• VIKTIG INFO

  TIL DERE HATERE


  31.12.2013


  Hei
  Et innlegg til alle dere hatere i verden.

  Et innlegg bare til dere hatere.

  Til dere som skjuler dere bak falske navn og kommenterer med anonym.

  Til dere som får det bedre ved å trekke andre folk ned.

  Til dere som sårer mine venner, for meg skal dere aldri få såre igjen.

  Til dere hatere, jeg vet at jeg har det så MYYYYYYYYYYYYYYYE bedre enn dere. For folk som har plass til hat i livet sitt, de har ikke noe bra liv. For jeg har ikke plass til hat i livet mitt jeg. 

  Til dere som ikke har fått oppdragelse i fra foreldrene deres, eller ikke lyttet til dem.

  Til dere som ikke vet bedre.

  Til dere som ikke forstår at rettferdigheten en dag vil "bite dere i RÆVA" For en dag vil dere bli tatt for deres mobbing, nettmobbing eller plageri. 

  Til dere som ikke har forstått, at om man ikke har noe pent å si så kan man holde kjeft. 

  Til dere som ennå ikke har forsått at når du skriver en kommentar på blogg/instagram osv, eller oppretter en bruker på instagram - så kan politiet alltid finne ut av hvem DU er.

  TIL ALLE DERE ØNSKER DERE ET GODT NYTT ÅR, FOR LIVET DITT ER VEL IKKE SÅ BRA

  Jeg skrev dette fordi at noen av dere klarte å få en av mine beste venner til å slette sin instagrambruker. Utrolig dårlig gjort. 
  78 kommentarer


  Feiringer

  Nyttårsaften


  31.12.2013


  Hei

  Nå er vi endelig hjemme i Norge etter en lang reise.....eller den var ikke så veldig lang men det føltes slik. Da vi hadde landet og skulle hente bagasjen kom ikke 2 av kofertene våre. Det var veldig mange som ikke hadde fått bagasjen sin. Etter 30 min fikk vi beskjed om at bagasjen hadde satt seg fast i bagasjesystemet og at vi nå kunne komme å hente dem. Mye stress, men nå er vi endelig hjemme. Tror vi kom hjem halv et i dag tidlig. Nå har jeg også laget de to siste armbåndene til de to siste vinnerne. Har allerde sendt dem mail.

  Jeg har kjøpt mine RAINBOW LOOM på Claire´s. Jeg har hørt det går ann å kjøpe det flere steder men jeg vet bare om Claire´s.                                                                 

  DETTE ER TIL MALENE                                           ALLE ARMBÅNDENE                                           DETTE ER TIL ELLA

  Etter på skal vi ha pølsefest og spille Mario. Det er jo nyttårsaften!!!! Nytt år, nye muligheter. Vi har bestemt oss for en rolig familiefeiring. 

  NOEN MINNER FRA 2013

  Hva skal du kveld?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Antrekk

  Hjemreise


  30.12.2013


  Da har dagen kommet og det er klart for hjemreise. Om en time setter vi oss i bilen og kjører til Wien. Alltid trist å reise her i fra. Når jeg kommer hjem skal jeg begynne på PROSJEKT "fikse rommet" , planlegge bursdag, lage julegavevideo og innkjøpsvideo/innlegg.

  Kule luer, ikke sant ?
  Klem Jennie
  80 kommentarer


  Feiringer

  BILDER FRA BURSDAG


  29.12.2013


  Hei

  I dag er det siste dagen i Østerrike. Vi blir her til kl 16.00 i morgen da. Nå har jeg bare pakka ned tingene mine sånn at alt er klart til i morgen. I dag har jeg jo egentlig ikke gjort noe spesielt så jeg har bare tenkt å vise bilder fra bursdagen til Oma ( bestemor). Disse bildene er tatt med kamera. 

  Jeg syns tiden i Østerrike har gått utrolig fort. Det gjør det jo hele tiden når man har det gøy. Håper at de ikke er lenge til vi drar hit igjen. 

  Tante Karin og meg:) Jeg ser litt større ut men det er fordi jeg står foran hun<3 hehe

  Mathias som synger for oma

  Opa og jeg som danser. Opa er litt av en danseløve.


  Nå er et ikke lenge til skolen begynner igjen heller. Vi begynner torsdag 2.januar

  Når begynner du på skolen igjen???

  Klem Jennie

   
  120 kommentarer


  Helg

  Siste dag i byen


  28.12.2013


  Hei

  I dag var det siste dagen i byen før vi reiser, så jeg handla inn det siste jeg trengte. Det kommer kanskje to videoer når jeg kommer hjem. En med gaver og kanskje en med innkjøp. I dag gikk vi gjennom de samme butikkene vi pleier og så om det var noe vi ville kjøpe. Var så opptatt av å titte å se så tok ikke så mange bilder. Skal gjøre det neste gang. Der jeg kjøpte mest i dag var egentlig på dm. Det er en butikk som vita.  Så var vi på et stort senter som heter K&Ö. Så titta vi innom claire´s og noen klesbutikker. Var også en tur innom bubbletea. Nå ligger jeg i senga til mamma og pappa. Etter på skal vi også se en film i sammen. I går ble det veldig sent så vi rakk ikke se film da.

  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Familie

  Oma sin bursdag


  27.12.2013


  Heihei!
  I dag feirer vi oma( bestemor) sin bursdag. Vi feirer den på en restaurant ikke så langt fra huset deres. Nå er det levende musikk og dans. Har allerede dansa med opa( bestefar) to ganger. Han er litt av en danseløve?? Det ser ut som festen skal vare ganske lenge så jeg blogger nå før det blir for sent. Det kommer nok flere bilder i morgen som er tatt med kamera. Disse bildene har jeg bare tatt på toalettet.

  Hva har du gjort i dag???
  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Rainbow Loom


  26.12.2013


  Hei

  I dag har jeg lagd armbånd til 2 av de som har vunnet konkurransen. Det er 2 til som også skal få så det er forsatt mulighet for å vinne. Det er vanskligere å vinne hvis du skriver farger som vinrød, peach farge, koralblå osv.... fordi disse fargene har jeg ikke. Jeg har lys/mørke grønn, lys/mørke blå, oransje, rosa, lilla, gul, svart, rød og hvit.  De som vinner får også tilsent en liten pose med sånne strikker i forskjellige farger så de også kan prøve å lage noen selv.  

  Skal snart sende mail til 2 av vinnerne så de kan si hvor de bor, så jeg kan få sendt premien når jeg kommer hjem til Norge.

   Dette er til en som heter Maren


  Denne er til en som heter Vilde:)  Skal du bytte farger???

  Hva er dine tre yndlings farger?????

  Kommenter undre dette eller det andre innlegget:)

  Du må også skrive inn din mailadresse i kommentaren<3

  Klem Jennie
  474 kommentarer


  Jul

  Juletradisjon


  25.12.2013


  Hei

  Jeg har jo sakt at jeg skal lage et innlegg som viser julegavene mine. Jeg får jo ikke gjort det nå, siden jeg har halvparten av gavene i Norge og resten her. Lager derfor et innlegg om det først etter at jeg kommer hjem igjen til Norge.


  Julaften i Østerrike er veldig annerledes enn den vi pleier å ha i Norge. I går begynte vi dagen med å sette opp julekrybbe og å pynte juletreet. JA, de pynter ikke juletreet før på selveste julaften. De har masse godteri på treet og ingen julekuler slik jeg er vant til, men jeg syns treet ble kjempefint. Masse godteri har jeg heller ikke noe i mot. 


  Rett før det begynte å mørkne gikk vi med røkelse gjennom hele huset for å rense huset, etter det gikk vi over til naboen og gjorde det samme der. Når vi var ferdige med det slukket vi lyset og satte oss rundt spisebordet med stearinlys og adventsstake og leste i fra juleevangeliet og sang. Tante spilte gitar. Slik har pappa hatt det da han var liten. Etter det så tente bestefar levende lys på juletreet og stjerneskudd, det var veldig fint og koselig. Da stjerneskuddene var ferdig så ble det ringt i en bjelle og det betydde at gavene var klare for åpnes. Her hos Oma og Opa (bestemor og bestefar) er det slik at det er jesusbarnet som kommer og legger gaver under treet. 


  Vi fikk utrolig mye fint og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Etter vi åpnet gavene ble det julemiddag som var fonduè. Glad for at vi spiste ribbe med tilbehør i Norge før vi reiste hit. Til dessert var det faktisk litt sjokolade og godteri fra treet. Nå blir det nok to rolige dager før det blir shopping 3 juledag, for jeg fikk noen gavekort til jul. 27 desember ferier vi også bestemor sin 60 års dag med stor familiefest, det gleder jeg meg til. 

  Håper du hadde en super julefeiring

  Hva var det beste du fikk?

  Klem Jennie

   
  105 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Du kan vinne .....


  23.12.2013


  Hei

  I dag var vi en lang tur i byen. Det var vanskelig å finne parkeringsplass fordi mange skulle finne de sitste tingene til julaften. Vi har en slags rutine. Vi går alltid i de samme butikkene, men i dag fant jeg en butikk jeg også likte veldig godt. På Claire´s fikk jeg kjøpt meg mer av sånne rainbow loomz, så jeg har nå tenkt å ha en konkurranse hvor du kan vinne et armbånd jeg skal lage. 

  For å delta må du kommentere med dine 3 yndlingsfarger under dette innlegget, og jeg vil plukke ut tre vinnere. Jeg skal lage armbåndene nå i juleferien så fort dere å kommenter.


  Vi skal snart til byen igjen for å gå på et julemarked.

  Hva er dine 3 yndligsfarger???

  Klem Jennie
  1190 kommentarer


  Jul

  Østerrike


  21.12.2013


  Hei
  Nå er jeg endelig i Østerrike hos oma og opa. Flyet vårt ble også forsinka så vi venta i ca en time. Det tok 2 timer å fly fra Norge til Wien, så måtte vi kjøre bil i 2 timer til Graz. Nå skal jeg bare slappe av litt og pakke ut. Litt kjedelig innlegg nå men blir bedre i morgen. Da skal jeg på konsert.

  Skal du på julekonsert i år?
  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Antrekk

  Klippa meg


  20.12.2013


  Hei
  I dag var jeg alene hjemme fordi mamma og pappa var på jobb. Lillesøster var hos en venn. Da jeg var hjemme dusja jeg, lagde meg noe å spise, så på tv og lagde armbånd. Så tok jeg bussen til nærsenteret og møtte mamma. Der skulle vi klippe håret. Ble svært fornøyd. Deilig å ikke ha slitte tupper. I morgen reiser vi til Østerrike også, mens bestefar er hjemme og passer på huset. Gleder meg.

  Hvor lang/kort hår har du???
  Klem Jennie
  75 kommentarer


  inspirasjon

  Vennegaver?


  19.12.2013


  Hei

  WOW, innlegg nr 2 i dag :D

  Sitter og ser litt på Claire`s nettside. Skal jo kjøpe med meg noen venninnegaver hjem. Blant annet til min gode venninne Lea som jeg fikk julegave av i posten i dag. Julegaven henne sendte meg tenker jeg at hun og jeg kan bruke i sammen, kan du gjenne hva det var?

  Fant disse søte smykkene i ekte sølv som jeg syns er veldig søte. De betyr jo noe spesielt også <3 

  Hvilket syns du er finest?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Jul

  Juleferie


  19.12.2013


  Hei

  Da er det juleferie :) :) :)

  Litt trist at snøen er borte igjen, det bare regner og regner her. Gleder meg til å dra til frisøren i morgen, gleder meg enda mer til å komme frem til Østerrike på lørdag. Det som er så bra når vi reiser bort er at vi alltid har bestefar som passer på huset, og vi passer alltid på huset hans når han er ute og reiser. Vi er jo naboer :) Har egentlig ikke så mye å blogge om i dag.

  Hva tror du jeg skal gjøre hos frisøren i morgen?

  Klem Jennie

  Gammelt julebilde av meg og lillesøster <3
  31 kommentarer


  inspirasjon

  FØRJULSGAVE


  18.12.2013


  Hei

  reklamelinker i innlegget

  Som jeg tidligere har skrevet på bloggen så har jeg allerede åpnet noen julegaver. Jeg skal også lage en julegavevideo etter ferien, mange som har ønsket seg det. I dag åpnet jeg en gave jeg likte veldig godt, og måtte bare legge det ut på bloggen. Jeg får alltid masse spørsmål om hvor man kan finne/kjøpe ting som jeg legger ut på bloggen, så nå skal dere få informasjon med en gang. Disse dekslene kan man for eksempel kjøpe hos Lux-case. 

  Dette kule dekselet finner du HER   
   

  Og dette kjempesøte finner du HER

     I dag er det håndball på TV igjen :D I morgen er siste skoledag før ferien. Fredag skal jeg til frisøren og klippe meg. JIPPI

  Ser du på  håndball VM?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Jul

  BFF DAG


  17.12.2013


  Hei

  I dag har jeg og Embla hatt  bestevenn dag. Sååååå utrolig koselig å bare sitte i armkroken til hverandre på sofaen og spilte et quizspill hvor du skal gjette kjendiser, filmer, land, karakterer osv...... Etter dette ble vi med på å pynte pepperkaker, men den harde jobben med å bake den overlot vi til lillesøster og lillebror, ha ha. Kommer til å savne vennene mine når jeg er i Østerrike, men gleder meg jo også til ferie og til å være med familie i Østerrike. Jeg har jo som tidligere fortalt åpnet noen julegaver allerede. Det vil komme et eget innlegg om alt jeg får til jul etter at jeg kommer hjem i fra ferie. Tenkter allikevel å legge ut noen kule småting jeg har fått i et innlegg allerede i morgen. 

  Utrolig koselig med alle tilbakemeldingene på at dere likte det nye designet og headeren min :) Tusen takk

  Har du bakt pepperkaker i år?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Blogg

  JIPPI


  16.12.2013


  Hei

  Nå er livet tipp topp. Håndball på TV og ny header på plass <3 <3 <3 Til dere som titter innom for første gang i dag så har jeg allerede blogget tidligere i dag om at jeg hadde problemer med å få på plass den nye headeren min. Headeren har målene 1090 x 540 og bildet jeg ønsker å ha i headeren ligger nederst i dette innlegget. Det er flere av dere som har skrevet til meg at dere ønsker å lage header til meg, men jeg er veldig fornøyd med min nye header også. 

  Hva syns du om mitt nye design?

  Klem Jennie  69 kommentarer


  Blogg

  SLITER MED HEADER


  16.12.2013


  Hei

  Jeg har laget en header og vil gjerne få den inn i designet, men uansett hva jeg gjør får jeg den ikke til å passe. Kjempe frustrerende . Har nå fått kontakt med henne som ha vært så flink og lage designet, og håper nå på at henne kan hjelpe meg. Gleder meg veldig til å få den på plass. Gått en god del tid med på dette, så har egentlig ikke noe særlig å blogge om. I kveld blir det håndball på TV og det gleder jeg meg til. 

  3  skoledager til ferie, JIPPI


  Når begynner din juleferie?

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Blogg

  MYE TULL


  15.12.2013


  Hei 

  I dag tok mamma og jeg headerbilder siden jeg har sakt så lenge at jeg skal det. Det som er litt dumt er at for at bloggen min skal få ny header må vi endre på designet. Hun som lagde designet mitt får vi ikke kontakt med så jeg må finne meg et annent design. Så jeg har søkt litt på nettet og fant et veldig fint gratis. Tok også å lagde en ny header med mamma i dag. Det kommer nok ikke til å bli endret i dag, men KANSKJE i løpet av noen dager. Gleder meg til å se hvordan det blir. I dag feiret vi også bursdagen til bestefar med pølser, bløtkake og julekaker......mmmmmmmmmm.........<3<3<3 

  På grunn av at jeg skal ha nytt design, vil kanskje bloggen min se litt rar ut når du titter innom, det kan bety at jeg jobber med å endre designet akkurat da. Håper på forståelse for dette. 

  HER ER BILDE SOM ER MED I HEADEREN

  Gleder du deg til å se hvordan det blir???

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Jul

  Kalender


  14.12.2013


  Hei

  I dag blir det et tidlig innlegg.  Nå har det gått litt tid siden forrige kalenderinnlegg så jeg tenkte å ha et til. Disse tingene er fra 8-14 desember. Nå har det kommet litt flere ting som jeg liker i kalendern, som lipgloss, blusher, maskara osv....... jeg bruker jo ikke øyeskygge, men fargene syns jeg er " knalle" og fargerike!   Nå skal jeg sette på en julefilm og kose meg med familien. Gleder meg til huset begynner å dufte av julemat. 

  Hva er dine planer for i dag?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Jul

  HELGEN


  13.12.2013


  Hei

  Ja, da er det helg igjen da. Har en del planer denne helgen også som vanlig. 

  1. Feire litt jul i morgen med deilig julemat og åpner noen gaver vi ikke skal ha med til Østerrike

  2. Feire bestefar sin bursdag

  3. Bake pepperkaker

  4. Pakke inn julegaver

   

  Jeg begynner å få litt reisefeber, nå er det bare 4 skoledager igjen før det er JULEFERIE :D I julen skal jeg selvsagt også blogge, og har fått litt tips om hva jeg kan blogge om. Så i julen vil du alltid kunne finne innlegg å kose deg med på min blogg. Ting som kommer på bloggen

  1. Min reise til Østerrike, filme litt fra flyplass, fly, bil osv.....

  2. Konkurranser

  3. Julaften i Østerrike

  4. Julegaveinnlegg, skal lage innlegg om det jeg får til jul

  5. Innkjøpsvideo i fra Østrrike/shopping

  6. Inspirasjon

  7. Daglige innlegg
  På skolen i dag hadde vi også innlevering av en stor oppgave vi har hatt. Lærerne var så stolte av oss så de serverte oss is med nonstop. Mmmmmm......

  Selv om det er fredag den 13 i dag har jeg hatt en super dag.

  Har du hatt lykke eller ulykke i dag???

  Klem Jennie
  60 kommentarer


  Jul

  Christmas feeling


  12.12.2013


  Hei

  Nå er det bare en uke til juleferie og jeg gleder meg veldig. Vi skal jo ikke feire jul i Norge men i Østerrike, for første gang. JIPPI!!!!! Nå liker jeg å søke på kule julebilder og bare glede meg. Julefølelsen blir sterkere jo nærmere jul vi kommer. I helgen blir det julemat, vi skal åpne en del julepresanger, bake pepperkaker og feire bestefar som har bursdag på søndag.   

   

  GOD JUL TIL DEG FRA MEG  SATT SAMMEN DENNE SØTE COLLAGEN AV BILDER JEG GOOGLET


  Ville ikke akkurat hatt en rosa jul men er det ikke fint:)  JULESANG

   JULESANG

  Når pynter dere juletre?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  inspirasjon

  Julegaveønsker


  11.12.2013


  Hei

  Da jeg fikk spørsmål for flere uker siden om hva jeg ønsker meg til jul så kom jeg ikke på så veldig mange ting. Men nå som det snart er jul kommer jeg på fler og flere ting. Det er jo steder man kan bestille på nett som har rask levering og det er jo superdupert. Disse ønskene satte jeg på lista mi i dag. Legger ut et innlegg om dette fordi jeg har fått så mange spørsmål om hva jeg ønsker meg. Legger også ut informasjon om hvor jeg fant produktene på nettet, fordi mange alltid spør om det også <3 Fint med tips og ønsker i fra dere om hva dere ønsker at jeg kan blogge om.   1. Toalettmappe fra "Makestyle.no"  2. Canon Eos 600D 3.snowboardbrille 4. Sengesett fra "H&M Home" 5. Galakse cover fra "innkjopet.no"  6. Pug Plugs fra "Accessorize" 7. Color Cam Selection Linse cover fra "Lux-case.no" 8. Rosa hårføner fra "Makestyle.no" 9. Rosa lue fra "Superdry" 10. Toalettmappe i gull fra "WOW" 11. Genser i fra "Superdry" 12. Kabuki fra "Makestyle.no" 13. Sett med sminkekoster fra "Makestyle.no" 14. Tøfler fra" H&M" 15. Luer i fra "WOW"

  Ser du noe du ønsker deg?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner av konkurransen


  10.12.2013


  Hei

  I dag etter skolen ble jeg med en venninne hjem i fra skolen. Da jeg kom hjem sjekket jeg bloggen og det kom over 600 kommentarer på gårsdagens innlegg. For å finne vinner brukte jeg RANDOM.ORG til å plukke ut vinner av alle kommentarene. Da jeg fant frem til vinneren kom jeg over en kommentar som gikk litt inn på meg. Det var en som skrev til meg at hun hadde opplevd mye vondt og trengte en oppmuntring. Jeg valgte jo ikke vinner ut i fra hva folk skrev i kommentarene sine, vinner ble trukket automatisk. Jeg velger allikevel og sende et halskjede til denne jenta også, det er jo jul og om jeg kan gjøre ting litt bedre for henne så ønsker jeg altså det. 

  Vinneren som ble trukket automatisk heter Frida og er kontaktet på mail. Vet at flere heter Frida, men jeg har altså sendt mail til vinneren. Den andre jenta jeg også sender et halskjede til heter Silje <3, hun har jeg også sendt mail til. 

  Gratulerer begge to <3

  Legger med et bilde av meg som liten, som dere ser har jeg alltid likt å pynte meg :)

  Har du antrekket til julaften klart?

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Du kan vinne


  09.12.2013


  Hei

  Ny skoleuke og i dag var det også ut i snøen. Det ble ikke skitrening med ski og jeg har ikke lyst til å løpe ute i dag. For det første fordi at jeg er redd for å dette og for det andre vil jeg ikke bli syk. Nå er det jo ikke så lenge til juleferie og avreise til Østerrike og det gjelder å holde forkjølelsen på avstand. Jeg sitter og lager en ønskeliste med bilder som jeg tenkte å legge ut på bloggen denne uken, men fikk også lyst til å legge ut en førjulsgave til en av dere leserene på bloggen. 

  Du kan vinne dette halskjedet. Kjempefint til juleball eller andre festlige anledninger.

  DETTER ER ET SMYKKE:)

  Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar som også inneholder din en email-adresse. Trekker en vinner allerede i morgen. 

  Lykke til

  Klem Jennie

  Hadde smykker fra Glitter som gave til gjestene mine da jeg fylte 12 år <3 Har fortsatt noen smykker igjen fra den gang.
  676 kommentarer


  Jul

  HEKTISK HELG


  08.12.2013


  Hei hei

  Jeg som trodde jeg skulle få blogget mer i helgen, men det fikk jeg altså  ikke tid til.

  På lørdag måtte jeg ut og handle bursdagsgave og etter det fikk jeg besøk i fra en klassevenninne og to venninner jeg ble kjent med på leirskolen i høst. Vi spilte venninnespillet i sammen og hadde det veldig moro. Etter det kom Embla til meg og vi ordnet oss til å dra i Pretty Little Liars bursdag, hvor vi også skulle overnatte. Det var en kjempekul bursdag :D Ble hentet i dag klokken 11.30 og a måtte jeg hjemom for å skifte til håndballkamp som vi skulle spille i Vestby. Etter håndballkampen var det hjem og dusje og ordne meg for juleverksted fra klokken 17.00 til 20.00 og nå har jeg nettopp kommet hjem etter et superdupert juleverksted med jentene mine i fra skigruppa. Vi har spist julegrøt, lagd julepynt og baka sirupssnipper. Nå sitter jeg her i godstolen i stua og forstår igjen ikke hvordan helgen gikk så fort. Jeg har faktisk ikke hatt tid til å gå ut og glede meg over snøen som kom i natt, snøen som jeg har ventet så lenge på. 

  To lys ble tent i adventstaken og nå er vi altså allerede halvveis i denne skjønne adventstid. Irriterer meg over utrolig dårlige bilder på bloggen i dag, men slik er det når man bare tar med seg telefonen, tror jeg må begynne å ta med kamera. 

  Har du bakt noe i helgen?

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  Jul

  Kalender


  07.12.2013


  Hei

  I dag blir det et litt tidlig blogg innlegg. Det har kommet inn en god del spørsmål om hva jeg får i jule kalenderen min. Jeg har i hvertfall en sminkekalender fra vita. Alle tingene på bildene er fra 1-7 desember. Nei, jeg vet ikke hva den kosta for jeg har ikke spurt mamma eller pappa, men dere kan jo gå på vita og spørre selv.
  Hvordan kalender har du???

  Klem Jennie
  85 kommentarer


  Jul

  Julestemning


  06.12.2013


  Hei

  Skal jeg være helt ærlig har jeg ikke hatt sånn skikkelig julestemning ennå. Jeg syns det var superfint på julemarkeder i Bærums Verk, men savnet snøen. Jeg har ikke hatt tid til å se mer enn en episode av julekalenderene på TV og har ikke bakt pepperkaker eller andre julekaker. Alt er ganske hektisk. Men i dag etter håndballtreningen var familien invitert på julegrøt og koselig kveld hos venner av familien. Det var veldig koselig. Da kjente at jeg fikk fylt på enda litt julesteming. Denne helgen er også ganske hektisk for familien. Lillesøster har bordtennisturnering igjen, jeg skal i bursdag og spille håndballkamp og mamma og pappa har ting de skal forsøke og ordne med tanke på julepresanger, mat osv. På søndag etter håndballkampen er jeg så heldig og skal på juleverksted til en venninne og da skal vi spise grøt, lage julepynt og bake. Men det som er fint når det skjer så mye er jo at det er veldig lett å blogge. Kan nok være det blir mer enn ett innlegg om dagen i helgen også, for jeg har mye jeg kan skrive om og legge ut bilder av. 

  Nå håper jeg bare at julestemningen vil kommer mer og mer. 

  Sjakk og julegodis

   

  De vi var hos har verdens nydligste kosekatt

  Meg julen jeg var 2 år  Har du fått julestemning ennå?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Video

  JENNIE OG LEA SIN KOKKESKOLE


  05.12.2013


  Hei

  Blir ikke skitrening i dag, det blåser for mye. I dag kommer den for mange etterlengtede KOKKEVIDEOEN til Lea og meg. Ikke så mye å si om dagen ellers. Savner deg Lea min. 

  Vet at vi griser ekstremt mye men vi lagde jo disse til oss, he he. 

   

  Så hva syns du?

  Klem Jennie
  59 kommentarer


  Video

  VIDEOOOOO :D


  04.12.2013


  Hei

  Nettopp kommet inn døra etter håndballtrening. I dag kunne jeg faktisk velge mellom 2 videoer jeg kunne legge ut på bloggen. Det ble altså en liten videosnutt i fra moteshowet etterfulgt av bilder. Det er utrolig mange som har etterspurt kokkevideoen til Lea og meg og den kommer altså i morgen :D 

  Mange har også spurt om jeg kan legge ut hva jeg får i julekalenderen fra Vita. Tenkte at jeg kan gjøre det noen ganger i løpet av kalendertiden. Første innlegg med bilder eller film kommer på fredag eller lørdag. 

  Ønsker deg en finfin kveld

   

   

  Så du noe du likte?

  Klem Jennie

   
  53 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDERAS


  03.12.2013


  HEI

  I går var jeg altså på åpningen av Wow sin Flagshipstore på Oslo City. Jeg kom hjem ganske sent og fikk ikke lagt ut noe særlig med bilder. Nå har jeg fått bildene fra kamera over på Mac og kan dele mer med dere. Legger bildene ut i rekkefølge slik de ble tatt :D

  ELSKER LYSENE PÅ VEGGEN

  DE HADDE VELDIG GODE TILBUD DENNE DAGEN

  KIRSTI FRA JULIABLADET LEDET MOTESHOWET

  ELLA OG MEG

  MEG MED VENNINNER, NOEN KOM FOR Å SE PÅ <3

  BACKSTAGE, TRANGT

  PENTØY

  KOSEKLÆR

  KOSEKLÆR

  ETTER SHOWET DELTE VI UT LIPGLOSS TIL TILSKUERE
  LEGGER UT VIDEO I KVELD ELLER I MORGEN :D

  Ser du noen kule antrekk?

  Mitt favoritt antrekk er det hvor jeg har på gul lue <3

  Klem Jennie

  #moteshow #oslocity #fashion #mote #wow
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  Moteshowet


  02.12.2013


  Hei

  Akkurat kommet inn døra etter å ha vært på farta i hele dag. Hatt en fantastisk fin dag i sammen med Wow, Juliabladet, venninner, blogglesere og instagramfølgere. Tenkte å blogge i morgen om showet, men gir dere en sniktitt i dag. Ikke fått laset ned bilder fra kamera, så disse er fra mobilen. 

  MEG OG DEN FLOTTE GJENGEN PÅ WOW OSLO CITY

   

  WALL OF FAME HOS WOW, DET KOM OPP MANGE FLERE BILDER ENN DETTE UTOVER DAGEN :)

  BILDENE BLIR HENGENE EN GOD STUND I BUTIKKEN :D

  POLORAIDBILDER, BLIR LITT HVIT I ANSIKTET  KLARE FOR GENERALPRØVE

  KOM VENNINNER OG SÅ PÅ SHOWET OGSÅ

  Lyst til å se flere bilder og mulig en filmsnutt i morgen?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Jul

  1 desember


  01.12.2013


  Hei

  I dag skulle jeg egentlig spilt håndballkamp, men har vondt i armen etter vaksine på torsdag. Da fikk vi en mulighet til å treffe familie som vi ellers ikke ser så ofte, så det måtte jeg bare bli med på. Vi tok turen til Bærums Verk, hvor det er veldig koselig, var der i fjor også. Vi spiste på Pannekakehuset og startet adventstiden med å få veldig julesteming. Det er utrolig fint der og tusenvis av julelys, utallige juletær, søte butikker og boder som selger alt i fra brente mandler til smykker og interiør.  Kan ikke forstå at helgen allerede er over, men heldigvis går det fort til juleferien. Nå må det bare komme snø.

  HER KOMMER NOEN BILDER JEG KNIPSET, MINUS DET ØVERSTE SOM JEG FANT PÅ GOOGLE

  Disse er fra instagram #bærumsverk viser litt hvor fint det er der  Har du vært på julemarked i år, eller skal du?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Jul

  Julekalender


  01.12.2013


  Hei

  I dag er det første dagen i desember og jeg gleder meg veldig til adventstiden. Det er så koselig med julelys, julepynt, kalendere og julekalender på TV. jeg kommer garantert til å se litt på julekelanderen på TV med lillebror, det gir sååååå julesteming. I går kveld kom Embla til meg og overnattet og vi hadde en super bestevennkveld. 

  Jeg har fått spørsmål om hvordan julekalender jeg skal ha og tenkte derfor å legge ut det nå. 

  Denne kalenderen fikk jeg av bestemor og bestefar i Østerrike. Det er en sjokoladekalender. Jeg har ikke åpnet den ennå fordi jeg alltid åpner sjokoladekalender på kvelden :D


  Denne kalenderen fikk jeg av mamma og pappa. Den er fra Vita og skal inneholde sminke. JA, sminke! Og man trenger ikke være sminkefreak for det.

  Nå er det 1 time til Embla blir hentet og jeg skal dra med familien for å besøke familie i Bærum. Gleder meg veldig til å dra til Bærums verk, det gir alltid super julestemning. Lillebror har tent den utrolig fine adventstaken han har laget i barnehagen, superfin start på dagen. 


  Hvordan kalender har du?


  Klem Jennie
  98 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION