• Hverdag

  MINE DAGER


  30.12.2016


  Hei!

  I går kom det dessverre ikke noe innlegg. Jeg brukte starten av dagen min på å filme en video som jeg lenge har gledet meg til, nemlig en ny "junkyard haul". Jeg har sagt det så utrolig mange ganger, men jeg sier det igjen! Jeg liker skikkelig godt å filme disse videoene! Utrolig gøy å åpne pakken og stette sammen antrekk. Etter jeg hadde filmet måtte jeg være rask og skifte til noe litt "finere" siden jeg skulle i et juleselskap. Jeg kom derfor litt sent hjem og valgte heller å legge ut et bilde på instagram. 

  Da jeg kom hjem fikk jeg også impulsivt overnattingsbesøk av en venninne og det var veldig koselig! Hun sov over til i dag og når hun hadde dratt begynte jeg å jobbe med noe kommende jeg gleder meg veldig til, som foreløpig er hemmelig. Deretter ville jeg komme meg litt ut, så jeg gikk ut og løp. 

  Her er noen bilder fra videoen som forhåpentligvis kommer ut snart<3

    
   

  Er du innom bloggen min hver dag?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  inspirasjon

  ROMMET MITT


  28.12.2016


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg hadde egentlig planer i dag men så endret det seg. Det var litt vanskelig å komme på noe jeg kunne gjøre. Tenkte jeg kunne filme en video med hadde ingen hjemme som kunne hjelpe med dette ettersom jeg ikke kan filme en slik video uten hjelp. Det andre jeg tenkte at jeg kunne gjøre var en snapchat Q&A, eller spørsmålsrunde som man også kaller det. Jeg delte derfor et bilde på instagram der følgerene mine fikk mulighet til å stille meg spørsmål som jeg senere svarte på på Snapchat. Jeg liker veldig godt å ha slike spørsmålrunder på snap og jeg håper dere også liker det! Jeg fikk spørsmål om alt mulig men et av de var hvordan den nye senga mi så ut og om jeg kunne ha en room tour. Jeg har nettopp satt den opp og jeg tenkte mye på hvor jeg ville plassere den siden den var større enn den forrige jeg hadde, men med hjelp fra foreldrene mine løste det seg. Jeg planlegger å henge et til bilde over senga mi slik at det blir to bilder og jeg plalegger og heve hylla over klesstativet, så bildene synes bedre. Så det er altså flere ting på bildene som vil bli annerledes. Jeg kommer ikke til å ha en roomtour med det første, men jeg kan selvfølgelig vise dere litt bilder fra rommet mitt akkurat nå<3

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Følger du meg på snap? Om du ikke gjør det heter jeg . jenniesofiesnap 

  Klem Jennie
   
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  NÅ ER HEMMELIGHETEN INGEN HEMMELIGHET


  27.12.2016


  Hei

  12.  desember ble en stor hemmelighet jeg har gått og bært på sluppet i bladet "Oh My Vlog". Det er virkelig mange som har kjøpt bladet og kanskje noen som har fått et i julestrømpa si også. Jeg har julestrømpe og det syns jeg er superkoselig. I strømpa får jeg alltid noe å lese på og noe å kose meg med i tiden frem til julemiddagen. 

  Jeg skrev også at jeg skulle dele hemmeligheten her på bloggen og nå syns jeg at det er tid for det. Her kommer den: 

  JEG SKAL GI UT MIN TREDJE KOLLEKSJON MED WOW!!!! Det er helt utrolig og dette blir den siste kolleksjonen "Wow by Jennie Sofie" Det er en kolleksjon til ære for dere som liker det jeg gjør og plaggene blir kjempekule. En ganske chill og kul kolleksjon. Jeg har jobbet mye med designet og plaggene er nå i bestilling og i februar skal jeg ha fotoshoot og så blir det lansering på vårparten. Jeg er så utrolig glad, spent og stolt.

  Jeg gleder meg også supermasse til å møte mange av dere igjen og slik det ser ut kommer jeg til to ulike butikker på Østlandet for Vip-lansering og Meetup. Dette er virkelig noe jeg elsker, det å møte dere på denne måten. Jeg setter utrolig pris på at dere kommer på lanseringene og stemningen er alltid fantastisk. 

  Heldigvis har jeg også mye annet spennende som skjer før dette, så forhåpentlig vil tiden gå ganske fort.

  Ta gjerne å sjekk kategorien "WOW" her på bloggen min! Der er det bilder fra de tidligere lanseringene, photoshoot på Gran Canaria og annet kult!

  Det var i portrettintervjuet med meg hvor jeg avslørte hemmeligheten! Slik så de ut<3


  Hvor ville du at jeg skulle hatt meetup og lansering?

  Klem Jennie
   
  67 kommentarer


  JULEKALENDER

  ARIANA GRANDE YEAH!


  26.12.2016


  Hei!

  Jeg håper dere alle har hatt en fin 2. juledag! Dagen min gikk faktisk til å bygge en seng som jeg fikk til jul. Det var nok mest pappa som fiksa det, men ja ja. He he<3 Dere som har fulgt med på youtubekanalen min og her på bloggen visste kanskje at jeg ønsket meg det. Siden dette er den "dobbelseng" måtte jeg ommøblere litt på rommet for at det skulle passe. Nå må jeg bare fikse noen få ting så er det ferdig!

  Nå tenkte jeg å kåre vinneren av to Ariana Grande billetter! Konserten skal jeg på selv og jeg gleder meg masse. Jeg husker sist hun hadde konsert og jeg ikke skaffet meg billetter. Så utrolig mange kule bilder og videoer fra konserten og syntes det så så gøy ut. Utrolig glad jeg derfor har billetter denne gangen.

  Vinneren av de to billettene ble Eva Celine ( @evacelinekl på instagram)


   

  Nå er alle vinnere kåret og julekalenderen er avsluttet. Nå er det tilbake til blogghverdagen og dele mer i fra mine dager og opplevelser. Jeg har noen videoer jeg skal filme, men denne uken begynner jeg også med å lese manus igjen. Allerede første uken i januar reiser jeg til London for spennende oppdrag. 

  I morgen deler jeg en hemmelighet her på bloggen, så følg gjerne med. 

  Liker du at jeg har kalender på bloggen i desember? Vil du ha det igjen til neste år?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Første juledag


  25.12.2016


  Hei!

  Jeg håper alle hadde en fin dag i går, om dere feiret jul eller ikke. Jeg hadde en fin kveld med familien min, pluss bestefar. Dagen startet med å åpne julestrømpa og se på TV. På julaften går det alltid masse programmer som er koselig å se på. Jeg åpnet den siste luka på snapchat og det var 2 Ariana Grande billetter til konserten hun skal ha i Oslo i mai 2017! Jeg skal dit selv og gleder meg masse. Jeg skal kåre den vinneren av etJjunkyard gavekort som jeg la ut den 23. desember i dag, og jeg skal la konken med Ariana Grande billetter holde på litt mer. For å delta må du legge ut noe på instagram som viser at du er fan av Ariana! Om du velger å synge en sang av henne, ta bilde av plakater du par på rommet, danse...osv. Under det du legger ut må du tagge : @jenniefashion #jenniesofiejulekalender #jegvilvinnearianagrandebilletter. Ta gjerne og skriv noe mer om dere ønsker<3

  Vinneren av et junkyard gavekort ble Ina (@inaberrefjord på instagram)

  Jeg la meg ikke så alt for sent i går, siden jeg måtte stå opp allerede klokken 07.00 i dag! I dag tidlig var jeg nemlig gjest på " God Morgen Norge" og sammen med meg i sofaen satt Hanneli, som kanskje noen av dere vet hvem er:-) Intervjuet var ikke så utrolig langt med det var veldig koselig og det gikk fint! Jeg dro deretter hjem og hoppet rett inn i kosetøyet mitt! I dag har jeg tatt det ganske med ro ellers og jeg gleder meg til flere dager med fri!!!


   

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  JULEKALENDER

  NEST SISTE LUKE FOR DESEMBER 2016


  23.12.2016


  //samarbeid

  Hei!

  Tenk at det er lille juleaften! I morgen er det jul, noe som betyr god mat, familiekos og julestemning! Dette blir altså den nest siste luken her på bloggen og i morgen kommer den siste til å bli lagt ut. Morgendagens luke er nok en av mine favoritter, men det er nok ikke alle som har mulighet til å delta.  Du burde helst bo i nærheten av Oslo om du vil delta i den. Jeg skal ikke avsløre hva det er ennå, men det er bare å følge med!

  I dagnes luke finner du et gavekort på Junkyard med en verdi på 1000kr! Dette er også en luke jeg liker utrolig godt fordi jeg elsker klærne de har! Helt min stil! Jeg mottok en pakke av de for litt siden så det kommer nok snart en fjerde "Junkyard Haul" eller " Look Book" ! Husk at det trenger ikke bare være jenter som deltar i denne luken. De har masse klær for både menn og kvinner. Du kan sjekk ut nettsiden deres ved å trykke //HER

  Her er  "Junkyard" videoene mine:-)

   

   

  For å delta må du svare på følgende i kommentarfeltet:

  1. Hvor gammel er du?

  2. Hvilket merke liker du best fra Junkyard?

  3. Nevn et produkt fra hver av de tre videoene som jeg har

  Husk å ha med en email eller instagrammen din så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!

   

  LYKKE TIL!

   

   

   
  252 kommentarer


  JULEKALENDER

  ALLE DE SISTE LUKENE


  22.12.2016


  Hei!

   Nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul! Bare 2 dager! Tiden går så utrolig fort og jeg begynner å stresse med kalenderen siden jeg har flere premier igjen! Jeg skal derfor kåre alle vinnerne av de lukene jeg har åpnet på blogg, instagram og snap den siste tiden. Det vil si wowgavekort, 2 abonnement på juliabladet, 2 signerte Marcus og Martinus bøker, Vapor Brush fra Gammapiu og mango klokke! Jeg håper vinnerene blir glad for premiene!

  1. Gavekort på wow vant Rina ( @rina_pll på instagram)

  2. Første abonnement på juliabladet får Silje ( @silje.mari på instagram)

  3. Andre abonnement på juliabladet får Emilie ( @emilied04 på instagram)

  4. Første signerte M&M bok vinner Benedicte ( @mm.benedicte på instagram)

  5. Andre signerte M&M bok vinner Delina ( @delina.ia på instagram)

  6. Vapor Brush fra Gammapiu får Sandra- Helen ( @sandra_helen_ på instagram)

  7. Mango klokke får Ingeborg ( @ingeborghellerud2824 på instagram)

  Jeg kommer til å kontakte vinnerene i løpet av kvelden så dere som vant trenger ikke sende meg noen mail eller direktemelding på instafram:)  Deretter vil jeg minne om at jeg har lagt ut en ny video på youtubekanalen min der jeg tester ut økologiske og naturlige produkter. For å komme til videoen tryk HER!

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  JULEKALENDER

  DENNE LUKEN TREKKES FORT


  21.12.2016


  Hei

  //Sponset premie

  Denne luken trekkes fort. Allerede i morgen. Jeg har tenkt meg på posten for å sende alt i fra Mango klokke, TY Bamser, WOW gavekort og Makestyle premien som var i går :) Selv om den premien jeg skal trekke nå, ikke er noe jeg trenger å sende.

  Premien er to abonnementer av Bladet Julia. Du vil i løpet av et år motta 8 nummere av bladet rett hjem i din postkasse. Juliabladet er et magasin stappet med spennende intervjuer med dine favoritt kjendiser, morsomme quizer, tips til gode oppskrifter og inspirasjon fra moteverdenen. Altså en super premie spør du meg. Du kan sjekke ut nærmere ved å trykke //HER

  For å være med her på bloggen svar på følgende

  • Hvor gammel er du?
  • Hvem er redaktør i Juliabladet
  • Hvem er din favorittkjendis?

  For å doble din sjanse kan du dele bildet under på IG. 


   

  Tagge det med #jenniesofiejulekalender og skrive: Jeg ønsker å vinne dagens luke i Jennie Sofie @jenniefashion sin julekalender .

  Lykke til

  Nå har jeg også offisielt ferie! Jeg har gleda meg så utrolig lenge til dette. I dag var det siste skoledag og vi slutta allerede klokken 11.00. På den korte tiden fra vi startet til vi sluttet hadde vi fellestime i gymsalen, vi spiste rester fra ballet i går og vi fikk utdelt karakterkort! Nå er jeg klar for å sove lenge og kose meg med venner og familie!

  Klem Jennie

   
  62 kommentarer


  JULEKALENDER

  FOR MANGE LUKER!


  20.12.2016


  Hei!

  Jeg beklager for at det nesten ikke har vært noen "vanlige" innlegg på bloggen så langt i desember! Jeg har kommet ut med en video og noen vanlig innlegg, men det er alt. Resten har vært julekalender! Når julekalender er over vil det komme flere innlegg fra hverdagen min! jeg har faktisk "for mange" premier igjen for hvor mange dager det er igjen til jul, så en av dagene nå før jul vil det bli åpnet 2 luker på en dag. (Kanskje mer)  Jeg har vært mer aktiv på snap med noen stories og det har vært gøy og flere har gitt tilbakemeldinger på at de likte dette.

  I dagens luke er det en kul premie i fra Makestyle, en Vapor Brush fra Gammapiu. Det er en elektrisk børste med damp, som retter håret i mens du børster det. For å ta en komme til produktet trykk //HER. 

  I dag har jeg faktisk juleball så nå skal jeg faktisk gå og fikse meg for det. Jeg har kjolen min, sko og så skal jeg sminke meg<3 Jeg krøller håret med Mast Volume 2, jeg kan forsøke å få tatt noen bilder som jeg senere kan dele med dere her på bloggen. Noen av dere vil kanskje se kjolen min også. Jeg er veldig fornøyd med den og gleder meg masse til å ha den på. 

   

  DAGENS PREMIE
  For å delta må du svare på følgende i en kommentar her på bloggen:

  1. Alderen din

  2. Beskriv kjapt håret ditt ( farge, lengde, rett, bølgete ol.)

  3. Hvilken dato la jeg ut " Christmas tag 2016 feat. min lillebror" på youtube?

  ( Sist men ikke minst må du skrive inn en email eller Instagrammen din så jeg kan kontakte deg om du eventulet vinner)

  LYKKE TIL!

   

  Klem Jennie
  243 kommentarer


  JULEKALENDER

  NY LUKE!!!!


  18.12.2016


  Hei!

  //Samarbeid

  I går kom det ikke noe innlegg på bloggen ettersom at jeg kom hjem ganske sent. Jeg dro til byen for å handle litt julegaver, kjøpe sko til juleballet mitt, et antrekk til en spennende anledning ( dere skal få vite om senere) og for å møte Isac som flere kanskje så på instagram. I dag har jeg spilt kamp og så filmet jeg nettopp en video. Nå skriver jeg et raskt innlegg før jeg skal se resten av EM finalen i håndball i mellom Norge og Nederland. Kampen er faktisk slutt nå, og vi VANT. Det var nesten litt for spennende det der. Litt trist at EM nå er slutt, bare elsker å se kampene. 

  Jeg tenkte jeg kunne kåre vinnerne av TY bamsene. Hver av vinnerne vil få sin favoritt i tillegg til to andre tilfeldig. Vinnerne ble:

  1. Norah på 10 år som aller mest ønsket seg snømannen. ( på instagram @norahwow)

  2. Sarah på 14 år som ønsket seg den svarte og hvite hunden ( på instagram @sarah_moen)

  Nå som en luke er trukket må vi vel åpne en til! Denne gangen blir det på den siste Mango time klokka fra Frithjof E.Rasmussen! Jeg synes denne klokka er superfin. 

  For å delta må du svare på følgende her på bloggen:

  1. Når var den forrige Mango klokken premie i julekalenderen her på bloggen?

  2. Hva er verdien til klokken du kan vinne i dagens luke?

  3. Når har du bursdag?

  Klem Jennie
  183 kommentarer


  Video

  CHRISTMAS TAG 2016


  16.12.2016


  Hey!

  Dette blir dagens andre innlegg, og det liker vi haha! Ikke ofte det kommer to innlegg på en dag, men håper dere liker det. Tidligere i dag la jeg ut en ny kalenderluke og om du ønsker å komme til det innlegget er det bare å skrolle litt ned eller trykke HER. Før du gjør det, se gjerne videoen jeg filmet med broren min Mathias! Vi svarer på flere spørsmål dere har sendt til meg på blogg og instagram.

  Got to love this kid<3

  God helg!

  Klem Jennie

   

   
  9 kommentarer


  JULEKALENDER

  Utrolig søte


  16.12.2016


  Hei

  //samarbeid

  Endelig fredag, føles helt fantastisk. Ikke flere prøver eller presentasjoner før juleferien. Nå går nesten dagene frem til selve julaften litt for fort. Denne helgen håper jeg på å få filmet (eller det må faktisk gjøres og redigeres), så vil jeg også få tid til å møte familie som er i Oslo i helgen og også en venn som også er i hovedstaden akkurat denne helgen. 

  En annen ting er at jeg må finne meg antrekk til noen ulike anledninger som snart kommer opp. Allerede 20 desember har vi juleball. Kjolen er heldigvis klar, men jeg mangler sko. Den 25. desember skal jeg være med på en TV sending og trenger noe litt mer pyntet enn mine dagligdagse "chille" plagg. 

  Ja, så jeg har litt jeg må få gjort. 

  Jeg har redigert ferdig filmen med lillebror og den er litt....ja, hva skal man si? Dere får nesten se den selv. Han er verdens herligste med god fantasi kan man vel si, he he.

  Men først åpner jeg en ny luke her på bloggen. 

  To vinnere vinner 3 herlige TY bamser hver. Disse bamsene er så urolig søte med de store glitrende øynene sine og de vant faktisk prisen "årets leke" i år.  

  Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere i kommentarfeltet :

  • Hvilken av de seks bamsene som er din favoritt
  • Hvor gammel du er
  • Gjerne ditt instagram navn om du har IG
  • Huske å oppgi mailadressen så jeg kan kontakte deg om du vinner

  Lykke til

  Klem Jennie

  186 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNERNE AV PRODUKER FRA MAKESTYLE!


  14.12.2016


  //annonselinker

  Hei

  Da tenkte jeg det var på tide å trekke vinnere av luken jeg åpnet for noen dager siden på snapchat og instagram. Jeg viste 3 forskjellige produkter fra MAKESTYLE på snapchat og dere som ønsket å delta måtte kommentere under konkurransebilde på instagram, hvilket produkt dere ønsket mest. Det var hele 2000 kommentarer, så det var utrolig mange å "velge" ut i fra. 
      

  De premiene det var mulighet til å vinne var:

  1. Gizmo  Straightener - MAST Rettetang

  2. Energy Saving Hairdryer Yellow fra Gammaqiu 

   3. Iron Bubble Rainbow - Gammaqiu  Gizmo  Straightener - MAST Rettetang HER // Energy Saving Hairdryer Yellow fra Gammaqiu HER //  Iron Bubble Rainbow - Gammaqiu HER

  Dette ble vinnerene: 

  1. Marte ( @martesveen på instagram)

  2  Amalie ( @amaliejvik på instagram) 

  3. Kamilla ( @kamillavollen på instagram)

  Husk at det er enda flere luker som skal åpnes! 

  Klem Jennie

   

   

   

   

   

   

   
  4 kommentarer


  Blogg

  HEMMELIGHETEN


  13.12.2016


  Hei!

  Som jeg sa på både instagram og snapchat i går kom bladet " Oh My Vlog" ut i butikker og kiosker i Norge! Dere som har fulgt med på bloggen vet at jeg har blitt intervjuet selv for bladet men jeg har også intervjuet andre! I tillegg hadde jeg en dag med shoot som var utrolig lang men også veldig spennende. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på å lage dette bladet! Bahare har vært super flink og resultatet synes jeg ble knall! 

  Som jeg skrev under gårsdagens instagrambilde står det en hemmelighet jeg har holdt på veldig lenge i magasinet. Flere supert meg i går om jeg bare kunne si den, men det skal jo være ekstra spennende for de som kjøper bladet å lese hemmeligheten. De får også vite den litt før alle andre. Jeg kommer jo selvfølgelig til å fortelle den her på bloggen om litt så ingen grunn til å bli stressa. Haha! Jeg gleder meg veldig til alle vet det. 

  Sett flere av dere skriver dere har bladet og det er mange som også har sendt bilde av at de har det. Noen legger til og med bilder ut på instagram, slik som dette. Jeg blir så utrolig glad! 

      

  Så nei...hemmeligheten slippes ikke på bloggen i dag heller, men det er bare å følge med videre. I tillegg er det enda flere spennende julekalenderluker som skal åpnes. 

  Har du kjøpt bladet?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Jul

  RUDOLF OG NISSEN?


  11.12.2016


  Hei!

  Håper alle sammen har hatt en fin helg! I dag har jeg fått filmet en veldig etterspurt videoen, nemlig en "Christmas TAG". Jeg hadde en slik video i fjor som jeg filmet med broren min og jeg tenkte derfor å lage en med han i går også! Denne gangen hadde dere mulighet til å sende inn spørsmål, så jeg har plukket ut i fra de. Noen svarte vi på i fjor og noen var nye! 

  Håper at denne videoen vil få frem julestemning i dere som kanskje ennå ikke har fått det. Her på østlandet er det ikke tegn til snø og jeg kan vel ikke akkurat si at jeg har så veldig julestemning ennå jeg heller. Men det hjelper virkelig med en entusiastisk og spent lillebror som gleder seg veeeldig. 

  Ellers i dag åpnet jeg en ny luke av kalenderen min, men ikke her på bloggen! Denne luken er for de som følger meg på instagram og snap. Jeg viste de premiene det er mulighet til å vinne på snappen min og for å delta må man ha instagram! Jeg syns det er viktig å ikke bare legge ut på blogg men og de andre sosiale mediene mine. Om du ikke har instagram eller snap vil du fortsatt ha mulighet til å delta i andre luker som vil bli åpnet på bloggen senere.

      

   

  Har du deltatt i dagens luke på instagram?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNERE!!!!


  09.12.2016


  Hei!

  God fredag! Endelig er denne skoleuka ferdig og det er bare litt over en skoleuke igjen til juleferie!! Jeg har nevnt det utrolig mange ganger nå, men jeg gleder meg syyyyyyykt til ferien! Bare det å kunne slappe av, sove lenger, være med venner og familie og det å ikke ha noe skolearbeid. Skolearbeidet er ikke helt ferdig ennå. Fikk beskjed i går og i dag om at jeg har en prøve og en presentasjon neste uke, men det skal gå fint. 

  Som jeg har skrevet i de tidligere innleggene min fra denne uken skal jeg trekke vinnere i dag. To gavekort på DESENIO der hvert kort har en verdi på 1000kr og en mango klokke til en verdi av 798kr. 

  Jeg har gjennomgått kommentarene og plukket ut vinnere helt tilfeldig og dette er de:

  Vinner av første gavekort fra Desenio er Mia ( @miakalleberg på instagram)

  Vinner av andre gavekort fra Desenio er Kajsa (@kajsasande på instagram)

  Vinner av mango klokke er Maria ( @mariaamadland på instagram)

  Det er bare å følge med videre på bloggen min, instagrammen min og snappen min for flere luker som åpner seg!

  På instagrammen min poster jeg bilder ofte så følg meg gjerne der om du ikke gjør det ennå. ( @jenniefashion)   

  I helgen tenker jeg å få filmet litt, redigere videoer og kanskje få unna  litt juleshopping!

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  JULEKALENDER

  TIDEN SIER...NY LUKE!


  07.12.2016


  //sponset premie

  Hei alle sammen!

  God onsdag! I dag var det på tide med en ny luke her på bloggen og det er en mango time klokke fra Frithjof E. Rasmussen AS! Jeg har selv en klokke fra mango time og jeg synes den er skikkelig fin. Jeg har enda til klokke men jeg valgte å ha de i hver sin luke! 

  For å delta må du:

  1. Svare i kommentarfeltet under dette innlegget på spørsmålene jeg stiller på Snapchat.

  2. I tillegg skriver du i kommentaren hvor gammel du er. 

  2. Skriv enten email eller instagram i kommentaren slik at jeg kan kontakte deg om du vinner:-)

   

  På snapchat heter jeg: Jenniesofiesnap

  Lykke til!

  Som jeg nevnte i går, trekker jeg ukens vinnere på fredag.

  Klem Jennie
  278 kommentarer


  JULEKALENDER

  VIL DU VINNE?


  05.12.2016


  Hei

  //Sponset premie

  Enda en dag nærmere juleferie. Det er faktisk det jeg teller ned til, og ikke til julaften. 

  I desember føler jeg det blir mye julekalender på bloggen og ikke så mye blogging om andre ting egentlig og det er jo litt synd. Derfor tok jeg en lukefri dag på bloggen i går. Fikk du med deg innlegget HEMMELIGHET PÅ VEI, om ikke kan du lese det ved å trykke //HER

  I dag er det premiedag igjen og jeg trekker ut to vinnere av hvert sitt gavekort på kr 1000,- i nettbutikken Desenio. De har utrolig mange fine plakater å velge mellom. Jeg viste noen av plakatene jeg har i den nyeste videoen min på Youtube. For å se Desenio sine mange plakater trykk //HER for å komme til deres nettbutikk.

  Du får mange plakater for 1000,- Her blir det mulighet for å finne noe til deg selv og kanskje også en julegave til en venn. Det er alltid så koselig å glede andre <3

   

  HER ER NOEN BILDER I FRA ROMMET MITT 
   

  For å delta på bloggen, svar på følgende spørsmål:

  1. Hvilken dato kommer bladet OH MY VLOG ut? (Hint, gårsdagens innlegg)

   

  FOR Å DELTA PÅ IG:

  Del bildet under på instagram med teksen:

  Jeg følger julekalenderen til @jenniefashion og ønsker å vinne dagens luke. Tagg med #jenniesofiejulekalender


   

  Jeg trekker vinner på fredag, da trekker jeg vinnere av alle lukene som åpner seg frem til da.

  Lykke til 

  Klem Jennie
  376 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNERE AV LUKE 3


  04.12.2016


  //sponset premie

  Hei!

  Nå tenkte jeg å avsløre hvem som vant gårsdagens luke som var to sett med spillene "KOKKELI MONKE" og "KJAPPE SVAR". Begge vinnerne ble faktisk trukket fra instagram! Det var utrolig koselig å se alle de fine editene dere lagde og alle gjorde det på sin egen måte! Noen redigerte et bilde av meg, noen av seg selv og noen med både meg og jeg selv. Alt var lov og nå er vinnerne trukket. 

  Den første vinneren ble Alma! Hun lagde denne editen!  Den andre vinneren ble en som kaller seg @gunnarsen_goals_ på instagram med denne editen!   

  Husk at det er mange flere luker igjen, så bare følg med på bloggen! Se gjerne youtubevideoen min der jeg viser kalendergavene, om du ønsker å de hva som kommer! Trykk HER for å komme til videoen!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  Hemmelighet på vei


  04.12.2016


  Hei

  Jeg går som tidligere nevnt og bærer på en ganske stor hemmelighet. Slike ting som gjør meg glad og som jeg vet at noen andre også kommer til å bli glad over å høre syns jeg noen ganger det er vanskelig å holde, helst vil jeg rope det ut. Samtidig så er jeg faktisk veldig god til å holde på hemmeligheter, selv hvor vanskelig det kan være. 

  12. Desember kommer det nye bladet OH MY VLOG ut. Jeg har vært medredaktør i bladet i sammen med Bahare i fra Juliabladet, og tror dette magasinet vil glede mange i førjulstiden. Jeg vil ikke røpe så mye fra bladet annet enn at det inneholder alt i fra DIY, klestips, youtube-tips, mange bra intervjuer med kule folk, plakater og sist men ikke minst denne STORE HEMMELIGHETEN jeg fortsatt holder hemmelig. 

  Jeg kommer helt sikkert til å fortelle om det her på bloggen også, så det er jo ikke slik at dere må kjøpe bladet for å finne det ut, men 12.desember er datoen da jeg kan dele nyheten med dere. 

  Jeg håper virkelig at bladet faller i smak for dere leserene mine og dersom det gjør det vil jo dette kanskje bli et fast blad i butikkene. Selv elsker jeg magasiner. Jeg syns det er tusen ganger koseligere å lese et blad enn å lese på nettet, på en data eller en telefon. Jeg ser i et blad om og om igjen og leser det fra perm til perm. Begynner ofte med å bla gjennom hele for så å gå tilbake til det jeg syns så mest interessant ut. Deretter leser jeg usystematisk videre det jeg syns ser mest gøy ut, men til slutt er alt lest.

  Selv har jeg nedtelling til bladet kommer ut i butikkene, i dag er det 8 dager.

  En liten "sneak peek" av coveret! Dette er det første coveret mitt i et blad!! Helt sykt egentlig å tenke på at det skal selges i butikk! 

  Et " behind the scenes" bilde fra shooten vi hadde. Bildet er tatt av @fotografamartinekolstad på instagram.    

  Hvilke blader leser du?

  Tror du OG MY VLOG blir noe for deg?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  JULEKALENDER

  LUKEN SOM VIL GLEDE MANGE


  03.12.2016


  Hei

  //Sponset premie

  Dagens premie er en premie som vil glede mange og faktisk en av mine favorittpremier. Det er spillpakke bestående av det supermorsomme spillet KOKELI MONKE og KJAPPE SVAR. Nå er det jul og snart også ferie og for meg er bare det å ha ferie og mer kvalitetstid med familien det aller aller beste. Vi er faktisk veldig glade i å spille brettspill og kortspill og som oftes har vi det bare morsomt når vi spiller,  men av og til så har vi litt uenigheter også....he he.

  Jeg trekker faktisk to vinnere denne gangen, for jeg syns det er viktig å få sendt spillene til vinnerene i god tid før ferien slik at dere kan ha mye moro  både med venner og familie. En fredagskveld eller lørdagskveld rundt stuebordet med pepperkaker, klementiner og spill er for meg mye bedre enn en fredagskveld i sofaen med popcorn og film. For å være med i trekningen om en spillpakke må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet til dette innlegget. Jeg trekker TO vinnere allerede i morgen. Spillene er sponset av Tactic, trykk //HER for å se flere av deres spill og produkter

  Fordi det blir TO vinnere denne gangen kan du delta på to ulike måter og eventuelt doble din vinnersjanse om du deltar på begge måter ;)

  For å delta på bloggen svarer du på følgende:

  • Hvilken aldersgruppe er spillet Kokelimonke for?
  • Hvilken sport spiller jeg på min fritid?

  For å delta på Instagram:

  Lag en edit med luke nummer 3 og tagger bildet med #jenniesofiejulekalender. Under bildet skriver du: Jeg følger @jenniefashion sin julekalender og ønsker å vinne dagens luke.

  Du skal lage editen selv men her er en som kanskje gir litt inspirasjon. 

  Vinner av luke 1 og et gavekort på kr 1000,- i nettbutikken Junkyard ble: Hanna ( @hannaringdal på instagram)

  Vinner av luke 2 og et gavekort på kr 1000,- i en valgfri WOW butikk ble: Natalie ( @prinsessenatalie på instagram)

  Lykke til!

  Klem Jennie
  174 kommentarer


  JULEKALENDER

  Er det ny luke på bloggen i dag?


  02.12.2016


  Hei

  //Samarbeid

  I går åpnet den første luken seg i min julekalender. For å ha mulighet til å vinne måtte man kommentere i  kommentarfeltet under det aktuelle innlegget. Det kom maaaaaange kommentarer på veldig kort tid. Mange sendte også svar under IG bildet og på  mail, som ikke hjelper noen ting. Vinneren for luke 1 blir trukket tilfeldig bandt kommentarene på bloggen.

  Jeg var usikker på om jeg skulle ha en ny luke på bloggen i dag, men så fant jeg ut at jeg ville det. Premien i går sa jeg på snapchat at kanskje passet best til mine eldre følgere og i dag blir det premie til de litt yngre. Vinneren får et gavekort i fra WOW på kr 1000,-  

  Dagens premie trekker jeg også på lørdag og jeg sender ut premien etter helgen. Da får du kanskje kjøpt deg et fint festantrekk til jul og kanskje en deilig pysj du kan kooooose deg med i juleferien, eller hva med et matchende antrekk til deg og en venninne?

   

  Så hva må man gjøre for å være med i trekningen?

  Svare på følgende i kommentarfeltet til dette innlegget

  1. Når kom jeg ut med min første WOW kolleksjon?
  2. Hvor var VIP-lanseringen av min første og andre kolleksjon med WOW?

  Husk  å oppgi enten E-mail eller brukernavnet ditt på IG, da kan jeg kontakte deg om du vinner :) Veldig koselig med brukernavnene deres. Elsker å sjekke noen brukere av og til <3

  Lykke til

  Klem Jennie
  276 kommentarer


  JULEKALENDER

  Bak luke 1 finner du


  01.12.2016


  //samarbeid

  Hei

  Nå er det endelig DESEMBER. Jeg har gledet meg masse til å ha julekalender her på bloggen. Selv så deler jeg en kalender med søsknene mine, som vil si at jeg får en liten pakke hver tredje dag. Lillebror har i tillegg en laktosefri sjokoladekalender og gleder seg masse til en liten sjokoladebit til barneTV hver dag frem til julaften.

  I dag sparker jeg i gang julekalenderen i mine sosiale medier. Det vil lønne seg å følge meg på Snapchat der jeg heter jenniesofiesnap og Instagram der jeg heter @jenniefashion.  Dette fordi at plutselig en dag er konkurransen kanskje der og ikke her på bloggen....har ikke bestemt meg helt ennå. Med det mener jeg at jeg kanskje en dag ønsker at noen skal dele et bilde på IG, eller bare kommentere på IG eller for å se premien må man se på snapchat, eller noe annet. Kanskje dere har noen tips?

   

  LUKE 1

  Gavekort fra JUNKYARD (link)

  Det trekkes en vinner av ett gavekort på kr 1000,- 

  For å delta må du svare på følgene spørsmål

  1. Hvor mange Try on Haul/Unboxing videoer har jeg med Junkyard på min Youtube-kanal?

  2. Hvilken dato la jeg ut den første videoen med Try On Haul  med Junkyard?

  3. Din alder

  Denne luken foregår bare på bloggen så ikke svar på disse spørsmålene under instagrambildene mine. Husk e-mail adresse eller brukernavn på IG så jeg kan kontakte deg dersom du vinner. DU MÅ KOMMENTERE I KOMMENTARFELTET UNDER DETTE INNLEGGET. Jeg trekker vinner lørdag 3. desember. 


   

  Svea Jakke HER // FILA genser HER // Carhartt genser HER

   
  1299 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION