hits

 • KONK

  KONKURRANSE!!!


  29.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag. Jeg tenkte å slenge ut en liten konkurranse som foregår på instagram og bloggen min! Jeg har nemlig 5 signerte utgaver av bladet "Oh My Vlog" som jeg tidligere har blogget om! Klikk HER om du vil lese det! Det trekkes altså 5 vinnere og om du ønsker å være en av de er det bare å delta.

  For å delta må du:

  1. Legg igjen en kommentar her på bloggen der du skriver hvorfor du bør vinne!

  2. Legg med mailen din eller instagrammen din!

  3. For å doble sjansen din, sjekk bildet med konkurransen på instagram og gjør det som står det!

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Vinneren trekkes om en ukes tid på istagram, men kommer sikkert til å informere her på bloggen når konkurransen er avsluttet også.
  36 kommentarer


  Video

  THOMAS MALER MEG HAH!


  27.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har gjort litt lekser, men ellers jobbet med denne videoen hele kvelden. Hadde en del problemer, så måtte få hjelp av pappa til å fikse opp i det. Takket være han kommer videoen ut i kveld! Jeg må virkelig finne en måte å jobbe med videoene mine på, fordi jeg kan ikke slite med disse tingene hver gang jeg lager en video. Her er i hvert fall videoen der Thomas sminker meg. Har sett videoen en del ganger nå og det er ikke bare jeg som helt snål ut hah! Konsentrasjonsfjeset til Thomas er ganske bra det også! Håper dere liker videoen. Husk å abonner på kanalen min og lik videoen!

   

  Kommenter hva du syns om Thomas sin jobb!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Antrekk

  NY JAKKE!


  26.11.2017


  Hei!

  Jeg håper dere alle har hatt en fin dag! I går jobbet jeg hele dagen og fikk derfor ikke tid til å blogge. Thomas ble med meg hjem i fra byen etter jobb og vi hadde det skikkelig koselig...som ALLTID! Vi drakk julebrus og spiste julekaker. Flere av dere kommer sikkert til å arrestere meg på det med at man ikke drikker julebrus eller spiser julekaker før desember, men sånn ble det i år haha! Han dro i dag tidlig og neste gang vi sees skal vi noe skikkelig gøy! Kan du tenke deg hva det er? Bare å gjette haha!

  I går kjøpte jeg meg også en jakke jeg har ønsket meg lenge. Den er sykt deilig og kosete. Den heter Teddy og det er jo fordi den minner om en my og deilig teddybjørn hihi! Jakka er det lagd av bjørnepels, eller bjørnebamsepels haha! Stylet den med en lys demin jeans og mamma sitt skjerf;-) 

  JAKKE FRA URBAN

   

  Jeg er klar for en kort skoeuke siden jeg har fri på fredag fordi det er planleggingsdag. En prøve i tysk på onsdag, men ellers vet jeg ikke om noe. Sykt digg og snart er det desember!

  Har du drukket julebrus eller spist julekaker ennå?

  Klem Jennie

   
  28 kommentarer


  Ekstra moro

  KJENNER IKKE KJÆRESTEN MIN SÅ GODT


  24.11.2017


  Hei!

  Jeg håper dere har hatt en fin fredag! Jeg er offisielt ferdig med skolearbeidet for denne uka og det føles så syyyyyyykt godt. Jeg er super happy på grunn av det og i tillegg ser jeg frem til en spennende og morsom helg. Jeg kan ikke fortelle dere alt nå, men gjør det så fort jeg kan! Neste skoleuke vet jeg bare om en prøve som jeg har på onsdag og fredagen har jeg fri. Jeg skal noe veldig spennende og morsomt på torsdag også og det gleder jeg meg også til å fortelle. Haha! Syns selv det kan være litt irriterende når folk sier at det skal noe gøy, men ikke kan si hva, haha! Dere får undre litt og tenke da. Har faktisk lagt ut noen små hint på brukeren min forrige uke, med tanke på hva jeg skal på torsdag!

  Som sagt er det fredag og jeg har nettopp sittet og lest bladet "Julias julestjerner"! For dere som ikke forstod det er det et blad Juliabaldet har laget med tanke på at julen nærmer seg og det inneholder flere intervjuer blant annet et med Thomas og meg i sammen, juliedilemmaer, jule oppskrifter, ønskelister og mye mye mer. Thomas og jeg ble stilt spørsmål som om hva vi er mest like på og ulike på, hvor godt vi føler at vi kjenner hverandre osv. Syns det spørsmålet var veldig morsomt egentlig. Ville svare ironisk og si at jeg føler at jeg egentlig ikke kjenner han så godt, men tonefall kan dessverre ikke høres i et blad, så jeg droppa det. Jeg har i hvert fall kost meg med det og gleder meg nå enda mer til juuuuuuuul. Det kommer sikkert snart i butikk og jeg skal informere så fort jeg vet på snap mest sannsynlig. Add meg der: Jenniesofiesnap

  <3<3<3

   

  Håper dere får en fin kveld!

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  JEG VIL, JEG VIL, JEG VIL


  22.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg er superglad med tanke på at det meste av skolearbeidet er ferdig for uka. Etter skolen i dag har jeg egentlig bare sittet med en brosjyre jeg har lagd om nordlyset og det har egentlig vært ganske morsomt å jobbe med den. Jeg syns det kan bli kjedelig å bare lære om atomenes oppbygning osv, men det å vite hvordan ting rundt deg skjer er ganske kult. Jeg vet hvorfor jeg har dårlig syn og hva som skal til for at det blir bedre. Ja, jeg må bruke linser og/eller briller, men jeg vet hvorfor akkurat dette fungerer. Det sammen med hvorfor man har varmepumpe og nå hvorfor vi har nordlyset. Det er egentlig skikkelig fascinerende og jeg har virkelig lyst til å se det en gang. Jeg drømte meg litt bort i ting jeg ønsker og det må nødvendig ikke skjer nå, men det er greit å drømme litt...er det ikke? Hihi<3

  1. Jeg vil se Nordlyset en snøfull kveld oppe i nord! Tenkt alle de fantastisk fargene, det må se helt nydelig ut!

  2. Reise til Island og bade i  Blue Lagoon. Dette har mamma også nevnt at hun vil og jeg syns det høres himmelsk ut. Lufta er iskald, men vannet er deilig og varmt!

  3. Sykkeltur igjennom Amsterdam. Det er jo stedet som er kjent for å nærmest ha flere syklister enn bilister haha!

  4. Jeg vil på roadtrip i USA! Det jeg faktisk vært på før, men jeg var såpass liten og husker derfor ikke så mye. Jeg vil kjøre fra Seattle og ned til San Diego, stoppe i San Fransisco og se Golden Gate Bridge. Jeg vil til LA! 

  5. Jeg drømmer om en backpacking tur! Reise fra sted til sted og oppleve nye ting. Vet ikke hvor, men Thailand høres fantastisk ut eller Norge for den slags skyld hihi! Ladet vårt har jo utrolig natur!

  6. ROOOOOOMA! Jeg vil til roma, spiste deilig mat og oppleve den fantastisk byen!

  7. Frankrike har vært et ønske lenge. Skulle dit egentlig i sommer, men det endte med å ikke bli noe av. Jeg har veldig lyst til reise dit.

   

  Har du noen drømmer?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Ekstra moro

  Jeg har aldri


  21.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Jeg har faktisk jobbet og styret helt siden jeg kom hjem i fra skolen i dag. Har jobbet med skolearbeid, ryddet rommet og nå sitter jeg her og blogger. Selvom dagene er ganske slitsomme går de på en måte fort. I morgen er det onsdag og jeg skal ha en presentasjon. På torsdag skal jeg levere en tekst i naturfag og en presentasjon i tysk og fredag har jeg fagdag i norsk. Så er det helg! Første helgen i desember reiser jeg bort, gleder meg helt sykt. Kommer til å blogge mer om det når det nærmer seg. 

  Som flere av dere kanskje har sett er "Oh My Vlog" ute i butikk! Om dere ikke vet hva det er så er det et blad Juliabaldet har laget som handler mye om youtube og sosiale medier. Jeg var på forsiden av det første bladet i Norge i fjor og det var sikkelig morsomt. Jeg er en del av årets blad også i sammen med min fine kjæreste Thomas. Jeg har jo faktisk fått meg kjæreste siden sist gang så jeg svarer på flere spørsmål om det å ha kjæreste, om forholdet vårt osv. Jeg svarer også på spørsmål om hva skjønnhet er for meg, når jeg blir nervøs, om jeg har noen julegaveønsker osv! For å oppsummere kjapt hva du kan finne av meg i bladet så er det:

  - Intervju med spørsmål i fra dere

  - Jeg har aldri

  - Mine favoritter

  - Mine girlpower tips

  - Reisebrev fra Brighton og Malta

  - En plakat!! Haha! Var det i den forrige utgaven også og syns det er både gøy og rart. 

   

  Processed with VSCO with hb1 preset

   

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

   

  For dere som lurer på hvor det kan kjøpes er det i de fleste dagligvare butikker og sikkert i noen kiosker. Bladet er jo en fin ting man kan ønske seg og lese om du bare vil slappe av. Selv elsker jeg å lese blader. Snart kommer også "Julias Julestjerner" spesialen snart ut! Da er det et intervju med Thomas og meg sammen og du kan lese om hvor like vi egentlig er<3

  Skal jeg snappe litt fra "Julias Julestjerner" ?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Jul

  REMINDER TIL PINGLA OG JULESTEMNING


  19.11.2017


  Hei!

  Dette er noe jeg alltid har mislikt. Jeg tåler selv hat og bryr meg som regel ikke om stygge kommentarer. Som jeg har skrevet tidligere får jeg utrolig lite av det, men ikke gidd å skrive stygt om de jeg er glad i. Jeg syns det er så pinglete at "alle" de "stygge" kommentarene er skrevet fra en "anonym".  Haha! Du klikker deg inn på en blogg, dømmer personen, så selvsikker på deg selv, prøver å opplære bloggeren eller bare skrive dritt og så tørr du ikke vise hvem du er en gang. Det er noe av det jeg liker minst med sosiale medier. At alle kan være anonyme og slenge tull uten at det får konsekvenser. Hva hadde foreldrene dine tenkt om de så at du skrev slikt til alle? Tror du de hadde blitt stolte? En liten reminder ;-)

  Nå som jeg har fått det ut kan jeg komme til dagnes innlegg. Dagen i dag har vært grei den. Mye som skjer på skolen til uka, litt jobb og mye som skjer. Blir på en måte ikke pause selv om det er helg. Men slik er det jo nesten alltid før jul og opplevde det slik på ungdomsskolen også. Da hjelper det å tenke at det bare er 32 dager til juleferie!!! What?!?! Håper også på en liten tur et sted jeg har vært maaaange ganger nå til desember, om det blir noe av det ser jeg jo frem til det også<3 Nå sitter jeg bare å jobber med litt skolearbeid og hører på julemusikk. Pappa satte på en spilleliste som heter så mye  som "Christmas is coming soon" i dag tidlig og den har bare stått på hele dagen haha! Noen julelys er hengt opp ut og klare til å settes på når desember er her<3
  4 kommentarer


  Hverdag

  Seriøst, midt i panna


  18.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag<3 jeg har hatt en super dag så lang, bare litt stressende. Det er små mye jeg vil og må gjøre, men så lite tid haha! Jeg var hos Thomas fra i går til i dag og det var som alltid skikkelig koselig. Etter skolen i går så dusjet jeg og dro inn til byen for å møte han. Vi lå hele kvelden på sofaen og så på tv, spiste deilig mat og gele til dessert. I dag stod vi opp for så å spise en deilig frokost i sammen. Vi hadde også planlagt å filme, så etter frokost rigget Thomas opp et lite studio og jeg fant frem tingene vi skulle bruke i videoen. Jeg har lenge ønsket å lage denne videoen med han og endelig fikk jeg gjort det. Kan dere gjette hvordan video det er?

  BOYFRIEND DOES MY MAKEUP VIDEO!!

  Haha! Jeg var vel både spent og litt nervøs. Han har gått og sagt til meg at han faktisk tror han er flink med sminke. Jeg hadde derfor ganske høye forhåpninger. Jeg vil ikke legge ut et bilde som avslører hvordan jeg endte med å se ut, men har noen bilder fra han begynte å sminke meg. I tillegg redigerte jeg de i svart/hvit.  Det ene bildet viser bra en av reaksjonene mine. 

  I morgen skal jeg filme en til video og jobbe med en skoleoppgave, men først skal jeg nyte lørdagskvelden og se på finalen av "Skal vi danse" hihi!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Blogg

  TJUKK DUM HORE


  16.11.2017


   

  Hei

  Overskriften....må vi gå inn på det hver gang.  Ja, jeg kommer til å nevne dette i innlegget. 

  ...Men først en stor takk til dere alle sammen. Dere som leser bloggen min daglig og dere som følger meg på Instagram. Dere er noen flotte mennesker, jeg er så heldig som har en følgergruppe som dere. For jeg juger ikke når jeg sier at langt under 1 % av alle tilbakemeldinger og kommentarer jeg får er dårlige eller hatefulle. Jeg har jo også blogget mye om dette om å være positiv og håper jo at dette smitter over på dere. At man ikke kommer noe høyere eller lengre i livet sånn ved å tråkke andre ned, i hvert fall ikke sånn i det lange løp. At man skal være glad i seg selv slik man er og at det å si noe fint til andre det føles ikke bare godt for den du sier det til, men også for deg selv. Tro meg, prøv selv. 

  Jeg ser at enkelte bloggere opplever så utrolig mye negativt og får så mye hat. Jeg lurer alltid på hvordan det har skjedd. Hvordan havnet de sånn midt i skuddlinjen? At de som blogger ikke har tall på hvor mange ganger de har blitt kalt FEIT, HORE og DUM. ( Vil også bare si at det er virkelig ikke greit å skrive slike kommentarer. Det sier jeg hele tiden) Vel, jeg har faktisk fått kommentar for at jeg er feit, men hallo, det er jeg jo ikke. Jeg har også fått kommentar på at jeg er en hore, noe jeg heller ikke er dum. Jeg får høre fra venner og de jeg kjenner at det er misunnelse og velger å tro at det er det når jeg først får en slik kommentar. Jeg tror også en grunn til at jeg ikke får så mange slike kommentarer er fordi jeg ikke skriver så mye om alle saker som kommer opp og meninger. Jeg prøver heller ikke å provosere noen:-) Når jeg først skriver mine meninger er det om noe jeg brenner for i stede for å skrive om alt og alle. Mye av det jeg skriver om er selvtillit og at alle må være snille med hverandre. Som ungdom i dag syns jeg det er viktig og skriver derfor mye om det. 

  Om jeg daglig hadde fått slike kommentarer, da tror jeg seriøst at jeg ikke hadde gjort meg tilgjengelig for kommentarer noe mer. Jeg bryr meg fint lite om hvor mange følgere jeg har her og der. Jeg har helt i fra jeg startet med instagram gjort det så enkelt som å blokke de som skriver dritt. Etter noen år gjorde Instagram det slik at man kan se listen over brukere jeg/foreldrene mine har blokket og den er uendelig lang. Dette var helt i oppstartsfasen og jeg fikk mange kommentarer på at jeg var stygg, dårlig til å blogge og ble kalt de styggeste ting. Sånn etter at jeg hadde lagt ut bilder enten med Isac eller Marcus og Martinus fikk jeg til og med trusler om at jeg skulle bankes opp. Den type brukere som kommenterte slik ble bare blokket. Det jeg sitter igjen med i dag er en fantastisk følgergruppe på Instagram som kommenterer så mye koselig og fint og så og si aldri noen negative kommentarer på bloggen. 

  Jeg kommenterer ofte tilbake til dere på instagram og deler jo mye av meg selv i ulike kanaler og mange av dere har kanskje klart å få med dere at jeg faktisk er ganske hyggelig haha. Til og med da det ble kjent at jeg er sammen med Thomas ble det ikke noe hat i det hele tatt. Kun en har sent noen meldinger til Thomas om at han bør komme seg vekk fra meg fordi jeg er så fæl. 

  Så jeg sier det igjen. Tusen takk og dere er fantastiske. 

  Klem Jennie

  Som dere kanskje ser er jeg ganske aktiv på instagram, så om du vil se flere bilder følg meg der<3 @Jenniefashion
  4 kommentarer


  Hverdag

  "F**N ÅHHH"


  14.11.2017


  Hei

  Jeg håper dere alle har hatt en super dag! Visste da jeg stod opp at det var meldt snø, men hadde ingen peiling på at det skulle bli så mye. Dum som jeg er tok jeg på meg sneakers og det var derfor ikke så lett å komme seg hjem fra skolen. Det har snødd skikkelig her jeg bor og jeg tror det har det enda flere steder også. Nå må jeg faktisk finne frem vintersko eller bruke varme ullsokker i sneakersene mine. Flere av vennene mine likte ikke at det kom snø. "Neeei, jeg vil ikke ha snø" eller "F**n åh" var mye av det jeg hørte i dag! Ja, snøen kan være kjip, men prøv å tenk på det positivet. Personlig håper jeg vi bare får litt snø til jul. Da er jeg fornøyd. Om den blir her inntil da eller forsvinner og kommer tilbake bryr jeg meg ikke om. Her er noen bra ting med snøen!

  1. Du kan gå langrenn. Jeg har gått langrenn siden jeg var 2 år og konkurrert i det. Jeg pleide å trene det fast, men måtte velge hvilken sport jeg likte best fordi alt tok så mye tid. Vi fikk bare trent ski fra høsten til tidlig vår, så da valgte jeg håndball siden det var året rundt. Uansett liker jeg det skikkelig godt, om jeg bare velger å trene det eller gå med venner. Pakk en sekk med pølser, pledd og kakao så har du alt du trenger for en koselig tur. 

  2. Jeg har mange venner som ikke liker langrenn, men de liker utrolig godt slalom. Digger det selv og gleder meg til å få stått litt.

  3. Det ser skikkelig pent haha! Må jo nesten nevne det. Jeg kommer personlig i skikkelig julestemning og det er bare så nydelig å dra inn til byen og se snøen og julelysene som begynner å bli satt opp.

  4. Begynner å gå tom her, men du kan lage snømann haha. 

  5.  Snø er bra fordi ehhh du kan ake haha!

  Kommer ikke på så mye mer og selv er det kanskje ikke så mange ting jeg liker ved snøen heller. Ja jeg kan jo gå på ski og det ser pent ut men utenom det er jeg ikke så begeistret. Her er noen ting jeg ikke liker med snøen for å gjøre dette innlegge litt bedre haha!

  1. Jeg kan ikke gå i sneakers:(Har opplevd flere ganger i fjor at jeg tok på meg sneakers, gikk ut og snøen rakk meg til kneet. Hihi! Måtte inn og bytte sko.

  2. Det blir utrolig glatt! Det er egentlig skikkelig skummelt og jeg tror seriøst jeg holdt på å falle sånn 10-15 ganger på vei hjem fra skolen i dag. Bor selv i en bratt bakke jeg må gå opp og ned for å komme meg til og hjem fra skolen. 

  3. Om du først faller blir du våt haha!. Gikk får å møte Thomas på bussholdeplassen i vinter (februar)og jeg falt alltid i bakken og ble kliss våt hah.

  4. Glatt på veien.

  5. Snøen er jo fin når den faller ned, men når den blir brun og sølete er det ikke så fint lenger.

  Dette var noen ting jeg liker og ikke liker meg snøen haha. Er det noe du liker eller ikke liker med snøen. Kommenter det gjerne<3

  Processed with VSCO with a5 preset

   

   

   
  2 kommentarer


  Blogg

  Nødmelding


  12.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere har hatt en fin dag! Hjemme hos oss har vi hatt besøk av kusina mi i fra i går til i dag og vi har feiret farsdag med gaver og kake<3 Det var utrolig koselig å få besøk av kusina vår igjen og vi har det alltid morsomt. Hun fortale oss noe i dag som jeg syns var så hysterisk at jeg bare MÅTTE skrive om det er på bloggen. 

  På mobilen hennes har hun en funksjon som gjør at hun kan sende ut en nødmelding dersom hun kommer i fare eller trenger hjelp. Det gå ut på at hun må trykke tre ganger på låseknappen etter hverandre. Hun greide selvfølgelig å gjøre det med et uhell da hun var alene i byen på fredag. Hun satte mobilen på flymodus fordi hun var på et show i Oslo og ikke ønsket vibrering. Hun skrudde av flymodus noen timer senere og da hadde hun sykt mange ubesvarte anrop og meldinger fra flere mennesker. "Hvor er du?!?!" og "Hva skjer!?!".  Mobilen hadde nemlig sendt ut en nødmelding der det stod "Jeg må ha hjelp". Denne funksjonen gjør ikke bare at det sendes ut en nødmelding, men kameraet tar bilder av omgivelsene umiddelbart, et lydopptak og posisjon. Posisjonen kunne ikke mobilen finne fordi den var på flymodus, hun hadde mobilen i lomma så bildene ble svarte og på lydopptaket hører du noen personer snakke fordi det var mennesker rundt henne da hun var i byen. 

   

  Det er jo en utrolig smart funksjon, men den har sine ulemper haha. Tenk hvor skummelt det må være for en mor eller far å få disse meldingene og så at personen ikke svarer på telefon eller melding. Ser nesten ut som hun er kidnappet og ligger i et mørkt rom. 

  Bestefaren min har også den funksjonen. Han har hatt både slag og hjerteinfarkt, så det er veldig betryggende at han på en enkel måte kan sende ut nødmelding om han trenger hjelp.

  Det var dagens historie haha!

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Spørsmål

  Sende nudes, drikking, naturlig hår???


  11.11.2017


  Hei!

  Nå som uka går mot slutten tenkte jeg å ha et ukens spørsmålsinnlegg! Skrev jo her på bloggen for noen dager siden at dere kunne stille meg spørsmål og det kom i en del altså! Om dette er et type innlegg dere liker godt gi meg gjerne tilbakemelding på det. Vil du ha de hver uke, anen hver uke, en gang i måneden? Her er de spørsmålene jeg fikk flest eller føler er relevante å svare på. 

  1. Kommer du til å ha julekalender i år også?

  Jeg har selvfølgelig veldig lyst til det, men det er mye arbeid bak en slik kalender! Vil gjerne og håper at jeg kan få til å ha en luke hver søndag i advent for eksempel. Om det ikke blir kalender vil jeg kanskje prøve meg på vlogmas på youtube<3 Altså mange vlogger i desember:-) Det nærmer seg desember med stormskritt, så jeg må nok begynner å planlegge litt haha<3

  2. Syns håret ditt ser mørkere ut. Er det det din naturlige hårfarge? 

  Jepp, håret mitt er 100% naturlig nå. For 2-3 år siden stripet jeg det en gang, men jeg lot det vokse ut og klippet så og si av mesteparten av håret mitt i fjor sommer. Håret mitt pleier som oftest å bli myyyyye lysere på sommeren på grunn av sola, men jeg var ikke i et eksotisk land i år, så det ble ikke så lyst som det pleier. Håret mitt er ganske naturlig mørkt nå og det er ganske uvant. Har sett på meg som en person med blondt hår, men når jeg står ved siden av en blond ser håret mitt mørkt ut.

  Processed with VSCO with a5 preset

  3. Favoritt serie på Netflix?

  Jeg ble nettopp ferdig med FRIENDS og jeg er knust haha! Skulle ønske serien varte for alltid! Den er så utrolig bra, morsom og jeg liker at episodene ikke er så lange. Enkelte serier jeg tidligere har sett varer episodene i 40-50 min og jeg rekker nesten aldri så en hel episode av gangen. I FRIENDS er episodene ca 20 min lange. Jeg ser derfor ikke på noe for tiden, så kom gjerne med tips til serier og si hvorfor de er så bra:-)

  4. Hvornår kommer du tilbage til Danmark?

  Blir såååååå glad når jeg ser dere fra Danmark kommentere på bloggen<3 Etter at jeg var der og møtte dere på flyplassen har jeg ønsket å dra tilbake siden jeg var der. Jeg vet dessverre ikke når jeg drar tilbake, men det skal være et mål. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  5. Er du interessert i å bli skuespiller i noe nytt i fremtiden?

  Jeg har faktisk tenkt litt på det. Savner å være skuespiller. Jeg har jo vært med på Disney som var suuuuupergøy, men det var jo en mer programleder rolle og jeg er meg selv. Jeg må allikevel øve manus til dette. Trives både med skuespill og en slik programleder-rolle.

  6. Drikker du alkohol?

  Nope, det gjør jeg ikke. Dette har jeg svart på en del ganger, men selvfølgelig skjønne jeg at folk spør igjen. Ting forandrer seg jo, men hos meg er dette en av tingene som ikke kommer til å endre seg med det første. Mange spør meg om dette til hverdags også og de lurer på hvorfor ikke? Da svarer jeg nesten litt sånn "Hvorfor skal jeg egentlig?". Jeg føler ikke behov for det, jeg har ikke lyst og det er i utgangspunktet ikke lovlig. Jeg vet at det er vanlig å gjøre blant ungdom, men bare fordi mange gjør det, blir det jo ikke mer greit. Slik er det i hvert fall jeg ser på det. Jeg dømmer heller ikke de som gjør det. De skal få gjøre det de vil, så lenge jeg får gjøre det jeg vil<3

  7. Hva tenker du om 12 åringer som sender nudes ?

  Ble sjokkert av dette spørsmålet. Ikke fordi spørsmålet er teit eller noe slikt, men sjokkert er jeg over at barn og folk i det hele tatt sender nudes. Selv har jeg aldri gjort noe sånt og heller aldri fått. Det har sikkert noe med at jeg heller ikke har åpen snap for alle. Det er bare mine nærmeste som kan sende meg snaps. Jeg syns virkelig ikke noe om dette og jeg blir jo bekymret på vegne av det som sender bilder av seg selv på den måte. Mitt tips er jo selvfølgelig å ikke gjøre det. Du vet ikke hva menneskene du sender bildene til vil gjøre med bildet/bildene og de kan ende med å bruke de mot deg. Jeg har også et tips til dere som får slike bilder. Ikke screenshot og si gjerne i fra til foreldrene dine/foresatte.

  8. Hvem spurte om å bli sammen av Thomas og deg?

  Dette blir Thomas og jeg ofte spurt om hihi! Det var vel ikke slik at noen av oss spurte. Vi hang mye sammen og behandlet hverandre basically som kjærester lenge før vi faktisk ble enige om det. 21. April i år ble vi enige om at vi var sammen og det er den datoen vi har satt haha! 

  Et bilde jeg fant av Thomas på mobilen for en stund siden<3 

  Processed with VSCO with a5 preset

  9. Hvem er dine favoritt youtubere? 

  Jeg ser personlig ikke på så mange youtubere, men det er en person jeg liker skikkelig godt. Han er en svensk vlogger (freestyle alpinist) og vlogger så og si hver dag! Thomas intruduserte kanalen hans til meg og den er helt rå. Videoene hans ser såååå sykt bra ut og er det perfekte eksempelet på hva man kaller inspo. På youtube heter han Jon Olsson, så sjekk han ut om du vil. 

  10. Hvor mange teoretiske fag har dere i uka? Og hvor mange programfag har dere i uka?

  Det eneste programfaget jeg har er jo medie og kommunikasjon. Det har jeg 6 timer av på mandag, 2 på onsdager og 2 på fredager. Hver time varer 45 minutter. De andre fagene jeg har er engelsk, norsk, tysk, matte, naturfag og gym. Til neste år vil noen av fagene byttes ut med samfunnsfag og religion siden jeg ikke har det nå det første året.

  11. Favoritt skopar?

  Det er litt vanskelig hah! Jeg eeeeeeeeeeeeelsker sko og jeg søker på det ganske ofte. Av de jeg har nå liker jeg veldig godt det ene paret jeg har med vans og det hvite paret med pumasko. Jeg har noen veeeeeldig fine sko fra Superga og jeg bruker de noen ganger. De er bare sykt tunge å gå med haha!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Spørsmål

  SPØR MEG


  09.11.2017


  Hei

  Lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde her på bloggen. Har faktisk lurt litt på om jeg burde ha det oftere, litt sånn ukens spørsmål eller kanskje ikke så ofte. Før var svarene mine fra spørsmålsrunde til spørsmålsrunde ganske like, men i det siste har en del ting endret seg for meg. Dere som leser bloggen fast vet jo det<3 Det er derfor nye svar og kanskje dere får vite noe dere ikke visste. 

  Forrige gang jeg hadde spørsmålsrunde hadde jeg det på engelsk og svarte med video på Youtube. Denne gangen ønsker jeg å svare her på bloggen. Nå har du mulighet til å stille spørsmålene her i kommentarfeltet. Kanskje lurer du på noe om sminke, et klesplagg jeg har hatt på meg eller noe helt annet. 

  Jeg skal svare mange av dere :)

  Klem Jennie Sofie
  51 kommentarer


  Hverdag

  STOR FORANDRING


  07.11.2017


  Hei

  Nå har jeg snart gått på videregående i 3 måneder. Føles mye lengre faktisk. Flere av dere som leser bloggen min går fremdeles på ungdomsskolen og barneskolen og flere har lurt på hvordan det er å gå på videregående. Jeg syns det har vært en stor forandring og i dette innlegget vil jeg forklare noen av de største forandringene på godt og vondt. 

  SKOLESTART

  Før tok jeg bussen til skolen den gikk ca klokken 08.00.

  Nå begynner skolen min 08.00 og jeg må gå til skolen. (Nå skal det sies at jeg er heldig som har en mor som kjører forbi skolen min til jobb, så jeg sitter ofte på til skolen, men går hjem. I tillegg får jeg alltid med meg den fine soloppgangen rett før jeg går ut av huset. Noen ganger henter jeg lillebror på SFO, for skolen hans ligger ved siden av min. Det er koselig å ta følge med han og høre om dagen hans på vei hjemover. 

  KLASSEN

  Før gikk jeg i en klasse som hadde ca 24 elever. Vi var den klassen med færrest elever på trinnet, men jeg syns fremdeles det kunne være en del uro. Jeg syns det samtidig var et veldig godt miljø og hadde det veldig koselig med både klassevenninner og klassekamerater. 

  Nå er jeg i en klasse hvor vi er 11 elever. 10 jenter og 1 gutt. Først syns jeg det var litt rart og uvant og misunnet kanskje de andre klassene litt som hadde mange flere medelever. Det tok ikke lang tid før jeg syns det var helt topp. Det eneste faget jeg har med andre elever i fra de andre linjene er tysk. Det at vi er så få elever i klassen gjør at læreren har mer tid til oss og det vil kanskje være lettere at vi kommer oss litt ut på ting også. I pausen er vi med folk fra alle klasser da:-)

  MK

  På ungdomsskolen var det jo ikke ulike linjer, men nå går jeg Medie og Kommunikasjon. Dette valget vil gi meg full studiekompetanse, ettersom jeg har flere timer på skolen enn de som går vanlig studiespesialisering. Jeg har rett og slett flere timer på skolen i uken, men det er egentlig greit ettersom det er et fag jeg liker veldig godt ( medie altså).  Neste år vil jeg få enda flere timer MK og siste året enda flere timer enn i Vg2. Det blir jo veldig gøy.

  Processed with VSCO with b1 preset

  KANTINA

  På ungdomsskolen var det ingen kantine, men det er det på videregående. Jeg har som regel alltid med meg matpakke og vannflaske, men det er et godt miljø i kantina og hyggelig å være der med alle vennene mine. De nye og de fra ungdomsskolen. Det er også fint med kantine om man ikke rekker å lage matpakke.

  FRAVÆRSGRENSA

  Noe som jeg kan se at er positivt i noen tilfeller, men som i mitt tilfelle ikke er positivt i det hele tatt er fraværsgrensa. Det er jo slik at om du er borte mer enn 10% i et fag da får du rett og slett ikke standpunktkarakter i det faget og da må man jo ta det på nytt. Dette er en lov som ble innført for å få ned fraværet og forsøke å hindre at mange droppet ut av videregående. Nå har ikke jeg sett på noen statastikk, men jeg føler bare at dette er stressende. Forrige uke gikk jeg på skolen til jeg nesten kastet opp. Jeg var virkelig ikke i form og stresset med at jeg ikke måtte bli mer dårlig, noe som faktisk gjorde meg enda mer dårlig. Tenkte hele tiden at, jeg klarer sikkert å gjennomføre dagen, tenk om jeg er dårligere i morgen og det er da jeg eventuelt må være hjemme. Mamma og pappa stresset også, for de så jo at jeg var dårlig og hvor mye jeg presser meg selv. Dette tror jeg at mange gjør. Det skal ikke så mye til før man er oppe i 10% heller, for enkelte fag har jeg bare to ganger i uka og er man syk en av de dagene, da vil jo det si mange timers fravær i de to fagene. Jeg har fått ulike medisiner og er ferdig med den ene kuren nå og håper at energien min snart er tilbake, men jeg må virkelig jobbe med å ikke stresse så mye. Får så vondt i magen av det.

  Dette er bare etter 3 måneder. Jeg er spent på eksamen/tentamen før jul. Jeg har fått "strengere" lærere og må jobbe enda hardere for karakterene mine. Må lære å kjenne lærerne og hva de liker også. Det er faktisk ulikt i fra lærer til lærer hvordan presentasjoner og måte å svare på som de liker. 

  Alt i alt syns jeg det er veldig fint å gå på videregående og jeg er glad for at jeg valgte medie og kommunikasjon. Jeg vil samtidig si en litt sårbar ting, men som jeg er sikker på at jeg ikke er alene om og at kanskje noen vil syns er bra at jeg deler med dem. Jeg er noen ganger så sliten av skole, press, prøver og innleveringer at jeg rett og slett gråter. Det tapper meg helt for krefter. Man hører om voksne som blir utbrente, sykemeldte og de som "går på en smell" Dette gjelder i aller høyeste grad barn og ungdom også, men vi kan ikke gjøre som de voksne. Vi må bare fungere føles det ut som. Jeg ser til og med lillebror på 7 år bli sliten av lekser. Han er 7 år. Han er på SFO og skole store deler av dagen og burde da virkelig slippe ALT av lekser spør du meg. De legger seg jo tidligere enn oss som er eldre også og dagen blir jo nesten bare SFO, skole, mat og lekser. 

  What doesn't kill you makes you stronger. Hihi<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Jul

  GUTTER DETTE MÅ DERE FÅ MED DERE


  06.11.2017


  Hei

  Det nærmer seg visst jul. Ikke det at jeg har noen spesiell julefølelse, men på TV vises det reklamer med fokus på jul og i postkassa kommer det reklame med juleprodukter. Jeg har sett julegodt og julebrus i butikkene og faktisk drukket en eller to julebrus også. Det har ikke kommet opp julelys i gatene elle hjemme ennå og snø har vi jo ikke, men så fort i hvert fall en av disse tingene er på plass så kommer nok følelsen snikende. Vi har faktisk hatt julelys i klasserommet vårt siden vi starta og det er skikkelig koselig. Jeg har også fått spørsmål om å sette opp ønskeliste fordi familie gjerne vil begynne å tenke julegaver allerede nå. Desember vil vi gjerne bruke på kos og besøk i stedet for å stresse rundt på kjøpesentre. 

  Jeg syns faktisk dette med julegaver er ganske vanskelig. Det er jo ikke slik at jeg trenger noe sånn veldig og jeg er ikke en som blir lykkeligere av å ha mange ting. Jeg liker aller best gaver med en baktanke og veldig gjerne en opplevelse. Når det gjelder julegaver til og  fra kjæreste er dette helt nytt for meg. Hva kan man gi, hva kan man ønske seg? 

  Her er en liten liste med ting jeg hadde blitt glad for,  og virkelig noen gode tips til gutta. Dere jenter kan jo skrive flere tips til hva man kan ønske seg av kjæresten i kommentarfeltet. Jeg blir også veldig glad om dere gutter kan skrive hva dere ville ønsket dere i fra kjæresten til jul:-)

  1. Et smykke. Gjerne med forbokstaven til kjæresten, eller kanskje et hjerte eller noe annet med en historie bak seg. Om man har vært ute og reist i sammen for eksempel til et sted med palmer, så kanskje et armbånd eller smykke med en liten palme på. Slik vil man alltid huske reisen <3

  2. En opplevelse. Det kan være alt i fra en overraskelseskveld, hvor man kommer til hjemmelaget middag og levende lys, til en overraskelsesdag med skitur og pølser på termos. Det kan være kinobilletter, konsertbilletter, middag på en restaurant, en dag på spa og så mye mye mer. Selv er jeg bare glad om jeg får tilbringe tid med kjæresten min, uansett hvor det er. 

  3. Noe man lager selv. Man trenger nesten ikke være kreativ heller, ha ha. Hva med en spilleliste, et dikt, en sang. Nå er nok jeg litt påvirket av å ha en musiker som kjæreste og jeg hadde i hver fall smeltet av en sang i fra han, med litt gitar eller piano <3

  4. Pysjamaser. Ikke bare til kjæresten men til deg selv også, noe matchende liksom...ha ha! Syns det hadde vært ganske morsomt<3

  5. En stor teddybjørn som du kan kose med når kjæresten ikke er hos deg, sparyet med parfymen hans haha. Syns også det hadde vært koselig og morsomt. Syns Thomas lukter skikkelig godt, så en bamse med den lukten hadde vært kos! Sjokolade skader heller ikke haha;-)

   
  7 kommentarer


  Antrekk

  Ikke alle følger reglene


  05.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin søndag! Jeg sov lenge i dag og det føltes skikkelig godt. Våknet med et stort smil om munnen rett og slett fordi jeg fikk den søvnen jeg trengte. I tillegg begynner jeg å følge meg bedre etter å ha vært syk i et par uker. 

  Jeg begynte dagen med å se på youtubevideoer, men forstod at det vil bli litt kjedelig å gjøre det hele dagen så jeg gikk ut og tok noen antrekksbilder. Det er jo egentlig bare i helgen at jeg kan gjøre det , fordi det blir mørkt så fort. Allerede i 15.00 tiden merker jeg at det blir mørkere på lyset. Jeg la ut et av bildene på instagram og fikk med en gang spørsmål om hvor plaggene var i fra. Jeg tagget butikken i bildet, så kanskje de som lurte ville se det. Personlig liker jeg veldig godt antrekksinnlegg på blogg og instagram. Jeg liker å ta den type bilder, style antrekk og slikt, men må si at jeg syns det er litt "skummelt" også. Jeg vil gjerne dele mer med dere av hva jeg liker, men er redd dere og skal tro at det er reklame. Jeg må bare si det nå, all reklame jeg gjør markerer jeg! Dere kan se det ved at jeg på blogg skriver øverst i innlegget " annonse" eller "reklame". På instagram må første hastag være "annonse" eller "reklame". ( Det holder ikke med #ad)  I en youtubevideo må det stå tydelig i videoen. Som dere ser er ikke dette innlegge markert med det, så dette er plagg og har kjøpt selv. Innlegge er til de som kanskje syns det er gøy med litt moteinspirasjon, så enkelt<3<3

  Når man driver med blogg, youtube og instagram er det mange regler man skal sette seg inn i. De fleste, aller største bloggerne, youtuberne og insagrammerne vet om disse reglene. Noen er litt mer slurvete på disse reglene enn andre og de instagrammerne med noen tusen følgere som gjør samarbeid tror jeg ikke vet om reglene en gang, fordi jeg ser at utrolig mange som ikke følger de.

  Personlig syns jeg reglene har blitt litt for strenge når det kommer til markering av "reklame". Fikk en mail denne uka fra medietilsynet og de hadde sjekket om jeg fulgte reglene i mine medier. Det hadde jeg gjort 100% riktig og de oppfordret meg til å fortsette med den gode markering. Så jeg følger jo reglene selv, men syns at enkelte ting blir for dumt. Jeg forstår at en Junkyard Haul må markeres med "annonse", men at en vlogg fra London hvor jeg har betalt hele reisen selv må markeres med "reklame" fordi buksa jeg hadde på meg på flyplassen var fra et samarbeid for 2 år siden. Buksa går jeg med fordi jeg liker den, ikke fordi jeg MÅ. Eksempel.

  Nå snakket jeg veldig mye, men håper dere forstod hva jeg mente hihi;-) Vil gjerne si hvor ting jeg bruker og har er fra, men vil heller ikke virke som en åpen reklamekatalog. I tilegg vil jeg si at jeg takker jo bare ja til ting jeg liker selv, så dere kan være 100% trygge på at jeg snakker sant<3 

  Her er noen bilder jeg tok foran "my famous instagram wall" som noen kaller den haha!

   

  Nå skal jeg sette meg ned med litt skolearbeid før jeg skal se på Farmen med familien i kveld<3 Har to innleveringer, en skriveøkt og en prøve til uka. Supergøy..NOT:( haha!

  Hvordan har din søndag vært?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  VIKTIG INFO

  PÅKJØRT AV BIL


  03.11.2017


   

  Hei

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. I dag har jeg noe viktig å fortelle dere. Noe dere sikkert vet veldig godt, men som man sikkert ikke har vondt av å høre flere ganger. Det er november. Vi har stilt klokka en time bakover og det blir enda tidligere mørkt ute.Tidligere i år fikk jeg endelig deltatt på mørkekjøring og har fått kortet som tillater meg å øvelseskjøre året rundt. Jeg har allerede kjørt litt etter at det har blitt mørkt ute og det er skremmende hvor vanskelig det er å se enkelte personer som er ute og går på kvelden eller folk som står og venter på bussen langs veien. Under mørkedemoen jeg var på demonstrerte lærerne hvor dårlig man kan se de uten refleks ved å nesten kjøre på en person (en lærer fra kjøreskolen). Dette var selvfølgelig innøvd og de hadde planlagt det, så personen rakk å trekke seg unna. Jeg tuller ikke når jeg sier at enkelte ser man nesten ikke i det hele tatt der det ikke er veilys, noe som det ikke alltid er alle steder her hvor jeg bor. Når man i tillegg får lys i fra motgående kjørefelt i mot seg må man nesten stoppe. Jeg var ute å kjørte med pappa da det var mørkt og like før en fotovergang kom det biler i motsatt retning og jeg ble litt blendet. Jeg bremset litt ned og stoppet i god tid før personen gikk over veien. Jeg sier ikke at man skal være redd for å kjøre bil når det er mørkt eller gå ute når det er mørkt, men vi har en plikt om å være oppmerksomme. For få dager siden var det Halloween og mange barn var ute på "Knask eller knep" i mørke kostymer. Noen hadde heldigvis refleks og lys på seg, men langt i fra alle. Nå fins det jo så mange fine reflekser også og jeg har dessuten fått meg en refleksparaply som jeg bruker når det regner,  den er i fra apoteket. 

  Lillebror bruker refleksvest, noe jeg og hele familien faktisk trer på oss når vi skal ut på kveldstur. En annen ting som er viktig er å huske at en refleks ikke varer evig. Det kan være lurt å sjekke dem ut. Ta på deg flere reflekser og få mor eller far til å sjekke dette en gang før dere skal ut og kjøre på kvelden. 

  En ting dere kanskje ikke visste er at de stedene flest folk blir påkjørt når det er mørkt er ved overgangsfelt der det er litt belysning. Du tenker kanskje hvorfor det er slik og det er rett og sett fordi fotgjengeren bare går over fordi de tror bilen har sett dem, mens personen i bilen ikke har vært så oppmerksom og bare kjører. Tips til dere alle:

  1. Vær oppmerksom i trafikken, spesielt nå som det er mørkt

  2. Bruk refleks

   

  Klem fra en som bryr seg om dere<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
  2 kommentarer


  Hverdag

  Thomas flytter inn?


  02.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Flere var sikkert å jobbet med tanke på at det var OD-dagen i dag! Jeg jobbet selv hos Anti og gjorde egentlig litt forskjellig. Planla litt videoer og innlegg fremover og litt flere langsiktige mål.  Det var godt å komme seg litt ut i dag kjente jeg. Jeg var jo hjemme fra skolen de første dagene denne uken.

  Jeg følte meg heldigvis mye bedre i går kveld, så Thomas kom turen ut hit til Nesodden. Vi spiste middag, spilte spill og koste oss med litt snacks og Farmen på kvelden<3 Det har nesten blitt tradisjon å spille spill med mamma, pappa og Thomas når han kommer over. Elsker kvelder som dette. Bare det å kose meg med flere av de menneskene jeg er glad i uten å bekymre seg for skole og slikt. Skulle ønske Thomas bodde her slik at hver kveld kunne blitt slik<3 

   I morgen er det skole igjen, men heldigvis bare en dag til helg. Selv om jeg har vært hjemme de siste dagene kjenner jeg det blir godt med helg. Jeg er jo hjemme fordi jeg har vært syk og gjør det jeg kan for å bli frisk. Begynner å føle meg bedre og da er det godt å ha en helg å komme seg på. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Klem Jennie
  1 kommentar


  @instagram JENNIEFASHION