Sommer

FANTASTISK DAG<3


29.07.2016


Hei!

I dag dro jeg og familien til en opplevelsespark. Den er høyt oppe på fjellet så vi måtte ta stolheis opp, og den turen var utrolig fin. På toppen bestemte vi oss for hvor vi ville gå. Dette var heller ikke første gangen vi var her, så vi visste hvor flere av tingene var. Synes det er utrolig morsomt at det er geiter som går fritt rundt på fjellet og du kan møte på de over alt. De er utrolig vennlige så de kommer bort til deg hele tiden. Det er også mulighet for å mate de. 

Ellers så jeg gaupe, rev, bjørn, flere type fugler, kanin, gris, hest, esel ol. Flere av dyrene finner du på en bondegård. Heheh!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke bare dyr i parken men også morsomme attraksjoner. Alt fra sklier, til taubaner og masse annet. I stede for å ta heisen  ned igjen er det andre ting å velge mellom. Man kan ta "bobbane" noe vi pleier å gjøre, men i dag testet vi ut noe nytt og det var utrolig morsomt! Man sitter i en liten bil med et hjul foran og to bak og kjører ned fjellet i en løype. Det var utrolig spennende og jeg fikk et skikkelig adrenalinkikk! 

Her en noen av attraksjonen jeg begikk meg ut på!


Vi var også utrolig heldige med været og fikk bare sol! For en super dag på fjellet!

Klem Jennie
 

 
14 kommentarer


Sommer

20.07.2016


22.07.2016


Hei!

Fant nettopp ut at innlegg fra 20.07.2016 aldri ble lagt ut så her er det. Altså for innlegg for 2 dager siden:

Nå har familien og jeg hatt 2 fulle dager her i Grado i Italia og vi koser oss utrolig masse. Gårsdagen tilbrakte vi nesten hele dagen ved bassenget, før vi tok en liten tur ned på stranda. På stranda har vi for det meste spilt fotball og vasset. akkurat det vi gjorde i dag også egentlig. Været har hittil vært helt perfekt og jeg håper det forblir slik. Det er meldt delvis skyet i morgen, men håper på det beste. Hotellet vårt er et av få som faktisk har basseng her i Grado så vi er utrolig heldig. Elsker å slappe av i solen, for å så avkjøle meg i bassenget og leke med lillebror.

Nå skal vi snart ut for å spise. De siste dagene har det gått i pasta og pizza på meg. Hehehe! Det er for det meste det det går i her i Italia. Litt vanskelig med lillebror som ikke skal ha gluten. 😁 I dag tenkte vi å spise ved solnedgangen og jeg gleder meg masse.

Håper alle har hatt en fin dag!

Klem Jennie
4 kommentarer


Sommer

Italia!!


18.07.2016


Hei

Da har familien min og jeg endelig kommet oss til Italia etter en biltur på litt over 3 timer. I tillegg ble det en liten ispause på veien.

Første inntrykket av Grado er superfint! Jeg har vært her to ganger før men deg begynner å bli noen år siden så jeg husker ikke så urolig mye. Hotellet vårt er også fantastisk med havutsikt og basseng på toppen av taket så vi kan se utover hele byen! I dag har vi bare tatt en liten runde rundt, gått innom stranda for å bare få en liten oversikt. Elsker varmen her nede også. Det er vel rundt 30 grader.

Nå skal vi ut og spise middag på en resturant i nærheten💕 Sikker på at det blir noe pasta eller pizza. Hahah!

Klem Jennie
47 kommentarer


Sommer

IT´S A DINOSAUR!


17.07.2016


Hei

I dag har jeg hatt nok en veldig fin dag her i Østerrike. Jeg har spilt basket med pappa, mamma og lillebror og syklet med lillesøster. Vi tok oss en tur til minigolfen som er like i nærheten og spilte en runde. Dette er også noe vi gjør hver gang vi er her, men det er alltid like gøy! Lillebror synes også det er utrolig moro og i hvert fall når det er et dinosaurtema på golfbanen. 

I tillegg har jeg pakket i dag, fordi vi reiser til Italia i morgen! Jeg gleder meg masse til strandlivet i noen dager. På fredag reiser vi tilbake til Graz og skal være der en drøy uke før vi "vingler" oss hjem til Norge igjen.

 

 


 

Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om i ferien?

Klem Jennie
 
30 kommentarer


Sommer

BYTUR


16.07.2016


Hei

I dag tok jeg og familien min turen inn til byen for titte litt i butikker og spise is! Det vi gjør hver gang vi er her, men jeg blir aldri lei! Alltid så koselig å gå igjennom de fine gatene, titte i butikker for å så gå å spise den samme isen som vi alltid gjør. Jeg må si at jeg ikke er den beste shopperen, men i dag fikk jeg kjøpt meg en ansiktsmaske fra LUSH som jeg skal teste ut og en nydelig badebombe til å ha med hjem. Elsker virkelig LUSH. Alt er naturlig laget og det testes heller ikke på dyr. Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

Etter byturen dro vi til tanta mi her i Østerrike og spiste middag og dessert! Både bestemoren min og tanta mi er utrolig flinke til å lage mat og til å bake så jeg gleder meg hver gang vi blir invitert på middag! 

Klem Jennie
7 kommentarer


Sommer

JEG ANGRER


10.07.2016


IKKE :D

Hei

Etter at jeg klippet meg kort og la ut bilder av det, er det veldig mange som har skrevet til meg at de har fått lyst til å klippe seg kort også. Mange har også allerede gjort det, men en del skriver også at de er redde for å klippe seg "så kort" som jeg gjorde. At de er redde for at de kommer til å angre og lurer på om jeg angrer. 

Helt personlig og helt ærlig angrer jeg ikke på at jeg klippet meg så mye som det jeg gjorde. Da jeg hadde langt hår gikk jeg faktisk for det meste med håret opp i dult eller i hestehale, nå går jeg mye oftere med håret ned. Lengden er akkurat slik at jeg fremdeles får flettet fiskebensflette på hver side, få en liten dult på hodet og en søt hestehale. 

Pluss...det er hår folkens, det vokser ut igjen ;) Ja, det kommer til å ta litt tid å få like langt hår igjen om jeg hadde ønsket det, men tiden går jo superfort også. Så får man nesten skjerpe seg litt om man angrer også, for det fins verre ting i livet enn å ha kortere hår enn det man ønsker seg. Dessuten syns sikkert "alle" andre at du er superfin, ikke vær så streng med deg selv. Om du allikevel skulle angre, husk at det ikke hjelper. Håret ditt vokser ikke fortere ut selv om du er trist, sur eller lei. Smil, gjør det beste ut av det og ha det gøy, da går dessuten tiden mye fortere også. Mange skriver til meg at de syns jeg kler denne hårlengden veldig bra og det er jo koselig å lese og høre det. Så er det noen jeg har møtt etter at jeg klippet meg som har sett på min Instagram på bildene og spør om hvorfor jeg klippet det lange fine håret mitt. Forandring fer bra en gang i blant sier jeg og jeg vil også vise at hårlengden ikke er MEG som person. Jeg er ikke håret mitt, hvis dere skjønner. Jeg tror også at det dessverre ofte er slik at jenter med kort hår ønsker seg langt hår, jenter med langt hår ønsker seg kort hår, jenter med blå øyne syns brune øyne er kjempe fint og de med brune øyne ofte ønsker seg blå eller grønne. De med rett hår ønsker seg ofte krøller og flere av de med vakre lokker bruker kanskje rettetang. Kan man ikke bare forsøke og være glad for den man er? 

Selv så vet jeg ikke at jeg kommer til å spare til langt hår igjen. Jeg syns det er kjempedeilig med denne lengden og merket det da jeg var på Malta at det var deilig å bade uten det kjempelange våte håret. Jeg sparer også MASSE tid på å føne det når jeg må gjøre det, he he. Vi får se hva som skjer. 

Kjenner du deg igjen i noen av tingene?

Klem Jennie
 
62 kommentarer


Sommer

10 TING SOM GJØR MEG GLAD OM .......


12.06.2016
 

Hei!
Fikk noen kommentarer på instagram for noen dager siden av flere jenter som ville at jeg skulle lage et " 10 ting som gjøre meg glad" innlegg. Jeg har laget et slik innlegg før men ting forandrer seg så jeg tenke å lage et nytt. I dette innlegget skal det være en liten vri, nemlig " 10 ting som gjør meg glad OM SOMMEREN". Nå er det snart sommer og kanskje du kjenner deg igjen i noen av tingene. 

1. Om noen andre eller jeg inviterer inviterer til sommerfest! Elsker å være ute i hagen, ha morsomme leker, spesielt når det er varmt ute. Grilling av marshmallow og annet godt!

2. Når jeg er supertørst og endelig får noe forfriskende! Det kan være et glass med iskaldt vann, en saftis eller iste. Bare det er noe kaldt. Det gjør meg utrolig glad. 

3. Bade! Jeg har pleid å være litt pyse når det gjelder bading. Ikke at det er noe dumt men det har vært litt kjipt når alle vennene mine EEEEEELSKER å bade.  I år har jeg blitt ganske mye tøffere. Jeg hopper fra brygger høyt oppe, dykker og masse mer. Det å hoppe ut i det kalde vannet gir meg virkelig et adrenalinkick.

4. Våkne opp til at sola skinner gjennom gardina og du kan føle varmen fra sola når du står ved vinduet! Da vet du at det kommer til å bli en fin dag:-)

5. Oppleve et nytt sted! Det kan være et nytt land, en by, en strand. Bare et å reise et nytt sted. I år blir det Malta og jeg klarer knapt å vente.

6. Det at jeg slipper å sjekke klokka så mye. Jeg kan faktisk stå opp når jeg vil og legge meg (nesten) når jeg vil. Jeg kan være med venner mye senere og jeg kan være spontan og finne på noe gøy. 

7. Når jeg endelig får litt brunfarge! Jeg smører meg alltid godt med solkrem og høy faktor så når jeg endelig begynner å se noen "tan lines" blir jeg utrolig glad. 

8. Det at det er lyst nesten hele tiden. Vet ikke hvorfor jeg liker det så godt men det føles som om dagene er mye lenger enn de er og jeg kan gjøre enda mer. 

9. Se den fine og flotte naturen. Blomster som springer ut, grønt gress og glitrende vann! 

10. Det siste punktet handler om mote. Selv om det er varmt kan man kle seg stilig. Jeg blir utrolig glad når antrekket er søtt og sommerlig. Den perfekte sommerkjolen eller den kule shortsen med hull. 

Det er noe av det som gjør meg glad eller jeg liker ved sommeren! Kjente du det igjen i noe av det jeg sa? Er det noe annet som gjør deg glad om sommeren?
Klem Jennie 

 
22 kommentarer


Sommer

MINE FINE


16.08.2015


Hei

I dag har jeg hatt en super dag med 2 av mine fine venner, Petrine og Tuva. De kom til meg litt senere på dagen og vi har hatt det utrolig koselig. Begynte å se på sminkevideoen jeg jobber med og vi syns alle den er veldig morsom. Deretter gikk vi ut på en liten tur. Vi spilte fotball, snakket og koste oss. Da vi kom hjem bestilte vi pizza og spiste den på terrassen. Var så koselig å være sammen med 2 av mine beste venner igjen etter sommeren. Vi snakket alle i et sett. Det var mye vi ikke hadde fortalt hverandre og mye morsomt vi ville si.  Det var faktisk overraskende mye snakk om sommer flørter. Hahahahahah!! Vi avsluttet med litt brettspill før jeg fulgte de begge til bussholdeplassen.

På vei til bussholdeplassen kom vi på at det bare er en dag til av sommerferien vår. (Altså, vi begynner på tirsdag)  Huff huff, denne sommeren har gått alt for fort. Men vi må jo tilbake på skolen igjen uansett så det er lurt å gjøre det beste ut av det. Tenk på det som en ny start, blanke ark. Et mål jeg har for skoleåret er å ha mer orden i sakene mine. Har du noe spesielt mål for det kommende skoleåret?

.


Håper alle har hatt en fin sommer, om du har vært borte eller hjemme?

Når begynner du på skolen?

Klem Jennie
33 kommentarer


Sommer

ENDA EN SOLRIK DAG


14.08.2015


Hei

I dag har jeg hatt en super dag i sola med lillesøster. Litt tidligere på dagen syklet vi til butikken. Der kjøpte vi blant annet hver vår drikke og en mango som vi skulle ha til lunsj litt senere da vi kom hjem. Da vi kom hjem tok vi på oss bikini og solkrem. Deretter la vi oss på terrassen med oppkuttet mango og en kald drikke. Helt perfekt!  I Østerrike ble det ikke så mye tid til å sole seg, så var utrolig deilig å få en i dag. Ikke minst fikk jeg en fin dag med bare meg og søster.

Det var også fint vær i går men da filmet jeg video, redigerte og var på trening. 

Etter middag ble det is bak i hagen<3


Hvordan er været der du er?

Klem Jennie
20 kommentarer


Sommer

FORTSETTE Å BLOGGE?


04.08.2015


Hei

Nå har jeg endelig kommet hjem igjen etter en super ferie. Var utrolig sliten da jeg kom inn døra og jeg måtte bare legge meg litt ned. Jeg syns ferien har gått alt for fort. Tanken på at jeg har vært på språkreise i to uker og at jeg har vært i Østerrike i over 3 uker, virker litt uvirkelig. Fordi jeg har har vært mye borte i ferien tror jeg det blir litt annerledes å komme tilbake til hverdagen. Man må jo huske at sommerferien en gang må ta slutt og du får ikke se den igjen før om et år. Hahaha, høres litt dramatisk ut men det er jo sant. 

Viste ikke helt hva jeg skulle gjøre når jeg kom hjem men så kom jeg på det. Jeg har jo ikke blogget eller lagt ut noe på IG på 2 dager. Det er jeg veldig lei meg for. Det er jo egentlig ikke så mange dager i forhold til hva andre gjør men jeg er hvert fall en som prøver på å få gjort det hver dag og om en dag glipper er jeg bestemt på å gjøre det neste dag. Men to dager uten blogg, det ble litt for mye for meg. Det ble visst litt lenge for mine faste og trofaste lesere også, for jeg fikk mange spørsmål om jeg skulle slutte å blogge. Til og med mail kom det i fra noen som var veldig lei seg og ba meg om å aldri slutte å blogge, og det gjorde meg jo glad...altså ikke at de var lei seg men at de liker bloggen så godt.

Nå er jo ikke ferien over ennå. Jeg har faktisk 2 uker til som jeg skal prøve å få brukt på venner, filme noen videoer og noen andre morsomme ting som jeg sikker kommer til å fortelle om en annen dag. Nå har jeg også fått kjøpt meg en mikrofon til kameraet mitt så lyden blir enda bedre. Har fått noen kommentarer på at jeg burde skaffe meg det og jeg vil jo selvfølgelig at videoene mine skal bli enda bedre. 

Alt jeg gjør nå er å gå igjennom bilder og takker for en fantastisk sommer. Mest av alt savner jeg nok Brighton. Så her har dere noen bilder fra turen dere kanskje ikke har sett.  

 
Noen andre som er hjemme nå?

Klem Jennie
16 kommentarer


Sommer

SAVNER SOMMEREN


28.04.2015


Hei

Nå for tiden er dagene mine ganske hektiske og det er mye å tenke på. Jeg tenker på alt skolearbeidet mitt, ting jeg må få gjort, ting jeg skal og det går noen ganger bare i surr for meg. I dag har vært en slik dag og jeg sovnet på sofaen litt etter at jeg kom hjem. Tanken på sommer nå gjør det litt letterer. Når alt arbeidet er ferdig er det sommerferien som står for tur og den er ganske fullstappet. Dere vet jo allerede hva jeg skal og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.  

BILDER DU KANSKJE IKKE HAR SETT FRA SOMMEREN 2014;-)

 
Hva skal du til sommeren? Ut å reise eller kose deg hjemme?

Klem Jennie
13 kommentarer


Sommer

SOMMEREN 2014


17.08.2014


Hei

Nå er sommerferien over, og jeg synes at det er veldig trist. Vil ikke at sommeren skal ta slutt, men det hjelper å tenke på at jeg skal møte venner igjen og få mange nye. Er utrolig spent på i morgen siden det blir første dag på ungdomsskolen. Håper jeg får nye venner og snille lærere. Denne sommeren har vært helt fantastisk og jeg klarer nesten ikke vente til neste. Har opplevd nytt land og møtt mange fantastiske mennesker som jeg savner så utrolig mye. Håper jeg møter dem igjen en eller annen dag. 

 

Flott start på sommeren med besøk av Lea Mathilde


Tuva min<3
Fine Tyrkia<3CoCo & Charlie

London eye ;-)

Abercrombie & Fitch
Lea gullet<3


Hvordan har din sommer hvert?

Klem Jennie
21 kommentarer


Sommer

Noen fine dager med Jenta mi


07.08.2014


Hei

I går var jeg i Oslo i sammen med Lila, som sikkert noen av dere  fikk med dere på IG. Jeg møtte Lila i 12 tiden på Aker Brygge og vi gikk rundt i byen og koste oss masse. Vi shoppa ingen ting men det var det å få være i sammen som var viktig. Etter en stund med gåing ble vi ganske slitene så vi tok oss en Starbucks og satte oss ute i sola. Utrolig deilig. I går var det jo også knallfint vær så jeg er glad jeg fikk en solrik dag i byen med Lila min. Deretter dro vi ned til Aker Brygge og møtte familen til Lila som ble med meg videre inn til Nesodden. Der spiste vi taco og is og hadde det koselig i sammen med familien til Lila og familien min.

Etter en flott kveld dro Lila sin familie og Lila ble igjen for å overnatte. Vi så deretter film i senga og så la vi oss.Tidlig i dag lagde Lila og jeg også en supergod saft is, som hun desverre ikke fikk smake på før jeg fulgte hun inn til byen. 

Det du trenger er...

- 7up 

-konditorfarge

Nå går det veldig fort til skolestart syns jeg, og det gjelder å nyte de siste fridagene optimalt. I morgen får jeg igjen besøk i fra Oslo, gleder meg.

Når begynner du på skolen etter sommerferien?

Klem Jennie
53 kommentarer


Sommer

CHILLI`N IN THE SUN


25.07.2014


Hei

I dag har jeg hatt en av de sommerdagene der man bare slapper av i sola. Disse dagen skjer det ikke så mye men de er alikevel utrolig deilige. I dag var jeg kost meg i hengekøya med en bok og en smoothie av egen oppskrift. Mmmmmm...DIGG. Har også hørt på musikk og lekt litt med lillebror. 

I morgen skal jeg begynne å pakke til London kommer ikke til å ta med så mye men vil forsikre meg om at det jeg skal ha med er vasket og klart. Sliter litt med å finne hva jeg skal pakke i.

Nå skal jeg gå ned på stranda og ta et avkjølene kveldsbad før jeg skal ta enda en rolig kveld hjemme.

Det var selvsagt noen som måtte kommentere på IG i dag at jeg fortjener at folk tar identiteten min i sosialemedier fordi jeg har valgt å bli kjent selv. At jeg er egoistisk som skriver om dette fordi jeg syns synd på meg selv. Her kommer svar til det. 

1. Nei, jeg syns ikke synd på meg selv. Som jeg skrev i innlegget syns jeg synd på de jentene som har blitt lurt. Fått mail og direktemeldinger i fra jenter som har vært veldig lei seg.

2. Nei, det er ikke greit å ta identiteten til NOEN. Det er også derfor det er ulovlig. 

Så vil jeg også bare si at saken blir aldri bedre av at man går inn å kommenterer dritt på andres brukere på IG. Hverken ekte eller falske brukere. Klem Jennie
21 kommentarer


Sommer

JEG AVSLØRER


04.07.2014


Hei

Som jeg har blogget om så reiser jeg til Tyrkia og London denne sommerferien. Jeg gleder meg utrolig mye og reisene blir også veldig forskjellige. Det ene er jo en charter tur og den andre storbyferie. 

Hotellet vi skal til er helt fantastisk syns jeg, jeg har blogget om det tidligere i innlegget GLEDER MEG TIL Å REISE HIT,  trykk HER for å komme direkte til innlegget. Som dere ser har jeg gledet meg helt siden begynnelsen av februar og tenk at nå reiser jeg snart :)

Du kan se nærmere på hotellet ved å trykke HER

 Ikke så alt for lenge etter vi kommer hjem fra Tyrkia er det bare å pakke kofferten igjen og da går turen til London. Å reise til London er noe jeg hatt lyst til i mange år. Når det blir storbyferie blir det liksom alltid til familie i Østerrike og jeg gleder meg veldig til å oppleve London. Nå reiser jo jeg med hele familien så ferien i London blir nok veldig variert den også. Det skal være en tur som passer alle i familien og alle skal få oppleve noe de ønsker. 

Jeg har også blogget om London før under innlegget REISELYST. Trykk HER for å komme direkte til innlegget. 

 
Jeg har spart ganske lenge til Londontur og vet ganske godt hvilke butikker jeg vil innom og ting jeg ønsker meg fra storbyen. 

Tar gjerne i mot tips om hva jeg bør oppleve i mens jeg er i London.

Har du tips?

Klem Jennie
154 kommentarer


Sommer

MINDRE BLOGGING?


03.07.2014


Hei

Som det står i overskriften så lurer jeg på om jeg skal blogge like mye i sommerferien, eller om jeg skal blogge litt mindre. Det er helt naturlig at lesertallet går ned når det er sommerferie, det gjelder alle bloggere så da vil det vel være naturlig om bloggingen går litt ned også....?

Det er altså noe jeg tenker på men som jeg ikke har bestemt meg for helt ennå.

Nå er sommerferien godt i gang. Noen er fremdeles hjemme, slik som jeg er og andre har reist på ferie både til utland og andre til hyttene sine.

 

GOD SOMMER HVOR ENN DU ER

 

Tips gjerne vennene dine om bloggen min. Om du gjør det på Instagram kan du gjerne tagge bildet du legger ut med #bloggerjenniesofie 

 

Klem Jennie
67 kommentarer


Sommer

BEFORE SUMMER ENDS


19.06.2014


Hei

Jeg har tidligere hatt et innlegg med "before I die" og i dag lagde jeg min helt egne verson og kalte den for "Before summer ends" I dag begynte jo sommerferien, selv om det var litt trist å slutte på skolen så er det helt FANTASTISK med ferie. 

I morgen skal jeg med noen klassevenninner på VG lista i Oslo og på lørdag skal jeg ha en liten hagefest hjemme hos meg, begge deler gleder jeg meg veldig til.  Sommerferien begynner altså kjempebra og jeg planlegger også å få overnattingsbesøk i fra venninne i Oslo og kanskje også besøk i fra en venninne som bor litt lenger unna enn det <3 <3 <3 

En annen super ting er at Pretty Little Liars sesong 4 nå er tilgjengelig på nettet for meg og jeg skal sette meg godt til rette for å se noen episoder i kveld. 

 

HER ER EN COLLAGE JEG SATTE SAMMEN I DAG

DELTE OPP COLLAGEN SÅ DEN KANSKJE BLIR LETTERE Å SE PÅ BLOGGEN

 

Reise utenlands gjør jeg ikke før i juli. Da går turen til Tyrkia med Star Tour og til London :)

Har du planer for ferien?

Klem Jennie

79 kommentarer


Sommer

NAKENHET PÅ BLOGGEN


13.06.2014


Hei

Jeg legger merke til på blogg.no at det er innlegg med kropp, pupper, lår, vekt og nakenhet som mange klikker seg inn på for å lese/se. Tenkte derfor å sjekke om dette stemmer, og putter derfor litt nakenhet på bloggen i dag. Dette er det nærmeste nakenhet bloggen min kommer til å strekke seg, he he. Jeg er mer opptatt av å blogge for meg selv og skrive om mine dager og ting som mange barn på min alder interesserer seg for. Det må jo være fint for foreldre også å vite at det fins en blogg for yngre jenter og gutter som ikke blogger om for eksempel hva man bør spise og hvor mye man kan spise, om hvordan man fort kan få sommerfarge enten fake eller av sola osv....

Så først legger jeg ut disse bildene med nakenhet som jeg lovte i overskriften, for deretter å dele noen bilder av vakre Kragerø som jeg tok forrige helg. 

 

NAKENKATT

NAKENHUND

NAKENROTTE 

 

Sånn, da til det virkelige blogginnlegget :)

 

Da jeg var i Kragerø forrige helg tok jeg noen bilder jeg tenkte å dele med bloggleserene mine. Jeg syns det er så utrolig vakkert i Kragerø og spesielt om sommeren syns jeg det gir masse energi å være der. Plassen til mamma sin tante og onkel er helt fantastisk og det er så koselig å være hos dem også. 

I morgen er det JENTERmaraton i Oslo og jeg gleder meg også til å ha med meg en venninne som også spiller i serien hjem på overnatting hos meg.  

 

Fint der, ikke sant?

Klem Jennie

 

 

 

 

 

 

 

  
32 kommentarer


Sommer

FIN DAG


12.06.2014


Hei

I ettermiddag har jeg vært på sommeravslutning med lillebror i barnehagen hans. Veldig koselig og de små var så flinke til å synge og lillebror vinket minst like mye til meg som han sang. Masse god mat og dessert og laaaang kø for å forsyne seg, men det var verd det.

Etter avslutningen kjørte mamma og pappa meg og lillesøster til skolen hvor det er et slags talentshow i dag. Det er ingen konkurranse, men elever viser frem ting de har lyst til. 

I morgen er det allerede fredag og på lørdag er det JENTERmaraton, pluss at jeg skal være på WOW på Oslo City mellom klokken 14.00 og 15.00.

Ellers ikke så mye å blogge om siden jeg ikke er hjemme akkurat nå, blogger fra mobil.

DETTE ER MIN MIDDAG OG DESSERT

DETTE VALGTE LILLEBROR

MIN FAVORITTGUTT


Mmmmmm, CAKEPOP

Neste sommeravslutning blir min skolavslutning neste uke.

Når har du avslutning?

Klem Jennie
16 kommentarer


Sommer

Kragerøøø


07.06.2014


 


 Hei!!!!

Som noen har fått med seg av bilder jeg la ut på Instagram i dag, så er jeg i Kragerø. Vi kom frem sent i går kveld og i dag har vi vært på shopping i byen, spist is og kost oss i sola. På ettermiddagen skyet det litt til, men nå har sola tittet frem igjen og det blir grilling´s på terassen.

LILLEBROR KOSER SEG MED IS :)

BILDE TATT FRA TERRASSEN.BILDER FRA INSTAGRAM ( @JENNIEFASHION )

Meg og lillesøster klare for byen. Bildet er tatt på brygga til "tante" og "onkel"

 

PÅ BYBRUA


Jeg syns det er så utrolig koselig i Kragerø. Elsker lukten av sjø og lyden av bølgeskvulp. Jeg har ikke badet i dag,men håper på sol og fint vær i morgen. Da blir det sikkert en liten tur på stranda og hopping i fra brygga til "tante" og "onkel".

 Bor du i Kragerø eller har du vært der?

 

Klem Jennie
56 kommentarer


Sommer

SOMMERGLEDER


04.06.2014


Hei

Jeg er så utrolig glad for tiden. Det nærmer seg sommerferie, det er deilig sommervær, jeg er småforelska og jeg føler meg rik på vennskap. I dag var det ikke så mye sol men det var hele forrige uke og det er meldt fint vær igjen til fredag. Elsker varmen<3

Jeg gleder meg til sommerferien, selv om de første ukene er planløse. Men selv om jeg ikke har noen planer så betyr det at jeg kan være impulsiv og finne på noe allikevel. Jeg håper at jeg får tid til å tilbringe tid i sammen med venner som jeg ellers ikke får sett så ofte også.Litt turer på stranda og tusenfryd er jo gøy. Jeg er heldig og vet at mamma og pappa mer enn gjerne åpner døra vår for besøk. 

 

SOMMERGLEDER

1. Lyden av bølger som slenges inn mot land

2. Sand mellom tærne

3. Lange lyse sommerkvelder og dagene føles lenger

4. Marshmallowsgrilling

5. Smak av markjordbær og villbringebær

6. Late dager i hengekøye

7. Leksefri

8. Ferievenner

9. Saltvannsbølger håret (Håret blir så fint, har også saltvannsspray)

10. Solfylte dager som gjør at man vil være ute hele tiden

 

Blir du med på konkurransen jeg la ut på bloggen i går?

Vinner trekkes allerede i morgen.

 

Klem Jennie

 
24 kommentarer


Sommer

EN NORMAL MANDAG


28.04.2014


Hei

Mandag igjen :( Heldigvis er det bare skole til onsdag fordi det er 1.mai på torsdag. Vi har fri på fredag også, utrolig deilig. Da skolen var slutt i dag ble Alice og Tuva med meg hjem. Vi spiste lunsj i sola på trampolina og koste oss. Deretter hoppet vi helt til detnble middag, hoppetihopp. Da vi kom ut igjen begynte Mathias å sprute vann på oss, og mamma hjalp han. hahaha.

Da Alice hadde dratt ville jeg at mamma skulle sprute på oss med hageslangen så det gjorde hun, men hun stoppet ikke da jeg spurte om det. 

Ble bare litt våt. Hahahaha!!!!!!

BILDE FRA INSTAGRAM<3 Tatt etter en varm dusj etter den kalde dusjen fra hageslangen.

TUVA MINNå har Tuva dratt og jeg sitter bare og slapper av.

Har du trampoline?

Klem Jennie 

 
60 kommentarer


Sommer

Sommer


21.04.2014


Hei

I dag er det nesten sommer. Det er 20 grader ute og sola skinner. Det ble så varmt at jeg kunne gå i skjorts og T-skjorte hele dagen. Tidligere i dag tok jeg båten inn til Oslo for å møte en venninne som jeg ble kjent med på Hafjell. I stede for å se på kino i det fine været ble hun med meg hjem til Nesodden.  Vi har vært på trampolina, bakt cookies, vært på stranda og kost oss masse.

På stranda vasset vi i vannet, spiste cookies, mango og melon, leste blader og nøt sola. Det er også melt sol i morgen og på onsdag. Utrolig deilig. 

Så deilig med sommervær

( Når sola steiker er det lut å smøre seg med solkrem)


Litt kjedelig at det er skole i morgen, men gleder meg også til å se klassevenner igjen. 

Imorgen reiser også tante. Det er litt trist men jeg må på skole og hun på jobb. Håper jeg ser hun snart igjen.

Nå har Ida blitt hentet og vi skal spise middag. Etter det kommer jeg helt sikkert til å være på trampolina med lillesøster. Har lært meg noen nye triks. 

I morgen blir det GIVEAWAY på bloggen :D :D

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

 
59 kommentarer


Sommer

Snipp snapp snute


01.08.2013


Så var nesten ferieeventyret ute

Hei

I dag har vi vært på vandring opp på fjellet. Det er en tradisjon at vi går opp dit og spiser innbakt kylling hver gang vi er her. Det smaker supergodt. Det tar noen timer å gå på tur, men det er absolutt verdt det. Etter turen har vi pakket en del fordi at vi reiser hjem i morgen. 

ELSKER UTSIKTEN

DEILIG Å GÅ I SKOGEN

TANTE, MEG, ONKEL, LILLESØSTER, OMA, LILLEBROR OG OPA

GJORDE DENNE KUA LITT MER INTERESSANT, HE HE

I morgen skal vi fly hjem. Håper været er ganske bra hjemme også. Nå er det august og det nærmer seg skolestart.

Hvilken klasse skal du begynne i?

Klem Jennie
108 kommentarer


Sommer

Hjemmedag


31.07.2013


Hei

I dag var vi bare ute i hage og koste oss. Vi spilte basket, tegnet med kritt, spilte bordtennies og masse mer. Deilig med en dag hjemme. Men nå drar vi snart:( Skullle gjere hvert her en uke til, men vi har i hvertfall hatt det superfint her. I morgen skal vi på en vandring opp til et fjell og spise på resturant der oppe<3 Gleder meg.

 

Nå spiser jeg Jelly Beans og bare slapper av.

Hva har du gjort i dag????

Klem Jennie
50 kommentarer


Sommer

Bytur


30.07.2013


Hei

I dag var det siste dagen i byen og vi koste oss masse:) Lillesøster tok et hull til i øret hos Claire`s og ellers shoppa vi litt og spiste lunsj med Oma på et utsiktpunkt. De siste dagene i Østerrike skal vi bade, på vandring og pakke, vil egentlig ikke hjem. Gleder meg jo selvsagt litt til å treffe venner igjen,  jeg vil på kino, Tusenfryd og Bubble Tea. Håper på at flere har kommet hjem fra ferie og at det er litt varmt i Norge også. Her er det jo suuuupervarmt og deilig. Gleder meg også syyyykt til både leirskole etter sommerferien og til Selena Gomez konserten jeg skal på med kusina mi. En annen super ting er at vi har spart syndenferien til høstferien, jabbadabadooo :D 

Hva synes du om utsikten???

Klem Jennie

#graz #austria #summer
67 kommentarer


Sommer

Dagen


29.07.2013


Hei

I dag dro vi med tante og bestemor til et friluftsmuseum. Det var nesten alt for varmt til å være ute, men også veldig interessant. Det beste var faktisk hver gang vi kom over noe vann. enten i form av vannmølle, fontener, tjern eller lignenede. Da vi kom hjem begynte det å blåse veeeeeldig og nå har det blitt litt kjøligere ute. I morgen blir det enten strand eller bytur avhengig av været. Det er bare noen få dager igjen av oppholdet vårt her i Østerrike :(

Legger med noen bilder i fra dagen min + en video helt nederst i innlegget :)

 INSTAGRAM-VIDEOER

Har du kommet hjem i fra ferie?

Klem Jennie
104 kommentarer


Sommer

SYDEN - FEELING


28.07.2013


Hei

Vært på Copacabana i dag også. Vi lånte madrasser og jeg padlet over hele innsjøen i sammen med mamma. Badet veldig mye og lekte masse på flåtene. Vi måtte være mye i vannet for det var rett og slett alt for varmt på land. Det var mange flere folk på stranda i dag også fordi at det er helg, men veldig god stemning.Klem Jennie
31 kommentarer


Sommer

Copacabana


26.07.2013


Hei

I dag vil jeg nesten si at jeg har vært i syden. Det har vært første dag med hetebølge så det ble opp til 40 grader!!!!! Så vi dro til en ekstremt fin innsjø. Utrolig viktig med nedkjøling når det er så varmt så det ble masse bading og is :) Lå i sola og leste litt for lenge også og ble litt rød. På søndag skal vi dra og bade igjen, men i morgen tror jeg vi har andre planer. Sikkert lurt for jeg kjenner at kroppen har fått mer enn nok sol i dag. Noe som var litt kult var et det kom et fly og slapp ut ca 50 badeballer ned i innsjøen. Mamma fikk tak i en badeball til oss. Dette pleier visst å skje av og til, det er reklame på ballene og det hang også på et tilbud fra butikken som gjennomførte dette. 

 

 

 

Håper dere alle har hatt en finfin dag, uansett hvor i verden dere befinner dere. Håper dere liker bildene jeg legger ut. 

Noe du vil jeg skal ta bilde av?

Klem Jennie

 
69 kommentarer


Sommer

Gøy på landet


25.07.2013


Hei

I dag kjørte vi fra Graz til barndomsbyen til Oma og Opa. Der oppe har de også et hus, men vi er ikke der like mye som her. Det er alltid veldig koselig å ta seg en tur dit, det er veldig landlig og fint. Det lukter selvsagt litt møkk der, he he...men det går helt bra - er jo koselig med dyr. I dag har vi også kjørt motorsykkel og traktor på gården til den ene onkelen til pappa. I helgen er det meldt hetebølge og opp mot 40 grader i skyggen, så da måååååå vi jo dra for å bade. I morgen kveld er det også en uke siden vi kom til Østerrike, tiden går alt for fort. 

Syns du det er gøy på landet, eller hater du å bli møkkete?

Klem Jennie

 #ferieminner
58 kommentarer


Sommer

Det ble Therme


24.07.2013


Hei

Det ble ikke badetur til innsjø i dag, i stedet dro vi på Therme. Der er det bassenger ute og inne og vannet varmes opp i fra varme kilder. Utrolig deilig vanntemperatur på grunn av det, 34 grader. Koste oss veldig, pleier alltid å dra hit når vi besøker familie Østerrike. I morgen skal vi til en liten by for å besøke oldemor og annen familie. De bor på landet. Tok ikke så mange bilder, men tok noen småfilmer som jeg tenker å lage en film av i Imovie, men det blir ikke i dag. 

 

 

Har du badet i dag?

Klem Jennie
40 kommentarer


Sommer

OMG, det er varmt


23.07.2013


Hei

Det er kjempevarmt i Graz og det skal bli enda varmere. En hetebølge er på vei og i morgen skal vi derfor dra og bade igjen. I dag har vi vært hos tante på middag hun bor i byen i en toppleilighet og før vi dro til henne vandret vi litt i byen. På gjerdet på den ene brua i byen er det vanlig at kjærestepar henger låser med navnene eller initialene sine på, ser kult ut syns jeg.

LEKTE MEG LITT MED DE TRE ØVERSTE BILDENE

(Jeg hang ikke opp, for jeg har ikke kjæreste - men så denne med J på)

Nå er det nesten deilig at sola snart går ned. I Norge er vi jo ute i det deilige sommerværet til langt på kveld, men her blir det tidligere mørkt. I morgen er altså planen å dra for å bade igjen, men den gangen et sted jeg aldri har vært før. Det er en stor innsjø, som blir kalt for Copacabana. Der veldig fint ut ut i fra dette bildet der i fra. Gleder meg uansett bare veldig til å bade. 

Snart på tide med noen instagramfilmer på bloggen?

Klem Jennie
38 kommentarer


Sommer

Badedag


21.07.2013


Hei

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på det lokale badestedet her hvor vi bor . Det er et basseng som er litt over 1100 kvadratmeter, det er veeeeeeeldig stort. Det tar bare 10 minutter å gå dit i fra bestemor og bestefar og det var veldig deilig å få nedkjølt seg litt, for det er veldig varmt i dag også. Nå har jeg hjulpet tante med å lage middag og den skal vi spise ute i hagen under pæretreet. Det er en veldig fin hage her og bestemor dyrker egene grønnsaker og druer.

LITEN VIDEO

(Ps, kjenner ingen på videoen)

LILLEBROR VALGTE TWINNI

 

 

 

 

 

Spiser du også mye is i sommervarmen?

Klem Jennie
61 kommentarer


Sommer

Villa Malla


13.07.2013


Hei

I dag dro vi til Villa Malla. Vi fikk ikke vært der så lenge som vi ønsket, fordi været plutselig endret seg. Det skyet til og begynte å regne litt. Men vi var der lenge nok til å vite at vi skal tilbake dit om ikke så lenge, en dag det er meldt bare solskinn. Det var et veldig fint sted som ga litt sydenfølelse. Når det er skikkelig varmt gir det helt sikkert masse sydenfølelse. Det var en liten koselig strand der med hvit sand, palmer, hvite telt og masse fint og fargerikt dekor. Veien dit var også veldig fin å kjøre, langs fjorden. Vi hadde egentlig planer om å fiske krabber og å spise middag der, men siden været ikke var tipp topp så valgte vi å dra til Sandvika storsenter i stedet. Det er en del småting vi må ordne før vi drar på ferie, så vi fikk krysset av noen gjøremål på listen vår. Har hørt at de har veldig god mat og is på Villa Malla så jeg gleder meg allerede til vi skal tilbake dit. I dag skulle det være bryllup der også, forstår godt at noen vil ha en fest på et så fint sted. 
Nå har vi kommet hjem og jeg er veldig sliten ettersom jeg også var veldig lenge våken i teltet i går. Jeg har derfor tenkt å legge meg tidligere enn normalt. Orker ikke gå igjennom bilder og filmer i fra overnattinga i går. Om det er noe bra så ser jeg på det i morgen og legger det eventuelt ut på bloggen da.  

Vet du om helt fantastiske steder i vårt land som man bare MÅ oppleve?

Klem Jennie
54 kommentarer


Sommer

Stranda


12.07.2013


Hei

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter noen timer på stranda med gode venner. Det var utrolig deilig vann, føltes som 25 grader, men mamma påstår at det er 20 grader i fjorden nå. Mamma har nok rett, men det føltes lunkent. Litt senere skal jeg pakke sammen litt og dra til Amanda, vi skal sove ute i telt. Det er to ulike strender i nærheten av hverandre som jeg pleier å dra på her hvor jeg bor. I dag var vi på den stranda som heter Hellviktangen, der er det veldig koselig. I går kjedet jeg meg litt som sikkert noen av dere så på instagram, så det er ekstra kult at det skjer litt ekstra moro i dag. Blogger i morgen om natten min i telt ;)

SER NESTEN UT SOM VI STÅR PÅ VANNET 

Hvor mange grader er det i vannet der du bader? 

Klem Jennie

 

 
24 kommentarer


Sommer

Summerfeeling


08.07.2013


Hei

Det er sååååå deilig at solen har kommet tilbake og at det endelig er litt sommer. Jeg elsker å være ute når det er fint vær. Enten om jeg er på stranda eller bare hjemme i hagen. Jeg har fått spørsmål om jeg alltid skal blogge sent på kvelden, og svaret er at jeg ikke planlegger på forhånd når jeg skal blogge. Jeg blogger når det passer meg best. En gang kanskje det passer meg å blogge flere ganger i løpet av en dag, kanskje tidligere men også sent. Nå som det er så deilig å være ute passer det meg best å blogge om kvelden før jeg skal legge meg. Da bruker jeg også en del tid på å svare folk på instagram. I morgen skal jeg endelig på Tusenfryd igjen og det gleder jeg meg veldig til . Skal forsøke å filme litt og kanskje få laget en liten film, men jeg lover ingen ting. Det eneste som er sikkert er at jeg kommer til å blogge om dagen min på Tusenfryd. 

I går spurte jeg om noen ville se et par filmer som jeg har lagt ut på Instagram og det var det flere som ville. Det er fordi det er flere av leserene mine som faktisk ikke har instagram. Jeg kan forsøke å få til å gjøre dette et par ganger i måneden og legge ut flere av videoene jeg deler på Instagram, det blir jo noen i løpet av et par uker. Hva syns dere om det?

INSTAGRAMVIDEO

 Nå gleder jeg meg veldig til Tusenfryd i morgen. Det er meldt veldig fint vær og det er alltid koselig med sol når man er i parken. Noen andre som også skal dit i morgen?


Klem Jennie
26 kommentarer


Sommer

SNART SOL OG VARME


30.06.2013


Hei

I dag har jeg ikke gjort så mye. Vært hjemme og gått på tur. På tur fant vi masse markjordbær som vi plukket og puttet på et strå. Det er ikke akuratt verdens varmeste sommer her hvor jeg bor så jeg gleder meg veldig til å dra til Østerrike. Der er det supervarmt, synes jeg:) Der skal jeg bade, være i byen og se i butikker,  gå på fjellet og være utenfor huset og leke. Så mye gøy å gjøre der. Det er en Haribo-butikk der hvor de spør deg minst 10 ganger om å smake på forskjellige ting. Nå er det bare 19 dager igjen<3 Her er litt bilder fra Østerrike i fjor sommer.

Se så vakkert<3


På tur med Opa/bestefarMeg og lillesøster<3


Hihihi...:)

Skal du snart reise bort???

Klem Jennie

 
98 kommentarer


Sommer

Snik-titt på Video


27.06.2013


Hei

I dag bestemte jeg og Lea oss for å lage en bake video. Den ble ganske bra og jeg holder på å redigere den nå. Den kommer ikke ut i dag da, men sikkert i morgen eller no. Her en en liten snik-titt  på noen bilder/ screenshot av videoen.Sjokoladekake......


hhhhh.......


 I går var vi jo på skistorsenter og shoppa litt. Her er litt bilder fra da:)


Hihi:) Indianer Lea


Kler pannelugg......NOT!!!!

Da vi kom hjem fylte vi noen vannbalonger og gikk ut med de på trampolina. Det var masse farger som fløy rundt oss.WoW!!!!


Hva syns du du om bildene???

Klem Jennie

 
50 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©