• Feiringer

  HADE BRA....


  31.12.2015


  ......2015

  Hei alle sammen!
  Da nærmer 2015 seg slutten og vi beveger oss inn i 2016. Dette året har gått alt for fort. Men selv om 2015 snart er over ser jeg tilbake på alle minnene. Jeg har opplevd så mye utrolig morsomt og møtt så mange snille og godhjertede mennesker. Jeg har fått hvert med på Vinterlyd turné som har er en egen kategori her på bloggen om du vil se tilbake. Jeg har hatt det gøy med venner på tusenfryd og hjemme, vært på stranda, jeg hadde lansering av kolleksjonen min, jeg dro på språkreise til Brighton med Ella, jeg hadde sommerferie hos familien i Østerrike, nøt varme dager på Gran Canaria, jeg har hatt en flott jul og jeg har fått vært med på kule radioprogrammer, musikkvideoinnspilling og lignende. 

  Men det er noe jeg ikke har fått gjort. Jeg har tenkt på å gjøre det veldig lenge men har aldri fått gjort det. Derfor skjer det den siste dagen i 2015. Som mange andre bloggere deler jeg bilder hele tiden. Og det er som oftest bilder jeg er fornøyd med selv. Men i dette innlegget har jeg samlet flere bilder som aldri ble vist på bloggen. Om det er at jeg blunker, ser rar ut eller hva det nå enn er skal dere få se. Hhahahahaha.   Hahhahaha! Hva har du likt best med 2015?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Hverdag

  TREIG


  30.12.2015


  Hei

  Ahhhhhh... nå begynner jeg å få dårlig tid. Har ikke tenkt så mye på det men jeg har jo faktisk bursdag snart. 9 dager, og jeg har ikke kommet så veldig godt i gang med planlegging. Hvorfor skjer det alltid slik!? Hver gang det er noe viktig eller spesielt som skal skje tenker jeg på det lenge før det er, men sier til meg selv " ikke stress med det, det er lenge til".

  Nå må jeg begynne å planlegge. Jeg ønsker nesten det motsatte av det jeg hadde i fjor. Sist bursdag da jeg fylte 14 var det en skikkelig "BLING BLING" bursdag med glitter og store fine kjoler. Om du vil komme til innlegget fra 14 års bursdagen min trykk HER. Nå ønsker jeg det mer avslappet. En skikkelig koselig kveld der det blir masse morsomme leker og tøys. For å komme til innlegget med lekene vi hadde i bursdagen min trykk HER.  Nå har jeg jo også testet ut noen andre spill med venner som jeg "digga" så de vil jeg også få brukt. 

  Men selv om jeg ønsker en koselig og avslappet bursdag vil jeg lage kule desserter, cupcakes og godis.    Alt overfor frister meg og det er mye jeg har lyst å teste ut.

  Hva liker du å spise i bursdag?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNERE AV DE SISTE LUKENE


  28.12.2015


  Hei

  Da skal jeg kåre de siste vinnerene av julekalenderlukene her på bloggen. Tusen takk til alle som deltok. Jeg er utrolig glad for at jeg får mulighetene til å ha en slik kalender på bloggen og  det å få glede noen med noe kult i jula. Det å se hvor glad vinneren blir gjør meg utrolig glad også. Til dere som ikke har vunnet, er ikke muligheten borte. Det er faktisk noen luker jeg ikke rakk å legge ut, så det kan komme en kul konkurranse når som helst.

  Vinneren av GAVEKORT 2 fra WOW ble en jente som kaller seg @ingeborg_andrea på instagram.

    Vinneren av krølltangen fra MAST ble en jente som kaller seg @malenehje på instagram. 

  Gratulerer! Dere vil bli kontaktet i løpet av kvelden:-)


  Har du deltatt i julekalenderen på bloggen i år?

  Klem Jennie

   
  31 kommentarer


  TIPS

  TIPS FRA MEG


  27.12.2015


  Hei

  I dag tenkte jeg å ha et tipsinnlegg etter gårsdagens post. Jeg sa at jo at jeg var ganske stolt over å ikke ha brukt mer en 299kr på en kjole og at jeg ikke følte noe press på at jeg måtte ha en dyr kjole osv..(Det kan leses om i det forrige innlegget). Jeg spurte i kommentarfeltet om noen føler press på det med ball kjole og de fleste kommentarene sa " Nei" og at de ikke føler press. Det var mer at folk syntes det var stress med å finne kjole og en spurte også om jeg kunne tipse om et bra sted der det er billige kjoler. Så det er nettopp det jeg skal gjøre i dag. Jeg har funnet 10 kjoler jeg syns er fine for under 499kr. 

  COLLAGE 1

  Disse ligner kjolen jeg hadde i år.    

  1 HER / 2 HER / 3 HER

  COLLAGE 2

   Om du ønsker litt midre " bling".   1 HER / 2 HER / 3 HER

  COLLAGE 3

  De har også mange lange fine kjoler.   1 HER / 2 HER /  3 HER / 4 HER

   

  Flere av disse kjolene koster under 499 kr når ikke ikke er på salg også og noen koster bare under 499kr når de er på salg. Lurt å ta en titt om det er noe du liker :-)  Noen av disse koster til og med under kr 200,- nå som det er salg. 

  Hvilken kjole likte du best?

  Klem Jennie  

  (Dette er ikke et samarbeidsinnlegg men det inneholder linker til produkter jeg liker.)

   
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  JULEBALL 2015


  26.12.2015


  Hei

  I dag er det siste dagen til Oma, Opa og Onkel her i Norge for denne gang. Tante blir to dager til ettersom hun kom to dager senere enn de andre. Tiden  har gått alt for fort. De skulle jo bare bli for en uke men denne uken har bare løpt av sted. De kom jo dagen før jeg hadde ball. Jeg har jo heller ikke blogget om ballet ennå. Det var ganske likt som i fjor bare at jeg hadde det litt mer gøy. Jeg danset mye mer, lo og koste meg. Synes alltid det er moro å se de fine vennene mine og kose meg en hel kveld med dem. Må jo selvfølgelig vise noen bilder jeg tok med noen få venner før ballet. 

  Dette er da det fjerde ballet som jeg har vært på, og jeg må si at jeg er litt stolt. På alle de fire ballene mine har jeg ikke brukt mer enn 299 kr på en kjole, og det vil jeg kalle ganske rimelig. Den jeg hadde i år kostet bare 199,- . Jeg er en som mener at man MÅ ikke ha en dyr kjole for å føle seg fin. Det var utrolig mange fine kjoler men også veldig variert. Noen var "poofy" mens andre hadde helt enkle,løse og så like bra ut. Noen hadde lange og noen hadde korte og tettsittende (som meg).

  Jeg leser i noen medier at noen voksne og ungdom klager over juleball/skoleball, at det er press på alt i fra kjoler til transport. Vel....det er i bunn og grunn opp til hver enkelt og bli med på den "galskapen" eller ikke. Jeg hadde brydd meg fint lite om noen på skolen kom i limosin selv om ikke jeg hadde vært med på det. Jeg ble kjørt til ballet av mine foreldre. Om noen jenter velger å bruker tusenvis av kroner på kjole, frisør og annet så hadde ikke jeg fått mer lyst til å gjøre det. Jeg ordnet håret mitt selv på badet hjemme. På skolen min kommer ingen i limosin og jeg føler null press på hva jeg må ha på meg. Så nydelige jenter i alle mulige antrekk, også i bukse. 
  Har du hatt ball ennå? Føler du det er press?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Gran Canaria, høsten 2015

  JULAFTEN OVER FOR NÅ


  25.12.2015


  Hei

  Da er julaften over for denne gang. Jeg hadde en superfin kveld med familien min og jeg ble utrolig takknemlig for det jeg fikk men ble også utrolig glad av at de jeg ga en gave til likte gaven. 

  Dagen begynte ganske rolig og jeg stod opp ganske sent. Jeg planla å stå opp ganske tidlig for å se på julemorgen med lillebror men det fungerte ikke helt. Da jeg stod opp åpnet jeg julestømpa mi i sammen med søsknene mine. Der fant jeg verdens søteste pysj med isbjørner på, pluss litt godteri. Når alle hadde stått opp og ordnet seg spiste vi frokost, og deretter gikk vi i kirken. 

  Dagen var ellers rolig og avslappende. Sånn i 15.30 tiden begynte vi å gjøre oss i stand til julemiddag. Jeg rakk å ta noen bilder med søsknene mine før julemiddagen, og den smakte like godt som den alltid gjør. Vår familie spiser bare ribbe en gang i året, nemlig julaften. Det er derfor masse godt å glede seg til og vi blir heller ikke lei. 

   

   Deler noen få bilder i fra julaften  Noe jeg legger merke til i julen er at jeg har det mye morsommere med søstra mi. Julen er jo ikke bare en tid for å gi og få men en tid til å sette pris på det vil har. I går fikk vi begge hver vår tegnebok og vi satt på kvelden og tegnet i sammen og koste oss. 

   

  Snikbilde tatt av familiemedlem

  Fikk flere spørsmål på Instagram om jeg kan dele det jeg fikk eller lage en video med " HVA JEG FIKK TIL JUL 2015". Dette er noe jeg egentlig ikke liker å gjøre så jeg skal nok ikke det. Syns ikke noe om å vise det frem på den måten. Det vil alltid være noen som har fått mye mer og noen som har fått mindre og mitt hovedfokus er faktisk ikke på gaver i julen.  Kan si at jeg fikk flere nyttige ting jeg gleder meg til å bruke. Blant annet håndballklister, badebomber og votter. 

  Hva syns du om julegavevideoer.

  Klem Jennie
  52 kommentarer


  JULEKALENDER

  Siste luke har åpnet seg


  24.12.2015


  Hei

  //Sponset premie

  God jul alle sammen, hvor enn du er i verden. Jeg har akkurat kommet hjem i fra julegudstjeneste og gleder meg nå til at duften av ribbe skal spre seg i huset. Det kom ingen snø som jeg hadde håpet på, men jul blir det uansett. 

  Jeg lurer på om det blir rekordmange kommentarer på årets julekalender i dag. Det er ikke helt sikkert, for mange har allerede reist på ferie og færre leser blogg i juleferien. Samtidig er premien i dagens luke kjempefin og bra og jeg brukte den senest denne uken på meg selv. 

  På mandag var det jo juleball på skolen min, det vil komme et eget innlegg om ballet og antrekket mitt. 

  Men nå åpner luken seg med MAST Volume 2 krølltangen i fra MAKESTYLE. Jeg syns denne krølltangen er superbra. Den blir fort varm, viser temperaturen i displayet og krøller håret i løpet av sekunder. Jeg bruker den for å få myke krøller nederst i det lange håret mitt. Du får mer informasjon om krøllstaven ved å trykke //HER  Jeg pleier ikke akkurat å krølle håret mitt så ofte, men ser at mange andre gjør det. Jeg må nok øve meg litt, men syns også at det er fint når det ser naturlig ut og ikke som store korketrekkere som henger på ryggen. 

  For å være med i trekningen om denne premien må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet. Husk å oppgi IG-navn eller mailadresse. 

  1. Når begynte jeg juleferien min?

  2. Når begynte du juleferien din?

  3. Hva er mitt brukernavn på Instagram?

   

  Lykke til

  Klem Jennie
  294 kommentarer


  Video

  JULEVIDEOEN ER HER


  23.12.2015


  Hei

  Tenk at i morgen er det julaften!! Jeg gleder meg så sykt. Tiden har gått alt for fort. Den har gått så fort at jeg ikke tenkte på å lage en video så fort som mulig. Men nå er videoen her dagen før dagen. Det er første videoen jeg har laget med Mathias oG han synest det var gøy, så kanskje kommer det flere videoer med han og meg. 

   

  Vil du se flere videoer av Mathias og meg?

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  Jul

  EN NY GJEST PÅ YOUTUBE


  22.12.2015


  Hei

  I dag var det aller siste skole dag for 2015. Jeg trengte virkelig det nå. Vi startet først kl 10.00 etter som skoleballet varte til halv tolv, altså 23.30. Vi sluttet kl 12.00 i dag så jeg kom i tillegg tidlig hjem, eVil nda bedre. I dag har jeg jobbet litt med innlegg men også en video. En video jeg har filmet med min kjære lillebror. Jeg har faktisk aldri hatt en video med han, så kan vel kalle han en "ny gjest". Han var ganske gira på å lage video siden vi begge hadde julegensere med Rudolf på. Gleder meg til dere får se den. 

  Vil minne om at det fortsatt er mulighet for at flere kalenderluker åpner seg på bloggen frem til julaften. I går åpnet det seg også en luke, så har du ikke deltatt har du fremdeles muligheten. Premien er et gavekort fra WOW på kr 500,-   Nå sitter jeg hjemme og venter på at tante skal komme fra flyplassen. Da er hele gjengen samlet for julefeiring, så koselig. 

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  JULEKALENDER

  GAVEKORT NUMMER 2


  21.12.2015


  Hei 

  I kveld skal jeg på skoleball,  men jeg er ikke den typen som bruker så mye tid på å gjøre meg i stand,så først skal jeg blogge litt, så hjelpe til med middagen. Det begynner jo ikke før på kvelden så jeg tenkte å kanskje filme noe også før jeg begynner å gjøre meg i stand også.

  I dag åpner det seg en ny kalenderluke her på bloggen. I dag er det det siste gavekortet i fra WOW på kr 500,- som du kan vinne. 

  Jeg tenkte å vise dere produkter som jeg kunne tenke meg å kjøpe for kr 500, her er noen tips. 

  Sokker fra kr 19,- Skjerf kr 179,- Lue fra kr 99,- Genser fra kr 249,-

   

  Den som vinner gavekortet får også med en liten håndskrevet hilsen i fra meg. Om du ikke vinner så var dette kanskje noen gode tips til hva man kan ønske seg eller kjøpe til en søster eller venninne. 

  For å ha mulighet til å vinne gavekortet må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet: Husk å oppgi mailadresse eller brukernavn på IG.

  1. Hvilken dato ble julekalenderenluken med det forrige WOW gavekortet lagt ut?

  2. Hvor gammel er du?

  3. Hvilken WOW butikk jobbet tuva og jeg hos da vi hadde OD dag i 2015?

  Lykke til 

  Klem Jennie
  189 kommentarer


  TIPS

  OM DETTE SKJER


  20.12.2015


  Hei

  Ja, tenk om det blir en hvit jul her hvor jeg bor. Det hadde vært fantastisk. Hvorfor er jeg så opphengt i denne snøen? Jeg syns den gir en helt spesiell julestemning. Jeg syns også det er mye gøy å gjøre når det er snø. Bare det er litt rim på trærne og gresset i hvertfall så blir det litt vinter. Vi hadde litt rim tidligere i uken og det var så vakkert, men alt er borte nå. Vi har nå fått besøk fra familie i Østerrike på besøk og Norge skal jo liksom by på snø i desember syns jeg. 

  Her er ting jeg liker å gjøre når det er snø: 

  1. Gå på skitur. Vi har mange fine løyper her hvor jeg bor. 

  2. Stå på Slalom. Vi har en liten bakke her på Nesodden. Den er grei nok for meg og det er gøy å være der med venner. Sist vinter Opa var her var også han med i bakken. Hele familien i fra Østerrike er glade i slalom og snowboard. 

  3. Ake (med lillebror)

  4. Lage snømann og snølykter

  5. Følelsen av å dette ned i snøen å lage snøengler

  6. Gå på tur og kose meg av å se snøtunge trær. 

  7. Skøyter

  8. Puste inn den frisk luften.

  9. Se sola skinne på snøfnuggene slik at det ligner små krystaller.

  10. Å prøve å fange snøfnugg på tunga når det snør ute. Hehehehe ;-) 

  Nå skal jeg være ærlig å si at jeg nok syns disse tingene høres og føles morsommere ut enn det av og til er når jeg for eksempel plutselig er klar for å stå på skøyter en dag. Jeg er en som lett fryser og selv om jeg har på meg ulltøy og ullsokker og ikke trange skøyter osv, så ender jeg som regel alltid opp med å fryse etter en kort stund. Det ser også ofte veldig koselig ut å ta seg en kakaopause ved skøytebanen, men innerst inne er jeg nok kanskje den som heller vil gjøre meg ferdig med skøyter og drikke den kakaokoppen hjemme med krem på i stedet. 

  Helt til slutt skal jeg trekke vinner av abonnement på Julia som jeg hadde i julekalenderen her på bloggen. Denne gangen ble det en jente som heter Jennie. For et sammentreff. Hun vil bli kontaktet på IG der hun heter @jenniemartinsen. 

  Hva er din favoritt vinteraktivitet?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  JULEKALENDER

  Flott premie syns jeg


  20.12.2015


  Hei 

  For noen dager siden så etterlyste jeg noen jenter her på bloggen. Noen av de jentene har kommentert på nytt under det innlegget slik at jeg har fått deres brukernavn på IG eller e-mail.  Grunnen til at jeg etterlyste de var at de var de eneste som hadde kommentert under et annet innlegg jeg hadde skrevet i desember som ikke var et julekalenderinnlegg. Jeg ser at mange tar seg tid til å kommentere når det er noe som kan vinnes, men disse jentene kommenterte også under et helt vanlig innlegg. Det er jo ikke slik at det ikke kommenteres ellers, men jeg setter pris på kommentarene jeg får. Det er vanligvis ikke så mange som kommenterer sammenlignet med hvor mange lesere jeg har. 

  Så da jeg skrev et helt vanlig innlegg for noen dager siden bestemte jeg meg på forhånd for at en av de som kommenterte på det innen en viss tid skulle få muligheten til å vinne en premie. Det var 7 jenter og for dem er det 1/7 dels sjanse for å vinne denne gangen. En som ble med på konkurransen på rettetangen i fra MAST hadde til sammenligning 1/678 dels sjanse for å vinne.

  Premien er en Ricci Grande hårbørste fra MAST. Jeg elsker den og bruker den selv. Den løser opp floker mye fortere og masserer hårbunnen og gjør håret mer glansfult. Les mer om børsten ved å trykke //HER

  Vinneren ble en jente som heter Mathea. Hun hadde ikke Instagram selv, men jeg fikk mail og søsteren sin IG som er @flettemathilde, jeg håper hun liker premien. 

   

  Pleier du å kommentere når du leser blogger?

  Jeg setter stor pris på alle kommentarer. Jeg forsøker å svare en del på blogg, men jeg er vel kanskje mest aktiv på Instagram, akkurat som mange av leserene mine er også.  Vinneren av et års abonnement på ungdomsbladet Julia blir trukket litt senere i dag. 

  Klem Jennie 
  26 kommentarer


  Jul

  LILLE VASKEDAME MEG


  19.12.2015


  Hei

  I dag har jeg tilbrakt det meste av tiden min hjemme på rommet. Jeg "mister" rommet mitt i noen dager ettersom vi får besøk av hele familien i fra Østerrike. Oma, Opa, tante og onkel. Jeg syns det egentlig er koselig at jeg låner ut rommet mitt og jeg har derfor brukt en del tid på å rydde, vaske og lage plass til deres ting. Huset kommer til å være fult i en ukes tid, og da mener jeg virkelig fult. Hahahaha! Men jeg gleder meg masse. Som sagt er det 3 år siden jeg feiret jul hjemme sist og det er enda flere år siden de alle var her.

  I kveld skal vi også pynte juletreet vårt og håper det får julefølelsen min mer på plass. Syns det er vanskelig å få julefølelse når det er så mye skole og til og med skole mandag og tirsdag også. Jeg har i hvertfall klart å skaffe noen julegaver og gleder meg til å sette på julemusikk og pakke dem inn. 

  I morgen skal jeg spille håndballkamp så jeg skal ta en rolig kveld, med julekongen på TV med lillebror og kanskje en julefilm med familien. 

   


  Når pynter dere juletre?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  JULEKALENDER

  DETTE LIKER MANGE


  17.12.2015


  Hei 

  //Sponset premie

  Jeg vet det er sent, men jeg fant ut at jeg kunne legge ut innlegget i kveld. Da ligger det klart på bloggen til alle dere lesere i morgen. I morgen har jeg nemlig en travel dag med dugnad rett etter skolen. 

  Ja, jeg har sett at mange av dere liker godt at jeg har kalender her på bloggen. Nok en ny luke åpner seg i kveld for dere som ennå er våkne:)  Det er flere luker som må åpne seg frem mot julaften ;)

  Denne gangen kan du vinne et helårs abonnement på ungdomsbladet Julia, vinner trekkes i helgen.    

  Jeg har hatt abonnement på dette bladet selv og gledet meg alltid til det kom. Nå er Juliabladet et av bladene som er fast følgesvenn for meg på reise og turer. Et abonnement på et blad man liker er jo dessuten en super ting å føre på ønskelista si til jul. Gaven kan jo vare hele året og det er jo alltid koselig å synke ned i en godstol med noe godt å drikke og kult lesestoff. SØsteren min og jeg får alltid et ungdomsblad hver i julestrømpa vår om morgenen på julaften. Ved å trykke //Her kommer du til en side hvor det går ann å bestille bladet og se ulike typer abonnementer

  For å være med i konkurrasen om å vinne et abonnement må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

  1. Hva heter den nye redaktøren i Julia?

  2. Jeg møtte Isac Elliot med Julia, hva het redaktøren som jeg var med da?

  3. Hvor gammel er du?

   

  Lykke til, premie blir trukket i løpet av helgen :)

  Klem Jennie
  216 kommentarer


  Jul

  LAR DU DEG FRISTE?


  16.12.2015


  Hei

  Det er jul og mye godt i butikkene. Selv så får jeg mye mer lyst til å lage julegodter enn å kjøpe. Jeg søkte litt på nettet og fant mange fine julefristelser. Man trenger ikke akkurat oppskrift, inspirasjonen holder i massevis.

  Dette er jo siste skoleuke, men vi har fult kjør allikevel. I går hadde jeg muntlig tentamen i norsk også. Jeg syns det er utrolig dumt at vi ikke får trappe ned litt før juleferien, men bare slite oss helt ut. Enda mer latterlig er skole til og med 22 desember. Vet at andre har siste skoledag på fredag denne uken.  Så jeg tviler på at jeg får tid til å lage noe av dette, er sååååååå skolelei nå. 

  Om du har tid til overs, så får du kanskje lyst til å lage noe lignende av det jeg har satt sammen i denne collagen. Jeg skal stå og selge juletrær fra klokken 17 - 20 i dag, og før det må jeg sette meg ned og finne ut hva jeg skal kjøpe i julegaver. Jeg har utrolig liten tid til å fikse det, så jeg må i hvertfall ha klart hva jeg skal kjøpe på forhånd. I morgen har jeg trening og mellom skole og trening rekker ikke jeg julegaveinnkjøp. Her på Nesodden hvor jeg bor har vi bare et bittelite nærsenter, så jeg må til Ski eller Oslo og det tar jo litt tid. I dag er jeg happy for at jeg rekker håndballkampen på TV i kveld :D

   

   

  Hva slags julefristelser har du laget i år?

  Jeg har bare laget pepperkaker og pyntet pepperkakehus.

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  SPRÅKREISE

  HIT DRAR JEG :)


  15.12.2015


  Hei

  //Annonselink

  Mange har nok fått med seg at jeg til neste år reiser på en ny språkreise. Opplevelsen jeg hadde i sammen med Ella i Brighton var uforglemmelig fantastisk og jeg er så glad for at jeg igjen skal skape nye minner og få oppleve språkreise igjen. Drømmer du om språkreise så kan du se mer ved å trykke //HER og da kan du også bestille en gratis brosjyre. Brosjyren er veldig fin og viser alle destinasjoner med bilder, utflukter, priser og mye annet.  Jeg fikk mange tips i fra dere følgerene mine og valget er nå tatt. Jeg reiser i sammen med en venninne til Malta sommeren 2016. Malta ser helt fantastisk ut og jeg er jo veldig glad i sommer og sol og bading så destinasjonen er nok veldig "meg" Jeg har googlet "malta språkreise" Malta, Silema og mye mer og sett mange fantastiske bilder og lest mye positivt. Jeg håper og tror at opplevelsen min også blir god. 

  Her er 5 grunner til at det ble Malta

  1. Elsker sommer. Jeg vet jeg reiser i sommerferien og at det er sommer uansett, men blir nok mer syden følelse der. Badet ikke en gang da jeg var i Brighton i fjor.

  2. Utfluktene som tilbys, bany annet å svømme med delfiner

  3. Språket selvfølgelig. Det blir engelsk også denne gangen. Selv om jeg gjør det godt i engelsk på skolen så følte jeg at jeg vokste mye på språkkurset i fjor, jeg ønsker å prate dette enda mer. 

  4. Bilder...bilder...bilder. Googlet meg helt bort og vannet ser så bra ut. Minner meg om vannet på Kypros, helt krystallklart.

  5. Har aldri vært der før, elsker å oppleve nye land.

   

  Kjempespent og nedtellingen har begynt. 

  Ville du valgt Brighton som jeg dro til i sommer, eller Malta om du skulle reist?

  Klem Jennie 

   
  44 kommentarer


  Antrekk

  Superstar


  14.12.2015


  Hei

  //Annonselink

  Etter gårsdagens innlegg fikk jeg en del spørsmål hvor skoene jeg hadde på meg var i fra. De skoene er faktisk helt nye, og jeg fikk de nettopp i fra Junkyard. Har ønsket meg skoene helt siden starten av sommeren men hvorhen jeg gikk var det utsolgt eller ikke mer i min størrelse. Sykt irriterende. De er tydeligvis ganske populære så jeg tenkte jeg ikke ville få de noen gang, men så hadde de dem. Yeeeahhhhh! Det er alt for kaldt til å gå med de ute nå, men jeg er klar når våren/sommer inntar sin plass. Skal helt klart ha de med på språkreisen min! 

  Nå holder jeg faktisk på med et innlegg angående språkreisen jeg skal på til sommeren med EF. Jeg har tenkt å avsløre hvor jeg skal ;-O

  P.S: Bildene er tatt med den nye linsa mi og elsker at den blurry bakgrunnene er på bilde med en gang. 
  For å komme til skoene trykk HER.

  Hvor tror du jeg skal på språkreise til sommern?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNERE AV KALENDERLUKER


  13.12.2015


  Hei, dette er innlegg nr 2 i dag.

  Dagens andre innlegg kommer her. Har faktisk hatt flere innlegg de siste dagene noe jeg synes er ganske bra. Skal forsøke å få til det av og til. I dette innlegget skal jeg kåre vinnere av de 3 siste kalenderlukene her på bloggen. Altså MAST sin rettetang, 4 tørrsjampoer fra Batiste, og et av de 3 spillene "EGGMOVE", "KOKKELIMONKE" og "VIL DU VEDDE?". 

  Vinner av tørrsjampoene ble en jente som heter @theajurgenseen

  Vinneren av spill ble @private_tilde , hun ønsket seg Kokkelimonke. 

  Vinneren av MAST rettetang ble en jente som oppga sin mailadresse, ser ut som navnet er Engla. 

  Gratulerer til vinnere <3 Jeg kontakter dere på mail eller IG :)

  I dag er det 13 desembe og vi er litt over halvveis til julaften. Flere luker vil åpne seg så det er bare å følge med fremover. Dette var faktisk innlegg nummer to i dag så det er et annet innlegg du kan lese rett under dette. Ha en fin fin søndagskveld, jeg gleder meg til håndballkampen. 

  Følger du med på Håndball VM?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  Full rulle


  13.12.2015


  Hei

  //Annonse

  Ahhhhhhh! Endelig føler jeg meg litt bedre, og utnyttet derfor litt av tiden til å gjøre noe effektivt. Lære meg å kjøre en skywalker. Hahahhaha! Ble så utrolig glad da jeg fikk en i gave i fra Skywalker Norge, den er hvit akkurat som jeg ønsket meg. De har jo mange ulike farger og modeller og du kan se nærmere på dem ved å trykke //HER

  Noe som er viktig før bruk er å sette seg inn i reglene. Det er for eksempel 16 års aldersgrense på å kjøre den ute enkelte steder. Jeg bruker den foreløpig inne i huset, og det er flere som liker å bruke den. Noe annet som nesten er enda viktigere er nok det å ikke tro det er så innmari lett. Det er ikke bare å gå på, så kjøre rundt. Det var ganske vanskelig å lære seg faktisk. Jeg kom meg i starten ikke på uten hjelp. Etter en liten stund greide jeg å stå alene på den men det gikk veldig treigt fremover og det å svinge fikk jeg ikke helt til. Jeg måtte bare fortsette forsiktig og tilslutt suste jeg rundt i stua. Nå får jeg stadig høre "ro ned, ikke så fort, ikke bli svimmel av å snurre så mye, stopp du er gal" i fra mamma og pappa. 

  Bare eeeeeeelsker det lilla lyset!!!!!
  Jeg kommer til å bruke min inne og til våren kan jeg leke meg der det er tillatt frem til jeg blir 16, som er litt over att år til.

  Har du forsøkt et slikt brett som dette før eller elektrisk enhjuling/Airwheel?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Blogg

  Jeg lurer på hvem disse jentene er


  12.12.2015


  Hei

  Dette er bare et etterlysningsinnlegg. 

  Jeg lurer på om disse jentene som har kommentert under det nyeste innlegget mitt har Instagram :)

  Jeg sjekker IP adressene opp mot hverandre når det kommenteres under dette innlegget :)

  Så om du er en av disse, kommenter på nytt i kommentarfeltet med hva du heter på instagram.

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  Blogg

  OPPDATERING


  11.12.2015


  Hei

  Hjemme fra skolen fremdeles. Sover så utrolig dårlig om natta. Jeg er kjempelei av å bare ligge i senga og være hjemme, kjenner faktisk at jeg savner skolen allerede. I dag skulle det vært avslutning med håndballen også, litt trist å gå glipp av det. Men da kommer mamma sine oppmuntrende ord om at man ikke kan klage på slikt. Jeg skal være glad for at jeg bare er skikkelig forkjølet. Heldigvis er det håndball VM og alltid noe å se på TV når jeg kommer meg opp i stua på kvelden. Så i kommentarfeltet på IG i går at det er veldig mange som sliter med forkjølelse og omganssyke for tiden. Masse god bedring til dere alle. 

  Til dere som ikke har IG, her er de siste bildene der i fra, noen blir jo slettet etterhvert også ;) Det som er på IG er jo at bildet ser litt annerledes ut når du likker deg innpå det på selve Instagram. Jeg har lagt med et bilde som viser det også.

  Bilde vist på bruker 


  Når du klikker deg inn på bildet

  Dessverre er det slik at når jeg ikke kommer meg på skolen, ikke på trening ikke får vært med venner da er det heller ikke alltid like lett å finne noe å blogge om. Jeg hadde flere planer denne uken, som har gått i vasken. Skulle blant annet filmet en video til min YouTube-kanal, handlet noen julegaver og fikset litt på rommet og i klesskapet. Null energi til dette nå. Samtidig er det litt bra at det er denne uken jeg har vært mye borte fra skolen. Neste uke har jeg dugnadsoppgave for klassen, da skal jeg selge juletrær en kveld. Jeg har også dugnad med håndballen og skal gjøre en innsats for laget ved å pakke varer for kunder hos en lokal matbutikk. 

  Uken etter det så er det juleball på skolen min. Jeg har i år igjen valgt en billig kjole. Jeg har fått tilbud om en ganske dyr ballkjole, men takket nei. Helt fra mitt første skoleball bestemte jeg meg for å ikke bruke mye penger på ballkjole. Den dyreste kjolen jeg har kjøpt til de fire ballene kostet 249,- Ganske fornøyd med det :) I år står valget i mellom en grønn og en blå. Hver kjole kostet under 200,-

  Så som dere forstår så vil det bli mer å blogge om fremover og jeg skal også røpe hvor reisen med EF Språkreiser går til sommeren og hvem som blir med meg. Nå er det siste innpurt av 2015 og jeg gleder meg til besøk i fra familie i fra Østerrike og er kjempespent på 2016. Da er det mye spennende som skjer. 

  Hvor skal du ferie jul i år?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  JULEKALENDER

  I dag er det 11 desember, alle .........


  11.12.2015


  //Sponset premie

  HEI 

  Litt senere i dag kommer det enda et innlegg på bloggen. Det blir litt mer en oppdatering i fra meg om denne uken som har vært og hva som skjer fremover. Det var en kommentar på bloggen i fra en leser som savnet et slikt innlegg nå. Jeg vil bare gjøre det klart at jeg ikke får betalt for å ha disse julekalendergavene på bloggen. Jeg har fått premiene og det er det, så jeg gjør det kun for dere. Jeg syns det er kjempekoselig :)

  Nå åpner det seg enda en ny luke i dette innlegget og i helgen skal jeg kåre vinner av rettetang, spill og også denne luken her.

  Denne gangen er premien 4 tørrsjampoer i fra Batiste. Elsker slike "Dry shampoos" som gjør at jeg kan føle at håret blir friskt om jeg ikke rekker å vaske det. Dette er kanskje spesielt på denne årstiden når jeg ikke får lov til å løpe ut med vått hår. Det tar jo ganske lang tid å tørke så langt hår som jeg har, og med tørrsjampo slipper jeg det om jeg har dårlig tid. Da holder det å ta seg en dusj og passe på at håret ikke blir vått. 

   

  Bidet ble tatt samme dag som jeg tok bilder med rettetangen, flaks at jeg hadde gjort det klart :)  Det du må gjøre for å være med i trekningen av denne premien er å svare på følgende spørsmål: 

  1. Når var konserten til "The Main Level"  i Oslo?

  2. Hvilken hårfarge har du?

  3. Hva het blogginnlegget fra 12 desember i fjor på bloggen min?

   

  Lykke til 

  Klem Jennie
  129 kommentarer


  Gran Canaria, høsten 2015

  ØNSKET MEG


  10.12.2015


  Hei hei alle søte lesere

    //Gave fra Makestyle

  For dere som ikke så det på instagram i går så har  jeg blitt syk. Ble det på tirsdag og blir nok hjemme i fra skolen resten av uka. Jeg tror vi alle synes at det er kjipt å være forkjøla med feber en gang i blant, men vi må jo bare komme oss igjennom det. Jeg hoster og harker og nesesprayen klarer jeg meg ikke uten, he he. Jeg fikk en førjulspakke i posten for noen dager siden av Makestyle med noen produkter jeg har ønsket meg lenge. Disse to REVOLUTION  palettene. Et med blusher og en med concealers. Dette er noe man kan ønske seg til jul eller kanskje gi til en venn ettersom alt prisen er ganske grei. Så til dere som ønsket dere julegavetips, så er dette enda et tips i fra meg :)

  Blush pallettet- Består av 8 superfine farger. Det er matte blusher i alle mulig farger der de mørkeste også kan brukes til contour. En av fargene er også som en highligher som kan brukes på kinnbenet, i øyekroken, under bryna og på leppekanten. Så det kalles kanskje et blushpallet med det betår også av contour og highlighter. For å komme til produktet trykk HER.

  Concealer pallettet er minst like bra, hittil har jeg allerede tatt i bruk 3-4 farger og brukt de på hver sin måte. Jeg gleder meg til å eksprimentere videre med det, når jeg blir kvitt denne forkjølelsen. 

  Det var noen andre produkter i pakken også, tenkte det kunne blitt gøy å vise dette i en video, men det går ikke nå. Må bli frisk til neste uke, da har jeg flere dugnadsoppgaver med klassen og håndballen. Pluss, jeg må få fikset noen julegaver. 

  God bedring til alle dere som ikke er i form. 

  Er du ferdig med julegavehandelen?

  Klem Jennie

   

   

    
  19 kommentarer


  JULEKALENDER

  Luke nummer 4 :D


  08.12.2015


  Hei

  //Sponset premie

  Ny dag, ny luke i julekalenderen her på bloggen og denne gangen er premien igjen noe som passer til jenter og gutter. I slutten av november hadde jeg en spillekveld i sammen med et par venninner hvor vi testet ut noen nye brettspill. Det hadde vi det veldig morsomt med å gjøre og i dag kan du vinne det spillet du syns virket morsomst. Du kan lese innlegget om spillene ved å trykke //HER

  Jeg syns det er veldig gøy å spille spill i sammen med venner og i sammen med familien og nå som det snart er ferie får man mer tid til å gjøre slike koselige ting i sammen også. 

  For å være med i trekningen om det brettspillet du aller helst vil ha, så må du gjøre følgende. 

  1. Kommenter hvilket spill du ønsker å vinne 

  2. Hvilket av spillene var min favoritt?

  3. Dette er luke nummer 4 på bloggen, hvilke premier har det vært i luke 1, 2 og 3?

   

  Husk at vinnere kommer på bloggen første helgen etter kalenderluken. 

  Vinner av luke 1 ble: @heddaasb

  Vinner av luke 2 ble: @kinehall13

  Luke 3 og 4 blir trukket til helgen i sammen med andre luker som eventuelt åpner seg denne uken :)

  Lykke til 

  Klem Jennie
  154 kommentarer


  Ekstra moro

  Utrolig kult


  07.12.2015


  Hei

  I går hadde jeg en spennende og lang dag, men fikk uansett lagt ut to innlegg. Det første innlegget var julekalenderens tredje luke her på bloggen, så om du ønsker å forsøke å vinne en Mast rettetang, kan du gå tilbake til det innlegget og delta i kommentarfeltet der, trykk HER for å komme direkte til konkurransen. Jeg trekker vinner i helgen i sammen med eventuelle andre luker som åpner seg denne uken. Etter det la jeg ut et annet innlegg om hva jeg var med på i går, men jeg fikk ikke delt så mye ettersom dagen var veldig travel. Du kan uansett lese det innlegget, rett under dette ;)

  Så nå tenkte jeg å fortelle dere litt om gårsdagen, som også kommer til å bli vist på TV i 2016. Gårsdagens filming vil bli til en episode i "Koht og Kidsa" som begynner på TV-Norge i Februar. Hun møter mange ulike ungdommer i denne serien og jeg gleder meg veldig til å følge med på den selv. Du kan lese mer om denne serien ved å trykke HER og HER

  Jeg var selvfølgelig spent da jeg møtte opp på Storo Senteret i sammen med min venninne Ella. Jeg hadde fått vite litt på forhånd om at Christine var nyskjerrig på det jeg holder på med og at hun skulle være i sammen med oss denne dagen. Christine fikk meg veldig raskt til å senke skuldrene og være meg selv og vi hadde en koselig prat på en cafè først hvor vi pratet om mye forskjellig også bloggen. På Storo er det jo også en WOW butikk, så vi var innom der og så om det var noe igjen fra kolleksjonen min. Det var faktisk nesten helt utsolgt, så det var veldig gøy. Der møtte jeg også mange søte og snille jenter som fortalte at de følger meg på IG og leser bloggen min.Jeg blir så glad av å møte dere. 

  Christine skulle også være med på The Main Level sin konsert og var med Backstage før konserten. Hun var selvfølgelig også litt nyskjerrig på disse kule guttene og vi hadde en morsom stund i sammen. Jeg var glad for å se Laurent, Sander og Alex igjen, selv om jeg syns det var trist at Alex var syk. Jeg er glad for at han nå skal hjem og ta vare på seg selv til neste konsert i Bergen. Dere som skal på konserten i Bergen har virkelig noe å glede dere til, syns de er kjempeflinke til å showe på scenen og dra med seg puplikum i tillegg til å synge selvfølgelig. 

  Jeg ønsker jo ikke å røpe for mye, men vet at TV Norge legger ut teasere på sin facebook bruker og de har jo også en Instagrambruker som heter @kohtogkidsa som det lønner seg å følge med på om man vil få med seg hvem som skal være med i serien, hva folk gjør og når det setter i gang. 

  Processed with VSCOcam with p5 preset
  Lurer du på noe kan du spørre i kommentarfeltet, så skal jeg forsøke å svare. 

  Klem Jennie

   

   
  16 kommentarer


  Ekstra moro

  Konsert og TV-innspilling


  06.12.2015


  Hei

  I dag er det endelig 6 desember og en dag jeg har gledet meg til lenge. The Main Level har konsert i Oslo og jeg gleder meg veldig til å være med gutta igjen. Jeg har den siste tiden hatt utrolig mye å gjøre på skolen og har ikke hatt tid til å treffe dem i mens de har bodd i Oslo de siste to ukene. Skolestresset er ikke over og neste uke fortsetter det med to prøver og fremføring bare på tirsdag i tillegg flere andre prøver den uka også, men i dag skal jeg nyte dagen og det spennende som skjer. 

  Dagen i dag har dessuten vært spesiell på en annen måte også. Jeg har gjort mye spennende og har hatt et lite TV-crew med meg hele dagen.

  Jeg skal være med i en episode av et program som heter "Koht og kidsa", det begynner på TV-Norge en gang i februar 2016. Har aldri hatt et TV-crew som har fulgt meg en dag, men har hatt en reporter hjemme i fra NRK Super en gang. 

  Lurer du på hvem Koht er , så er det Christine Koht det er snakk om og hun er en litt "helsprø" herlig og fargerik dame som ønsker å lage denne serien om ungdom som en hyllest til ungdommen. Du kan lese mer ved å trykke //HER

  Jeg var kjempespent før jeg møtte henne på en Cafè i Oslo tidligere i dag i sammen med Ella, men vi har bare hatt det kjempekoselig. 

  BILDE RETT FØR KONSERTEN


  I morgen kommer jeg til å blogge mer om dagen i dag og lurer du på noe kan du stille spørsmål i kommentarfeltet. 

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  JULEKALENDER

  HVA SKJULER SEG HER?


  06.12.2015


  Hei

  //Sponset premie

  Jo, her skjuler det seg nok en kalenderluke :)

  I dag kan du vinne Rettetangen fra MAST, du kan se og lese mer om den ved å trykke //HER. Om du liker å krølle håret ditt har Makestyle  to ulike krølltenger fra Mast også, det er jo kanskje noe å sette på ønskelisten til jul.  

  Her har jeg rettet håret mitt med rettetangen og selvfølgelig brukt varmebeskyttende spray. Det jeg liker med denne rettetangen er at det går fort å rette håret med den. Man skal jo helst ikke stresse håret og dra rettetangen "hundre" ganger gjennom håret, og det slipper man med denne. Det holder å dra den en gang gjennom hvert parti som man deler opp i.   Syns det er litt uvant med så rett hår, men i det siste liker jeg jo veldig å variere mellom utslått hår, oppsatt, fletter, sideskille og midtskille. Kanskje jeg skal variere litt mer mellom rett, bølgete og krøllete hår også.......

   
  For å være med i trekningen om denne rettetangen må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

  1. Hvor langt hår har du?

  2. Hvor mange søsken har du?

  3. Hvilken dato bakte jeg pepperkaker med lillebror i år?

  Lykke til

  PS: 

  I skal jeg også kåre vinnere av de forrige lukene. Det var mulig å vinne et gavekort på WOW til 500,- og et gavekort på Junkyard til 500,-

  Vinneren av Junkyard er en jente som heter Kine. Hun vil bli kontaktet på INSTAGRAM i løpet av morgendagen. 

  Vinneren av Wow sitt gave kort er en jente som heter Hedda. Hedda skal også bli kontaktet på Ig, også i løpet av morgendagen. 

  Klem Jennie

   
  684 kommentarer


  Jul

  FØRJULSTEMNING


  05.12.2015


  Hei

  I går var jeg med familien i Oslo og så på "Dyrene i Hakkebakkeskogen" på Teater. Utenfor Teateret er det også et koselig julemarked som vi pleier å besøke hvert år. Dette er med på å gi meg veldig julestemning. Sist gang jeg så på "Dyrene i Hakkebakkeskogen" på Teater var da jeg var 3 år gammel og min mormor startet tradisjonen med å ville ta med oss barnebarn på en førjulstur til Oslo. Min mormor døde dessverre allerede da jeg var 5 år gammel, men tradisjonen har vi forsøkt å holde hvert eneste år. 

  Jeg er jo veldig glad i skuespill og for meg er det like moro å se på en barneforestilling som en for ungdom og jeg håper vi vil fortsette med dette i mange år fremover.

  På markede har de nå også fått opp et digert hjul som lyser opp utrolig fint. 


  Meg og mine fine søsken<3


  Har dere noen fast juletradisjon?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  JULEKALENDER

  JENTER OG GUTTER ;)


  04.12.2015


  Hei

  //Sponset gavekort

  I kveld skal jeg på teater i Oslo i sammen med familien og det gleder jeg meg veldig til. Heldigvis sluttet det å regne også, da blir det koseligere å gå på julemarkedet som ligger rett utenfor teateret. 

  I dag kom også julekalenderene i fra Oma og Opa i posten og jeg får endelig åpnet noen luker :D Ellers så deler jeg pakkekalender med søsknene mine og der har jeg åpnet en gave så langt. 

  Men i dag blir det ny kalenderluke her på bloggen og den syns jeg er veldig kul. Det er fordi den passer like godt til jenter og gutter. Premien er et gavekort i fra Junkyard på kr 500,- Butikken har mange kule produkter også innenfor snowboard og skating. Du kan sjekke ut nettbutikken ved å trykke //HER.  For å være med i trekningen må du svare på følgende spørsmål i kommmentarfeltet. (Husk mailadresse eller IG bruker)

  1. Skriv 3 varemerker Junkyard selger

  2. Er du gutt eller jente?

  3. Hvor skal jeg feire jul i år? (Lurt å se svar på spørsmålsrunde på youtube)

  Vinner trekker jeg i løpet av helgen og legger vinner ut her på bloggen. Da skriver jeg vinnere av kalenderlukene så langt i desember. 

  Lykke til og god helg. 

  Klem Jennie
  292 kommentarer


  JULEKALENDER

  ALLE STORE OG SMÅ ÅPNER LUKENE NÅ


  02.12.2015


  Hei

  //Gavekortet er sponset

  I dag åpner det seg en luke her på bloggen og julekalenderen er med dette offisielt i gang :D 

  I dag kan du vinne det første av to gavekort i fra WOW som man kan vinne frem til julaften. Gavekortet kan du bruke i en valgfri WOW butikk og beløpet er på kr 500,- Er du gutt så kan du jo bli med på trekningen og vinne det som en julegave til en søster eller venninne. 

  Før jul vil det også komme en konkurranse om et gavekort til en kul butikk med både klær til jenter og gutter, gøy at det blir noe til guttene som leser bloggen også.

  For delta i konkurransen må du svare du på følgede tre spørsål i kommentarfeltet

  1. Hvilken WOW butikk pleier du å handle i?

  2. Vil du ha gavekortet selv eller gi bort?

  3. Hva ville du kjøpt til deg selv eller i gave til noen i fra WOW butikken? (Eksemelvis, nattøy, festantrekk, ytterjakke ol)

  Husk å oppgi mail adresse eller IG bruker. Alle kommentarer med telefonnummer blir slettet.

   

  GAVEKORTET KOMMER IKKE TIL Å SE SLIK UT ;) BILDET ER KUN FOR JULEKALENDEREN HER PÅ BLOGGEN

   Resten av denne skoleuken har jeg treninger (om jeg blir bedre av forkjølelsen), fremføring i engelsk og prosjektoppgave. Gleder meg utrolig mye til juleferie og fri fra alt dette som har med skole å gjøre. Har allerede måttet takke nei til invitasjoner og andre kule ting :( Pass på å følge med her på bloggen om du ønsker å delta når neste julekalenderluke åpner seg. Det kan skje når som helst ;)

  Vinner blir trukket til helgen så følg med;)

   

  Lykke til 

  Klem Jennie
  463 kommentarer


  Jul

  DET ER FØRSTE DESEMBER I DAG


  01.12.2015


  Hei

  Det blir ikke et langt innlegg i dag men ønsket bare å ønske alle en fin første desember. Nå skal jeg faktisk på et arrangement med konfirmasjonsgruppa mi, men måtte selvfølgelig se julekalenderen på TV først med hele familien. Alltid koselig! Deler kalender med søsknene mine i år så jeg får min på 3 desember. Ahhhhhh, så glad for at det er desember.

  Husk å titte innom på bloggen i dagene fremover. Kanskje åpner det seg en kalenderluke i morgen, det kan skje når som helst. På fredag skal jeg på Teater med familien og på julemarked. Da regner jeg med at julestemningen blir enda sterkere. 


  Har du gledet deg til desember?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION