hits

 • Ekstra moro

  Takk for nå!


  31.12.2017


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag så langt. Jeg tok faktisk turen til Lillehammer i går med Thomas...veldig spontant. Vi var en dag på KRIK leir og hang med noen av Thomas sine venner hele den kvelden før vi la oss og tok toget hjem i dag etter en deilig frokost. Nå fikser vi oss for et selskap vi skal på i kveld. Det er faktisk litt trist å si ha det til 2017. Det har vært et år fylt med myyyye glede og forandringer. Jeg begynte på Vgs, fikk management og sist med ikke minst fikk jeg en helt fantastisk kjæreste som jeg er sammen med heeeeele tiden. Jeg gleder meg selvfølgelig til 2018 og er spent på hva det nye året har å by på. Nå tenkte jeg bare å slenge med en del bilder fra året som gjør meg skikkelig glad! Alt fra innspilling med Disney til reunion med venner jeg ikke har sett på leeeenge!

  Hva er ditt beste minne fra i år?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  NOK EN SHOOT MED H!


  29.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Min startet for så vidt tidlig med tanke på at jeg har våknet mellom 11 og 12 de siste dagene. Jeg stod opp i 9 tiden for å sminke meg og finne frem klær til shoot. Jeg sendte nemlig Håkon ( @hakonjorgensen) en DM i går og spurte om han hadde tid til å ta noen bilder med meg nå før nyttår. Det ble faktisk til at han kom utover i dag og vi hadde en morsom shoot på Nesodden, her hvor jeg bor. Noen av bildene skal brukes til noe jeg definitivt kommer til å fortelle dere om når jeg kan det. Ellers tok vi litt kule bilder som jeg selv kan bruke på blogg og instagram! Går aldri galt der med Håkon. Etter å ha kjørt litt rundt, tatt bilder, skiftet antrekk dro vi raskt hjem til meg og spiste lunsj med fammen min og fikk i oss varmen før han dro. Nå gleder meg til til å få bilder og jeg skal seff dele de med dere også. Alt jeg har nå er litt "behind the scenes" bilder som mamma tok. Ikke mange, men noen i hvert fall! Kan du tenkte deg hva noen av de er til?

   

  Resten av kvelden skal jeg bare slappe av egentlig. Mamma og pappa fikk meg til å se en film i går de har mast å¨meg om at jeg må se. Jeg så den....og jeg elsket den! De anbefalte en ny en så tenkte å kaste meg ut i den i dag! Hihi<3 ( For dere som kommer til å spørre heter filmen "Ghost" og er en film fra 1990. Spesialeffektene er derfor ikke så imponerende men jeg syns bare det var sjarmerende.) 

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Blogg

  BOR DERE SAMMEN?


  27.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag og nyter ferien! I dag er det faktisk bare en uke igjen til jeg begynner på skolen igjen. Jeg gleder meg ikke akkurat til å begynne, men det går fint fordi jeg snart har bursdag haha! Jeg bare elsker ferie! Jeg elsker det å sove lenge, ta det med ro og slappe av. Men det kan jo også bli ganske kjedelig etter hvert, om man bare sover og slapper av. Man må passe på å finne på noe. Jeg var hos Thomas fra 1. juledag til 2. juledag før vi dro hjem til meg i går og var her til i dag! Liker også ferie fordi jeg får masse til ti å være med Thomas! Når det er skole sees vi kanskje 1 eller 2 ganger i uka, mens nå i ferien er vi nesten sammen hver dag haha! Det var faktiske noen dager før ferien han var hos meg fra en søndag til en onsdag! Det var skikkelig koselig det!

  Jeg får faktisk ganske ofte spørsmål om Thomas og jeg bor sammen. Kanskje det har noe med at jeg stadig vekk poster bilder av han på instagram, snap og vsco haha! Svaret er i så fall, nei. Vi bor ikke sammen...ikke ennå i hvert fall. Jeg vet ikke hva som er vanlig, men jeg kjenner ingen som flyttet sammen med kjæresten sin i en alder av 16. Vi er sammen så ofte vi kan og det er alltid godt å se hverandre igjen. Om det har gått 3 dager fra sist gang eller 2 uker. 

  Han dro for noen timer siden og vi sees igjen om noen få dager<3 Har dere noen flere spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar<3

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Antrekk

  OVER FOR I ÅR


  25.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin første juledag og at dere hadde en super feiring i går med familie og venner❤ Gårsdagen her hjemme var superfin. Vi hadde en deilig avslappende morgen med julestrømpe og julefilm. Kvelden var også utrolig koselig. Vi spiste deilig ribbe, medisterkaker, surkål og mer! Vi så deretter siste episode av jul i Svingen før lillebror var for spent på gavene. Vi åpnet opp litt gaver, spiste litt dessert, åpnet gaver og spiste mer haha. Utrolig morsomt å se reaksjonene til lillebror på enkelte gaver. Etterpå skypet vi med familien i Østerrike og takket hverandre for gavene. Både lillesøster og jeg prøvde på klær vi hadde fått og gikk med det resten av kvelden. Vi spilte et syyyykt morsomt spill på kvelden som heter « ryktet går». Anbefaler det virkelig om du vil få deg en skikkelig latter. Vi lo og koste oss hih!

  Jeg endte med å legge meg ganske sent og sov derfor ganske lenge også. I dag ryddet jeg rommet og gikk nok en gang gjennom det jeg fikk. Deretter fikset jeg meg litt og dro til byen. Nå ligger Thomas og jeg og ser på TV. Utrolig deilig med ferie...og bare 14 dager til bursdagen min!! Wæææææ! Jula er i hvert fall over for i år

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Jul

  LILLE JULAFTEN OG VLOG!


  23.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin lille julaften og nå nyter kvelden før kvelden. Lillebror har gått runden rundt juletreet og sjekket ut noen av pakkene. Han kan jo fint lese pakkelapper nå. Det er så utrolig koselig å ha en lillebror som er så mange år yngre enn meg, han gir meg faktisk masse god julestemning også.

  I kveld skal han få sove på rommet mitt og avtalen er at han vekker meg i morgen tidlig slik at vi i sammen kan gå opp og se på tegnefilmer i sammen og sjekke ut julestrømpene våre. 

  Håper at vi våkner opp i morgen og at den lille snøen fremdeles er her, da blir det hvit jul og jeg kan nesten ikke huske sist gang det var det.

  I dag deler jeg Vloggen i fra London med dere, håper dere liker den og at dere kan sjekke den ut enten i kveld eller før julen ringes inn i morgen. For mange barn blir det jo laaaaange timer frem til julemiddagen og da er det jo kanskje fint å kunne se nettopp vloggen min. 

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Jul

  THOMAS, JULESHOPPING OG KOS


  21.12.2017


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Jeg hadde siste skoledag i dag og jeg tror flere av dere også hadde det. Etter skoledagen sovnet jeg faktisk noen timer på sofaen før vi dro ut på besøk. Jeg er skikkelig trøtt og sliten i dag. Det har nok noe med at det ble sent på meg i går, pluss at jeg stod opp tidlig. I tillegg har det vært en ganske kort, men tøff uke på skolen med siste innspurt i flere fag. 

  I går dro jeg inn til Oslo etter skolen for å handle litt julegaver med Thomasen min<3 Vi tittet rundt i butikker, spiste litt, dro hjem, gikk ut og handlet for så og dra hjem igjen. Haha! Ganske hektisk. Det var skikkelig deilig å komme seg under en varm dyne og se på julefilm. Jeg kom faktisk på at dette er første julen min med kjæreste og det er ufattelig koselig. Vi la oss ganske seint og med tanke på at jeg måtte rekke skolen klokka 08.00 dagen etter var ikke så digg. Måtte stå opp litt tidligere enn jeg pleier fordi jeg måtte rekke båten. Nå skal jeg fikse meg for kvelden og få meg en god natts søvn før det blir utdeling av litt julegaver i morgen og mer besøk!

   

   

  Hvilken julefilm liker du best?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Jul

  Mitt julerom


  19.12.2017


  //annonse for Ellos

  Hei

  En uke igjen på skolen, så er det ferie. Det skal bli så deilig. Gleder meg over at vi feirer jul hjemme og at jeg kan kose meg og slappe av både i sammen med familien men også på julerommet mitt. I år var jeg var faktisk den første som fikk opp juletreet her i huset. Mitt helt egne juletre som jeg blir glad av å se på.
  Oppe i stua har vi selvfølgelig grønt juletre, vi har stort sett edelgran men på rommet mitt passet det best med et hvitt et. Jeg elsker å finne ting som matcher bra i sammen og på Ellos.no fant jeg tekstiler i samme farger som juletrekulene, det ble så fint. Thomas elsker også julen og jeg gleder meg til han får se hvor fint det ble på rommet. Dynetrekket jeg kjøpte er økologisk bomull og sengeteppet er deilig å bruke som pledd når jeg slapper av i senga og ser på julefilmer og gjør lekser med julemusikk. 

  Hvis du har lyst til å bestille noe på Ellos.no, kan du bestille helt fram til og med 20.desember for å rekke å få leveringen før jul hvis du bor i Oslo-området. Andre landsdeler må regne med 1-3 dager ekstra, alt ettersom hvor langt unna Oslo du bor. Alle varene man kjøper før jul kan byttes eller returneres fram til 14.januar, så man har ganske god tid! Og hvis du bestiller for over 499 kroner, får du fri frakt. 

  Det første jeg valgte meg på nettsiden til Ellos var juletreet som har innebygde lys, og de søte juletrekulene. Jeg ønsket da at resten skulle matche dette og fant putetrekk som matchet så og si helt perfekt. Et nøytralt men godt sengetøy og et sengeteppe som selvfølgelig også matchet alt det andre.

  Et hvert julerom trenger en julestjerne i vinduet og jeg falt for en av det romantiske slaget akkurat som kransen over senga. 

  Processed with VSCO with a5 preset
  Her finner du det kunstige juletreet, og her finner du julekulene.

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Stjernelampa finner du her. Den blir kanskje stående etter jul også, syns den var veldig fin og den gir så fint lys også. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
  Sengesettet jeg kjøpte finner du her. Og det lilla teppet som matcher julekulene finner du her. Den søte kransen som henger på veggen finner du her.
   

  Processed with VSCO with a5 preset
  Røde putetrekk i lin finner du her. Putene som er inni de røde putetrekkene kan du finne her. De rosa putetrekkene kan du se nærmere på her. De mørkelilla putetrekkene matcher både teppet og julekulene, og de finner du her!

  Processed with VSCO with a5 preset
  Her finner du den fine stjerna til vinduet. En adventsstjerne i vinduet gir skikkelig julefølelse!

  Hva synes du om julerommet mitt? 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  HOLD DEG UNNA SLIKE PERSONER


  18.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin mandag! Jeg er ferdig med presentasjon og har en prøve til denne uka. Føles godt å snart være ferdig med skolearbeidet for i år og ha litt fri! Gleder meg til å feire jul med familien og så får jeg se hva jeg finner på til nyttårsaften<3 Vil gjerne tilbringe den med Thomas. Det er første julen min med kjæreste og det er skikkelig koselig<3 Etter at jeg og Thomas gikk ut med at vi var sammen fikk jeg masse spørsmål om kjærlighet osv. Jeg får ganske ofte meldinger fra jenter som er ganske triste fordi de føler at den de holder på med/ er sammen med ikke gir like mye av seg eller elsker den andre like mye. Jeg er utrolig heldig som har Thomas og han gjør meg skikkelig lykkelig<3 Jeg føler meg elsket og satt pris på. Selvom jeg er heldig om har Thomas, har jeg hatt dårlig opplevelser og går igjennom ting som mange ande også. Det var en periode jeg følte meg lite satt pris på av en person og brukt. Slik skal det ikke være. Jeg er langt over det, men ingen skal oppleve å føle det slik. Jeg er ingen ekspert, men om en person gjør at du føler det lite verdt, satt pris på og lite elsket hold deg unna. Det var ikke før folk rundt meg oppdaget at jeg var mye deppa og trist som fikk meg til å forstå at det ikke fungerte. Jeg ble ofte sittende alene ettersom jeg hadde takket nei til invitasjoner ol fra venner for å være med sammen personen, men så avlyste han samme dag/kveld. 

  Her er derfor mine tipps:

  1. HOLD DEG UNNA DE SOM GJØR AT DU FØLER DEG MINDRE VERDT ELLER IKKE LIKT LIKE MYE

  2. OM TANKEN PÅ PERSONEN BARE GJØR DEG TRIST OG DÅRLIG ER IKKE DET BRA HELLER 

  3. IKKE STRESS. DEN RETTE VIL TIL SIN TID OG DA VIL DU FØLE DEG ELSKET OG GLAD<3

  4. OM PERSONEN STADIG AVLYSER AVTALER OG OFTE IKKE "KAN" MØTES

  5. OM DU STADIG VEKK ER SJALU, SÅ HAR KANSKJE IKKE PERSONEN FÅTT DEG TIL Å FØLE DEG BRA NOK HELLER. DU SKAL JO VÆRE NUMMER 1

   

  Klem Jennie

  Har du en historie du vil dere om kjærlighet? Vil gjerne høre deres historier og tips<3

   
  5 kommentarer


  Ekstra moro

  USA, KROATIA, ESTLAND, FINLAND


  16.12.2017


  Hei folkens! Jeg håper dagen deres har vært bra så langt. Jeg velger å blogge litt tidligere i dag fordi at jeg senere skal til byen med familien. Vi skal på restaurant og julekonsert! Det blir skikkelig gøy og koselig! Noe annet som er skikkelig gøy og koselig er at jeg har nådd 250 tusen følgere på Instagram! Vi har greid det! Tenk at så mange mennesker har valgt å trykke "følg" på profilen min! Det er ikke noe jeg har tenkt så mye på, men når jeg nå runda 250k gikk det opp for meg og jeg ble helt satt ut! Det er rått! Jeg er så utrolig glad, stolt og gira på enda et år og se hva vi kan få til da! 

  Noe av det jeg liker med å ha en så stor følgerskare er at jeg har en stemme som når ut til så utrolig mange og som jeg kan bruke på gode og fornuftige ting. Nå ikke bare i Norge, men også i Sverige, Danmark, USA, Kroatia, Finland, Estland, Italia, Spania og enda flere steder. Fordi uansett hvor du kommer fra eller hvem du er så er det viktig at du elsker deg selv og er tro mot deg selv. Det er det jeg vil bruke stemmen min til å fortelle alle. Dere er nydelige som dere er og det må dere alltid huske.

  Fikk ballonger på døra fra mangementet mitt Anti da jeg endelig fikk 250k! Sykt koselig! 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Tenkte å dele litt instagram info til dere er, slikt som hvor mange som følger meg, hvor de er fra, aldersgrupper osv! 

   

  Akkurat følger antall: 250 581

  Prosent kvinner og menn: 31% menn og 69% kvinner

  Flest følgere mellom: 13 og 17, så 18 og 24

  Toppsteder: 1. Norge, 2. Sverige, 3. USA, 4. Finland, 5. Danmark!  Norge utgjør 56% av følgerne mine. Det vil si at hele 44% er fra andre land.

  250 581/100*44= 110 255, 64

  Det vil si i hvert fall 110 255 mennesker fra andre land enn Norge følger meg<3<3<3

  Toppsteder i Norge: 1.Oslo, 2. Bergen, 3. Trondheim, 4.Stavanger, 5. Sandnes 

  Aktivitet: Følgerne mine er mest aktive rundt klokken 20.00 og 21.00!

   

  Men hva med bloggen, hvor er du i fra?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Video

  WHISPER CHALLENGE MED M&M!!!!


  13.12.2017


  //annonse

  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg skal poste nok en video og denne gangen er det en Challenge jeg filmet med Marcus og Martinus da jeg møtte de på Grand Hotel 25. november som jeg har fortalt dere om en del ganger nå! Vi filmet en Whisper Challenge i sammen og personlig syns jeg den er sykt morsom! Utenom det skal jeg ikke si så mye annet enn "enjoy" og husk å abonner på kanalen min! Da skal jeg prøve å poste enda flere videoer. Kommenter gjerne hvordan videoer dere ønsker dere!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  WE HAVE CHANGED!!!!!


  12.12.2017


  Hei! Da har jeg bomba dere med Marcus og Martinus på instastory og instagram de siste dagene. Tenkte at jeg skulle gjøre det her også! Kommer enda en video med dem på youtube denne uka, så stay tuned!  Syns det er så morsomt å se alle bildene dere og flere M&M fans deler på instagram. Nye og gamle bilder av meg og gutta med teksten " That glow up", "They have changed" og " They are much taller now". Haha! Masse kule edits dere finner på! Tenkte derfor å dele litt flere gamle og nye bilder av oss på bloggen nå! Jeg syns selv det er syyyykt å se hvor mye vi har forandret oss. For det første er de to hoder høyere haha!

  Hey! I have spammed you guys with pictures of M&M and me on instastory and instagram the last couple of days. I thought I should do it here as well, haha! I will post another video with them on youtube this week so stay tuned. It´s so much fun to scroll down on the pictures that I`m tagged in with them. You guys make a lot of funny edits and I really enjoy them. Love when you write " What a glow up" or "puberty hit them hard" haha! I wanted to post some throwback pictures here on the blog along with some new ones. We have changed a lot, especially them! They are like two heads taller now aha!

   

  Disse gamle bildene ble tatt i 2014 da gutta var på besøk hos meg for første gang. Da spilte vi blant annet pingpong! Du kan lese innlegget fra den dagen ved å trykke HER. 

  This picture was taken i 2014 when they frist visited me here where I live. 

  ¨

  Håper dere likte innlegget! / Hope you liked this post!

  Klem/ hugs Jennie
  3 kommentarer


  Video

  NOK EN VIDEO!


  10.12.2017


  //annonse

  Hei folkens!

  Enda en video! Dette blir den andre videoen på kanalen min denne helgen og det vil fortsette å komme videoer utover uka! Både på norsk og engelsk! Jeg er på vei ut døra fordi jeg skal på julekonsert med Thomas, noe jeg gleder meg skikkelig til! Jeg tenkte bare å nevne at jeg har en ganske stor giveaway på instagrammen min der det vil være 10 heldige vinnere av hvert sitt gavekort fra Personlig Almanakk! Du kan da ente lage til deg selv eller kanskje en god venn til jul? Du bestemmer! Den er i hvert fall på insta<3 Her er en link til siden deres om noen ønsker å sjekke den ut: http://www.personligalmanakk.com/NO/

  Hope you enjoy!

   

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  HENGER MED MARCUS OG MARTINUS!!!


  09.12.2017


  //annonse

   

  Hei folkens!

  Tidlig innlegg i dag! Fikk klarsignal og jeg kan endelig legge ut vloggen min fra den 25. november da jeg hang med Marcus og Martinus! La ut et bilde på instagram her om dagen med de og mange lurte på om jeg hadde hengt med de den sammen dagen jeg delte bildet, men det hadde jeg altså ikke. Bilde var fra 25.november! Jeg var så heldig å få møte de i Oslo og filme med dem, takket være Spotify! Denne vloggen er nemlig i et samarbeid med Spotify. Jeg anbefaler å se hele videoen for å få info om en suuuuuuperkul konkurranse hvor du har mulighet til å vinne to billetter ( + en voksen) til konserten til M&M den 23. februar 2018 pluss meet&greet med gutta!

  Jeg skal ikke skrive så mye mer! Håper dere liker videoen og legg gjerne igjen en kommentar og like på den! Hadde vært kult om du abonnerte på kanalen min også<3

   
  3 kommentarer


  Hverdag

  VIKTIG! SÅ UFATTELIG VIKTIG!


  07.12.2017


  Hei!

  Jeg håper dere alle har hatt en fin dag! Skoledagen har vært ganske tung og både jeg og flere av vennene min har hatt fredagsfølelse i hele dag. Haha! Ikke særlig gøy, men jeg skal nok komme meg igjennom morgendagen før det endelig er helg igjen!

  Jeg så to videoer her om dagen med en blogger jeg vet veldig godt hvem er.  Det ble snakket mye om hvordan bloggere takker ja til utrolig mye skjønnhetsbehandling og da er det snakk om alt fra botox, det som gjøre leppene dine større ( vet ikke hva det henter en gang hah), extensions både til hår og vipper, neglebehandling osv. Bloggeren sa at hun tidligere takket ja til alle disse tingene, men at hun nå sluttet fordi hun følte at hun gjorde og oppfordret til ting som var uoppnåelig for følgerne hennes. Jeg er utrolig glad flere bloggeren enn meg syns dette er så ufattelig viktig. Jeg skriver om dette teamet ofte til dere, men det er fordi jeg syns det er så viktig. 

  Unge jenter blir daglig eksponert for disse tingene på sosiale medier.

  "Fikset vippene mine på dette stedet. Kontakt de om du også vil få så fine vipper".

  Først og fremst har denne personen mest sannsynlig fått behandlingen sponset og må derfor ikke betale for den. Det er faktisk utrolig dyrt å fikse slike vipper også. Flere jeg kjenner testet det ut, men stoppet med en gang. De sa at når vippene først var falt ut følte de seg "nakne" og de hadde heller ikke penger til å fylle på med vipper heeeeeeele tiden. Jeg vet om flere som har hår - og vippe extensions og de er supre personer, ingen tvil om det. Selv velger jeg å styrer unna slikt. Vil at dere superflotte følgere skal vite at ikke alle gjør dette og ingen trenger det egentlig. Mange fikk sikkert med seg at jeg klippet meg ganske kort for et års tid siden. Da håret var midt mellom kort og langt syns jeg det var litt "håpløst", men hallo.....har man klippet seg så har man klippet seg og det er jo hår, det vokser ut igjen.

  Ikke bare "opererer" folk seg og endrer på utseende, men de redigerer også bildene. Smalere mage og større rumpe. Man skal ikke være rask å dømme folk når de legger ut et bilde fordi du selv tror det er redigert. Jeg har selv blitt beskyld for å redigere lårene mine fordi knærne mine ikke "så ut som de skulle". Jeg ble faktisk ganske trist av å lese denne kommentaren. Jeg har en skade i hvert kne som ikke bare syns på utsiden, men det er ikke særlig behagelig heller. Vi er ikke perfekte og mange har sine usikkerheter. Om du ikke har noen usikkerheter så er det supert også! Det er ikke skrytete eller å være selvopptatt om man er fornøyd med seg selv slik man er uten å ha endret noe. Selv er jeg fornøyd med meg selv, selvom jeg har skadene mine. Det er tross alt det som gjør meg til meg. Det jeg syns er trist er at mennesker føler behovet for å redigere seg,  så de gjør det og er ikke klar over at de skaper usikkerheter blant unge. Jeg vil bare si det igjen. Aldri føl at dere må endre noe på dere selv. Lær å elsk deg selv for den du er. Se deg i speilet og smil til det selv! Men kanskje viktigst av alt, ikke bryt ned andre og gjør hverandre usikre. Ikke skriv unødvendige kommentarer til folk som gjør at de føler seg dårlig. Bruk energien til på å heller bygge andre opp!  Gi et kompliment til en i gangen, skriv en hyggelig melding til noen. Hadde ikke du blitt glad om noen kom opp til deg en dag og sa du ser bra ut, at du rocker de skoa eller at du er en super person? Det hadde i hvert fall jeg hah!

  Jeg håper dere alle får en fin kveld. Jeg skal kose meg med håndball etterpå, men først skal jeg redigere den tredje videoen min denne uka! Mye kommer til å skje på youtuben min fremover!!!

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  Jul

  Tiden strekker ikke til


  05.12.2017


  Hei

  Det er desember og jeg har sikkert 20 videoer jeg må/vil/skal lage. Det vil si... i hvert fall 5 videoer jeg vet at skal ut i løpet av et par uker og 15 jeg gjerne skulle ha filmet og redigert. Spørsmålet er bare hva kommer jeg til å få tid til. Skolen i desember er ikke som det den var på barneskolen eller til og med på ungdomsskolen. I går begynte jeg som jeg fortalte klokken 0900, som er en time senere enn vanlig. Da jeg gikk forbi barneskolen så det bare så utrolig koselig ut. Inne i klasserommene var det tent lys og flere klasser satt i ring med stolene sine i mens læreren leste for dem. Jeg husker den tiden så godt. Vi hadde pakkekalender på ungdomsskolen noen år og på barneskolen var det pepperkakekalender hvor det ble trukket vinner av et stort pepperkakehjerte med tallene fra 1- 24 for hver dag i adventstiden. Når jeg går hjem fra skolen er det ofte at lillebror ønsker å bli med meg hjem og det er så koselig det også. De aker akkurat i samme bakken som jeg gjorde og han forteller om opplevelser jeg også husker godt. 

  Adventstiden var da full av forventninger, spenning, forberedelser til jul og julekalender på TV.  Nå der i mot "NOT SO MUCH"  Jeg syns det er fint å få satt meg ned for å se på julekalenderen med resten av familien, det er en lang tradisjon, men utover det så er det skole og jobb. Flere av dere som leser bloggen har kanskje fått dere en deltidsjobb dere også. Flere jeg vet om jobber litt i butikker og bakerier etter skolen. 

  Nå har jo jeg en litt annerledes jobb, men jeg har oppgaver jeg skal gjøre og tidsfrister jeg skal holde og noen ganger blir det mye innenfor kort tid, men heldigvis ikke ofte. En ting som er et stort pluss for meg er å komme hjem til et hus som dufter av julebakst og noen julekaker og en kopp te, da kjenner jeg at det er jul, så får vi bare håpe snøen snart begynner å dale ned igjen.  I dag var det serinakaker som mamma hadde tatt ut av ovnen rett før jeg kom inn døra.

  Nå sitter jeg og redigerer et par videoer som jeg gleder meg utrolig mye til å dele med dere. Tror dere kommer til å DIGGE videoene. 

  Hvilken julekake er din favoritt? 

  Klem Jennie

  Processed with VSCO with a5 preset

  Mamsen er så flink til å bake. Vi kan så og si aldri kjøpe julekaker i butikk, fordi de må være glutenfri og melkefri. Hehe;-)

  Processed with VSCO with a5 preset
  2 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Dette kjøpte jeg i London


  04.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en knall dag. Jeg var tilbake på skolen etter en fantastisk helg i London! Sykt trist å reise derfra. Skulle gjerne vært der myyyyye lenger. Det var selvfølgelig godt å komme hjem også! Flyet gikk klokken 18.00 fra Stansted om ikke senere og vi var på Gardemoen rundt klokken 21.30 (norsk tid). Det som er kjipt med søndager er at båten bare går en gang i timen, så vi slang oss på toget til Nationalteateret. Deretter løp jeg med kofferten på slep ned til brygga og rakk den med 3 min. Jeg kom hjem ganske seint, rundt 23.30. Jeg la meg ikke med en gang da. Så på Farmen med mamma og pappa for så å pakke ut litt. Godt at jeg startet klokken 09.00 på skolen i dag. Begynner ellers klokken 08.00.

  Jeg har fått maaaaaange spørsmål om jeg kan ha en "innkjøpsvideo" fra London, men det blir det dessverre ikke noe av. Skulle gjerne gjort det, men kjøpte meg bare en Levi?s bukse, en veske på Primark og en maskara til meg selv. Kjøpte litt ting til, men det er jo julegaver til familie. Det blir nok videoer fremover i hvert fall. Vet allerede om 5 videoer som skal ut i desember og noen kommer ut snart også!

  Jeg vet med sikkerhet at flere kommer til å ELSKE et par av videoene <3 

  Hva slags videoer tror du at kommer ut nå i desember?

  Klem Jennie

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

   
  6 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  London


  03.12.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Vi sitter nå på flyplassen i London og flyr snart hjem igjen til Norge. Det har vært en super tur og jeg vil virkelig ikke reise hjem og gå på skolen i morgen haha! Vil bare bli her noen dager til! I går tittet vi mye i butikker og spiste senere på kvelden på en superkul restaurant. Jeg har filmet mye fra turen og tenkte å redigere det sammen til en stor vlogg fra hele turen. Det kommer ganske mange videoer på kanalen min fremover, så abonner gjerne på kanalen min for varslinger om ny video!
  Jeg slenge med noen bilder fra gårsdagen og ønsker dere en fin kveld videre!

  Ønsker du vlog?

  Klem Jennie 

  Processed with VSCO with b1 preset
  5 kommentarer


  London

  En fremmed låste seg inn på rommet vårt


  01.12.2017


  Hei folkens!
  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har faktisk ikke fortalt det her på bloggen, men jeg er faktisk i London. Jeg la det blant annet ut på snap og Instagram i går og jeg har i tillegg lagt ut litt på Instagram i dag!
  Vi ankom London i går kveld. Vi dro til der vi skulle sove for så å dra ut og spise en fantastisk middag! Kvelden var super og vi la oss da vi kom til hotellet.

  I dag tidlig bestemte vi oss for å bytte hotell. Det var ikke så fint som vi håpet og en person låste seg inn på romme vårt den første kvelden. Jeg sov, men de andre var våkne. Alt gikk fint og ingenting skjedde, men det var bare litt ubehagelig. Vi byttet derfor i dag og det nye stedet er syyyyykt fint. Gleder meg til å sove der i kveld! Ellers har vi vært mye ute og tittet. Ikke så mye i butikker egentlig, men i smågater og slikt💛. Nå skal vi spise middag før vi ser hva vi så finner på! Tror det blir kosekveld på hotellet!

  Klem Jennie

   
  9 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION