen av taket så vi kan se utover hele byen! I dag har vi bare tatt en liten runde rundt, gått innom stranda for å bare få en liten oversikt. Elsker varmen her nede også. Det er vel rundt 30 grader.

  Nå skal vi ut og spise middag på en resturant i nærheten💕 Sikker på at det blir noe pasta eller pizza. Hahah!

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Sommer

  IT´S A DINOSAUR!


  17.07.2016


  Hei

  I dag har jeg hatt nok en veldig fin dag her i Østerrike. Jeg har spilt basket med pappa, mamma og lillebror og syklet med lillesøster. Vi tok oss en tur til minigolfen som er like i nærheten og spilte en runde. Dette er også noe vi gjør hver gang vi er her, men det er alltid like gøy! Lillebror synes også det er utrolig moro og i hvert fall når det er et dinosaurtema på golfbanen. 

  I tillegg har jeg pakket i dag, fordi vi reiser til Italia i morgen! Jeg gleder meg masse til strandlivet i noen dager. På fredag reiser vi tilbake til Graz og skal være der en drøy uke før vi "vingler" oss hjem til Norge igjen.

   

   


   

  Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om i ferien?

  Klem Jennie
   
  30 kommentarer


  Sommer

  BYTUR


  16.07.2016


  Hei

  I dag tok jeg og familien min turen inn til byen for titte litt i butikker og spise is! Det vi gjør hver gang vi er her, men jeg blir aldri lei! Alltid så koselig å gå igjennom de fine gatene, titte i butikker for å så gå å spise den samme isen som vi alltid gjør. Jeg må si at jeg ikke er den beste shopperen, men i dag fikk jeg kjøpt meg en ansiktsmaske fra LUSH som jeg skal teste ut og en nydelig badebombe til å ha med hjem. Elsker virkelig LUSH. Alt er naturlig laget og det testes heller ikke på dyr.   Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Etter byturen dro vi til tanta mi her i Østerrike og spiste middag og dessert! Både bestemoren min og tanta mi er utrolig flinke til å lage mat og til å bake så jeg gleder meg hver gang vi blir invitert på middag! 

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Sommer

  JEG ANGRER


  10.07.2016


  IKKE :D

  Hei

  Etter at jeg klippet meg kort og la ut bilder av det, er det veldig mange som har skrevet til meg at de har fått lyst til å klippe seg kort også. Mange har også allerede gjort det, men en del skriver også at de er redde for å klippe seg "så kort" som jeg gjorde. At de er redde for at de kommer til å angre og lurer på om jeg angrer. 

  Helt personlig og helt ærlig angrer jeg ikke på at jeg klippet meg så mye som det jeg gjorde. Da jeg hadde langt hår gikk jeg faktisk for det meste med håret opp i dult eller i hestehale, nå går jeg mye oftere med håret ned. Lengden er akkurat slik at jeg fremdeles får flettet fiskebensflette på hver side, få en liten dult på hodet og en søt hestehale. 

  Pluss...det er hår folkens, det vokser ut igjen ;) Ja, det kommer til å ta litt tid å få like langt hår igjen om jeg hadde ønsket det, men tiden går jo superfort også. Så får man nesten skjerpe seg litt om man angrer også, for det fins verre ting i livet enn å ha kortere hår enn det man ønsker seg. Dessuten syns sikkert "alle" andre at du er superfin, ikke vær så streng med deg selv. Om du allikevel skulle angre, husk at det ikke hjelper. Håret ditt vokser ikke fortere ut selv om du er trist, sur eller lei. Smil, gjør det beste ut av det og ha det gøy, da går dessuten tiden mye fortere også. Mange skriver til meg at de syns jeg kler denne hårlengden veldig bra og det er jo koselig å lese og høre det. Så er det noen jeg har møtt etter at jeg klippet meg som har sett på min Instagram på bildene og spør om hvorfor jeg klippet det lange fine håret mitt. Forandring fer bra en gang i blant sier jeg og jeg vil også vise at hårlengden ikke er MEG som person. Jeg er ikke håret mitt, hvis dere skjønner. Jeg tror også at det dessverre ofte er slik at jenter med kort hår ønsker seg langt hår, jenter med langt hår ønsker seg kort hår, jenter med blå øyne syns brune øyne er kjempe fint og de med brune øyne ofte ønsker seg blå eller grønne. De med rett hår ønsker seg ofte krøller og flere av de med vakre lokker bruker kanskje rettetang. Kan man ikke bare forsøke og være glad for den man er? 

  Selv så vet jeg ikke at jeg kommer til å spare til langt hår igjen. Jeg syns det er kjempedeilig med denne lengden og merket det da jeg var på Malta at det var deilig å bade uten det kjempelange våte håret. Jeg sparer også MASSE tid på å føne det når jeg må gjøre det, he he. Vi får se hva som skjer. 

  Kjenner du deg igjen i noen av tingene?

  Klem Jennie
   
  62 kommentarer


  Sommer

  10 TING SOM GJØR MEG GLAD OM .......


  12.06.2016
   

  Hei!
  Fikk noen kommentarer på instagram for noen dager siden av flere jenter som ville at jeg skulle lage et " 10 ting som gjøre meg glad" innlegg. Jeg har laget et slik innlegg før men ting forandrer seg så jeg tenke å lage et nytt. I dette innlegget skal det være en liten vri, nemlig " 10 ting som gjør meg glad OM SOMMEREN". Nå er det snart sommer og kanskje du kjenner deg igjen i noen av tingene. 

  1. Om noen andre eller jeg inviterer inviterer til sommerfest! Elsker å være ute i hagen, ha morsomme leker, spesielt når det er varmt ute. Grilling av marshmallow og annet godt!

  2. Når jeg er supertørst og endelig får noe forfriskende! Det kan være et glass med iskaldt vann, en saftis eller iste. Bare det er noe kaldt. Det gjør meg utrolig glad. 

  3. Bade! Jeg har pleid å være litt pyse når det gjelder bading. Ikke at det er noe dumt men det har vært litt kjipt når alle vennene mine EEEEEELSKER å bade.  I år har jeg blitt ganske mye tøffere. Jeg hopper fra brygger høyt oppe, dykker og masse mer. Det å hoppe ut i det kalde vannet gir meg virkelig et adrenalinkick.

  4. Våkne opp til at sola skinner gjennom gardina og du kan føle varmen fra sola når du står ved vinduet! Da vet du at det kommer til å bli en fin dag:-)

  5. Oppleve et nytt sted! Det kan være et nytt land, en by, en strand. Bare et å reise et nytt sted. I år blir det Malta og jeg klarer knapt å vente.

  6. Det at jeg slipper å sjekke klokka så mye. Jeg kan faktisk stå opp når jeg vil og legge meg (nesten) når jeg vil. Jeg kan være med venner mye senere og jeg kan være spontan og finne på noe gøy. 

  7. Når jeg endelig får litt brunfarge! Jeg smører meg alltid godt med solkrem og høy faktor så når jeg endelig begynner å se noen "tan lines" blir jeg utrolig glad. 

  8. Det at det er lyst nesten hele tiden. Vet ikke hvorfor jeg liker det så godt men det føles som om dagene er mye lenger enn de er og jeg kan gjøre enda mer. 

  9. Se den fine og flotte naturen. Blomster som springer ut, grønt gress og glitrende vann! 

  10. Det siste punktet handler om mote. Selv om det er varmt kan man kle seg stilig. Jeg blir utrolig glad når antrekket er søtt og sommerlig. Den perfekte sommerkjolen eller den kule shortsen med hull. 

  Det er noe av det som gjør meg glad eller jeg liker ved sommeren! Kjente du det igjen i noe av det jeg sa? Er det noe annet som gjør deg glad om sommeren?
  Klem Jennie 

   
  22 kommentarer


  Sommer

  MINE FINE


  16.08.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt en super dag med 2 av mine fine venner, Petrine og Tuva. De kom til meg litt senere på dagen og vi har hatt det utrolig koselig. Begynte å se på sminkevideoen jeg jobber med og vi syns alle den er veldig morsom. Deretter gikk vi ut på en liten tur. Vi spilte fotball, snakket og koste oss. Da vi kom hjem bestilte vi pizza og spiste den på terrassen. Var så koselig å være sammen med 2 av mine beste venner igjen etter sommeren. Vi snakket alle i et sett. Det var mye vi ikke hadde fortalt hverandre og mye morsomt vi ville si.  Det var faktisk overraskende mye snakk om sommer flørter. Hahahahahah!! Vi avsluttet med litt brettspill før jeg fulgte de begge til bussholdeplassen.

  På vei til bussholdeplassen kom vi på at det bare er en dag til av sommerferien vår. (Altså, vi begynner på tirsdag)  Huff huff, denne sommeren har gått alt for fort. Men vi må jo tilbake på skolen igjen uansett så det er lurt å gjøre det beste ut av det. Tenk på det som en ny start, blanke ark. Et mål jeg har for skoleåret er å ha mer orden i sakene mine. Har du noe spesielt mål for det kommende skoleåret?

  .


  Håper alle har hatt en fin sommer, om du har vært borte eller hjemme?

  Når begynner du på skolen?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Sommer

  ENDA EN SOLRIK DAG


  14.08.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt en super dag i sola med lillesøster. Litt tidligere på dagen syklet vi til butikken. Der kjøpte vi blant annet hver vår drikke og en mango som vi skulle ha til lunsj litt senere da vi kom hjem. Da vi kom hjem tok vi på oss bikini og solkrem. Deretter la vi oss på terrassen med oppkuttet mango og en kald drikke. Helt perfekt!  I Østerrike ble det ikke så mye tid til å sole seg, så var utrolig deilig å få en i dag. Ikke minst fikk jeg en fin dag med bare meg og søster.

  Det var også fint vær i går men da filmet jeg video, redigerte og var på trening. 

  Etter middag ble det is bak i hagen<3


  Hvordan er været der du er?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Sommer

  FORTSETTE Å BLOGGE?


  04.08.2015


  Hei

  Nå har jeg endelig kommet hjem igjen etter en super ferie. Var utrolig sliten da jeg kom inn døra og jeg måtte bare legge meg litt ned. Jeg syns ferien har gått alt for fort. Tanken på at jeg har vært på språkreise i to uker og at jeg har vært i Østerrike i over 3 uker, virker litt uvirkelig. Fordi jeg har har vært mye borte i ferien tror jeg det blir litt annerledes å komme tilbake til hverdagen. Man må jo huske at sommerferien en gang må ta slutt og du får ikke se den igjen før om et år. Hahaha, høres litt dramatisk ut men det er jo sant. 

  Viste ikke helt hva jeg skulle gjøre når jeg kom hjem men så kom jeg på det. Jeg har jo ikke blogget eller lagt ut noe på IG på 2 dager. Det er jeg veldig lei meg for. Det er jo egentlig ikke så mange dager i forhold til hva andre gjør men jeg er hvert fall en som prøver på å få gjort det hver dag og om en dag glipper er jeg bestemt på å gjøre det neste dag. Men to dager uten blogg, det ble litt for mye for meg. Det ble visst litt lenge for mine faste og trofaste lesere også, for jeg fikk mange spørsmål om jeg skulle slutte å blogge. Til og med mail kom det i fra noen som var veldig lei seg og ba meg om å aldri slutte å blogge, og det gjorde meg jo glad...altså ikke at de var lei seg men at de liker bloggen så godt.

  Nå er jo ikke ferien over ennå. Jeg har faktisk 2 uker til som jeg skal prøve å få brukt på venner, filme noen videoer og noen andre morsomme ting som jeg sikker kommer til å fortelle om en annen dag. Nå har jeg også fått kjøpt meg en mikrofon til kameraet mitt så lyden blir enda bedre. Har fått noen kommentarer på at jeg burde skaffe meg det og jeg vil jo selvfølgelig at videoene mine skal bli enda bedre. 

  Alt jeg gjør nå er å gå igjennom bilder og takker for en fantastisk sommer. Mest av alt savner jeg nok Brighton. Så her har dere noen bilder fra turen dere kanskje ikke har sett.    

   
  Noen andre som er hjemme nå?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Sommer

  SAVNER SOMMEREN


  28.04.2015


  Hei

  Nå for tiden er dagene mine ganske hektiske og det er mye å tenke på. Jeg tenker på alt skolearbeidet mitt, ting jeg må få gjort, ting jeg skal og det går noen ganger bare i surr for meg. I dag har vært en slik dag og jeg sovnet på sofaen litt etter at jeg kom hjem. Tanken på sommer nå gjør det litt letterer. Når alt arbeidet er ferdig er det sommerferien som står for tur og den er ganske fullstappet. Dere vet jo allerede hva jeg skal og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.  

  BILDER DU KANSKJE IKKE HAR SETT FRA SOMMEREN 2014;-)

   
  Hva skal du til sommeren? Ut å reise eller kose deg hjemme?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Sommer

  SOMMEREN 2014


  17.08.2014


  Hei

  Nå er sommerferien over, og jeg synes at det er veldig trist. Vil ikke at sommeren skal ta slutt, men det hjelper å tenke på at jeg skal møte venner igjen og få mange nye. Er utrolig spent på i morgen siden det blir første dag på ungdomsskolen. Håper jeg får nye venner og snille lærere. Denne sommeren har vært helt fantastisk og jeg klarer nesten ikke vente til neste. Har opplevd nytt land og møtt mange fantastiske mennesker som jeg savner så utrolig mye. Håper jeg møter dem igjen en eller annen dag. 

   

  Flott start på sommeren med besøk av Lea Mathilde


  Tuva min<3
  Fine Tyrkia<3  CoCo & Charlie

  London eye ;-)

  Abercrombie & Fitch
  Lea gullet<3


  Hvordan har din sommer hvert?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Sommer

  Noen fine dager med Jenta mi


  07.08.2014


  Hei

  I går var jeg i Oslo i sammen med Lila, som sikkert noen av dere  fikk med dere på IG. Jeg møtte Lila i 12 tiden på Aker Brygge og vi gikk rundt i byen og koste oss masse. Vi shoppa ingen ting men det var det å få være i sammen som var viktig. Etter en stund med gåing ble vi ganske slitene så vi tok oss en Starbucks og satte oss ute i sola. Utrolig deilig. I går var det jo også knallfint vær så jeg er glad jeg fikk en solrik dag i byen med Lila min. Deretter dro vi ned til Aker Brygge og møtte familen til Lila som ble med meg videre inn til Nesodden. Der spiste vi taco og is og hadde det koselig i sammen med familien til Lila og familien min.

  Etter en flott kveld dro Lila sin familie og Lila ble igjen for å overnatte. Vi så deretter film i senga og så la vi oss.  Tidlig i dag lagde Lila og jeg også en supergod saft is, som hun desverre ikke fikk smake på før jeg fulgte hun inn til byen. 

  Det du trenger er...

  - 7up 

  -konditorfarge

  Nå går det veldig fort til skolestart syns jeg, og det gjelder å nyte de siste fridagene optimalt. I morgen får jeg igjen besøk i fra Oslo, gleder meg.

  Når begynner du på skolen etter sommerferien?

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Sommer

  CHILLI`N IN THE SUN


  25.07.2014


  Hei

  I dag har jeg hatt en av de sommerdagene der man bare slapper av i sola. Disse dagen skjer det ikke så mye men de er alikevel utrolig deilige. I dag var jeg kost meg i hengekøya med en bok og en smoothie av egen oppskrift. Mmmmmm...DIGG. Har også hørt på musikk og lekt litt med lillebror. 

  I morgen skal jeg begynne å pakke til London kommer ikke til å ta med så mye men vil forsikre meg om at det jeg skal ha med er vasket og klart. Sliter litt med å finne hva jeg skal pakke i.

  Nå skal jeg gå ned på stranda og ta et avkjølene kveldsbad før jeg skal ta enda en rolig kveld hjemme.

  Det var selvsagt noen som måtte kommentere på IG i dag at jeg fortjener at folk tar identiteten min i sosialemedier fordi jeg har valgt å bli kjent selv. At jeg er egoistisk som skriver om dette fordi jeg syns synd på meg selv. Her kommer svar til det. 

  1. Nei, jeg syns ikke synd på meg selv. Som jeg skrev i innlegget syns jeg synd på de jentene som har blitt lurt. Fått mail og direktemeldinger i fra jenter som har vært veldig lei seg.

  2. Nei, det er ikke greit å ta identiteten til NOEN. Det er også derfor det er ulovlig. 

  Så vil jeg også bare si at saken blir aldri bedre av at man går inn å kommenterer dritt på andres brukere på IG. Hverken ekte eller falske brukere.   Klem Jennie
  21 kommentarer


  Sommer

  JEG AVSLØRER


  04.07.2014


  Hei

  Som jeg har blogget om så reiser jeg til Tyrkia og London denne sommerferien. Jeg gleder meg utrolig mye og reisene blir også veldig forskjellige. Det ene er jo en charter tur og den andre storbyferie. 

  Hotellet vi skal til er helt fantastisk syns jeg, jeg har blogget om det tidligere i innlegget GLEDER MEG TIL Å REISE HIT,  trykk HER for å komme direkte til innlegget. Som dere ser har jeg gledet meg helt siden begynnelsen av februar og tenk at nå reiser jeg snart :)

  Du kan se nærmere på hotellet ved å trykke HER

     Ikke så alt for lenge etter vi kommer hjem fra Tyrkia er det bare å pakke kofferten igjen og da går turen til London. Å reise til London er noe jeg hatt lyst til i mange år. Når det blir storbyferie blir det liksom alltid til familie i Østerrike og jeg gleder meg veldig til å oppleve London. Nå reiser jo jeg med hele familien så ferien i London blir nok veldig variert den også. Det skal være en tur som passer alle i familien og alle skal få oppleve noe de ønsker. 

  Jeg har også blogget om London før under innlegget REISELYST. Trykk HER for å komme direkte til innlegget. 

   
  Jeg har spart ganske lenge til Londontur og vet ganske godt hvilke butikker jeg vil innom og ting jeg ønsker meg fra storbyen. 

  Tar gjerne i mot tips om hva jeg bør oppleve i mens jeg er i London.

  Har du tips?

  Klem Jennie
  154 kommentarer


  Sommer

  MINDRE BLOGGING?


  03.07.2014


  Hei

  Som det står i overskriften så lurer jeg på om jeg skal blogge like mye i sommerferien, eller om jeg skal blogge litt mindre. Det er helt naturlig at lesertallet går ned når det er sommerferie, det gjelder alle bloggere så da vil det vel være naturlig om bloggingen går litt ned også....?

  Det er altså noe jeg tenker på men som jeg ikke har bestemt meg for helt ennå.

  Nå er sommerferien godt i gang. Noen er fremdeles hjemme, slik som jeg er og andre har reist på ferie både til utland og andre til hyttene sine.

   

  GOD SOMMER HVOR ENN DU ER

   

  Tips gjerne vennene dine om bloggen min. Om du gjør det på Instagram kan du gjerne tagge bildet du legger ut med #bloggerjenniesofie 

   

  Klem Jennie
  67 kommentarer


  Sommer

  BEFORE SUMMER ENDS


  19.06.2014


  Hei

  Jeg har tidligere hatt et innlegg med "before I die" og i dag lagde jeg min helt egne verson og kalte den for "Before summer ends" I dag begynte jo sommerferien, selv om det var litt trist å slutte på skolen så er det helt FANTASTISK med ferie. 

  I morgen skal jeg med noen klassevenninner på VG lista i Oslo og på lørdag skal jeg ha en liten hagefest hjemme hos meg, begge deler gleder jeg meg veldig til.  Sommerferien begynner altså kjempebra og jeg planlegger også å få overnattingsbesøk i fra venninne i Oslo og kanskje også besøk i fra en venninne som bor litt lenger unna enn det <3 <3 <3 

  En annen super ting er at Pretty Little Liars sesong 4 nå er tilgjengelig på nettet for meg og jeg skal sette meg godt til rette for å se noen episoder i kveld. 

   

  HER ER EN COLLAGE JEG SATTE SAMMEN I DAG

  DELTE OPP COLLAGEN SÅ DEN KANSKJE BLIR LETTERE Å SE PÅ BLOGGEN

   

  Reise utenlands gjør jeg ikke før i juli. Da går turen til Tyrkia med Star Tour og til London :)

  Har du planer for ferien?

  Klem Jennie

  79 kommentarer


  Sommer

  NAKENHET PÅ BLOGGEN


  13.06.2014


  Hei

  Jeg legger merke til på blogg.no at det er innlegg med kropp, pupper, lår, vekt og nakenhet som mange klikker seg inn på for å lese/se. Tenkte derfor å sjekke om dette stemmer, og putter derfor litt nakenhet på bloggen i dag. Dette er det nærmeste nakenhet bloggen min kommer til å strekke seg, he he. Jeg er mer opptatt av å blogge for meg selv og skrive om mine dager og ting som mange barn på min alder interesserer seg for. Det må jo være fint for foreldre også å vite at det fins en blogg for yngre jenter og gutter som ikke blogger om for eksempel hva man bør spise og hvor mye man kan spise, om hvordan man fort kan få sommerfarge enten fake eller av sola osv....

  Så først legger jeg ut disse bildene med nakenhet som jeg lovte i overskriften, for deretter å dele noen bilder av vakre Kragerø som jeg tok forrige helg. 

   

  NAKENKATT

  NAKENHUND

  NAKENROTTE   

   

  Sånn, da til det virkelige blogginnlegget :)

   

  Da jeg var i Kragerø forrige helg tok jeg noen bilder jeg tenkte å dele med bloggleserene mine. Jeg syns det er så utrolig vakkert i Kragerø og spesielt om sommeren syns jeg det gir masse energi å være der. Plassen til mamma sin tante og onkel er helt fantastisk og det er så koselig å være hos dem også. 

  I morgen er det JENTERmaraton i Oslo og jeg gleder meg også til å ha med meg en venninne som også spiller i serien hjem på overnatting hos meg.  

   

  Fint der, ikke sant?

  Klem Jennie

   

   

   

   

   

   

   

      
  32 kommentarer


  Sommer

  FIN DAG


  12.06.2014


  Hei

  I ettermiddag har jeg vært på sommeravslutning med lillebror i barnehagen hans. Veldig koselig og de små var så flinke til å synge og lillebror vinket minst like mye til meg som han sang. Masse god mat og dessert og laaaang kø for å forsyne seg, men det var verd det.

  Etter avslutningen kjørte mamma og pappa meg og lillesøster til skolen hvor det er et slags talentshow i dag. Det er ingen konkurranse, men elever viser frem ting de har lyst til. 

  I morgen er det allerede fredag og på lørdag er det JENTERmaraton, pluss at jeg skal være på WOW på Oslo City mellom klokken 14.00 og 15.00.

  Ellers ikke så mye å blogge om siden jeg ikke er hjemme akkurat nå, blogger fra mobil.

  DETTE ER MIN MIDDAG OG DESSERT

  DETTE VALGTE LILLEBROR

  MIN FAVORITTGUTT


  Mmmmmm, CAKEPOP

  Neste sommeravslutning blir min skolavslutning neste uke.

  Når har du avslutning?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Sommer

  Kragerøøø


  07.06.2014


   


   Hei!!!!

  Som noen har fått med seg av bilder jeg la ut på Instagram i dag, så er jeg i Kragerø. Vi kom frem sent i går kveld og i dag har vi vært på shopping i byen, spist is og kost oss i sola. På ettermiddagen skyet det litt til, men nå har sola tittet frem igjen og det blir grilling´s på terassen.

  LILLEBROR KOSER SEG MED IS :)

  BILDE TATT FRA TERRASSEN.  BILDER FRA INSTAGRAM ( @JENNIEFASHION )

  Meg og lillesøster klare for byen. Bildet er tatt på brygga til "tante" og "onkel"

   

  PÅ BYBRUA


  Jeg syns det er så utrolig koselig i Kragerø. Elsker lukten av sjø og lyden av bølgeskvulp. Jeg har ikke badet i dag,men håper på sol og fint vær i morgen. Da blir det sikkert en liten tur på stranda og hopping i fra brygga til "tante" og "onkel".

   Bor du i Kragerø eller har du vært der?

   

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  Sommer

  SOMMERGLEDER


  04.06.2014


  Hei

  Jeg er så utrolig glad for tiden. Det nærmer seg sommerferie, det er deilig sommervær, jeg er småforelska og jeg føler meg rik på vennskap. I dag var det ikke så mye sol men det var hele forrige uke og det er meldt fint vær igjen til fredag. Elsker varmen<3

  Jeg gleder meg til sommerferien, selv om de første ukene er planløse. Men selv om jeg ikke har noen planer så betyr det at jeg kan være impulsiv og finne på noe allikevel. Jeg håper at jeg får tid til å tilbringe tid i sammen med venner som jeg ellers ikke får sett så ofte også.Litt turer på stranda og tusenfryd er jo gøy. Jeg er heldig og vet at mamma og pappa mer enn gjerne åpner døra vår for besøk. 

   

  SOMMERGLEDER

  1. Lyden av bølger som slenges inn mot land

  2. Sand mellom tærne

  3. Lange lyse sommerkvelder og dagene føles lenger

  4. Marshmallowsgrilling

  5. Smak av markjordbær og villbringebær

  6. Late dager i hengekøye

  7. Leksefri

  8. Ferievenner

  9. Saltvannsbølger håret (Håret blir så fint, har også saltvannsspray)

  10. Solfylte dager som gjør at man vil være ute hele tiden

   

  Blir du med på konkurransen jeg la ut på bloggen i går?

  Vinner trekkes allerede i morgen.

   

  Klem Jennie

   
  24 kommentarer


  Sommer

  EN NORMAL MANDAG


  28.04.2014


  Hei

  Mandag igjen :( Heldigvis er det bare skole til onsdag fordi det er 1.mai på torsdag. Vi har fri på fredag også, utrolig deilig. Da skolen var slutt i dag ble Alice og Tuva med meg hjem. Vi spiste lunsj i sola på trampolina og koste oss. Deretter hoppet vi helt til detnble middag, hoppetihopp. Da vi kom ut igjen begynte Mathias å sprute vann på oss, og mamma hjalp han. hahaha.

  Da Alice hadde dratt ville jeg at mamma skulle sprute på oss med hageslangen så det gjorde hun, men hun stoppet ikke da jeg spurte om det. 

  Ble bare litt våt. Hahahaha!!!!!!

  BILDE FRA INSTAGRAM<3 Tatt etter en varm dusj etter den kalde dusjen fra hageslangen.

  TUVA MIN  Nå har Tuva dratt og jeg sitter bare og slapper av.

  Har du trampoline?

  Klem Jennie 

   
  60 kommentarer


  Sommer

  Sommer


  21.04.2014


  Hei

  I dag er det nesten sommer. Det er 20 grader ute og sola skinner. Det ble så varmt at jeg kunne gå i skjorts og T-skjorte hele dagen. Tidligere i dag tok jeg båten inn til Oslo for å møte en venninne som jeg ble kjent med på Hafjell. I stede for å se på kino i det fine været ble hun med meg hjem til Nesodden.  Vi har vært på trampolina, bakt cookies, vært på stranda og kost oss masse.

  På stranda vasset vi i vannet, spiste cookies, mango og melon, leste blader og nøt sola. Det er også melt sol i morgen og på onsdag. Utrolig deilig. 

  Så deilig med sommervær

  ( Når sola steiker er det lut å smøre seg med solkrem)


  Litt kjedelig at det er skole i morgen, men gleder meg også til å se klassevenner igjen. 

  Imorgen reiser også tante. Det er litt trist men jeg må på skole og hun på jobb. Håper jeg ser hun snart igjen.

  Nå har Ida blitt hentet og vi skal spise middag. Etter det kommer jeg helt sikkert til å være på trampolina med lillesøster. Har lært meg noen nye triks. 

  I morgen blir det GIVEAWAY på bloggen :D :D

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   
  59 kommentarer


  Sommer

  Snipp snapp snute


  01.08.2013


  Så var nesten ferieeventyret ute

  Hei

  I dag har vi vært på vandring opp på fjellet. Det er en tradisjon at vi går opp dit og spiser innbakt kylling hver gang vi er her. Det smaker supergodt. Det tar noen timer å gå på tur, men det er absolutt verdt det. Etter turen har vi pakket en del fordi at vi reiser hjem i morgen. 

  ELSKER UTSIKTEN

  DEILIG Å GÅ I SKOGEN

  TANTE, MEG, ONKEL, LILLESØSTER, OMA, LILLEBROR OG OPA

  GJORDE DENNE KUA LITT MER INTERESSANT, HE HE

  I morgen skal vi fly hjem. Håper været er ganske bra hjemme også. Nå er det august og det nærmer seg skolestart.

  Hvilken klasse skal du begynne i?

  Klem Jennie
  108 kommentarer


  Sommer

  Hjemmedag


  31.07.2013


  Hei

  I dag var vi bare ute i hage og koste oss. Vi spilte basket, tegnet med kritt, spilte bordtennies og masse mer. Deilig med en dag hjemme. Men nå drar vi snart:( Skullle gjere hvert her en uke til, men vi har i hvertfall hatt det superfint her. I morgen skal vi på en vandring opp til et fjell og spise på resturant der oppe<3 Gleder meg.

   

  Nå spiser jeg Jelly Beans og bare slapper av.

  Hva har du gjort i dag????

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Sommer

  Bytur


  30.07.2013


  Hei

  I dag var det siste dagen i byen og vi koste oss masse:) Lillesøster tok et hull til i øret hos Claire`s og ellers shoppa vi litt og spiste lunsj med Oma på et utsiktpunkt. De siste dagene i Østerrike skal vi bade, på vandring og pakke, vil egentlig ikke hjem. Gleder meg jo selvsagt litt til å treffe venner igjen,  jeg vil på kino, Tusenfryd og Bubble Tea. Håper på at flere har kommet hjem fra ferie og at det er litt varmt i Norge også. Her er det jo suuuupervarmt og deilig. Gleder meg også syyyykt til både leirskole etter sommerferien og til Selena Gomez konserten jeg skal på med kusina mi. En annen super ting er at vi har spart syndenferien til høstferien, jabbadabadooo :D 

  Hva synes du om utsikten???

  Klem Jennie

  #graz #austria #summer
  67 kommentarer


  Sommer

  Dagen


  29.07.2013


  Hei

  I dag dro vi med tante og bestemor til et friluftsmuseum. Det var nesten alt for varmt til å være ute, men også veldig interessant. Det beste var faktisk hver gang vi kom over noe vann. enten i form av vannmølle, fontener, tjern eller lignenede. Da vi kom hjem begynte det å blåse veeeeeldig og nå har det blitt litt kjøligere ute. I morgen blir det enten strand eller bytur avhengig av været. Det er bare noen få dager igjen av oppholdet vårt her i Østerrike :(

  Legger med noen bilder i fra dagen min + en video helt nederst i innlegget :)

   INSTAGRAM-VIDEOER

  Har du kommet hjem i fra ferie?

  Klem Jennie
  104 kommentarer


  Sommer

  SYDEN - FEELING


  28.07.2013


  Hei

  Vært på Copacabana i dag også. Vi lånte madrasser og jeg padlet over hele innsjøen i sammen med mamma. Badet veldig mye og lekte masse på flåtene. Vi måtte være mye i vannet for det var rett og slett alt for varmt på land. Det var mange flere folk på stranda i dag også fordi at det er helg, men veldig god stemning.  Klem Jennie
  31 kommentarer


  Sommer

  Copacabana


  26.07.2013


  Hei

  I dag vil jeg nesten si at jeg har vært i syden. Det har vært første dag med hetebølge så det ble opp til 40 grader!!!!! Så vi dro til en ekstremt fin innsjø. Utrolig viktig med nedkjøling når det er så varmt så det ble masse bading og is :) Lå i sola og leste litt for lenge også og ble litt rød. På søndag skal vi dra og bade igjen, men i morgen tror jeg vi har andre planer. Sikkert lurt for jeg kjenner at kroppen har fått mer enn nok sol i dag. Noe som var litt kult var et det kom et fly og slapp ut ca 50 badeballer ned i innsjøen. Mamma fikk tak i en badeball til oss. Dette pleier visst å skje av og til, det er reklame på ballene og det hang også på et tilbud fra butikken som gjennomførte dette. 

   

   

   

  Håper dere alle har hatt en finfin dag, uansett hvor i verden dere befinner dere. Håper dere liker bildene jeg legger ut. 

  Noe du vil jeg skal ta bilde av?

  Klem Jennie

   
  69 kommentarer


  Sommer

  Gøy på landet


  25.07.2013


  Hei

  I dag kjørte vi fra Graz til barndomsbyen til Oma og Opa. Der oppe har de også et hus, men vi er ikke der like mye som her. Det er alltid veldig koselig å ta seg en tur dit, det er veldig landlig og fint. Det lukter selvsagt litt møkk der, he he...men det går helt bra - er jo koselig med dyr. I dag har vi også kjørt motorsykkel og traktor på gården til den ene onkelen til pappa. I helgen er det meldt hetebølge og opp mot 40 grader i skyggen, så da måååååå vi jo dra for å bade. I morgen kveld er det også en uke siden vi kom til Østerrike, tiden går alt for fort. 

  Syns du det er gøy på landet, eller hater du å bli møkkete?

  Klem Jennie

   #ferieminner
  58 kommentarer


  Sommer

  Det ble Therme


  24.07.2013


  Hei

  Det ble ikke badetur til innsjø i dag, i stedet dro vi på Therme. Der er det bassenger ute og inne og vannet varmes opp i fra varme kilder. Utrolig deilig vanntemperatur på grunn av det, 34 grader. Koste oss veldig, pleier alltid å dra hit når vi besøker familie Østerrike. I morgen skal vi til en liten by for å besøke oldemor og annen familie. De bor på landet. Tok ikke så mange bilder, men tok noen småfilmer som jeg tenker å lage en film av i Imovie, men det blir ikke i dag. 

   

   

  Har du badet i dag?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Sommer

  OMG, det er varmt


  23.07.2013


  Hei

  Det er kjempevarmt i Graz og det skal bli enda varmere. En hetebølge er på vei og i morgen skal vi derfor dra og bade igjen. I dag har vi vært hos tante på middag hun bor i byen i en toppleilighet og før vi dro til henne vandret vi litt i byen. På gjerdet på den ene brua i byen er det vanlig at kjærestepar henger låser med navnene eller initialene sine på, ser kult ut syns jeg.

  LEKTE MEG LITT MED DE TRE ØVERSTE BILDENE

  (Jeg hang ikke opp, for jeg har ikke kjæreste - men så denne med J på)

  Nå er det nesten deilig at sola snart går ned. I Norge er vi jo ute i det deilige sommerværet til langt på kveld, men her blir det tidligere mørkt. I morgen er altså planen å dra for å bade igjen, men den gangen et sted jeg aldri har vært før. Det er en stor innsjø, som blir kalt for Copacabana. Der veldig fint ut ut i fra dette bildet der i fra. Gleder meg uansett bare veldig til å bade. 

  Snart på tide med noen instagramfilmer på bloggen?

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Sommer

  Badedag


  21.07.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på det lokale badestedet her hvor vi bor . Det er et basseng som er litt over 1100 kvadratmeter, det er veeeeeeeldig stort. Det tar bare 10 minutter å gå dit i fra bestemor og bestefar og det var veldig deilig å få nedkjølt seg litt, for det er veldig varmt i dag også. Nå har jeg hjulpet tante med å lage middag og den skal vi spise ute i hagen under pæretreet. Det er en veldig fin hage her og bestemor dyrker egene grønnsaker og druer.

  LITEN VIDEO

  (Ps, kjenner ingen på videoen)

  LILLEBROR VALGTE TWINNI

   

   

   

   

   

  Spiser du også mye is i sommervarmen?

  Klem Jennie
  61 kommentarer


  Sommer

  Villa Malla


  13.07.2013


  Hei

  I dag dro vi til Villa Malla. Vi fikk ikke vært der så lenge som vi ønsket, fordi været plutselig endret seg. Det skyet til og begynte å regne litt. Men vi var der lenge nok til å vite at vi skal tilbake dit om ikke så lenge, en dag det er meldt bare solskinn. Det var et veldig fint sted som ga litt sydenfølelse. Når det er skikkelig varmt gir det helt sikkert masse sydenfølelse. Det var en liten koselig strand der med hvit sand, palmer, hvite telt og masse fint og fargerikt dekor. Veien dit var også veldig fin å kjøre, langs fjorden. Vi hadde egentlig planer om å fiske krabber og å spise middag der, men siden været ikke var tipp topp så valgte vi å dra til Sandvika storsenter i stedet. Det er en del småting vi må ordne før vi drar på ferie, så vi fikk krysset av noen gjøremål på listen vår. Har hørt at de har veldig god mat og is på Villa Malla så jeg gleder meg allerede til vi skal tilbake dit. I dag skulle det være bryllup der også, forstår godt at noen vil ha en fest på et så fint sted. 
  Nå har vi kommet hjem og jeg er veldig sliten ettersom jeg også var veldig lenge våken i teltet i går. Jeg har derfor tenkt å legge meg tidligere enn normalt. Orker ikke gå igjennom bilder og filmer i fra overnattinga i går. Om det er noe bra så ser jeg på det i morgen og legger det eventuelt ut på bloggen da.  

  Vet du om helt fantastiske steder i vårt land som man bare MÅ oppleve?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  Sommer

  Stranda


  12.07.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet hjem etter noen timer på stranda med gode venner. Det var utrolig deilig vann, føltes som 25 grader, men mamma påstår at det er 20 grader i fjorden nå. Mamma har nok rett, men det føltes lunkent. Litt senere skal jeg pakke sammen litt og dra til Amanda, vi skal sove ute i telt. Det er to ulike strender i nærheten av hverandre som jeg pleier å dra på her hvor jeg bor. I dag var vi på den stranda som heter Hellviktangen, der er det veldig koselig. I går kjedet jeg meg litt som sikkert noen av dere så på instagram, så det er ekstra kult at det skjer litt ekstra moro i dag. Blogger i morgen om natten min i telt ;)

  SER NESTEN UT SOM VI STÅR PÅ VANNET 

  Hvor mange grader er det i vannet der du bader? 

  Klem Jennie

   

   
  24 kommentarer


  Sommer

  Summerfeeling


  08.07.2013


  Hei

  Det er sååååå deilig at solen har kommet tilbake og at det endelig er litt sommer. Jeg elsker å være ute når det er fint vær. Enten om jeg er på stranda eller bare hjemme i hagen. Jeg har fått spørsmål om jeg alltid skal blogge sent på kvelden, og svaret er at jeg ikke planlegger på forhånd når jeg skal blogge. Jeg blogger når det passer meg best. En gang kanskje det passer meg å blogge flere ganger i løpet av en dag, kanskje tidligere men også sent. Nå som det er så deilig å være ute passer det meg best å blogge om kvelden før jeg skal legge meg. Da bruker jeg også en del tid på å svare folk på instagram. I morgen skal jeg endelig på Tusenfryd igjen og det gleder jeg meg veldig til . Skal forsøke å filme litt og kanskje få laget en liten film, men jeg lover ingen ting. Det eneste som er sikkert er at jeg kommer til å blogge om dagen min på Tusenfryd. 

  I går spurte jeg om noen ville se et par filmer som jeg har lagt ut på Instagram og det var det flere som ville. Det er fordi det er flere av leserene mine som faktisk ikke har instagram. Jeg kan forsøke å få til å gjøre dette et par ganger i måneden og legge ut flere av videoene jeg deler på Instagram, det blir jo noen i løpet av et par uker. Hva syns dere om det?

  INSTAGRAMVIDEO

   Nå gleder jeg meg veldig til Tusenfryd i morgen. Det er meldt veldig fint vær og det er alltid koselig med sol når man er i parken. Noen andre som også skal dit i morgen?


  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Sommer

  SNART SOL OG VARME


  30.06.2013


  Hei

  I dag har jeg ikke gjort så mye. Vært hjemme og gått på tur. På tur fant vi masse markjordbær som vi plukket og puttet på et strå. Det er ikke akuratt verdens varmeste sommer her hvor jeg bor så jeg gleder meg veldig til å dra til Østerrike. Der er det supervarmt, synes jeg:) Der skal jeg bade, være i byen og se i butikker,  gå på fjellet og være utenfor huset og leke. Så mye gøy å gjøre der. Det er en Haribo-butikk der hvor de spør deg minst 10 ganger om å smake på forskjellige ting. Nå er det bare 19 dager igjen<3 Her er litt bilder fra Østerrike i fjor sommer.

  Se så vakkert<3


  På tur med Opa/bestefar  Meg og lillesøster<3


  Hihihi...:)

  Skal du snart reise bort???

  Klem Jennie

   
  98 kommentarer


  Sommer

  Snik-titt på Video


  27.06.2013


  Hei

  I dag bestemte jeg og Lea oss for å lage en bake video. Den ble ganske bra og jeg holder på å redigere den nå. Den kommer ikke ut i dag da, men sikkert i morgen eller no. Her en en liten snik-titt  på noen bilder/ screenshot av videoen.  Sjokoladekake......


  hhhhh.......


   I går var vi jo på skistorsenter og shoppa litt. Her er litt bilder fra da:)


  Hihi:) Indianer Lea


  Kler pannelugg......NOT!!!!

  Da vi kom hjem fylte vi noen vannbalonger og gikk ut med de på trampolina. Det var masse farger som fløy rundt oss.  WoW!!!!


  Hva syns du du om bildene???

  Klem Jennie

   
  50 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION