• Reise/ferietur

  Ut på flere eventyr!


  06.01.2017


  Hei!

  Som flere sikkert fikk med seg på både instagram og snap, så er jeg i London. Jeg reise i dag tidlig og har hatt en ganske hektisk men morsom og spennende dag/kveld. Jeg lover både å blogge,snappe og instagramme mer i morgen. Ønsker dere alle en fin fredagskveld!

  Om du ønsker å se flere bilder og videoer fra dagen min , følg meg på snap og insta. På instagram heter jeg @jenniefashion og snap så heter jeg jenniesofiesnap.

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Reise/ferietur

  Polen dag 3 og 4


  21.10.2016


  Hei
  Nå er oppholdet mitt i Polen over og jeg reiser hjem i natt. Jeg har vært her med trinnet mitt i fra tirsdag til fredag og jeg har hatt det helt fantastisk. Jeg rakk ikke å blogge i går så jeg tenkte å også skrive litt om gårsdagen. I går fikk vi faktisk utrolig god tid på morgenen. Vi dro fra hotellet først klokken 10.00 og vi besøkte en skole her i Krakow. Vi hørte på foredrag og skolen vår holdt også et foredrag. Deretter snakket vi med flere av elevene og det var skikkelig gøy. Etter skolebesøket fikk vi dra til sentrum og shoppe. Vi gikk inn på et stoooort senter og brukte tiden vår der før vi måtte møtes og dra tilbake til hotellet. Deretter fikk vi litt tid på å fikse oss før vi dro ut på avslutningsmiddag. Det var utrolig gøy og koselig. Jeg vlogget denne dagen så jeg vil redigere videoen når jeg kommer hjem.
  I dag da vi våknet pakket vi koffertene våre og  sjekket ut av rommet. Vi fikk deretter en omvisning i byen før vi fikk enda mer til til shopping. Jeg kjøpte noen små ting i dag men ikke så veldig mye. Nå sitter vi på en resturant og skal spise før vi drar til flyplassen og tar flyet hjem til Norge. Det blir faktisk litt deilig å kommer hjem. Selv om jeg har hatt det fantastisk og gjerne skulle været her lenger er jeg veldig sliten. Vi har jo stått opp ganske tidlig hver dag og gått mye. 

  Vært ganske vått og grått vær disse dagene i Polen. Hvordan er været der du er?

  Lurer du på noe i fra reisen kan jeg forsøke å svare deg.

  Klem Jennie
   
  18 kommentarer


  Reise/ferietur

  Polen dag 1 og dag 2


  19.10.2016


  Hei
  Som jeg skrev på både og bloggen og instagram for noen dager siden, så har jeg nå reist på klassetur til Polen. Vi har spart opp penger til turen ved å ha lotteri, vi har solgt alt i fra kaker til juletrær og hatt andre dugnader. Endelig var det vår tur til å reise!
  Tirsdag stod jeg opp klokken 04.45 for å rekke bussen som skulle ta oss til Gardemoen. Reisen ned gikk utrolig bra og vi hadde allerede et spennende opplegg for dagen. Vi spiste først lunsj på et hotell og deretter dro vi til saltgruvene. Der var det utrolig kult, men jeg fikk dessverre ikke tatt bilder. Det kostet faktisk penger å ta bilder der. Vi gikk flere meter ned i bakken, igjennom gruvene og lærte masse spennende! Etter å ha vært i saltgruvene dro vi til hotellet vi skulle bo på. Der fikk vi utdelt rom og jeg kom på rom med med seks supre jenter! Vi dro ut og spiste middag før vi var tilbake på hotellet og gjorde oss klare for kvelden.

  I dag stod vi opp klokken 06.00 for å dra til Auschwitz konsentrasjonsleir. Jeg vet ikke om så mange av dere har lært om 2.verdenskrig men det har vi i hvert fall og historien er helt forferdet trist. Jeg syntes det var ufattelig trist å være i leiren og se alt det med egne øyne. Jeg kommer ikke til å si så mye om det nå, men dere skal vite at dette var utrolig vanskelig. Vi gikk faktisk i leiren hele dagen lang. Det var utrolig lærerikt og jeg er så utrolig takknemlig for å faktisk få dra til Polen med klassen min og få oppleve dette. Det er et veldig viktig tema.

  Etter en lang dag er vi tilbake på hotellet og vi har gjort litt lekser. Snart skal vi ut å spise før vi tar kvelden.

  Noen bilder fra dagen

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Hva syns dere om en StoryTime fra reisen, når jeg kommer hjem?

  Noen av dere som har vært på denne reisen?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Reise/ferietur

  KOMMER I LØPET AV KVELDEN!


  27.08.2016


  Hei!

  I dag tenkte jeg å legge ut "spørsmålsrunde DEL 2 av min reise til Malta med EF 2016! Selvfølgelig oppstod det en feil da jeg lastet opp videoen min og jeg sliter med å få lagt den ut. I tillegg har jeg planer selv i kveld så nå har jeg egentlig veldig dårlig tid. Litt stressa men videoen kommer i løpet av kvelden, så det er bare å følge med på blogg og youtube om du vil se videoen!

  I går filmet jeg faktisk en annen video til dere også som jeg gleder meg masse til å redigere. Dere som følger meg på snap fikk en liten teaser på videoen. Her en noen bilder fra videoen som også kommer i løpet av uka til dere som ikke så det på snap. 

  Har du noen planer for helgen?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Reise/ferietur

  LENGE SIDEN!


  15.08.2016


  Hei!

  Nå er det lenge siden jeg har lagt ut et innlegg med bilder fra instagram. Jeg poster som oftest 1-2 bilder om dagen så det blir litt etter en uke eller to.

  Skolen begynner å nærme seg og jeg prøver å finne ut hvordan jeg skal få tid til alt jeg vil. Jeg må blant annet få tatt en shoppingrunde og jeg må få unnagjort litt jobb. I tillegg vi jeg prøve å finne på noe med vennene mine. I dag skal jeg faktisk til byen med Ella på en kult event. Jeg kommer sikker til å skrive mer om det senere. Skolen begynner på torsdag for meg og det er egentlig ganske deilig med tanke på at jeg ikke må på skole en hel uke med en gang, men sakte komme inn i rytmen min, hehe.   Når begynner/begynte du på skolen?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Reise/ferietur

  05.00 I MORGEN


  02.08.2016


  Hei

  Da jeg våknet i dag gikk det opp for meg at vi faktisk reiser i fra Østerrike i morgen. Jeg har visst i over en uke at vi skulle reise hjem på onsdag men tiden har gått så fort at jeg ikke har fått det med meg. I dag brukte vi siste dagen på å gjøre det vi som oftest gjør her. Vi har vært ute og spilt basket, syklet, spilt andre uteaktiviteter og brettspill. De tingene vi ofte gjør, men i morgen vil det ikke være mulighet for å gjøre noen av disse tingene, og neste gang er kanskje om noen år. Vi har jo vært i Østerrike to år på rad og det er utrolig koselig, men neste sommer  har vi muligens andre planer. 

  Jeg har jo også pakket alle tingene mine i dag, og jeg gruer meg allerde til å pakke ut når jeg komme hjem. Alltid så stress. I morgen reiser vi også ganske tidlig så jeg må stå opp mellom 05.00 og 05.30. Det blir nok derfor ikke en alt for sen kveld.

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Slenger meg en liten "happy" selfie i dag<3

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Reise/ferietur

  Ble du overrasket?


  22.07.2016


  Oisann!
  Et innlegg kl.13.30! Hahah! Fant ut at jeg måtte blogge tidlig i dag siden vi reiser hjem i fra Italia og jeg har ikke nett før jeg kommer fram til Graz i kveld.
  Dagene her i Grado i Italia har vært helt fantastisk. Vi har hatt supert vær, spise masse is, kost oss ved bassenget og på stranden, og jeg tror jeg kan si jeg har fått en liten brunfarge. Hehehe! Det er vanskelig å bli brun når man smører seg med 30-50 i solfaktor men man må jo også passe på huden.
  Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg vært i Grado noen ganger før og jeg liker meg veldig godt her. Det gjør at jeg får lyst til å oppleve mer av Italia. Jeg har også vært i Venezia, som er helt fantastisk.

   

  Processed with VSCO with a5 preset
  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Men nå skal turen gå "hjem" til Graz der Oma, Opa og onkel venter. Vi skal være der en drøy uke før vi reiser tilbake til Norge.
  Hvor er du akkurat nå?
  Klem Jennie

   

   
  34 kommentarer


  Reise/ferietur

  Jeg er KU


  04.06.2016


  Hei

  Da har jeg kommet hjem i fra byen etter et helt fantastisk meetup på Oslo City med WOW og EF. Da jeg kom dit var det pyntet med ballonger, det var kule plakater og en blitzbox. Blitzboxen var nok min favoritt av det hele! Jeg fikk tatt utrolig mange kule bilder og hilst på mange supersøte og snille mennesker. Flere deltok i konkurransen til EF og WOW der du kan vinne en språkreise til sommer 2017 med din bestevenn. Du kan lese mer om konkurransen på wow og ef sine instagramkontoer: @wowandme og @efnorge. Det er også en konkurranse hvor man kan vinne et gavekort fra EF på kr 5000,- om du deler ditt bilde fra eventet med #wowlovesef (se forklaring nederst i blogginnlegget :)


   

  Du kan se flere bilder fra dagen på EF og min sin snap: @efnorge og @jenniesofiesnap og @wowandme

  Håper alle dere som var der hadde det like gøy som meg. Kanskje det blir flere meetups i fremtiden. Hvor ville du helst at jeg skulle hatt en meetup?

  Klem Jennie

   
  27 kommentarer


  Reise/ferietur

  INNKJØPSVIDEO FRA LONDON


  17.04.2016


  Hei

  Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem i fra flyplassen. Har fått gitt gaver til lillebror og lillesøster, og de ble kjempeglade. Nå har jeg lagt det jeg kjøpte til meg selv på senga mi, og ser at dette sikkert er nok for en liten innkjøpsvideo. Hadde ikke tid til å reise inn til sentrum av London, men hadde litt tid etter innspilling til å være på shoppingsenteret Westfield, det er utrolig stort. 

  Kan ikke love når jeg får filmet denne videoen, men den kommer. Denne uken har jeg mange prøver på skolen og mye annet spennende som skjer. Allerede 7 mai reiser jeg tilbake til London også. 

  Jeg lager et innlegg denne uken om den fantastiske opplevelsen og forteller litt mer i fra dagene mine. Akkurat nå skal det smake godt med mat og ta en rolig kveld med familien som jeg ikke har sett på flere dager. 

  Antrekket fra gårsdagens shopping på Westfield. 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Det kommer enda en video om ikke lenge, kan du tenke deg hvordan?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Reise/ferietur

  Blir du med til London?


  14.04.2016


  Hei

  I dag ble jeg hentet litt tidligere på skolen, for å rekke flyet som går i ettermiddag. Jeg filmet raskt to korte videosnutter, som kommer til å bli lagt ut på nettet, jeg kan linke til dette når det er klart. 

  I dag har ikke mamma og jeg plasser ved siden av hverandre på flyet, noe jeg syns er kjempedumt. Håper det vil ordne seg når vi kommer til flyplassen eller er på flyet. Flyturen til London er jo ikke så lang, den er jo under halvparten av tiden det tar å fly til Gran Canaria. Kommer frem på kvelden og skal da rett i møte etter å ha sjekket inn på hotellet, jeg er så spent. 

  Jeg vet at jeg kommer til å få det supertravelt disse dagene og det er virkelig ikke lett å få filmet selv når det er så mye som skjer hele tiden. Jeg prøvde litt da jeg var på Gran Canaria, men dere kan nesten ikke tro hvor vanskelig det er . Alt skjer fort og effektivt og når det er en pause så er det jo fint å være sosial uten telefon. Sikkert lettere om man er bak kamera selvfølgelig, men ikke når man er foran, he he. 

  Men du kan "bli med" til London gjennom min snapchat @jenniesofiesnap , min IG bruker @jenniefashion og her på bloggen. I tillegg kommer det vel kanskje noe på IG brukeren @disneychannelno , så l egg dem til om du ikke vil gå glipp av noe. 

  I morgen filmer jeg alene og på lørdag får jeg en gjest i episodene som spilles inn av "The Club" Denne serien begynner på TV til høsten. Jeg kommer på disneychannel før høsten 2016 også. Ja, tenk allerede 27 mai klokken 16.00 blir jeg å se på Disney Channel med de to andre skandinaviske programlederene Julie Bjerre og Filip Gisslèn på den skandinaviske visningen av Radio Disney Music Awards. Det gleder jeg meg veldig til, det er jo et stjernespekket show.

  Processed with VSCO with a5 preset

  Har du en favorittartist blant de nominerte i Radio Disney Music Awards?

   

  Klem Jennie

   
  12 kommentarer


  Reise/ferietur

  Skremmende.....


  13.04.2016


  Nevnte det litt i blogginnlegget jeg postet tidligere i dag, altså hva jeg syns er litt skummelt.

  Trykk //Her for å se hva jeg mener. 

  Artikkelen her er mye mer utfyllende enn den som var i papirutgaven av VG i dag. Jeg syns det er litt skummelt, men også koselig. Når jeg blir intervjuet har jeg det bare gøy og det er alltid en god stemning, det er det å se det hele på trykk eller på nettet som gir litt "sommerfugler i magen" . Jeg har intervjuet en del personer, men ikke blitt intervjuet noe særlig selv, så det er litt uvant. Jeg må nok bare venne meg til det og neste gang går det sikkert enda bedre. Allerede et par dager etter at jeg kommer hjem fra London skal jeg intervjues av en annen. 

  Håper du liker å lese om meg i VG, trykk //Her for å komme til saken. Mange har dessuten etterlyst bilde av mine foreldre, de er også i avisen. De er jo ellers aldri på bloggen min eller min Instagram.

   

  Syns du dette innlegget var i korteste laget, så skrev jeg //DETTE innlegget tidligere i dag. 

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Reise/ferietur

  NESTE GANG....


  13.03.2016


  Hei!

  Da har jeg kommet hjem etter en fin helg i Bodø. Er utrolig sliten nå, blant annet på grunn av all reisingen. I dag tidlig pakket jeg helt ferdig før mamma og jeg gikk ned og spiste en nydelig frokost på hotellet. Kommer til å savne den. Deretter slappet jeg av på hotellet før vi ble hentet av taxi og kjørt til flyplassen. Flyturen hjemover var ganske "humpete" men vi landet en god stund før tiden. Siden jeg kom hjem har jeg bare slappet av og ikke orket å pakke ut, rett og slett for trøtt.

  I morgen har jeg heldigvis fri/planleggingsdag så jeg får tid til å lade opp før skolen begynner igjen. På torsdag reiser jeg bort igjen men det blir til Gran Canaria. Gleder meg masse til å ta bilderfor den nye kolleksjonen men også kose meg i varmen med folk jeg trives med. Tenkte også å vlogge når jeg er det nede. Jeg har prøvd å gjøre det før, men har aldri lykkes. Skal gjøre det beste jeg kan.


   

  Liker du å fly?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Reise/ferietur

  TURDAG


  03.10.2014


  Hei

  I dag spiste vi en god frokost på hotellet før vi gikk ut på en mye lengere tur enn i går. Dagen startet veldig tåkete og det var ganske kaldt oppe på fjellet. Etter ca en time med vandring lettet været litt og vi fikk et hint av sol. Vi gikk i over 4 timer og det var utrolig deilig å sette seg i bilen og kjøre tilbake til hotellet. I dag spiste vi pizza på en resturant rett ved hotellet og deretter spilte vi Yatzy i lobbyen. 

  Nå skal jeg og lillesøster se på TV på hotellrommet før vi tar kvelden.

  DISSE BILDENE ER FRA I GÅR
  DISSE BILDENE ER FRA I DAG


  Hvordan har din dag vært?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Reise/ferietur

  Hafjell


  02.10.2014


  Hei

  Som noen av dere sikker fikk med dere på instagram, så er jeg nå på Hafjell. Pappa og mamma var ganske impulsive og fant ut at vi skulle dra hit i går. Måtte derfor pakke i går kveld. Planene våre for oppholdet er å gå lange turer på fjellet og besøke Hunderfossen. I dag har vi allerede gått en tur men i morgen blir det en lenger. Gleder meg masse. Skal legge ut flere bilder fra turen en annen dag. Akkurat nå er vi på Egon og koser oss.

  Disse bildene tok jeg bare med mobil.

  Hvor er du akuratt nå?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Reise/ferietur

  Første video er klar


  04.08.2014


  Hei

  Nå var jeg nettopp inne og sjekket VideofyMe brukeren min og siden jeg har fått mange følgere der nå, så la jeg ut en liten video i fra London. Videoen er i fra jeg var i M&M World, som jeg likte veldig godt. Det er min første video på VideofyMe og jeg er fortsatt litt usikker på om dette er noe for meg. Jeg har lett for å glemme å filme når jeg koser meg, jeg vil liksom nyte øyeblikkene og ikke ta frem telefonen og filme. Brukeren min på VideofyMe heter også Jenniefashion som den gjør på Instagram også.

  Jeg forsøkte i såfall og filme noen små snutter her og der og det kan nok være jeg legger ut en til London film om ikke så veldig lenge. Mange spør meg om når innkjøpsvideoen er klar og det kan jeg ikke svare på. I dag er jeg i sammen med Tuva som jeg ikke har sett på alt for lenge og Alice og jeg skal også sove over hos henne. Da får jeg jo ikke tid til å jobbe med videoen, men jeg gjør det så snart jeg kan. Kanskje jeg legger ut en liten video på Instagram i fra overnattingen :)  Til dere som ikke har VideofyMe, så tenker jeg å legge ut eventuelle videoer jeg poster på VideofyMe brukeren min på Bloggen også. Da vil jeg samle flere små videoer og sette den sammen til en video på bloggen. 

   

  Har du VideofyMe ?

  Har du Instagram?

  Klem Jennie 

   
  53 kommentarer


  Reise/ferietur

  SAVN


  02.08.2014


  Hei

  Begynner å kjenne at jeg savner London. Savner ikke bare shopping i byen men også alt jeg fikk se og oppleve. Liker derfor å se i gjennom bildene jeg har tatt. Det å ta en dobbeldekker og kjøre rundt i London og se så utrolig mye fint som jeg tidligere bare har sett på bilder var helt utrolig. Det å få ta London Eye var også en super opplevelse. Glad vi dro dit tidlig, hvis ikke måtte vi sikkert stått i kø i minst 1 time.

  Elsker dette bilde som jeg tok på bussen. Viser hvor vakkert London er<3

  NORGE!! JOOHOOO<3
  Utsikten fra London Eye er fantastisk  Etter vi tok London Eye gikk vi inn på en liten lekeplass som lå rett ved. Det var deilig med et slikt avbrekk midt i storbyen. Mange barn som koste seg, lillebror og jeg likte godt å slenge oss i denne huska. 


  Dagen vi skulle dra tok vi en tur til en liten bakgård som het Neal´s yard og tok noen bilder der. Byggene var fulle av farger og utrolig søte. Selv om bakgården ikke var så stor var det verdt å dra dit.   Hva syns du om bildene?

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  Reise/ferietur

  DETTE HAR ALDRI SKJEDD FØR :-O


  01.08.2014


  Hei

  Natt til i dag kom jeg hjem i fra London. Noen forsinkelser med flyet gjorde at jeg ikke rakk å blogge i går, og det er faktisk første gang jeg ikke har postet et innlegg siden jeg fikk bloggen min. I dag sov vi ganske lenge siden vi ikke var hjemme før klokken 03.00, så har vi pakket ut og tatt det ganske rolig. Jeg skal bruke kvelden på å se igjennom bilder og det jeg har kjøpt. 

  Mange spør om innkjøpsvideo, jeg har planer om å lage en innkjøpsvideo fra London fordi veldig mange ønsker dette. Samtidig blir jeg litt i tvil fordi noen skriver at jeg skal tenke på dem som ikke får dratt til London eller ikke har mulighet til å shoppe. Men samtidig..... Jeg har hatt lyst til å dra til London lenge. Jeg har spart penger som jeg har jobbet for for å kunne kjøpe meg diverse ting i London. Jeg har også sett på andres innkjøpsvideoer og syns at det har vært gøy selv om ikke jeg har fått oppleve den byen de har vært i eller fått de tingene de har kjøpt. 

   

  MINE POSER FRA DIVERSE INNKJØP   

  Jeg har jo tatt veldig mange bilder i London, og lurer nå på hvordan jeg skal legge ut disse. Det blir alt for mange bilder til å legge ut i ett innlegg. Det har også kommet mange kommentarer under bildene fra oppholdet mitt, og etter at jeg kom hjem har jeg forsøkt å svare så mange som mulig. Jeg vet at mange har spørsmål og tenkte å starte en liten spørsmålsrunde på Instagram allerede i kveld. Da vil jeg svare på spørsmål som har med Londonturen å gjøre. 

  En annen ting jeg planlegger er å ha en Giveaway når jeg får 74k følgere på instagram. Da legger jeg altså ut konkurransen og bilde av det man kan vinne.  Konkurransen vil være på både blogg og IG, slik at de som har privat bruker eller ingen instagrambruker også får sjanse til å vinne. Har du begge deler, vil du automatisk doble sjansen din til å vinne. Legger ut mer info når jeg skal ha Giveawayen. 

  Det blir nok også snart en video på VideofyMe, men innkjøpsvideoen fra London vil komme på bloggen. 

   

  HER ER ET BILDE FRA I GÅR AV LILLESØSTER OG MEG I LONDON EYE 

  LONDON EYE

   

  Så har du instagram kan du gå inn der og skrive spørsmål under det nyeste bildet jeg har lagt ut. Jeg svarer på mellom 10 - 20  av spørsmålene her på bloggen senere i dag. Da blir det to innlegg i dag ;)

  Noe du lurer på?

  Klem Jennie 
  29 kommentarer


  Reise/ferietur

  Elsker London


  30.07.2014


  Hei

  I dag har vi kost oss, nest siste dag her i London. Reiser i morgen kveld så vi får en dag til i denne vakre byen. Vi har vært mest rundt i gatene og shoppa så i dag ville vi gjøre noe litt annet. Siden vi ville se mer av London, tok vi en dobbeldekker tour rundt i byen og det var utrolig fint og spennende. Kjørte over London Bridge, forbi Big Ben og London Eye, gamle fengsler og flotte kirker. Flott tur som jeg er utrolig glad for å få oppleve. Etter bussturen gikk vi inn på et kjøpesenter og spiste der. Deretter gikk vi på PRIMARK. Man blir seriøst svett av å være der. Så mange folk og så mye klær, ting og tang. Heldivis kom vi igjennom. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha spist sushi i byen og nå skal jeg få en god natts søvn før vi fyker rundt i London siste dagen.

  Måtte bare ta bilde av disse Jelly belly drikkene. Ser digg ut:)

  Blogger og legger ut masse bilder når jeg er hjemme i Norge igjen

   

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Reise/ferietur

  Shoppaholic in London


  29.07.2014


  Hei

  Da var det dag to i London som også bestod mest av shopping og kos i gatene. Vi dro med Taxi inn til byen, men til en annen gate enn Oxford street. Der gikk vi inn på Hamleys, en stoooor lekebutikk på 4 etasjer fulle av leker. Det syntes lillebror var utrolig kult. Jeg likte faktisk å være der inne jeg også og vi ble tatt godt imot da vi gikk inn. Vi har også vært på Abercrombie og Hollister der både lillesøster og jeg kjøpte oss noen ting. Utrolig fornøyd. Det var faktisk ganske vanskelig å finne frem til Abercrombie så det er lurt å finne ut hvor det er på forhånd. Etter en lang tur i byen måtte vi jo innom M&M World også. Og det var nesten alt for stort. Det var så mange mennesker så du kom nesten ikke fremover. Så mange etasjer så jeg husker faktisk ikke. Det kommer maaaaasse bilder fra alle dagene når jeg kommer hjem som er tatt med kamera. Her er noen jeg tok i dag.

  På abercrombie. Hahaha!

  Dette er bare en bitte liten bit av M&M word.

  Tar nesten ikke bilder med mobilen.

   

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Reise/ferietur

  Fremme i London


  28.07.2014


  Hei

  Nå er jeg endelig fremme i London og det er helt fantastisk. Utrolig flotte bygg, forferdelig mange butikker og en haug med røde dobbeldekkere. Hahaha:) Etter en fly tur på bare 2 timer tok vi tog til London og Taxi videre til hotellet. Sjåføren var utrolig hyggelig og fortalte masse og viste oss hvor ting var. Nå har vi kommet hjem fra en tur i byen og beina verker. Ikke så langt blogginnlegg i dag men slik ble det??

  Klem Jennie
  61 kommentarer


  Reise/ferietur

  REISEKLAR


  27.07.2014


  Hei

  Nå er det ikke lenge til vi setter oss i bilen og kjører til Gardemoen. Gleder meg helt forferdelig så jeg kommer ikke til å få sove i natt. Hahaha... London er noe jeg har drømt om leeeeenge og nå skal jeg faktisk dit. Gleder meg ikke bare til shopping men også å se Big Ben, London Eye og masse annent. I dag har jeg pakket helt ferdig så nå er det bare å putte alt opp kofferten og vi er klare. 

  Har fått spørsmål om hvor lenge jeg skal være i London og svaret er fra mandag til torsdag.

  Et av hverdagsantrekkene.

  Denne fontenen håper vi på å ta noen pauser ved. Sikkert deilig og avkjølende i varmen.  

  Kommer flere bilder i morgen.

  Om jeg får 4500 followers på videomyMe i mens jeg er i London kommer det nok ut en video ut på videofyme også.

  Der heter jeg det samme som på IG: @Jenniefashion.

  Hva syns du om antrekket?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Reise/ferietur

  IKKE LENGE IGJEN NÅ


  24.07.2014


  Hei

  Fra i dag til å går så sov jeg over hos Andrine som jeg også var med på stranda. Vi hadde det veldig gøy og vi koste oss masse. I dag etter at jeg ble henta dro jeg og familien til Sverige for å handle litt. Vi pleier å dra til Sverige minst en gang i året for å handle mat og gå i en stor godteributikk. Vi har ikke i godteributikken i dag men det gjorde ingen ting. På vei hjem så vi ekstra mye politi. Har hørt om terrormeldingen og det betrygger meg mer at politiet jobber så hardt og bra.

  Da jeg kom hjem brukte jeg mest tid på nettet og så på bilder fra London nå er det bare noen få dager til vi reiser igjen og jeg gleder meg forferdelig mye. Liker å oppdage og utforske nye ting. Gleder meg ikke bare til shopping men også alt det andre vi skal besøke.   HER ER NOEN COLLAGER JEG HAR SATT SAMMEN AV BILDER JEG HAR FUNNET PÅ NETTET<3


  Tar fortsatt gjerne i mot tips til hva jeg bør få med meg når jeg er i London. 

  Klem Jennie
  78 kommentarer


  Reise/ferietur

  DISSE HAR DU IKKE SETT


  20.07.2014


  Hei

  I dag har jeg ikke gjort noe særlig spesielt. Jeg har pakket ut og hengt i hengekøya og lest litt i boka mi. Det er jo overraskende varmt her. Nesten som vi ikke reise i fra syden. I vannet er det nok litt tempratur forskjell men lufta her er varm og deilig. Orket ikke gå ned på stranda i dag siden jeg fremdeles ikke føler meg helt bra. Det er jo ikke noe alvorlig men det er heller ikke deilig. 

  I dag har jeg også plukket ut bilder jeg skal vise dere fra ferien som jeg ikke har vist dere ennå. tror jeg. Hehe

  Heldig vis følte jeg meg bare dårlig en dag i Tyrkia så alle de andre dagen var jo helt fantastiske. Nydelig strand, basseng, rom, sklier og masse mer. Fikk også ferievenner som vi skal holde kontakt med på instagram. 

  GIKK MEG HVERTFALL IKKE VILL PÅ DETTE STORE HOTELLET

  VIL IKKE VISE MEG. HEHE


   


      


   

  LILLESØSTER OG MEG<3


   

  DET ER IKKE JEG SOM SITTER DER MEN JEG TOK BILDE  DA VI VAR PÅ STRANDA. HAR ALDRI PRØVD DET FØR . HAR DU?


  LILLEGUTT KOSER SEG MED IS PÅ STRANDA

  IKKE OFTE MAN FÅR SE DETTE MED EGENE ØYNE.   

  LITEN PHOTOSHOOT VED ET TRE DE  SISE DAGENE MED DE BESTE SØSKNENE NOEN SINNE<3

     FLOTTE KVELDER PÅ HOTELLET.


   

  SYND IKKE LILLEBROR VAR MED PÅ DETTE MORSOMME BILDE.

  TOK BILDE MED EN AV FERIE VENNEN VÅRE DA JEG KJENTE EN HATT PÅ HODE. PLUTSELIG STOD TO KLOVNER PÅ HVER SIDE AV OSS. HAHA<3

  FORNØYDE LILLEBROR FIKK BESØK AV BAMSE PÅ HOTELLROMMET!!!! SÅ STAS.


  Likte du bildene?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Reise/ferietur

  SISTE BADEDAG HER I TYRKIA


  18.07.2014


  Hei I dag da jeg våknet var jeg ikke like dårlig som i går, så jeg var klar for en dag full med bading og kos. Litt knip i magen men det holdt jeg ut. Dagen vi dag ble brukt mest til å bade i basseng og på stranda. Har aldri kost meg så mye på stranda som i dag. Vannet var utrolig deilig og bølgene var ikke så store at du ikke kom deg opp fra vannet.

  Var også masse ved bassenget men der tok jeg det mest med ro og lå i sola i mens jeg leste i boka mi. Ble ferdig med dustedagboka og nå leser jeg THE FAULT IN IN OUR STARS.

  Innlegget ble sent ettersom jeg ikke har fått lastet opp bilder, eller publisert på grunn av nettilkobling, men det gikk altså til slutt. Nå har vi kommet tilbake i fra en fin kveld med ferievenner. 

   

   

   

   
  17 kommentarer


  Reise/ferietur

  IKKE MORO :(


  17.07.2014


  Hei

  I dag er jeg ikke i form og har ligget i sengen hele dagen. Jeg fikk akkurat det som lillesøster hadde i går. Trøsten er jo at hun er frisk igjen i dag og da er sikkert jeg frisk i morgen. Veldig kjedelig å miste en dag med bading, lek, sol og moro. Jeg vet at de andre har vært ved bassenget og en tur på stranda og til og med Bamse har vært på besøk hos lillebror her i leiligheten vår. I morgen skal jeg virkelig nyyyyyte den siste dagen med bading både i basseng og på stranda om jeg er i form igjen da. 

   

  DETTE BILDET TOK MAMMA I GÅR KVELD

  LILLESØSTER TOK DISSE PÅ STRANDA I DAG

  Håper dere alle nyter sommeren hjemme eller et annent sted.

  Klem Jennie

   
  27 kommentarer


  Reise/ferietur

  FRA SOLOPPGANG TIL SOLNEDGANG


  16.07.2014


  Hei

  Kan vel ikke skryte over at jeg får meg med soloppgangen her i Tyrkia, for jeg sover litt for lenge, he he. Men i går fikk vi med oss en veldig fin solnedgang i Gamlebyen Side. Vi tok Taxi fra hotellet og var der i ett par timer før vi dro hjem. Vi syns rett og slett det var for varmt, pluss at Lillebror ikke liker shopping i det hele tatt. Jeg syns det er veldig gøy med historie og likte å se de ulike ruinene samt å høre historien rundt dem.

  Siden vi ikke var der så lenge fikk vi en fin kveld på hotellet da vi kom tilbake også. Var ute med venner og hadde det gøy. 

  I dag har ikke lillesøster vært i form, men håper veldig hun føler seg bra i morgen og at vi andre holder oss friske. 

   

  SOLNEDGANG I SIDE
   
   

  Til dere som lurer på hvorfor jeg merker bildene er det fordi at det ikke ønskes at andre skal bruke dem.

  Har du skapt noen gode sommerminner?

  Klem Jennie

   

   
  17 kommentarer


  Reise/ferietur

  Slik er det her


  15.07.2014


  Hei

  Nå er jeg på rommet etter enda en dag ute i sola med bading, lek og moro. På The Hangout spilte vi fotball og det var nesten litt for varmt. Da var det ekstra deilig å slenge seg i bassenget etterpå. Vi har vært mest i akitvitetsbassenget i dag og spilt Volleyball, og vært litt og sklidd på sklier. I dag skal vi inn til gamlebyen Side og det gleder jeg meg veldig til. Høres veldig fint ut der, jeg leste om det og så bilder HER.

  Ruiner i gamlebyen

   

  I dag før jeg gikk på rommet fikk mamma og jeg tatt noen bilder av området her på hotellet. Jeg syns det er kjempefint her, mye finere enn det blir på bilder. Trist at vi alt er halvveis i ferien.

  BILDER VI TOK PÅ HOTELLET BLUE VILLAGE SEVEN SEAS I DAG   

   VELDIG FINT MED SKILT FOR MEG SOM HAR LETT FOR Å GÅ MEG BORT, he he 

  BASSENG PÅ HOTELLET

  KORT VEI TIL STRANDA

  Hva syns dere om bildene?

  Klem Jennie
   
   
  31 kommentarer


  Reise/ferietur

  VANNVITTIG FIN DAG


  14.07.2014


  Hei

  I dag var det dag tre i Tyrkia og dagen var utrolig varm som den pleier. Liker derfor å bare slenge meg ut i vannet med en gang. Vi badet helt til det var The Hangout. I dag hadde vi en lek som het kubb. Forstod ikke helt hva det var men var men hvertfall morsomt. På The Hangout ble vi også kjent med noen nye og de har vi vært litt med i dag. 

   

   

  Vi har spilt volleyball, tatt sklier og kost oss i bassenget. Da jeg kom opp på hotelltrommet for å dusje så jeg at jeg hadde fått veeeldig skille,  huff huff. Begynte å le da jeg så det men også veldig overaska. I morgen må jeg ligge litt mer i skyggen og passe bedre på.

  I går spurte jeg om dere ville se hva vi skulle ha på oss på kvelden og det ville de fleste. Her kommer derfor mitt kveldsantrekk fra i går.   

  Det er så utrolig fint hele hotellområdet. Med palmer, fontener, blomster, bygninger osv. Noen som vil se flere bilder av hvordan det er her?


  Det er kort vei til stranden også. Var en tur der i dag uten kamera og lekte i de store bølgene. Skal ta med kamera neste gang, om dere vil se flere bilder. Mamma tar foresten bilder og deler på sin instagrambruker @tonekaleido og jeg på min @jenniefashion

  Fra mamma sin IG   

  Håper du har hatt en fin dag. 

  Hva har du gjort i dag?

   

  Klem Jennie

   

   
  43 kommentarer


  Reise/ferietur

  Endelig i Tyrkia


  12.07.2014


  Hei

  Endelig er vi i i vakre Side i Tyrkia. Hotellet er mye større enn jeg trodde og ufattelig fint. I dag har vi badet litt, sett på stranda og utforsket hotellområdet. Gleder meg veldig til i morgen og lover å blogge mer da. I kveld deler jeg kun noen bilder fra mobilen.

  Hvor er du akkurat nå?

   

  Klem Jennie
  60 kommentarer


  Reise/ferietur

  Gleder meg til å reise hit


  10.02.2014


  Hei

  Da er det bestemt hvor vi skal på ferie i sommer, og jeg gleder meg kjempemye. Jeg ønsker ikke å skrive hvilken dato vi reiser, eller rettere sakt får ikke lov til å skrive det før nærmere avreise. Det er mange år siden jeg sist var i Tyrkia, det blir spennende å reise tibake dit. Vi reiser med Star Tour til byen Side og hotellet heter SEVEN SEAS, det ser helt fantastisk ut. Det har i hvertfall alt jeg kan ønske meg. Basseng, hotellet ligger rett ved stranda, vannsklier, underholdning, All inclusive og sist men ikke minst Bamseklubben for min kjære lillebror. Jeg husker at noen venner av meg dro dit i fjor sommer og at jeg syns at det så utrolig morsomt og flott ut der. Om noen av dere har vært der og har noen tips til hva man bør gjøre, spise, se eller tips om butikker som er ekstra kule så skriv det mer enn gjerne i kommentarfeltet. 

  Det er jo ganske lenge til sommerferien, men det er jo veldig deilig å ha ting å glede seg til.

  Hva vi skal resten av sommerferien har vi ikke planlagt. Ferien er jo lang og det er bare 8 dager vi skal være i Tyrkia. Tror vi skal være en god del hjemme, få besøk av familie og besøke familie selv. Hadde vært gøy å reise på sommerleir også. Noen som har tips til en sommerleir?

  Her er noen bilder av hotellet vi skal reise til. Flere bilder kan du se her SEVEN SEAS SIDE 

  Elsker å oppleve andre kulturer

  Så har du noen tips?

  Klem Jennie 
  158 kommentarer


  Reise/ferietur

  BASSENG BILDER


  08.10.2013


  Hei 

  Som sagt så skal jeg i dag legge ut blider fra bassenget på hotellet. Det var egentlig to basseng der i tillegg til barnebasseng, men vi var bare ved det ene. Elsket å bade med vennene som vi fikk der. Forrige høst møtte vi jo Mia,Malin og en som heter Maja. Bassenget var ganske stort mens det andre var ltt mindre. Da jeg var ved bassenget pleide jeg og hoppe ut i vannet med og uten badering. Gøy å hoppe igjennom ringen. Så lå jeg også på kanten og solte meg mens jeg leste i en bok. Her er bildene:)

  INSTAGRAM BILDE


  "CHILLING" IN THE POOL

  FERIEVENNER

  JUHU!!!!!!   

  BILDE FRA STARTOUR.NO


  Hva syns du om bassenget???

  Klem Jennie

  #charterfeber #crete #kreta #agiamarine #startour 
  54 kommentarer


  Reise/ferietur

  Innkjøpsvideo- info


  07.10.2013


  Hei

  Fått en del spørsmål om når innkjøpsvideoen kommer. Den kommer i løpet av denne uken, men vet ikke akkurat hvilken dag. Har i såfall funnet frem de ulike tingene jeg har kjøpt, men jeg har jo også gitt bort noen venninnegaver allerede. Jeg skal i såfall huske å sette batteriet til kamera til lading i kveld, slik at det er klart når jeg finner tid til å begynne å filme. Jeg har fortsatt noen bilder i fra Kreta som jeg ønsker å legge ut også. Jeg har jo blogget og lagt ut bilder i fra stranda og tenkte å gjøre det samme med bassenget. Hadde mye gøy i bassenget i sammen med ferievenner. 

  Så innlegg som kommer fremover er: 

  -Bilder fra Kreta - basseng

  -Bilder fra Kreta- aktiviteter

  -Innkjøpsvideo

  -Antrekk fra Kreta- med informasjon. Mange har spurt hvor klærene er i fra. Men alle antrekkene er ikke nye. Den hvite kjolen fra Lindex fikk jeg for eksempel til jul. 

  -Så tenkte jeg også å sette i gang en ny SPØRSMÅLSRUNDE om ikke så lenge. Altså da lager jeg ett innlegg hvor dere kan stille spørsmål. 

  ETT AV FLERE BILDER SOM KOMMER I MORGEN PÅ BLOGGEN <3

  Titter du innom i mogen igjen? 

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  Reise/ferietur

  Stranden i Agia Marina


  04.10.2013


  Hei

  Buhu, det er jo skikkelig høst. Frøs da jeg skulle til butikken i dag, og lengtet tilbake til Kreta. Tror jeg skal begynne å søke etter ny sydentur til neste år allerede. Komme med mange forslag til hvor jeg allerhelst vil. Nå er det jo ikke sikkert at det blir noen sydentur til neste år. For alt jeg vet kan mamma og pappa bestemme seg for noe helt annet. Det er uansett koselig og deilig å drømme seg bort til varmere strøk og spennende plasser. 

  I dag lengter jeg altså tilbake til stranda i Agia Marina. Den lå bare få hundre meter fra hotellet. Noen dager var det stille vann og ingen bølger og andre dager superstore bølger å leke seg i. Først tenkte jeg bare Søren heller, så store bølger, da kan vi ikke bade. Men så viste det seg at det var kjempegøy. 

  I dag blogger jeg derfor om nettopp stranden og legger med noen bilder og korte videoer der i fra. I morgen blogger jeg om noe annet. Plutselig kommer innkjøpsvideoen også, så følg med. 

  STORE BØLGER PÅ STRANDA

     ROLIGERE DAGER PÅ STRANDA 

  KVELDEN PÅ STRANDEN
   

  Liker du best strand eller basseng?

  Klem Jennie

   

  #agiamarina #crete # beach #Kreta2013
  60 kommentarer


  Reise/ferietur

  Hjemme i Norge


  03.10.2013


  Hei

  Da var ferien slutt for denne gang :( Det var litt trist å komme hjem til kalde Norge igjen, men litt deilig også. Vet dere hva? Det regnet faktisk da vi reiste fra hotellet i dag. Så nå har jeg altså kommet hjem og er glad for at det fortsatt er noen fridager igjen før skolen begynner på mandag. Heldige er de som har  ferie neste uke, he he. Jeg gleder meg til å se nærmere på innkjøpene mine, hente Elvis i morgen, til å lage innkjøpsvideo og se nærmere på alle bildene vi har tatt med kamera. De bildene jeg har lagt ut på bloggen så langt i ferien er jo alle bare tatt med mobilkamera. Så nå legger jeg bare ut et par tilfeldige bilder og sier:  GLED DERE TIL:

  Innkjøpsvideo

  Fine feriebilder

  Liten ferievideo

  BILDE FØRSTE DAG PÅ KRETA

  MIDT I FERIEN

  NEST SISTE DAG


   

  Er du glad for at jeg har blogget i ferien?

  Klem Jennie 

  #startour #sydenferie #agiamarina #crete #kreta 
  50 kommentarer


  Reise/ferietur

  Huff


  02.10.2013


  Hei
  Siste hele dagen på Kreta for denne gang går mot slutten. I morgen henter bussen oss klokken 11.00. Hatt en fantastisk dag og tatt mange koselige bilder, men de legger jeg ikke ut i dag. Tar så fryktelig lang tid å laste opp bilder her på hotellet. I morgen vil jeg stå tidlig opp og bade før vi reiser. Beklager at jeg ikke blogger mer i dag, men må pakke.
  Klem Jennie
  37 kommentarer


  Reise/ferietur

  Shopping i byen


  01.10.2013


  Hei
  I dag har det faktisk ikke vært såååååå deilig vær, men fikk badet litt i bassenget. Vi dro inn til Chania med buss klokken 15 og kom hjem rett før 21.00. Lang dag med masse titting i butikker og litt shopping. Spiste på en veldig hyggelig restaurant i havna i Chania og kjøpte is i en utrolig kul isbar CHILL BOX :D
  Vil du at jeg har innkjøpsvideo når jeg kommer hjem?
  Klem Jennie

  #chania #kreta #crete #chillbox #reisetips
  126 kommentarer


  Reise/ferietur

  Herlig dag


  30.09.2013


  Hei
  I dag har jeg vært med på vanngym med ferievenner og vært på fiskespa hos Wonderfish spa. Fiskespa var kjempedeilig, det kilte og til slutt fikk man fotmassasje. På vei hjem stoppet vi i en kul butikk som trykker T-shirts. Mannen som jobber der er kjempekul og snill. Nå er det karaoke på hotellet, jeg skal IKKE synge, he he.
  Hadde du sunget karaoke om du var her?
  Klem Jennie

  #agiamarina #crete #kreta #wonderfish #fiskespa
  80 kommentarer


  Reise/ferietur

  Sol og minigolf


  29.09.2013


  Hei. Dagen var som alle de andre dagene. Sol og bading. I dag var det ikke bølger på stranda, men veldig fint og deilig å bade. Vært med på vannbingo i bassenget i dag og spilt minigolf med familien på kvelden. Kjedelig at halve ferien har gått allerede :(
  Ikke tatt noen særlig mobilbilder i dag, men tatt noen med mamma sitt kamera ( de legger jeg ut når jeg kommer hjem til Norge igjen, om jeg ikke må laste dem opp før)
  Har du høstferie nå?
  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Reise/ferietur

  Dag 3, Kreta


  28.09.2013


  Hei
  Det har blitt enda varmere og vi har fått ferievenner. Hva skal jeg skrive liksom....hmmmm, dagene er ganske like. Gleder meg til å dra inn til Chania på mandag og shoppe ordentlig. Kjøpt meg et par topper i dag, veldig fornøyd. Etter å ha spist ute på restaurant som vanlig dro vi og kjørte elektriske racerbiler, lillebror syns det var suuuuupergøy.
  Hva liker du best å spise på restaurant i utlandet?

  INGEN AV BILDENE ER REDIGERT. ALLE ER TATT MED MOBILKAMERA

  Se så fort jeg kjører!!!!:)
  Klem Jennie

   

  #agiamarina #crete #kreta #minigolf  #pennyboard
  104 kommentarer


  Reise/ferietur

  Elsker syden


  27.09.2013


  Hei
  I dag har vi badet både i bassenget på hotellet og på stranden. På stranden var det store bølger og vi hadde det veldig gøy i vannet. Varmere vann i havet enn i bassenget også. I dag spiste vi også ute i byen, og kikket litt i butikker igjen. Kjøpte et par småting( kommer innkjøpsvideo en gang når jeg kommer hjem etter ferien) Sola gjør oss ganske slitne så vi er ikke ute om kvelden så alt for lenge. Her kommer noen bilder, også tatt med mobilkamera. Lager et innlegg med masse flere fine bilder når jeg kommer hjem fra ferie.
  Her er det 27 grader akkurat nå, hvor mange grader er det hos deg?
  Klem Jennie

  #agiamarina #startour #crete #kreta #feriefølelse
  82 kommentarer


  Reise/ferietur

  Fremme


  26.09.2013


  Hei
  I dag kom vi frem til Kreta etter 3 1/2 times flytur. Stod opp klokken 03.00 i natt og er stuptrøtt nå. Da vi kjørte til flyplassen var det -1,5 grader, Brrrrr..... I dag har vi badet litt i bassenget, gått kveldstur på den vakre stranda og handlet litt i byen. Har bare tatt bilder med mobil i dag men skal ta mange fine bilder med mamma sitt speilreflekskamera denne uken.
  Blogges i morgen Har du vært på Kreta?
  Klem Jennie

  #agiamarina #crete #kreta #sunset # beach #startour
  93 kommentarer


  Reise/ferietur

  AGIA MARINA


  23.09.2013


  Hei

  Nå er det ikke mange dager igjen til jeg reiser, det er bare 2 skoledager. Gleder meg sykt. Vi skal på Kreta til et sted som heter Agia Marina, har aldri vært akkurat der før. Dette står det om Agia Marina på en turoperatørside: Chaniakysten ligger på nordvestkysten av Kreta, på samme breddegrad som Nord-Afrika. Her har du øyas beste strender, men også nærheten til Chania, en av Middelhavets hyggeligste byer. Hit kommer barnefamilier og par som ønsker seg en rolig og deilig strandferie, gode middager og kanskje litt shopping i Chania by. 

  Dette er akkurat det vi er ute etter. Hotellet ligger også rett ved stranda. Er heldig som har fått reise mye og elsker å oppleve nye steder. Flere har lurt på akkurat hvor jeg skal og det ser dere jo på bildene jeg legger ut nå. 

  HOTELLET VI SKAL PÅ HETER ISIDIA

  NYDELIG BASSENG

   SE SÅ FINT DET ER DER:-O DETTE ER NOK VEIEN DEN TIL BASSENGET.


  DETTE ER LEILIGHETEN VI BOR I PÅ HOTELLET

  ET ETKSEMPEL PÅ ET ROM VI KAN FÅ<3

  Hvor/hva skal du i høstferien????

  Klem Jennie
  115 kommentarer


  Reise/ferietur

  HERLIG HELG


  07.07.2013


  Hei

  I dag skulle vi dra fra Sarpsborg :( Elsker å være på Quality Resort Sarpsborg, men tiden går alt for fort når man er der. Denne gangen fikk jeg også oppleve Fredrikstad som er en fantastisk vakker by og jeg anbefaler virkelig en tur dit i vakkert sommervær. I dag etter at vi hadde spist frokost og pakka dro vi fort til klatreveggen for å klatre litt. Det er alltid supergøy, men det er litt skummelt å være på toppen og slenge seg utfor første gangen.

  Etter litt klatring dro vi på Inspiria. Der var det kommet masse nye og morsomme ting som for eksempel Rullestoldisco. Jeg prøvde alle den nye tingene og jeg koste meg veldig. De hadde også trampoliner med seler så man spratt ekstra høyt. Jeg tok baklengs og forlengs salto. 

  LILLEBROR ELSKER INSPIRIA

  Etter at vi hadde lekt oss ferdig satte vi oss inn i bilen og kjørte til Sverige for å handle litt. Vi var først i matbutikken så dro vi i godteri-butikken. Det var alt slags godteri der.Så jeg måtte ta litt bilder. Dette jeg viser er bare bitte bitte litt av alt man kunne plukke i fra. 
  Nå er jeg hjemme og bare "Chiller". Skal snart se på en ny film vi har kjøpt.

  Her er noen bilder fra hele helgen som jeg ikke har fått lagt ut fordi de lå på kamera.

  LILLEBROR ER SÅ SØT, OGSÅ NÅR HAN ER LITT SUR  DETTE ER FRA GLOMMAFESTIVALEN   


  KJØPTE LITT FUDGE, FRISTET SÅ VELDIG

  Håper dere likte bildene. Lurte på om noen av dere ikke har Instagram og vil at jeg legger ut noen korte videoer i fra helgen her på bloggen? Videoene har jeg allerede lagt ut på instagram. 

  Klem Jennie

   

   
  26 kommentarer


  Reise/ferietur

  Super Lørdag


  06.07.2013


  Hei
  I dag da jeg våknet var det god frokost og fint vær. Super deilig:) Det var viktig at vi fikk i oss godt med mat fordi vi skulle være på Glommafestivalen i Fredrikstad.

  Det ble ikke bare is til frokost heller:) Jeg spiste også brød med egg og bacon.

  Så dro vi til Glommafestivalen. Der var det sykkelløp, tivoli, boder og masse gøy. I bodene var det masse kule og fristende ting. Det var lakris- boder, fudge-boder( fudge er en slags fløtekaramel)l. Det var også boder med masse forskjellige deksler.

  OMG!!! Se så mye forskjellig:)

  På tivoliet var det masse forskjellige karuseller i tillegg til et pariserhjul.

  Måtte tilslutt ta en liten pause da to søte jenter kom bort og spurte om jeg kunne ta et bilde med dem. Super koselig<3

  Tiden gikk så fort at vi måtte opp til bilen igjen og ta ny lapp. Så skulle vi spise middag. Det var supergodt og vi hadde god utsikt.

  Mmmmmm....!!!

  Da vi kom hjem til hotellet igjen dro vi til badeland og var der i noen timer. Elsker å bade og å ta skliene.

  På kvelden dro vi til Superland og der var vi med på quiz. Etter det spilte vi en runde minigolf. Super gøy.

  Nå ligger jeg i senga og ser på TV. I morgen skal vi på inspiria og til Sverige. Gleder meg. Natta:)

  Hva har du gjort i dag??!
  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Reise/ferietur

  Pakke


  04.07.2013


  Hei

  I dag har jeg ryddet og pakket  ganske mye. Vi kal jo til Sarpsborg denne helgen og jeg gleder meg veldig. Jeg skal bade, klatre, spille minigolf og masse gøy. Det har tatt ganske lang tid å pakke i dag fordi jeg er et rotehue og glemmer ofte hvor jeg legger ting. Jeg har hoppet litt på trampolina i dag også. Det er også meldt veldig fint vær i helgen så jeg håper det er mange fine butikker i Fredrikstad for vi tar oss kanskje en tur dit. Vet du om det er det? På vei hjem skal vi innom Sverige og handle godteri og sånt. Koooooooos!!!! Gleder meg sykt. 

  Jeg liker meg ALLER best i klatreveggen:)

  Er du også et rotehue???

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION