• Feiringer

  Siste dagen


  31.12.2014


  Hei

  Da er det endelig nyttårsaften da. Vel....egentlig er det vel ikke endelig, for jeg har ikke akkurat ventet på denne dagen. At det er nyttårsaften vil jo også si at juleferien snart er over. Men det er så utrolig mange morsomme og spennende ting som skal skje i 2015. Mye er fremdeles hemmelig, vel egentlig er vel alt hemmelig foreløpig - gleder meg sykt til å dele med dere så fort jeg får klarsignal. 

  Jeg har faktisk laget tre blogginnlegg i dag, men fant ut at jeg ikke skulle poste noen av dem. I dag vil jeg bare benytte sjansen til å ønske alle dere et fantastisk nytt år. Ønsker deg og alle dine nære og kjære alt godt. Om dere har det vanskelig akkurat nå som 2014 går mot slutten ber jeg om at dere skal få krefter og mot til å takle utfordringer som dere enten har eller som dere kan komme til å møte. Jeg ber om at det vil løse seg for dere og sender varme klemmer til alle dere som har delt med meg at dere har syke søsken eller syke foreldre, besteforeldre, venner eller er syke selv. Jeg heier på dere alle sammen. Også dere jeg ikke vet om. 

  Jeg ønsker også å si at positivitet faktisk gjør alt mye bedre og lettere. Jeg håper at dere som har plaget eller mobbet andre, i kveld vil gi dere selv et nyttårsforsett om å slutte med dette i 2015. Jeg håper på et kommentarfelt uten hat og stygge tilbakemeldinger, ikke for meg men for alle andre dere barn som har IG, facebook, snapchat, kik og andre sosialekanaler. 

  For 2015 ønsker jeg å se at flere bryr seg positivt om andre. Jeg har lest i aviser og sett på nyheter alt i fra at fremmede har tilbudt seg å betale for matvarer når en alenemor ikke fikk bankkortet til å funke i butikken, at en butikksjef kjørte gjennom snøstorm for å levere en julegave som ved en feiltakelse ikke inneholdt et spill som den skulle. At TV programmet "hvem bryr seg" faktisk viser at noen står opp for fremmede som blir behandlet feil og vondt av andre. 

  Jeg har lest om det tragiske utfallet om at gutten Odin begikk selvmord, jeg har felt tårer for han. Jeg har følt med Villemo og frydet meg over hennes mot om å stå opp for seg selv og andre ved å vise sitt ansikt og dele sin historie. Jeg har også selv fått hat og trusler mot meg. Det skal ikke få være slik at enkelte barn faktisk kan ødelegge livet til andre barn. At de knuser hele familier. 

  Jeg håper at flere voksne skal engasjere seg i barna sine og deres liv i sosialemedier. 

  Det ble et rotete innlegg dette her, fult av følelser, tanker og meninger. Alt jeg vil er å ønske dere ALT godt. 
  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Jul

  PINK


  30.12.2014


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet inn etter en treningsøkt i sammen med en venninne av meg som også trener langrenn. Det er ikke så mye snø her jeg bor, men vi har i hvertfall benyttet oss av kunstsnøen de har fått lagt rundt løypa på idrettsbanen. Veldig gøy å stå på ski med Ingebjørg og å få trent litt klassisk og teknikk. 

  Tidligere i dag har jeg vært i sammen med en jente her på Nesodden som jeg aldri har vært med før,  og vi har hatt en fin dag i sammen. Vi har blitt bedre kjent og hun virker som en hyggelig jente.  

  Legger med noen nydelige bilder som er fotografert i dag. De er knipset i hagen vår, rett før solnedgang. Himmelen gikk i fra lysrosa til knall rosa/oransj, utrolig vakkert.  

   

  I dag og i morgen er siste mulighet til å stemme på sine bloggfavoritter til Vixen Blogawards. Du kan stemme på meg ved å trykke HER

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

   


  I morgen er det nyttåraften.

  Har du noe nyttårsforsett?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KAOS


  29.12.2014


  Hei

  I dag har faktisk pappa begynt med å rive kjøkkenet vårt og å fjerne parketten i stua. Det er litt kaos her nå, men jeg gleder meg veldig  til alt blir ferdig. Jeg har sakt at det er greit å utsette bursdagsfeiringen min til det blir ferdig og det må lillesøster også. Lillebror har bursdag i starten av februar, så da er det større sjanse for at alt er ferdig. 

  For å komne oss litt bort i fra kaoset dro jeg med mamma, lillesøster og lillebror på tur i dag med akebrett. Deilig å komme inn igjen og varme seg opp med kakao. 

  I dag har jeg også trukket vinner av de deilige Therese Johaug vottene, denne gangen ble det @emma_bakke02 , Gratulerer. Jeg tar kontakt med deg på IG.

  I morgen må jeg bare forsøke å finne på noe med noen, for jeg begynner å bli rastløs av alle disse rolige fridagene. 

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  JULEKALENDER

  NY KONKURRANSE


  28.12.2014


  Hei

  I dag gikk jeg og familien opp til idrettsbanen for å gå litt på ski. Lillebror skulle prøve ut de nye skiene sine og jeg trente litt teknikk. Ikke lenge igjen før skirennene her begynner og vil få gått litt på ski før det første rennet. Her på Nesodden har det blitt veldig kaldt for tiden så fingrene mine ble utrolig kalde. Heldigvis hadde jeg med mine nye Therese Johaug votter, Unset Mitten. Dette er hverdagsvotter, men de var faktisk de eneste av alle de ulike skihanskene og vottene vi hadde med oss som varmet opp hendene mine etter å ha gått flere runder rundt banen. Det pleier jo ikke å være så kaldt når jeg går skirenn, så jeg gleder meg også til å få testet ut mine nye fine Kollen Thermo Glove. Akkurat i dag ble de skihanskene i kaldeste laget for meg. Vottene har isolasjon som gir ekstra varme og de funket veldig godt å gå på ski med også fordi de har skinn i håndflaten som gir gode gripeegenskaper.

   

  Trykk //HER for å se mer informasjon om Therese sine Kollen Thermo Glove   Trykk //HER for å se mer informasjon om Therese sine Unset Mitten

  I dag tenkte jeg å ha en konkurranse på de lilla vottene, Unset Mitten. Likte de utrolig godt selv og  jeg er glad for at jeg kan gi ut et par til en av dere. Konkurransen skal foregå på både Instagram og her på bloggen. Om du deltar på begge dobler du sjansen.

  For å delta på blogg må du svare på disse spørsmålene:

  - Hvor feiret jeg jul i år?

  - Hvor feirert du jul?

  - Hva liker du best å gjøre om vinteren?

  Husk å ta med kontaktinformasjon i tilfelle at du vinner.

  For å delta på instagram må du: Dele et av bildene med de lilla vottene og skive under: Jeg vil vinne! Tag også bilde ditt med #Jenniefashionkonk #jenniesofieblogg  

  #Jenniesofiekonkurranse @jenniefashion

  Lykke til!

  Klem Jennie
  217 kommentarer


  Jul

  Something I got for christmas


  27.12.2014


  Hei

  I dag hadde jeg en stressende dag på Ski storsenter med mamma. Det var veldig mange der og det gikk sakte fremover. Vi kom for det første for å bytte et par ting jeg hadde fått dobbelt opp med til jul men siden det var salg tittet vi litt mer rundt. Jeg får fortsatt spørsmål om jeg kan ha julegavevideo, men det har jeg sakt at jeg ikke skal ha. Siden så mange har lyst ti å vite hva jeg fikk til jul tenkte jeg å vise et par bilder. Det er jo ikke alt men valgte å vise dere dette. Er utrolig takknemlig for alle gavene.

  Jeg syns at folk skal kunne gi meg ting til jul uten at jeg skal legge det ut i video eller på bloggen. Samtidig ser jeg at mange legger ut bilder på IG og mange har fått mye mer enn meg, andre omtrent like mye og andre igjen mindre. Jeg ønsker derfor ikke lage ett slikt innlegg, som fokuserer på hvor mye man får. Jeg har hatt en fantastisk julefeiring med familie, er glad jeg har ferie og nyter juletiden. 

  Noen av julegavene dukker kanskje opp i månedens favoritter, eller på bloggen på en annen måte. 
  I morgen blir det konkurranse på bloggen<3 (Veldig fin premie)

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Jul

  HOME AGAIN


  26.12.2014


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem fra Kargerø etter et supert opphold. Har fått pakket ut alt, pluss gavene som jeg har fått.

   Fint å få se familie som man ellers ikke treffer så ofte. Vi hadde det alle utrolig koselig og håper på å møte alle snart igjen. Vi spiste herlig julemat og masse gode julekaker og fruktsalater. Det ble nesten litt for mye av det gode. Hehehe

  En ting jeg savnet var snøen så nå gleder jeg meg til å gå på ski her på Nesodden. Da vi kom hjem var det hele -12 grader. Får håpe det kommer mer nedbør.    Håper dere alle har hatt en fin julefeiring.

  Er det snø der du bor?

  Klem Jennie

   
  18 kommentarer


  JULEKALENDER

  FØRSTE JULEDAG


  25.12.2014


  Hei

  Da er julaften feiret og første juledag snart tilbakelagt også. Som dere sikkert forstår så er det ikke akkurat det å blogge som står øverst på listen over ting jeg har lyst til å gjøre akkurat på julaften eller dagen i dag heller. Vi er sammen med familie som vi ellers ikke ser så ofte, koser oss i sammen, spiller spill, går turer og slapper av. 

  I morgen skal vi hjem igjen og hjemme er det snø, noe det ikke er i Kragerø og jeg gleder meg til å stå på ski. Det er visst ganske kaldt på østlandet også. 

  Legger med noen bilder og ønsker dere fortsatt en god juleferie


  Klem Jennie

   (PS, kommer ingen julegavevideo eller innlegg om hva jeg fikk til jul)
  29 kommentarer


  Antrekk

  Lille Juleaften


  23.12.2014


  Hei i dag etter frokost satte vi oss i bilen og kjørte strake veien til Kragerø. Turen tok 3 timer og jeg brukte mye av tiden på å bare slappe av. Så også på film med lillesøster og lillebror. Da vi kom frem spiste vi god middag og deretter tok vi en spasertur i byen.

  Håper dere alle har hat en fin lille juleaften??

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  JULEKALENDER

  MIN BALLKJOLE og vinner av kalenderluke


  22.12.2014


  Hei

  I dag dro Ella og jeg på en koselig førjulstur i sammen til Oslo. Vi tittet i butikker, gikk i Slottsparken, var på Cafè i sammen og koste oss. Veldig fin stemning i byen med snø og julelys. Da jeg kom hjem var det middag før vi igjen dro på en liten levere gaver og besøksrunde.   Jeg har fått mange spørsmål om min ballkjole og jeg har svart på kommentarer både her på bloggen og på IG. Jeg kjøpte kjolen på et salg på nettsiden Nelly. Størrelsen jeg kjøpte var størrelse 34. Liker egentlig ikke å svare på spørsmål om størrelser, men forstår at mange får et bilde av hvilken størrelse de trenger selv om de ønsker å bestille seg en slik kjole. Den sitter akkurat og jeg kunne ikke hatt den mindre eller større. 

  Jeg syns det er supert å ikke bruke mange penger på en ballkjole som man kanskje bare får brukt en gang. Denne kjolen er ikke en typisk ballkjole heller og kan jo brukes til andre festlige anledninger også. Da den var på salg kostet den 249,- og orginalprisen var 499,-

  Etter jul er det flere nettsider og butikker som begynner med januarsalg og da kan det jo være lurt å følge med og kanskje kjøpe seg en juleballkjole til 2015 allerede da. 

   

  Her er jeg i ballkjolen min 2014  Vinner av kalenderluken ble @benedictelwang , gratulerer :)

  Ønsker dere alle en fantastisk julefeiring. Jeg skal blogge i ferien og er også å finne på instagram som @jenniefashion

  Klem Jennie

  22 kommentarer


  JULEKALENDER

  KALENDERLUKE FJERDE SØNDAG I ADVENT


  21.12.2014


  HEI

  //Annonselink, sponset

  Tidligere i dag kunne dere se håret mitt etter at jeg var hos frisøren i går. Da var håret mitt rett (ikke brukt rettetang, kun antifrizz-spray) og MAST hårbørsten.

  Da jeg kom hjem etter julebesøk hvor vi også så den superspennende håndballfinalen, forsøkte jeg MAST Vol. 2 krøllstaven fra Makestyle. Jeg er veldig glad i en litt tykkere krøllstav som gir litt mykere krøller i håret. I og med at håret mitt er langt så er det jo litt tyngere også som gjør at krøllene dras litt nedover i tillegg. 

  Dette er hva som gjemmer seg bak kalenderluken denne fjerde søndagen i advent. (Jeg tror faktisk det kommer til å åpne seg enda en luke innen 24.12, så det er bare å følge med her på bloggen)

  Du kan lese mer om produktet ved å trykke //HER

   

  DET DU MÅ GJØRE FOR FORSØKE Å VINNE DEN ER Å SVARE PÅ FØLGENDE SPØRSMÅL:

  1. Hvor feiret jeg jul i fjor?

  2. Si en av mine tre favorittjulesanger i år

  3. Hvem pynter juletreet i familien min?

  4. Hva heter bloggen til hun som har laget det nye designet mitt?

   

  For å doble din sjanse, gi meg en shoutout på IG og tagg bildet med @jenniefashion #jenniesofiesjul 

  Klem Jennie

   

  Stem på meg til "Årets Ungblogg" ved å trykke HER, eller på bildet under

   

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif
  178 kommentarer


  inspirasjon

  MY NEW HAIR


  21.12.2014


  Hei

  Som jeg nevnte på bloggen i går var jeg hos Centrum frisør og fikk en liten forandring. Har syntes at håret mitt var ganske kjedelig og jeg har villet gjøre noe med det lenge. Valgte derfor å gjøre håret litt mer jevnt og lysere med noen stiper. I starten av sommer ferien fikk jeg en svak ombre som vil si at jeg gjorde tuppene lysere og det var den fargen jeg ville ha nå oppover også. Liker det veldig godt og trives godt med det. 

  Fikk med noen produkte som lukter utrolig godt og får håret mitt til å se og føles bedre.  Det hjelper mot "fliser/frizz i håret og gir mer shine. Utrolig fint.

  På bildet under ser dere at Ombre effekten er jevnet ut
   


  Hva syns du?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Feiringer

  JULEN ER HER


  20.12.2014


  Hei

  I dag har jeg vært hos frisøren og fått meg en liten forandring. Tenkte å blogge om det i morgen når jeg får tatt bilder i dagslys. Veldig fornøyd med resultatet.

  På torsdag var det som jeg nevnte på bloggen juleball. Jeg forsøkte å ta noen bilder den dagen, men siden det var så mørkt så ble jeg ikke så fornøyd med bildene. Tenkte å ta noen nye bilder av ballkjolen i morgen også. Jeg er som dere forstår mye gladere i å ta bilder ute enn å ta bilder inne. Jeg liker best å ta bilder uten blitz og det er jo litt vanskelig i vintermånedene. Det har jo vært mørkt når jeg har dratt til skolen og mørknet allerede på vei hjem fra skolen. Nå har jeg jo ferie og jeg skal utnytte dagslyset både til fotografering, turer og aktiviteter ute. 

   

  Her er et bilde i fra juleballet  I morgen kan du se min nye frisyre på bloggen, samt litt info om noen nye produkter jeg bruker. Så skal jeg få lagt ut bilde av meg i ballkjolen også, ettersom mange har spurt om det. 

  Hva  er noe av det beste du liker å gjøre i juleferien?

  Klem Jennie 
  12 kommentarer


  Jul

  JULEVIDEO


  19.12.2014


  HNå er det endelig juleferie, jeg er sååååå glad. Noe som også er veldig bra er at mamma og pappa også har ferie. Utrolig koselig<3 I morgen skal jeg til frisøren og det gleder jeg meg også til. 

  Nå blir det dager med fyr i peisen, gløgg, kakao, lek i snøen, brettspill og familie. Håper dere liker videoen og at den gir dere litt julefølelse.

   

  CHRISTMASTAG-VIDEO

   

  Husk å sette på kvalitet/quality 720p

   

  Hvor skal du ferie jul?

  Klem Jennie

   
  25 kommentarer


  Feiringer

  ER PÅ JULEBALL


  18.12.2014


  Hei

  Brukt tiden etter skolen i dag på forbredelser til ballet og derfor ikke mye tid til å blogge, men noen ganger må det bare være greit. 

  I morgen er det siste skoledag for juleferien og da kommer det en video :D

   

  VIDEOEN BLIR PUBLISERT PÅ BLOGGEN I MORGEN

  Er dette en video du har ønsket at jeg skulle lage?

  Klem Jennie

   

   
  4 kommentarer


  JULEKALENDER

  GLITRENDE TIL JULEBALLET


  17.12.2014


  Hei

  I dag etter skolen ble Nora og Selma med meg hjem før håndballtreningen. Vi bakte en kake vi skal ha med på juleballet i morgen. Nå er også antrekket mitt endelig klart og jeg gleder meg veldig. Jeg bestemte meg ikke før i går for hvilken kjole jeg skal ha, og fikk kjøpt sko som passer til. 

  Nå skal jeg redigere videoen jeg har lovet dere, slik at den kan legges ut om få dager. Tenker at det passer å legge ut videoen når jeg er ferdig på skolen på fredag og har JULEFERIE, for dette er en julestemningsvideo <3

  Her er en sniktitt av hva jeg skal ha på meg i morgen. 

   

  Ja, utydelige og små bilder i dag. Etter ballet kan jeg legge ut bedre

  Når begynner din juleferie?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Blogg

  NYTT DESIGN


  16.12.2014


  Hei

  Endelig har jeg fått nytt design på bloggen. Det er designet av søte Albertine som har bloggen Albiss.blogg.no Albertine har laget designet til flere toppbloggere og er kjempeflink. Jeg er dessverre ikke noe god på koding av design selv, men heldigvis hjalp Albertine meg og nå er jeg kjempefornøyd. 

  Nederst i designet mitt, under kategorier og arkivlistene til høyre på bloggen ser dere en link til Albertine sin blogg, så det er alltid lett å kontakte henne om du er interessert i design du også. Trykk HER for å komme til albiss.blogg.no akkurat nå.

  Hun er en 19 år gammel vakker og kreativ jente som deter verdt å besøke bloggen til, tusen takk for designet <3

   

  I dag rett etter skolen dro jeg for å kjøpe sko til ballet som er på torsdag, samt noen julegaver. kom nettopp inn døren. 

   

  Du kan stemme på min blogg til "Årets Ungblogg" ved å trykker HER

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

   

  Leser du mange blogger?

   Klem Jennie

   
  11 kommentarer


  JULEKALENDER

  Innlegg nr 2 i dag :-O


  15.12.2014


  Hei

  Tidligere i dag delte jeg en herlig julesang sunget av tre herlige og flinke gutter i fra Bergen. Den finner du i innlegget under dette ;)

  I dag har vi feriet bestefar sin bursdag, ser på håndballkamp (blogger i pausen, he he) og jeg har lest til tyskprøve i morgen og filmet en video som snart blir å se her på bloggen.

  Vinner av Donutsjernet er en jente som ikke hadde instagram denne gangen, hun heter Martine. Gratulerer <3 (Jeg har kontaktet vinneren)

  I morgen etter skolen skal jeg avgårde for å finne sko til juleballet som er på torsdag og handle noen få julegaver til venninner. 4 dager til juleferie- gleder meg VELDIG.

   

  BILDER FRA IG
  Følger du med på håndball EM?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Jul

  DERE FÅR MEG TIL Å SMILE


  15.12.2014


  Hei

  Siste skoleuke før ferien, jippi

  Legger med en musikkvideo jeg allerede har sett flere ganger,  og igjen er det gutta fra The Main Level  som får meg til å smile. Disse gutta skal dessuten være med på "Vinterlyd 2015" så mange kan glede seg til konserter med dem på nyåret.

  Mange av dere fikk sikkert med dere The Main Level da de varmet opp på Isac Elliot sine konserter i desember også. Dere bør virkelig se og høre dem synge "White Christmas" neders i innlegget <3

   

  Tusen takk Sander, Alex og Lauren for å gi meg skikkelig god julestemning

   

  VIDEOEN SER DU HER (Trykk på tekst eller bilde)

   

  Flinke, ikke sant :) Hva syns du om The Main Level?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  JULEKALENDER

  JULEKALENDER PÅ BLOGGEN TREDJE ADVENT


  14.12.2014


  HEI

  I dag tenner vi det tredje lyset i adventstaken. Vi har hatt besøk av familie, spist julegrøt, drukket gløgg og spist pepperkaker og mini donuts. En fantastisk dag med masse julestemning. 

  Mini donuts har jeg aldri laget før, de ble kjempegode. Pyntet de også med søt juledekor. 

  De var kjempelette å lage og det tok ikke så lang tid med donutsjern. I jernet kunne man steke 7 mini donuts om gangen og de steker ca 5 minutter. Røren lagde vi på få minutter. 

   OPPSKRIFT

  • 4 dl hvetemel
  • 1 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 3 ss kokosmasse
  • 1 ts salt
  • 2 vispede egg
  • 1 dl melk

  Blandet først det tørre så hadde vi i egg og melk. Blandet godt. Hadde røren i frysepose og sprøytet røre i formene. 


  I dag har du mulighet til å vinne et slikt mini donutsjern fra ALPHAGEEK, her på bloggen. For å være med i trekningen svar på spørsmålene under i kommentarfeltet. (Ps, det står at kommenteren din må godkjennes først og JA, de vil bli godkjent - men  alle kommentarer skal kontrolleres før de publiseres på bloggen)

  1. Hva var premien i kalenderluken på bloggen min,  2 søndagen i advent?
  2. Nevn en av tingene som jeg nevnte i ØNSKE SEG TIL JUL innlegget på bloggen min denne uken
  3. Hva var min favorittdrikke i november, nevner det i videoen min "MÅNEDENS FAVORITTER FOR NOVEMBER"

  Om du vil lese mer om dagens premie, se nærmere på jernet eller kanskje bestille, kan du trykke //HER  Husk å legge ved kontaktinformasjon. Enten E-mail, eller IG bruker

  Lykke til

  Klem Jennie

   
  289 kommentarer


  venner

  friend time


  13.12.2014


  Hei

  Fra i går til i dag overnattet Tuva hos meg. Vi dro først i bursdag og kom hjem i 10 tiden. Det ble en sen kveld, men faktisk ikke en så sen start på dagen i dag. Vi var oppe rundt klokken 09.00 og startet dagen med å spille Wii, Just Dance 4. Kjempemoro! Det er så mange kule, morsomme og rare danser.

  Etter å ha danset dro vi på butikken og handlet litt.. Vi hadde egentlig tenkt til å lage mini dougnuts i dag, men endte heller opp med å fikse oss en herlig lunsj.  Sett på håndballkamp  som alltid er gøy og elsker at det er EM, kampen var så spennende at jeg har pelt av all neglelakken på alle neglene. I morgen kveld har vi faktisk planer om å sette opp juletreet, det vil gi oss enda mer julestemning. Gleder meg veldig og i morgen blir det også julegrøt med mandel, gløgg og pepperkaker. 

   I morgen er det kalender på bloggen igjen ;)

  Klem Jennie

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif
  19 kommentarer


  JULEKALENDER

  MEG SOM JULENISSE, GRATULERER TIL VINNEREN


  12.12.2014


  Hei

  Nettopp kommet hjem fra bursdag. Ganske sliten etter mattetentamen på skolen, nissedag på skolen, håndballtrening og bursdagsfeiring. 

  Tuva overnatter hos meg, så det blir nok en sen avslutning på kvelden uansett og en treg start på dagen i morgen, he he.

  Vinner av rettetangen ble @dortea01 , Gratulerer. Ønsker deg en riktig god jul også og håper flere i familien vil få glede av den. 

  På søndag er det en ny luke som åpner seg i adventskalenderen, men som dere faste lesere vet, kan en luke når som helst åpne seg utenom søndagene også ;)


  Klem Jennie 
  8 kommentarer


  JULEKALENDER

  ENDELIG


  12.12.2014


  Hei

  Endelig helg, endelig ferdig med mattetentamen og uken sine foredrag. Endelig fredagstrening, feiring av venninne sin bursdag og deretter venninne på overnatting hos meg. 

  Det er bare en skoleuke igjen før juleferie og det er under en uke til juleballet på skolen. Har enda ikke HELT bestemt meg for kjole til ballet og kjenner meg kanskje litt stresset, men det ordner seg nok i siste liten som det alltid pleier å gjøre med meg, he he.

  Nå må jeg forte meg, dårlig tid....som vanlig ;)

  Ønsker deg en fantastisk fredagsklveld. (vinner av rettetangen trekker jeg sent i kveld etter bursdagen)

  Selvom jeg ser at jeg har litt dårlig tid med noen juleaver, med å bestemme meg for kjole til ballet, lese til  prøver på skolen osv....så er jeg kjempeflink til å blokke det helt ut og slapper av med en kopp kakao, høre på julemusikk og nye disse desemberdagene.


  Har du meldt deg på kalenderluken fra onsdag?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  TIPS

  ØNSKE SEG TIL JUL


  11.12.2014


  Hei

  Mange lurer på om jeg kan gi tips til hva man kan ønske seg til jul, så her kommer det noen. Noen av tingene har jeg allerede og noen ønsker jeg meg. 


  Det er ikke slik at det må være akkurat disse øredobbene men jeg liker at de er like til alle de tre hullene jeg har i det ene øret mitt. Det må ikke være et bestemt merke på skjerfet. Det kan kjøpes hos Cubus, Bik Bok, CMYC og flere andre butikker. Sengesettet må heller ikke være akkurat det på bildet, men ønsker meg sengesett i grått og hvitt (litt romantisk stil) Et objektiv til kamera som tåler at belysningen ikke er tipp topp og som gjør objektet skarpt og bakgrunnen blurete. Toalettmappe, trenger jeg vel egentlig ikke, men syns denne fra CMYK var søt :)  Polaroid kamera, liker godt mitt Instax mini , mitt er fra Elite Foto i Ski. Har du spørsmål om det har de egen instagrambruker @elitefotoski 

   Hva ønsker du deg til jul?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  JULEKALENDER

  EN NY LUKE HAR ÅPNET SEG ;)


  10.12.2014


  Hei

  //annonse, sponset innlegg

  Nå har jeg langt hår igjen, det vokser virkelig fort syns jeg. Syns det var veldig deilig å klippe meg rett før jeg reiste til Tyrkia i sommer. Da klippet jeg jo en god del.  Du kan se før og etterbilder fra da jeg klippet meg i sommer ved å trykke HER

  Nå har jeg veldig lyst til å bestille meg time til frisøren igjen. Jeg får mange spørsmål om hvor lenge jeg har spart for å få langt hår, men jeg har liksom aldri spart. Jeg klipper meg minst to ganger i året, bruker ikke styling i håret og bruker varmebeskyttelse om jeg krøller det med krølltang eller bruker rettetang.

  Jeg bruker krølltang og rettetang veldig sjeldent. Rettetang har jeg faktisk aldri hatt før, men nå har jeg endelig fått meg en Gizmo Straightner av merket MAST, fra MAKESTYLE. Når jeg vil ha litt fall i håret eller litt krøller sover jeg med flette. Noe jeg gjør ofte, for det beskytter også håret en god del når man sover. Om jeg vil ha det rett sover jeg ikke med flette og bare børster det, men helt rett og glatt blir det jo aldri om jeg ikke retter det da.   Se nærmere på rettetangen ved å trykke //HER

  I dag rettet jeg håret og da så jeg virkelig hvor langt det har blitt igjen. Tangen var lett å bruke og grunnen til at jeg også liker den veldig godt er at den er skånsommere enn mange andre rettetenger, den retter håret raskere og det utsettes derfor for mindre varmepåkjenning. Du kan lese mer om Gizmo Straightner ved å trykke //HER   Den er visst også super å krølle håret med, så om du ønsker deg både krålltang og rettetang kan jo denne være super å sette på ønskelista si til jul.

  Til alle dere som har lest hele innlegget helt ned til hit kan dere nå få muligheten til å vinne en slik rettetang :-ODet du må gjøre er å svare på følgende spørsmål i dette kommentarfeltet.

  1. Hvem fikk jeg rettetangen av?
  2. Hvor langt hår har du?
  3. Hvor mange søsken har du?
  PS, husk å oppgi kontaktinformasjon i tilfelle du vinner 

  (Vinner trekkes fredag) 

  Klem Jennie 
  1169 kommentarer


  VIKTIG INFO

  VIDEO


  09.12.2014


  Hei

  Jeg legger merke til at mange fortsetter å kommentere under innleggene hvor det er mulig å vinne ting. Det er lurt å merke seg når vinner har blitt trukket på bloggen. Vinneren blir lagt ut på bloggen, for det er der adventskalenderen er. 

  Til nå er det 

  @sinnammah som vant hårbørsten fra "MAST"

  @thea_h_aa som vant gavekort på "Personlig almanakk"

  @camillaek_ som vant krøllstav fra "MAST"

   

  Det blir helt sikkert ny mulighet på søndag, men som jeg har blogget tidligere kan det plutselig åpne seg en mulighet midt i uken også, derfor lønner det seg å følge med på bloggen. Vinner blir alltid trukket dagen etter, så det er ikke vits i å kommentere i håp om å vinne etter dette.

   

  I går la jeg ut en veldig etterspurt video, har du sett den?

  VIDEO

   

  Ja, jeg har en egen kanal på YouTube, du kommer til den ved å trykke HER Der ligger det mange videoer.

  I videoen får du svar på

  • min favorittapp, som jeg redigerer noen bilder med på IG
  • Favorittsang
  • Favorittinnkjøp, i november

  og mye mye mer.... Kan være det kommer spørsmål om denne videoen når jeg skal ha adventskalender på bloggen ;)

  Ønsker dere et innlegg med julegaveønsker i morgen?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  MÅNEDENS FAVORITTER

  MÅNEDENS FAVORITTER FOR NOVEMBER


  08.12.2014


  Hei

  I dag skal jeg på håndballavslutning med laget, noe jeg gleder meg veldig til. Vi skal ha en morsom trening og etter det skal vi alle til en lagvenninne for pizza, pakkelek og annen moro. 

  Vinneren av adventskalenderen i går ble @thea_h_aa Gratulerer, sender deg en melding på IG.

   

  For meg er det supert at videoen MÅNEDENS FAVORITTER FOR NOVEMBER, er klar til å deles med dere, for nå må jeg faktisk forte meg på trening og jeg rekker ikke å blogge noe særlig. Håper dere liker videoen. (Husk å sette på quality/kvalitet 720p)

   

   

  Minner dere på at det er mulig å stemme på sine bloggfavoritter frem til og med 31 desember. Trykk HER for å gi din stemme <3  

   

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

   

  Ønsker dere video for desember?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  JULEKALENDER

  JULEKALENDER PÅ BLOGGEN ANDRE ADVENT


  07.12.2014


  Hei

  //annonselenke

  I dag jobber jeg bare med skoleoppgaver snøen har regnet bort og jeg har så mye å tenke på at julefølelsen har tatt en brå pause. Må nok forsøke å få den litt tilbake i kveld.

   

  Nå nærmer 2014 seg slutten og mange lager seg nyttårsforsetter for det nye kommende året. Selv skal jeg forsøke å ha enda mer orden og struktur i tingene mine, og rydde litt på rommet ukentlig. 

  Da jeg begynte på skolen i høst skaffet jeg meg en Personlig almanakk som jeg har blogget om tidligere. For å lese innleggene og se bilder -  trykk HER  og HER . Når du designer, bestemmer du også startdato for almanakken. I dagens luke befinner det seg et gavekort på en slik Personlig almanakk. Kanskje du også ønsker deg mer struktur og orden og her kan du skrive inn alt i fra karakterer på prøver, lekser, treninger osv. 

  Om du ikke skulle vinne, kan du kanskje ønske deg en til jul. Trykk //HER for å komme til nettsiden.

  MIN FORSIDE


  Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å:

  Kommentere i dette kommentarfeltet. Skriv hvor gammel du er og hvorfor du ønsker deg dagens premie. Trekker vinner allerede i morgen.

  Mvh

  Jennie
  539 kommentarer


  JULEKALENDER

  KALENDER LOVE


  06.12.2014


  Hei

  Jeg har fått spørsmål om jeg kan vise det jeg har fått i julekalenderen hittil og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Dette er da de 6 første lukene og jeg er svært fornøyd. Det er ikke bare neglelakker jeg får men også tilbehør til neglene som perler og glitter. fargene jeg har fått er utrolig fine og har brukt flere av dem allerede. 


  Noe jeg liker spesielt med kalederen er at inne i hver luke er det også en slags quote som får meg som oftest til å føle meg mye bedre.

  Helgen ble ellers litt kjedelig, ettersom jeg måtte være hjemme og jobbe med skoleoppgaver i mens familien var på julegaveshopping. Jeg har også filmet Månedens favoritter for november og skal redigere videoen i morgen.

  Er så glad for at det nærmer seg juleferie. 2 foredrag og mattetentamen venter på meg neste uke. Det har kommet litt snø og blitt litt kaldere, det gjør julefølelsen enda sterkere for meg.

  Er det snø der du bor? 

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNER OG SNART NY KALENDERLUKE :D


  05.12.2014


  Hei

  Dette er innlegg nummer 2 i dag. Håper du har sett innlegget jeg la ut litt tidliegere i dag, for det gjorde meg så ufattelig glad. At dere følgere og lesere har tatt  av deres tid og har nominert meg slik at jeg nå er semifinalist i Vixen Blog Awards.

  For å stemme på meg slik at jeg kanskje blir Årets ungblogger kan du trykke HER

   

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

   

  Vinneren av gårsdagens kalenderluke ble også en som har IG, denne gangen @sinnammah, gratulerer. Det er jo ikke lenge til søndag da en ny luke åpner seg, og som jeg har informert kan det plutselig åpne seg en luke utenom søndagene før julaften. 

  jeg har forresten planer om å snart bytte design på bloggen, har derfor tatt noen nye bilder. Bildet øverst i forrige innlegg blant annet, bildet under og flere. Spent på hvordan designet blir. Jeg har en veldig flink jente som hjelper meg, jeg vil blogge mer om dette når det nye designet er klart på bloggen

   

  Spent på hva det er bak neste kalenderluke?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  VIKTIG INFO

  TUSEN TAKK TIL DEG


  05.12.2014


  Hei  Jeg kan nesten ikke tro det, jeg er semifinalist å årets Vixen Blog Award. Nå er det dere lesere som igjen skal stemme frem deres favoritter blant semifinalistene. Jeg er veldig glad for at jeg har så utrolig snille og trofaste lesere av bloggen og følgere på instagram <3 Det er jo dere som har nominert meg, tusen tusen takk. Konkurransen videre er utrolig hard, det er så mange flinke i kategorien "Årets Ungblogg" som jeg er en del av. Jeg er i hvertfall den yngste og det hadde jo vært gøy å vise at også yngre jenter og gutter er opptatt av blogger og at det er fint med bloggere på vår egen alder. 

   

   

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

  Om du syns jeg fortjener å vinne titelen, kan du stemme på meg ved å trykke HER

  Man kan stemme en gang hver tolvte time helt frem til 31 desember. Håper dere igjen vil hjelpe meg <3


  DU KOMMER TIL EN SIDE SOM SER SLIK UT, OG SOM DU SER FÅR MAN BESKJED OM AT MAN KAN STEMME EN GANG HVER TOLVTE TIME :)
   

  Setter stor pris på alle som stemmer og deler informasjonen videre enten på egen blogg eller IG.  

  Om du lager en collage eller deler bilde er det koselig om du tagger meg med @jenniefashion #jenniesofiebloggno #jenniesofieblogg #vixenblogawards #ungblogg og kanskje minner andre på at det er mulig å stemme hver dag frem til 31 desember, til og med to ganger i døgnet(for eksempel klokken 8 om morningen og 20.00 på kvelden) 

  Kommer til å begynne å følge noen av de som gjør dette og legge ut noen bilder/collager som shoutout på min bruker.

   

  Etter trening i dag trekker jeg vinner av Hårbørsten i gårsdagens kalenderluke på bloggen.

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  JULEKALENDER

  KALENDERLUKE MED PREMIE


  04.12.2014


  Hei

  //lAnnonselink

  Da er det fjerde desember og en kalenderluke åpner seg overraskende på bloggen. 

  I dag har du mulighet til å vinnen hårbørsten Ricci Grande fra MAST. Jeg var så heldig å få teste ut børsten av Makestyle på det lange håret mitt og den er utrolig god å børste med og gjør det skinnende og glatt. 

     Nå er det jo ofte litt fuktig vær med litt snø i lufta som gjør håret fuktig når man kommer inn. Da pleier mitt hår å kruse seg litt, men da jeg børstet håret etter at det tørket ble det glatt igjen. Denne blir med med i veska, og den ligger fint i oppbevaringsposen som følger med.   Siden jeg er så fornøyd ønsker jeg og Makestyle å gi dere muligheten til å vinne en slik børste her på bloggen min. Om du ikke skulle vinne kan du kanskje ønske deg børsten til jul, du kommer til nettside ved å trykke //HER

  Vinner trekkes allerede på fredag :D

  DET DU MÅ GJØRE ER

  • Kommentere her i kommentarfeltet, at du ønsker å vinne og hvor gammel du er.
  • Husk kontaktinformasjon.

   Lykke til

  Klem Jennie

   
  894 kommentarer


  inspirasjon

  GLOSSY


  03.12.2014


  //annonselink til de som lurer på hva Glossybox er

  Hei

  I går fikk jeg en ny Glossybox  men rakk ikke å ta bilder av den så gjorde det heller i dag etter skolen. Denne gangen var det mye kult og jeg hadde det utrolig gøy med å ta bildene. Det jeg fikk denne gangen er ting jeg helt klart kommer til å bruke en gang. Noe av dette var også veldig nyttig nå som viteren kommer osv...  Denne tørshampooen lukter supergodt og jeg gleder meg til å prøve den. Likte også veldig utseende på srayboksen.

  Denne lipglossen var veldig lett og fin og jeg tenker å bruke den på juleballet, bare for å få litt "shine".

  Eyebowfix med farge. Uvant, men skal forsøke meg frem

  Fint å ha håndkrem på viteren. Jeg blir ofte veldig tørr og har hørt at denne er veldig bra.  Jeg har vært veldig " in to" parfymer og bodymister for tiden men har ike funnet en jeg spesielt liker .Fikk en parfymeprøve også og den var fatisk ganske god.  I morgen kan det være lurt å titte innom bloggen ;)

  Klem Jennie

   Lurer du på hva Glossybox er, trykk //HER

   
  15 kommentarer


  Feiringer

  Juleavslutning med JENTER


  02.12.2014


  Hei

  I dag etter skolen dro jeg på en juleavslutning for JENTER i Oslo. Etter hver sesong er det en avslutning og dette var da for sesong 4 med Vanessa. Utrolig hyggelig å møte alle sammen igjen. Hadde ikke sett alle på flere måneder og vi hadde det utrolig koselig. Vi tok med oss mat inn i en sal der vi så på bloopers fra sesong 4 og litt i fra seson 3 + en overraskelse fra redaksjonen. Rakk også å ta noen bilder med polaroidkamera så nå har jeg enda flere bilder å henge opp på veggen min.

     Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  JULEKALENDER

  GRATULERER til vinner og info om kalenderluker ;)


  01.12.2014


  Hei

  Det var veldig mange som var med på adventskalenderen min i går, det var veldig gøy. Neste søndag er det ny premie og ny mulighet. 

  Vinneren denne gangen ble @Camillaek_   Gratulerer til deg. 

  GOD FØRJULSTID TIL DERE ALLE
  Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra to avtaler i Oslo, skal hive i meg middag og komme meg på skitrening. 

  Blir du med på adventskalenderen, andre søndagen i advent? 

   

  PS, VIKTIG BESKJED - Noen luker kan plutselig åpne seg utenom søndagene før julaften også,  så lurt å titte innom bloggen om du ønsker mulighet til å vinne giveaways :D

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION