hits

 • MUSIKK

  Naken er favoritt


  07.03.2018


  Hei folkens! Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er nok en skoledag over og vi nærmer oss helg! Som sagt har jeg litt å gjøre denne uka, men foreløpig går alt veldig fint og det ser ut som at jeg får gjort alt jeg skal! De siste dagene har jeg hatt musikk i bakgrunnen når jeg har jobbet med alt fra skolearbeid til video og jeg har blitt helt hekta på fire sanger! Jeg tenkte å dele de med dere, så får dere sjekke dem ut om dere vil.  

  Noen ting høres bare bedre ut på engelsk, slik som enkelte sangtitler og ting i sanger. Favoritten av disse fire er helt klart NAKEN (Naked) He he

  1. "Heaven" av Julia Michaels 

  2. "Dive With Me" av LVNDSCAPE

  3. "Home" med Machine Gun Kelly, X Ambassadors & Bebe Rexha)

  4. "Naked" av James Arthur 

   

  Har du noen sanger du bare digger for tiden? Hvilke da?

  Klem Jennie

   
  8 kommentarer


  MUSIKK

  TALENTFULL OG VAKKER


  03.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg var i bursdag med Thomas i går og koste meg masse! I dag dro jeg hjem fra han og tok så en tur med mamma til  et av senterne ikke så alt for lang vekk fra der vi bor! På radioen i bilen går Sigrid på repeat! Hun er sikkelig talentfull og jeg liker flere av sangene hennes. Ikke bare talentfull men også veldig naturlig vakker og søt. Flere av sangene hennes har gått viralt og hennes nyeste hit " Stangers" bare digger jeg! Dagens innlegg blir derfor en liten shoutout til Sigrid rett og slett fordi jeg liker hun skikkelig godt. Følg henne gjerne på insta som @thisissigrid <3<3 Jeg gikk crazy på youtube og så på alt mulig av henne hihi! Masse fine covers har hun også! 

  I morgen skal jeg filme en morsom video med lillebror! Stay tuned:-)

  Hvordan video tror du at vi skal filme? 

  Klem Jennie
  1 kommentar


  MUSIKK

  DETTE HØRER JEG PÅ!


  27.01.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg har vært med Thomas fra i går til i dag. Nesten blitt en tradisjon at jeg drar over til han på fredagene. Det er jo den første dagen jeg har mulighet til å dra til han og da gjør jeg jo det hihi! Det er mye som skjer på skolen, samtidig som at jeg trener 2-3 ganger i uka. Helgene er derfor vår tid sammen. Han kommer over til meg i ukedagene noen ganger også❤Like stas å se hverandre hver gang og alltid like koselig.

  Som jeg sa trener jeg jo mye selv for tiden og jeg er en som må ha musikk på ørene når jeg løper på tredemølla. Når jeg løper ute, alene hører jeg aldri på musikk rett og slett for sikkerhetens skyld. Inne derimot hører jeg på musikk og jeg har funnet noen som lager de feteste remixene. De slår aldri feil, så jeg tenkte å dele de med dere!

  Her er 3 av mine favoritter!

  Har du noen sang/liste tips?

  Klem
  2 kommentarer


  MUSIKK

  OM 3 DAGER.......


  01.11.2016


  Hei

  Tenk at november er her, det er ufattelig. Det er slik at jeg ikke forstår helt hvor tiden ble av.  Det er snart jul folkens. Det er snart kalendertid, gløgg og pepperkaketid :)

  Jeg har allerede tyvstartet med julebrus, klarte ikke å vente, men noen julestemning har jeg ikke, men får håpe at den kommer. I fjor slet jeg veldig med å få julestemning og det ble jo ikke noe særlig snø den julen heller.

  Det kommer til å gå kjempefort til 1 desember, jeg bare vet det. Denne uken skal jeg ha OD-dag med Bahare, planer på fredag, innspilling på lørdag. Helgen etter MARCUS OG MARTINUS KONSERT I SPEKTRUM :-O Helgen etter det skal jeg til London og da er det nesten desember.

  Jeg gleder meg veldig til konserten, det er så utroligkult at gutta skal stå på scenen i Spektrum og jeg er kjempestolt. Den siste tiden har de sluppet den ene kule og fengende engelske låten etter den andre og 4 november, bare en drøy uke før konserten kommer de ut med sin aller første CD "Together" hvor de synger engelske tekster. De tar ikke bare oss i skandinavia med storm men verden. Boken " Vår historie" selger godt og det er selvsagt fordi mange ikke kan få nok av gutta og den inneholder masse bilder i fra livet deres så langt og mye annet spennende.

  Gutta har jo kommet ut med flere av sangene som skal være med på CDen "Together". Blant annet sangene under. Trykk på linkene for å komme til sangen du ønsker<3

  Heartbeat HER

  Light It Up HER

  One More Second HER   

  Hvilken M&M sang er din favoritt, hvis du må si en?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  MUSIKK

  EN MILLION MER


  13.05.2016


  Hei

  Som sikkert de fleste av dere som leser bloggen min har fått med seg så er jeg avhengig av musikk. Jeg hører på musikk når det lar seg gjøre og jeg synger i følge de fleste rundt meg alt for mye. (Det vi si stort sett hele tiden) Om jeg ikke synger så nynner jeg og jeg legger ikke merke til det selv en gang ( men det gjør andre) 

  Jeg ser masse frem til Radio Disney Music Awards 27 mai. Du kan se programmet på Disney Channel klokken 16.00 og jeg vil svare live på spørsmål på instagram. Jeg vet jo hvem som er nominert og hvem som skal opptre og gleder meg til mye bra musikk og et kult show. 

  Jeg har hørt på sanger fra alle nominerte og flere har klistret seg på hjernen. DNCE, Cake By The Ocean går på repeat i hjernen min og nå har også "The Main Level" sin nyeste singel "A million More" festet seg. De er jo ikke en del av Radio Disney Music Awards men de er jo veldig aktuelle her i Norge, hvem har ikke fått med seg disse gutta?  Du kan trykke HER for å komme til sangen. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Har du fått med deg at jeg er på Musica.ly?  Der heter jeg også:  jenniefashion . Jeg legger ikke ut så veldig mye men jeg legger ut med jevne mellomrom. Så nå er jeg på blogg, IG, Youtube, Snapchat og Musical.ly 

  Hvilke sanger hører du på for tiden? Ønsker du et innlegg med mine favoritter for tiden?   

   
  25 kommentarer


  MUSIKK

  BESTE MANDAGEN


  25.04.2016


  Hei

  En bedre start på uka, det skal du lete lenge etter. Våknet opp til nyheten om at Selena Gomez legger sin turnè innom Norge og Oslo 13 oktober. Jeg er så utrolig glad. Ikke bare fordi jeg elsker musikken og Selena som artist, men fordi hun er mitt idol, mitt forbilde. De som har lest bloggen min, vet at jeg har vært fan siden jeg var 8 år. Den gang likte jeg henne som skuespiller og også sanger på Disney Channel. Årene gikk og jeg lærte mer om Selena og etter jeg fikk sosialemedier har jeg fulgt henne der det går ann å følge. Hun er mitt forbilde. Hun er sterk, talentfull, vakker, har gode verdier i livet, familiær, hun er følsom og et fantastisk medmenneske. Hun elsker fansen sin, hun møter dem, hun jordnær, fremstår veldig trygg på seg selv. Hun er morsom, jeg elsker personligheten hennes. Videoene hennes på Instagram får meg til å le og smile. Hun elsker "snacks automater" , koser seg med "fastfood" og viser at det er greit.  Jeg elsker at vi er omtrent like høye, jeg trenger virkelig ikke bli høyere enn Selena, selv om jeg før stresset litt fordi jeg ville så gjerne bli litt høyere. Selena har jobbet seg dit hun er i dag og hun fortjener det enormt.

  Jeg gleder meg veldig til konserten og nedtellingen begynner nå. Kalenderen er merket, ingen ting annet skal stå på den dagen. Billettsalget begynner nå på fredag. Se //HER for mer informasjon om du ønsker billetter. 

   

  Hvem er ditt idol/forbilde nummer 1?

  Klem Jennie
   
  74 kommentarer


  MUSIKK

  "SANGVIDEO"


  10.04.2016


  Hei

  I dag har jeg for det meste sittet inne og jobbet. Har øvet til engelsk foredrag på skolen i morgen og andre ting. Fikk også til å lage en video me broren min på musical.ly. Til dere som lurer på hva det er så er det en app der man deler videoer hvor man mimer til sanger. Hahah! Det er mye morsommere enn det høres ut. Den vil også bli lagt ut på instagram. Flere av instagram følgerne mine liker at jeg lager slike videoer så hvorfor ikke fortsette. Heter @jenniefashion på både instagram og musical.ly. Har allerede laget to andre med broren min min om du vil se det bare å sjekke de ut. 

  Noen screen shoots fra videoene vi har laget! Han liker faktisk å lage slike videoer!
  Har du musical.ly ? 
  Klem Jennie
     31 kommentarer


  MUSIKK

  Stolt av dere gutter


  04.05.2015


  Hei

  I dag må jeg få lov til å tipse dere om en utrolig bra ny sang som har kommet ut. Det er gutta i The Main Level som i dag slapp sin nye singel  "My Girl" Jeg er super stolt av Alex, Laurent og Sander og det de får til, og jeg tror helt bestemt at deres eventyr så vidt har begynt.

   

  Mange spør om jeg er Mainer (fan betegnelse på de som liker The Main Level) Jeg får spørsmål om jeg reklamerer for dem eller om jeg tror at de legger merke til at jeg blogger om dem.

  Sånn en gang for alle kan jeg jo si at jeg har blitt kjempeglad i disse gutta. Jeg er stolt av dem og syns de utrolig flinke. Jeg vil ikke kalle meg en Mainer, for jeg kan liksom ikke være fan av noen jeg kjenner så godt. Og det er ikke dem som skal takke meg for at jeg nevner dem, men jeg som skal takke dem. En av gutta har jeg vel et spesielt forhold til og nesten litt som å ha fått en storebror.

  Ganske enkelt vil jeg bare gi dere leserene mine et musikktips, for hvem liker vel ikke å høre på en fin sang. Enten man er alene på rommet sitt og slapper av, trener, gjør lekser eller er med venner. Du finner låta på Spotify, Wimp, iTunes og andre steder du streamer musikk. 


  OG HER SER DU GUTTA SIN MUSIKKVIDEO <3, trykk på bildet
  Gratulerer Alex, Laurent og Sander, vi sees snart ;) 

  Hva syns dere om låten?

   

  Klem Jennie 
  12 kommentarer


  MUSIKK

  LOVE MUSIC <3


  23.11.2014


  Hei

  Helgen min har vært ganske travel men også veldig gøy. Vært i bursdag, på besøk, håndballkamp og så har jeg også filmet sminkevideo. Derfor brukte jeg kvelden i dag på å øve litt til tentamen. I morgen har vi nemlig engelsktentamen og på tirsdag har vi norsk. Skal ta på meg skikkelig kosete klær i morgen og ha med lite i skolebaggen. Noe jeg syns er litt dumt er at vi må bli igjen på skolen etter tentamen. Før kunne man dra når man ble ferdig men nå må vi være på skolen reste av dagen. Det kan bli ganske slitsomt. 

  Hører mye på musikk for tiden og det hjelper meg ekstra når jeg gjør lekser. Liker ikke at det er skikkelig høyt, men sånn at jeg akuratt hører det når jeg jobber. Her er noen sanger jeg liker godt nå. Vet det er en julesang inni her men jeg gleder meg bare så til desember så klarte ikke la være.

   

   

  Hva er din favoritt sang akuratt nå?

  Klem Jennie 
  31 kommentarer


  MUSIKK

  HVEM HAR HØRT OM DISSE GUTTA


  27.06.2014


  Hei  (Innlegg nummer 2 i dag)

   

  Jeg kom over disse gutta på Instagram og syns de er veldig flinke. Syns det er ekstra morsomt at gutta faktisk er fra Norge. Guttene har sunget flere coverlåter og har også nylig kommet ut med en musikkvideo til singelen sin Blackout. 

   

  BLACKOUT

   

  Jeg har troen på at disse gutta kommer til å bli veldig populære med THE MAIN LEVEL, for de har helt klart talent og så er de jo noen kjekke gutter som jentene flokker seg rundt ;)

   

   

  De har i tillegg en egen nettside med masse informasjon, bilder og lyrics/sangtekst. Klikk HER for å komme til nettsiden. Om de kommer for å opptre i nærheten av der jeg bor vil jeg helt klart dra for å høre på dem. Blir dette Norges Boy Band?

  Så må jeg jo legge til at jeg blogget om Isac sin nye musikkvideo tidligere i dag, den elsker jeg <3

   

  Hva syns du om disse Norske guttene?

  Klem Jennie 
  28 kommentarer


  MUSIKK

  DAGEN MANGE HAR VENTET PÅ


  27.06.2014


  Hei

  Jeg vet at mange har ventet og gledet seg til Isac Elliot sin musikkvideo til den siste sangen hans Baby I. Musikkvideoen kom ut i dag og personlig liker jeg både sangen og videoen veldig godt. Allerede hørt på den mange ganger og tror jeg kommer til å få mange fine sommerminner til denne sangen. 

  Jeg har jo overnattet hos Tuva i natt og vi har hatt det kjempekoselig. Nå har hun blitt med meg hjem igjen og jeg kjenner at jeg gruer meg litt til hun reiser på ferie og at jeg ikke skal få se henne på flere uker.  

   

  BABY I

  LAGDE EN COLLAGE

   

  Tror jeg kommer til å legge ut et innlegg til senere i dag, syns du jeg skal det?

  Hva syns du om sangen og musikkvideoen?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  MUSIKK

  SONGS


  29.01.2014


  Hei

  I dag blir det ikke et så langt blogginnlegg. Har hatt litt stress i dag. Nå må jeg snart gå og ordne meg til onsdagsrenn, så derfor legger jeg til noen sanger av Olly Murs. Bare digger sangene hans.

   

  Dance with me tonight

   

   Troublemaker


  Army of two

  Har blitt helt hekta på noen av sangene hans i det siste.

  Hva er din favoritt sang nå for tiden?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  MUSIKK

  Nattasang


  24.01.2014


  En nattasang fra meg til dere.

  En av mine yndlingssanger for tiden <3 <3 <3 

   

  MUSIKKVIDEO

   

   HER KAN DU LÆRE DEG TEKSTEN, DEN ER JO SÅÅÅ FIN

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  MUSIKK

  NOEN INSTAGRAMBILDER


  12.09.2013


  Hei

  Legger ut noen få instagram-bilder til dere leserene som ikke har instagarm. Lurer også på om dere som har instagram best  liker bilder eller video på instagram. Ser at bilder får flere likes enn film. Vet ikke om det er fordi folk glemmer å like video fordi de heller trykker på play med en gang. 


  Til deg som ikke har instagram. Ønsker du at jeg legger ut bilder i fra instagram på bloggen av og til?

  Til deg som har instagram. Er video eller bilde best? 

  Klem Jennie
  107 kommentarer


  MUSIKK

  Ikke som jeg trodde


  10.09.2013


  Hei

  I dag trodde jeg altså at vi skulle ta sprøyte på skolen, men så ble det visst forskyvet til fredag. Jippi...da kan jeg grue meg i noen dager til..NOT! Vel..egentlig var det like greit for jeg har en avtale på torsdag og var egentlig litt redd for å bli litt smådårlig av vaksinen og kanskje måtte risikere å bli hjemme fra den avtalen. I dag har jeg pugget gloser og ryddet klesskapet mitt...utrolig men SANT.

  I dag ble også den nye musikkvideoen til Miley cyrus WRECKING BALL lagt ut og jeg digger sangen, men er ikke særlig fan av videoen. Jeg husker at jeg digget Miley da henne var yngre, men er ikke særlig fan av henne noe mer. Jeg syns hun synger mye bra, men personligheten hennes .....vel den er ikke helt meg. Nå er jo jeg 12 1/2 år og vet ikke garantert hvordan jeg kommer til å være om flere år, men jeg håper at jeg er på rett vei med skoleutdannelse og mot å nå mine mål. Jeg håper også at jeg aldri kommer til å blogge om silikoninnlegg, neseoperasjoner eller hvor mange kalorier ditt og datt har i seg. 

  En annen sang jeg "DIGGER" er "THE FOX" av Ylvis brødrene. 

  SÅ HER ER MUSIKKVIDEOENE JEG HAR SETT OG HØRT PÅ I DAG

   

  Dine meninger om disse musikkvideoene/sangene?

  Klem Jennie
  71 kommentarer


  MUSIKK

  Musikk


  05.09.2013


  Hei

  I dag er det høstvær, men det er nesten litt deilig med litt regn. Nettopp kommet hjem etter å ha vært hos Andrine og nå skal jeg hoppe inn i noen koseklær og slappe av hele kvelden. Bare være skikkelig daff, glo på TV, høre på musikk og kanskje Skype en venn. Jeg skyper faktisk ikke så ofte og når jeg først gjør det liker jeg å skype en jeg kjenner. 

  Nå er det altså September og jeg tenkte å dele en av mamma sine yndlingssanger med dere. Den heter WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS. Jeg har jo hørt sangen mange ganger siden mamma liker den veldig godt, men samtidig er den jo ganske ulik min vanlige musikksmak. Men jeg liker sangen veldig godt. 

   

  SÅ KAN JEG JO LEGGE MED ET PAR SANGER JEG LIKER VELDIG GODT DA :)

   

  Hva syns du om sangene?

   

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  MUSIKK

  KONSERTINNKJØP


  03.09.2013


  Hei

  På konserten kjøpte jeg blant annet et sånt kosertprogram hvor det stod programmet for kvelden. Det er mange superfine bilder inni og jeg likter det veldig godt. Jeg kjøpte også en pakke med 4 armebånd. Det ene ga jeg til kusina min og det andre til lillesøster så jeg har 2 selv. Kjøpte også en t-skjorte der det er bilde av forsiden på det nyeste albumet hennes: STAR DANCE. På baksiden står det turnebyene hun skal til i rekkefølge.


  I dag var det også en helt vanlig dag på skolen. Etter på har jeg tenkt å bake en eplekake i  sammen med lillebror. Gleder meg. Noe annent jeg også gleder meg til er håndball i morgen. Vi starter 16:30 og slutter 18. Jeg har også håndball på fredager.

  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  MUSIKK

  FANTASTISK KONSERT


  02.09.2013


  Hei

  Konserten var SUUUUPERBRA<3 Jeg ble bare så utrolig glad da jeg så hun kom ut på scenen. Jeg forstod det ikke med en gang, men etter hvert. Jeg var helt sjokka. Det var også bedere plasser enn forventet. Det var superbra plasser. Vi hadde ikke plaststoler så det var veldig deilg også. Det var en helt utrolig opplevelse. Jeg klarer ikke forklare hvor fantastisk det var. Kunne også alle sangene hun sang og jeg sang med. Hun danset også og det likte jeg veldig godt. Jeg koste meg i hjel.:D   Møtte også mange søtinger på veien inn. SUUUPER koselig at dere vil ta bilde med meg. Forventet ikke at det skulle være så mage heller:D  Hehe. Jeg har lagd en collage over noen få jeg møtte. Skulle gjere gjort det med alle som tok bilde men fikk ikke tatt bilde før noen andre skulle. Men her er noen.   


  Det var også folk der jeg ville ta bilde med så da var det min tur til å spørre. Jeg møtte Laila( Hihi) , Kornelia fra MGPjr og Sophie Elise 


   

  Var du på koserten??? Tok du bilde med noen kjente??? Koste du deg??? Eller var du hjemme og bare "Chilla")

  Klem Jennie
  81 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION